https://www.aparat.com/v/Sp94L
نمیشه باورم... که وقت رفتنه
با نوای حاج محمود کریمی
#نوحه
چقدر از امام حسین علیه السلام میدانیم؟
کتاب آقای رسول محلاتی انصافاً غنی و خواندنی است. آیا کسی آمد و در دهه محرم به استناد این کتاب گفت که در کربلا چه گذشت؟ این طور نشود که پورپیرار در کتابش بگوید آنچه ما درباره عاشورا میدانیم، به طور کلی این است که رهبر مذهبی و رهبر سیاسی دچار اختلاف شدند و رهبر سیاسی غلبه پیدا کرد و رهبر مذهبی را کشت. بقیه حرفهایی هم که میزنند، مبنا و مأخذشان معلوم نیست. کتابهای «پلی برای گذشته» را که در اینجا چاپ نشد و در مالزی چاپ شد، ببینید.
وهابیت حجم عظیمی از شبهات را درباره عاشورا ساخته و پرداخته کرده است. چرا راه دور برویم؟ نوشتههای کسروی، علیاکبر حکمیزاده و دیگران را ببینید. به دانشگاههای ما بروید و گروههای تاریخ را ببینید. آیا به من و شما نمیگویند دعوا بین دو قبیله عرب بود؟ خودشان قضیه را رها کردهاند، شما چرا رها نمیکنید؟ ما در برابر این سیلی که به راه افتاده و به طور جدی آستانه معرفتی ما را هدف قرار داده است، چه سدی ساختهایم؟ چقدر کتاب نوشته و چند کتاب خواندهایم؟ معلمهای تاریخ ما در آموزش و پرورش چقدر درباره سیدالشهدا (ع) میدانند؟ خدا را شاهد میگیرم، زمانی که کتاب راهنمای معلم نوشته شد و دو نفر از بزرگترین شخصیتهای تاریخ اسلام را جناب عمر بن عبدالعزیز و عبدالله بن زبیر نوشتند! ما شدیم راست افراطی و هزار تا فحش هم خوردیم. چرا؟ چون گفتیم لطفاً دستکم در کشور شیعه این کار را نکنید.
ما در برابر این شبهات گسترده و مستمر چه پاسخی داریم؟ چرا این کوتاهیها اتفاق افتادهاند؟ چرا یک شیعه حاضر است بالای دار برود و در آنجا مدح و منقبت علیبنابیطالب (ع) را بگوید و زبانش را از حلقومش بیرون بکشند، اما شیعه دیگری در کنار او از حسینبنعلی (ع) دعوت کند و وقتی امام عزم کرد بیاید، سرش را مثل کبک در برف فرو ببرد و چشم و گوشش را ببندد و بعد که امام حسین (ع) به شهادت رسید، توی سر خودش بزند و بگوید یالثارات الحسین؟ در این بین چه اتفاقی رخ داد؟
دکتر یعقوب توکلی
⚠️ گویا فتنه ای در پیش رو داریم...
🔹️ درباره برنامه مهلا، از میان رسانه ها: تلوزیون ملی انتخاب شد (برخلاف فتنه قبل، که بر بستر مجازی سوار بود)
🔹️از میان ماه های سال: محرم.
🔹️از میان برنامه سازان موفق و مقبول نسل جوان: احسان علیخانی که با ساخت ماه عسل در ماه رمضان، به سلبریتی حکومتی و مذهبی معروف است.
🔹️از میان برنامه های صداو سیما: #مهلا با دکور مذهبی و نوای حسینی.
🔹️ از میان سیاسیون: ضرغامی که وابسته به کابینه دولت انقلابیست.
🔹️از میان مداحان: پویانفر و هلالی
از میان خوانندگان انقلابی: کویتی پور
و و و.....
قطعاً متوجه مخلص کلام بنده شده اید،
با نزدیک شدن به سالگرد فوت #مهسا_امینی ، همه چیز حول محور انقلاب و شخصیت های انقلابی میچرخد!!!
🔹️اصلاحات اقتصادی و اقدامات سیاسی دولت سیزدهم، در سطح بین الملل و سطوح داخلی ایران، به مراحل خطرناکی رسیده؛
۶۰ دست آورد رئیسی تنها در ۲ سال، که ۳۰ مورد آن، فقط مربوط به کاهش تورم و ارزش بخشیدن به پول ایران است؛ شاید ندانید که ۱۰ مورد از این اقدامات، قبل از حضور رئیسی در دولت، توسط ایشان انجام شده!
🔹️ سرویس های اطلاعاتی ۲۰ کشور دنیا با رصد دقیق شرایط کنونی ایران، فهمیده اند ادامه این مسیر، به افزایش قدرت اقتصادی و نفوذ سیاسی ایران خواهد انجامید و به سفره مردم خواهد رسید؛ بنابراین راهی جز براندازی و تجزیه ایران ندارند.
🔹️دشمنان خارجی به کمک اَیادی داخلی، از سال ۸۸ که جراحی اقتصادی احمدی نژاد کلید خورد تا ۱۴۰۱ به انحاء مختلف، سعی در براندازی نظام داشته اند (از خاموش کردن چراغ های ماشین در شب یا روشن کردن در روز، حرکت دنده عقب در خیابان به عنوان نافرمانی مدنی، خرید فراوان میوه برای ایجاد کمبود کالاى ضرورى در بازار شب عید یا نخریدن مرغ، ریختن نیم کیلو شکر در باک بنزنین ماشینهای دولتی، اتو به برق زدن، خاموشی های عامدانه در ساعات پرمصرف برق، قابلمه زنی حتی روی کار آوردن روحانی و کابینه اش تاااااا قیچی زدن مو، آتش زدن شال و روسری، لخت شدن و رقصیدن در خیابان و پیچیدن باد در موی سلبریتی ها و...)
🔹️اما سوال مهم این است: چرا در ایران انقلاب نمیشود؟!
پاسخ روشن است:
خشکاندن درخت انقلاب که با خون انقلابیون آبیاری میشود؛ سم مهلکی میخواهد از جنس خوددش!
دشمن فهمیده با لیدرهای فاحشه ای همچون نازنین بنیادی، مصی، نور پهلوی، خواننده های لس آنجلسی و ترکی، همجنسبازان یا حمایت سیاسیون معلوم الحالی چون اعلیحصصصرت، منافقین، ابطحی، زیباکلام، صادقی و... در بستر نرم افزارهای مجازی، که از جنس این انقلاب نیستند، قادر به براندازی نخواهد بود.
باید از خود انقلاب، علیه انقلاب، یارگیری کرد! باید سلاحی برداشت از جنس انقلاب!
باید بر بستر رسانه حکومتی، با لیدرهای انقلابی، به جنگ با انقلاب ایران رفت؛ حتی در شعارها هم تجدید نظر شده! کلید واژه آقا [رهبر] در برنامه مهلا مرتب تکرار میشود!
🔹️ضرغامی: از آقا اجازه ها متنفرم.
🔹️پویانفر: عده ای آقا را برای منافع خود میخواهند. جمله «سیلی خوردن ناموس» که از پیام های عاشوراست، در محرم، در قالب برنامه مذهبی مهلا با ملودی عاشورایی از زبان راغب (خواننده) شنیده میشود و دیگر بار از حنجره کویتی پور.
🔹️چکیده این کنش ها و واکنش ها، میشود جدیدترین اثر کویتی پور که با اشاره به انتخابات اسفند ماه، با استفاده از واژه پر تکرار "رئیس" به باطل شدن انتخاب و باز پس گیری صندلی ریاست اشاره میکند؛ به شخص رهبری میتازد و نوید جنگی دیگر میدهد؛ به گشت ارشاد و پروژه کشته سازی تاکید میکند؛ مخصوصاً استفاده از واژه "تکرار" و تلفظ تاکیدیِ آخرین جمله؛ "بکش رئیس"
🔹️جزئیات کشف و دستگیری عوامل تروریستی در چند روز اخیر، خبر از دریای خونی دارد که راه نیفتاد! بیانیه مشترک اداره کل اطلاعات س پاه گیلان از دستگیری عناصر جاس وسی بهائیت در عرصه کارگردانی، بازیگری تئاتر و نفوذ در صداوسیما، شاهد این مدعاست.
🔹️در نتیجه تعجب نکنید اگر در روزهای پیش رو، حنجره ای از حوزه علمیه، صدایی از تریبون نماز جمعه یا هر شخصیت و جایگاهی که برچسب انقلابی و مذهبی دارد، علیه آرمان های انقلاب سخن بگوید.
زیرا غربال آخرالزمان در فتنه ۱۴۰۲، روی انقلابیون متمرکز شده.
🔹️بی شک قطار انقلاب باسرعت و قدرت به پیش خواهد رفت؛ هرچند در ایستگاه های مختلف توقف ناچیزی دارد؛ بارالها ما را از جاماندگان این قطار قرار مده و عاقبت مان را ختم بخیر گردان.
اجتماع هزاران نفری مردم و هیآت عزاداری #یزد
در روز سیزدهم ماه محرم
در مسجد آخوند ملا اسماعیل
آیا در رسانه ها خبری شنیدید ؟؟
جوری که آمریکا به آفریقا نگاه میکنه!
یعنی این تصویر، ساعتها حرف برای گفتن داره
در دوره استعمارشناسی به بخشی از اون میپردازیم...
#جریان_شناسی
zamaneh61.pdf
13.06M
⭕️ یک دوره بهائیت پژوهی
👈 نسخه pdf ماهنامه زمانه | ویژهنامه بهائیت
🔹تحت اشراف تاریخنگار متفکر، حضرت استاد ابوالحسنی منذر ؛ مهر ۱۳۸۶
#بهائیت
#بهاییت
#معرفی_کتاب
اسلام سیاسی | مومنی
⭕️ یک دوره بهائیت پژوهی 👈 نسخه pdf ماهنامه زمانه | ویژهنامه بهائیت 🔹تحت اشراف تاریخنگار متفکر، ح
خیلی قابل استفاده است
حتما مطالعه کنید
اسلام سیاسی | مومنی
https://www.aparat.com/v/JSBdm مداحی «الی الله» با نوای #حیدر_البیاتی #نوحه #مداحی
انشالله در مسیر نجف تا کربلا این مداحی را گوش بدید 🤲
واقعاً آرام بخشه🌷
📌رُفاعه نباشیم...
🔺 رفاعه بن شدّاد بَجَلی در جنگ جمل و صفین شرکت داشت. در زمان حکومت علی(ع) قاضی اهواز بود. به سیدالشهدا نامه نوشت و دعوت به قیام کرد، اما در کربلا حاضر نبود.
پس از واقعه عاشورا در صف توابین به خونخواهی حسین(ع) قیام کرد.
وقتی توابین شکست خوردند، در پی مختار آمد تا با او به هدف دست یابد. اما نتوانست مختار را بفهمد و پس از مدتی، او را ترک کرد. رفاعه مختار را خائن به قیام میدانست.
او به صف شمری پیوست که بزرگترین جنایت تاریخ را به نام خود رقم زد .
توجیهش برای همرکابی با شمر این بود که شمشیر برای مختاری تیز کرده بود که از او خوشش نمی آمد
حتی به صف نمازی ایستاد که شمر، امام جماعتش بود.
رفاعهای که به خونخواهی حسین(ع) قیام کرده بود، حالا از لجِ مختار، پشت سر شمر نماز میخواند و امید داشت از قاتلان پسر فاطمه(س) انتقام گیرد !!!
🔺وقتی چرخش های گفتمانی برخی سیاسیون را می بینم، هنگامی که مواضع عجیب برخی دوستان را می شنوم، ناخودآگاه یاد ماجرای رُفاعه می افتم.صحبت ها، اقدامات و کنش هایی که برای آن دلیلی جز لجاجت سیاسی نمیدانم.
دوستانی که تا دیروز کنارت بودند اما سر یه اتفاق،به کل گذشته شان پُشت می کنند و از سر لج تو حاضرند پژواک صدای کسانی باشند که روزی دوست داشتند صدای آنان را خفه کنند.
🔺هاشمی رفسنجانی با احمدی نژاد لجاجت داشت ، اما لگدش را به نظام و رهبری زد،
منتظری از امام کینه به دل گرفته بود، اما صدای منافقین و باند مهدی هاشمی شد،
احمدی نژاد نسبت به شورای نگهبان دل چرکین بود اما هم نوا با دشمنان این نظام دستور به تحریم انتخابات داد ؛
موسوی،کروبی،آیت .... امجد ، آیت ... آذری قمی،شیخ علی تهرانی, و ده ها اسم و فامیل دیگر وقتی سرگذشتشان را می بینی و علت یابی می کنی مسیر انحراف آنان را، اگر به چند علت برسی، قطعا یکی از آنان لجاجت سیاسی است.
🔺 لجاجت سیاسی انسان را کور می کند. انسان را سیاه و سفیدی و صفر و صدی بار می آورد.
می شناسم دوستانی را که از لج با رئیسی به رای دادن به همتی رسیدند !
می شناسم دوستانی را که از سر لج با جلیلی و برخی اطرافیانش مدافع برجام شده اند .(حتما ولایتی و قالیباف و مناظرات سال ۹۲ یادتان نرفته )
می شناسم رفقایی را که امروز نسخه انفعال می پیچند و می گویند دیگر حرف زدن و نوشتن فایده ای ندارد ، می پرسم چرا؟
می بینی ماجرا بر می گردد به تحلیلش از حمایت رهبری از برجام و تیم هسته ای، بر می گردد به حمایت و تعریف و تمجید های رهبری نسبت به آملی لاریجانی، بر می گردد به رد صلاحیت احمدی نژاد، بر می گردد به مخالفت رهبری با استیضاح روحانی و... گزاره هایی که خود برای خود ساخته و نتیجه گرفته است و امروز هم نوا با خناسان نسخه ناامیدی و انفعال می پیچد.
در اغتشاشات اخیر ، همه دیدیم طیف هایی از قلیل رزمندگان پشیمان و خسته از مجاهده ای که به جهاد با جگرخواران کوموله و جنایتکاران دموکرات افتخار می کردند ولی به خاطر برخی لجاجت های کودکانه با اطرافیان با کوموله و دموکرات همنوا شدند !!!!!!
🔺بسیاری از انتقاد ها و کنش های امروز را حاصل لجاجت سیاسی می دانم.
لجاجت دور باطل است. محورش حب و بغض است.
در حالت لجاجت سیاسی نسبت تو با اشخاص تعیین کننده کنشگری و مواضعت می باشد و نه تکلیف و ارزش های دینی و انقلابی.
چون از کسی بد دیده ای، خاطره تلخ داری و به هر دلیلی از او خوشت نمی آید، کینه ورزی می کنی، حتی حاضری با دشمنان دیروزت، دست مودت بدهی، تا او زمین بخورد. حتی حاضری با کسانی که دیروز به خونت تشنه بوده اند نزدیک شوی تا او خوار شود.
🔺البته در تاریخ کم نداشته ایم بزرگانی را که در دام لجاجت سیاسی نیفتاده اند. چه بزرگانی که حضرت امام به آنان نهیب زد و از مسیر برنگشتند.
مگر ماجرای اختلاف نظر امام با آیت الله خامنه ای در موضوع انتخاب نخست وزیر و نوع نگاه آیت الله خامنه ای به اختیارات حکومت اسلامی در خطبه های نماز جمعه تهران را فراموش کرده ایم؟ امتحانی که آیت الله خامنه ای از آن سربلند بیرون آمد.
چه بسیار افرادی که توسط شورای نگهبان در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری رد صلاحیت شدند اما رفوزه نشدند در این امتحان.
چه بسیار دوستانی که صرفا بخاطر مطالبه گری و عدالتخواهی شان کارشان به دادگاه کشید، اما پُشت به جمهوری اسلامی و آرمان هایش نکردند.
چه بسیار رفقایی که در مسائل متعدد با رهبر انقلاب دچار اختلاف در تحلیل شدند اما حرف ایشان را مُطاع دانستند و اطاعت را واجب.
بله! امتحان سختی است. می توانیم چنان رُفاعه و منتظری و احمدی نژاد باشیم که در تاریخ به تذبذب در اندیشه و رفتار از ما یاد کنند و یا می توانیم چنان ابوذر و مصباح و خامنه ای باشیم که همگان بر ایستادگی و پایداری اصولی و مبنایی مان شهادت دهند.