🌷شهادت عالم نستوه آيت اللَّه سعيدي در زندان رژيم پهلوی (1349ش)
✍ آيت اللَّه سيدمحمدرضا سعيدي خراساني در سال 1301 ش (1341 ق) در مشهد مقدس ديده به جهان گشود. او پس از خواندن دروس جديد و مقدمات و سطوح متوسطه به قم عزيمت نمود و از محضر آيات عظام از جمله سيد حسين بروجردي و امام خميني(ره) بهره مند شد.
✅ وی در دوران سياه ستمشاهي، به مبارزات سياسي روي آورد و با ايستادگي وصف ناپذيري عليه استبداد رژيم شاهنشاهي قد علم كرد. او همچنين در تهران با تأسيس حوزه علميه، تشكيلات امر به معروف و نهي از منكر و تأسيس كتابخانه، فعاليت مي نمود. اما آن چيزي كه بيش از هر فعاليت ديگري بعدها به ثمر نشست، دميدن روح حماسه فرياد در كالبد نوجوانان و جوانان بود.
✅ به دنبال فعاليت هاي ضد رژيم ستمشاهي، ساواك ايشان را در يازدهم خرداد 1349ش بازداشت و زنداني كرد. مزدوران ساواك در زندان، اين سيد والامقام را به شديدترين نحو شكنجه كردند ولي ايشان با روحيه اي بالا مقاومت مي نمود.
✅ آن شهيد بزرگوار درباره حضرت امام به شكنجه گران ساواك گفته بود: "به خدا سوگند اگر مرا بكُشيد و خونم را بر زمين بريزيد در هر قطره خونم، نام مقدس خميني را خواهيد يافت."
✅ سرانجام، ساواك كه از به زانو درآوردن اين اسوه پايداري نااميد شده بود، ايشان را به شهادت رساند و پیکر مطهرش در قبرستان وادي السلام قم به خاک سپرده شد.
https://eitaa.com/eslam20
◼️ رحلت آيت اللَّه "سيدمحمد محقق داماد" استاد بزرگ حوزه ي علميه ي قم(1388ق)
✍ سيدمحمد محقق داماد، در سال 1325 قمري در احمدآباد اردكان يزد متولد گرديد. وي پدرش را پيش از تولد و مادرش را در 6 سالگي از دست داد. علي رغم چنين حادثهي غمانگيزي، آغاز به تحصيل نمود. آنگاه به يزد مهاجرت كرد و نزد اساتيد آن شهر به تكميل ادبيات و سطح پرداخت. سپس با توصيهي استاد گراميش شيخ غلامرضا يزدي، به قم مهاجرت كرد و در درس اساتيد بزرگ حوزه، بهرهها گرفت.
✅ آيتاللَّه شيخ عبدالكريم حائري يزدي ارادت خاصي به ايشان داشت و با وجود چنين شاگرداني، به آيندهي حوزه دلگرم بود. همين ارادت موجب شد كه او را به دامادي خود بپذيرد و به لقب "داماد" ملقب گردد. ايشان بسيار به تدريس اهميت ميداد. هنگامي كه در روزهاي آخر عمر در بستر بيماري قرار داشت ازاين كه نميتوانست در جلسهي درس شركت كند، ميگريست.
✅ اين بزرگوار پس از 75 روز بيماري، سرانجام بر اثر ایست قلبي در 63 سالگي دار فاني را وداع كرد و در صحن حرم حضرت معصومه(ع) به خاك سپرده شد.
https://eitaa.com/eslam20
❓ استغفار پیامبر(ص) نسبت به چه کسانی پذیرفته نیست؟
خداوند در سوره توبه آیه 80 می فرماید:
☀️ «اسْتَغْفِرْ لَهُمْ أَوْ لَا تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ إِنْ تَسْتَغْفِرْ لَهُمْ سَبْعِينَ مَرَّةً فَلَنْ يَغْفِرَ اللَّهُ لَهُمْ ۚ ذَٰلِكَ بِأَنَّهُمْ كَفَرُوا بِاللَّهِ وَرَسُولِهِ ۗ وَاللَّهُ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الْفَاسِقِينَ»
براى آنان چه آمرزش بخواهى چه نخواهى [يكسان است] اگر براى آنان هفتاد بار هم آمرزش بخواهى، خدا هرگز آنان را نخواهد آمرزيد زيرا آنان به خدا و پيامبرش كفر ورزيدند و خدا گروه فاسقان را هدايت نمى كند.
https://eitaa.com/eslam20
💠 از نشانههاى ایمان واقعی
🌷امام علی علیه السلام:
نشانه ایمان آن است كه راست بگویی، آنگاه كه تو را زیان رساند، و دروغ نگویی كه تو را سود رساند و آن كه بیش از مقدار عمل سخن نگویی، و چون از دیگران سخن گویی، از خدا بترسی !
