eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
856 عکس
306 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
نکته: آسیبی که داشتن اهداف مصنوعی و شعارگونه، به عزت نفس وارد می کند، بسی بیشتر و تاثیرگذارتر از نداشتن هدف است. ــــــــــــــــــــــــ در انتخاب اهداف واقعی دقت کنیم. @ertebatmoaserdini .
📚 جرعه‌ای از یک کتاب ⭕️ امروزه تصور می‌شود همه، همه‌چیز را می‌دانند: فقط با یک جست‌وجوی ساده در وب و ویکی‌پدیا‌، شهروندان عادی معتقدند که از نظر فکری با معلمان، اساتید و پزشکان و دیپلمات‌ها و تمام متخصصان برابر هستند. همه‌ی صداها‌، حتی مسخره‌ترین‌ها‌، خواستار این هستند که به یک‌اندازه جدی گرفته شوند و هرگونه ادعای خلاف آن به‌عنوان نخبه‌گرایی غیر‌دموکراتیک رد می‌شود. 📄 فناوری و افزایش سطح تحصیلات، مردم را بیش از گذشته در معرض اطلاعات قرار داده است. با این حال‌، این دستاورد اجتماعی باعث شکل‌گیری موج فزاینده‌‌‌ی برابری‌طلبیِ گمراه‌کننده‌ای شده که گفت‌وگو درباره‌ی بسیاری از مسائل مهم و تخصصی را بی‌نتیجه کرده است. 🔶 تام نیکولز در کتاب «مرگ تخصص» نشان می‌دهد که چرا صدای متخصصان به‌خوبی شنیده نمی‌شود: ظهور اینترنت‌، اهمیت رضایت مشتری در آموزش عالی و تبدیل صنعت خبر به یک ماشین سرگرمی ۲۴ ساعته‌، از جمله دلایلی است که باعث شده به‌جای تولید یک جامعه‌ی فهیم و تحصیل‌کرده، ارتشی از شهروندان بد‌اطلاع(اطلاعات اندک و غیر دقیق) و عصبانی شکل بگیرد که دستاوردهای فکری را محکوم می‌کنند. کتاب: مرگ تخصص (چرا صدای متخصصان شنیده نمی‌شود.) نشر: آموخته ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ این عارضه که ناشی از عوامل متنوعی است، دامن‌گیر دانش های مختلف می شود و متخصصان را نادیده می‌انگارد. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
🟢 کفایه را خوب بلدند ولی برای پاسخ به یک پرسش از قرآن باید مراجعه کنند! 🔸 یا رَبِّ انَّ قَوْمِی اتَّخَذوا هذَا الْقُرْ انَ مَهْجوراً (فرقان/۳۰) پروردگارا، قوم من این قرآن را مهجور ساختند 🔹 یکی از فضلای خودمان در حدود یک ماه پیش مشرّف شده بود به عتبات. می‌گفت خدمت آیت‌الله خویی (سلّمه الله تعالی) رسیدم، به ایشان گفتم: چرا شما درس تفسیری که سابقاً داشتید ترک کردید؟ (ایشان در هفت هشت سال پیش درس تفسیری در نجف داشتند و قسمتی از آن چاپ شده). 🔸 ایشان گفتند: موانع و مشکلاتی هست در درس تفسیر. گفت من به ایشان گفتم: علامه طباطبایی در قم که به این کار ادامه دادند و بیشتر وقت خودشان را صرف این کار کردند چطور شد؟ 🔹 ایشان گفتند: آقای طباطبایی «تضحیه» کرده‌اند؛ یعنی آقای طباطبایی خودشان را قربانی کردند، از نظر شخصیت اجتماعی ساقط شدند، و راست گفتند. 🔸 عجیب است که در حساس‌‏ترین نقاط دینی ما اگر کسی عمر خود را صرف قرآن بکند، به هزار سختی و مشکل دچار می‌شود؛ از نان، از زندگی، از شخصیت، از احترام، از همه چیز می‏‌افتد و اما اگر عمر خود را صرف کتاب‌هایی از قبیل‏ کفایه‏ بکند صاحب همه چیز می‌شود. 🔹 در نتیجه هزارها نفر پیدا می‌شوند که‏ کفایه‏ را چهارلا بلدند؛ یعنی خودش را بلدند، ردّ کفایه‏ را هم بلدند، ردّ ردّ او را هم بلدند، ردّ ردّ ردّ او را هم بلدند، اما دو نفر پیدا نمی‌شود که قرآن را به درستی بداند!!! از هرکسی درباره یک آیه قرآن سؤال شود می‌گوید باید به تفاسیر مراجعه شود. 🔸 عجب‏تر این که این نسل که با قرآن این طور عمل کرده از نسل جدید توقع دارد که قرآن را بخواند و قرآن را بفهمد و به آن عمل کند! 📗 استاد مطهری، ده گفتار، ص۲۲۶ 🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇 eitaa.com/motahari_ir t.me/motahari_ir sapp.ir/motahari_ir
