#احوالِ_امواتِ مستضعفان فکری.
❓مستضعفان فکری چه کسانی هستند؟ و در قیامت چگونه امتحان می شوند؟
✍ مستضعفان فکری کسانی هستند که واقعا حق به آنها نرسیده است و برای رسیدن به حق نیز کوتاهی نکرده اند. این گروه هيچگونه عنادی با حق نداشته، ولی به دليل عدم دسترسی به منابع صحيح و يا پائين بودن سطح فكری، توانایی کشف حقایق را نداشته اند و از نيل به حق بازمانده اند. اینها نه کافر محسوب میشود و نه مومن.
( امام شناسی، ج3، ص75)
🔹گفتیم که مستضعفان فکری نه در بهشت برزخی اند و نه در جهنم برزخی اند. در قیامت با امتحانی که آنها گرفته خواهد شد، تکلیفشان روشن می شود اما این امتحان چگونه است؟
🔸 در روایتی مرحوم کلینی از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله نقل میکند:
🌷 «زمانی که قیامت فرا رسد، خداوند اطفال و آنان که در زمان فترت بودهاند و کسانی که دارای عقل نبودهاند [و کلیه مستضعفان] را جمع کرده و در برابر آنان احتجاج میکند و فرشتهای را به سوی آنان مبعوث کرده و او آتشی را در برابر آنان آماده میکند، سپس خداوند فرشته دیگری را به سوی آنان مبعوث میکند و میگوید؛ خداوند به شما گفته است در آتش وارد شوید. هر کس داخل شود آتش بر او سرد و سلامت خواهد بود و کسی که تخلف کند، وارد آتش میشود.»
(الکافی، ج3، ص248)
🔹 در نهایت مستضعفان فکری مورد عفو و بخشش و رحمت الهی قرار می گیرند.
☀️ خداوند متعال در این باره میفرمايد:
☀️ «إِلاَّ الْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّساءِ وَ الْوِلْدانِ لا يَسْتَطِيعُونَ حِيلَةً وَ لا يَهْتَدُونَ سَبِيلاً فَأُولئِكَ عَسَی اللَّهُ أَنْ يَعْفُوَ عَنْهُمْ؛ (نساء/98-99)
مگر آن دسته از مردان و زنان و كودكانی كه به راستی تحت فشار قرار گرفتهاند و حقيقتاً مستضعفند. نه چارهای دارند و نه راهی میيابند، امید است که خداوند آنها را مورد عفو قرار دهد.»
https://eitaa.com/eslam20
💠 لعنت شدگان در قرآن
۱۸- آزار دهندگان خدا و رسول
✍ ايذاء خداوند [همانگونه كه مفسّران هم گفته اند] همان كفر و الحاد است كه خداوند را به خشم مى آورد و تأكيدى است بر مجازات كسانى كه پيامبر(صلى الله عليه و آله) و مؤمنان را آزار مى دهند؛ چرا كه آزار آنها بمنزله آزار خدا است. این گروه در قرآن کریم مورد لعن در دنیا و آخرت قرار گرفته اند.
☀️«إِنَّ الَّذِینَ یُؤْذُونَ اللّهَ وَ رَسُولَهُ لَعَنَهُمُ اللّهُ فِی الدُّنْیا وَ الآخِرَةِ وَأَعَدَّ لَهُمْ عَذاباً مُهِیناً»؛ احزاب/۵۷.
🌟آنها که خدا و پیامبرش را آزار مى دهند، خداوند آنان را از رحمت خود در دنیا و آخرت دور ساخته، و براى آنها عذاب خوارکننده اى آماده کرده است.
https://eitaa.com/eslam20
💠 واژه شیطان در قرآن
✍ شیطان از ماده «شطن» به معنی مخالفت میباشد، و به هر موجود طغیانگر، خواه از انسانها یا از اجنه باشد، گفته می شود.
🔹کلمه شیطان در قرآن به سه صورت به کار برده شده است:
۱. "شیطان"؛ در این صورت، شیطان شامل هر فردی از شیاطین جن و انس می شود:
☀️«وَ مَنْ یَعْشُ عَنْ ذِکْرِ الرَّحْمنِ نُقَیِّضْ لَهُ شَیْطاناً فَهُوَ لَهُ قَرینٌ»زخرف/۳۶. هر کس از یاد خدا رویگردان شود شیطانی را به سراغ او میفرستیم که همواره قرین اوست!.
۲- "الشیطان"؛ در این صورت غالباً به معنی خاص یعنی ابلیس آمده است:
☀️«یا بَنی آدَمَ لا یَفْتِنَنَّکُمُ الشَّیْطانُ کَما أَخْرَجَ أَبَوَیْکُمْ مِنَ الْجَنَّةِ» اعراف/۲۷. ای فرزندان آدم! شیطان شما را نفریبد، آن گونه که پدر و مادر شما را از بهشت بیرون کرد.
🔹 و در برخی موارد نیز به معنای عام آمده است «الشَّیْطانُ یَعِدُکُمُ الْفَقْرَ وَ یَأْمُرُکُمْ بِالْفَحْشاء...» بقره/۲۶۸. یعنی شیطان شما را از فقر و تهیدستی بیم می دهد و به فحشا و زشتی ها فرا می خواند.» در این جا (الف و لام) در معنای جنس (عام) بکار رفته است؛ چون ترساندن از فقر و دعوت به عمل خلاف شرع گاهی از طرف شیطان انسانی نیز صورت میپذیرد.
۳. "شیاطین" به صورت جمع؛ و این نشانگر آن است که شیطان مصادیق متعدد و مختلفی دارد. نکته این که در برخی از آیات بعد از کلمه شیاطین به اختلاف جنس شیطانها نیز اشاره می کند. مانند آیه شریفه:
☀️ «وَ کَذلِکَ جَعَلْنا لِکُلِّ نَبِیٍّ عَدُوًّا شَیاطینَ الْإِنْسِ وَ الْجِن» انعام/۱۱۲. «و بدین گونه برای هر پیامبری دشمنانی از شیطان های انسان و جن قرار دادیم.»
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
7نکته درباره گفتگوبانامحرم.MP3
6.71M
حجت الاسلام
غفاري
م ۷نکته درباره گفتگوبانامحرم
ج ۱۰۴۱
https://eitaa.com/eslam20
💠 #حدیث روز 💠
💎 راهکاری برای تحکیم رفاقت
🔻امام جعفر صادق عليهالسلام:
اِذا اَحْبَبْتَ رَجُلاً فَاَخْبِرْهُ بِذلِكَ فَاِنَّـهُ اَثْبَتُ لِلْمَـوَدَّةِ بَيْنَكُما؛
🌸 هرگاه كسى را دوست داشتى به او خبر بده، چراكه اين كار، دوستى ميان شما را استوارتر مـىسازد.
📚 اصول كافى: ج ۲، ص ۶۴۴
•┈┈••✾••┈┈•
https://eitaa.com/eslam20
🌱امیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
التُّقَى، رَئِيسُ الْأَخْلَاقِ.
پرهيزكارى، رئيس صفات پسنديده است.
✍️نهجالبلاغه، حکمت۴۱۰
#حکمت_های_نهج_البلاغه
https://eitaa.com/eslam20
#حدیث_روز
✍️ از #امام_علی (ع) روایت شده:
💠 #عاقل و خردمند #كمال می جوید و نادان #مال مى جويد.
📖 «العاقِلُ يَطلُبُ الكَمالَ ، الجاهِلُ يَطلُبُ المالَ»
📚 میزان الحکمة، ج ۷، ص ۵۲۰، ح۱۳۵۳۱.
#عقل
#عقل_و_کمال
#هدف_اصلی_عاقل
#کمال_جویی_عاقل
#هدف_اصلی_نادان
https://eitaa.com/eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
7نکته درباره یاداموات.MP3
4.76M
حجت الاسلام
غفاري
م ۷نکته درباره یاداموات
ج ۱۰۴۲
https://eitaa.com/eslam20
#تقویم_شیعه
📅 امروز جمعه
☀️28 اردیبهشت 1403 شمسی
🌙 08 ذی القعده 1445 قمری
❄️ 17 مه 2024 میلادی
☀️ #شمسی
➕ رحلت "ميرزا مهدي آيت اللَّه زاده خراساني" فرزند "آخوند ملا محمدكاظم خراساني" (1324 ش)
➕ سقوط منطقه مهران توسط رژيم بعث عراق در جريان جنگ تحميلي (1365 ش)
➕ روز بزرگداشت "حكيم عمرخيام نيشابوري"
🌙 #قمری
➕ رحلت فقيه و اصولي بزرگ آيت اللَّه "ملاحسين بن محمد بن جعفر فشاركي" (1353 ق)
➕ رحلت فقيه بزرگوار آيت اللَّه "ميرزا عبدالرحيم سامت" (1420 ق)
❄️ #میلادی
➕ تأسيس نخستين مدرسه دريانوردي در پرتغال (1426م)
➕ روز جهاني ارتباطات (1865م)
—----------
🇮🇷 كانال
https://eitaa.com/eslam20
♻️ روز بزرگداشت "حكيم عمرخيام نيشابوري"
✍ ابوالفتح عمر بن ابراهيم خيام نيشابوري (440 ق – 510 ق)، فيلسوف، رياضيدان، منجم، پزشك، شاعر و نويسنده بزرگ ايران، می باشد. شهرت خيام در دوران زندگي او بيشتر در حكمت، طب، نجوم و رياضيات بود، ليكن امروز او را در جهان بيشتر به سبب رباعيات فلسفي لطيفش مي شناسند.
