۱۶ خرداد ۱۴۰۰
۱۶ خرداد ۱۴۰۰
۱۶ خرداد ۱۴۰۰
۱۶ خرداد ۱۴۰۰
﷽✨
🔴در محضر امام خمینی (ره)
✍️پسرم! تا نعمت جوانی را از دست ندادی فکر اصلاح خود باش که در پیری همه چیز را از دست می دهی. یکی از مکید شیطان که شاید بزرگترین آن باشد 《استدراج》است. در عهد نوجوانی شیطان باطن، که بزرگترین دشمن اوست او را از فکر اصلاح خود باز می دارد و امید می دهد که: وقت زیاد است، اکنون فصل برخورداری از جوانی است....
و هر آن و هر ساعت و هر روز بر انسان می گذرد، درجه درجه او را با وعده های پوچ از این فکر باز می دارد تا ایام جوانی را از او بگیرد و آن گاه که جوانی رو به اتمام است؛ او را به امید اصلاح در پیری سرخوش می کند. و در ایام پیری نیز این وسوسه شیطانی از او دست نکشد و وعده توبه آخر عمر می دهد و در آخر عمر و شهود موت، حق تعالی را را در نظر او مبغوض ترین موجود جلوه می دهد که: محبوب او را که دنیاست از دستش گرفته است!
💥 و این حال اشخاصی است که غرقاب دنیا آنها را از فکر اصلاح به دور نگهداشته و غرور دنیا سرتا پای آنان را فرا گرفته است و ادیان را هیچ و پوچ می دانند...
📚نصایح اخلاقی و عرفانی امام خمینی(ره) https://eitaa.com/eslam20
۱۶ خرداد ۱۴۰۰
‼️فعالیت انتخاباتی کارمند در ساعات اداری
🔷س 5488: اگر #کارمند دولتی در وقت اداری به انجام اموری از قبیل #تبلیغ برای نامزد دلخواه خود بپردازد، جایز است؟
✅ج: در ساعات اداری باید طبق #مقررات اداری به انجام وظایف محوله خود بپردازد و برای فعالیت های غیر مرتبط مطابق قوانین مرخصی بگیرد.
#احکام_انتخابات
#انتخابات {رساله امام خامنه ای} https://eitaa.com/eslam20
۱۶ خرداد ۱۴۰۰
🔴تلنگر
✍️عارفی سی سال، مرتب ذکر می گفت: استغفر الله مریدی به او گفت: چرا این همه استغفار میکنی؟ ما که از تو گناهی ندیدیم! جواب داد: سی سال استغفار من به خاطر یک الحمداللهِ نابجاست! روزی خبر آوردند بازار بصره آتش گرفته، پرسیدم حجره ی من چه؟ گفتند حجره ی شما نسوخته؛ گفتم: الحمدلله...
معنی آن این بود که مال من نسوزد، مال مردم ارتباطی به من ندارد! آن الحمدلله از روی خود خواهی بود نه خدا خواهی چقدر از این الحمدلله ها گفتیم و فکر کردیم که شاکر هستیم؟! https://eitaa.com/eslam20
۱۶ خرداد ۱۴۰۰
﷽✨
🔴 تلنگر
✍️چرا ما دعا میکنیم؟ در حالی که خداوند از خواسته های ما آگاه است و اگر سکوت هم کنیم او همه را میداند.
پاسخ آقای دکتر الهی قمشه ای: دعا بسیج نیروهای درونی ما است، تا بتوانیم آرمانی را که در ذهن داریم مشخص و روشن دنبال کنیم و در این کار از حق و حقیقت که همان خداست یاری میگیریم... یک قانون فیزیکی ميگه که:
هر ذره در حال ساطع کردن مدام انرژي به سمت مشخصی است.
انرژی بدن من و شما قابل هدایت به یک سمت مشخص است.
اگر به چیز مشخصی فکر کنیم انرژی ما به سمت اون چیز مشخص میره..
نکتهٔ جالبش اینه که من به محض اینکه به شخص خاصی هر جای دنیا که فکر کنم انرژی های من بلافاصله به سمت اون حرکت می کنه و بلافاصله به او میرسد بدون سپری شدن زمان.
🌀در فیزیک به این میگن "جهش کوانتومی".
یعنی انرژی ما از زمان عبور ميكند...
پس بهترین دعاها را به همدیگر بکنیم https://eitaa.com/eslam20
۱۶ خرداد ۱۴۰۰
✅تلنگر
✍️فردی پیش بهلول آمد و گفت: راهی بگو که گناه کمتر کنم. بهلول گفت: بدان وقتی گناه میکنی، یا نمیبینی که خدا تو را میبیند، پس کافری. یا میبینی که تو را میبیند و گناه میکنی، پس او را نشناختهای و او را نزد خود حقیر و کوچک میشماری.
پس بدان شهادت به اللهاکبر، زمانی واقعی است که گناه نمیکنی. چون کسی که خدا را بزرگ ببیند نزد بزرگ مؤدب مینشیند و دست از پا خطا نمیکند.
https://eitaa.com/eslam20
۱۶ خرداد ۱۴۰۰
🌷 پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) : https://eitaa.com/eslam20
👌 روزه بنده همواره بین آسمان و زمین آویخته و معلق است تا آن که زکات فطره اش را بپردازد.
📚 کنزالعمال، ج۸، ص ۵۵۲
۱۶ خرداد ۱۴۰۰
☘️ امیر المومنین علی (علیه السلام) :
💐 عید فطر شبیهترین روز به روز قیامت است. چون در قیامت عدهای که زیانکارند ، تأسف میخوردند و غضبناک میگردند و عدهای که نیکوکارند رستگار و متنعم به نعمتهای الهی میشوند.
📘 مجموعه ورام ج 2 ص 158
https://eitaa.com/eslam20
۱۶ خرداد ۱۴۰۰
🌷 در غروب جمعه ، ۷ بار این دعا را بخوانید و تا هفته بعد از بلایا محفوظ بمانید.
👌 مرحوم آیةالله میرزا محمدتقی موسوی اصفهانی، صاحب کتاب شریف «مکیال المکارم» در کتاب دیگر خود با نام «أبواب الجنّات فی آداب الجمعات» می نویسد :
✍️ مرحوم آخوند ملا محمد باقر فشارکی(ره) در یکی از کتاب های خود نقل نموده است :
کسی که وقت غروب روز جمعه این دعا را ۷ مرتبه بخواند ، از بلیات تا هفته بعد محفوظ می ماند ان شاء الله :
🤲 اللَّهُمَ صَلِّ عَلَى سَیِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد ؛ وَ ادْفَعْ عَنَّا الْبَلاءَ الْمُبْرَمَ مِنَ السَّمَاءِ وَالْأرْضِ ، إنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ.
https://eitaa.com/eslam20
📖 ابواب الجنّات في آداب الجمعات ، ص264
۱۶ خرداد ۱۴۰۰