⭕️وقتی عزت نفس کم شده و افکار پریشان زندگی ما را کنترل می کنند... وقتی عزت نفس کم است، با ناملایمات زندگی برخورد بی‌تناسب می‌کنیم. 🔶در برابر ناملایماتی تسلیم می‌شویم، که اگر از عزت نفس بیشتری برخوردار بودیم در برابر آن به خوبی مقاومت می‌کردیم. تحت تأثیر احساس ناتوانی و نابسندگی فلج می‌شویم. بیش از آن که بخواهیم از خوشی‌ها لذت ببریم، از درد و ناراحتی اجتناب می‌کنیم. 🔶منفی‌ها بیش از مثبت‌ها در زندگی ما ایفای نفش می‌کنند . گر به درایت و کفایت و خوب بودن خود باورداشته باشیم؛ ولی خود را باور نداشته باشیم؛ دنیا برایمان به مکان هول‌انگیزی تبدیل می‌شود. @ertebatmoaserdini .
ارتباط موثر
⭕️وقتی عزت نفس کم شده و افکار پریشان زندگی ما را کنترل می کنند... وقتی عزت نفس کم است، با ناملایم
در مورد این مطلب، سوالاتی دریافت شد و محتوای مشترک آنها این بود که: چه کاری می توانیم انجام دهیم؟ پاسخ مختصر : الف) شناخت عوامل کاهنده عزت نفس و کم کردن آن عوامل ، و آشنایی با عوامل افزاینده عزت نفس و روش تقویت آنها، باعث می‌شود، سرمایه عزت نفس خود را حفظ کنیم. ب) با مهارت مدیریت و کنترل ذهن ، هم با واقعیت آشتی می‌کنیم و هم حال بهتری را برای خود رقم خواهیم زد. این دو مهارت نقشی مهم در زندگی عاقلانه و عزتمندانه دارند. برای کسب آن نیاز به یادگیری و سپس تمرین و تمرین و تمرین داریم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ارتباط موثر
🔵نکته‌ای از درس‌های عزت نفس اگر با تلاش‌ آگاهانه، در زمان سختی به خودمان شفقت، محبت و حمایت ابراز کنیم، اوضاع ما تغییر خواهد کرد. می توانیم یاد بگیریم که به رغم نواقصِ درونی و بیرونی خودمان و زندگی‌مان، وضعیت موجود خویش را بپذیریم(پذیرش به معنای درک واقعیت موجود و نه تایید آن) و در نتیجه قدرت لازم برای شکوفایی و رشد را به خود اعطا خواهیم کرد. با پذیرفتن خود و نقص‌های‌مان ، قدرت کافی را برای شکوفاتر شدن و رشد استعدادها و جبران کاستی‌ها خواهیم داشت. با پذیرفتن کاستی های خود، می توانیم حرمت بهتری برای خود قائل شویم و با خویش مهربان تر باشیم. مهربانی با خود به خصوص هنگامی که رنجی را احساس کرده‌ایم یک ضرورت اجتناب ناپذیر است. و نامهربانی در چنین موقعیتی، احتمال غلطیدن بیشتر در چاه تاریک گناه را بیشتر می‌کند. @ertebatmoaserdini .
السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَة السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْن السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ الله السَّلامُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَر يَا فَاطِمَةُ اشْفَعِي لِي فِي الْجَنَّةِ فَإِنَّ لَكِ عِنْدَ الله شَأْناً مِنَ الشَّأْنِ 🔸السلام علیک یا فاطمه المعصومه (سلام الله علیها) @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد شهید آیت الله مطهری، شاگرد موفق و آسمانی علامه طباطبائی: صدسال بعد باید بنشینند و آثار علامه طباطبایی را تجزیه و تحلیل کنند وبه ارزش این مرد پی ببرند. ـــــــــــــــــــــــــــ ۲۴ آبان سالروز عروج ملکوتی مرد اخلاص، آزاداندیشی،حکمت و بندگی، علامه طباطبائی گرامی باد. مروری بر زندگی نامه علامه https://www.aparat.com/v/fRNhM @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چند سطر از یک نوشته: خیال وحشی‌ترین قدرت انسان است. لحظه‌ای آرام نمی‌گیرد و دائماً ما را به‌دنبال خود می‌کِشد. حکما، همیشه، افراد را نصیحت می‌کنند که منظم‌تر بیندیشند و از خیال‌بافی دوری کنند. در نظر آن‌ها، اگر کسی مقداری دچار خیال‌پردازی باشد، اغلب محکوم می‌شود به پریشانی و جنون. اکثر پژوهش‌های معاصر می‌گویند: پریشانی و خیال‌پردازی آدم‌ها را رنجور و ناراحت می‌کند. @ertebatmoaserdini .
