هدایت شده از بیداری ملت
🔥 زورگویی رسمی اتاق بازرگانی
#پنجشنبه_یا_شنبه
🔻۳۰ سال پیش یک روز سر کلاس مدرسه، معلم ما می گفت که «می گویند نسبت تعطیلات ما با دنیا طوری است که روزهایی که ما با آنها کار داریم تعطیلند و بالعکس و...».
🔻اما امروز هم این قصه کهنه که «وقتی ما کار داریم با اونا و اونو با ما کار دارن تعطیلیم» با ژست های اندیشمندانه و ظواهر دلسوز تکرار میشود، بدون اینکه حداقل یک پژوهش علمی روشمند و دقیق در زمینه این ادعا منتشر شود.
🔻دقیقاً مثل قصهای که سالهای پیش همین روشنفکرنماها در لباس های رسمی و غیر میگفتند که «تعطیلات رسمی ایران از همه دنیا بیشتر است و این به ضرر اقتصاد ملی است بنابراین مگر حرام است که چند روز از مناسبتهای مذهبی تعطیل را، غیر تعطیل کنیم» و این افسانه تا جایی جلو رفت که کاهش تعطیلات در دستور مجلس وقت هم قرار گرفت!!
🔻آن حرف مشهور و بدون پشتوانه پژوهشی مبنی بر «بیشتر بودن تعطیلات»، امروز باطل اعلام شده و امروز می گویند تعطیلی بیشتر به نفع اقتصاد است!!
اما دوباره مثل قبل می گویند «مگر حرام است به جای پنجشنبهها، شنبه ها تعطیل شود تا با دنیا بتعاملیم؟»
🔻اتاق بازرگانی با انواع استدلات آبکی و حمایت مشکوک رسانهای، گریبان چاک می زند که شنبه ها باید تعطیل شود چون ما با دنیا تعامل داریم و کسی نیست به آنها بگوید به جز ایران کشورهایی که تفاوت کامل ساعت شب و روز با غرب دارند چگونه تعامل اقتصادی میکنند، ساعت کاری تمام ادارات کشورشان خود را به نصف شب منتقل کردهاند؟
🔻اصلاً مگر در هر کشور چند درصد مردم به صورت مستقیم تجارت خارجی دارند که این آقایان به خود اجازه میدهند که مطرح کنند که «به خاطر ما چند نفر، همه ملت باید زمان تعطیلاتشان با ما هماهنگ باشد»!!
🔻میگویند مگر حرام است شنبهها تعطیل باشد؟ میگوییم حرام و حلال حداقلهای مسلمانی است و #سبک_زندگی با حداکثرها شکل میگیرد.
🔻در اسلام، هفته، از روز شنبه آغاز میشود و در روز جمعه پایان میپذیرد و فرهنگ ملی ما بر همین اساس شکل گرفته است.
🔻آیا باید اقتصاد در فرهنگ خدمت فرهنگ باشد یا سرمایهداران میخواهند همه امور را به خدمت خود در بیاورند؟
🔻اصرار بر تعطیلی شنبهها بیش از اینکه دلیل اقتصادی داشته باشد عمدتاً با هدف نشان دادن ضرب شصت قدرت جریان سرمایه سالار به همه است.
🔻مگر وقتی سرمایهداران در زمانی که لازم بدانند هیچ روز را در سال برای کارگران خود تعطیل نمیکنند کسی به آنها معترض شده است؟
🔻اگر مسئله تعامل اقتصادی با دنیاست، بسیار خوب، #بخشهای_ذیربط_دولتی نه فقط در پنج شنبه و جمعه، بلکه در تمام ساعات و لحظات هفته لازم است فعال باشند و به آنها خدمت بدهند مثل فرودگاهها که در همه لحظات و ساعات هفته در همه کشورها آماده خدمت رسانی به مسافرین داخلی و خارجی هستند، اما کدام کشور ساعات ساعت کاری تمام دارات خود را مثل فرودگاهها برای خدمت به مسافران خارجی تنظیم میکند.
🔻پنجشنبه یک روز فرهنگی برای ملت ایران است و اگر بناست روز دومی برای تعطیلات انتخاب شود طبیعیترین روز همان روز پنجشنبه است. هر چقدر گول حرفهای سرمایه سالاران خوردیم و عقب نشینی کردهایم #دیگر_بس_است
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«وهن جمهوریت»!
نهادهایی مثل شورای رقابت با اختیاراتی عجیب و غریب، وهن جمهوریت هستند!
