✍️#امام_رضا علیه السلام فرمودند:
🍃 به خداوند خوش گمان باش زیرا هر که به خدا خوش گمان است، خدا با همان گمانی که به خدا دارد، با اوست.
📚 #بحار_الانوار، ج۷۰، ص۳۴۲
#حسن_ظن
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
@eslam20
#میرزا_اسماعیل_دولابی :
بعضی مواقع خداوند متعال میخواهد کسی را در مراتب #بندگی زود بالا ببرد، به همیـن خاطر درهای زندگی او را مثل دیگ زودپز محکم میبنـدد و او را در سختی قرار میدهد.
خود ما نمیدانیـم ڪه آیا ما در سختی ها بهتـر خداوند را بندگی میکنیـم یا در خوشیهایمان... اکثر کسانی که به مراتب بالای بندگی رسیدند، زندگی سختی داشتـه اند.
#سبک_زندگی
┄┄┅┅❅❁❅┅┅┅┄
@eslam20
💠 حدیث روز 💠
💎 شگفتی امام سجاد (ع) از برخی انسانها
🔻امام سجاد عليهالسلام:
عَجِبْتُ لِمَنْ يَحْتَمى مِنَ الطَّعامِ لِمَضَرَّتِهِ وَلايَحْتَمى مِنَ الذَّنْبِ لَمِعَرَّتَهِ
❕در شگفتم از كسى كه از غذا میپرهيزد تـا گـرفـتـار زيـان آن نشـود؛ ولى از گـناه پـرهـيز نمیكـند تا گرفتار ننگوعار آن نگردد.
📚 كشف الغمه، ج ۲، ص ۱۰۷
•┈┈••✾••┈┈•
@eslam20
💢 قادر نبودن بر روزه و قضای آن
💠 سوال:
شخصی به مدت ده سال بر اثر جهل نماز نخوانده و روزه نگرفته است، فعلاً توبه نموده و به سوی خدا بازگشته و تصمیم بر جبران آنها گرفته است، ولی توانایی قضای همه روزههای فوت شده را ندارد و مالی هم ندارد که با آن کفّارههایش را بپردازد، آیا صحیح است که فقط به استغفار اکتفا کند؟
✍🏻 پاسخ:
قضای روزههای فوت شده در هیچ صورتی ساقط نمیشود، ولی نسبت به کفّاره افطار عمدی روزه ماه رمضان، چنانچه قدرت بر هیچ یک از روزه دو ماه و اطعام شصت مسکین برای هر روز نداشته باشد، باید به هر تعداد فقیر که قادر است غذا بدهد و احتیاط آن است که استغفار نیز بکند و اگر به هیچ وجه قادر به دادن غذا به فقرا نیست فقط کافی است که استغفار کند یعنی با دل و زبان خود بگوید: «استغفرالله (از خداوند بخشایش میطلبم)».
🔺 احکام روزه مطابق با فتاوای مرجع عالیقدر آیت الله خامنه ای
@eslam20
📚 بیدار کردن خانواده برای نماز
❓سوال: آيا بيدار كردن همسر، فرزند يا هر شخص ديگري براي نماز صبح واجب است يا خير ؟
✅ جواب:هرگاه بیدار نکردن اعضای خانواده سهل انگاری و سبک شمردن نماز را به دنبال داشته باشد بیدار کردن آنان لازم است ، تا استخفاف نماز پیش نیاید.
🔹اما اگر عضو خانواده فردی باشد مقید به نماز و مراقب آن، به گونه ای که بیدار نکردن وی موجب استخفاف نماز نمی گردد در این صورت بیدار کردن وی برای نماز لازم نمی باشد. نکته ظریفی که نباید از آن غفلت ورزید، آن است که لزوم بیدار کردن افراد خانواده برای نماز یک امر است و چگونه بیدار نمودن و روش صدا زدن آنان نیز امر دیگری است که آداب و شرایط و مراتبی دارد که از نظر دور نباید داشت و این دو را از یکدیگر تفکیک باید کرد.
@eslam20
سلام
در نزدیکی ما ی دختر جوون هسته ک طلاق گرفته و خانواده ضعیفی داره خودشم از هیچ جا درآمدی نداره
من فطریه روزه خودمون رو ب این دختر دادم و خودم دیدم ک همون شب رفت عروسی دوستش و همون فطریه رو برد برای کادو آیا این فطریه ک دارم مشکلی نداره ؟
: یا دوباره باید بدم ؟
✅پاسخ
سلام علیکم. اگر فقیر بوده اشکال ندارد. شما به وظیفه خود عمل کردید
در فطریه پول هم میشه داد. مشکلی ندارد.
@eslam20