❤دنیا هنوزم زیباست❤
تا حالا فکر کردی تو این دنیای شلوغ پلوغی که داریم با دروغ و مطالبی که در آینده ممکنه تکذیب بشن آدم باید چیکار کنه😕⁉️
اصلاً فکر کردی من توی این دنیای به این بزرگی قراره چیکار کنم😢⁉️
واقعاً از کجا میفهمی کاری که میکنی کار درستیه⁉️ اگه بعد یه عمر فهمیدی کلاً راهو اشتباه رفته بودی چیکار میکنی⁉️
😭😭😭😭😭😭
باشه بابا❗️چرا گریه میکنی😅⁉️
همش جواب داره😇
فقط کافیه دستتو بذاری تو دست کسی که هیچ وقت اشتباه نمی کنه😊
😑😑😑😑😑😑
اول بذار توضیح بدم😉
نترس سرکار نذاشتمت😅
کسی هیچوقت اشتباه نمیکنه که به مخزن بی انتهای علم الهی متصل بشه😯
حالا آروم دستتو بذار تو دست اهل بیت
چون خود خدا تو قرآن فرموده:
💠 إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا
💠 ﺟﺰ ﺍﻳﻦ ﻧﻴﺴﺖ ﻛﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺧﺪﺍ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﭘﻠﻴﺪﻱ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺍﻫﻞ ﺑﻴﺖ [ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺭﻭﺍﻳﺖ ﺷﻴﻌﻪ ﻭ ﺳﻨﻲ ﻣﺤﻤّﺪ ، ﻋﻠﻲ ، ﻓﺎﻃﻤﻪ ، ﺣﺴﻦ ﻭ ﺣﺴﻴﻦ ﻋﻠﻴﻬﻢ ﺍﻟﺴﻠﺎم ﺍﻧﺪ ] ﺑﺮﻃﺮﻑ ﻧﻤﺎﻳﺪ ، ﻭ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﭼﻨﺎﻥ ﻛﻪ ﺷﺎﻳﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ [ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﻭ ﻣﻌﺎﺻﻲ ] ﭘﺎﻙ ﻭ ﭘﺎﻛﻴﺰﻩ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ .
📌 سورهی احزاب آیهی ۳۳
🔰 @eslam20
💠 #حدیث روز 💠
💎 جایگاه فرزندان فاطمه (سلام الله علیها)
پیامبر گرامی اسلام (ص):🔻
وُلدِ فاطِمَةَ فَانَا وَلِیُّهُم وَ عُصبَتُهُم، وَ هُم خُلِقُوا مِن طِینَتِی ویل للمکذبین بفضلهم، من أحبهم أحبه اللّه و من أبغضهم أبغضه اللّه.
❇️ فرزندان فاطمه (حسن، حسین، زینب، و امّ کلثوم)، که من ولی و سرپرست نَسَبی آنها هستم، از طینت و خمیره ذات من آفریده شدهاند؛ وای بر آن کسان که فضل و بزرگواری ایشان را تکذیب کند و هر که آنها را دوست بدارد، خدا او را دوست میدارد، و هر که با آنها دشمن باشد، خدا او را دشمن دارد.
📚عوالم العلوم و المعارف و الأحوال من الآیات و الأخبار و الأقوال، ج ۱۱، ص ۱۰۲۱
@eslam20
دانستنی های زندگی مشترک
❌کنترل محسوس و نامحسوس ممنوع❌
📌اگر نامزد و یا همسر خود را مکررا محسوس و نامحسوس کنترل میکنید و ناگزیر از پرسیدن سوالاتی چون:
❓ کجا بودی؟
❓ کجا رفتی؟
❓دقیقا کی کارت تمام میشه؟
❓ توی تاکسی کنار کی نشستی؟ و.....
✍ توصیه میکنیم دست از این کار بردارید.
⛔️بدترین چیزی که هر انسانی را از شما فراری میدهد و علاقهاش نسبت به شما کم میکند
❗️ این است که فکر کند کسی آزادیش را محدود میکند و باید بیگناهی خود را در محکمهای مکرر اثبات کند....
@eslam20
🌼هر کس به کاری راضی باشد، همانند کسی است که آن را انجام داده است....