مشاور این شورا بدون آنکه خجالت بکشد؛ با افتخار میگوید درحالیکه دولت منتخب مردم، بنا داشت قیمت خودرو را کاهش دهد، ما نپذیرفتیم خودرو را حتی گران کردیم!!
برخی حتی سادهانگارانه دنبال استقلال بانک مرکزی از دولت بودند!!
این عاقبت ایجاد ساختارهای فراجمهوریتی است که در نهایت به ضرر مردم و به نفع گروههای خاص ذینفع منتهی میشود..
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از جنبش مردمی حلالزادهها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 طنینانداز شدن صدای اذان و نام مبارک حضرت محمد -صلیالله علیهوآلهوسلم- در دانشگاه جرج واشنگتن آمریکا
🔹 دیروز: با ظهور پیامبر خاتم، کنگرههای کاخ کسرا فرو ریخت.
🔹 امروز: طنینانداز شدن نام پیامبر در قلب سرزمینی که قرنها برای خارج ساختن نقش خدا از زندگی بشر تلاش کرد.
🔹 فردا: عصر ظهور حضرت مهدی -عجلالله تعالیفرجهالشریف- ❤️
#قرن_اسلام
🇵🇸✌️🇮🇷جنبش مردمی حلالزادهها
📳 @HalalZadeha
✍ ا. انصاری زاده
محوطهی دانشگاه جورج واشنگتن، مسجد شد؛
به زودی کاخ سفید هم حسینیه خواهد شد..
إنَّ وَعدَ اللهِ حَقٌ..
@tahliltamadoni
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ ا. انصاری زاده
❌ از انتشار این کلیپ، عذرخواهی میکنم
اما چندین سال پیش از این و در اوایل حرکت بلاگرهای مذهبی و حجاب استایل ها، جریان اصیل مومن انقلابی، به پشت پرده ها و میزان حیا زدایی که این جریان آغاز کرده بود، پی برد و مدام هشدار داد..
اما حتی از طرف مذهبی ها، نه تنها گوش شنوایی وجود نداشت، بلکه ما را «تندرو» و «افراطی» نیز خطاب کردند و با ساده اندیشی، مدام میگفتند:
(این حرفهایی که میزنید، کجای قرآن آمده است؟)
حال پس از چندین سال، حاصل حجم حیا زدایی این بلاگرهای مذهبی و حجاب استایل ها را در سطح جامعه مشاهده میکنید
بارها گفته ایم بازهم میگوییم که حجاب و پوشش، ذاتاً با استایل و خودنمایی «حتی از نوع مذهبی اش» در تعارض است.
صریح و بی پرده میگویم:
طبق قرآن کریم:
حیا یعنی ستر (پوشاندن) زینت..
تبرج یعنی نمایاندن زینت..
حال این زینت میتوانند برآمدگیهای زیر چادر و عبا باشد؛
یا برآمدگی بازوان عضلانی یک مرد؛
یا حتی نوع راه رفتن یک انسان..
یا نوع سخن گفتن و لحن صدایش مقابل نامحرم..
آری؛ اسلام برای لحن سخن گفتن و نوع راه رفتن ما هم برنامه دارد:
إِنِ اتَّقَيْتُنَّ فَلَا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ الَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ وَقُلْنَ قَوْلًا مَّعْرُوفًا (۳۲ احزاب)
طوری سخن نگویید که کسانی که در قلبشان مرض است به شما طمع کنند
وَلَا تَمْشِ فِي الْأَرْضِ مَرَحًا (۳۷ اسراء ، ۱۸ لقمان)
با تکبر روی زمین راه نروید
@tahliltamadoni
هدایت شده از سهیل سلیمی
😷تعدادی دکتر! در اثر شرب خمر و نجاسات تقلبی، کارشون به بیمارستان کشیده، که نمایانگر خیلی چیزهاست!
📍👇🏻
۱. این نشون میده این افراد به آنچه که به عنوان علم! خوندن اعتقاد ندارند و عمل به دانستههای علمی! نمیکنن، چرا که ثابت شده الکل زیان جبران ناپذیری بر بدن انسان داره!
۲. جامعهی پزشکی باید نسبت خودشو با این کثافت کاری مشخص کنه و بیانیه محکم علیه شرب خمر بده!
۳. باید این افراد به دلیل انجام فعل حرام که به آبروی پزشکان متعهد خدشه وارد کردند، برای همیشه از هر نوع فعالیت در حوزه سلامت و طبابت منع بشن!