✅ اين رباعي ها بسيار ساده و دور از تصنع و تكلف اند و با اين حال مقرون به كمال فصاحت و بلاغت و شامل معاني عالي در الفاظ موجز و استوار است.
✅ خيام در رياضيات چند اثر معروف دارد كه كتاب جبر و مقابله از همه مشهورتر است. همچنين او مأمور اصلاح تقويم ايراني شد و نيز رصدخانه اي را تأسيس كرد.
✅ آرامگاه حكيم عمر خيام نيشابوري در نيشابور در جوار امامزاده محمد محروق، ميعادگاه ادب دوستان و علاقمندان زبان و ادبيات پارسي است. 28 ارديبهشت روز بزرگداشت این دانشمند شهير ايراني، نامگذاري شده است.
https://eitaa.com/eslam20
💠 لعنت شدگان در قرآن
۱۹- گمراه کنندگان
✍ امام على عليه السلام در باره گروه گمراه کنندگان می فرماید: بدترين مردم نزد خدا، پيشواى ستمگرى است كه خود گمراه و موجب گمراهى ديگران مى شود، سنتى را كه به آن عمل مى شود مى ميراند و بدعتى را كه متروك گشته است، زنده مى كند.
🌷إنَّ شَرَّ الناسِ عندَ اللّه ِ إمامٌ جائرٌ ضَلَّ و ضُلَّ بهِ، فَأماتَ سُنَّةً مأخوذَةً (مَعلومَةً)، و أحيا بِدعَةً مَتروكَةً. نهج البلاغه/خطبه ۱۶۴.
و خداوند متعال در باره گروه گمراه کنندگان می فرماید:
☀️«وَ قالُوا رَبَّنا إِنّا أَطَعْنا سادَتَنا وَ کُبَراءَنا فَأَضَلُّونَا السَّبِیلاَ * رَبَّنا آتِهِمْ ضِعْفَیْنِ مِنَ الْعَذابِ وَ الْعَنْهُمْ لَعْناً کَبِیراً». احزاب/۶۷.
و مى گویند: «پروردگارا! ما از سران و بزرگان خود اطاعت کردیم و ما را گمراه ساختند.
پروردگارا! آنان را از عذاب، دو چندان ده و آنها را به طور کامل از رحمتت دور ساز!.
https://eitaa.com/eslam20
💠 فضیلت انتظار و چشم به راه بودن حضرت مهدی(عج) در کلام امام رضا(ع)
✍ یک موضوع ديگري كه در زمينه باور مهدوي در كلام امام رضا عليه السلام يافت مي شود، موضوع «انتظار فرج» يا چشم به راه گشايش بودن است. آن حضرت در روايات متعددي، به موضوع فضيلت انتظار فرج اشاره كرده است.
ايشان در روايت بسيار زيبايي، فضيلت انتظار را اين گونه بيان مي كند:
🌸 ... آيا هيچ يك از شما خوش ندارد كه در خانه خود بماند، نفقه خانواده اش را بپردازد و چشم به راه امر ما باشد؟ پس اگر در چنين حالي از دنيا برود، مانند كسي است كه به همراه رسول خدا صلي الله عليه و آله در [نبرد] بدر به شهادت رسيده است. اگر هم مرگ به سراغ او نيايد، مانند كسي است كه به همراه قائم ما و در خيمه او باشد.
