﷽✨
🌼چرا به امام حسن(ع)، کریم اهل بیت گفته میشه؟
✍️امام مجتبی(ع) در طول عمر خود دو بار تمام اموال و دارایی خود را در راه خدا خرج کردند و سه بار نیز ثروت خود را به دو نیم تقسیم کردند و نصف آن را در راه خدا به فقرا بخشیدند.
منتهی الآمال ج1، ص417
روزی عربی به نزد ایشان آمد و درخواست کمک کرد و امام دستور دادند که آنچه موجود است به او بدهند و قریب ده هزار درهم موجود را به آن اعرابی بخشیدند.
📚منتهی الآمال، پیشین، ص418
هیچ فقیر و مسکینی از در خانه حضرت ناامید برنگشت و حتّی خود ایشان به سراغ فقرا میرفتند و آنها را به منزل دعوت میکردند و به آنها غذا و لباس میدادند.
📚حقایق پنهان ص268
https://eitaa.com/eslam20
🤲 دعای روز پانزدهم ماه رمضان
❇️ خدایا در در این ماه طاعت فروتنان را نصیبم کن و سینهام را براى انابه همانند بازگشت خاضعان باز کن به امان دادنت اى امان ده هراسندگان.https://eitaa.com/eslam20
﷽✨
🔴سخاوتمندی و کرم امام حسن مجتبی علیه السلام
✍️از امام حسن عليه السلام روايت شده است كه روزى از كنار يكى از باغهاى بيرون مدينه عبور میکرد، در مسير خود به غلام سياه چهره اى رسيد كه گرده نانى در دست داشت؛ يك لقمه خود میخورد و يك لقمه هم به سگى كه در برابر او ايستاده بود، میخوراند و اين كار را ادامه میداد تا نيمى از آن گرده نان را خورد و نيم ديگر را به آن سگ خورانيد.
امام حسن عليه السلام از وى پرسيد: چرا چنين میكنى؟ وى در پاسخ گفت: خجالت میكشم كه من بخورم و سير گردم و اين سگ گرسنه بماند! امام حسن عليه السلام پرسيد: غلام كيستى؟ در پاسخ گفت: غلام «ابان بن عثمان». پرسيد: اين باغ از آن كيست؟ در پاسخ گفت: از «ابان بن عثمان». امام حسن عليه السلام خطاب به او فرمود: تو را سوگند میدهم به خدا كه از اين محل بيرون نروى تا من بازگردم.
امام حسن عليه السلام رفت و طولى نكشيد در حاليكه غلام و باغ را از «ابان» خريده بود، بازگشت. حضرت به غلام، گفت: تو را از مولايت خريدم. غلام گفت: اى مولاى من! من مطيع خدا و رسول خدا و شخص شما هستم و در خدمت حاضرم! امام حسن عليه السلام فرمود: باغ را هم از «ابان» خريدارى كردم. اينك تو را در راه خدا از قيد بردگى آزاد میكنم و اين باغ هم از سوى من به تو اهدا میشود! غلام گفت: اى مولاى من! باغ را به كسى بخشيدى كه مرا به او بخشيدى (يعنى خدا).
📚فضائل پنج تن عليهم السلام در صحاح ششگانه اهل سنت، ج4، ص210.
https://eitaa.com/eslam20
﷽✨
#پندانه
🔴 بزرگان زاده نمیشوند، ساخته میشوند
✍️وقتى که «حاتم طایى» از دنیا رفت، برادرش خواست جاى او را بگیرد. حاتم مکانى ساخته بود که 7٠ در داشت. هرکس از هر درى که مىخواست وارد مىشد و از او چیزى طلب مىکرد و حاتم به او عطا مىکرد.
برادرش خواست در آن مکان بنشیند و حاتمبخشى کند! مادرش گفت: تو نمىتوانى جاى برادرت را بگیرى، بیهوده خود را به زحمت مینداز.برادر حاتم توجه نکرد. مادرش براى اثبات حرفش، لباس کهنهاى پوشید و بهطور ناشناس نزد پسرش آمد و چیزى خواست. وقتى گرفت از در دیگری رجوع کرد و باز چیزى خواست.
برادر حاتم با اکراه به او چیزى داد.چون مادرش این بار از در سوم بازآمد و چیزى طلب کرد، برادر حاتم با عصبانیت و فریاد گفت:تو دو بار گرفتى و باز هم مىخواهى؟ عجب گداى پررویى هستى! مادرش چهره خود را آشکار کرد و گفت: نگفتم تو لایق این کار نیستى؟ من یک روز 70 بار از برادرت به همین شکل چیزى خواستم و او هر بار مرا رد نکرد.حاتم طایی شدن آسان نیست.
https://eitaa.com/eslam20
✍️امام علی (علیه السلام) :
دوستی بهتر از حفظ زبان. و لباسی زیبا تر از تقوای الهی. و مالی ارزنده تر از قناعت و میانه روی در خرج های زندگی. احسانی بر تر از گفتار نیکو و حکمت آمیز و غذایی گوارا تر از فرو خوردن خشم نیافتم...
https://eitaa.com/eslam20
📚نصایح، صفحۀ ۲۲۳
🌸حدیث روز🌸
✍امام رضا (ع) میفرمایند:عبادت، بسياري روزه و نماز نيست و همانا عبادت بسيار انديشه نمودن در امر خداست.
📕تحف العقول، ص۴۴۲
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
أَللِّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّکَ الفَرَجَ یَاأَللَّهُ
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
https://eitaa.com/ eslam20
📩 محاسبه نفس
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: محاسبهی نفس، خیلی چیز خوبی است. انسان باید خود را محاسبه کند، بعد یکی یکی از انجام گناهان خود کم کند. ما به بعضی از گناهها عادت کردهایم - گاهی انسان پنج تا، شش تا، ده تا گناه را عادت کرده - همت کنیم اینها را یکی یکی کنار بگذاریم؛ این نقاط ضعف را یکی یکی کم کنیم.
https://eitaa.Com/eslam20
جرعه نوش ولایت
امام علی علیه السّلام فرمودند:
النَّظرُ إلي العَالِم أحبُّ إلَي الله مِن اعتکافِ سَنَهٍ فِي البَيت الحَرام؛
نگاه کردن به عالم و دانشمند نزد خداوند، از يک سال اعتکاف در کعبه برتر است.
«مستدرک الوسائل، ج 9، ص 153»
علامه امینی، ستاره پرفروغی است که در تاریخ هزار و چهارصد ساله اسلامی می درخشد.
خدمات علامه امینی به امت اسلام و به ویژه شیعیان، بسیار اهمیت دارد. «کتاب الغدیر» را می¬توان با رسالتی عظیم، اثری تحول زا، در معبد مقدس حماسه و دفاع و مرزبان و مشعل جاوید ولایت، دفاع نامه جانشینان رسول خدا(ص) دانست.«الغدیر» در واقع دایره المعارف اسلام است که ثمره عمر علامه امینی به شمار می¬رود.
علامه امینی، برای تحقق آرمان و اهداف مقدس خویش، چهل سال از عمر پر برکت خود را در زوایای کتاب خانه¬های اسلامی کشورهای گوناگون سپری کرد و از تمامی لذایذ دنیوی چشم پوشید.
شانزدهم رمضان
1383 سالروز ارتحال علامه مجاهد شیخ عبدالحسین امینی ره
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از رهبرم سیدعلی امام مهربانی هاست
🍃شخصی به نزد آیت الله شاه آبادی،
استاد حضرت امام آمد و گفت:
:من از نماز خواندن لذت نمیبرم،
به برخی از گناهان هم علاقه دارم،
آیا ذکری هست که.....📖
🍃آیت الله شاه آبادی بلافاصله گفت:
شما موسیقی حرام گوش میکنی؟🎶
😢طرف یکباره جا خورد
و حرف ایشان را تائید کرد.
🍃آیت الله شاه آبادی فرمودند:
_ذکر لازم نیست، موسیقی حرام را ترک کنید
❤️صدای حرام انسان را به گناه علاقمند ودر نتیجه از نماز دور و بی علاقه کرده و راه حضور شیطان را فراهم میکند.
Https://eitaa.com/eslam20