۴. باید یه تحقیقات جامع صورت بگیره از بیمارانی که تحت درمان این افراد بودند، که شاید آسیبهایی از طرف این پزشکان! در حالت مستی و یا تأثیرات مصرف الکل در بیماران ایجاد شده باشه که پنهان مانده.
۵. قوه قضاییه به عنوان مدعیالعموم و برای صیانت از حقوق شهروندان و سلامت جامعه تنبیه جداگانه برای این افراد در نظر بگیره.
💢به عنوان متخصص رسانه عرض میکنم این کار این افراد و خبر بیماری و مرگشون هیچ تأثیری منفی برای جلوگیری از شرب خمر نداره و فقط باعث اشاعه فحشا در بین افراد نا آگاه و جوانان میشه، خصوصاً که مهمانی این پزشکان! مختلط بوده و دقیقا حمله به سبک زندگی ایرانی اسلامی، که میتونه جوانان بسیاری رو گمراه کنه.
💢اگر برخورد قاطع صورت نگیره، اوضاع دومینو وار بدتر و بدتر خواهد شد.
@SOHEILSALIMI
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
😷تعدادی دکتر! در اثر شرب خمر و نجاسات تقلبی، کارشون به بیمارستان کشیده، که نمایانگر خیلی چیزهاست! 📍👇
🔰وای به روزی که بگندد نمک!
🔸واژگان بسیاری اند که از ریشه معنایی خود خارج شده اند. تغییر معانی واژگان، آغاز تحریف و انحراف است. یکی از این واژگاه "جهل" است و دیگری "نخبگی". هردو واژه نیازمند ریشه شناسی و بازتعریف برای بازگشت به ریل اصلی است.
🔺جهل، ندانستن نیست. اصرار بر دانسته های غلط است. پس می توانی باسوادی جاهل باشی.
🔻 نخبه هم قرار است کسی باشد که در بسیاری جهات عقلی، اخلاقی، اجتماعی و ... از سایرین برتر است و پیشتاز در اصلاح و پیشبرد اجتماع.
🔸سالهاست اما دیدن تصاویری عجیب و اخباری اینچنین از بعضی دانشگاهیان و دانشجویان به شکل رنج آوری پرتکرار شده. به نظر می رسد بخشی از جامعه به اصطلاح نخبگان به جای پیشبرد و هدایت جامعه خود، به امام ضلالت و عقبگرد جامعه بدل شده اند!
🔺بر دانسته های غلط اصرار می ورزند و امام جهالت اند، و به جای نخبگی، نقطه ای شده اند عقب تر از سیل عظیم جامعه ی آگاهی که از آنها پیش است و دیگر به چشم پخمه(ساده لوح و کندذهن) نگاهشان می کند و نه نخبه!
🔻چون هیچ نشانی از هویت علمی را در آنها نمی بیند و این ندیدن نیازی به دانشمند بودن هم ندارد. یک مرد و زن ایرانی در روستایی دورافتاده هم متوجه این عقب افتادگی و بی هویتی و پخمگی می شود!
🔸نکته مهم اما این است که باید ردیابی شود که منشا دانسته های این جماعت و منبع هدایتگر آنها، علی رغم تحصیلات عالیه شان چیست؟
آیا از درون آن کتب علمی،چنین جهالتی خارج شده است؟
مثلا این علم است که خانم دکتر نخبه را قانع می کند به مصرف مشروبات الکلی و مخدرهای اعتیادآور و افراط گرایی و ناتوانی در کنترل هیجانات و ...؟
محصول تورق در کتب علوم زیستی و انسانی چه بوده است؟
آیا این سبک زندگی مولود علوم دانشگاهی است؟
◾️اگر چنین است باید بر علم بودن آنچه در دانشگاه ها ارائه می شود تردید نمود و خود واژه "علم" را هم بازتعریف کرد و به ریل درست آن بازگرداند.
▫️اگر قرار است علم، ابزار انسان باشد برای اصلاح و پیشبرد کیفیت تفکر و زندگی او و در نهایت دستیابی به سلامت و خوشبختی؛ فاجعه آمیز است چنانچه خود آن دچار انحراف از معنا شده باشد و مصداق "وای به روزی که بگندد نمک"!
✍ زهرا کیایی
✅کانال رسمی جامعه بانوان استراتژیست
🌐 @strategistladies
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
🔰وای به روزی که بگندد نمک! 🔸واژگان بسیاری اند که از ریشه معنایی خود خارج شده اند. تغییر معانی واژگا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در رابطه موضوع علم و عالم، بار دیگر ارجاع میدهم به این کلیپ خاص و منحصر به فرد..
در این سخنان آیاتی هست برای کسانی که میاندیشند..
