❤️ پیامبــر اڪــرم (ص) :
در دوستی میانه نگهدار چه بسا
که دوست، روزی دشمن تو شود
یا دشمن، روزی دوست تو گردد.
https://eitaa.com/eslam20
‼️وظیفه شخص در صورت نشناختن نامزد اصلح
🔷س 5470: اگر #اصلح را نشناسیم وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم می توانیم در #انتخابات شرکت نکنیم؟
✅ج: در تشخیص فرد اصلح می توانید از کسانی که به لحاظ تعهد دینی و بصیرت انقلابی مورد اعتمادند، کمک بگیرید و در هر صورت #شرکت_در_انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک #وظیفه_شرعی است.
#احکام_انتخابات #نامزد_اصلح
#انتخابات
https://eitaa.com/eslam20
‼️تطهیر بعد از حجامت
🔷س 5471: آیا بعد از حجامت باید بدن را برای نماز خواندن تطهیر کرد؟
✅ج: تا زمانی که آب برای محل حجامت ضرر دارد نماز خواندن با آن مانعی ندارد، اما اگر اطراف محل حجامت یا لباسش نجس شده است باید تطهیر نماید.{رساله امام خامنه ای} https://eitaa.com/eslam20
‼️وظیفه شخص در صورت نشناختن نامزد اصلح
🔷س 5470: اگر #اصلح را نشناسیم وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم می توانیم در #انتخابات شرکت نکنیم؟
✅ج: در تشخیص فرد اصلح می توانید از کسانی که به لحاظ تعهد دینی و بصیرت انقلابی مورد اعتمادند، کمک بگیرید و در هر صورت #شرکت_در_انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک #وظیفه_شرعی است.{رساله امام خامنه ای}
#احکام_انتخابات #نامزد_اصلح
#انتخابات
https://eitaa.com/eslam20
✅حکایتهای پندآموز
✍️گویند: صاحب دلی، برای اقامه نماز به مسجدی رفت. نمازگزاران، همه او را شناختند؛ پس، از او خواستند که پس از نماز، بر منبر رود ودپند گوید. پذیرفت. نماز جماعت تمام شد. چشم ها همه به سوی او بود. مرد صاحب دل برخاست و بر پله نخست منبر نشست. بسم الله گفت و خدا و رسولش را ستود. آن گاه خطاب به جماعت گفت: مردم! هر کس از شما که می داند امروز تا شب خواهد زیست و نخواهد مرد، برخیزد! کسی برنخاست. گفت: حالا هر کس از شما که خود را آماده مرگ کرده است، برخیزد! باز کسی برنخاست.
گفت: شگفتا از شما که به ماندن اطمینان ندارید؛ اما برای رفتن نیز آماده نیستید
📚 تذكرة الاولياء، عطار نیشابوری
https://eitaa.com/eslam20
﷽✨
🌼کمک به مردم
✍️ يكى از دستورهاى مؤكد شيخ رجبعلى خياط، احسان به مردم بود و براى اين مهم ارزش زيادى قائل بود. وى احسان به خلق را يكى از راههاى بسيار خوب و مؤثر در سير الى الله میدانست، به طورى كه اگر كسى از سير و سلوك عاجز بود، به او توصيه میكرد: «از احسان كوتاهى نكن و تا میتوانى احسان كن».
يكى از شاگردان شيخ میگويد: مرحوم سهيلى [از ياران بسيار نزديك شيخ] ـ رضوان الله تعالى عليه ـ میگفت:... روزى در هواى گرم تابستان ديدم كه شيخ نفسزنان به مغازه من آمد و ضمن دادن مبلغى پول گفت: «معطل نكن، فورا اين پول را برسان به سيد بهشتى.» او امام جماعت مسجد حاج امجد در خيابان آريانا بود. من به هر نحو شده، فورا خود را به منزل ايشان رساندم و پول را به ايشان دادم. بعدها از ايشان پرسيدم كه جريان آن روز چه بود؟ پاسخ داد: آن روز مهمان برايم آمده بود و هيچ چيزى در منزل نداشتم. رفتم در اتاق ديگر و به حضرت ولى عصر عليهالسلام متوسل شدم كه اين حواله به من رسيد. جناب شيخ هم گفت: حضرت ولى عصر عليهالسلام به من فرمودند: «زود به سيد بهشتى پول برسانيد.»
📚 برگرفته از کتاب کیمیای محبت؛
شرح حال شيخ رجبعلى خياط
https://eitaa.com/eslam20
✨﷽✨
#جاويد_الاثران_زهرايى
✍️بچه ها روزها خاک های منطقه را زیر و رو می کردند و شب ها از خستگی و با ناراحتی به خاطر پیدا نکردن شهدا، بدون هیچ حرفی منتظر صبح می ماندند. یکی از دوستان معمولاً توی خط برای عقده گشایی، نوار مرثیه ی حضرت زهرا (س) را می گذاشت و اشک ها ناخودآگاه سرازیر می شد.
