eitaa logo
ارتباط موثر
1.3هزار دنبال‌کننده
856 عکس
306 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گفته‌اند: قدرتمندترین نیرو برای متوقف کردن شما افکاری است که در ذهن خودتان پرورش می‌دهید. @ertebatmoaserdini .
🚫 گاهی گفته می‌شود: با هرکسی مثل خودش رفتار می‌کنم...، این جمله یعنی : ما هیچ کنترلی بر رفتار خودمان نداریم و این دیگرانند که تعیین کننده رفتار ما هستند. یعنی شبیه عروسک خیمه شب بازی؛ ضعیف و ناتوان و بازیچه دست دیگران هستیم. ✅ اگر افرادی با رفتار نادرست‌شان روح ما را آزار می‌دهند و به ما آسیب می‌رسانند و هیچ امیدی به اصلاح رفتارشان نیست، می‌توانیم آنها را از زندگی‌مان حذف کنیم، نه اینکه مثل خودشان رفتار کنیم. 🌹مهربانی، احترام، گذشت و همدلی باید در ذات ما باشد، نه در دست دیگران. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اظهارات تمجیدآمیز آیت‌الله العظمی جوادی آملی درباره حکیم فردوسی بزرگ و اهمیت شعرهای حماسی ایشان : « شعرای ‎فردوسی مَنش تربیت کنید، با گریه مشکل حل نمی‌شود با حماسه مشکل حل می‌شود. البته مثل فردوسی شدن کار آسانی نیست، او حکیم بود، فیلسوف بود، ادیب بود، نام آور بود. کاری کرد که ‎شرف ایرانی در آن کار است.» @ertebatmoaserdini .
🔷 آخرین پنجشنبه و جمعه اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به دعوت نمایندگی فعال دفتر تبلیغات اسلامی در خوزستان، توفیق یافتیم و در جمع خواهران و برادران مبلغِ خانواده در اهواز بحثی پیرامون «ارتباط موثر در خانواده» تقدیم کنیم. با دعوت عده‌ای از آن جمع پر شور و نشاط و با استعدادِ شرکت کننده، مقرر شد به فضل الهی برخی دوره‌های مهارتی برگزار شود. امید که پیگیری، همت و انگیزه ایشان به زودی در این مسیر موجب برکت در تشکیل و بالندگی چنین رویدادهایی شود. @ertebatmoaserdini .
⭕️ ضرورت کسب مهارت‌های اجتماعی داشتن مهارت های اجتماعی به شما کمک می کند در موقعیت های اجتماعی سخت یا جدید دچار اضطراب نشوید. این مهارت ها می توانند ارتباطات عاطفی، حل مسائل و روابط شما را با دیگران تسهیل کنند. ما به عنوان انسان، موجودی اجتماعی هستیم، بنابراین ارتباط داشتن با دیگران برایمان ضروری است. برقراری ارتباط با دیگران به شما امکان می دهد زنده بمانید، رشد کنید و در هماهنگی با دیگران زندگی کنید. برای انجام این کار، باید بدانید که چگونه ارتباط برقرار کنید و یک سری مهارت های اجتماعی را داشته باشید. داشتن مهارت های اجتماعی به این معنی است که شما می توانید از افتادن در سوء تفاهم ها و درگیری های رایج در روابط، جلوگیری کنید. خیلی‌ها دوست دارند موفق و یا موفق‌تر باشند؛ اما وقتی با آنها صحبت می‌کنید می‌بینید که به صورت شفاف و واضح، نمی‌دانند که دقیقاً می‌خواهند چه چیزی بهتر یا بیشتر شود؟ اکثر ما، مستقل از اینکه وضعیت امروزمان چیست، دوست داریم مهارت‌های ارتباطی‌مان نسبت به امروز بهبود پیدا کند. اما طبیعتاً برای اینکه بتوانیم این کار را به صورت جدی و عملی انجام دهیم، لازم است بدانیم که کدام حوزه‌ها دغدغه‌‌ی اصلی و نیاز اصلی ماست. @ertebatmoaserdini .