این کلیپ، احیا کننده ی قلب هاست..
هدایت شده از احمد نبویان
🔹شهروند باکویی در یوتیوب:
«در ایران سوخت، گاز، درمان، غذا ارزان است. ما را به ایران الحاق کنید. مرز را اگر باز کنید، ملت برای پر کردن شکم به ایران فرار میکنند!»
✍ تمام داد و فریاد بلندگوهای داخلی حامی سرمایهداری، بدلیل همین ارزانی و راحتی نسبی زندگی برای مردم عادی در ایران است. بازوهای دانشگاهی و رسانهای لیبرالیسم اقتصادی طوری تربیت شدهاند که همواره تمام تلاش خود را برای حداکثر کردن سرمایهء کارتلها (به اسم حمایت از بخش خصوصی و رشد اقتصادی) و حداقلی نمودن معیشت اکثریت مردم (برای بهرهبرداری بردهوار مردم بعنوان نیروی کار حداقلیبگیر و تحت ظلم سرمایهداران) بکار میبرند. برای تحقق این امر، هم باید دائماً به گرانی دامن بزنند، هم به نابودی نهاد خانواده، هم به گسترش خانههای قوطی کبریتی و هم به حداقلی و کوچک نمودن دولت تا نتواند سیاستهای حمایتی نسبت به اکثریت مردم اعمال کند.
لذا به هر نسبتی که توانستند اهداف خود را پیش ببرند، تنگی و مشکلات معیشتی و مسکن و خودرو و ... را برای مردم به ارمغان آوردند و هر جا که به دستورالعملهای لیبرالی ایشان عمل نگردید، رفاه عمومیِ بیشتر از شهروندان غربی برای مردم ایران فراهم شده است.
#بهشت_ایران
#مکتب_گرانکن
#نه_به_نئولیبرالیسم
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
✍ ا. انصاری زاده
این نمودار، مایهی خفت و تأسف برای کسانی است که تنها عامل تورم را نقدینگی و نقدینه خواهی معرفی میکنند..
حتی تنِ میلتون فریدمن (صاحب نظریه «تورم همیشه یک پدیده پولی است» ) هم در گور از دست شدت لیبرالیسم وحشی این آقایان میلرزد.
✅✅✅✅✅✅✅
توضیح برای مخاطبینی که آشنایی زیادی با مباحث اقتصادی ندارند:
همیشه گفته ایم که تورم همیشه یک پدیده پولی نیست و در جوامع و اقتصادهای مختلف، دلایل مختلفی میتواند داشته باشد.
یکی از علت های اصلی تورم سال های اخیر ایران، نرخ ارز است،، نه نقدینگی
#آدرس_غلط
#مرگ_بر_لیبرالیسم
@tahliltamadoni
✍ ا. انصاری زاده
ابتدا سطر بالایی پوستر را بخوانید..
(برگزار کننده مراسم)
اگر توانستید بین کلمهی اول (بازار سرمایه) و سه کلمه ی بعد از آن (جهاد اقتصادی، بسیج، امام صادق) ارتباط معناداری پیدا کنید، لطفا برای من هم توضیح دهید 😂
به قول یکی از دوستان، «نقش بورس کالا در جهش تولید با مشارکت مردم» مثل این است که به پشه بگویی بیا رییس سازمان انتقال خون شو 😂
حالا متوجه میشوید چرا میگوییم از دست اقتصاد خوانده های دانشگاه امام صادق کاری بر نمیآید؟؟
#علوم_ذاتا_مسموم
#مرگ_بر_بورس
@tahliltamadoni
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
🚨کفر متحرک و اسلام راکد
❇️ واقعا عجیب و در عین حال درس آموز است که شخصی مانند مرحوم نادر طالبزاده که قبل از انقلاب پایبندی خاصی به اسلام و انقلاب نداشته، اما به خاطر روحیه حقیقت طلبیش، آنچنان رشد کرد که اکنون به عنوان یک استاد مسلمان و انقلابی، الگوی بسیاری از جوانان در حوزه رسانه و هنر شده است.
⁉️ و اما مهدی نصیری که یک انقلابی دو آتشه بود، اکنون دریوزگی هماهنگی ضدانقلاب افتاده است..
🔻 چه زیبا و عالی گفت مرحوم استاد علی صفایی حائری:
🔹کفر متحرک به اسلام می رسد ولی اسلام راکد پدربزرگ کفر است. سلمان ها در حالی که کافر بودند حرکتشان آن ها را به رسول منتهی کرد و زبیرها در حالی که با رسول بودند رکودشان آن ها را به کفر پیوند زد.