🌹وَ قَالَ عليه السلام: الْإِيمَانُ أَنْ تُؤْثِرَ الصِّدْقَ حَيْثُ يَضُرُّكَ عَلَى الْكَذِبِ حَيْثُ يَنْفَعُكَ، وَ أَلَّا يَكُونَ فِي حَدِيثِكَ فَضْلٌ عَنْ عَمَلِكَ، وَ أَنْ تَتَّقِيَ اللَّهَ فِي حَدِيثِ غَيْرِكَ.
📗 نهج البلاغه، حكمت 458
https://eitaa.com/eslam20
💠 آثار فردی لقمه حرام
۵- بنای عبادت بر سستی
🌷 رسول خدا (ص) فرمودند: «اَلْعِبَادَةُ مَعَ اَکْلِ الْحَرَامِ کَالْبِنَاءِ عَلَی الرَّمْلِ؛ (1)
عبادت کسی که حرامخواری میکند مانند ساختمانی است که بر روی شن زاری روان بنا شده باشد.»
✅ بیشک چنین ساختمانی آنچنان سست و لرزان است که با اندک حرکتی فرو ریخته و چیزی از آن باقی نمیماند و اگر هم چیزی از آن بماند یقیناً فایدهای برای صاحبش نخواهد داشت. با توجه به این روایت شریف و آیهای از قرآن کریم که خداوند متعال میفرماید:
☀️ «مَنْ اَسَّسَ بُنْیانَهُ عَلی شَفا جُرُفٍهارٍ فَانْهارَ بِهِ فی نارِ جَهَنَّمَ» کسی که بنیان خویش را بر لب پرتگاهی سست و فرو ریختنی نهاده! آن بنا با بنا کنندهاش در جهنم سقوط میکند. (2)، به دست میآید که در اسلام چنین کسی که هم عابد است و هم حرامخوار؛ عبادتش سودی به حال او نخواهدکرد و بزودی خودش به همراه ساختمان عبادتش به قعر جهنم سقوط خواهند کرد.
(1) عدة الداعی و نجاح الساعی، ص۱۵۳.
(2) توبه/ آیه۱۰۹
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
چندنکته درباره گفتگو.MP3
2.1M
حجت الاسلام
غفاري
م چندمسئله درباره گفتگو
ج ۱۰۶۳
https://eitaa.com/eslam20
➖ازدواج و وسعت روزی
🛑عنْهُ عَنِ اَلْجَامُورَانِيِّ عَنِ اَلْحَسَنِ بْنِ عَلِيِّ بْنِ أَبِي حَمْزَةَ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ يُوسُفَ اَلتَّمِيمِيِّ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ جَعْفَرٍ عَنْ أَبِيهِ عَنْ آبَائِهِ عَلَيْهِمُ اَلسَّلاَمُ قَالَ قَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ : مَنْ تَرَكَ اَلتَّزْوِيجَ مَخَافَةَ اَلْعَيْلَةِ فَقَدْ أَسَاءَ ظَنَّهُ بِاللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ إِنَّ اَللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ: «إِنْ يَكُونُوا فُقَرٰاءَ يُغْنِهِمُ اَللّٰهُ مِنْ فَضْلِهِ
🔰محمّد بن جعفر (فرزند امام صادق عليهالسّلام) از پدر بزرگوارش از پدران گرامش عليهمالسّلام نقل مىكند كه پيامبر خدا صلّىاللّهعليهوآله فرمود: هركس ازدواج را بخاطر ترس از فقر و تنگدستى ترك كند، در واقع به خداى عزّ و جلّ بدگمان شده است؛ چراكه خداى عز و جلّ مىفرمايد: إِنْ يَكُونُوا فُقَرٰاءَ يُغْنِهِمُ اَللّٰهُ مِنْ فَضْلِهِ «اگر فقير باشند خداوند از فضل خود آنان را بىنياز مىگرداند.»
