نتایج #نظرسنجی ها و چند نکته در خصوص هزار و چهارصد ...
.
خیلی زود است که بخواهیم در خصوص گزینه های نهایی هزار و چهارصد حرف بزنیم .
.
به نظر بنده حتی نمی توان به نظرسنجی ها اعتماد کرد و نتایج نظرسنجی ها ممکن است تا نیمه دوم اردیبهشت هزار و چهارصد به شدت دستخوش تغییر شود.
.
به هر جهت آنچه امروز نظرسنجی ها به ما می گویند به این شرح است :
.
از بین همه ی گزینه هایی که ممکن است کاندیدا شوند ، از #محسن_رضایی تا #محسن_هاشمی ، منفی ترین نگاه را مردم به #جواد_ظریف و #علی_اردشیرلاریجانی داشته اند . به طوری که بیش از سی درصد گفته اند اگر قرار باشد رای بدهیم ، لاریجانی گزینه ما نخواهد بود . مشابه همین عدد را برای ظریف هم گزارش کرده اند .
.
با این تعریف #خانوادهی_زرسالاران دو کاندیدایِ اصلی خود که می توانستند کاندیدای #هزاروچهارصد باشند را عملا از دست داده است . به این معنا که اگر اکنون صندوق بیاورند ، این دو مشروعیت نداشته و رای نمی آورند .
.
برخی می گویند "خمینیِ کوچک" که اعتبارِ خود را از "خمینیِ بزرگ" دارد ممکن است گزینه ای ایده آل برای حضور در #انتخابات هزار و چهارصد باشد ...
.
من البته تصورم این است که این فضا سازی ها و این تیتر ها یک آدرسِ غلط است .
.
شما به این سوالات فکر کنید و پاسخ دهید :
.
چه شد که دو چهره ای که نزدیک ترین چهره ها به حسن روحانی و موثرترین چهره ها در برجام بودند ، منفی ترین رای را آوردند ؟
.
بااین تعاریف و با توجه به آنکه (بر اساس نظرسنجی ها) علی اردشیر لاریجانی مشروعیت سیاسی خود را از دست داده ، آیا راهی برای بازگشت وی به دنیای سیاست وجود دارد ؟
.
گزینه ی بعدی این جناح چه کسی خواهد بود ؟
.
این جناح گزینه معرفی خواهد کرد یا با توجه به عدم مشروعیت ، به بهانه ی #رد_صلاحیت ها به #تحریم خاموش خواهد پرداخت ؟
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/CMZGI36h9X8/?igshid=615ak2mjff1p
@mrtahlilgar1
رازِ جملهٔ معروف مرحوم رفسنجانی، «دنیای آینده دنیای گفتوگو است، نه موشک»، درحال عیانشدن است.
مصاحبهٔ مشاور حسن روحانی و تأکید بر مذاکرهٔ موشکی؛ مذاکره بر سر موشکها عجیب است، اظهارنظرهای دولتِ حسن روحانی و مشاور «آشنا»ی وی از همه عجیبتر!
آیا دولتِ روحانی در برابر گشایشِ اقتصادیِ قبل از انتخابات، دولت بعد را به خلعسلاح موشکی ملزم خواهد کرد؟ / با ما همراه باشید... ( بخش اول )
#استوری
@iran_onlin_ir
نتایج یک نظرسنجی درباره کاندیداهای احتمالی روی خروجی خبرگزاری ها قرارگرفته ولاریجانی وظریف از همه منفورتر بوده اند. به طوری که بیش از30درصد از شرکت کننده ها گفته اند قطعا به این دو رای نمیدهند."خانواده زرسالاران" کدام گزینه را به جای این دو علم خواهد کرد؟حسن خمینی گزینه بعدی است؟
#آقای_تحلیلگر
@mrtahlilgar1
به دستِ چپِ این #رزمنده دقت کنید...
.
یمنی ها با پایِ برهنه ، دمپایی پاره ، پلاستیک پاره ، حالِ ناخوشِ سعودی را خریدارند .
.
آنها با این حال به میدان آمده اند و ارتش تا دندان مسلح #سعودی تمرکز خود را از دست داده است .
.
حالا آمریکا سر و کله اش پیدا شده و می گوید : بیایید پیش نویش آتش بس را امضا کنید .
.
#ایران_دوم در حال شکل گیری است .
.
در حالی که همه نگران یاران ایران در #لبنان بودند ، ایران دوم کنار گوش سعودی در حال شکل گیری است .
.
برای #یاران_یمنی خود دعا کنید.
.
دعا کنید تا تحولات به نفع ایران و یارانش رقم بخورد ...
.
