✨﷽✨
#تلنگر
✍ تب تند بیماری #کرونا این روزا خیلی منو به فکر انداخته. این چند روز کاملا فهمیدم که اگه بدونیم چیزی به ما آسیب میزنه با همه وجود سعی میکنیم از اون دور بشیم.
اما یه سوال! مگه نمیشه گفت گناه برای روح مثل کرونا برای جسمه؟ همون قدر خطرناک و حتی مُسری. مگه گناه روحمون رو آلوده به عفونت و زندگیمون رو مختل نمیکنه؟
پس چرا وقتی برای کرونا نگرفتن، مدام دستهامون رو میشوریم، فکری برای ضدعفونی کردن روحمون از گناهان نمیکنیم؟ اگه برای کرونا نگرفتن از افراد مشکوک به بیماری، فاصله میگیریم، چرا برای آلوده نشدن روحمون، از همنشینی با گناهکارا خودداری نمیکنیم؟
انگار بیماری روح رو بیاهمیتتر از بیماری جسم میدونیم و باور نداریم که آلودگی روح هم، اول از ویروس غفلت و گناه شروع میشه و بعد گناه آروم آروم تمام وجودمون رو میگیره.
باور کنید که روح هم مثل جسم حتی شاید بیشتر، به مراقب و مداوا احتیاج داره! چون همون طور که ویروس کرونا جسم رو ضعیف میکنه، ویروس گناه هم روح رو ضعیف میکنه.
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
✅درد دل با خدا
✍یکی از راههای دستیابی به « آرامش » درد و دل کردن با خداست خیلی خودمونی و به زبان مادریت باهاش حرف بزن او صمیمی ترین دوستیه که هیچوقت رازت رو بر ملا نمی کنه . تنها کسی که صلاحت رو از خودت بهتر می دونه . اگه یه روزی چیزی ازش خواستی بهت نداد مطمئن باش خیری درش هست . برای موفقیت در هر کاری حداکثر تلاشت رو انجام بده ، اما اگر نشد حلش رو به او واگذار کن .
آخه خدای تو بهترین حلّال مشکلاته.
اوتنها مونس و همدم اوقات تنهایی توست
دوستی با خدا یعنی «آرامش ».
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
✨﷽✨
🌼چرا ما در نماز دوبار سجده ميکنيم؟
✍شخصی از حضرت علی (ع) سوال کرد چرا ما در هر رکعت نماز دوبار سجده ميکنيم؟ چرا همانطور که يکبار رکوع ميکنيم يکبار هم سجده نمیکنيم؟
امير المومنين علی (ع) اين آیه را خواندند: منها خلقناکم و فيها نعيدکم و منها نخرجکم تاره اخري (طه55) اول که سر بر سجده ميگذاری و برميداری يعنی منها خلقناکم، همه ما از خاک آفريده شده ايم، هر چه هستيم از خاک بوجود آمدهايم.
بعد دو مرتبه سرت را بر خاک بگذار و يادت بيايد که روزی می ميری، سپس دوباره سرت را بردار و يادت بيفتد که يکبار ديگر از همين خاک محشور و مبعوث ميشوی.
📚مجمموعه آثار شهيد مطهری،
اگر با این نگاه سر به سجده بگذاریم، در هر رکعت نماز یادی از معاد و برپایی قیامت کردهایم و کسی که در هر روز 17 بار یاد معاد بیافتد، بعید است که تعلقی به دنیا پیدا کرده و خود را به گناه آلوده کند
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
✍سه تجارتی که در آن خسارتی نیست
1⃣⚜تلاوت قرآن
2⃣⚜نماز خواندن
3⃣⚜انفاق کردن
خداوندمتعال میفرماید: «کسانی که کتاب الله (قرآن را) می خوانند و نماز را پا برجای می دارند و از چیرهائی که بدیشان داده ایم، پنهان و آشکار، انفاق می کنند، آنان چشم امید به تجارتی دوخته اند که هرگز بی رونق نمی گردد و از میان نمی رود»
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
✨﷽✨
🌹چه كار كنيم كه عبادات براي ما عادت نشود
و وقتي نماز ميخوانيم، اثر مستقيم در زندگي ما داشته باشد؟
✍عبادت و بندگي يك حقيقت و كنهي دارد كه ما اين لايه زيرين و حقيقت را نمي بينيم. به قولي عادت شده است. بعضيها روي عادت چهار ركعت نماز را ميخوانند و دو ركعت هم ميخوانند و روي تايم متوجه ميشوند، نماز تمام شده است. آقايي ميگفتند:
من راننده ماشينهاي سنگين هستم. به ركعت اول كه ميايستم دنده اول هستم و وقتي به ركعت چهارم ميرسم، دنده ي چهار هستم و نمازم را سلام ميدهم. مردم هم ميگويند: هرچه گم كرده ايم، در نماز پيدا ميكنيم. گاهي توجه به الفاظ و مسائل نيست. همين روزه ماه رمضان، خدا ميخواسته مردم را اذيت كند؟ هفده هجده ساعت گرسنگي در تابستان و از آن خواب صبح بلند شدن چه هدفي داشته است؟ يا خود حج واقعا انسان با چه مشكلاتي در منا و عرفات و مشعر بايد بسر ببرد يا طواف كه بايد با چه زحمت در لابلاي فشارها بروي و انجام بدهي، آيا همه دقتها بايد در صفا و مروه انجام شود؟ آيا اينها همه اش ظاهر است و يا كنه و باطني دارد؟
شما وقتي قرآن را ميخوانيد، ظاهري دارد. ظاهر آيه اي ميگويد: اگر آبهاي زمين فرو برود، چه كسي براي شما آب ميآورد؟ ظاهر آيه آب است ولي باطن آن امام و حجت است. اگر حجت خدا غايب بشود، چه كسي ميتواند او را براي شما ظاهر كند؟ در بحث عبادت هم همينطور است. اين نماز و روزه و اعمال حقيقت و كنهي دارد و غالبا مردم از اين حقيقت غافل هستند. اگر به آن حقيقت برسيد، لذتش را احساس ميكنيد. امام صادق (ع) ميفرمايد: دو ركعت نماز شب براي من محبوب تر از كل دنيا و همه چيزي كه در آن است ميباشد. اين غرق شدن در عبادت است.
📚از بیانات حاج آقا رفیعی
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
✍امام على عليه السلام:
به خدا سوگند، هرگز ملتى در زندگىِ مرفّه و پر نعمتى نبوده اند و نعمت و رفاه از آنان زائل نشده است، مگر به سبب گناهانى كه مرتكب شده اند،
چرا كه خداوند به بندگانش ظلم نمى كند. اگر مردم به هنگامى كه بلاها و سختى ها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى خوب و دلى مشتاق به پروردگارشان پناه مى بردند، بى گمان هر از دست رفته اى به آنان باز مى گشت و هر فاسدى اصلاح مى شد.
📚نهج البلاغه، از خطبه 178
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
✨﷽✨
🌼فضیلت سجدهی شُکر
✍پیامبر گرامی اسلام (ص) هر نعمتی را که متذکر میشدند، سجدهی شکر به جا میآوردند. سجدهی شکر بعد از نمازهای واجب و مستحب خیلی تأکید شده است. اگر به انسان بگویند که: اگر بعد از نماز سجدهی شکری به جا آورید، چند میلیون به شما میدهند، همه برای این کار خود کُشی میکُنند، اما مَردم روایت را باور ندارند.
در روایت آمده است که وقتی بندهای بعد از نماز سجدهی شکر میکُنَد، خداوند متعال به ملائکهی خود میفرماید: من با این بندهام چه کُنم؟ نمازِ واجب را خوانده، با سجده کَردن، توفیقِ انجام این نماز را به من نسبت میدهد؛ میگوید: خدایا از تو ممنون و متشکرم که به من توفیق نماز خواندن دادی.
✨ ملائکه میگویند: او را به بهشت بِبَر! مرتب ملائکه پیشنهادهای دیگر میکُنند، امُا خدا میفرماید: «لَأَشکُرَنَّهُ کما شَکَرَنی وأَقبِلُ إِلَیهَ بِفَضلی وَ أُریه وَجهی؛ من از او تشکر میکُنم ، همانطور که او مَرا شکر نمود، و با فضلِ خود به او رو میکُنم و از دیدارِ وجه خویش برخوردارش میسازم.
📚 منابع:
۱- من لا یحضرهالفقیه، ج ۱، ص ۳۳۴.
۲- بحارالانوار، ج ۸۳، ص ۲۰۵.
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
✅حکمت بیماری ها
✍امام صادق علیه السلام می فرماید: اگر هيچ درد و رنجى به انسان نرسد چگونه از فساد و فحشا دور ماند، در برابر خداى جلّ و علا فروتنى ورزد و با مردم مهربان باشد؟ نمیبينى هر گاه كه انسان دچار درد و دشوارى میگردد خاضع و فروتن مىشود، به سمت خداى جلّ و علا مىرود، از او طلب سلامتى مىنمايد و دستش را براى صدقه دادن میگشايد.
📚توحید مفضل صفحه 82
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
✨﷽✨
✍در محضر حجت الاسلام قرائتی:
🔴چرا نماز خواندن برایمان سنگین و سخت است؟
1⃣ما هم یکی از نماز نخوان ها!
بعضیها میگویند که: خیلیها نماز نمیخوانند ما هم جزء آنها. آنقدر تارک الصلاة هست ما هم یکی! این فکر غلط است. اگر یک کشتی صد نفره نقص فنی پیدا کرد و در دریا غرق شد نود و هشت نفر شنا بلد نبودند و غرق شدند، دو نفری که شنا بلدند بگویند: ببین ! ما صد نفر سوار کشتی بودیم. نود و هشت نفر غرق شدند. بیا ما دو نفر هم غرق شویم! این چقدر حرف غلطی است!فاصلهی بین کفر و ایمان نمازاست.
2⃣مقاومت در برابر تحقیر و تمسخر دیگران گاهی میگویند که: ما میرویم نماز بخوانیم، یا حجاب داشته باشیم، ما را مسخره میکنند.مسخره کنند، مگر ما مقوا هستیم که با حرف این و آن ، با دو قطره باران شل شویم! اعمال تو ، تو را به خدا برساند.. مردم هرچه میخواهند بگویند، بگویند!
حدیث داریم «المؤمن کالجبل» مؤمن کوه است. بعضی میگویند: از کوه محکمتر است. چون بعضی کوهها ریزش دارد. مؤمن هیچوقت ریزش ندارد...
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
#آیه_درمانی #فروش_متاع
🌸✨جهت فروش اجناس
آیہ زیر را میان آن قرار دهید↯
فَاسْتَبْشِرُواْ بِبَيْعِكُمُ الَّذِي بَايَعْتُم بِهِ وَذَلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ(توبہ/۱۱۱)✨
📚خلاصة الاذکار
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
✨🌼✨
در نیمه مـــــاه رمضان ماه برآمد
سالار کریمان جهان از سفر آمد
افطار کنید از رطبِ ذکرِ حسن جان
چون بر علی و فاطمه زیبا پسر آمد
✨میلاد کریم اهل بیت امام حسن
مجتبی (علیهالسلام) مبارک باد✨
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda
✨﷽✨
🔴سفارش امام علی (ع) به فرزندش امام حسن (ع)
✍ پسرم! چهار چيز از من يادگير (در خوبيها) و چهار چيز به خاطر بسپار (در هشدارها ) كه تا به آنها عمل كني زيان نبيني.
🌼خوبيها
همانا ارزشمندترين بي نيازي عقل است
و بزرگ ترين ترس بي خردي است
ترسناك ترين تنهايي خودپسندي است
و گرامي ترين ارزش خانوادگي، اخلاق نيكوست.
🌼هشدارها
پسرم! از دوستي با احمق بپرهيز، همانا مي خواهد به تو نفعي رساند اما دچار زيان مي كند. از دوستي با بخيل بپرهيز، زيرا از آنچه كه سخت به آن نيازي داري از تو دريغ مي دارد. و از دوستي با بدكار بپرهيز كه با اندك بهايي تو را مي فروشد. و از دوستي با دروغگو بپرهيز كه او به سراب ماند دور را به تو نزديك و نزديك را دور مي نماياند.
📚نهج البلاغه
💠کانال ارتباط با خدا
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
💚 @harrozbakhoda