📚 حرکت، ص 11
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 https://eitaa.com/joinchat/603652132Ce46bba8e6a
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
✍ ا. انصاری زاده کاری به این ندارم که اساساً این نوع مقایسه در علم اقتصاد غلط است و ارزش هر پولی را
پیام یکی از دوستانِ مخاطبین کانال در رابطه با این پست
(و پاسخ بنده در پایین)
«چقدر سر این پیام حرص خوردم» 👇
-----------------------------------------
با درود
بزرگوار بحث درآمد نیست بحث قدرت خریده
یک فرد اماراتی فرض بگیریم ماهی ۳ هزار درهم دریافت میکنه که پایین ترین حقوقه
این فرد اماراتی اگر تمام حقوقش رو پس انداز کنه هیچی ازش خرج نکنه در عرض ۲ سال تقریبا میشه ۱۰۰ هزار درهم میتونه یه لندکروز بخره
حالا یه فرد ایرانی ماهی ۲۰ میلیون حقوق دریافت میکنه اگر کل پولشو پس انداز کنه هیچی ازش خرج نکنه در عرض ۲ سال تقریبا میشه ۵۰۰ میلیون که نهایتش بتونه یه پژو پارس بخره
حالا لندکروز کجا و پژو پارس کجا!!!
یه اماراتی با پول یک ماهش میتونه بیاد ایران خوش بگذرونه و برگرده کشورش
ولی یه ایرانی با پول یک ماهش حتی نمیتونه دو روز بره عراق
لطفا روی هر چی ماله میکشید روی بی ارزش بودن پولمون ماله نکشید🙏
__________________________
پاسخ بنده به این پیام 👇👇
✍ ا. انصاری زاده
سلام و ارادت..
قدرت خرید پول هر کشوری، با درآمد و هزینه های همون کشور سنجیده میشه
واقعا این دوستان خواب اند یا خودشون رو به خواب زدند ؟؟
اولا به ایشون بفرمایید اگر یک اماراتی ماهی ۳۰۰۰ درهم حقوق بگیره، در ۲ سال میشه ۷۲ هزار درهم... نه ۱۰۰ هزار درهم (ایشون یه ضرب و تقسیم ساده هم درست انجام ندادند)
ثانیا ظاهراً درست ویدئو رو ندیدند.. در کلیپ ادعا میشه که با یک میلیون درهم میشود یک آپارتمان خرید.. (و بعد طبق یک مقایسه مسخره ادعا میشه که با ۱ میلیون تومان میشه دو کیلو گوشت خرید)..
سوال:
طبق ادعای این دوستمون (حقوق ماهانه ۳۰۰۰ درهم) ،، یک اماراتی چند سال باید کار کند تا ۱ میلیون درهم بدست بیاره؟؟
(خودتون خنده تون نگرفت؟؟)
این درحالی است که بازهم طبق ادعای خودشون،، یک ایرانی اگر حقوق ۴ سالش رو جمع کنه میتونه یک واحد آپارتمان بخره..
و همچنین طبق ادعای خودشون، یک ایرانی اگر حقوق ۳ سالش رو جمع کنه، میتونه یک خودروی فوق العادهی ساخت داخل (دنا پلاس توربو شارژ) بخره، که نماد صنعت شکوفای داخلی هست..
(چرا میگویم نماد صنعت شکوفای داخلی؟؟
چون آیا امارات بدبخت و بیچاره، اصلا صنعت داره؟؟ اصلا تولید داره؟؟)
ضمنا از همه ی این تحلیل های خنده دار و مضحک که بگذریم،
بهتره ایشون به سوال سوم بنده جواب بدهند (چرا ارزش یک پول باید با دلار آمریکا سنجیده بشه؟؟)
ارزش هر پولی با توانایی و قدرت خرید داخلی همان پول سنجیده میشه
یک اماراتی با حقوق ۳۰۰۰ درهم ، هیچوقت نمیتونه یه لندکروز بخره،
چون به حدی هزینه های جانبی خودرو، بنزین، مالیات، و.... در کشورش بالاست که حد نداره..
درضمن وقتی هزینه های دیگه شون رو هم حساب کنید (مثل آب و برق و گاز و انرژی و..) که دیگه کلا بدبخت محسوب میشوند..