🌷من پیش خودم گفتم: «یا زهرا (س)! من به عشق مفقودین به این جا آمده ام، اگر ما را قابل می دانی، مددی کن که شهدا به ما نظر کنند، اگر نه، که برگردیم تهران...» روز بعد فکه خیلی غمناک بود و ابر سیاهی آسمان را پوشانده بود. بچه ها بار دیگر به حضرت زهرا (س) متوسل شدند، هر کس زمزمه ای زیر لب داشت. در همین حال یک «بند انگشت» نظرم را جلب کرد، خاک را کنار زدم، یک تکه پیراهن نمایان شد. همراه بچه ها خاک ها را با بیل برداشتیم و پیکر دو شهید که در کنار هم صورت به صورت یکدیگر افتاده بودند، آشکار شد.
🌷پس از جستجوی خاک ها پلاک هایشان نیز پیدا شد. لحظه ای بعد بچه ها متوجه آب داخل یکی از قمقمه ها شدند و با فرستادن صلوات، جهت تبرک از آن نوشیدند. وقتی پیکرها را از زمین بلند کردند، در کمال تعجب دیدند پشت پیراهن هر دو شهید نوشته شده:
«می روم تا انتقام سیلی زهرا بگیرم.»
📚راوی: سید بهزاد پدیدار
https://eitaa.com/eslam20
#تلنگر
✴️در زمان جاهلیت عرب قوم و قبیله ها تعداد همدیگه رو به رخ میکشیدن و زیاد بودنِ هر قبیله رو دلیل بر برتری میدونستن 💪
↩️که حتی ی بار اونقد دعوا بالا گرفت که گفتن مرده های ما بیشتر از شماست
آیه اومد
«أَلْهَاكُمُ التَّكَاثُرُ، حَتَّىٰ زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ»
📜(تکاثر1،2)
الانم باید گفت
الهیٰکم الفالوور
آره واللا انقدی که بعضیا غرق در تعداد فالوور و بازدیدن، جا داره، ی آیه ی جدید نازل بشه.
منظور اینه اینهمه غرق نشی، اینا هیچی به آدمیت اضافه نمیکنه
بعدا معلوم میشه
╭─┅🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃┅─╮https://eitaa.com/eslam20
🔆 شگفتترين عضو انسان
🔻امام على عليهالسلام:
اَعْجَبُ ما فِى الاِْنْسانِ قَلْبُهُ، وَ لَهُ مَوارِدُ مِنَ الْحِكْمَةِ وَ اَضْدادٌ مِنْ خِلافِها، فَاِنْ سَنَحَ لَهُ الرَّجاءُ اَذَ لَّهُ الطَّمَعُ، وَ اِنْ هاجَ بِهِ الطَّمَعُ اَهْلَكَهُ الْحِرْصُ، وَ اِنْ مَلَكَهُ الْيَأْسُ قَتَلَهُ الاَْسَفُ ... فَكُلُّ تَقْصيرٍ بِهِ، مُضِرٌّ وَ كُلُّ اِفْراطٍ بِهِ مُفْسِدٌ
❗️شگفتترين عضو انسان، قلب اوست و قلب، مايههايى از حكمت و ضدّ حكمت دارد.
اگر آرزو به آن دست دهد، طمع، خوارش میگرداند و
اگر طمع در آن سر بركشد، حرص، نابودش مى كند و
اگر نااميدى بر آن مسلّط شود، اندوه، او را میكُشد...
هر كوتاهى، برايش زيانبار است و هر زيادهروى، برايش تباهى آفرين.
📚 علل الشرايع، ص 109، ح 7
•┈┈••✾••┈┈•
@eslam20
هدایت شده از سخنرانی ها/حجت الاسلام غفاری
ویزگی های فرداصلح.MP3
34.03M
حجت الاسلام والمسلمین علی صالح غفاری /موضوع:ویژگی های فرداصلح ازمنظرقران وروایات{مکان تبلیغ:حسینیه انقلاب {جلسه 236}
@eslam20
💠 #حدیث_روز
حدیث انتخاباتی
🔸امام علی علیه السلام : صَیِّرِ الدِّینَ حِصنَ دَولَتِکَ، و الشُّکرَ حِرزَ نِعمَتِکَ، فَکُلُّ دَولَةٍ یَحوطُها الدِّینُ لا تُغلَبُ، و کلُّ نِعمَةٍ یَحرُزُها الشُّکرُ لا تُسلَبُ.
🔹دین را دژ دولت خود گردان و شکر گزاری را حفاظ نعمت خود؛ زیرا هر دولتی که در حصار دین باشد شکست ناپذیر است و هر نعمتی که در حفاظ شکرگزاری باشد ربوده نشود.
📚 غرر الحکم، 5831
@eslam20
💠 #سخن_بزرگان
🔻 علامه حسنزاده آملی
🔸 ای عزیز ! مهمترین ذکر، مراقبت است و مراقبت بذر سعادت است و سعادت حاصل نمیشود جز با توجه، مراقبت تام و دوام مراقبه که «إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا ...» نفس انسانی خوپذیر است، انسان به هر چه رو کند آن میشود، چطور یک قطعه زغال در اثر مجاورت با آتش برافروخته میشود، انسان هم بر اثر مراقبه و همنشینی با ملکوت، الهی میشود.
📚 پندهای حکیمانه ، ج ۲ ، ص ۵۳
@eslam20