✳️ مسئله غدیر؛ مسئله حکومتhttps://eitaa.com/eslam20
(https://eitaa.com/bonyadtarikh/1702)« مسئله [غدیر]، مسئلۀ حکومت است، مسئله، مسئلۀ سیاست است، حکومتْ عِدْلِ سیاست است، تمام معنای سیاست است. خدای تبارک و تعالی این حکومت را و این سیاست را امر کرد که پیغمبر به حضرت امیر واگذار کنند، چنانچه خود رسول خدا سیاست داشت و حکومت بدون سیاست ممکن نیست. این سیاست و این حکومتی که عجین با سیاست است، در روز عید غدیر برای حضرت امیر ثابت شد.» (صحیفه امام ج۲۰، ص۱۱۳)
💎 راهکاری برای دوستی و محبت
🔻امام علی علیه السلام:https://eitaa.com/eslam20
سَبَبُ الْمَحَبَّةِ البُشْرُ
❇️گشاده رویی، سبب محبّت است.
📚 غررالحکم: ج ۴، ص ۱۲۶، ح5546
قال رسول الله صلیالله علیه و آله و سلم»:
انتَ یا علیُّ بِمَنزِلَةِ الکَعبةِ تُؤتی ولاَتأتی.
(اُسدالغابة، ج ٤، ص ٣١)
الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه مولانا امیرالمومنین علی بن ابیطالب (سلام الله علیهما).https://eitaa.com/eslam20
🌹شهید محسن حججی متولد 21 تیرماه 1370 در شهرستان نجفآباد است که سال 1385 وارد فعالیتهای فرهنگی شد و در سال 1391 ازدواج کرد، ثمر ازدواج وی پسری بهنام علی است که یک و نیم سال دارد. روز دوشنبه 16 مرداد 1396 به اسارت دشمن درآمد و در روز چهارشنبه 18 مرداد 1396 در سوریه به درجه رفیع شهادت نائل شد.
قسمتی از وصیتنامه؛
🍃🌹نمیدانم چه شد که سرنوشت مرا به این راه پر عشق رساند... نمی دانم چه چیزهایی عامل آن شد...بدون شک شیر حلال مادرم، لقمه حلال پدرم و انتخاب همسرم و خیلی چیزهای دیگر در آن اثر داشته است...
🍃🌹از همه ی مردان امت رسول الله می خواهم فریب فرهنگ و مدهای غربی را نخورید؛ همواره علی ابن ابی طالب امیرالمومنین را الگو و پیشوای خود قرار دهید و از شهداء درس بگیرید...خودتان را برای ظهور امام زمان روحی لک الفدا و جنگ با کفار به خصوص اسرائیل آماده کنید که آن روز خیلی نزدیک است.https://eitaa.com/eslam20
قال رسول الله (صلى الله عليه و آله):
«وَ قَدْ بَلَّغْتُ مَا أُمِرْتُ بِتَبْلِیغِهِ»
من آنچه گفتنی بود و مأموریت داشتم انجام بدهم (تبلیغ رسالت)، انجام دادم.
«حُجَّةً عَلَى کُلِّ حَاضِرٍ وَ غَائِبٍ»
چه کسی که اینجا حاضر است و چه غائب.
«وَ عَلَى کُلِّ أَحَدٍ مِمَّنْ شَهِدَ أَوْ لَمْ یَشْهَدْ وُلِدَ أَوْ لَمْ یُولَدْ»
چه آنهایی که متولد شدند و چه آنها که در آینده میآیند که جای عذر برای کسی باقی نماند.
«فَلْیُبَلِّغِ الْحَاضِرُ الْغَائِبَ وَ الْوَالِدُ الْوَلَدَ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ»
حاضر باید این را به غائب و پدران هم به فرزندانشان، این را ابلاغ کنندhttps://eitaa.com/eslam20
⚜️ رسول خدا (ص) خطاب به امیرالمومنین (ع):
يَا عَلِيُّ إِنَّ اللَّهَ فَضَّلَكَ بِخِصَالٍ وَ مِمَّا فَضَّلَكَ بِهِ أَنْ جَعَلَ الْأَوْجَاعَ مُطِيعَةً لَكَ فَلَيْسَ مِنْ شَيْءٍ تَزْجُرُهُ إِلَّا انْزَجَرَ بِإِذْنِ اللَّه.
🔸 یا علی! خداوند متعال تو را با فضائل و خصالی که منحصر به توست بر دیگر مخلوقات برتری داده است و از جمله فضائل تو این است که بیماریها و امراض مطیع تو هستند!
📚 بحار الأنوار،ج41،ص: 203
https://eitaa.com/eslam20
✍️امام رضا علیه السلام:
مَثَل مؤمنین در قبول ولایت امیرالمومنین همانند سجده ملائکه برای حضرت آدم است، و مثل کسانی که ولایت امیرالمؤمنین را در روز غدیر نپذیرفتند همانند عدم سجده ابلیس بر آدم است.
📚الاقبال ج٢ ص ٢٠۶
الحق که تو آن علی ولـی اللهی
از اسـرار خداوند جهان آگاهی
آغاز ولایتت فرستم صلـوات
دانم ز عنایتت غمـم میکاهی
https://eitaa.com/eslam20
✍️امام صادق (علیه السلام):
«غذا دادن به یک مومن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق و یک میلیون شهید و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد.۱
روزه روز غدیر خم با روزه تمام عمر جهان برابر است . یعنى اگر انسانى همیشه زنده باشد و همه عمر را روزه بگیرد ، ثواب او به اندازه ثواب روزه عید غدیر است.۲
📚۱-بحارالانوار، ج ۶، ص ۳۰۳
📚۲-وسائل الشیعه ۷، ۳۲۴https://eitaa.com/eslam20
🍃#جاودانگی در #بهشت و #جهنّم 🍃
🔰امام صادق علیه السلام:
إِنَّما خُلِّدَ أَهْلُ النّارِ فِی النّارِ لاِءَنَّ نِیّاتِهِمْ کانَتْ فِی الدُّنْیا أَنْ لَوْ خُلِّدُوا فیها، أَنْ یَعْصُوا اللّه َ أَبَدا، وَإِنَّما خُلِّدَ أَهْلُ الْجَنَّةِ فِی الْجَنَّةِ لاِءَنَّ نِیّاتِهِمْ کانَتْ فِی الدُّنْیا أَنْ لَوْ بَقُوا فیها أَنْ یُطیعُوا اللّه َ أَبَدا، فَبِالنِّیّاتِ خُلِّدَ هؤُلاءِ وَهؤُلاءِ.
💬 علّت این که #اهل_دوزخ همیشه در #آتش خواهند بود، آن است که قصد و نیّت آنها این بود که اگر همیشه در دنیا بودند، همواره خدا را #معصیت کنند، و علّت این که #اهل_بهشت، همیشه در بهشت خواهند بود، آن است که قصد آنها این بود که اگر همیشه در دنیا باشند همواره خدا را #اطاعت کنند، پس نیّتها است که موجب شده اهل بهشت در بهشت و اهل آتش در آتش جاویدان باشند.
📗 الکافی، ج۲، ص۸۵https://eitaa.com/eslam20
تشویق به استخاره
برخی از افراد استخاره را در حکم وحی منزل دانسته و سرنوشت خود را با یک استخاره تعیین می کنند!
مثلا از همین گروه کسانی زمان ازدواج، شخص مورد نظر خود را با استخاره تعیین می کنند و آینده زندگی خود را بی تفکر و تأمل به دست استخاره می سپارند!
آیت الله امینی می فرمایند:
"دختر و پسر و خانواده آن ها برای شناخت همسر باید به تحقیق و کنجکاوی بپردازند و اگر باز هم تردید داشتند با یک یا چند نفر افراد مطلع و مورد اعتماد مشورت نمایند، اگر به نتیجه رسیدند، اقدام نمایند. تحقیق و مشورت طبعا بر استخاره تقدم دارد، اگر نتیجه تحقیقات شما خوب بود وارد عمل شوید و لازم نیست استخاره کنید، ما در اسلام تشویق به استخاره نشده ایم.1
1. جوان و ازدواج ص107https://eitaa.com/eslam20
✍️رسول خدا (ص) فرمودند :https://eitaa.com/eslam20
هر کس اراده کند، اسرافیل را در هیبتش و میکائیل را در رتبه اش و جبرئیل را در جلالتش و حضرت آدم را در علمش و نوح را در خشیتش و ابراهیم را در دوستیش و یعقوب را در حُزنش و یوسف را در جمالش و موسی را در مناجاتش و ایوب را در صبرش و یحیی را در زهدش و عیسی را در عبادتش و یونس را در ورعش و حضرت محمد (صلی الله علیه وآله) را در حَسَب و خُلقش تماشا کند، به علی بن ابی طالب (علیه السلام) نگاه کند. براستی خداوند در او نود خصلت از صفات انبیاء را جمع کرده است که در غیر او جمع نفرموده است.
📚ینابیع المودة ؛ جلد ۲ ، باب ۵۶ .
☆ مَنْ كُنْتُ مَوْلاه ، فَهذا عَلِي مَوْلاه ☆
https://eitaa.com/eslam20
✍️حضرت زهرا سلام الله علیها می فرمایند : https://eitaa.com/eslam20
سعادتمند به تمام معنی و سعادتمند و سعید واقعی کسی است که علی را در زمان حیاتش و بعد از درگذشت او دوست داشته باشد. و شقی شقاوتمند کامل و واقعی کسی است که با علی علیه السّلام در حیات و بعد از درگذشتش دشمنی ورزد.
📚 امالی صدوق: ص۱۰۹ - ۱۱۰
✨﷽✨
🌼داستان زیبا
✍️اشراف زاده ای، در راه پیرمردی دید که بارسنگینی از هیزم بر پشت حمل می کند، لنگ لنگان قدم بر می داشت و نفس نفس صدا می داد. به پیرمرد نزدیک شد و گفت: مگر تو گاری نداری که بار به این سنگینی می بری؟ هر کسی را بهر کاری ساخته اند. گاری برای بار بردن است. پیرمرد خنده ای کرد و گفت: این گونه هم که فکر می کنی نیست. به آن طرف جاده نگاه کن. چه می بینی؟
اشراف زاده با لبخندی گفت: پیرمردی که بارهیزم بر گاری دارد و به سوی شهر روانه است. پیرمرد گفت: می دانی آن مرد، اولادش از من افزون تر است ولی فقرش از من بیشتر است؟ اشراف زاده گفت: باور ندارم، از قرائن بر می آید فقر تو بیشتر باشد زیرا آن گاری دارد و تو نداری و بر فزونی اولاد باید تحقیق کرد.
پیرمرد گفت: آقا! آن گاری مال من و آن مرد همنوع من است. او گاری نداشت و هر شب گریه ی کودکانش مرا آزار می داد چون فقرش از من بیشتر بود گاری خود را به او دادم تا بتواند خنده به کودکانش هدیه دهد. بارسنگین هیزم، با صدای خنده ی کودکان آن مرد، چون کاه بر من سبک می شود. آنچه به من فرمان می راند خنده کودکان است.https://eitaa.com/eslam20