هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
اداب لباس پوشیدن.MP3
17.02M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری
موضوع آداب لباس پوشیدن
جلسه ۵۱۴
https://eitaa.com/eslam20
💠 حدیث روز 💠
💎 آداب روز مباهله
=
🔻امام صادق علیهالسلام:
مَن صَلّى في هذَا اليَومِ رَكعَتَينِ قَبلَ الزَّوالِ بِنِصفِ ساعَةٍ شُكرا للّهِِ عَلى ما مَنَّ بِهِ عَلَيهِ وخَصَّهُ بِهِ ، يَقرَأُ في كُلِّ رَكعَةٍ اُمَّ الكِتابِ مَرَّةً واحِدَةً ، و عَشرَ مَرّاتٍ «قُل هُوَ اللّهُ أحَدٌ» ، و عَشرَ مَرّاتٍ آيَةَ الكُرسِيِّ إلى قَولِهِ: «هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ»، و عَشرَ مَرّاتٍ «إنّا أنزَلناهُ في لَيلَةِ القَدرِ» ؛ عَدَلَت عِندَ اللّهِ مِئَةَ ألفِ حِجَّةٍ ، ومِئَةَ ألفِ عُمرَةٍ ، ولَم يَسأَلِ اللّهِ عز و جلحاجَةً مِن حَوائِجِ الدُّنيا وَالآخِرَةِ إلّا قَضاها لَهُ كائِنَةً ما كانَت ، إن شاءَ اللّهُ عز و جل.
❇️ هر كس در اين روز ـ يعنى بيست و چهارم ذى حجّه ـ نيم ساعت قبل از ظهر،
دو ركعت نماز به شكرانه نعمتى كه خدا به او اختصاص داده است، به جا آورد و
در هر ركعتى، يك بار امّ الكتاب (سوره فاتحه) و
ده مرتبه «قل هو اللّه احد» و
ده مرتبه آية الكرسى تا «هم فيها خالدون» و
ده مرتبه «انا انزلناه فى ليلة القدر» را بخواند
[اين عملش] در نزد خداوند با صد هزار حج و صد هزار عمره برابر است و
هر حاجتى از حوائج دنيا و آخرت را كه از خداوند عز و جل بخواهد، به او عطا میفرمايد؛ هر حاجتى كه باشد ، إنشاءاللّه .
📚 دانشنامه قرآن و حديث: ج ۱۶، ص ۳۰۸
•┈┈••✾••┈┈•
@eslam20
آنان که لاف، پیش شه لافتی زدند💠
تا چشمشان به هیبتش افتاد، جا زدند💠
یک اخم مرتضی علی و ختم غائله💠
اینگونه شد خلاصهی روز مباهله💠
✍ #قاسم_صرافان
@eslam20
⚜️ #حدیث_روز
🌹رسول خدا صلي الله عليه و آله:🌹
🌼إنَّ للّه ِِ تَعالى حُرُماتٍ ثَلاثاً مَن حَفِظَهُنَّ حَفِظَ اللّه ُ لَهُ أمرَ دينِهِ ودُنياهُ، و مَن لَم يَحفَظهُنَّ لَم يَحفَظِ اللّه ُ لَهُ شَيئًا: حُرمَةَ الإِسلامِ، وحُرمَتي، وحُرمَةَ عِترَتي🌼
☘️پيامبر خدا صلي الله عليه و آله:
خداى متعال را سه حرمت است كه هركس آنها را نگهدارد خداوند كار دين و دنياى او را حفظ كند و هر كه آنها را نگه ندارد، خداوند هيچ چيز او را حفظ نكند: حرمت اسلام، حرمت من و حرمت عترتم.☘️
📚الخصال: ۱۴۶ / ۱۷۳ عن أبي سعيد الخدريّ، روضة الواعظين: ۲۹۷ مرسلاً، المعجم الكبير: ۳ / ۱۲۶ / ۲۸۸۱، المعجم الأوسط: ۱ / ۷۲ / ۲۰۳، مقتل الحسين للخوارزميّ: ۲ / ۹۷ كلّها عن أبي سعيد الخدريّ، وفيها «حرمة رحمي» بدل «حرمة عترتي»، وراجع إحقاق الحقّ: ۹ / ۵۱۱، وأيضًا: ۱۸ / ۴۴۲
@eslam20
*متن پیام حجت الاسلام و المسلمین قرائتی به دختران ایران اسلامی :*
بسم الله الرحمن الرحیم
گوهر پاکی و پاکدامنی
خواهرم و دخترم!
چون نمی دانم دامنه مطالعات و مقدار تحصیلات شما چقدر است، از همه استدلالهای علمی و فنی دوری میکنم و ساده و خودمانی حرف میزنم و خیلی هم با شما بیگانه نیستم. سالهاست شبهای جمعه در تلویزیون منزل شما هستم.
خواهرم و دخترم! غفلت بزرگترین خطر برای انسان است.
غفلت از خدا و قیامت؛
غفلت از جوانی، استعدادها، ارزشها و کرامتهای انسانی؛
غفلت از جامعه، دوستان و محرومان؛
و غفلت از توطئه ها و طرفندهای دشمنان.
خواهرم و دخترم!
هرچیز و هر کس ما را غافل کند، ما را به خطر انداخته و دشمن ماست و هر چیز و هر کس ما را از غفلت بیرون آورد و هشدار دهد، بهترین دوست ماست.
دوست ما، خداوند است که هستی را به ما داد و همه چیز را در اختیار ما گذاشت و به ما عقل، فکر، علم، هدایت، قدرت تشخیص و انتخاب داد و طبیعت را تسخیر ما کرد و کارهای نیکوی ما را چندین برابر خریداری میکند.
دوست ما، پیامبر عزیز اسلام است که در روزگاری که دختر مایه ننگ بود و چه بسا زنده به گور میشد، با بوسیدن دخترش، به دختران مقام داد و برای زنان حق مالک شدن، رأی داشتن، تحصیل کردن، انتخاب همسر و نظارت بر امور جامعه، یعنی حق امر به معروف و نهی از منکر قائل شد و زن را مثل مرد، مستعدّ رسیدن به همه کمالات دانست.
دوست ما، شهدایی هستند که با قبول جراحت و اسارت و شهادت، دشمن را از این کشور بیرون راندند، تا من و شما هر شب در امنیت استراحت کنیم.
اما دشمن ما، شیطان است که پدر و مادر ما، آدم و حوا را به نافرمانی خدا کشاند که نتیجه اش کنار رفتن پوشش آنها شد. آری اولین پیروی از وسوسه شیطان، نتیجه اش برهنگی بود.
دشمن ما، تفکری است که زن را برای کامیابی و هوسبازی می خواهد و تصویر نیمه عریان او را وسیله تبلیغات اجناس قرار می دهد.
خواهرم و دخترم!
آیا تاکنون به این سوالات فکر کردهاید:
۱٫ چرا دشمنان اسباب پیشرفتهای علمی را از ما بخل و نسبت به آنچه دختران و پسران ما را منحرف میسازد، بخشش می کنند؟
۲٫ در دفاع از میهن، مادران محجبه فرزندان خود را به جبهه فرستادند یا زنان بیحجاب؟
۳٫ اگر امروز به کشور عزیز ما هجومی شود، مردان و زنان باایمان ایستادگی میکنند یا عناصر سست ایمان؟
۴٫ در همه جوامع بشری، آزار دختران عفیف و پوشیده بیشتر است یا دختران رها و لاابالی؟
۵٫ اگر برادر شما بنای ازدواج داشته باشد و شما را وکیل خود کند، شما دختری را انتخاب میکنید که هر روز خود را در معرض نگاه جوانان هرزه قرار داده یا کسی که عفاف و حجاب او کاملتر و از چشم هوسبازان به دور بوده است؟
۶٫ آمار طلاق، افت تحصیلی، افسردگی و اضطراب، امراض روانی و مقاربتی، سقط جنین، فرار از خانه، اسراف و تجملگرایی، گناه و بی بند و باری در میان دختران پاک و عفیف بیشتر است یا دختران رها و لاابالی؟
خواهرم و دخترم،
حجاب از ضروریات دین است و شما بحمدللَّه فرزند اسلام هستید. امروز هزاران دختر تحصیلکرده با حجاب کامل به عالیترین درجات علمی رسیدهاند و با حضور خود در عرصه های علمی، سیاسی و اقتصادی، نشان داده اند که حجاب مانع فعالیتهای اجتماعی و رشد و پیشرفت نیست.
خواهرم و دخترم،
اگر هر چیز را انکار کنیم، مرگ را نمیتوان انکار کرد. من و شما دیر یا زود باید پاسخگوی کارهای خود در برابر خدا باشیم. در حجاب کامل رضای خدا، پیامبر خدا و امامان معصوم است، ولی در کشف حجاب و ولنگاری، رضای شیطان و افراد لاابالی و چشمچرانان هرزه است.
خواهرم و دخترم،
مگر شما خود طلا و جواهرات قیمتی را در پوشش قرار نمیدهید و آنها را از دسترس نااهلان دور نگه نمیدارید؟ چه گوهری گرانبهاتر از وجود خود شما است؟ چرا خود را ارزان در برابر هر چشمی قرار دهید؟ مگر نه این است که چشمان ناپاک شما را برای خودشان می خواهند و خدا شما را برای خودتان میخواهد؟
خواهرم و دخترم،
اگر جلوه گری امروز شما دلربایی کرد و علاقه مردی را به همسرش کم کرد، فردا زن زیبایی با جلوه گری خود، دل شوهر شما را خواهد ربود و رونق زندگی شما را کم خواهد کرد.
خواهرم و دخترم،
لباس و آرایش فریبنده شما در خیابان، زخمی را در دل فقرایی که این نوع لباسها را ندارند، به وجود خواهد آورد که با آه خود از شما انتقام خواهند گرفت.
خواهرم و دخترم،
مراقب دوستان خود باشید، زیرا بعضی غافل و گول خوردهاند. خیال میکنند بیحجابی نشان تمدن است یا گمان میکنند جلب توجه و نگاه دیگران، به سود آنهاست. خیال می کنند جلوه گری گناه ساده ای است، ولی نمی دانند چه بسا آرامش خانوادهای را به نگرانی تبدیل میکند.
این نامه را به خاطر در امان ماندن شما و جامعه از خطرات غفلت و وسوسههای شیطان نوشتم؛ یک بار دیگر آن را بخوانید و اگر مفید دیدید به دیگران نیز بدهید. اگر مرا معلم خود میدانید، حق معلمی را با
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
ارشادوهدایت ودعوت.MP3
16.58M
حجتالاسلام والمسلمین علی صالح غفاری
موضوع ارشادوهدایت ودعوت
جلسه ۵۱۵
https://eitaa.com/eslam20
✨﷽✨
🌼داستان ایمان داشتن به خدا
✍آنگاه که دوست داری کسی همواره به یادت باشد,به یاد من باش که همواره به یاد تو هستم.
📚سوره بقره /152
مرد جواني مسيحي كه مربي شنا و دارنده چندين مدال المپيك بود ، به خدا اعتقادي نداشت. او چيزهايي را كه درباره خدا و مذهب مي شنيد مسخره ميكرد. شبي مرد جوان به استخر سرپوشيده آموزشگاهش رفت. چراغ خاموش بود ولي ماه روشن بود و همين براي شنا كافي بود. مرد جوان به بالاترين نقطه تخته شنا رفت و دستانش را باز كرد تا درون استخر شيرجه برود.
ناگهان، سايه بدنش را همچون صليبي روي ديوار مشاهده كرد. احساس عجيبي تمام وجودش را فرا گرفت. از پله ها پايين آمد و به سمت كليد برق رفت و چراغ را روشن كرد.آب استخر براي تعمير خالي شده بود!
خدایا کمکم کن تا درهایی که به سویم میگشایی ندانسته نبندم و درهایی که به رویم میبندی به اصرار نگشایم. . . وقتی تنهایی بدون که خدا همه رو بیرون کرده تا خودت باشی و خودش!
@eslam20
✍امام صادق علیه السَّلام میفرمایند:
هرکس، کسی را در گناهی تبعیت و همراهی کند بیگمان او را مورد پرستش قرار داده است.
به عنوان مثال: کسی که شخصی را در غیبت کردن در مجلسی همراهی میکند، فرد غیبت کننده را در حال عبادت و پرستش است، چون خداوند شرط پرستیدن خود را در ترک غیبت بر انسان معرفی نموده است.
📚برگرفته از اصول کافی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@eslam20
✅اعمال روز مباهله
🗓24ذیالحجه روز مباهله نام گرفته است. در این روز که روز نزول آیه «تطهیر» نیز هست، خداوند بر ارزشها و فضیلتهای اهل بیت (ع) و جایگاه راستین آنان در درک و شناخت اسلام راستین مهر تأییدی دیگر زد.
روزى است که رسول خدا (ص) با نصاراى نجران مباهله کرد، و پیش از مباهله عبا بر دوش مبارک گرفت، و حضرت امیر المؤمنین و فاطمه و حسن و حسین علیهم السّلام را زیر عبا جا داد ؛ جبرائیل نازل شد، و آیه تطهیر را در شأن ایشان فرود آورد، آنگاه رسول خدا (ص)آن چهار بزرگوار را براى مباهله به بیرون برد، چون نگاه نصارى بر ایشان افتاد، و حقیقت آن حضرت و آثار نزول عذاب را مشاهده کردند، جرأت بر مباهله را از دست داده، و استدعاى مصالحه و قبول جزیه کردند.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@eslam20
✍امیرالمؤمنین علیه السّلام در وصف دنیا فرمودند:
دنیا فریب دهد، و زیان رسانَد، و گذرد. خدای سبحان هرگز آن را نه پاداش دوستان خود پسندید و نه کیفر دشمنانش. مردم دنیا کاروانیانند که هنوز بار نگشوده و نیاسوده، به ناگاه به بانگ کاروان سالار باید کوچ کنند.
📚نهج البلاغه، حکمت ۴۰۷
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@eslam20
✨﷽✨
🌻 مبـاهلـه 🌻
✍در سوره ی آل عمران آیه 61 صحبت خواهیم کرد راجع به مباهله: زمانی که پیامبر (ص) می آید تا با مردم سخن بگوید. ابتدا باید معجزه ای نشان بدهد تا مردم این باور را داشته باشند که او از جانب خدا آمده است. زمانی که حرف می زنیم باید منطقی باشد، که این کار در حیطه پیامبر؛ معجزه نام دارد. اما گاهی اوقات ؛ مردم حقیقت را قبول ندارند و به لجبازی می پردازند و در همین زمان است؛ که به نفرین کردن هم می پردازند ؛ در اینجا کسی که با نفرین نابود می شود باطل بوده و نفرین کننده حق بوده است، که به این می گویند ابتهال، ابتهال یعنی نفرین کردن بین دو نفر تا مشخص شود چه کسی حق است و چه کسی باطل .
در سال دهم هجری که مصادف است با سال های آخر عمر پیامبر عظیم الشان اسلام. پیامبر در 63 سالگی افرادی را به یکی از بلاد یمن به نام نَجران فرستادند. برای تبلیغ دین مبین اسلام؛ پیامبر نامه های زیادی را در زمینه ی تبلیغ می نوشتند. زمانی که پیامبر مبلغین خود را اعزام کرده بودند؛ عده ای مسیحی ها هم به آن منطقه آمدند تا ببینند جریان ازچه قراراست، در این حین آیه ای بر پیامبر نازل شد و خدا به رسولش گفت: کسانی که از حق گریزانند و به تو ایمان نمی آورند؛ بگو: زنان و بچه های خود را می آوریم ؛ شماهم زنان و کودکان خود را بیاورید، ما جان خود را اهدا می کنیم و شما نیز اهدا کنید، سپس به یکدیگر نفرین کنیم؛ نفرین هر کسی که گرفت، او حق است و نفرین شده باطل است. این ماجرا در روز 24 ذی الحجه در بیرون از مدینه و در نزدیکی مسجد النبی رخ داد. این ماجرا اولین بار بین مسیحی ها اتفاق افتاد ولی پیامبر با یهودی ها هم مباهله می کردند و مباهله منحصر به زمان خاصی نیست، برای پذیرش دین و ایمان آوردن مباهله نیست بلکه منطق و استدلال است.
پیامبر اسلام به مسیحی ها گفت: ما بچه و خانم و جانمان را می آوریم، شما هم بچه هایتان ، خانم و جانتان را بیاورید، نفرین کنیم.
مسیحی ها گفت: ای پیامبر، ما مشورت می کنیم به شما خبر می دهیم! در جریان مباهله مسیحی ها باهم مشورت کردند و رئیس مسیحی ها گفتند : اگر با تنبک و دار و دسته و... آمدند خبری نیست، ولی اگر فقط با اهل خانواده خود آمدند بترسید، وقتی مسیحی ها دیدند پیامبر فقط با حضرت علی و فاطمه و حسن و حسین علیهم السلام آمدند، ترسیدند. لذا عقب نشینی کردند.
و اما از این آیه ما می توانیم به دو نتیجه برسیم واز آن به نفع خود استفاده کنیم .
❶ اینکه در مجالس دعا بچه ها را به همراه خود ببریم تا دعا کنند. البته نباید طوری باشد که بع بچه ها فشار وارد شود.
❷ اینکه امامان و اهل بیت مستجاب الدعوة هستند؛ یعنی ما می توانیم آنها را قسم دهیم، به خدا و به همین دلیل هست که به اهل بیت علیهم السلام متوسّل میشویم و می گوییم یا علی! یاحسین و یا اباالفضل... این یا حسین! یعنی حسین جان، چون شما مستحاب الدعوة هستید، از شما میخواهیم که از خدا بخواهید دعای ما را مستجاب کند.
در این جا پیغمبر فرمود: نِسائَنا، چه کسی را آورد؟ حضرت زهرا سلام الله علیها فرمود: بچه ها، چه کسی را آورد؟ حسن و حسین علیهم السلام. فرمود: اَنفُسَنا، جانتان را بیاورید، چه کسی را آورد؟ امام علی علیهم السلام. پس معلوم می شود لی بن ابیطالب جان پیغمبر است.
@eslam20
✨﷽✨
👌حکایت واقعی و بسیار زیبا
✍، سال 1369 بود. من مسئول پذیرش سازمان بودم. آن موقع سیستم ثبت و دریافت مشخصات به صورت دستی انجام میشد. مانند امروز نبود که همه چیز به صورت اتوماتیک و ماشینی انجام شود. ما چند نفر داشتیم که کارهای اداری مردم را انجام میدادند. معمولاً سرمان خیلی شلوغ بود. یک روز دو خانم میانسال مراجعه کردند. از نوع پوشش آنها مشخص بود که از خانوادههای مذهبی و معتقد بودند. آنها را دعوت کردم که روی صندلی بنشینند و بگویند که چه میخواهند. درخواست آنها کمی عجیب بود. حکمی از یکی از شعبات دادگاه داشتند مبنی بر مجوز نبش قبر جنازه یک خانم که حدود 2 یا 3 ماه پیش دفن شده بود. کمی تأمل کردم، با توجه به داشتن دستور قضائی و قانونی، نبش قبر بلامانع بود، ولی از لحاظ انسانی سعی کردم که از این خواسته دست بردارند. اما تلاش من کارگر نشد و آنها اسرار داشتند که این مهم انجام شود و گفتند: پس از پیدا شدن وصیتنامه متوفی و سفارش او مبنی بر اینکه پس از مرگش در وادی الاسلام شهر قم دفن شود، ما میخواهیم بنابر وصیتش این کار انجام شود.
حتی در وصیتنامه نیز اشاره کرده که اگر هم جنازه من دفن شده بود باید نبش قبر شود و جنازه منتقل شود. من با شنیدن این موضوع و اصرار متوفی در زمان حیاتش، متقاعد شدم و کار را پیگیری کردم تا انجام شود. با مسئولین ذیربط هماهنگ کردم. نیروهای واحد دفن در اختیار قرار گرفتند و کارها انجام شود، ولی مهمتر از نبش قبر، فرستادن و انتقال جسد بود به شهر مقدس قم که خود این کار داستانی بود. معمولاً جنازه بعد از چند روز متلاشی میشود، بو میگیرد و شرایط خوبی ندارد. هیچ رانندهای نبود که این کار را قبول کند. با اینکه یکسری از این ماشینهای بنز داشتیم که اتاقک حمل جنازه با قسمت راننده جدا بود، ولی باز هم کسی زیر بار این کار نرفت. در نهایت به ذهنم آمد که از رانندههای یک شرکت خصوصی که گاهی در حمل جنازه به سازمان کمک میکردند استفاده کنم. در بین رانندههای این شرکت یک نفر را میشناختم و ارادت متقابلی بین ما بود. ایشان همیشه به من لطف داشت. خلاصه با وی تماس گرفتم و او قبول کرد که این کار را انجام دهد.
ماشین او یک استیشن معمولی بود و هیچ فاصلهای بین راننده و جنازه نبود. با این حال او قبول کرد و فرستادمش به قطعه مورد نظر و من هم خیالم راحت شد که کار انجام شده است. مشغول رفع و رجوع کارهای دیگر شدم. حدود یک ساعت و یا بیشتر گذشت. تلفنم زنگ زد و دیدم راننده با صدای بلند گریه میکند و میگوید فلانی بیا! خواهش میکنم بیا. من گفتم: گفته بودم که این مورد شرایط عادی ندارد. خودت قبول کردی. گفت: نه اشتباه نکن بیا خودت ببین. من رفتم پائین، کنار آمبولانس، انگار نه انگار که این جنازه بیش از چند ماه است که دفن شده. کفنی سفید و روشن، بوی خوش و معطر از این جنازه بلند بود. همه گریه میکردند. عجیب بود. باورش هم عجیب است. نمیدانم چگونه و با چه حالی دفترم برگشتم. آن دو خانم برای ادامه کارهای اداری آمدند. ناخودآگاه پرسیدم: ایشان کی هستند؟ چه کرده اند؟ شما را به خدا بگوئید. آنها گفتند: هیچ. ایشان هم یک انسان معمولی مثل ما بودند. فقط صبحهای جمعه زیارت عاشورای ایشان ترک نمیشد. با زیارت عاشورا مأنوس بود. من تعجب نکردم. در این سالها که در سازمان بهشت زهرا (س) مشغول کارم، زیاد شنیده بودم کسانی که با زیارت عاشورا و در یک کلام با امام حسین (ع) سر و سری دارند، متفاوت اند. اصلاً همه چیز آنها تفاوت دارند. خیلی از اینکه همکاری کرده بودم تا وصیتنامه این خانم اجرا شود راضی بودم.
📚بر اساس خاطرهای از کارمند بهشت زهرا
@eslam20
🌹پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله فرمودند:
▪️اِذا غَضَبَ الله عُلي اُمّةٍ وَلم يَنْزلْ بِها العذابَ... .
✨هرگاه خدا بر امتي غضب كند و عذاب بر آنها نفرستد، آنها را به چند بلا مبتلا مي كند:
❶ «ارزاني را از آنها گرفته»
❷ «و عمرهايشان را كوتاه»
❸ «و بازارگانانشان را بي سود»
❹ «درختهايشان را بۍثمر»
❺ «نهرها را بي آب»
❻ «بارانها را بي موقع»
❼ «و انساني بداخلاق را بر آنها حاکم مي كند.»
📚خصال صدوق، ج ۲، ص ۴۱۵
@eslam20
💠 حدیث روز 💠
💎 با ایمانترین مردم
🔻پيامبر صلواتاللهعلیهوآله:
أحسَنُ النّاسِ إيماناً أحسَنُهُم خُلُقاً و ألطَفُهُم بِأهِلهِ
🌸 باايمانترين مردم، #خوشاخلاقترينِ آنها و مهرورزترينشان با خانواده خود است.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۱، ص ۳۸۷
•┈┈••✾••┈┈•
@eslam20
✨﷽✨
#یک_داستان_یک_پند
✍روزی شاه عباس از مدرسه دینی ملا عبدالله در اصفهان بازدید کرد و دید کسی در آن ثبت نام نکرده است. ناراحت شد و گفت: چرا چنین است؟!
ملا عبدالله گفت: خواهشی از تو دارم؛ یک روز هر کاری من میگویم انجام بده و هیچ سوالی نپرس.
شاه پذیرفت. روزی ملا سوار اسب شد و شاه جلوی او پیاده رفت. مدتی در اماکن شلوغ شهر گشتند.
دو روز بعد مدرسه شلوغ شد، ملا به شاه گفت: روزی که محبت کردی و پیاده رفتی و من سواره، ارزش علم را بر مردم شهر مشخص کردی و این مردم بر علم عاشق شده و ثبتنام کردند.
بدان که ابزار تبلیغ هر چیزی در دست حکمرانان است. پادشاهان به هر چیزی بها دهند و به هر طرف میل کنند، مردم هم به همان طرف متمایل میشوند.
@eslam20
#عکس_نوشته
💠استاد حسین #انصاریان
◽️سالک باید مراقبت از زبان داشته باشد خصوصاً اینکه دشنام ندهد.
@eslam20
استاد حسن زاده #آملی ره:
بعضی خیلی ساکتند و این سکوت اگر از روی تزکیه نفس باشد خیلی برکت دارد، چون این سکوت دهن بستن است و دل را باز می کند و سِرّ آدم به حرف در می آید برخلاف باز بودن دهن به خصوص که نعوذبالله اگر از روی هرزگی و یاوه گویی باشد چه در خوراکش و چه در گفتارش که روح او هم هرزه می شود، از همین رو فرمودند اول اندیشه وانگهی گفتار، چانه چنین آدمی را عقل می گرداند.
@eslam20
🔰سکوت
✨آیت الله #سعادت_پرور (ره) :
🍃کسی که روی جانب خدا دارد، باید سکوت را شعار خود قرار دهد، مگر به قدر احتیاج.
👅زیرا بیشتر لغزش ها، سببش زبان است.
@eslam20
#عکس_نوشته
💠استاد حسین #انصاریان
◽️از اخلاق الهی ستّار بودن است، عيب خلق را اگر ديدی چشم بپوش.
@eslam20
«کریم الصف»
از اسماء خداوند است یعنی ای کسی که کریمانه ندید می گیری نه با پستی.
«عظیم العفو، کریم الصف»
ما مغفرت می خواهیم یعنی خدایا ببین،
ندید بگیر و با ما قهر نکن!
معنایش این است که راه را به روی ما نبند. پس ما همانطور که به خدا میگوییم
استغفرالله و از خدا توقع بخشش داریم،
حاضر باشیم مثل او رفتار کنیم،
ندید بگیریم و چیزی را به رخ دیگران نکشیم.
این شدن است ...
ما خیلی با مقام محمود فاصله داریم.
مقام محمود یعنی نسبت به پدر و مادر
و همسر و فرزندان بخشش داشته باشیم.
در کار دیگران ریز و دقیق نشویم.
حضرت فرمود: اگر کسی دنبال این باشد
که از دیگران لغزشی پیدا کند.
«من تتبع عورات اخی» خداوند او را
رسوا می کند.
پس باید قشنگی ها و کمالات را ببینیم.
و یاد بگیریم که کلمات خوب را انتخاب کنیم
و به کار ببریم.
@eslam20