📚الکافي ج ۵، ص ۳۳۰
ازدواج و وسعت روزی
🛑علِيُّ بْنُ إِبْرَاهِيمَ [عَنْ أَبِيهِ ] عَنْ صَالِحِ بْنِ اَلسِّنْدِيِّ عَنْ جَعْفَرِ بْنِ بَشِيرٍ عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَبِي حَمْزَةَ عَنْ أَبِي بَصِيرٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ: أَتَى رَسُولَ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ شَابٌّ مِنَ اَلْأَنْصَارِ فَشَكَا إِلَيْهِ اَلْحَاجَةَ فَقَالَ لَهُ تَزَوَّجْ فَقَالَ اَلشَّابُّ إِنِّي لَأَسْتَحْيِي أَنْ أَعُودَ إِلَى رَسُولِ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فَلَحِقَهُ رَجُلٌ مِنَ اَلْأَنْصَارِ فَقَالَ إِنَّ لِي بِنْتاً وَسِيمَةً فَزَوَّجَهَا إِيَّاهُ قَالَ فَوَسَّعَ اَللَّهُ عَلَيْهِ [قَالَ] فَأَتَى اَلشَّابُّ اَلنَّبِيَّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فَأَخْبَرَهُ فَقَالَ رَسُولُ اَللَّهِ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ يَا مَعْشَرَ اَلشَّبَابِ عَلَيْكُمْ بِالْبَاهِ
🔰 ابو بصير از امام صادق عليهالسّلام نقل میکند که فرمود: جوانى از انصار نزد رسول خدا صلّىاللّهعليهوآله آمد و بابت نیاز(مالی)اش نزد ایشان شكايت كرد.
حضرت به او فرمود: ازدواج كن!
جوان(پیش خودش) گفت: من خجالت میکشم که نزد رسول خدا صلّىاللّهعليهوآله بازگردم(و درخواستم را مجدداََ مطرح کنم)
(بعد از آن) مردی از انصار نزد آن جوان آمد و گفت: من دختر زیبایی دارم. آنگاه دخترش را به ازدواج آن جوان درآورد؛ (بعد از این ازدواج) خداوند به آن جوان وسعتِ(رزق) داد. جوان نزد پیامبر آمد و ایشان را (از رفع مشکلش) مطّلع نمود. پس رسول خدا صلّىاللّهعليهوآله فرمود: اى جوانان! بر شما باد به ازدواج.
📚الکافي ج ۵، ص ۳۳۰
♻️ چهار ذکر الهی در چهار حالت بحرانی
حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) فرموده است: در شگفتم برای کسی که از چهار چیز بیم دارد، چگونه به چهار کلمه پناه نمی برد!
۱- در شگفتم برای کسی که ترس بر او غلبه کرده، چگونه به ذکر
«حسبنا الله و نعم الوکیل» (سوره مباركه آل عمران آیه ۱۷۱) پناه نمی برد. در صورتی که خداوند به دنبال ذکر یاد شده فرموده است: پس (آن کسانی که به عزم جهاد خارج گشتند، و تخویف شیاطین در آنها اثر نکرد و به ذکر فوق تمسک جستند) همراه با نعمتی از جانب خداوند (عافیت) و چیزی زاید بر آن (سود در تجارت) بازگشتند، و هیچگونه بدی به آنان نرسید.
۲- در شگفتم برای کسی که اندوهگین است چگونه به ذکر
«لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین*» (سوره مباركه انبیاء آیه ۸۷) پناه نمی برد. زیرا خداوند به دنبال این ذکر فرموده است: «پس ما یونس را در اثر تمسک به ذکر یاد شده، از اندوه نجات دادیم و همین گونه مومنین را نجات می بخشیم.» (سوره انبیاء آیه ۸۸)
۳- در شگفتم برای کسی که مورد مکر و حیله واقع شده، چگونه به ذکر
«افوض امری الی الله، ان الله بصیر بالعباد» (سوره مباركه غافر آیه ۴۴) ... پناه نمی برد. زیرا خداوند به دنبال ذکر فوق فرموده است: «پس خداوند (موسی را در اثر ذکر یاد شده) از شر و مکر فرعونیان مصون داشت.» (سوره غافر آیه ۴۵)
۴- در شگفتم برای کسی که طالب دنیا و زیباییهای دنیاست چگونه به ذکر
«ماشاءالله لاحول و لاقوة الا بالله» (سوره مباركه كهف آيه 39) پناه نمی برد، زیرا خداوند بعد از ذکر یاد شده فرموده است: «مردی که فاقد نعمتهای دنیوی بود، خطاب به مردی که از نعمتها برخوردار بود) فرمود: اگر تو مرا به مال و فرزند، کمتر از خود می دانی امید است خداوند مرا بهتر از باغ تو بدهد.»
📚بحارالانوار، ج 90، 184
🔴سومین امام جمعه شهید تبریز آیت الله آل هاشم رحمت الله علیه
https://eitaa.com/eslam20
#تقویم_شیعه
📅 امروز دوشنبه
☀️ 21 خرداد 1403 شمسی
🌙 03 ذی الحجه 1445 قمری
❄️ 10 ژوئن 2024 میلادی
☀️ #شمسی
➕ اعتصاب سراسري تهران به مناسبت هفتم شهداي 15 خرداد (1342 ش)
➕ درگذشت دكتر "محمد خزائلي" بنيانگذار انجمن حمايت از نابينايان (1353ش)
➕ عمليات فرمانده كل قوا در منطقه دارخوين در شرق رود كارون توسط سپاه (1360ش)
🌙 #قمری
➕ ورود پيامبر اكرم(ص) و اصحاب به مكه در سفر حجة الوداع(10 ق)
➕ تولد "ابوريحان بيروني" دانشمند شهير مسلمان(362 ق)
❄️ #میلادی
آغاز تهاجم امپراتوري روم به ايران و پايان صلح پنجاه ساله (110م)
➕ پايان سومين جنگ اعراب و اسرائيل معروف به جنگ شش روزه (1967م)
➕ درگذشت "حافظ اسد" رئيس جمهور پيشين سوريه (2000م)
➕ روز جهاني صنايع دستي
—----------
🇮🇷 كانال
https://eitaa.com/eslam20
♻️"اعتصاب سراسري تهران به مناسبت هفتم شهداي 15 خرداد (1342 ش)
✍ پس از دستگيري امام خميني(ره) و وقوع قيام خونين 15 خرداد 1342، حوزههاي علميه عراق و نيز مردم شهرهاي ايران حمايت خود را از امام و تنفر خويش را نسبت به اعمال وحشيانه رژيم شاه اعلام نمودند و خواستار آزادي فوري رهبر نهضت اسلامي ايران شدند.
🔹در ادامه اين اعتراضات، اعتصاب سراسري تهران در 21 خرداد 1342 به مناسبت هفتم فاجعه خونين 15 خرداد، ضربهاي بود كه رژيم طاغوت را درماندهتر كرد. همچنين مهاجرت علما و مراجع قم و مشهد و علماي سرشناس شهرستانها به تهران موجب شد كه رژيم، تن به سياست آرامسازي و تشنجزدايي زند و با آزاد نمودن رهبر نهضت اسلامي ايران، خشمها را فرو نشاند.
https://eitaa.com/eslam20
🌟ورود پيامبر اكرم(ص) و اصحاب به مكه در سفر حجة الوداع(10 ق)
✍ پيامبر خدا(ص) پس از فراهم آوري تداركات سفر و امكانات لازم، به همراه دختر گرامي اش حضرت فاطمه زهرا(س) و تمامي همسران خود، در 26 ذي قعده و به قولي در 25 اين ماه، از مدينه خارج شد. در اين سفر روحاني و به ياد ماندني، در حدود يكصد و چهار هزار و يا يكصد و بيست و چهار هزار نفر از مسلمانان شركت نمودند.
✅ آن حضرت، ابودجانه را جانشین خود در مدینه قرار داد و در حالی که بیش از شصت قربانی همراه داشت ابتدا به منطقه ذوالحُلیفه رفت و در مسجد شجره احرام بست و سپس به سوی مکه حرکت نمود. حضرت علي(ع) نيز كه به همراه ياران خويش به سوي مكه عازم شده بود، يكي از يارانش را جانشين خويش در سپاه تحت فرمانش گذاشت و زودتر از آنان، به سوي مكه حركت كرد. بدين جهت، چند روز زودتر از يارانش به پيامبر(ص) ملحق شد.
