هدایت شده از سیمرغ .
14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مهمترین عامل افزایش میانگین سن #ازدواج در #ایران👆 #شبکه_قرآن #روزی_بهتر #دوشنبه #صالح_قاسمی #فرزند #فرزندآوری #خانواده
@khabarnews2 👈ایتا
هدایت شده از صرفاً جهت اطلاع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺استدلال بسیار #جالب و شنیدنی👆این بنده خدا نه آخونده و نه کارشناس حوزه #زنان و #خانواده اما یه استدلال خیلی جالب داره که ارزش شنیدن داره👆
@khabarnews2 👈ایتا
فصل 24 كتاب صبح ساحل
منصور تصميم مى گيرد كه امام صادق(ع) را به عراق بياورد، اين بار دومى است كه او امام را به عراق جَلب مى كند، او به فرماندار مدينه نامه مى نويسد و از او مى خواهد تا امام را به عراق بفرستد.
نمى دانم ابوحَنيفه را مى شناسى يا نه؟ ابوحَنيفه، همان كسى است كه حنفى ها او را امام خود مى دانند. ابوحَنيفه در كوفه زندگى مى كند، اين حكومت او را دانشمند بزرگى مى داند.111
اكنون منصور به دنبال ابوحَنيفه مى فرستد، وقتى ابوحَنيفه به كاخ منصور مى آيد، منصور به او مى گويد:
ــ مى خواهم كه كارى مهمّى براى ما انجام بدهى.
ــ اى خليفه! من در خدمت شما هستم.
ــ من دستور داده ام كه جعفربن محمّد را به اين شهر بياورند، تو مى دانى كه مردم شيفته او شده اند. ما بايد كارى كنيم كه مقام او در نزد مردم كم بشود.
ــ من چه كار بايد بكنم؟
ــ چندين مسأله سخت و دشوار انتخاب كن و آنان را از جعفربن محمّد سؤال كن. مسأله هاى تو بايد به گونه اى باشد كه او نتواند جواب بدهد.
* * *
اينجا خانه ابوحَنيفه است، او مشغول مطالعه است، چند كتاب در اطراف او به چشم مى آيد، او گاهى دست از مطالعه برمى دارد و مطالبى را مى نويسد، اكنون من مى خواهم با او سخن بگويم:
ــ آقاى ابوحَنيفه! چه مى كنى؟
ــ دارم چهل سؤال مهم را انتخاب مى كنم.
ــ اين چهل سؤال را براى چه مى خواهى؟
ــ قرار است در حضور منصور، اين سؤال ها را از امام بپرسم.
ــ اى ابوحَنيفه! مگر تو شاگرد امام صادق(ع) نبودى؟ آيا آن دو سال را فراموش كرده اى؟ آيا يك شاگرد با استاد خود اين گونه رفتار مى كند؟
ابوحَنيفه به فكر فرو مى رود، او به ياد گذشته مى افتد، او دو سال شاگرد امام بوده است. او مهربانى هاى امام را به ياد مى آورد.
به راستى ابوحَنيفه چه خواهد كرد؟ آيا به سخن منصور گوش خواهد كرد؟ نمى دانم، بايد صبر كنيم.112
* * *
نگاه كن، منصور در بالاى مجلس نشسته است، امام صادق(ع) به اينجا آمده است، گروهى از بزرگان هم مهمان منصور هستند.
اكنون ابوحَنيفه وارد مى شود، به منصور سلام مى كند و نزد مهمانان مى رود.
منصور رو به امام مى كند و مى گويد:
ــ اين ابوحَنيفه است.
ــ او را مى شناسم.
ــ او به من گفته است كه چند سؤال دارد و دوست دارد جواب آن ها را بداند.
ــ او مى تواند سؤال هاى خود را بپرسد.
اكنون ابوحَنيفه سؤال اوّل خود را مى پرسد، امام شروع به پاسخ مى كند كه در اين مسأله نظر اهل كوفه اين است، اهل مدينه اين چنين مى گويند، نظر من اين است.
همه تعجّب مى كنند، امام با دقّت تمام به سؤال ها جواب مى دهد و نظر علماى مختلف را بيان مى كند. ابوحَنيفه همه سؤالات خود را مى پرسد و جواب علمى آن ها را مى شنود.
اكنون همه مى فهمند كه علم امام تا چه اندازه است، آن حضرت ابتدا نظر فقيهان ديگر را بيان مى كند و بعد از آن نظر خودش را مى گويد، علم و آگاهى امام به اقوال ديگر فقيهان باعث تعجّب همه مى شود.
اكنون منصور سر خود را پايين مى گيرد، او اين جلسه را ترتيب داده بود تا به خيال خود آبروى امام را بريزد، امّا اكنون همه به علم و دانش امام، آگاهى بيشترى پيدا كرده اند.113
* * *
منصور به امام صادق(ع) رو مى كند و مى گويد:
ــ چرا شما خود را پسران پيامبر مى دانيد در حالى كه فرزندان دختر پيامبر هستيد؟
ــ اى منصور! اگر اكنون پيامبر زنده مى شد و از دختر تو خواستگارى مى كرد، آيا تو به او جواب مثبت مى دادى؟
ــ بله. در اين صورت من به افتخار بزرگى رسيده ام.
ــ امّا در فرض بالا نه پيامبر از دختر من خواستگارى مى كند و نه من دخترم را به عقد او در مى آورم.
ــ براى چه؟
ــ زيرا پيامبر، جدِّ دختر من است و اين ازدواج حرام است.
منصور سكوت مى كند، امام پاسخ محكمى به منصور داده است، آرى! اين خاندان، از نسل پيامبر هستند، براى همين مردم به آنان اين قدر علاقه دارند.114
ـــــــــــــــــــــــــ
شما فصل 24 كتاب صبح ساحل، نوشته دكتر مهدى خداميان را مطالعه كرديد.
