⭕️قیمت اثر دارد!
تنگنای خانواده ها برای تأمین پوشاک عفیف
سلیمانی ریاست انجمن تولیدکنندگان عفاف و حجاب:
🔻من به عنوان کسی که در کف بازار و تولیدکننده هستم، این را به عینه دیدهام که قیمتها میتواند روی استقبال از چادر اثر بگذارد. یک خانم دبیری پیش من آمد و گفت میتوانم در دبیرستان به شما ۱۰نفر را معرفی کنم که در اثر ضعف مالی چادرشان را کنار گذاشتهاند و از مانتو استفاده میکنند.
🔻همچنین به عینه دیدهام خانوادهای آمدهاند چادر بخرند، مادر برای دخترانش چادر خریده، اما برای خودش نخریده است و این نشان میدهد توانایی مالیاش را ندارد.
🔻در حال حاضر یک چادر با کیفیت قابل قبول بین ۵/۱ تا ۲ میلیون تومان در بازار به فروش میرسد. وقتی با ۳۰۰هزار تومان میتوان یک مانتو خرید و چادر پنج برابر آن قیمت دارد، به نوعی ظلم به اقشار محجبه و مذهبی ما محسوب میشود./جوان
🌹 حوزه انقلابی
╭┅───────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅───────────┅╯
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
➕شما میخواید همجنس باز باشید؟ باشه ، ما نمیخوایم باشیم!
➖نه... حق نداری بگی!
گویا انتهای مسیر پوشش اختیاری ، هم جنس بازی اجباریست😏
#پاورقی
#حجاب
#مخالفت_همجنس_بازی
#برهنگی
#آلمان
#سلب_حضانت
#طنز
✴️ باز هم تقصیر روسیه بود!!
🔸اکونومیست روز گذشته گزارشی منتشر کرد که سرمای ملایم زمستان گذشته در اروپا بیش از کرونا در این قاره تلفات گرفته است. قیمت برق و گاز در زمستان گذشته، به ترتیب ۶۹ و ۱۴۵ درصد افزایش یافت.
🔸طبق گزارش این هفته نامه انگلیسی، افزایش قیمت انرژی، مردم را از گرم کردن مناسب خانه خود بازداشت و قرار گرفتن در سرما، خطر ابتلا به مشکلات قلبی و تنفسی را افزایش میدهد. اکونومیست در ماه نوامبر پیش بینی کرده بود که انرژی گران میتواند عامل بین ۲۲ هزار تا ۱۳۸ هزار مرگ در یک زمستان ملایم و قربانیان بیشتر در یک زمستان سخت باشد.
🔸این پیش بینی البته درست از آب درآمده و اسناد بررسی شده توسط این نشریه در فاصله نوامبر سال ۲۰۲۲ تا فوریه سال ۲۰۲۳ نشان داد افزایش قیمتهای انرژی، باعث شد مرگ و میر در ۲۸ کشور اتحادیه اروپا، ۱۴۹ هزار مورد بیشتر شود که ۶۰ هزار مورد به عنوان مرگ بر اثر ابتلا به کووید ثبت شده است.
🔸در این گزارش خاطرنشان شده است: افزایش ۷.۸ درصدی آمار مرگ و میر در مقایسه با هفتههای مشابه در فاصله سالهای ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹، میتواند به چندین عامل نسبت داده شود که دلیل اصلی، ناتوانی مردم برای گرمایش مناسب خانه خود و مریض شدن به دلیل شرایط سرما بوده است.
🔸اما نکتهای در گزارش اکونومیست وجود دارد که کمتر به آن دقت شد و آن نیز انداختن تقصیر مرگ این 60 هزار نفر بر گردن روسیه بود! در حالی که خود کشورهای اروپایی حاضر به خرید گاز از روسیه نشدند و امریکا با همکاری انگلیس خط لوله گاز نورد استریم را منفجر کرد، اما طبق معمول همیشه باز هم روسها مقصر شدند که چرا شما باعث شدید که ما نتوانیم گاز بخریم!!
