eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
856 عکس
306 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معرفی کتاب: کتابی که آرزو می کنید والدینتان خوانده بودند. اثر فلیپا پری "فلیپا پری" از تجربه سال های زیادی که به عنوان روان درمانگر ، خاله ، همسر و مادر زندگی کرده، برای راهنمایی ما در نقش حساس و صریح "پدر و مادر" با تمرکز بر سال های اولیه زندگی فرزند، استفاده می کند. نظریه‌های دقیق او با مطالعات موردی از مشتریان و حکایات مربوط به روزهای تربیت فرزند خودش عجین است و در همه موارد بدون حالت از خودراضیانه، بلکه با لحنی صادقانه و انسانی انجام می شود. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ نکته‌ای که در کلیب بالا می گوید نیز، قابل تامل است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
روایتی از رفتار برترین فرستاده خدا از قول مرحوم استاد علی صفائی حائری «مهربان برای همه» در روایت است حضرت رسول با یک یهودی رابطه برقرار می‌کنند. معلمی بچه های مسلمان را به او می سپارند و در نظر دارند، حضرت با او داد و ستد دارند. یک چند روزی می بینند از این یهودی، جوان یهودی خبری نشد. حضرت می‌پرسند چه شده؟ می‌گویند مریض است، در خانه خوابیده. حضرت می آیند سراغ او. در حال جان کندن است . حضرت بالای سرش می نشیند. او حالش که بهتر می شود، نگاه می‌کنند رسول خدا را می‌شناسد. حضرت می گویند که اگر تو شناخته‌ای که حقیقت چیست، شهادت بده. نگاهی به پدر و مادرش می کند، سرشان را آنها پایین می اندازند. ساکت می‌شود، بیهوش می‌شود. به هوش می‌آید تا چند مرتبه و آخرین بار پدر و مادرش می گویند؛ خودت می دانی، اگر می‌خواهی اسلام بیاور. مسلمان می شود. رسول خدا او را برمی دارند، نعش او را برمی‌دارند و می آیند و در قبرستان مسلمانان دفن می کنند. من حرفم این است که ببینید؛ چه شوری ،چه حرصی در رسول است؛ یکی از شیطان بگیرد، یکی را بیاورد. آن هم یک جنازه یهودی، این چه خاصیتی دیگر دارد؟ تو این دنیا همه حسابها تمام شده. این آخرین رمقش هم تمام شده، در خدمت پدر و مادرش یا در قوم یهود بوده. ولی رسول خدا حتی اینکه یک نفر از شیطان کم کنند، از این کوتاهی نمی کنند. 🎙 عین‌صاد ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ بدون شرح... و چقدر جای اخلاق الهی برگزیده‌ترین بنده خدا در زندگی ما خالی است... @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از ارتباط موثر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آب زنید راه را... وَهذا شَهْرُ نَبِيِّكَ سَيِّدِ رُسُلِكَ، شَعْبانُ الَّذي حَفَفْتَهُ مِنْكَ بِالرَّحْمَةِ وَالرِّضْوانِ، ... نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد ... ماه شعبان منه از دست قدح کاین خورشید از نظر تا شب عید رمضان خواهد شد گل عزیز است غنیمت شمریدش صحبت که به باغ آمد از این راه و از آن خواهد شد @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
«فهمیدن پنج گام دارد: سکوت؛ گوش دادن؛ به خاطر سپردن؛ تمرین کردن؛ یاد دادن به دیگران» ابن رشد/ فیلسوف مسمان قرن ششم هجری @ertebatmoaserdini .
