فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای #خواهرم خواهرت خواهرامون
🩸صد پسر در #خون بغلطد گم نگردد دختری
کاش آن #دختر بداند قدر آن یکصد #پسر
#حجاب #ناموس #وطن
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
باغی که از #شاه خائن به #شهید رئیسی رسید…
در منطقه طرقبه مشهد باغی به وسعت ۷۰ هکتار وجود داره که در زمان شاه حیاط خلوت آقای «ولیان» تولیت آستان قدس بود و چهها که اینجا نمیکرد!
اونجا ساختمانی ساخته شده که ملاقاتهای خصوصی شاه یا فرح اونجا برقرار میشد!
چون حقالتولیة بود بعد از انقلاب در اختیار تولیت آستان یعنی آقای طبسی قرار گرفت و بازهم محل برگزاری جلسات خصوصی بود! در بخشی از خاطرات آقای هاشمی رفسنجانی هم بهش اشاره شده!
♦️ بعد از رحلت آقای طبسی، آقای رئیسی به عنوان تولیت منصوب میشن و به ایشون میگن این باغ در اختیار شماست!
شهید رئیسی پاشون رو تو باغ نمیذارن و میگن بدید دست جوانها کار فرهنگی کنن و موقع افتتاح اردوگاه وارد این باغ میشن!
#اردوگاه «آسمان هشتم» که همین الان هر روز هفته میزبان گروههای اردویی از سراسر کشوره
#باقیات_صالحات
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جزئیات جدید از ترور شهید سلیمانی به روایت یک فرمانده آمریکایی
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تصاویر اختصاصی المنار از حضور جناب سیدحسن نصرالله بر بالین مادر مکرمه شون در شرایطی که ایشان بشدت در شرایط سخت امنیتی و مورد تهدید به ترور توسط موساد هستند
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ دلایل و انگیزههای بسیار متنوع و متعددی در رای ۱۹۸نفری به قالیباف وجود داشت که برخی از آنها نهتنها تحلیلی نیست که عینا خبر است:
1️⃣ کارسازی برخی مسئولان بلندمرتبه برای قالیباف و توجیه نمایندگان مبنی بر اینکه او باید با رای بالا رئیس مجلس شود تا بتواند پس از آن با قدرت در انتخابات ریاستجمهوری مقابل لاریجانی بایستد (استراتژی: لولوی اصلاحطلبان).
2️⃣ برخی نمایندگان نیز با این تحلیل متفاوت از تحلیل نخست که حضور او در مجلس و باقیماندنش باعث خواهد شد در ریاستجمهوری حاضر نشود، به او رای دادند. برای مثال به نظر شما شبکه نزدیک به آقایان بذرپاش یا جلیلی تمایل دارند قالیباف نیز به رقبای ریاستجمهوری اضافه شود؟
3️⃣ شرایط کشور پس از شهادت آیةالله رئیسی تمام معادلات را تغییر داده و این تحلیل در میان بسیاری از نمایندگان شکل گرفت که کشور نیاز به ثبات دارد و ابدا صلاح نیست دو قوه از سه قوه دستخوش تغییر شوند. کمااینکه درباره انتخابات ریاستجمهوری یک تحلیل محکم و همگانی وجود دارد که دولت جدید باید ادامهدهنده راه دولت قبل بوده و شاکله اصلی دولت حفظ شود.
💢 پن۱: با وجود دلایل فوق قالیباف موفق شد ۶۸/۹درصد کل آرای این دوره از انتخابات را به خود اختصاص دهد که در مقایسه با اجلاسیه اول مجلس یازدهم که از قضا شرایط عادی بوده، کاهش محسوسی داشته است. او در دوره گذشته، ۲۳۰ رای و ۸۶درصد آرا را از آن خود کرده بود.
💢 پن۲: گذر زمان و تعیینتکلیف ریاستجمهوری از آنجا که فضا را روشن خواهد نمود، بهیکباره بر تعداد مخالفان نشاندار قالیباف خواهد افزود و او دوره سختی در مجلس خواهد داشت!