🔸موضوعی که از فحش بدتر در این گزارش بود، اشاره به این مساله و اتهام بود که روسیه از «گاز» به عنوان سلاح علیه اروپا استفاده میکند! این دیگر از آن دست ادعاها و تحلیلها بود که معمولا فقط از عهده رسانههای غربی بر میآید که راست و دروغ را با هم قاطی کنند. اینکه دقیقا روسیه کی و کجا از گاز به عنوان سلاح استفاده کرد، دروغی به اندازه خود جنگ اوکراین و مقصر بودن روسها رد آن است.
🔸در خودتحریمی کشورهای اروپایی نمیشود مثال کم آورد، به عنوان مثال روز گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه اتحادیه اروپا سرگرم بررسی اعلام رسمی ممنوعیت واردات نفت روسیه به آلمان و لهستان از طریق خط لوله دروژبا است. خط لوله دروژبا، شاهرگ اصلی عرضه نفت روسیه به اروپاست. این خط لوله دو شاخه دارد. شاخه شمالی از طریق بلاروس، نفت به بلاروس، لهستان، آلمانی، لتونی و لیتوانی میرساند و شاخه جنوبی از اوکراین عبور کرده و نفت را به جمهوری چک، اسلواکی، مجارستان و کرواسی منتقل میکند.
🔸صادرات نفت روسیه از طریق خط لوله دروژبا در حال حاضر از تحریم معاف بوده و اتحادیه اروپا تنها واردات نفت روسیه از طریق دریا را ممنوع کرده که از پنجم دسامبر سال ۲۰۲۲ به اجرا درآمد. اتحادیه اروپا واردات از طریق خط لوله را برای کشورهای عضو این بلوک که در خشکی محصور هستند، مجاز اعلام کرد. اما آلمان و لهستان، اوایل سال میلادی جاری با وجود معافیتی که داشتند، واردات نفت روسیه از طریق خط لوله دروژبا را متوقف کردند. آلمان و لهستان اعلام کرده اند واردات نفت روسیه از طریق خط لوله دروژبا را تا اول ژانویه سال ۲۰۲۳ متوقف کردند.
🔸نکته دیگر در این گزارش که به نظر جالب است، مخفی کردن آمارهای مرگ و میر ناشی از زمستان ملایم اروپا در آمار کرونا است. این مساله نشان از قدرت وحشتناک آمارسازی کشورهای عضو اتحادیه دارد و آنها به سادگی میتوانند هر دروغی را به خورد مخاطب داده و خیلی ساده هم آمارسازی کنند. حتی به نظرم کشورهای اروپایی به شدت در موضوع دمای هوا هم دروغ گفتهاند، چرا که با این دمایی که هر روزه منتشر میکردند، اصولا کسی نمیبایست میمرد اما طاعون هم 60 هزار نفر در سه ماه نکشت که گرانی انرژی کشت!
@syriankhabar
برای کسانی که تحولات ترکیه را از سالها پیش، شاید از روزی که اردوغان هنوز وارد دولت نشده بود دنبال میکنند فهم شکل توسعه در ترکیه سخت نباشد. این توسعه به دلیل آنکه برگرفته از ظرفیتهای درونی نبود و عمدتاً با پولهای قرضی صورت گرفت با همان سرعتی که بالا رفت، به همان سرعت هم فروریخت. تورم ترکیه شاید بخش بزرگیاش به دلیل تصمیمات یکی دو سال اخر اردوغان باشد اما بخش بزرگترش مربوط به تصمیمات همان روزهای اول حضورش در عرصه قدرت است.