این درحالی است که اتفاقا بر خلاف تصور عموم، قدرت خرید داخلی ریال، بشدت بالاست
(این به این معنی نیست که وضع اقتصادی ما خوبه،، خیر.. با وضع مطلوب خیلی فاصله داریم)
اما چند فاکتور رو که در نظر بگیرید، به حرف بنده میرسید،، مثلا پایین بودن هزینه های انرژی در ایران، پایین بودن آب و برق و گاز در ایران،، پایین بودن مالیات در ایران، پایین بودن نرخ بنزین و گازوییل در ایران....
حال، با توجه به این هزینه های سنگینی زندگی در کشورهای دیگر، لطفا از ایشان بپرسید:
کدام اماراتی میتواند ۳ سال تمام حقوقش را پس انداز کند تا بتواند یک لندکروز مدل ۲۰۱۳ بخرد؟؟
رویایی که از اقتصاد سایر کشورها به دوستان نشان داده اند،، بشدت رویای غلط و مسخره ای است..
(ضمنا به ایشون بفرمایید: اقامت ۲ روز در عراق رو چجوری حساب کردید که به این نتیجه رسیدید که یک ایرانی با حقوق ۲۰ میلیون تومان، نمیتونه ۲ روز در عراق اقامت داشته باشه؟؟)
✍ ا. انصاری زاده
این چه عادت غلطیه که مد شده ائمهی جماعات، انقدر تند و سریع نمازشون رو میخونند؟
باید پشتک وارو بزنیم تا بهشون برسیم!!
نه اذکار رو میشه درست گفت، نه افعال رو میشه درست انجام داد؛
خب هرکس انقدر عجله داره، نماز جماعت نیاد.. این چه برداشت غلطیه که نماز جماعت رو باید انقدر سریع و با عجله خوند؟؟
@tahliltamadoni
هدایت شده از 🔅 سید منیرالدّین حسینےِ الهاشمے
🔺پيشنياز اقتصاد اسلامی
بايد بدانيد تا انقلاب فرهنگی نكردهايد اصلا نمیدانيد چگونه و چكار بايد بكنيد! بنابراين معقول نيست كسی بخواهد فردا صبح اقتصاد اسلامی را پياده بكند؛ زيرا تا معادله پول اسلامی را پيدا نكند نمیتواند نظام پولی را اسلامی بكند.
بله، میشود تخمينی چيزهای جزئی را بيان كرد؛ يعنی تخمينی ابزارهای انتقال قدرت، ثروت و اطلاع را بر يك نسبتی عوض كرد، ولی اينكه بتوان معادله و حكم توصيفی، ارزشی و تكليفی داد غير ممكن میباشد؛ زيرا اين كارها انقلاب فرهنگی لازم دارد.
🔆 مرحوم استاد سید منیرالدین حسینی الهاشمی
☑️ @AndisheMonir
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
انجمنهای مس و فولاد و پالایشگاه و پتروشیمی و سرب و...(دلارداران و دلاری فروشان) محضر رهبر انقلاب نامه زدهاند که نرخ ارز در سامانه نیما سرکوب شده و باید واقعیسازی شود.
شاید این عبارات برای برخی از شما نامفهوم باشد. منظورشان این است که اولا دلاری که با صادرات به دست میآورند، به جای ۴۰ هزار تومان، ۶۲ هزار تومان بفروشند. ثانیا قیمتهای جهانی محصولاتشان را به جای اینکه در دلار ۴۰ هزار تومان ضرب کنند، در دلار ۶۲ هزار تومان ضرب کرده و به ملت بفروشند.
خلاصهاش این است که دنبال صدها هزار میلیارد تومان رانت بادآورده با گرانسازی ارز هستند. به عبارت دیگر، میخواهند هم ارز و هم فولاد و مس و محصولات پالایشی و پتروشیمی و... را صدها هزار میلیارد گرانتر به ملت ایران بفروشند.
سال گذشته همین جمع توانستند آقای رئیسی را همراه کنند که نرخ تسعیر را از دلار ۲۸۵۰۰ به دلار نیما تغییر دهد. یعنی اجازه دهد که محصولات اینها به قیمتهای جهانی ضربدر دلار نیما به داخل فروخته شود. شهریور ۱۴۰۲ این موفقیت را به دست آوردند و یک گرانی حدودا ۳۰ درصدی مواد اولیه را به ملت تحمیل کردند. بعد هم کلی نامه تقدیر و تشکر از رئیس جمهور نوشتند. حالا حرف امروزشان این است که دلار نیما از ۴۰ هزار تومان به ۶۲ هزار تومان افزایش یابد!
ملت عزیز ایران! بدانید اگر سفرهتان کوچک میشود، اگر زندگی بر شما سخت میگذرد، اگر دخل و خرجتان نمیخواند، اگر محصولات ایرانی با گرانی دلار گران میشود، ریشهاش در حرص و طمع بیپایان اینهاست.
ما علیه این جنایت در حق معیشت ملت قیام کرده ایم. اما شرط پیروزی ما آگاهی و همراهی شما مردم است.
@syjebraily
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 با قرارگاه نور جواب دشمن را میدهیم
💬 جانشین فرمانده فراجا:
🔹 دشمنان میخواهند جامعه را به سمت تباهی ببرند و ما به عنوان بازوی حکومت نمیتوانیم ساکت بنشینیم و باید شرایط را مدیریت کنیم.
🔹 بر اساس مستندسازیهای آماده شده، افراد کاملا هدایت شده و باندی، با مامورها رفتار نامناسب میکنند.
🔹 در موضوع عفاف و حجاب، سی و چند دستگاه مسئولیت دارند اما هیچکدام بصیرت و شجاعت لازم را در این زمینه ندارند و خدا روشکر ما پای کار هستیم.
@Hasanabbasi_students
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
مراتب هجرت از خواب به بیداری
🔹 موج هفتم #بیداری_آمریکایی (پس از موج ششم آن در سال ۲۰۲۰ بهتبع قتل جرج فلوید) شروع شده و این بیداری، اولاً کوس رسوایی آمریکا در مسأله زن زندگی آزادی؛ ثانیاً رسوایی سران اعراب در اسلام قشری و ظاهری؛ و ثالثا مایه رسوایی دانشگاههای ایران در سکوت و خوابآلودگی است. اما خواب و بیداری ازمنظر قرآن چه مراتبی دارد و چگونه است؟
🔹 مراحل خواب:
سنه ⬅️ نعاس ⬅️ نوم ⬅️ رقده.
سنه یعنی خوابآلودگی؛ نعاس یعنی چرت کوتاه؛ نوم یعنی خواب؛ و رقده یعنی خواب طولانی.
مراحل بیداری:
انتباه ⬅️ صحوه ⬅️ یقظه ⬅️ قیام
انتباه یعنی تلنگری برای بیدار شدن؛ صحوه یعنی آغاز بیداری اما بدون هشیاری؛ یقظه یعنی بیداری و هوشیاری کامل؛ و قیام هم برخاستن بعد از بیداری است. (البته هجوع و هجود هم از مولفههای مربوطه است. هجوع خواب مقطعی است و هجود بیداری مقطعی)
🔹 هر فرد، هر جامعه و هر سیستمی در یکی از مراتب فوق قرار دارد و متأسفانه سیستم دانشگاهی ما در نوشیدن سمّ علوم انسانی غرب، در خوابی عمیق فرو رفته. #هجرت از مراتب خواب (سنه و نعاس و نوم و رقده) به مراتب بیداری (انتباه و صحوه و یقظه و قیام)، از لوازم #معرفت_توحیدی است.
🔹 اگر ۷۵۰۰ سال هبوط بشر را بعنوان یک شب طولانی بدانیم که بشر در خواب بود، انقلاب اسلامی، #فجر اول بود و طلوع خورشید ولایت و تحقق جامعه هجری، فجر دوم است. قبل از فجر، زمان هجرت است و گرچه نمیتوان توقیت کرد اما هماکنون در بینالطلوعین قرار داریم و خواب بینالطلوعین پسندیده نیست.
🔹 موج هفتم بیداری آمریکایی، بیداری از #رؤیای_کاذب آمریکایی بود. سران آمریکا رؤیای کاذبی دیدند و هماکنون که مردمش بیدار میشوند میفهمند آن رؤیا کاذب بود؛ و ترامپ مرگ رؤیای آمریکایی را اعلام کرد. اما امامین انقلاب، رؤیای صادقهای دیدند و بیداری جریان روشنفطری ناشی از آن #رؤیای_صادقه است.
🔹 اما چگونه میتوان از مراتب خواب به مراتب بیداری هجرت کرد؟ پاسخ آن در مبحث «نور» است. همانطورکه در عالم خلق، روشنایی مایه بیداری است، در عالم جعل نیز هرچه از ظلمات به سمت #نور هجرت کنیم، بیدارتر میشویم و هرچه توسط اولیای طاغوت، به سمت ظلمات برویم، اولیای طاغوت ما را دچار خوابها و توهمات میکنند و اساساً هدف طواغیت از این نظامهای توهمی، همانا خواباندن و غفلت مردم جهان است.