🔹لطفا با احساس خوب وارد شوید. اگر در ارتباط با دیگران افسرده، عصبی، نگران و مضطرب می شوید، باید به نوعی مشکل را برطرف کنید. باید از شر احساسات منفی فراگیر رها شده و احساسات خوب مثبت مثل خوشحالی و رضایت را جایگزین کنید. برای تغییر احساسات منفی و مخرب دو راه پیش رو دارید: ۱. می‌توانید محیط بیرونی را تغییر دهید. مثلا محل کار، دوستان و مکانِ زندگی‌تان و یا رفتار دیگران را عوض کنید. ۲. تغییر عوامل درونی‌تان است. شما می توانید تفسیر خود را از رویدادهای زندگی تغییر دهید. تغییر تفسیر باعث تغییر در احساس و رفتار می‌شود. بدیهی است تغییر خود آسان‌تر از تغییر محیط و دیگران است. برشی از کتاب «به سوی دیگران» @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ نکته‌ای از یک کتاب اگر لازم است کسی را متقاعد کنید که دوست‌تان داشته باشد، هرگز شما را دوست نخواهد داشت. اگر لازم است به کسی باج بدهید تا به شما احترام بگذارد، هرگز به شما احترام نخواهد گذاشت. اگر لازم است کسی را متقاعد کنید تا به شما اعتماد کند، در حقیقت هرگز به شما اعتماد نخواهد کرد. با ارزش‌ترین و مهم‌ترین چیزها در زندگی، ذاتاً ماهیتی غیرمعاملاتی دارند و تلاش برای مذاکره سرِ آنها بلافاصله نابودشان می‌کند. شما نمی‌توانید برای رسیدن به خوشبختی توطئه‌چینی کنید؛ غیرممکن است. 📚از کتاب: اوضاع خیلی خراب است نویسنده: مارک منسن ______________ با اصرار و باج‌دادن و توطئه، احترام و اعتماد و ارتباط موثر شکل نمی‌گیرد. مهارت آموختنی است، بیاموزیم و تمرین کنیم. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز توفیق داشتم و در خدمت دو گروه از مبلغان جهادی در اهواز بودم. در کنار تلاشگرانِ جهادِ خدمت ، حال انسان، خوب می‌شود. @ertebatmoaserdini .
🌺 در محضر حضرت آیت‌الله العظمی مظاهری معیار تشخیص کاری که مورد رضایت الهی است. @ertebatmoaserdini .
🔵 مشکلات زیادی محصول کاستی در مهارت ارتباطی است. چرا اغلب مشکلاتی را که با خانواده داریم با دوستان خود کمتر داریم؟ چرا در دوستی‌ها روزهای اول آشنایی، لذت دوباره دیدن و تحمل اختلاف ها بیشتر است؟ چرا احترام و ادب و ملاحظات با غریبه ها نسبت به نزدیکان، کمی پر رنگ تر است؟ این همه نارضایتی از رابطه ها محصول چیست؟ یک رابطه باید چگونه پیش برود تا فوائد آن از آسیب آن کمتر نباشد؟ معمولا همه ما، جواب های منطقی و خوبی برای این سوال ها داریم، اما رضایت مندی ما در ارتباط ها به اندازه جواب هایمان قابل قبول نیست. برای توانائی و موفقیت، نیازمند مهارت هستیم. @ertebatmoaserdini .