✍عبدالسلام بن صالح هروی می گوید: به امام رضا (ع) عرض کردم: نظرتان درباره حدیثی از امام صادق (ع) که فرمودند: "وقتی قائم (عج) قیام کند، فرزندان قاتلان حسین (ع) را به جرم پدرانشان خواهد کشت" چیست؟
امام (ع) فرمودند: چنین است که می گویند.
پرسیدم: در این صورت معنای آیه «وَلَا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَىٰ» (هیچ کس بار گناه دیگری را به دوش نمی کشد) چه خواهد بود؟
فرمودند: خداوند در تمام گفته هایش صادق است؛ اما فرزندان قاتلان حسین (ع) به اعمال پدرانشان خشنودند و به آن می بالند و هر کس به کاری راضی باشد، همانند کسی است که آن را انجام داده است. اگر کسی در مشرق عالم کشته شود و دیگری در مغرب عالم به این قتل رضایت دهد، وی نزد خداوند شریک قاتل است.
قائم (عج) پس از قیام، آن فرزندان را که به جنایت پدرانشان خوشنودند، خواهد کشت.
📚 چشمه حکمت رضوی (گزیده عیون اخبار الرضا) ص 240
@eslam20
كه انسان نسبت به پـروردگارش
سخت ناسپاس است ..
إِنَّ الْإِنْسَانَ لِرَبِّهِ لَكَنُودٌ
عادیات | ۶🌸
#آیه_گرافی
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@eslam20
🌼عظمت مقام حضرت زینب(س)
✍وقتى حضرت زينب صلوات الله علیها، امام حسين علیه السلام را زيارت مى كرد، امام به احترام او بر مى خاست و در جاى خودش مى نشاند.
در جلالت قدر و بزرگى مقام و برترى شأن و بزرگى حال و چگونگى او بس است آنچه در برخى از اخبار رسیده ، به اینکه زینب سلام الله علیها نزد امام حسین سلام الله علیه وارد شد و آن حضرت قرآن مى خواند، پس حضرت (چون دید زینب آمد) قرآن را بر زمین نهاد و براى اجلال و تعظیم و بزرگ داشتن او بر پاى ایستاد.
📚 عوالم العلوم، ج۱۱
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
@eslam20
✨﷽✨
🌸 ولادت حضرت زینب (س)
✍زینب، یعنی زینت پدر و این نامی است که خداوند برای دختری انتخاب کرد، که با انجام رسالت خویش زینت بخش تاریخ شد و موجب افتخار و سرافرازی خاندان وحی و ولایت گشت. و این است که نام زینب در تاریخ کربلا که تاریخ جاودانگی اسلام و تشییع است، به خاطر فداکاریهایش، زیبا، درخشان و جاودانی آن حضرت.
مراسم نامگذاری این ولایت را در تاریخ این گونه می خوانیم: هنگام ولادت زینب کبری (س) چون رسول خدا در سفر بود، فاطمه از همسرش علی درخواست کرد که نامی برای فرزندشان انتخاب کند:
علی (ع) در جواب فرمود: من بر پدرت سبقت نمی گیرم، صبر می کنیم تا پیامبر از سفر برگردد. چون پیامبر بازگشت و خبر ولادت نوزاد زهرا را از زبان علی (ع) شنید فرمود: فرزندان فاطمه فرزندان منند ولی خداوند درباره آنان تصمیم می گیرد. بعد از آن جبرئیل نازل شد و پیام آورد که خداوند سلام می رساند و می فرماید: نام این دختر را زینب بگذار که این نام را در لوح محفوظ نوشته ام.
آن گاه رسول خدا زینب را گرفت و بوسید و فرمود: توصیه می کنم که همه این دختر را احترام کنند، که او مانند خدیجه کبری است. یعنی همان گونه که فداکاریهای خدیجه در پیشبرد اهداف پیامبر و اسلام بسیار ثمر بخش بود، ایثار صبر و استقامت زینب در راه خدا نیز در بقا و جاودانگی اسلام از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
📚معرفی کتاب: کتاب زيباترين شكيب زندگانى حضرت زينب( س)، ص 20
@eslam20
#فضای_مجازی
#باز_نشر
🔹مطلبی که از طریق پیام رسانها برایمان میآید آیا میتوان به دیگران ارسال کنیم؟
🔹اگر محتوای فاسد و مفسدی نباشد و نشر اتهامات بی اساس قبل از ثابت شدن آنها نباشد و باعث مفسده نباشد، اشکال ندارد.