مطالعه كتب نويسنده در سايت www.nabnak.ir
ارسال شده ازبرنامه کتب خدامیان
https://play.google.com/store/apps/details?id=ir.aminb.drmkhodamian
🌿🌺🌺🌺🌿
🌺🌿🌿
🌺🌿
🌺
🌿
🔸🔶#اعتماد_وامید به خدا در خوشی ها و سختی ها
انسان در خوشیها و همواریهای
زندگی هرگز ترسی از آینده و یا نومیدی و غمی ندارد، ولی با تغییر حالت و دچار شدن به ناهمواریها و ناملایمات و مشکلات، ترس از مشکلات و آینده، روان وی را عذاب میدهد و همین عذاب و ترس او را ناامید میسازد و این ناامیدی از حل مشکلات و ترس از آینده، او را غمگین و افسرده میسازد. چنین کسی با توهمی نیروی مقتدر خدا را فراموش میکند و این ترس، وی را از آگاهی و توانمندی خدا غافل و در نتیجه نومید میگرداند.
👈 اگر انسان توان محکم عقلورزی و در نتیجه ایمان مستحکم به خدا داشته باشد، در هر دو حالت خوشی و پیشامد مشکلات، اعتقاد و پایداری خود را نسبت به حقتعالی حفظ میکند و مانع از هجوم توهمات و خیالات غیر حقانی به عقل و ذهن خود میشود و با ایمانی پایدار و ارادهای راسخ بر مشکلات پیشآمده صبر مینماید و در صراط ایمانی خود پایدار میماند.
👈 اگر انسان به همان میزانی که در خوشیها از آینده خویش نمیهراسد یا به سبب غفلت از آینده، ترسی بر وی هجوم نمی آورد، در ناملایمات و سختیها نیز اعتماد و امید به خدا و حل مشکلات خویش داشته باشد و بر پایه این ایمان، شجاعت برای مواجهه با سختیها و مشکلات را به دست آورد، هرگز نومید و مایوس و غمگین نمیشود. َ
✨ آیت الله العظمی محمدرضا نکونام✨
🖥 بر گرفته از سایت” آیت الله نکونام “
🌸🍃🌷🌸🍃🌷🌸🍃🌷🌸
@nekuoname :👈عضويت
🍃علامه طباطبایی، اواخر عمر این بیت را می خواند وگریه می کرد:
کاروان رفت وتو درخواب وبیابان در پیش
کی روی؟ ره زِکه پرسی؟چه کنی؟چون باشی؟!
#کانال_عارفین
@Arefin
#زرنگی_معنوی❗️
🍃اگرمیخواهی صدقه بدی همینطور صدقه نده . صدقه را از طرف امام رضا(ع) برای سلامتی آقا امام زمان بده.برای دو معصوم که صدقه بدهی ممکن نیست خداوند این صدقه را رد کند.
#کانال_عارفین
🆔 @Arefin
#فکر_کردیم_بازیه❗️
🍃آیت الله فروغی : رفقا چقدر به یاد امام زمان (ع) هستیم؟ حضرت چقدر در زندگی ما سایه انداخته است؟ حیف که جاذبه های دنیا ما را مشغول کرده است و ما عجیب خود را به بازی گرفته ایم!
#کانال_عارفین
🆔 @Arefin
حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 آنهایی که بُکای(گریهی) مردم را ـنعوذ باللهـ امر غلطی میدانند، چه میگویند؟! این «بُکاء مِن خَشیَة الله» عمل انبیاء است. چه میگویند؟!
🔸 مسئلۀ بکاء بر سیدالشهداء المظلومین علیهالسلام، این هم مثل بکاء از خشیة الله است. این هم همان اجر را دارد. قطرهاش چقدر [فضیلت و اجر دارد]. بعضی میگویند: گریه چه فایدهای دارد؟ فایدهاش این است که اتصال روحی انسان با خود سیدالشهدا علیهالسلام و با حضرت رسول صلیاللهعلیهوآله و با خدا در ترقی است؛ با همین بکاءها.
📚 رحمت واسعه، چاپ۴، ص۲۷۰
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
راه خلاص از گرفتاریها منحصر است به دعا در خلوات برای فرج ولیعصر (عج) نه دعای همیشگی و لقلقه زبان، بلکه دعای باخلوص و صدق نیت و همراه با توبه.
📚 درمحضربهجت، ج۲، ص۳۴۷
🗓 شنبه ٩ شهریور ماه ١٣٩٨
روزهای #شنبه، منتخبی از #اعمال_هفته
(برگرفته از کتاب شریف #اقبال_الاعمال سیدابن طاووس، مورد توصیه حضرت آیت الله بهجت)
ماه محرم، ماه حزن اهلبیت است. در روز اول این ماه است که امام رضا علیهالسلام شبیب را به گریه و اندوه بر سیدالشهداء ترغیب میفرماید و اندوه خود را از این ایام ابراز میدارد (اقبالالاعمال، ج٢، ص٥٣٠). برای شب اول این ماه، دعاهای هنگام رؤیت هلال و نمازهایی وارد شده است. در روز اول، روزه مستحب است و بنا بر روایت، موجب دوری از آتش جهنم میشود (ج٢، ص٥٥١). بهطورکلی روزه در این ماه، مستحب است (ج٢، ص٥٥٣). روایت شده که روز سوم محرم، روز نجات یوسف از چاه است و روزه این روز، موجب استجابت دعاست (ج٢، ص٥٥٤).
☑️ کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت #آیت_الله_بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir