eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
856 عکس
306 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علی (ع)، حریص ترین فرد امت به وحدت 💠 چند بیان نورانی در نهج البلاغه است که وجود مبارک حضرت امیر در یکی از نامه ها نوشت؛ فرمود: در بین تمام امت اسلامی، هیچ کس مثل منِ علی به وحدت مسلمانها نمی اندیشد و حریص تر نیست. لیس رجل فاعلم احرص علی جماعه امّه محمّد (ص) و الفتها منّی از من حریص تر که جامعه را یکسان نگه بدارد، نمی یابید! این در بیان نورانی حضرت در نهج البلاغه است. فرمود: بیش از همه و پیش از همه، من داعیه وحدت دارم؛ این را نسبت به دیگران که او را قبول نداشتند، مرقوم فرمود. نهج البلاغه / نامه ۸۷ _ (... الی ابی موسی الاشعری جواباً فی امر الحکمین ...) @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️در اطراف ما کسانی هستند که به آرامی به ما هشدار می دهند و در کنارمان هستند. ممکن است با برخی سوء تفاهم ها آنان را از خود برنجانیم. آنها مثل ساعت هایی می‌مانند که در کنار ما بیدار مانده‌اند و صبح دلسوزانه زنگ می‌زنند تا بیدار شویم. ولی در میان خواب و بیداری بر سرشان می‌کوبیم... و شاید گاهی این کوبیدن، محکم‌تر و آسیب زننده تر از دفعات دیگر باشد؛ اما بعدها می‌فهمیم که خیلی دیر شده است... @ertebatmoaserdini .
➕ شاگردی نزد استادش رفته و می گوید که ذهنش دائما نشخوار فکری دارد و از دست این افکار خلاصی ندارد. استاد می‌گوید از امشب سعی کن اصلا به میمون های جنگل فکر نکنی. شاگرد : من اصلا مشکل ندارم و به این موضوع فکر نکرده ام. استاد: خوب حالا تلاش کن که فکر نکنی. به هنگام شب شاگرد مشاهده کرد هر چه بیشتر تلاش می کند که به میمون فکر نکند، بیشتر به ذهنش می آید. فردا صبح نزد استاد رفته و واقعه را برایش شرح می دهد. 🔷 استاد گفت: وقتی تلاش می کنی به چیزی فکر نکنی، آن موضوع به صورت متوالی و با شدت بیشتری به سراغت می آید. بنابراین به جای اجتناب از چیزهای ناخواسته سعی کن به چیزهای خواسته و آن چه دوست داری متمرکز شوی. آن گاه افکار ناخواسته فرصتی برای ظهور پیدا نمی کنند. کتاب تمثیل درمانگری @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔶یکی از مهم‌ترین عوامل دروغ گفتن افراد، ترس از آشکار شدن خود واقعی آنها است. اگر ما، دیدگاه و اعمال خود را قبول داشته باشیم و برای نظر یا رفتارمان توانائی قانع کردن خود را داشته باشیم، معمولا نیازی به توسل به دروغ برای نشان دادن خود به گونه‌ای دیگر نیست. از طرف دیگر در صورتی که دیگری را نیز با همه کم و کاستی‌ها و تفاوت هایش با ما، بتوانیم بپذیریم و او را تحقیر یا تهدید نکنیم، انتظارات ما و نگرانی‌ و ترس او از طرد شدن، منجر به دروغ‌گویی او نخواهد شد. پذیرش به معنای تایید نیست... مهارت پذیرش خود ودیگران آموختنی است... @ertebatmoaserdini .
⭕️ هنگامی که به زخم های کهنه می‌چسبید... هنگامی که خاطرات تلخ و ناراحتی‌هایی را که خود یا دیگران عامل آن بوده‌اید به خاطر می‌آورید، ناگزیر مسیر زندگی را با کوله‌باری سنگین از خاطرات آزار دهنده، طی می‌کنید. تقریبا همه چیزِ زندگی سخت و طاقت‌فرسا می‌شود. یک اتفاق تلخ، بارها و بارها در ذهن‌تان تکرار می‌شود و به همان میزان درد و رنج را حس می‌کنید. خیال‌تان راحت باشد چسبیدن به خاطرات دردناک گذشته و یادآوری مکرر آن برای خود یا دیگری، هیچ مشکلی را در آینده حل نمی‌کند، مانع هیچ پیش‌آمد بدی نمی‌شود، و هیچ موفقیتی را فراهم نمی‌کند... تنها تاثیر آن خراب کردن امروز شماست. و احتمالا از میزان رضایت و موفقیت شما در آینده می‌کاهد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✳️ وقتی از دیگران خطای مشاهده کردید، سعی کنید به آنها در مسیر جبران آن کمک کنید. به رخ کشیدن خطا و یا هر نوع سرزنش، بی ثمر و گاهی انحرافی است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 والا محمد به هر چه که در عالم است جهان به نگاه اوست ما قطره ای به دریا دریا محمد است... میلاد پر برکت فخر عالم امکان، مهربان ترین خورشید هدایت، حضرت ختمی مرتبت صلی الله علیه و آله و سلم؛ و اما جعفر صادق علیه آلاف التحیة و الثناء؛ را تبریک و تهنیت می‌گوئیم. @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺به گزارش «مرکز آمار ایران» در سال ١٣٩٩ سرانه‌ی مطالعه‌ی افراد ۱۵ ساله و بالاترِ با سواد، در ماه به طور متوسط ٨ ساعت و ١٨ دقيقه برآورد شده. به عبارت دیگر یعنی ۱۶ دقیقه و ۳۶ ثانیه در روز. 🔺از این مقدار ۶ ساعت و ٣٢ دقيقه سرانه‌ی مطالعه‌ی كتاب غيردرسی، ١ ساعت و ٢٣ دقيقه سرانه‌ی مطالعه‌ی روزنامه و ٢٣ دقيقه سرانه‌ی مطالعه‌ی نشریات بوده است. به طور کلی ٩‏/٦٢ درصد افراد با سواد ۱۵ ساله و بیشتر در سال ١٣٩٩ یک نوع مطالعه‌ی غیردرسی اعم از کتاب غیردرسی، روزنامه یا نشریه داشته‌اند. سهم شما در سرانه مطالعه چقدر است؟ امروز و این هفته چه کتابی خوانده‌اید؟ @ertebatmoaserdini .
گفته اند: سواد و دانائی از طریق خواندن بدست نمی آید؛ بلکه بر اثر اندیشیدن به آنچه مطالعه کرده‌ایم حاصل می‌شود. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 بی‌عدالتی در فضای مجازی یعنی انتشار تهمت، دروغ و سخن بدون علم 🔻رهبرانقلاب: عدالت فقط در تقسیم اموال و ثروت نیست؛ عدالت در همه‌ چیز است؛ امروز در فضای مجازی انسان گاهی اوقات بی‌عدالتی مشاهده میکند؛ خلاف میگویند، تهمت میزنند، دروغ میگویند، قول بغیر علم میگویند؛ اینها بی‌عدالتی است، اینها نباید انجام بگیرد. یاد بگیریم، عادت کنیم که عادلانه با مردم رفتار بکنیم؛ عادلانه. ۱۴۰۰/۸/۲ 📥 دریافت مجموعه 👇🏼 https://khl.ink/f/48898
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مرحوم آیت الله مصباح یزدی: جوابی نداریم... به پیامدهای کارهای خود بیشتر بیاندیشیم. نسبت به سلامت دیگران مسئولیم. @ertebatmoaserdini .
یکی از قهرمانان تاریخ بسکتبال: بزرگترين مهارت من اين بود كه آموزش پذير بودم، حتى اگر فكر می كردم مربی‌ام اشتباه می‌كند، باز هم سعى می‌كردم گوش كنم و از او چيزى ياد بگيرم!! ____________________ در یادگیری یکی از موانع بزرگ آن است که مفروضات و پیش‌دانسته‌های خود را قطعی و غیر قابل خدشه بشماریم، در این صورت، اعتماد چندانی به مطالب جدید(متفاوت با پیش‌دانسته‌ها)احساس نمی‌کنیم. @ertebatmoaserdini .
✳️ تمثیلی برای ارتباط 📌 رابطه با آدم‌ها مثل رانندگی است. 🔸 دوطرفه است، باید حواست به ماشین روبرویی باشد، اگر دیدی حواسش نیست و دارد از مسیر منحرف می‌شود و ممکن است به تو برخورد کند، کنار بکش و صبر کنی تا خطری متوجه تو و رابطه، نشود. 🔸 در جاده رابطه همیشه با سرعت یکسان نمی‌توانی رانندگی کنی. اگر سرعتت زیادی کند باشد و انرژی کافی در رابطه نگذاری، دیر به مقصد می‌رسی و شاید نرسی... اگر با سرعت زیاد حرکت کنی ممکن است کنترل و فرمان از دستت در برود و از مسیر رابطه منحرف شوی و اگر فقط پشت فرمان بنشینی و به خودت زحمت گرفتن پدال کلاج و گاز و عوض کردن دنده را ندهی، باید منتظر باشی دیر یا زود سرنشین خودروی شما از ماشین پیاده شود و یا پیاده روی را ترجیح دهد یا سوار خودروی دیگری شود! 🔸توجه به علائم و تابلوها لازم است. در رانندگی لازم است حواست به تابلوهای راهنمایی رانندگی باشد، اگر به دست‌انداز نزدیک می‌شوی سرعتت را کم کن. گاهی تابلو بوق زدن ممنوع را می‌بینی، باید دقت کنید که شاید کسانی در مقابلت داری که حوصله شنیدن بوق تو را ندارد. (علائم راهنمای ارتباط متفاوت با علائم راهنمائی و رانندگی هستند، هم تعداد بیشتری دارند و هم خیلی اوقات تابلو نیستند و برای مشاهده نیاز به دقت دارند.) 🔸 گاهی نیاز به تحمل و صبوری داریم. گاهی می‌بینی در جاده بهمن آمده یا کوه ریزش کرده، اینجا حواست باشد برای رسیدن به مقصد ناگزیر مدتی منتظر خواهی ماند، بهتر است به جای غرزدن، به صحبت با سرنشینان و یا مطالعه و یا هر سرگرمی دیگری بپردازیم تا گذر زمان، قابل تحمل شود. 🔸از ریختن زباله در مسیر رابطه خودداری کنید. حواست باشد اگر در جاده رابطه هر وقت دلت خواست آشغال‌ها را از شیشه بیرون بیندازی و زحمت صبر کردن و پیدا کردن سطل زباله را به خود ندهی، دیر یا زود جابه‌جای مسیر را آشغال‌های تو پر خواهد کرد و شاید از بوی بد آن، خودت هم نتوانی نفس بکشی. 🔸 ارتباط مثل رانندگی مهارتی است که نیاز به آموختن و تمرین و تسلط دارد. مهم‌تر از همه اگر بدون گواهینامه پشت ماشین نشسته‌ای و بلد نیستی چجوری رانندگی کنی، توصیه می‌کنم هر چه زودتر با خواندن کتاب یا گذراندن دوره‌های آن، مهارت کافی را پیدا کنی. قبل از آن که از شدت تصادفات ماشین رابطه‌ات درب و داغون شود و بلایی سر خود و یا اطرافیان ات بیاید... @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ای دل اگر عاشقی در پی دلدار باش بر در دل روز و شب منتظر یار باش دلبر تو دائماً بر درِ دل حاضر است رو درِ دل برگشای، حاضر و بیدار باش شعر: عطار نیشابوری @ertebatmoaserdini
افکار گردویی، در زندگی 💠 می گویند: ﺑﻮﻣﯿﺎﻥ آﻓﺮﯾﻘﺎ ﺭﻭﯼ ﺗﻨﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎﯾﯽ درست می‌کردند ﻭ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎ ﮔﺮﺩﻭ می‌گذاشتند! ﻣﯿﻤﻮﻥﻫﺎ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ برداشتن ﮔﺮﺩﻭ، ﺩﺳﺖ خود ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﯾﻦ ﺣﻔﺮﻩﻫﺎ ﻣﯽڪﻨﻨﺪ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﮔﺮﺩﻭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺸﺖ ﻣﯽﮔﺮفتند، ﺩﯾﮕﺮ ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﺍﻧستند ﺩﺳﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﻧﺪ، ﺟﯿﻎ ﻣﯽﺯنند ﻭ ﺑﺎﻻ ﻭ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﻣﯽﭘﺮند، ﺍﻣﺎ ﺑﻪ ﻓڪﺮشان ﻧﻤﯽﺭﺳید ڪﻪ ﺑﺮﺍﯼ آزاد شدن، باید ﺩﺳﺘشان ﺭﺍ ﺑﺎﺯ ڪنند ﻭ ﻧﻬﺎﯾﺘﺎً ﺷڪﺎﺭ ﺷڪﺎﺭﭼﯿﺎﻥ ﻣﯽﺷﻮند! 💠 بسیاری از ﺍﻓڪﺎﺭ و باورهای غلطی ڪه از دیر باز قبول ڪرده‌ایم، ﮔﺮﺩﻭﻫﺎﯼ ﻣﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺍﮔﺮ ﺁن ها ﺭﺍ ﺭﻫﺎ ڪﻨﯿﻢ، ﺁﺯﺍﺩ ﻣﯽ‌ﺷﻮیم؛ اما هر قدر سعی کنیم محکم‌تر آنها را بگیریم، اسارت مان جدی تر خواهد شد. گاهی انسان گمان دارد که رها کردن گردوی برخی باورها، متاع گرانبهای زندگی است، در حالی که باید با جرات آن را رها کرد تا آزاد بودن را درک کرد. 💠 باورهای غلط به باورهایی گفته می‌شود که مقدمات غیر‌منطقی و احساسی دارد. و وقتی با الگوی عقل و دین می‌سنجیم به نادرست بودن آنها پی می‌بریم. 💠 معمولا افراد موفق به واسطه ارتباط با معلم و مشاور امین، الگوها و ملاک‌های غلط را شناسایی کرده و برای مدیریت و کنترل افکار و ذهن خود، تلاش و تمرین می‌کنند. @ertebatmoaserdini .