✅ حضرت علي(ع) در نزديكي هاي شهر مكه معظمه، به پيامبر(ص) و ساير مسلمانان رسيد و پيامبر(ص) با ديدن وي بسيار خرسند و خوشحال شد. به هر روی پیامبر خدا (ص) به همراه بستگان نزدیک و اصحاب و یارانش جهت انجام حج و زیارت خانه خدا در آخرین سال حیات با برکت خویش از مدینه عازم مکه مکرمه شد که این سفر در تاریخ اسلام به سفر حجة الوداع معروف گردید.
https://eitaa.com/eslam20
💠 سرنوشت ستمکاران و همکاران آنان
🌹پیامبر گرامی اسلام (ص):
زمانى كه روز قيامت شود صداكنندهاى صدا ميزند كجايند ستمگران و همكارانشان و كسانى كه مانند و شبيه ستمگرانند حتى كسانى كه براى آنان قلمى سر كردهاند و دواتى ليقه نمودهاند پس همه در تابوتى از آهن گرد آيند و در دوزخ افكنده شوند.
🌷 إِذَا كَانَ يَوْمُ اَلْقِيَامَةِ نَادَى مُنَادٍ أَيْنَ اَلظَّلَمَةُ وَ أَعْوَانُ اَلظَّلَمَةِ وَ أَشْبَاهُ اَلظَّلَمَةِ حَتَّى مَنْ بَرَى لَهُمْ قَلَماً أَوْ لاَقَ لَهُمْ دَوَاتاً قَالَ فَيُجْمَعُونَ فِي تَابُوتٍ مِنْ حَدِيدٍ ثُمَّ يُرْمَى بِهِمْ فِي جَهَنَّمَ.
📚 إرشاد القلوب، ج 1، ص 186.
https://eitaa.com/eslam20
💠 سه کیفر الهی برای دلها و بدن ها
🌷امام باقر عليه السلام:
خداوند را براى دلها و بدنها كيفرهايى است؛ سختی در امر زندگی و معیشت، سستی در امر عبادت و بندگی و هیچ بندهای وجود ندارد که به مثل قساوت قلب، عقوبت شده باشد.
🌹الإمامُ الباقرُ عليه السلام: إنَّ ِللّه ِ عُقوباتٍ في القُلوبِ والأبدانِ:
ضَنْكٌ في المَعيشَةِ و وَهنٌ في العِبادَةِ، و ما ضُرِبَ عَبدٌ بِعُقوبَهٍ أعظَمَ مِن قَسوَةِ القَلبِ.
📗تحفالعقول ص ٢١٦.
https://eitaa.com/eslam20
💠 آثار فردی لقمه حرام
۶- ثبت گناه بهعوض عبادت
✍️ گرفتار شدن به لقمه حرام باعث میشود که کارهای خیر پذیرفته نشود و حتی در عوض آنها، گناه در نامه اعمال ما ثبت شود.
🌷 رسول خدا (ص) فرمودند:
«مَنِ اکْتَسَبَ مَالاً حَرَاماً لَمْ یَقْبَلِ اللَّهُ مِنْهُ صَدَقَةً وَ لَا عِتْقاً وَ لَا حَجّاً وَ لَا اعْتِمَاراً وَ کَتَبَ اللَّهُ بِعَدَدِ اَجْزَاءِ ذَلِکَ اَوْزَاراً وَ مَا بَقِیَ مِنْهُ بَعْدَ مَوْتِهِ کَانَ زَادَهُ اِلَی النَّارِ؛ (1)
🌹 کسی که کسبش حرام است خداوند هیچ کار خیری را از او نمیپذیرد، چه آن کار صدقه باشد چه آزاد کردن بنده؛ حج باشد یا عمره و خداوند متعال به عوض پاداش این کارها، گناه برای او ثبت میکند و آنچه پس از مرگش باقی میماند توشه دوزخ او خواهد بود.»
🌸امام صادق (ع) فرمودند: اگر کسی با مالی که از راه حرام بهدست آورده است عازم حج شود هنگامی که لبیک میگوید جواب رد به او میدهند که لَا لَبَّیْکَ وَ لَا سَعْدَیْکَ و این نشان از مردودی عمل اوست اما اگر مال او از راه حلال کسب شده باشد پاسخ مثبت به او داده میشود که لَبَّیْکَ وَ سَعْدَیْکَ و این نشان از قبولی عمل است. (قبولی و مردودی عمل مبحثی جدا از صحت و بطلان عمل است.
📗 (1) ثواب الاعمال، ص۲۸۲.
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
خمس وزکات.MP3
13.82M
حجت الاسلام
غفاري
م خمس وزکات
ج ۱۰۶۴
https://eitaa.com/eslam20
بهترین نکته ای که میتونم بهتون بگم و مطمئنم این روزا بدرد هممون میخوره این سخن حکیمانه امام صادق ع هست؛
که برای تشخیص اصلح و بهترین بین دو حاکم یا کاندید ۳ شاخصه فوق العاده میدند
👇👇👇👇
شخصی از امام صادق(ع) پرسید: بین دو حاکم در تردیدم؟
امام فرمود:
۱. تحقیق کن و عادل، صادق، فقیه و باتقواترین را انتخاب کن.
شخص گفت: اگر به تشخیص نرسیدم؟
امام فرمود:
۲. پس ببین افراد متدین و با تقوای جامعه به کدام مایلند. همان رو انتخاب کن
شخص گفت: اگر باز نفهمیدم؟
امام فرمودند:
۳. بنگر مخالفان آیین ما کدام را بیشتر میپسندند، او را کنار بگذار و ببین کدام بیشتر، آنها را خشمگین میکند، او را برگزین
🍉#هندوانه_سفید
🍉چگونه هندوانه سفید، کمآب و بدطمع را تبدیل به هندوانه سرخ، پرآب و خوشطعم کنیم...
🍉 بیشتر مردم وقتیکه هندوانهای را به خانه میآورند، با کارد زدن و دیدن سفیدی آن، اولین کاری که میکنند، دور انداختن هندوانه سفید است!
درحالی که با یک راهکار جالب میتوان از این ضرر جلوگیری کرد:
🍉اگر هندوانه را با کارد تکه کردید و دیدید سفید است، آن را دور نیندازید...
تکهی جدا شده از هندوانه را به همان طریق که جدا کردهاید، سر جای خود قرار دهید. سپس یک عدد پلاستیک بزرگ (بهتر است سفره یکبار مصرف باشد) را به میزانی که بتوان کل هندوانه را در آن پیچید، تهیه فرمایید.
هندوانه را به صورت کامل در پلاستیک یا سفره یکبار مصرف بپیچید. برای مدت ۲۴ ساعت در جای گرم، مثل حیاط نگه دارید.
بعد از ۲۴ ساعت هندوانه را بیاورید و در سینی بزرگی باز کنید و دوباره با کارد تکه کنید. خواهید دید که هندوانه شما در کمال ناباوری، همچنان سفید است. حالا در این مرحله آن را دور بیندازید.
😳واقعاً فکر کردی هندوانه دوباره قرمز میشه؟😑
رأی دادن به رویههای آزموده شده و #عبرتآموز برخی جریانهای #متکبر و #راحت_طلب و #غربگدا و #زاویه_دار_با_رهبری در گذشته نتایج #افتضاح مدیریت ایشان و سوءاستفادهها و دزدیها و #مفاسد نزدیکانشان و اینکه امید به اصلاح مملکت با حضور ایشان در مسندهای مدیریتی داشته باشید، همینقدر بینتیجه است که امید به قرمز شدن هندوانه سفید دارید!
ضمناً هندوانه سربسته هم بدون اعتماد و اطمینان نخرید و نیز گول رنگهای قرمز مصنوعی را هم نخورید.
🌸🍃🌼🍃🌸🍃
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
شکیات نماز.MP3
17.3M
حجت الاسلام
غفاري
م شکیات نماز
ج ۱۰۶۵
https://eitaa.com/eslam20
#تقویم_شیعه
📅 امروز سه شنبه
☀️ 22 خرداد 1403 شمسی
🌙 04 ذی الحجه 1445 قمری
❄️ 11 ژوئن 2024 میلادی
☀️ #شمسی
➕ شهادت برادر "رسول منتظري" ديپلمات ايراني در بوسني و هرزگوين (1372 ش)
➕ رحلت عالم بزرگوار آيت اللَّه شيخ "علي مشكات" (1369ش)
➕ ارتحال عالم مجاهد و فقيه جليل آيت اللَّه "مجدالدين محلاّتي" (1378 ش)
➕ درگذشت حمید سبزواری، "پدر شعر انقلاب" و سراینده آثار مشهور و ماندنی دوران انقلاب و دفاع مقدس(1395 ش)
🌙 #قمری
➕ وفات متكلم اصولي "ابواسحاق اسفرايني" عالم بزرگ مسلمان(418 ق)
❄️ #میلادی
➕ اخراج نيروهاي امريكايي و انگليسي از ليبي (1970م)
➕ مرگ "ارنست رادرفورد" فيزيكدان انگليسي و پدر انرژي هستهاي (1937م)
—----------
🇮🇷 كانال
https://eitaa.com/eslam20
◼️ درگذشت حمید سبزواری ، "پدر شعر انقلاب" و سراینده آثار مشهور و ماندنی دوران انقلاب و دفاع مقدس(1395 ش)
✍ حسین آقا ممتحنی متخلص به حمید و مشهور به حمید سبزواری (زادهٔ ۱۳۰۴ در سبزوار – درگذشت ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ در تهران) شاعر ایرانی بود که با عنوان «شاعر انقلاب» شناخته میشد. اگر چه برخی در مورد ایشان لقب " پدر شعر انقلاب" را نیز به کار برده اند.
✅ شعر او را شناسنامهٔ زمانمند انقلاب نامیدهاند زیرا کمتر حادثه یا رویدادی بعد از انقلاب روی داده است که انعکاس آن در شعر او نیامده باشد.
✅ شعر«خمینی ای امام»، شعر «برخیزید ای شهیدان راه خدا»، شعر «آمریکا، آمریکا، مرگ به نیرنگ تو»، سرود «خجسته باد این پیروزی»و «ای مجاهد شهید مطهر» از جمله سرودهای اوست.
✅ در کارنامه او، نشان درجه یک فرهنگ و هنر (۱۳۷۱)؛ چهره ماندگار دوره سوم (۱۳۸۲)، نشان افتخار جهادگر عرصه فرهنگ و هنر (۱۳۹۳) به چشم می خورد.
✅ او سرانجام، بامداد ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ در سن ۹۱ سالگی به دلیل کهولت سن و وخامت بیماری دار فانی را وداع گفت.
https://eitaa.com/eslam20
◾️ارتحال عالم مجاهد و فقيه جليل آيت اللَّه "مجدالدين محلاّتي" (1378 ش)
✍ آيت اللَّه شيخ مجدالدين محلاتي، در سال 1305 ش (1345 ق) در نجف اشرف به دنيا آمد. وي در كودكي به همراه پدر به شيراز رفت و پس از فراگيري ادبيات و سطوح اوليه نزد والدش و همزمان، تحصيل علوم جديد و اخذ ليسانس در رشته حقوق، در 1325 ش، وارد حوزه علميه قم شد و از محضر درس حضرات آيات: سيد حسين بروجردي، سيد محمد محقق داماد، محمد علي اراكي، امام خميني(ره) و علامه طباطبايي و... بهره جست.
🔹 او در سال 1337 ش به همراه عدهاي از فضلای حوزه، مجله ديني مكتب اسلام را بنيان نهاد و مقالاتي در حقوق اسلامي و تطبيق آن با حقوق ملل، نگاشت. آيتاللَّه محلاتي در 35 سالگي به شيراز بازگشت و به تدريس، تعليم و تربيت جوانان، نقد مكاتب مادي و ترويج شعائر ديني و تأسيس مؤسسات خيريه همت گماشت.
🔸 او در جريان انقلاب اسلامي و قيام 15 خرداد، به همراه پدرش دستگير و چند ماه زنداني شد. وي پس از آزادي در كنار پدرش رهبري مبارزات مردم و علماي استان فارس را بر عهده داشت و در اين راستا در سال 1351 ش به شهرهاي ايرانشهر، زاهدان و يزد به مدت 14 ماه در تبعيد به سر برد.
🔹 سرانجام اين عالم مجاهد پس از 73 سال زندگي پربركت، در روز 22 خرداد 1378 ش بدرود حيات گفت و پس از تشييعي باشكوه، در مدرسه ولي عصر(عج) كه از يادگارهاي وي در شيراز بود، به خاك سپرده شد.
https://eitaa.com/eslam20
🌺 امام على عليه السلام:
🌷 از خشم بپرهيز كه آغاز آن، ديوانگى و فرجام آن، پشيمانى است.
📚 مستدرك الوسائل، ج12، ص12
https://eitaa.com/eslam20
💠 فرو بردن خشم از اوصاف پرهیزگاران است.
✍ فرو بردن خشم یكی از فضائل اخلاقی است كه محدود به زمان یا مكان یا فرد خاصی نیست و در همه شرایط به عنوان یك فضیلت به حساب می آید. قرآن مجید یكی از اوصاف پرهیزكاران را "وَالْكَظِمِينَ الْغَيْظَ" (۱)میداند و این صفت را مقید به قید و وصفی نكرده است.
🌺 امام علی علیه السلام خطاب به مردی که مورد دشنام قرار گرفت و او خود را برای جواب آماده كرده بود؛ فرمودند: "آرام باش! دشنام گویی را با بی اعتنایی واگذار كه با این كار خدا را خشنود و شیطان را خشمگین می سازی و دشمنت را كیفر می دهی. (۲)
✅ صرفا در یك مورد خشم پسندیده است و آن خشمی است كه برای خدا باشد. امام علی علیه السلام خشم آنان را كه دربرابر فاسقان و گناهكاران به خشم آمدند و وظیفه نهی از منكر را فراموش نكردند، می ستاید و كار آنان را بزرگ می شمرد و می فرماید: "كسی كه فاسقان را دشمن دارد و برای خداوند در غضب شود، خدا نیز در حمایت از او به خشم می آید و در روز قیامت خشنودش می كند".(۳)
پی نوشت:
(۱). آل عمران (۳)، آیه ۱۳۴.
(۲). سفینةالبحار، ج ۱، ماده حلم، ص ۳۰۰.
(۳). نهج البلاغه، نامه۳۱ و۳۸.
https://eitaa.com/eslam20
💠 آثار فردی لقمه حرام
۷- محرومیت از کوثر و شفاعت اهل بیت علیهم السلام
✍ آلودگی به لقمه حرام انسان را در روز قیامت از مصاحبت پیامبر رحمت (ص) و شفاعت خاندان با کرامتش دور میسازد و در آن لحظات حساسی که جز کرامت اهل بیت (علیهمالسّلام) کسی فریاد رسمان نخواهد بود، لقمه حرام ما را از این نعمت بیبهره میکند.
🌷 امیرالمومنین علی علیه السلام در وصیت خود به امام حسن (ع) فرمودند:
«وَ لَا یَرِدُ عَلَی رَسُولِ اللَّهِ (ص) مَنْ اَکَلَ مَالاً حَرَاماً لَا وَ اللَّهِ لَا وَ اللَّهِ لَا وَ اللَّهِ وَ لَا یَشْرَبُ مِنْ حَوْضِهِ وَ لَا یَنَالُ شَفَاعَتَهُ؛
🌹 به خدا سوگند، به خدا سوگند، به خدا سوگند کسی که ذرهای مال حرام بخورد در قیامت از رسول خدا (ص) دور میافتد و از حوض کوثر نمینوشد و مشمول شفاعت آن حضرت نمیگردد.»
🌺 و نیز فرمودند:
بِئْسَ الطَّعَامُ الْحَرَامُ. بدترین غذاها غذای حرام است.
📚 نهج البلاغه، نامه ۳۱ / دعائم الاسلام، ج۲، ص۳۵۱.
https://eitaa.com/eslam20
«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛
با سلام خدمت عزیزان؛ ما از ساده ترین و یکی از اصلی ترین شاخصه های انسانیت که همان صله ارحام است وا مانده ایم و چه بسا شناختی بر اقوام درجه یک خود نداریم، اما زمین و زمان را به هم میبافیم و چنان با کلمات بازی میکنیم و جوری از جزئی ترین احوالات نامزد مورد نظر خود حرف میزنیم که گویا ما در گهوار تروخشکش میکردیم و چنان نامزد جناح رقیبمان را میکوبیم که نعوذ بالله گویا اشتباهی خلق شده است، و هر جور که دوست داریم جملات را مرتب میکنیم،
آبروی نامزدها که پیشکشمان پروفسور مآبانه به شعور مخاطبانمان به راحتی توهین میکنیم، و بقیه را هالو و جاهل میپنداریم نه عزیزان ما خود را به سخره گرفته ایم. نه نقدمان منصفانه است نه تمجیدمان و جوری قلم میزنیم که همان جمله طنز معروف «جمع کنید بساطتتان را »شامل حالمان شود...
و در پایان باید گفت متعهد که نباشی علم دنیا را داشته باشی سازنده نیستی ما هر سازندگی را نمیخواهیم ما سازندگی و پیشرفت بر پایه مبانی اسلام و حفظ استقلال و نظاممان را میخواهیم و ملاکمان در انتخاب، نصایح رهبری است و بس....