⭕️ تعریف مهارت‌های اجتماعی مهارت‌های اجتماعی مجموعه‌ای از رفتارها هستند که به شما اجازه می‌دهند تا به شیوه‌ای مؤثر و رضایت‌بخش با دیگران ارتباط برقرار کنید. 📌 یک جنبه جالب در مورد آنها این است که می توان آنها را روز به روز با تمرین آموخت، تقویت کرد و توسعه داد. با این حال، برخی از آنها بسیار پیچیده اند، بنابراین یادگیری شان (به ویژه به صورت خودآموز) خیلی آسان نیست، اما غیرممکن هم نیست. یکی از جنبه های مهمی که باید در نظر گرفته شود این است که فرهنگ و متغیرهای جمعیت شناختی برای آموزش و ارزیابی مهارت های اجتماعی شما ضروری است. به این دلیل که بسته به جایی که زندگی می کنید، ارزش‌های دینی و فرهنگی، عادات و روش های ارتباط شما با یکدیگر ممکن است متفاوت باشد. داشتن مجموعه‌ای خوب از مهارت‌های اجتماعی نه تنها مهم است بلکه شما باید بدانید که چه زمانی و در کجا از آنها استفاده کنید. این به عنوان شایستگی اجتماعی شناخته می شود . داشتن مهارت های اجتماعی به شما کمک می کند در موقعیت‌های اجتماعی سخت یا جدید دچار اضطراب نشوید. این مهارت‌ها تا زمانی که با زمینه فرهنگی جامعه شما سازگار باشند می توانند ارتباطات عاطفی، حل مسائل و روابط شما را با دیگران تسهیل کنند. 🔶 اگر مهارت‌های اجتماعی خاصی نداشته باشید، مجبور می شوید به روشی منفعلانه با موقعیت ها کنار بیایید؛ یعنی یا از دیگران دوری کنید یا آنکه همواره خواسته‌های دیگران را بپذیرید. حتی گاهی ممکن است مورد پرخاشگری، تحمیل معیارها و نقض حقوق خود توسط دیگران قرار بگیرید. با داشتن این مهارت‌ها قدرت نفوذ و تاثیرگذاری دانش و معارفی که کسب کرده‌اید چند برابر می‌شود و مسئولیت اجتماعی خود را با موفقیتی مضاعف دنبال خواهید کرد. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ارتباط موثر
🔅 دوره آموزشی، کاربردی عزت نفس و احساس ارزشمندی ❓عزت نفس چیست؟ چگونه عزت نفس خود را ارتقاء ببخشیم؟
به لطف الهی دوره عزت نفس از مجموعه فصل توانمندی در موسسه آموزش عالی بانو مجتهده امین اصفهان، هفته قبل (پس از یازده هفته کلاس)به پایان رسید. این دوره با بیش از صد نفر شرکت کننده، یکی از پر استقبال ترین دوره های کارگاهی، آموزشی بود. ضمن تشکر از پیام‌ها و بازخوردهای مثبت و روحیه‌بخش اعضای محترم دوره، امیدواریم مباحث دیگر فصل توانمندی به زودی استمرار یابد. به خاطر داشته باشید تمرین رکن مهم مهارت آموزی است. @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🛑 فرزند شهید "صیاد خدایی" در مراسم تشییع پیکر پدر آسمانی‌اش یک عمر جای خالی پدر، ساده نیست؛ با کل دنیا جبران نمی شود... لحظه لحظه تنهایی این کودک، و هزاران فرزند شهید که دل‌های پاک و لطیف‌شان از نوازش مهربانِ پدر محروم ماند... یادمان هست که ما مدیونیم...؟ @ertebatmoaserdini .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۴خرداد روز مقاومت و پایداری روز دزفول شهری پر از افتخار شهری به بلندای قامت هزاران شهید، جانباز و ایثارگر @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📸 حضور آیت‌الله خامنه‌ای در دزفول؛ در روزهای موشک‌باران 🔺 💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
هدایت شده از KHAMENEI.IR
هدایت شده از KHAMENEI.IR
-1779556607_249632600.mp3
5.45M
🎙 بشنوید | به‌مناسبت 🔺 آیت‌الله خامنه‌ای در خطبه‌های نماز جمعه ۴۲ سال پیش درباره ایمان و فداکاری مردم 💻 @Khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔶 در هر پدیده‌ای تمایل طبیعی ما این است که تصاویر بیرونی(که نمایانگر آن پدیده هستند) را به قدری کنترل کنیم(بخوانید تغییر دهیم) تا با تصاویر درونی سازگار شوند... و همین‌جاست که ناخشنودی آغاز می‌شود. کوشش ما برای کنترل افراد یا اتفاقاتی که نمی‌توانیم کنترل کنیم، فقط منجر به نومیدی، ناکامی، رنجش و درد می‌شود. چرا که به جای شناخت و پذیرش پدیده‌ها و افراد دیگر، فقط سعی کرده‌ایم همه چیز را با ذهنیت و خیال خود مشاهده کنیم، حتی بدون شباهت زیاد با واقعیت... @ertebatmoaserdini .