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
8.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رئیسجمهور چه تخصصی باید داشته باشد؟
#پایگاه_نظامی_سجیل
@mensejjil
دومین گزارش شفاف از دومین روز کاری مجلس دوازدهم (سه شنبه ۸خرداد )
حدود ساعت 6 صبح رسیدم به مجلس. قرار بود قبل از شروع صحن علنی، جلسه ای با حضور تعدادی از نمایندگان برگزار شود تا درباره رای دهی به نامزدهای هیات رییسه برای سال اول، بحث و مشورت شود. جلسه تا حدود 7.30 طول کشید اما جمع بندی بسیاری از نمایندگان این بود که جریان سیاسی آقای قالیباف با ائتلاف با اصلاح طلبان مجلس دوازدهم، دست برتر را در رای گیری صحن خواهد داشت. پیش بینی دقیقی که چند ساعت بعد محقق شد.
بعد از صبحانه، حدود ساعت ۸ وارد صحن شدم. جلوی میز نمایندگان پر از کاغذ و بروشور تبلیغاتی بود. مجموعا ۶۸ نفر از ۲۹۰ نماینده نامزد حضور در هیات رییسه شده اند! یعنی حدود یک چهارم کل مجلس!
چند نفر از نمایندگان فکر می کنند من هم نامزد شده ام. حتی خبر اشتباهی هم در این باره در فضای مجازی منتشر شده اما هرکس که می پرسید تاکید میکردم که نامزد هیچ سمتی نیستم چون معتقدم حداقل در سال اول باید بیشتر با فضای مجلس و آیین نامه آشنا شوم و حتما افراد باتجربه و جوان دیگری هستند که برای حضور در هیات رییسه اولویت داشته باشند. صبر در سیاست، ضرر ندارد.
اما از بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی به هیچ کدام رای ندادم و آگاهانه روی برگه رای، خط کشیدم. اما چرا این کار را کردم؟
1. حدود سه هفته قبل در جلسه مفصلی با حضور خود دکتر قالیباف در عین احترام، با صراحت استدلال کردم که چرا با ریاست وی بر مجلس جدید موافق نیستم و توضیح دادم که پپام رای مردم تهران در 11 اسفند تغییر بود.
همانجا گفتم که اگر این اتفاق تکرار شود، نه فقط آنهایی که در انتخابات شرکت نکردند بلکه بخش قابل توجهی از کسانی که در انتخابات شرکت کردند نیز سرخورده خواهند شد و این مساله باعث کاهش بیشتر سرمایه اجتماعی نیروهای انقلابی خواهد شد و القای انسداد سیاسی به جامعه خواهد کرد. در واقع با تکرار این مساله مردم خواهند گفت که انگار حضور در انتخابات باعث تغییر نمی شود چون وقتی که به یک نفر چه 1 میلیون و 200 هزار رای می دهیم (سال 98) و چه 450 هزار رای (سال 1402)، باز هم سرجایش هست، پس مسیر تغییر در مناسبات سیاسی کشور از چه راهی است؟
البته، نقدهای دیگری نیز داشتم اما یکی از اصلی ترین دلایلم برای رای ندادن به آقای قالیباف علیرغم همه زحمات ایشان در مجلس یازدهم همین مساله بود.
2. اما به آقای ذوالنور نیز رای ندادم و حتی روز قبل از رای گیری، دلایلم را به خود ایشان نیز گفتم. ادله ای که برخی مربوط به عملکردشان بود و برخی هم مربوط به بعضی سخنان ایشان در سالهای اخیر که فاقد دقت لازم بوده و حتی نقل قولهای مخدوش و بی اعتبار از افراد دیگری بوده که بازتاب آنها در فضای مجازی، هم به شخصیت انقلابی خود آقای ذوالنور ضربه زده و هم در وحدت نیروهای انقلابی خدشه وارد کرده.
