eitaa logo
ارتباط موثر
1.5هزار دنبال‌کننده
905 عکس
328 ویدیو
7 فایل
مسیری برای یادآوری و تداوم مطالعه و آموختن مهارت‌های توسعه فردی به خصوص مهارت‌های ارتباطی مربوط به دوره‌های ارتباط موثرِ حجة الاسلام مخدوم این‌کانال با هدف تامل و به کارگیری مهارت‌ها، در هفته به طور متوسط با سه مطلب کاربردی به روز رسانی می‌شود.
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تلخ‌ترین خاطره یک دختر گفت:بگو باباتون بیاد. ولی ما بابا نداشتیم... 💠 فرزند شهید مدافع حرم مهدی قاضی‌خانی یادمان هست که ما مدیونیم...؟ @ertebatmoaserdini .
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی دلت می‌گیرد، سراغ چه‌کسی می‌روید؟ کسی برای بیان دل‌تنگی‌تان دارید؟ قدر این هدیه‌های الهی در زندگی‌تان را بدانید. در کلیپ چند نفر تجربه خود را بیان می‌کنند. ببینید... @ertebatmoaserdini .
گرچه خورشید فلک چشم و چراغ عالم است روشنایی بخش چشم اوست خاک پای تو شعر: حافظ @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صلوات خاصه امام رضا علیه السلام اللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى الصِّدّیقِ الشَّهیدِ صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ @ertebatmoaserdini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 مولای ما نمونه دیگر نداشته است... شب همان شب که جهانی نگران بود آن شب صحبت از جان پیمبر به میان بود آن شب در شب فتنه شب فتنه شب خنجرها باز هم چاره علی بود نه آن دیگرها مرد، مردی که کمر بسته به پیکار دگر بی زره آمده در معرکه یک بار دگر تا خود صبح خطر دور و برش می‌رقصید تیغ عریان شده بالای سرش می‌رقصید مرد آن است که تا لحظه آخر مانده در شب خوف و خطر جای پیمبر مانده گر چه باران به سبو بود و نفهمید کسی و محمد خود او بود و نفهمید کسی... شعر: استاد سید حمید رضا برقعی @ertebatmoaserdini .
معاشرت ضعف ها را نشان می دهد (2).mp3
696.7K
🔷در اهمیت اخلاق و آداب معاشرت مرحوم استاد صفائی حائری: «معاشرت، ضعف ها را نشان می دهد.» @ertebatmoaserdini .
هر روز که آغاز می شود، اولین روز باقی مانده عمر ما است. و نعمتی جایگزین ناپذیر... قدر این نعمت را بدانیم و با تکه های شکسته دیروز و دیروزها آن را تلخ نکنیم و سرمایه خود را از دست ندهیم. @ertebatmoaserdini .
هدایت شده از  اطلاع رسانی گروه پاسخگوئی فضای مجازی
15.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همزمان با دهمین سالگرد حضور مقام معظم رهبری دام ظله در شهر مقدس قم، حجت الاسلام و المسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما حضور یافت و در مورد فعالیت های حوزه طی این ده سال به گفتگو پرداخت. در زمینه پاسخ به سوالات دینی گفت: متاسفانه امروز پاسخ کاملی به تمام شبهات و سوالات موجود در جامعه داده نمی‌شود از سوی دیگر هجمه‌های نسبت به انقلاب و جهان اسلام از سوی غربی‌ها کم نظیر است. عضو خبرگان رهبری درباره فعالیت های تصریح کرد: این مرکز با حدود ۴۰۰ نفر از فضلای حوزوی، طی ده سال اخیر، بیش از ۲۵ میلیون پرسش را در بسترهای ، ، پیامکی و سایر کانال های ارتباطی پاسخگو بوده است که این حجم از پاسخگویی کارستان است. حجت الاسلام و المسلمین حاج ابوالقاسم ادامه داد: کارنامه حوزه علمیه و علما طی ۱۰ سال اخیر در پاسخگویی به سوالات مردمی، درخشان بوده است. روی هم رفته اگر بگوئیم پاسخ‌ها کاملا منطبق بر حجم و تعداد شبهات و سوالات نبوده درست است؛ اما نباید از زحمات بی شائبه جوانان آتش به اختیار و فضلای مستقر در پایگاه‌های پاسخ به سوالات در عرضه مجازی و واقعی غافل شد. .
⭕️ مشغول بودن به جای مفید بودن در زمانه ما تقریبا تفاوت ندارد چه مرتبه شغلی و یا موقعیت اجتماعی دارید، سن و سال و تحصیلات تان در چه سطحی است، در اکثر مردم این احساس وجود دارد که: «وقت ندارم...» تحقیقات نشان می دهد امروزه مشغول بودن، معمولاً یک شکل تنبلی ذهنی است. تنبل فکر کردن و با تنبلی عمل کردن. به همین خاطر گفته می شود: عاقلانه ‌تر کار کنید نه سخت‌تر. فقط کافی است که یک نگاه به اطرافتان بیندازید. بسیاری از آنها که از همه مشغول‌ ترند در عمل بازده کمتری دارند.(کسانی که خیال می کنند خیلی مشغولند بماند...) افراد پرمشغله همیشه وقت کم می‌آورند. همیشه در تلاش برای رسیدن به سر کار، کلاس، همایش، جلسات کاری و موارد از این دست هستند. معمولاً حتی برای خوابیدن هم وقت کافی ندارند. برنامه متراکم و پر مشغله این افراد باعث می‌شود که احساس کنند هیچ راه دیگری غیر از این شرایط متراکم ندارند؛ اما این فقط یک توهم است. در دنیای پیچیده امروز یکی از عادات بدی که شایع شده است این است که حتی چند کار مهم را با هم انجام بدهیم تا از زمان خود بهتر استفاده کنیم!! اما اگر بازنگری کنیم ناباورانه خواهیم دید بسیاری از مشغله‌های متعدد و فراوان ما به نتیجه مطلوب منتهی نمی‌شود، و با همه هزینه‌های مادی و معنوی در زندگی، بخشی از تلاش‌هایمان به مقصد نمی رسد... راه درمان: سرعتتان را کم‌تر کنید، نفس بکشید، و به خود فرصت دهید تا درست مشاهده کنید، تعهداتتان را مرور کنید، وظائف و اولویت‌های شغل و زندگی خود را در نظر بگیرید، اهداف خود را با دقت بررسی کنید، برای رسیدن به اهداف برنامه ریزی کنید، و کارهای مهم را در ابتدای برنامه خود بیاورید. سعی کنید هر زمان فقط یک کار اصلی و مهم را انجام دهید. و البته به خاطر داشته باشیم: آهسته و پیوسته و با برنامه و هوشمندانه رفتن هیچ شباهتی با تنبلی و رکود ندارد... پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : مَن تَأنّى أصابَ أو كادَ، و مَن عَجِلَ أخطَأ أو كادَ . هركه تأنّى ورزد به مطلوب رسد، يا به آن نزديك شود، و كسى كه شتاب كند به خطا رود، يا در آستانه خطا قرار گيرد. ( كنز العمّال : ۵۶۷۸ ) @ertebatmoaserdini .
به تصویر بالا توجه کنید. ❓به نظر شما این پرندگان با خیالی خوش سایه درخت را با اصل آن اشتباه گرفته‌اند و به آن دل خوش کرده‌اند؟ مانند بسیاری از انسان‌ها که به خیالی دل خوش می کنیم و از بسیاری واقعیت ها و حقایق به سادگی چشم می پوشیم. ❓و شاید پرندگان این تصویر آگاهانه سایه را خوش‌تر و آسوده‌تر از اصل درخت تجربه کرده‌اند؟ ⛔️ قضاوت کار ساده‌ای نیست. مگر اینکه ساده‌انگارانه به جای درک واقعیت، به تصورات خود اکتفا کنیم!! انتخاب با خود ما است، که چه قضاوتی داشته باشیم؛ اما واقعیت‌ها با قضاوت و خیال ما تغییر نمی کنند. @ertebatmoaserdini .