Panah_Avarde Am 1.mp3
12.81M
🌸بر امام مهربان خود، پناه آورده‌ام... خواهند اگر ببخشند، از مجرمی گناهی، اول وِ را نوازند با سوز و اشک و آهی.. دریای عفو جوشد از اشک دردمندی... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📎 پیروزی یا حفظ ارتباط؟ انسان‌های ناپخته همیشه می‌خواهند که در مشاجرات پیروز شوند، حتی اگر به قیمت از دست دادن یک رابطه باشد. اما انسان‌های عاقل درک می‌کنند که گاهی بهتر است در مشاجره‌ای ببازند، تا انسانی که برای‌شان بسیار باارزش است را حفظ کنند. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📃 اصطلاح آرتروز فکری چیست؟ ✍️ آرتروز بیماری‌ای است که به مفاصل حمله می‌کند و نتیجه اش این می‌شود که بیمار نمی‌تواند مفاصلش را به راحتی تکان دهد. و اما... 🔻آرتروز فکری بیماری‌ای است که وقتی به انسان حمله می‌کند، فرد قدرت خلاقیتش را از دست می‌دهد، دیگر نمی‌تواند نوآوری کند، همیشه مستأصل است و قادر به یافتن راه‌حل‌های جدید نیست. مغز هنوز هم این توانایی‌ها را دارد اما چون آرتروز گرفته قادر به تفکر و خلاقیت نیست و نمی‌تواند تمام قدرت خود را به‌کار بندد. 🔻فرد مبتلا به آرتروز فکری در هر سن و سالی که باشد از فکر کردن و خلاقیت و آموختن رنج می‌برد، نمی تواند کتاب بخواند، نمی‌تواند برنامه‌های آموزشی و مفید را تماشا کند و نمی‌تواند از دیگران بیاموزد؛ 🔻درچنین حالتی فرد دوست دارد در همین وضعیتی که هست بماند و خود را از هر حرکتی دور می‌دارد. درنتیجه کارها را طوطی‌وار انجام می‌دهد و درنهایت در "تلۀ روزمره‌گی" گرفتار می‌شود. بخوانيد و همرسانى بفرماييد... 💠 مركز مشاوره دانشگاه تهران @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷چقدر خود را می پذیریم؟ تحمل خود نا خوب‌مان را داشته باشیم! در ما ضعف، کاستی و نقص وجود دارد و لحظاتی هست که در ما احساسات ترس، اضطراب، غم، خشم، ناراحتی، حسرت، حسادت، کینه‌ و... حضور دارد. اگر تحمل خود را با تمام این ضعف‌ها و احساسات رنج‌آور، نداشته باشیم؛ یعنی اصلا خود را نپذیرفته‌ایم! مشکل از این احساسات نیست؛ مشکل از جایی شروع می‌شود که می‌خواهیم جلوی تجربه این احساسات بایستیم! و نتیجه این می‌شود که احساسات شما، شدیدتر و‌ طولانی می‌شوند! مثلا می‌گویید فاجعه است که چنین احساسی عاطفی دارم! یا من نباید نسبت به همسر و یا پدر و مادرم، دچار خشم شوم؛ بعد احساس گناه هم به شما دست می‌دهد! وقتی احساسات خود را با تفسیرها و قضاوت‌ها، همراه می‌کنید؛ وقتی آنها را دائمی و ماندگار، فرض می‌کنید، وقتی بی رحمانه خود را به سبب هیجانات و احساسات‌تان، سرزنش و یا سرکوب می‌کنید، و وقتی می‌خواهید از رنج آنها فرار کنید؛ مشکلات هیجانی شما بیشتر و ادامه دار می‌شود. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▫️آشتی با خود...! نوشته اند: دوران مدرسه، یک همکلاسی‌ داشتیم که به شکل ترحم‌برانگیزی ناآروم بود. هر حرفی رو توهین به خودش تصور می‌کرد، مدام بُراق بود به بقیه که مبادا بهش زور بگن، مبادا حقش رو بخورن، طرز نشستن و راه رفتنش شبیه جانور ترسیده‌‌ی کوچیکی شده بود که هر لحظه ممکنه شکار بشه. ناایمن، هراسان، سنگر گرفته. ➖یک روز معلم ادبیات‌مون بهش گفت: حمید! خودت با خودت درگیری؟ حمید گفت: نه! معلم‌‌مون گفت: با خودت آشتی باش. ✔️ این جمله توی گوش من زنگ زد. معلم‌ نگفت با بقیه صلح کن، مدارا کن، نجنگ، دشمنی نکن. نگفت با بقیه آشتی باش. گفت با خودت آشتی باش. بعد از اون من توی جمع‌ها دقت کردم به آدم‌ها. به آدم‌های آشتی با خود. آشتی با خودها رها و راحتند. زیاد می‌خندند، راحت می‌خندند، نگاهشان دودو نمی‌زند، لب‌هاشون از خشم نمی‌لرزه، نه سپر برداشتن و نه اسلحه کشیدن، احساس تحت‌نظر بودن ندارند، گوش تیز نمی‌کنند برای شنیدن حرف‌های پشت سر، چشم بُراق نمی‌کنند، احساس خفت ندارند، احساس بزرگی و غرور کاذب هم ندارند. نه به فرش افتادند، و نه به توهم عرش چسبیده، شکار کسی نیستند، شکارچی کسی هم نیستند. 🌿 آشتی با خود واقعا یک نعمته، و اولین ابزار برای رسیدن به آرامش. آشتی با خود، اولین قدم در آشتی با دنیاست، راهی برای رسیدن به تعادل و رها شدن از نق‌زدن‌ها. آدم‌های قهر با خود، تمام انرژی‌شون رو صرف توجیه قهرهاشون می‌کنند. صرفِ دلیل‌آوری برای حقانیت خود در دشمنی و کینه، صرفِ صیقل‌ دادن لبه‌های تیز و خشن روح خود. حالا با خود فکر کنیم، با خود قهریم یا آشتی؟ تا دیر نشده از بند درگیری با خود رها باشیم، و رها کنیم … @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
📚مسئولیت‌پذیری در کدام درس ، آموزش داده می‌شود؟ ابوالفضل بختیاری، دانش آموز پایه پنجم شهرستان فریدن، وقتی به عنوان کاندید شورای دانش آموزی ثبت نام می‌کند، قول می‌دهد نقاط حادثه خیز مدرسه را ترمیم کند. بعد از برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی، در تاریخ ۱۰ آبان ماه ۱۴۰۲ او نفر اول شده؛ در همان روز،در قدم اول به شعارش عمل می‌کند. نقل از کانال کارگزینی آموزش و پرورش 📌آموزش مهارت برای زندگی، نیاز حیاتی همه سطوح آموزشی است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔷فرایند رشد... رشد، فرایندی تکرار شونده و بی‌پایان است. ما وقتی چیز جدیدی یاد می‌گیریم، از اشتباه به درست نمی‌رویم؛ از اشتباه به رتبه کمی اشتباه کمتر می‌رویم و به همین ترتیب. .. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ پس به خاطر داشته باشیم فرایند رشد شامل کاستن اشتباهات است و نباید توقع داشت از اشتباه کردن یک‌باره به رتبه برتر و یا حتی کمال برسیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸مهربانی با کودکان در بین سخنرانی نماینده ولی فقیه در همدان ، دخترک جلو رفته و می‌گوید: اجازه! شعر بخوانم؟ @ertebatmoaserdini .
❇️ برای تامل: جایگاه و رتبه شاگردی بیشتر ما، بخصوص ما معلم‌ها وقتی می‌خواهیم تواضع نشان بدهیم می‌گوییم: «من استاد نیستم، من شاگرد هستم» و «من خودم شاگردی می‌کنم»، و این را معمولاً در مقابل تعبیر استاد و استادی کردن بکار می‌بریم. یا می‌گوییم من خودم دانشجوی این رشته هستم و هنوز دارم می‌آموزم و یاد می‌گیرم. گویی که شاگردی یا دانشجویی، کاری کوچک و جایگاه پایینی است. این در حالی است که اساساً جایگاه دانشجو و شاگرد خیلی بالاتر است از معلم و استاد. بیش از استادی، این دانشجویی و شاگردی است که مایه بزرگی است! اولا همیشه شاگردی هست که استادی‌ هست، و تا شاگردی نباشد، وجود استاد معنا نخواهد داشت و معکوس آن صادق نیست. گذشته از آن، یک معلم یا استاد هرقدر هم از حیث علمی بالا برود، باید همواره شاگرد باشد و شاگردی کند وگرنه به ورطه رکود و حتی سقوط در خواهد افتاد. شاگردی کردن است که علم و دانش و شناخت انسان را پویا و زنده نگه می‌دارد. 🖊ساسان حبیب‌وند(نویسنده) @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا