📚نماز قضاي مسافر
❓سوال: اگر در مسافرت نماز كسي قضا شود و بعدا اين شخص به وطن برسد چگونه بايد نماز خود را بجا بیاورد؟آيا بايد نمازش را شكسته بخواند و يا اينكه كامل انجام دهد؟
✅ جواب: نماز را بايد شكسته قضا كند.
قاعده كلي در نماز مسافر اينست كه نماز همانطوري كه قضا شده است بايد ادا شود. مثلا شخصي نماز خود را در مسافرت نخوانده حال به وطن رسيده است (و نماز او هم قضا شده) در اينجا اين شخص بايد نماز چهار ركعتي را شكسته يعني دو ركعتي بخواند.
@eslam20
📚 وظیفۀ وسواس
❓سوال: چند سالی است که به بيماری وسواس مبتلا شده ام، اين موضوع مرا بسيار عذاب می دهد؛ روز به روز اين حالت در من تشديد می شود تا جايی که در همه چيز شک می کنم و همه زندگی ام بر پايه شک استوار گشته است، اين باعث شده که در زندگی با سختی های زيادی روبرو شوم، وظیفۀ شرعی من نسبت به مواردی که دچار شک می شوم چیست؟
✅ جواب: وظیفۀ شما عدم اعتنا به شک است، تا زمانیکه یقین به چیزی پیدا نکرده اید، تکلیفی ندارید.
🔹مکلف باید از دخالت دادن ذوق و سلیقۀ شخصی در احکام شرعی، اجتناب کند و متعبد و مؤمن به دستورهای شرع مقدس باشد.
🏷 پینوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
@eslam20
✅ضرورت استغفار و توبه
✍آیتالله بهجت(ره):حوادثی که اتفاق میافتد، نتیجه کارهای ماست که بر سر ما میآید:
«وَ ما أَصابَكُمْ مِنْ مُصيبَةٍ فَبِما كَسَبَتْ أَيْديكُمْ؛ هر مصیبتی به شما میرسد، بهواسطه اعمال شماست».
آیا نباید به فکر باشیم و از گناهان گذشته که باعث این همه بلاها و مصیبتها شده است، توبه کنیم؟ ولی ما توبه نمیکنیم! چون کارهای خود را بد نمیدانیم!
📚کتاب حضرت حجت(عج)، ص٢٢٠
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
13موردازریشه های غفلت.MP3
46.6M
حجت الاسلام والمسلمین علی صالح غفاری موضوع ؛ 13 مورد از ریشه هاوزمینه های غفلت از یاد خدا (جلسه 501
https://eitaa.com/eslam20
✨﷽✨
✳️ اگر ربالعالمين را نشناسيم، در بيابانِ زندگی گم شدهايم!
✍شيطان بهدنبال انسانی است كه راه را -كه همان بندگی خدا و ارتباط حضوری و قلبی با خدا است- گم كرده باشد. اگر ربالعالمين را كه ربّ همهی ماست نشناسيم، در بيابانِ زندگی گم شدهايم. با اين كه بهراحتی میتوانستيم بفهميم بايد بندهی ربّ العالمين باشيم. حالا كسی كه ربّ العالمين را ربّ خود نگرفت و بهدنبال حکم کمال مطلق نبود، راه تسلّط شيطان را بر تمام ابعاد شخصيت خود میگشايد. غاوين كه مقصد خود را گم كردهاند، از شيطان تبعيت میكنند و در نتيجه شيطان بر آنها تسلّط میيابد. شيطان طرح و نقشه برای ادامهی زندگی به او میدهد، چون خودش طرح ندارد و طرح بندگی ربّ العالمين را هم نپذيرفته است.
امام حسين (ع) در #دعای_عرفه به خدای خود میگويد: «اَنْتَ كَهْفي حينَ تُعيِيني الْمَذاهِبُ فِي سَعَتِها»؛ تو پناهگاه و خزينهی آرمانهای من هستی وقتی راههای بهظاهر وسيع مرا خسته میكند. اگر كسی به اين بصيرت دست يافت كه خزينهی همهی آرمانهايش حضرت ربّ العالمين است، ديگر بهسوی چه كسی بدود؟! پروردگارش هم كه نزديك است، دويدن نمیخواهد. اين آدم راه را گم نكرده است كه دربهدر باشد. گنج را میشناسد و هرچه بيشتر تلاش میكند تا به آن نزديك شود، و اين تلاش با آرامش همراه است، چون راه و مقصد را میشناسد.
👤 استاد اصغر طاهرزاده
📚 از کتاب هدف حیات زمینی آدم
@eslam20
هدایت شده از اسلام
🔴قال الامام الحسین علیه السلام:
النّاسُ عَبیدُ الدّنیا ، وَ الدّینُ لَعِبٌ عَلی السِنَتِهِم، یَحُوطُونَهُ ما دارَت بِهِ مَعائِشَهُم،فَاذا محِصُوا بِالبَلاء قَلّ الدّیّانُونَ.
♦️ حضرت امام حسین علیه السلام فرمودند: افراد جامعه بنده و تابع دنیا هستند و مذهب، بازیچه زبانشان گردیده است و برای امرار معاش خود، دین را محور قرار داده اند و سنگ اسلام را به سینه مےزنند.
♦️ پس اگر بلائی (,همانند خطر مقام و ریاست، جان، فرزند و موقعیت ...) انسان را تهدید کند، خواهی دید که دین داران واقعی کمیاب خواهند شد.
📚 ملکوت،ص۱۰۲
@eslam20