خیلی ساده است! اگر می‌خواهی موفق باشی، وقتت رو صرف اصلاح خودت کن، نه انتقاد و شکایت از شانس و کمبودها و دیگران. همین...! @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔵 یک داستان، یک تامل مردی خسیس تمام دارایی‌اش را فروخت و طلا خرید ، او طلاها را در گودالی در حیاط خانه‌اش پنهان کرد مدت زیادی گذشت و او هر روز به طلاها سر می‌زد و آنها را زیر و رو می‌کرد ، تکرار هر روزه این کار یکی از همسایگانش را مشکوک کرد ، همسایه، یک روز مخفیانه به گودال رفت و طلاها را برداشت روز بعد مرد خسیس به گودال سر زد اما طلاهایش را نیافت ، او شروع به شیون و زاری کرد و مدام به سر و صورتش می‌زد رهگذری او را دید و پرسید : «چه اتفاقی افتاده است؟» مرد حکایت طلاها را بازگو کرد رهگذر گفت : «این که ناراحتی ندارد سنگی در گودال بگذار و فکر کن که شمش طلاست! تو که از آن استفاده نمی‌کنی، سنگ و طلا چه فرقی برایت دارد؟» 🔹ارزش هر چیزی در داشتن آن نیست بلکه در استفاده از آن است. چه بسیار افرادی هستند که پولدارند؛ اما ثروتمند نیستند . و چه بسیار افرادی که ثروتمندند ؛ ولی پولدار نیستند. و چه بسیار نکات و مطالبی که به ظاهر می‌دانیم؛ اما در عمل از عدم به کار بستن آنها، رنج می بریم. @ertebatmoaserdini .
نوشته‌اند: در حالی که ما تلاش می کنیم به فرزندان‌مان همه چیز را در خصوص زندگی آموزش بدهیم، فرزندان‌مان با فطرت پاک و ذهن سالم خود به ما یاد می‌دهند که: حقیقت زندگی درباره چیست؟ بدون رنج‌ها و نگرانی‌ها و مشکلات بزرگترها... @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از کیمیای سعادت
🔴 🔹زندگی ، تهی از و ، و دچار رذیلت و پیچندگی است، و این رذیلت او را از ژرفای ، و خنکای لذت فرسنگ ها دورکرده است. انسان مدرن، در جاذبه اکنون زیست نمی کند، یا در حسرت و افسوس گذشته است و یا در تخیل و آرزوی آینده؛ و برای آینده ی هیچِ وهم انگیزِ خود، شتابان و بی هدف می دود، و از اکنونِ خود سرشار نمی شود و ناگاه در ایستگاه های زندگی در ثانیه های درنگ و اندیشه، تنها در حسرت گذشته ی رفته و آینده ی حاصل نشده فرو می ماند، و زبان حالش این می شود که اصلا نفهمیدم عمرم چه گونه گذشت؟ 🔹به طور طبیعی پیران از دنیا می روند، و جوانان پیر، و کودکان، جوانان رعنا، و کودکانی دیگر، زاده می شوند...و همین سیر ادامه می یابد، و همه سوار بر قطاری پرشتاب که فرصتی برای خودیابی و جذبه های عارفانه که انسان را سوار بر ابرهای فرازمان و فرامکان می کند نمی یابند... 🔹قطار زندگی مدرن، آن چنان شتابان به ایستگاه مرگ می رسد، که ، عطر ناب گل یاس را فهم نمی کند، و موسیقی زیبای طبیعت را که ضریح دلکش حرم خداوندی است به گوش دل و جان نمی نیوشد، و از بس در گیر و دار فراهم آوری نخستین های زندگی درمانده می شود که از رشد تدریجی دخترک و پسرک خود بی خبر می ماند. و ناگهان می بیند دخترکان و پسرکان، جوانانی رعنا شده اند، و خود پیر و فرتوت شده و باید غزل خداحافظی را بخواند...بی درکی از و .... 🔹زندگی مگر بدون غزل و و عاشقانه های و عارفانه های و آوای تصنیف اهل معرفت و تلاوت های سحرانگیز زندگی می شود؟! زندگی مگر بدون ناپدید شدن در دشت ها و چمن ها و کوهساران و صدای خروشان آبشاران زندگی می شود؟ 🔹کجایند تماشاگران پنجره خداوند؟ و کجاست زندگی در گذار شتابان دود و آهن و و انبوه سوء تفاهم ها و خیال انگیزی ها؟! 🔹سهراب می گوید: زندگی تر شدن پی در پی زندگی آب تنی کردن در حوضچه ی اکنون است، رخت ها را بکنیم آب در یک قدمی است روشنی را بچشیم شب یک دهکده را وزن کنیم، خواب یک آهو را گرمی لانه لک لک را ادراک کنیم روی قانون چمن پا نگذاریم در مُوِستان، گره ذایقه را باز کنیم و دهان را بگشاییم اگر ماه درآمد و نگوییم که شب چیز بدی است و نگوییم که شب تاب ندارد خبر از بینش باغ و بیاریم سبد ببریم این همه سرخ این همه سبز... https://www.instagram.com/tv/CW5PD00Ij0j/?utm_medium=share_sheet https://eitaa.com/KimiyayeSaadat