خداوندا! دستِ یارانِ ما را با سلاحِ ایمان پر کن و آنها را ثابت قدم گردان و ترس را در دلِ هرکس که می خواهد در مقابل اراده ی آنها بایستد طنین انداز کن ...
#آقای_تحلیلگر
https://www.instagram.com/p/CMXzcojBrOS/?igshid=322ej5gfvk3
@mrtahlilgar1
💢تیر خلاص دموکراتها به برجام
🛑اقدام دولت واشنگتن در تحریم مقام های ایرانی به بهانههای حقوق بشری و همچنین نامه کنگره آمریکا به دولت بایدن برای ادامه تحریمها، به روشنی نشان میدهد که دموکراتها از برجام عبور کردهاند و به دنبال توافقی گستردهتر هستند.
⭕️در ۱۹ اسفند، وزارت امور خارجه آمریکا در نخستین اقدام تحریمی علیه ایران، طی بیانیه ای «علی همتیان» و «مسعود صفدری» را به اتهام حقوق بشری در فهرست تحریمی قرار داد. طبق اعلام «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، در اثر این اقدام تحریمی، این افراد و اعضای خانواده آنها نمیتوانند وارد آمریکا شوند. همچنین وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که به استفاده از ابزار تحریم جهت ایجاد هزینه برای کسانی که مسئول نقض حقوق بشر در ایران هستند، ادامه خواهد داد.
🔴علاوه بر این، ۱۴۰ عضو جمهوریخواه و دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا در نامهای دو صفحهای خطاب به بلینکن، بر لزوم دستیابی به «توافق یا مجموعهای از توافقهای جامع با ایران که به تمام تهدیدات ایران علیه منطقه رسیدگی کند» تأکید کردند. در بخشی از این نامه، از بایدن خواسته شده تا «با کمک همپیمانان آمریکا و با بهرهگیری از ترکیبی از مکانیسمهای تحریمی و دیپلماتیک، با ایران وارد تعامل شده» و نهایتاً این کشور را در سه حوزه هستهای، موشکی و تأمین مالی تروریسم، مجبور به «سازگاری با الزامات بینالمللی» کند.
🔻در پایان این نامه آمده است: ما به عنوان دموکراتها و جمهوریخواهانی از سراسر طیف سیاسی در آمریکا، در جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای و رسیدگی به گستره وسیعی از رفتارهای غیرقانونی ایران متحد هستیم. ما میدانیم که برای دستیابی به این اهداف، یک مسیر دیپلماتیک منحصر به فرد وجود ندارد و بنابراین از همکاری با شما برای دستیابی به صلحی پایدار در منطقه استقبال میکنیم.
🔻این نامه به وضوح نشان میدهد کنگره آمریکا که اکثریت آنها نمایندگان حزب دموکرات هستند، به دنبال یک توافق گستردهتر در حوزههای دیگر امنیتی هستند و در این رویکرد، تحریمها همچنان حفظ خواهد شد. نکته جالب توجه در رابطه با نامه مذکور، واکنش وزارت خارجه آمریکا است. «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بلافاصله در پاسخ به این نامه گفت: این نامه و ایدهای که در آن پیشنهاد شده، کاملاً هم راستا با رویکردی است که ما طرح کردیم. گام اول، همان چیزی است که ما در عبارت کوتاهِ «سازگاری در برابر سازگاری» مطرح کردهایم. یعنی اگر ایران اجرای تعهدات خود ذیل برجام را از سر بگیرد، آمریکا نیز چنین خواهد کرد. ما به دنبال طولانیتر کردن و تقویت توافق هستیم.
🔻وی در ادامه گفت که برجام و بازگشت به سازگاری با آن لازم هست ولی کافی نیست. کافی نیست زیرا به دو چیز احتیاج است. اولاً تمدید و تقویت مفاد توافق و ثانیاً (که مهمتر است)، استفاده از برجام به عنوان سکویی برای مذاکره با هدف رسیدن به توافقهای بعدی درباره سایر نگرانیها درباره ایران است.
🔻این مواضع هماهنگ از سوی دولت آمریکا و کنگره به وضوح نشان میدهد که آمریکا در نظر دارد برجام را تغییر بدهد و به جای آن توافقی ایجاد کند که گسترهای از موضوعات مختلف را در بر بگیرد و در این رابطه، افق روشنی برای برداشتن تحریمها وجود ندارد. این مواضع را میتوان تیر خلاصی به جنازه برجام از سوی دموکراتها در نظر گرفت که دولت و اکثریت کنگره را در اختیار دارند.
@iran_onlin_ir
❌زیباکلام: خاتمی هم بیاید، رای نمی آورد
🛑«صادق زیباکلام» فعال سیاسی اصلاح طلب در یادداشتی در روزنامه آرمان نوشت: «اصلاحطلبان گویا اساسا در جامعه ایران زندگی نمیکنند و در رویا و خواب و خیال به سر میبرند. یک زمان میگویند که ما تکلیف ملی داریم و باید در انتخابات ۱۴۰۰ شرکت کنیم و اگر محمدرضا عارف، مسعودپزشکیان، محسن هاشمی و اسحاق جهانگیری بیایند و سیدمحمد خاتمی آنها را تایید کند از آنها حمایت میکنیم. اخیرا نیز بحث آمدن سید حسن آقا خمینی مطرح شده است... سید حسن خمینی، جهانگیری، عارف و پزشکیان که سهل است، اگر خود سیدمحمد خاتمی هم بیاید از بدنه اجتماعی اصلاحطلبان کسی پای صندوقهای رای نخواهد رفت».
⭕️«محمدرضا تاجیک» مشاور رئیس دولت اصلاحات نیز در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: «وضعیت جریان اصلاحطلبان درست مثل داستانی است که یک افسر آلمانی در یک نمایشگاه نقاشی جلوی یک تابلو میایستد، چون یک خشونت مدرن را در تابلو میبیند، نقاش را صدا میزند و میگوید این کار شماست؟ نقاش با متانت میگوید خیر کار شماست».
🔻تاجیک در ادامه گفت: «امروز جریان اصلاحطلبی در مقابل نقاشیای است که در نقاشی و طرح، در سبک، رنگ و قابش نقش داشته است. انگار از آن نقاشی فاصله گرفته و از قاب بیرون آمده و به تماشاگر تبدیل شده است. خیلی از رنگها و سبک را نمیپسندد و میخواهد آنها را تغییر دهد. ولی باید بداند که خودش جزئی از طرحواره این فضا بوده و نقاش اثر بوده است. اگر نمیپسندد باید فضا را تغییر دهد...در غیر این صورت یک نوع فرار از خود است. یعنی فرار از همان چیزی که خودش نقاشی کرده است و این مورد پذیرش نیست».
🔻این فعال سیاسی اصلاح طلب در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: «امروز جریان اصلاحطلبی به شکلی با یک بحران و فقدان پایگاه اجتماعی مواجه شده است، گفتمانش از طراوت برخوردار نیست، سترون و منجمد شده است».
🔶فعالین اصلاح طلب بارها اذعان کرده اند که پایگاه اجتماعی این طیف به شدت سقوط کرده است. لیدرهای این جریان در سال ۹۶ تاکید کردند که «ما اصلاح طلبان، تضمینِ روحانی هستیم».
🔶اصلاح طلبان تلاش می کنند تا القاء کنند که نسبت آنها با دولت روحانی، صرفا حمایت در تبلیغات انتخابات های ۹۲ و ۹۶ بوده و این طیف از فردای انتخابات نسبتی با دولت نداشته و به عبارتی به پاستور راه نیافته است.
🔶این ادعا در حالی است که به دلیل ترافیک حضور اصلاح طلبان در دولت روحانی، این دولت لقب «دولتِ اصلاح طلبان» را از آنِ خود کرده است.
🔶اگر بخواهیم دقیق تر به مسئله نگاه کنیم، دولت روحانی در حقیقت توسط اعضای ارشد ستادهای انتخاباتی میرحسین موسوی و مهدی کروبی اداره شده است. یعنی وضع موجود نتیجه حضور نزدیکان موسوی و کروبی و البته نزدیکان خاتمی در قوه مجریه است.
🔶چرا زیباکلام اذعان می کند که «اگر خاتمی هم بیاید، رأی نمی آورد». به این دلیل که خاتمی یکی از بانیان اصلی وضع موجود است. شخصی که علیرغم نقش ویژه در ایجاد وضع موجود اقتصادی به هیچ عنوان این واقعیت بدیهی را نپذیرفته و با بی اعتنایی به مردم، اصرار دارد که به جمهوریت دهن کجی کند.
@iran_onlin_ir
💢بانیان «دروغ تقلب» باز هم مدعی «مهندسی انتخابات» شدند
🛑«حسین کمالی» فعال سیاسی اصلاح طلب و نائب رئیس تشکل جبهه اصلاحات(موسوم به ناسا) که در دولت هاشمی وزیر کار بوده است، در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: «ما انتخاباتی را آزاد میدانیم که رقابتی باشد. به اصطلاح مهندسی نشده باشد. با ردصلاحیت و دخالت غیرقانونی مانع حضور احزاب و جریانهای مختلف نشوند.
⭕️ به طور کلی ما انتخاباتی را آزاد میدانیم که آحاد ملت به طور مساوی از حق شرکت کردن درآن به عنوان کاندیدا برخوردار باشند و همین طور بتوانند به کاندیدایی که مدنظرشان است، رای بدهند اما متاسفانه دغدغههایی در این باره در ایران وجود دارد. اینکه شورای نگهبان بخواهد در فرآیند معرفی نامزدهای انتخاباتی دخالت کند یا با قضاوت کردن اعمالنظر کند، این رفتار با روح قانون اساسی ایران درباره انتخابات درتعارض است».
🔻کمالی در ادامه گفت: «اگر قرار است انتخابات آزاد و رقابتی شکل نگیرد، بهتر است بحث انتخابات را دوستانه حل و فصل کنیم و اعتراض نکنیم و به اصولگرایان بگوییم که شما خودتان جمع شوید و فردی که مورد وثوقتان است را به عنوان ریاستجمهوری منصوب کنید؛ بدون اینکه رایگیری انجام شود. در نهایت هزینه انتخابات هم خرج طبقات ضعیف و فرودست جامعه شود».
🔷فعالین فتنه در سال ۸۸ با این ادعا که انتخابات از سوی شورای نگهبان، مهندسی شده است، ۵ ماه پیش از برگزاری انتخابات، موضوع تشکیل «کمیته صیانت از آراء» را مطرح کردند! این اقدام یکی از بخش های پازل پروژه بزرگ فتنه ۸۸ بود.
🔷اصلاح طلبان در حال حاضر، دولت، شورای شهر و شهرداری تهران را در اختیار دارند، اما هیچکدام از نهادهای مذکور کارنامه قابل دفاعی ندارد. بنابراین یکی از اهداف مطرح کردن دروغ «انتخابات مهندسی شده»، فرار از پاسخگویی است.
🔷طیف تندروی اصلاح طلب بارها ثابت کرده است که با جمهوریت هیچ نسبتی ندارد؛ چه آنکه در انتخابات سال ۸۸، پس از شکست در انتخابات با دروغ تقلب ماهها کشور را در آشوب و التهاب فرو برد.
♦️«انتخابات مهندسی شده» کلیدواژه طیفی است که هیچ اعتقادی به جمهوریت نداشته و ملاک اصلی اش در انتخابات، برآورده شدن منافع قبیله ای و حزبی و شخصی است.
♦️اصلاح طلبان نه جنبه شکست در انتخابات را دارند و نه ظرفیت پیروزی در انتخابات. اگر در انتخابات شکست بخورند با دروغ تقلب ماهها کشور را دچار آشوب و التهاب کرده و آدرس تحریم های سخت را به دشمن می دهند. اگر در انتخابات نیز پیروز شوند، با فرافکنی و با دروغ هایی از جمله «اختیارات محدود» و «دولت پنهان» و انداختن قصور و تقصیرهای خود به گردن تحریم و زلزله و سیل و...از پاسخگویی و گزارش عملکرد طفره می روند.
♦️آنچه در این میان اثبات می شود، بی تفاوتی آشکار اصلاح طلبان نسبت به مشکلات و دغدغه های عموم مردم است. این طیف در اوج گرانی دلار و خودرو و مسکن، یکروز «لزوم رفع حصر» را سرتیتر می کند و روز دیگر پیشنهاد مغرضانه «استعفای رئیس جمهور در ماههای آخر دولت» را مطرح می کند.
@iran_onlin_ir
🇮🇷سرعت در حد خط تولید تراختور
🔴تکنولوژی پهپادی ایران ؛ تولید انبوه به معنی واقعی کلمه است . حتی می توان گفت فراتر از تولید انبوه در سطح نظامی
🇮🇷ایران با همان سرعت پهپاد تولید می کند که کارخانه های تراکتورسازی ، تراکتور می سازند!
دست مریزاد!
خداقوت! / سعیده بانو
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔آقای مسئولِ محترم ، صفِ مرغ را دریاب ....
❌ صف بسیار طولانی مرغ در یکی از میادین میوه و تره بار پایتخت در شرایط کرونایی
@iran_onlin_ir
❌آقای آمریکا ، اگر دولت ما تمام شود کار تمام است
♨️اظهارات اخیر آشنا و علوی یک پیام را به آمریکا مخابره میکند؛ «خواهش میکنیم با ما ببندید»
⛔لُبّ کلام آشنا: نهایتِ امتیازی که ایران میتواند بدهد را ما میتوانیم بدهیم
⛔لُبّ کلام وزیراطلاعات روحانی: اگر با ما کنار نیایید؛ شاید دولت بعدی بمب هستهای بسازد /جواد نیکی ملکی
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢پاسخ فوق العاده ی پیمان معادی در خصوص اهانت رئیس جمهور فرانسه به مسلمانان
🔴پیمان معادی: رئیسجمهور «نادان» فرانسه دین اسلام را دینی بحرانزده در جهان خطاب میکند.
@iran_onlin_ir