3. و اما به آقای متکی نیز رای ندادم چون عقبه سیاسی ایشان را جریان راست سنتی و حتی اعتدال (لاریجانی- باهنر) می دانم و با وجود احترام به ایشان، با رویکرد سیاسی او مخالفم.
لذا تصمیم گرفتم اسم هیچ کدام از سه بزرگوار را روی برگه رای ننویسم تا حداقل آقای نبویان برای سال بعد روی جوانان انقلابی مجلس را زمین نزند و برای ریاست مجلس نامزد شود. چون من هر یک رای را یک نماد می دانم و به اصطلاح «رای هویتی» ولو در اقلیت را قابل دفاع تر از رای به کسانی می دانم که با آنها همسو نیستم.
اما پس از انتخاب هیات رییسه، آقای رسایی به بعضی عددهای اعلام شده برای نایب رییسان شک کرد و درخواست بازشماری آرا را داد. عجیب آنکه پس از بازشماری مشخص شد در اثر اشتباه، یا غفلت یا هر چیز دیگری، حدود 20 رای بیشتر برای آقایان حاج بابایی، نیکزاد و مصری اعلام شده! هرچند با شمارش دوباره رای ها تغییری در ترتیب نواب رییس به دست نیامد اما این اتفاق باعث حیرت خیلی از نمایندگان شده بود. به همین خاطر از باب محکم کاری با مسئول حراست مجلس تماس گرفتم و درخواست بازشماری آرای نامزدهای ریاست را نیز مطرح کردم و مجددا آرای نامزدهای ریاست را بازشماری کردیم. البته در اینجا هیچ اشکالی وجود نداشت و آرای آقایان قالیباف (198)، ذوالنور (60) و متکی (5) هیچ تغییری نکرد.
اما آنالیز رای ها نشان داد که تحلیل خیلی از نمایندگان در جلسه صبح درست بوده و با ائتلاف جریان اصلاحات و اعتدال و قالیباف، وی توانست ریاستش بر مجلس جدید را تمدید کند و ظاهرا حضور سه چهره اصلاح طلب در هیات رییسه مجلس نیز حاصل همین ائتلاف بوده.
بعد از پایان صحن علنی، تا الان که ساعت ۳ بامداد است، چند جلسه پشت سرهم درباره انتخابات ریاست جمهوری داشتم.
البته چند ساعتی هم برای قسمت جدید برنامه حافظه تاریخی که آن هم درباره انتخابات است و به زودی منتشر میشود، وقت گذاشتم و کم کم می خواهم بروم منزل تا بخوابم! روزهای عجیب و پر اتفاق و پرتراکمی است...
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عجیب ولی واقعی / تظاهرات گروهی از حامیان فلسطین در شهر حیفای اشغالی!
🔹الجزیره میگوید فیلمهای منتشرشده در فضای مجازی که به تأیید واحد راستیآزمایی این رسانه رسیده از تظاهرات گروهی از حامیان فلسطین در شهر «حیفا» در فلسطین اشغالی حکایت دارد.
🔹طبق این گزارش، دهها تظاهراتکننده پلاکاردهایی در دست داشتهاند که روی آنها نوشته شده «زندگی فلسطینیها اهمیت دارد» و «دستتان را از رفح کوتاه کنید.»
🔹پلیس رژیمسگیونیستی در صحنه حاضر شده و گروهی از تظاهراتکنندگان را بازداشت کرده است.
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
داماد حسن روحانی هم از قافله تخریب جلیلی عقب نموند البته با چاشنی حمله به دولت مرحوم رئیسی!!
به نظرتون چرا اینقدر ترسیدن؟!
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
❌️زهرا آقامیری که صفحه اینستاگرامش توسط برادرش حسن آقامیری به شدت تبلیغ میشه و ۱۸۰ هزار تا هم فالور داره بارها و بارها فیلم و تصاویر بی حجاب و بدحجاب خودش و شاگرداشو منتشر کرده و انگار به دلیل فامیل بودن با حضرات آقامیری (که بعضیاشون انقلابی هستن و بعضیاشون نه ) کسی نمیخواد با این زن برخورد کنه!
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism