اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
« وَ نُصرَتی لَکُم مُعَدَّة »... لبیک یا اقصی.. @tahliltamadoni
قالَ السَیّد علی حسینی الخامنهای:
قَدرَ اللهُ أنَّ فلسطین، سَوفَ تُحرِّر..
.
.
.
.
این ویدئو و نحوهی فیلمبرداری آن، خیلی پیام داشت..
﴿وَلَقَدْ زَيَّنَّا السَّمَاءَ الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَجَعَلْنَاهَا رُجُومًا لِّلشَّيَاطِينِ﴾
@tahliltamadoni
هدایت شده از 🇱🇧 ابنسبیل|محسن آقایی 🇮🇷
امشب، امشب شب توست.
🔻اگر از ذلت به عزت رسیدهایم، اگر خودمان برای خودمان تصمیم میگیریم، اگر همه گردنکلفتهای جهان عربدهٔ تهدید میکشند ولی چنان مستقلیم که باز هم میزنیم، در دنیایی که همه عملا در کنار آدمکشهای اسرائیلی ایستادهاند یا حداکثر چند نق میزنند و بس اگر ما تنها کشوری هستیم که پنجه در پنجهٔ شیطان انداختهایم، زندهشدهٔ دم مسیحایی توییم.
امشب شب توست روح خدا 🌱
✅@vahid_khazab
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
اولین کشوری که سفارت آمریکا رو تسخیر کرد
اولین کشوری که با آمریکا درگیر جنگ همه جانبه شد
اولین کشوری که کماندو آمریکایی گرفت
اولین کشوری که پهپاد أمریکایی زد
اولین کشوری که به پایگاه آمریکایی حمله کرد
اولین کشوری که به متحد آمریکا، اسراییل حمله کرد
ماها بودیم ،بچه های حیدر کرار
📡 @Mohamad_varasteh
تحلیل اقتصادی بادبادکی: همزمان با حمله موشکی سپاه به رژیم صهیونیستی، نیمهشب دستگاههای چاپ پول روشن و با افزایش نقدینگی (تنها دلیل افزایش قیمت دلار!!!) ارزش پول ملی را تغییر دادند!
#بادباک_گرایان_اقتصاد
@hzamanim
✅✅✅✅✅✅
✍ پی نوشت:
ا. انصاری زاده
خیلی جالبه..
این نمودار رو به همه لیبرال ها و اونایی که معتقدند نقدینگی تنها عامل تورم و افزایش نرخ دلار هست، نشون بدید
ظاهراً دیشب همزمان با پرتاب موشک ها، دستگاه های چاپ پول هم یهو خاموش شدن و نقدینگی در عرض ۶ ۷ ساعت کمتر شده و دلار ریزش کرده 😏
(کنایه)
#جهالت
@tahliltamadoni
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
بله، حامیان جنگ و تحریم همان رانتخواران بازار ارز و سکه هستند.
هر کس در اقتصاد ایران به دقت غور کند به این نتیجه خواهد رسید.
@DrRezaGholami
✍ ا. انصاری زاده
به گمانم آقا مهدی، پاسخ درخوری گرفت..
حال بهتر است برود کمی مطالعه کند
✅ پ ن پ:
عده ای بورس باز کف توییتر و اینستاگرام برای ما اقتصاد دان شده اند.
@tahliltamadoni
✍ ا. انصاری زاده
حضرت آیت الله جوادی آملی:
غیرت، بالاتر از عدالت است..
الله اکبر از این تعبیر..
الله اکبر از این کلام عظیمی که خداوند بر زبان این عبد حکیمش جاری کرده..
تقدم و تفوق «غیرت» بر «عدالت»، مفهومی است که ممکن است تا دهههای آینده درک نشود..
#تمدن_غیور
#حجاب
#حیا
#تبرج
#غیرت
@tahliltamadoni
✍ ا. انصاری زاده
در ۲۴ ساعت گذشته استوری های صفحات اقتصاد دانان لیبرال را کاملا رصد میکردم،
دقیقا در شرایطی که تمام مردم ایران و تمام آزادگان جهان از پاسخ جمهوری اسلامی به رژیم، ابراز خوشحالی میکردند، بی وطنی از سر و روی این تروریست های رسانهای-اقتصادی میبارید..
از مانی بشرزاد (دگوری تازه به دوران رسیدهی فردای اقتصاد) گرفته، با آن تصویر ابزورد جلوی آیینه اش..
تا امیر گلوانی که از تغییر عکس پروفایلش سخن میگوید، و همچنین اینکه چون ما هیچکدام هنری کسینجر نیستیم، پس نباید اظهار نظر کنیم.. (گویی همه آزادگان جهان که از این حمله موشکی خوشحال اند، همه کسینجر اند)..
تا تروریسم رسانهای «اقتصاد۲۴» که از تاثیر انتقام بر طلا و سکه و ارز و تاثیر سیگنال جنگ!!!! بر بازارهای مالی جهان سخن میگوید..
تا رسانه منحط فردای اقتصاد که اِبا دارد از لفظ (رژیم یا اسراییل) استفاده کند و بجای آن، در یک تیتر کاملا خنثی از حمله به اراضی اشغالی و نظر شورای امنیت در این باره سخن میراند..
تا پیج اکونوکلینیک «کلینیک اقتصاد» که طرف حساب دائمی علی سعدوندی است، که از افزایش تسلط بیت کوین بر بازار و مراقبت از نوسانات آلت کوین برای ما میگوید..
تا دلقک سیاه نمایی مثل شاهین صمدپور که از نظر چند خبرنگار وهمی و دلقکی مثل خودش در خصوص ترساندن مخاطب از حمله احتمالی اسراییل به ایران سخن به میان میآورد..
✅✅✅✅✅✅✅
ملت عزیز.. این تروریست های رسانهای و دشمنان اقتصاد و معیشت خود و دشمنان غیرت و شرف و ناموس را خوب بشناسید...
@tahliltamadoni
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
چرا میگوییم ایران قویترین اقتصاد دنیا را دارد؟ 🧐
شاید در نگاه اول شما هم که به انقلاب و جمهوری اسلامی دلبستگی دارید از این ادعا تعجب کنید! اما آن چیزی که اهمیت دارد و قابل نقد است ادعا نیست؛ بلکه استدلال است.
من در این متن سعی میکنم استدلال مختصری برای مدعای خودم بیاورم و شما هم سعی کنید آن را نقد کنید.
✍ شرح استدلال:
تعریف: اقتصاد یعنی تامین نیازهای انسان در مسیر رشد با حفظ آزادیهای فردی و اجتماعی (استقلال) برای تحقق پیشرفت مردم پایه (عدالت) با توجه به شرایط زمانی و مکانی
البته ممکن است شما تعریف دیگری از اقتصاد داشته باشید. اما استدلال من بر اساس تعریف فوق است و اگر شما این تعریف را نپذیرید دلیلی ندارد استدلال را هم بپذیرید.
۱. نظامات اجتماعی در هم تنیدهاند. آنچه اقتصاد، فرهنگ یا سیاست نامیده میشود مطلقا مرز مشخصی ندارند و هیچ متر و معیاری وجود ندارد برای جدا کردن رابطهها/پدیدهها/طرحها/برنامههای اقتصادی از رابطهها/پدیدهها/طرحها/برنامههای فرهنگی یا سیاسی. مثلا هیچکس نمیتواند بگوید مصرف یک پدیده اقتصادی است یا فرهنگی یا سیاسی!
۲. تحریم و جنگ اقتصادی: یک اقتصاد قوی باید بتواند در مقابل نیروهای معارض خود مقاومت کند. هم خود را حفظ کند هم از مرزهای فرهنگی، سیاسی و امنیتی خود دفاع نماید.
اقتصاد جمهوری اسلامی ایران تنها اقتصادیست که توانسته بیش از ده سال جنگ تمام عیار اقتصادی و چهل سال تحریم را تحمل و درعین حال پیشرفت کند.
هیچ کشوری در دنیا وجود ندارد که بتواند حتی یک ماه در مقابل چنین فشاری مقاومت کند.
۳. پاک و مشروع و حلال: بسیاری از اقتصادهای ظاهرا بزرگ دنیا بوسیله استعمار و استثمار و جنگ و غارت و ... توانستند قدری رفاه برای بخشی از مردم خود فراهم کنند. صنایع پورن، قمار، رقص، مشروبات الکلی و... جزء جدانشدنی از بسیاری از اقتصادهای دنیاست. اما به برکت مجاهدت مردم ایران و قیامی که برای خدا انجام دادند اقتصاد ما دچار این ناپاکیها نیست.
همچنین ایران مثل آمریکا با ایجاد بدهی و چاپ دلار، منابع و کالاها و خدمات سایر ملتها را نمیدزدد.
۴. قدرت فرهنگی: بدون تردید ایران به لحاظ فرهنگی و حفظ ارزشها و سنتها و هنجارهای اجتماعی و معنویت فرسنگها نسبت به کشورهای بهاصطلاح توسعه یافته جلوتر است و این ممکن نیست اتفاق بیفتد مگر اینکه بردار اقتصاد با بردار فرهنگ همجهت شده باشد. بعنوان مثال هزینههای فرهنگی برای حفظ خانواده در ایران را مقایسه کنید با هزینههای ضدفرهنگی آنها در ترویج همجنسبازی و...
یا هزینههای مردم و دولت برای هیاتها، مسجدها، آموزش و پرورش، صدا و سیما و...)
۵. قدرت سیاسی: امروز در دنیا هیچ سیاستمداری نیست که بتواند مسائل سیاسی دنیا را منهای ایران تحلیل کند. امکان ندارد نقش و قدرت سیاسی ایران امروز را با ایرانِ قبل از انقلاب مقایسه کرد. نمیتوان قدرت سیاسی ایران را با کشورهایی که مطیع نظام سلطه هستند مقایسه کرد. و البته نمیتوان قدرت سیاسی در این سطح را بدون توان و توازن در نظامات اجتماعی و بویژه اقتصاد به دست آورد.
۶. امنیت: قرنهاست نظام سلطه سعی کرده تا مسیر تجارت زمینی دنیا که از ایران میگذشته را ناامن کند ولی به برکت جمهوری اسلامی و مجاهدت امامین انقلاب و سربازان و سردارانشان از پکن تا مدیترانه امن است و ما به مرزهای تمدنی خود رسیدهایم.
آیا امکان دارد بدون اقتصاد و با دست خالی چنین امنیتی به وجود بیاید؟
۷. شاخص تامین نیاز: ایران در مجموع شاخصهای تامین نیاز با اختلاف نسبت به تمام کشورهای دنیا جلوتر است. از نیازهای ابتدایی مثل خوراک و پوشاک و مسکن و ازدواج گرفته تا امنیت و عزت و آموزش و پرورش و بهداشت و ...
در حقیقت مجموع نمره ایران در تمام شاخصهای تامین نیاز با توجه به شرایطش بسیار بالاتر از کشورهای دیگر است اگرچه ممکن است کشوری در یکی دو شاخص از ایران پیشتر باشد.
۸. مقایسه با غرب: کشورهای غربی که خود را توسعه یافته میدانند علاوه بر اینکه فرهنگ و نظام اجتماعی و استقلال خود را نابود کردند در تامین کوچکترین نیازهای بسیاری از شهروندان خود ناتواناند. کشتهشدن صدها هزار نفر از سرما و گرما در اروپا و بیخانمانی میلیونها نفر از جمله دو و نیم میلیون کودک در آمریکا مسائلی است که در ایران وجود ندارد.
موارد مهم دیگری از جمله مساله عدالت و توزیع مالکیت و حجم زیرساختهای ایجاد شده و پیشرفتهای علم و فنآوری و حفظ و تقویت نهادهای اصیل اجتماعی مثل خانواده و... نیز وجود دارد که از حوصله این نوشتار خارج است.
نتیجه: اگر بدون توجه به شاخصهای ناقص و غلط و جهتدار غربیها به اقتصاد ایران بنگریم و آن را با گذشته خود و یا با کشورهای دیگر در شرایط جنگ و تحریم مقایسه کنیم بدون تردید ایران قویترین است اما در مقایسه با مطلوب خودمان قطعا عقب هستیم.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
چرا میگوییم ایران قویترین اقتصاد دنیا را دارد؟ 🧐 شاید در نگاه اول شما هم که به انقلاب و جمهوری اس
چه متن خوبی..
خداقوت به برادر عزیزم، جناب عباسی فر
بخوانید و لذت ببرید..
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
بعد از حدود سه هزار کیلومتر رانندگی در هفته اخیر به خانه برگشتم.
در لحظه به لحظه این سفر بابرکت خدا را بابت نعمت جمهوری اسلامی شکر کردم
در متر به متر جادهاش
در لحظه به لحظه امنیتش
بخاطر تک تک پمپ بنزینها و زیارتگاهها و مسجدها و پارکها و تفریحگاهها و مراکز خدماتی و ...
به ویژه بابت بنزین ارزانی که به کوری چشم طرفداران مکتب گرانکن دود کردم (مصرف کردم) و هدر دادم (رفاه کسب کردم)
همین مسافرت را اگر در اروپا میخواستم انجام دهم احتمالا دوبار از قاره اروپا خارج میشدم و ۶۰ کشور اروپایی را بازدید میکردم
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
بعد از حدود سه هزار کیلومتر رانندگی در هفته اخیر به خانه برگشتم. در لحظه به لحظه این سفر بابرکت خدا
✍ ا. انصاری زاده
دوستان عزیز، نیایند دایرکت و بگویند:
(این چه حرفی است که مصرف بنزین را افتخار میدانید!)
این کلمات، کنایه به طرفداران مکتب «گران کن» است که همانطور که در تصاویر میبینید، مصرف بنزین را (دود کردن) و رفاه حال مردم ایران را (هدر دادن) تعبیر میکنند و اینگونه به مردم ایران توهین میکنند و چشم دیدن رفاه حال این ملت را ندارند و جز راهکارهای قیمتی مثل گران کردن انرژی و سوخت و دلار، هیچ راهکار دیگری در اقتصاد نداشته و فقط سوزنشان بر «صادرات» منابع این کشور گیر کرده و فکر میکنند هرچه بیشتر صادرات کنند اقتصادشان شکوفاتر میشود، حتی به قیمت کندن از گوشت مردم خودشان، که این منابع خدادادی ابتدا متعلق به آنهاست.
نفرین بر این تئوری های صادرات محور و ضد تولید تان..
و احسنت به «آقای اقتصاد جمهوری اسلامی» که در این ۴۵ سال یک چنین رفاه نسبی برای مردمش بوجود آورده (با وجود تمام مشکلات و کاستی ها) که اروپا و آمریکا صد سال سیاه نتوانسته اند چنین رفاهی برای مردم خودشان ایجاد کنند..
آری عزیزان.. میدانم شنیدن این جملات برایتان کمی عجیب و جدید است..
اما باید قواعد را بهم بریزیم و سنجه های علم کفر آمیز اکانومی (اقتصاد) را در چشم مردم عوض کنیم تا باور مان بیاید که برای خودمان کسی هستیم..
@tahliltamadoni
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
اگر "یک انسان" دستش را بدهد تا صورتش را جراحی کند؛ آیا شما صورت او را تحسین خواهید کرد؟
قطعا خیر
اگر کسی چشمش را بدهد تا قدش را بلند کند آیا شما قد او را تحسین خواهید کرد؟
قطعا خیر
اگر کسی روانش را نابود کند تا موهایش را زیبا کند آیا شما موهای زیبایش را تحسین میکنید؟
قطعا خیر
پس موقع بررسی یک دستاورد باید هزینه آن را حساب کنیم و اگر هزینه غیرمنطقی بود قطعا آن دستاورد را "دستاورد" نمینامیم حتی اگر در ظاهر آوردهای داشته باشد.
ممکن است کشوری تمام ارزشها را نابود کند تا بازارش رونق پیدا کند. (کشورهای غربی)
ممکن است کشوری فرهنگش را نابود کند تا اقتصاد گردشگریاش رونق پیدا کند. (امارات)
ممکن است کشوری آبرویش را نابود کند تا نفت ارزان داعش را بخرد. (ترکیه)
ممکن است کشوری استقلالش را نابود کند تا صادراتش رونق پیدا کند. (کره و ژاپن)
ممکن است کشوری رای و نظر و مشارکت مردم را نابود کند تا اقتصاد نفتیاش رونق پیدا کند.
(دیکتاتوری سعودی)
ممکن است کشوری ظلم کند، استثمار کند، استعمار کند و... تا قدری ثروت کسب کند. (آمریکا و انگلیس و فرانسه و...)
ممکن است کشوری سلاح بفروشد برای کشتن کودکان تا GDPاش بالا رود. (آمریکا)
کشوری که بتواند بدون حراج استقلال و عزت و فرهنگ و آبرو و انسانیت و... به دستاوردهای اقتصادی برسد کجاست بهجز ایران؟
هر کس هنگام مقایسه اقتصاد ایران با سایر کشورها هزینههایی که آن کشورها دادهاند را در نظر نگیرد خواسته یا ناخواسته در حال فریب دادن شماست.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از موسسه مصاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 توییت استاد #رائفی_پور
✍️ بسیار مهم!
🔹اکنون که دفاع جانانه محور مقاومت از مردم مظلوم فلسطین از یکسو و جنایات باورنکردنی صهیونیستها از سویی دیگر افکار عمومی جهان را متوجه شخص رهبر معظم انقلاب نموده است،
بهترین فرصت است که هرچه سریعتر و بیشتر مردم جهان را با افکار و شخصیت ایشان بهعنوان فرمانده جبهه مقاومت و رهبر ایران آشنا کنیم.
🔸نامههای چند سال گذشته ایشان به جوانان غربی موسوم به #LETTER4U و دیگر موضعگیریهای ایشان را تا میتوانید با همان هشتگ نشر دهید.
🔹ترجمه فرمایشات ایشان به زبانهای مختلف، همچنین کتابهایی برای معرفی تشیع را میتوانید از لینک زیر تهیه فرمایید.
🔗 t.me/naslzohoor/154561
🆔 @Masaf