اینکه کدام یک عصای جادویی خواهند داشت تا بر این مشکلات غلبه کنند، واقعا مشخص نیست. وعده اردوغان برای افزایش 45 درصدی حقوقها و سایر معافیتها، اگر خودش پیروز شود که برایش باری سنگین است و اگر رقیبش میدان را ببرد که دامی گسترده برای وی خواهد بود. ترکیهی اردوغان شاید در خارج از مرزها همچنان فضولی کند اما مشکلاتش چنان گسترده است که روز به روز نقشش کمتر خواهد شد. حتی تبلیغات پر زرق و برق هم نمیتواند حقیقت ترکیه را عوض کند و این کشور با همان سرعتی که رشد کرد، با همان سرعت زمین خورد.
@syriankhabar
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیت الله العظمی جوادی آملی
«سالروز شهادت شهيد مرتضی مطهری(قدس الله نفسه الزکية) است. او يک شهيد گرانبها و کميابی است. هنوز هم که هنوز است مثل #شهيد_مطهری نيامده است...»
#روز_معلم_مبارک
12.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آیت الله العظمی جوادی آملی
«اگر كسی درس بخواند و نتواند مدرّس خوب باشد يقين بداند عمرش را تلف كرده، برای اينكه اين دروس امانتهای الهی است اين را به ما آموختند ما بايد پيش مطالعه كنيم، مباحثه كنيم، خوب درس بخوانيم، با استاد در ميان بگذاريم، اشكالات را مطرح كنيم، دفتر علمی داشته باشيم بشويم استاد، اگر كسی از كتابی به كتاب ديگر رفت و نتوانست آن كتاب قبلی را به خوبی #تدريس كند اين مطمئن باشد عمر را تلف كرده است. به ما گفتند طرزی بايد درس بخوانيم كه اين امانتهای الهی را به ديگری منتقل كنيم. آنها كه كتاب نوشتند لله نوشتند، آنها كه برای ما تدريس كردند لله تدريس كردند، ما هم موظفيم اين علوم را به نسل بعد منتقل كنيم.»
درس اخلاق ٩٢/٧/۴
Javani-RadioGoftego.mp3
14.86M
♨️♨️بُرشی از برنامه زنده رادیویی
"هشتگ گفتگو"
📌با موضوع: ذائقهسازی فرهنگی قدرتهای دارای رسانه از طریق شبکههای اجتماعی، با تاکید بر تکنیک اقناع در جلسهی استیضاح تیک تاک
🎙با حضور و کارشناسی محمد جوانی
📻رادیو گفتگو؛ موج ۱۰۳/۵ مگاهرتز
🗓یکشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ ساعت ۱۱
🧠⚔علوم و جنگ شناختی | جوانی
@CWarfare
#سواد_رسانه
#تکنیک_اقناع
#جنگ_روانی
#ذائقه_سازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️حد و حدود آزادی کجاست؟
📍بیقانونی، بیقانونی است؛ چه #کشف_حجاب خانمها باشد، چه سیگارکشیدن آقایان در مترو!
🎙 محمد جوانی
🧠⚔ علوم و جنگ شناختی
Eitaa.com/joinchat/1410007159Ccd809476b7
10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
1.63M
در تایید حرکت امام جمعه رشت
🎙 #سیدفخرالدین_موسوی
| يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم |
💡شبکه نفوذ | سیدفخرالدین موسوی
ElmoJahl.pdf
176K
📚جزوه فتنه زرد | جدال علم و جهل در جامعه مدرن
📌محور مباحث:
1⃣عرصهای از نور
2⃣فرجام گذشتگان، تجربهای برای آیندگان
3⃣مختصات و احکام جاهلیت
4⃣غلبه مناسبات جاهلی در عصر جدید
5⃣فتنه زرد
6⃣مصلحت عمومی در امنیت جامعه
7⃣عبور از جامعه جاهلی
8⃣جهتدهی جامعه در مسیر درست
🔺برگرفته از سخنرانی دکتر سعید جلیلی در آیین گرامیداشت روز معلم- دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی- ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
🔹مشاهده این جزوه در سایت حیات طیبه
https://drjalily.com/posts/1819
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily