سالهاست رسانه های غربی دارند میلیاردها دلار خرج میکنند تا مردم دنیا را فریب بدهند
اما دلها دست خداست
از دیروز تا حالا هزاران نفر از مردم در سراسر دنیا به خیابانها آمدهاند و از ملت مظلوم فلسطین دفاع کرده اند
اینچنین باید سحر سامری را باطل کرد...
این چند روزه دوستان زیادی پیام دادهاند و الحمدلله همه اعلام آمادگی کردهاند
بغض انقلابی خود را نگه دارید که انشالله بزودی بر سر صهیونیستها و منافقین خراب میشویم و اونها را نابود میکنیم به فضل خدا
رهبر معظم انقلاب:
«اگر چنانچه این جنایت ادامه پیدا کند، مسلمانها بیتاب میشوند نیروهای مقاومت بیتاب میشوند، کسی جلوی اینها را دیگر نمیتواند بگیرد. این را بدانند. توقع نکنند از کسانی که نگذارید فلان گروه فلان کار را بکند. کسی نمیتواند جلوی اینها را بگیرد وقتی بیتاب شدند». پیش از این نیز حضرت امام تاکید فرموده بودند: «بر هر مسلمانی لازم است که خود را علیه اسرائیل مجهز کند».
امیرالمؤمنین علیهالسلام است در خطبه ۲۷ نهجالبلاغه میفرمایند:
«ما غُزِیَ قَومٌ قَطُّ فی عُقرِ دارِهِم اِلّا ذَلّوا... به خدا سوگند هیچ مردمى در دل سرزمینشان با دشمن نجنگیدند، مگر آن که به خوارى و شکست افتادند»
روز انتقام نزدیک است
«إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعِیدًا، وَنَرَاهُ قَرِیبًا... آنها [دشمنان] آن روز را دور میبینند و ما آن را نزدیک میبینیم». (آیات ۶ و ۷ سوره معراج)
سوال: چرا حماس شروع کرد و اسراییل رو زد، در حالیکه نمی تونه دفاع کنه از خودش؟
جواب:
اولاً حماس به اسرائیل حمله نکرد بلکه از خودش دفاع کرد چراکه صهیونیستها هر روز و هر هفته دارند مردم مظلوم فلسطین را به شهادت می رسانند.
نکته عجیب اینجاست که حتی اسرائیل به فلسطینیهای داخل اردوگاهها نیز رحم نکرده و آخرین موردش همین تیرماه امسال بود که به اردوگاه جِنین حمله کرد و فلسطینیها را کشت.
بنابراین حماس داره انتقام حملات مکرر اسرائیل رو میگیره و داره از خودش دفاع میکنه؛ پس شروع کننده یکی دیگه بوده.
ثانیاً این نبرد ریشه در امروز و دیروز نداره و بیش از هفتاد ساله که اسرائیل داره فلسطینیها رو میکشه لذا یک ریشه تاریخی داره. ببینید در این هفتاد سال چند هزار فلسطینی به شهادت رسیدن و در مقابلش چند تا اسرائیلی؟!
ثالثاً جدای از همه این بحثها، دفاع از خود، یک امر معقول و البته مشروع است. ما نمیتونیم بشینیم اینجا تا یکی بیاید و خونه ما رو بگیره و ما را بکشه؛ شاید لازم باشد تا اقدامی پیش دستانه کنیم تا از این طریق جلوی دشمن را بگیریم.
نکته آخر هم اینکه حماس قطعا به لحاظ عدوات نظامی و تعداد نیرو خیلی کمتر از اسرائیله اما این دلیلی نمیشه بر اقدام نکردن و سکوت. ما مکلف به انجام وظیفه هستیم و ما باید در کنار قدرتهای نظامی، امدادهای غیبی را هم در نظر بگیریم؛ همان قدرتی که توانست میلیونها انسان را در سراسر دنیا در دفاع از جریان #مقاومت، در همین چند روز گذشته به میدان بیاورد. دلها دست خداست و انشالله با برنامهریزیهای گروههای مقاومت، ضربهای سختتر از عملیات #طوفان_الاقصی به اسرائیل وارد خواهد شد.
سؤال: چرا حماس که مردم اسرائیل رو زد چیزی نمیگید و حالا میگید اسرائیل مردم بیگناه رو زد؟
جواب: این سؤال ناشی از نشناختن فضای حاکم بر اسرائیل است. اساساً اسرائیل از روزی که تأسیس شده، یک پادگان نظامی بوده تا به امروز. اسرائیل یک کشور عادی نیست که «مردم» و «شهروند» داشته باشه. حتی جالبه بدونید طراحی و شهرسازی اسرائیل هم به گونهای غیر عادیه، خیابانها را طوری طراحی کردهاند که هیچ فرد یا تجهیزاتی در تیر رس مستقیم نباشه و عمده خیابانها خصوصا در شهرکهای صهیونیستی که صد در صد نظامی هستند، پر پیچ و خم طراحی شده!
ساکنین اسرائیل مسلح هستند و هر کدام جایگاهی در ارتش اسرائیل دارند.
حماس هم شهرک های صهیونیستی را زد که آنجا همه مسلح هستند نه شهروند عادی. اصلا اسرائیل ساکن بومی نداره و عمدتاً یهودیانی هستند که از سراسر دنیا به فلسطین اومدن و اونجا آموزش نظامی دیدن.
سؤال: اصلا جنگ اونا چه ربطی به ایران و ما داره؟
جواب: جنگ اونا جنگ ما هم هست چراکه اسرائیل دشمن مشترک ما و فلسطینه. بنابراین اسرائیل با هر ملتی در هر جای دنیا دشمن باشه، درواقع داره با ما دشمنی میکنه و حمایت از اون ملت، در واقع حمایت از خودمونه.
به بیان دیگه اگه اسرائیل بتونه فلسطینیها رو شکست بده، بصورت غیرمستقیم تمام کسانی رو شکست داده که حامی فلسطین بودن و اگه فلسطینی ها پیروز بشن، درواقع ما پیروز شدیم.
حالا تمام این مسائلی که گفتم از نگاه سود و زیان و منافع مادی بود، وگرنه ما انسان هستیم و مسلمان و در هر کجای دنیا که صدای مظلومی بیاد وظیفه داریم بهش کمک کنیم.
سؤال: چرا ایران و سوریه و حزب الله، اسرائیل را نمیزنند؟
جواب: پاسخ به این سوال قدری پیچیده است.
هیچ دولتی به دنبال جنگ نیست و سران کشورها به دنبال این هستند تا جایی که امکان داره، اختلافات خودشون رو با روابط دیپلماتیک حل کنند.
جنگ زمانی رخ میده که تنشها خیلی بالا بگیره و یک دولت بخواد بر دولت دیگهای غلبه کنه.
لذا متقاعدکردن دولتها مخصوصا دولتهای اسلامی که متأسفانه عمدتاً وابسته به آمریکا هستند، برای دخالت و ورود به مسأله غزه کار سختیه.
بله، حساب ملتها از دولتها جداست اما در هر حال امکانات نظامی در دست دولتهاست نه مردم.
به همین دلیل امام خمینی راهبردی رو طراحی کردند تحت عنوان شکلگیری «هستههای #مقاومت» در دنیا.
هستههای مقاومت که امروز به «جریان مقاومت» در منطقه و حتی در دنیا تبدیل شدهاند، کاملاً مردمی هستند و حتی توان مقابله با بزرگترین ارتشهای دنیا رو هم دارند که نمونه اون رو در جنگ سوریه و عراق با داعش مشاهده کردیم.
اما اینکه چرا گروههای مقاومت تا این لحظه وارد نبرد غزه نشدهاند، ناشی از ضعف یا عدم برنامه اونا نیست؛ قطعاً جریان مقاومت در حال طراحی عملیاتهایی به مراتب قویتر از عملیات طوفانالاقصی است و قطعاً توان انجام آن را دارد.
منتها حرکتی که ایران بوسیله وزیر امور خارجه آقای امیرعبداللهیان آغاز کرد، بسیار هوشمندانه و خیلی سریع بود اون هم با هدف ایجاد یک ائتلاف منطقهای و سپس بین المللی علیه اسرائیل.
اگر این ائتلاف صورت بگیره و کشورهای منطقه پایکار بیان، قطعاً ورق به نفع غزه برمیگرده ولی اگر این ائتلاف به هر دلیلی شکل نگیره، یقیناً شاهد حرکتهایی از سوی جبهه مقاومت خواهیم بود. انشالله
سؤال: چرا فلسیطن مقاومت میکنه با وجود ارتش قدرتمند اسرائیل و حملات وحشیانه و ۷۵ سال اشغال؟
اصلاً چرا و به چه امیدی دارند مقاومت میکنند؟ چرا فرار یا مهاجرت نمیکنند؟!
جواب:
جوابش روشنه! مقاومت میکنند به همون دلیل که ما مقاومت کردیم و شهید دادیم تا خرمشهر را آزاد کنیم.
میتونستیم بیخیال خرمشهر بشیم؟ میتونستیم خرمشهر را ول کنیم و بریم؟
اون وقت خرمشهر را میگرفتن و میومدن سراغ شهر بعدی و همین طور پیشروی میکردن تا کل ایران را بگیرند.
پس باید ایستاد، جنگید، مقاومت کرد و ظالمین را سر جایشان نشاند.