🌷 ... أَما يَرضي أَحَدُكُم أَنْ يَكُونَ في بَيْتِهِ يُنْفِقُ عَلي عِيالِهِ يَنْتَظِرُ أَمْرَنا فَإِن أَدْرَكَهُ كانَ كَمَنْ شَهِدَ مَعَ رَسوُلِ اللّهَ صلي الله عليه و آله ، بَدْرَا، وَ إِن لَمْيُدْرِكْه كانَ كَمَنْ كانَ مَعَ قائِمِنا في فُسْطاطِهِ... .(1)
✅ آن حضرت در روايت ديگري نيز مي فرمايد:
🌸 چه نيكوست صبر و انتظار فرج. آيا سخن بنده صالح خدا [شعيب] را نشنيدي كه فرمود: «و انتظار بريد كه من [هم] با شما منتظرم» و «پس منتظر باشيد كه من [هم] با شما از منتظرانم.» بر شما باد به بردباري؛ چون گشايش پس از نااميدي فرا مي رسد و به تحقيق، افراد پيش از شما، از شما بردبارتر بودند.
🌹 ما أَحْسَنُ الصَّبرُ وَ انتِظارُ الفَرَجِ أَما سَمِعتَ قَولَ العَبدِ الصّالِح: «وَ ارْتَقِبُوا إِنّي مَعَكُم رَقيبٌ» هود/93. «وَ فَانتَظِروُا إِنّي مَعَكُمْ مِنَ المُنْتَظرِينَ» اعراف/71. فَعَلَيكُمْ بِالصَّبَرِ إِنّما يَجِيءُ الفَرَجُ عَلَي اليَأسِ وَ قَد كانَ الَّذينَ مِنْ قَبْلِكُم أَصْبَرَ مِنْكُمْ... .(2)
(1) الكافى، ج 4، ص260، ح34.
(2) مسند الإمام الرضا علیه السلام، ص 217، ح 373.
https://eitaa.com/eslam20
💠 معنای واژه ابلیس
✍ ابلیس از کلمه (ابلاس)، به معنای غم و اندوهی است که از شدت یأس و ناامیدی باشد. ابلیس، اسم شیطان خاصی است که بواسطه نافرمانی از درگاه خداوند متعال رانده شد. ابلیس را بدین جهت به این نام میخوانند چون از رحمت خدا ناامید شد و علت آن تمرد از دستور خداوند متعال بود.
☀️قرآن کریم در این زمینه می فرماید:
«و به یاد آرید زمانی را که به فرشتگان گفتیم برای آدم سجده کنید، آنها همگی سجده کردند و به جز ابلیس، او از جن بود. پس از فرمان پروردگارش خارج شد»
☀️ خداوند از او سؤال کرد: «ای ابلیس چه چیز مانع تو از سجده کردن بر مخلوقی که با قدرت خود، او را آفریدم گردید؟ آیا تکبر کردی یا از برترین بودی؟
🔸 ابلیس جواب داد: من از او بهترم مرا از آتش آفریده ای و او را از گل. و در این جا بود که خداوند دستور به اخراج او داد و او را از صف ملائک جدا نمود البته او از ابتدا نیز از ملائک نبود. بلکه به خاطر بندگی و اطاعت و قرب به پروردگار، در صف فرشتگان جای گرفت.
🌷امام رضا علیه السلام فرمودند: نام ابلیس، «حرث یا حارث» بوده است. و ابلیس نامیده شد زیرا از رحمت خدا مأیوس گردید.
https://eitaa.com/eslam20
#حدیث_روز
✍️ از #امام_علی (ع) روایت شده:
💠 #عاقل و خردمند كسى است كه:
1️⃣ #انديشه خود را متّهم كند؛
2️⃣ و به هر چيزى كه نفْسش در نظر او مى آرايد، #اعتماد نكند.
📖 «العاقِلُ مَنِ اتَّهَمَ رَأيَهُ ، و لَم يَثِقْ بِكُلِّ ما تُسَوِّلُ لَهُ نَفسُهُ»
📚 میزان الحکمة، ج ۷، ص ۵۲۰، ح۱۳۵۳۸.
#عقل
#عقل_و_اندیشه
#استبداد_علمی
#خود_رأیی
#اکتفا_به_عقل_خود
#عقل_جمعی
#هم_اندیشی
https://eitaa.com/eslam20
💠 #حدیث روز 💠
💎 کمکی که محبوبیت میآورد
🔻امیرالمؤمنین علی علیهالسلام:
إنَّ أحَبَّ المُؤمنِینَ إلَی اللَّهِ مَن أعانَ المُؤمِنَ الفَقیرَ مِنَ الفَقرِ فی دُنیاهُ و مَعاشِهِ
❇️ محبوبترین مؤمن نزد خداوند كسی است كه مؤمن فقیری را در تنگدستی دنیا و گذران زندگی یاری رساند.
📚 تحف العقول، ص ۳۷۶
•┈┈••✾••┈┈•
https://eitaa.com/eslam20
💠 #احکام شرعی | حکم چت یا گفتوگوی الکترونیکی با نامحرم
آیتاللهالعظمی نوری همدانی به استفتائی پیرامون «چت یا گفتوگوی الکترونیکی با نامحرم» پاسخ گفتند که تقدیم حضور علاقمندان می گردد.
❓سؤال: چت یا گفتوگوی الکترونیکی با نامحرم چه حکمی دارد؟ و اگر در مورد مسائل اعتقادی و اجتماعی خود باشد چه حکمی دارد؟
🔹جواب: چنانچه خوف وقوع در مفسده باشد جایز نیست.
https://eitaa.com/eslam20
🔰 مخالفت قاطع و صریح آیتالله سبحانی با تعطیلی شنبه
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر محترم نمایندگان مجلس شورای اسلامی - دام تاییداتهم
با اهداء سلام، موفقیت همگان را از خداوند متعال خواهانم.
🔹 تصدیع میدهد؛ تعطیلی روزشنبه که در مجلس به تصویب رسید از لحاظ داخلی و خارجی قابل ملاحظه است.
🔸از لحاظ خارجی:
در چنین روزهایی که دشمن صهیونیست فزون از هفت ماه، به نسل کشی پرداخته و هزاران شهروند غزه را به خاک و خون کشیده است آیا صلاح است در چنین شرایط روز تعطیلی دشمن که شنبه است، در جمهوری اسلامی ایران نیز به رسمیت شناخته شود. دنیای خارج که چشمانشان به ایران اسلامی باز است در این مورد چگونه داوری میکنند و آیا این نشانه غلبه فرهنگ غربی نیست؟
🔸از نظر داخلی:
🔹 ۱. استدلال آقایان بر تعطیلی روز شنبه با منطق آنان همخوان نیست میگویند: «اقتصاد ایران با اقتصاد جهان پیوند ناگسستنی دارد باید کاری کرد که بیشترین روزهای هفته، این پیوند بر قرار باشد» این سخن بسیار منطقی است ولی دلیل بر تعطیلی روز شنبه نمیشود، چون در چنین روزی دنیای خارج نیز تعطیل است. این منطق ایجاب میکند که روزهای پنجشنبه که روز کاری بوده، بیشترین فعالیت را داشته باشد که دنیای خارج نیز فعال است؛ آقایان به جای اصلاح علت سراغ معلول رفتهاند و سبب آن این است که میخواهند تعطیلی هفته از یک روز به دو روز افزایش یابد. و مسئله ارتباط با خارج در درجه دوم است.
🔹۲. در خمیره هر ایرانی روز شنبه روز کاری است، مصوبه مجلس بر تعطیلی شنبه، به حکم شنا بر خلاف مسیر آب است و اگر هم اقلیتی تعطیل کنند اکثریت از آن پیروی نمیکنند و این سبب میشود که در جامعه دو دستگی پدید آید که ضرر آن کمتر نیست.
🔹۳. سالهاست که بر اثر یک رشته تبلیغات، روز پنجشنبه حالت تعطیلی به خود گرفته و با تصویب تعطیلی روز شنبه، شمار تعطیلی هفته به سه روز خواهد رسید و با بحران تولید که کشور با آن روبروست کاملاً در تضاد است.
🔹۴. در دراصل ۱۷ قانون اساسی، تکلیفِ تعطیلی هفته روشن شده است : «تعطیلی رسمی هفتگی روز جمعه است».
باز در این مورد ملاحظاتی است، به همین مقدار بسنده شد امید است تجدید نظر شود.
قم ، جعفر سبحانی
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
https://eitaa.com/eslam20
🟡 نظر شهید مطهری درباره #تعطیلی_شنبه
🟢 مسئله تعطیلی جمعه هم از آن مسائلی است که در بعضی کشورهای اسلامی از وقتی که استعمار آمد آن را تغییر داد.
مثلًا در پاکستان انگلیسیها از زمان ورودشان به هند سعی کردند همه سنتهای آنها را به سنتهای خودشان تبدیل کنند. از جمله اینکه روز تعطیل را از جمعه به یکشنبه تبدیل کردند.
هنوز هم در پاکستان همینطور است؛ اگر یک چیزی برگشت، عود دادنش به حالت اول بسیار مشکل است. پاکستان اساساً به نام اسلام مستقل شد، یعنی پاکستان در مقابل هندوستان هیچ جهتی برای اینکه یک واحد مستقل باشد نداشت مگر جهت روحی و معنوی و فکری و ایمانی که ما مسلمانیم و شما هندو هستید و از نظر فرهنگ معنوی از یکدیگر جدا هستیم و نمیخواهیم با شما زندگی کنیم و میخواهیم مستقل شویم.
در عین حال اینها که در مقابل هندیها آنقدر مقاومت کردند هنوز این سنت مسیحی را در میان خودشان حفظ کردهاند؛ مبدأ سالشان مبدأ مسیحی و تعطیل هفتگی آنها هم یکشنبه است.
این را عرض میکنم برای این که ما باید توجه داشته باشیم به نغمههایی که کم و بیش در مجلهها و در مقالات ادبی و به اصطلاح علمی و نیمه علمی شنیده میشود.
مینویسند این برای ایران سبب رکود کارهاست که تعطیلات خودمان را جمعه قرار بدهیم در حالی که اکثریت مردم دنیا که ما با آنها سر و کار داریم تعطیلاتشان یکشنبه است.
آنوقت ما مجبوریم که در هفته دو روز تعطیل داشته باشیم، روز جمعه به خاطر خودمان و روز یکشنبه برای اینکه دنیا تعطیلی دارد.
پس ما برای اینکه کارمان بیشتر جریان داشته باشد، بیاییم تعطیلی جمعه را تبدیل به یکشنبه کنیم. درباره تاریخ هم میگویند: اکثریت مردم دنیا سال مسیحی را انتخاب کردهاند ولی ما سال هجری را انتخاب کردهایم و این اسباب زحمت است که ما تاریخ خودمان را به هجری بنویسیم و آنها به مسیحی، پس بیاییم تاریخ هجری را به تاریخ مسیحی تبدیل کنیم.
اینها همه مقدمه جذب شدن و مقدمه هضم شدن فرهنگی در هاضمه دیگران است.
📚آشنایی با قرآن، ج ۷، ص۸۶
ــــــــــــــــ
https://eitaa.com/eslam20
🔴 صلوات، تمام گناهان را نابود میکند
📌 امیرالمؤمنین علی علیه السلام فرمودند:
صلوات بر پيامبر و آل او گناهان را محو مىكند، شديدتر از آنچه آب، آتش را خاموش مىكند؛ و سلام بر پيامبر و آل او افضل است از آزاد كردن بردگان.
🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَ الْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.
📚ثواب الأعمال، ص ۱۵۳
📚جامع الأخبار، ص ۶۱
📚بحار الأنوار، ج ۹۱، ص ۵۷
📚مستدرک الوسائل، ج ۵، ص۳۳۶
https://eitaa.com/eslam20
می گویند روزی جمعی از بازاریان تهران به محضر آیت الله العظمی بروجردی رسیدند .
ایشان فرمودند ؛ مراقب باشید این روستایی ها و شهرستانی ها کلاه سرتان نگذارند.
صدای خنده حضار بلند شد و خوشمزه ای فریاد زد آقا چه می فرمایید همین دیروز یکی شان آمده بود جنس ( مثلا) ۵۰ تومنی را ۲۰۰ تومن به او فروختم.
آقا فرمود؛ بله او با صفا و صداقت خود آمد اما دین تو را با خود برد کلاه سرت رفت ، حواست نیست.
حکایت
https://eitaa.com/eslam20
🔶رسول خدا می فرماید شیطان همیشه از مومن می ترسد تا زمانیکه بر نمازهای پنج گانه محافظت دارد، اما زمانی که نماز را ضایع کرد بر او جرات پیدا میکند و او را در گناهان بزرگ می اندازد.
📚وسائل،ج۳،ص۱۸
https://eitaa.com/eslam20
🌸 ⃟⸽🌿↲ #حدیثِ...
[رسول اکرم صلوات الله علیه] :
«کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، 'فردای قیامت' به شفاعت من نخواهد رسید»
📚 ⸽ بحارالانوار. ج83. ص20
https://eitaa.com/eslam20
#رابطه_موسیقی_و_ضعف_اراده...
🍃آیت الله شاه آبادی : زیاد از حد ، گوش کردن به موسیقی ، سلب اراده و عزم از انسان می کند..
https://eitaa.com/eslam20