#نشر_دروغ
🔹اگر پیامی را نشر دهیم و بعد فهمیدیم که دورغ بوده، آيا واجب است بعد راستش را بگوييم؟
🔹چنانچه آن دروغ منشأ ضرر و زیانی شود باید تصحیح کنید و راستش را بگوید.
#شایعه_پراکنی
🔹در زمان انتخابات یا اعتراضات و تجمعات به طور طبیعی ممکن است شایعاتی در مورد برخی افراد و یا شخصیتهای مطرح شود، میخواهم حکم شایعهسازی و شایعهپراکنی را بدانم؟
🔹شایعهسازی و شایعهپراکنی، مطلقا در اسلام جایز نیست. و ممنوع است. منظور از شایعه پراکنی این است که چیزی که ثابت نیست، من برای شما بگویم، شما برای دیگری بگویی که سطح جامعه را فرا بگیرد. در حالی که مطلبی است که ثابت نیست. این در اسلام مطلقا ممنوع است. شایعه، از گناهانی است که در قرآن تصریح به عذاب شده و از گناهان کبیره است.
👌 نه شایعه سازی جایز است و نه پذیرش شایعه
#نسبت_دادن_شایعات
🔹آیا گفتگوها و مباحث سیاسى که نقل مجالس شده و افراد دانسته یا ندانسته موضوعى را به این و آن نسبت مى دهند، غیبت محسوب مى شود؟
♨️نسبت دادن شایعات به یکدیگر نوعى تهمت است که فراتر از غیبت میباشد.
📚 آقا، اجوبه س 1391، 1397، 1430 و 1082؛ صافی، 300 ج 1، امر به معروف، س 4؛ فاضل جامعالمسائل، ج1، س 944؛مکارم سایت جامع المسائل، سیستانی، سایت
@eslam20
✨﷽✨
#یک_پند_یک_معرفت
✍امروزه بسیار می شنویم که برخی ادعا می کنند عُمر با فتح ایران و توسل به شمشیر ما را مسلمان کرد و اگر او ایران را فتح نکرده بود همه مردم ایران بر آیین زرتشت بوده و افلاح می شدند. هر چند حمله به ایران توسط عمر بعد از نبی مکرم اسلام (ص) مورد تأیید حضرت علی (ع) به گواهی تاریخ نبوده است؛ اما ذکر چند نکته پیرامون این شبهه ضروری است.
🔮 اگر امروزه سری به تاریخ اندونزی بزرگترین و پرجمعیتترین کشور مسلمان بزنیم خواهیم دید هیچ حاکم اسلامی به آن سرزمین در شرق این کره خاکی حمله نکرد، ولی مردم آن کشور مسلمان شدهاند. اگر در ریشه تاریخی این تشرّف به اسلام اندکی برگ های کتاب تاریخ را ورق بزنیم، اسلام توسط اندک تجّار عرب مسلمان که برای تجارت ادویه به آن کشور دور می رفتند، وارد آن کشور شده است و آنان با دیدن منش و رفتار انسانی و عادلانه و تعالی مدار آن اعراب به آیین اسلام گرویده اند.
🤺پس اسلام برای وارد شدن به کشوری نیاز به زور شمشیر ندارد چون چنان غنی و ارزشمند است و هرگز طلای ارزشمند را با زور شمشیر به کسی تحمیل نمی کنند و هدیه رایگان نمی دهند. از سوی دیگر هدف عُمر از حمله به ایران، مسلمان کردن ایرانیان نبود بلکه تصرف ایران برای حفظ شبه جزیره عربستان از حمله احتمالی ایرانیان و نابودی اسلام بوده است.
دلیل دیگر آن که، در طول تاریخ بسیاری از جنگجویان چون مانی و مزدک آیینی برای خود ساختند و به زور برای مردم تحمیل کردند که اکنون حتی یک ورق از نوشته های آیین آنان موجود نیست و یک پیرو از آنان بر زمین باقی نمانده است.
🕌پس اگر اسلام دین غنی نبود قطعاً باید بعد از فتح عمر و مدتی پس از مرگ او، از این کشور رخت بر می بست و مردم دوباره به آیین زرتشت بر می گشتند در حالی که می بینیم هرگز چنین نشده است.
@eslam20