🔹 سه سطح معرفت وجود دارد: توهم، تفهم و تفقه. نظام آموزشی باید کودکان و جوانان را از توهم به تفهم هجرت دهد و بعد به تفقه. این امر موجب نورانی شدن جامعه و بیداری ملتها میگردد. آغاز این سیر، از #آیت_مداری است وگرنه به وادی تفهم و توهم میافتیم.
🔹 هرچه در جامعه ضریب نفوذ توهم بیشتر باشد بسط ید ولی فقیه کم میشود و دچار #غل_ید میگردد. اما دشمن اگرچه بسط ید دارد اما دچار #غل_اعناق است یعنی توان اجرایی دارد اما افق فکریاش کوتاه است و نمیتواند برای خودش رؤیا تعریف کند.
🔹 در روز معلم، باید نظام آموزشی جمهوری اسلامی در خودش تجدیدنظر کند تا به جای به خواب و توهم بردن کودکان، آنها را به تفقه و بیداری رسانده و موجبات معرفت توحیدی را فراهم آورد و این تحول نیز تنها با مشارکت خود #مردم صورت میگیرد و مردم نباید منتظر اقدامات دولتها باشند. انشاءالله
✍️ اندیشکده تثبیت| امیر حسینی
@tasbit1444
✍ ا. انصاری زاده
الو: دفتر جهانی بی بی سی!؟
🗣 بفرمایید..
من از پنتاگون تماس میگیرم.. عملیات وعده صادق و تظاهرات دانشجویان آمریکایی خیلی جو رسانه ای رو برعلیه ما کرده.. مقامات گفتن پرونده تجاوز به اون دختری (نیکا شاکرمی) که ۲ سال پیش تو جمهوری اسلامی مُرد رو بیارید بالا..
🗣 چشم.. به تیم تحریریه مون میگیم
✅✅✅✅✅✅✅
شاید به متن بالا با نگاه طنز نگاه کنید..
اما دردناکه اگه بدونید رسانه های دنیا همینجوری و دقیقا به همین سادگی مدیریت میشن و افکار عمومی رو دست میگیرن..
و فکر شما به همین سادگی بردهی تیم های تحریریه ی رسانه های جریان اصلی میشه
پ ن پ:
برای ادعای فوق، چندین فیلم سینمایی و سریال در خود غرب ساخته شده..
#معرفت_رسانه_ای
@tahliltamadoni
پوشش هایی برای ضربه زدن به اقتصاد ملی..
(با احترام به تمام انسان های شریف این شغل)
@tahliltamadoni
27.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری تکان دهنده از ابعاد خطرناک لایحه عفاف و حجاب مجلس شورای اسلامی
🌀 با ابلاغ این لایحه به صورت قانون:
۱/طرح فعلی فراجا (نور) در برخورد قاطع با کشف حجاب فورا متوقف شده و غیر قانونی خواهد بود.
۲/ مطالبات منحط جنبش ززآ به صورت قانون درخواهد آمد.
۳/ فرآیند رسیدگی به جرم کشف حجاب بیش از ۳ سال به طول می انجامد.
۴/ ضمانت اجرای درستی برای تنبیه مرتکبین کشف حجاب در این لایحه پیش بینی نشده است.
لطفاً کليپ رو حتماً کامل ببینید و انتشار حداکثری دهيد
@fereshtehrouhafza
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
💠 ابوذر منتظرالقائم:
در منزل بانکیپور، جواب این ادعای او را دادم و فیلم گرفت!
صداقت دارد، فیلم را منتشر کند!
🔶🔹 پینوشت
علیرغم نقدهای صریح، متعدد و مستند منتقدان لایحهی حجاب و عفاف، دقیقاً موافقان متعصب این لایحه علیرغم پاسخ نقدهای بیجواب منتقدان، باید پاسخ دهند که علت این همه پافشاری برای تصویب این لایحه که به #برجام_فرهنگی موسوم شده، چیست؟!
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
برداشت من از مانور شدید تبلیغاتی روی حجم و روند قاچاق سوخت (که به نظرم حتی اگر این حجم از خروج سوخت درست هم باشد، اسمش قاچاق نیست) این است که برخی بدنبال آن هستند که جلوی قاچاق سوخت را نگیرند تا از آن به عنوان اهرمی برای افزایش قیمتها استفاده کنند.
@DrRezaGholami
✍ ا. انصاری زاده
باز هم وضع یک قانون (ولو بشدت ناقص و پر از ایراد) جهت کنترل قیمت ها؛؛
و بازهم بلند شدن صدای اعتراض روزنامه های لیبرال با کلید واژهی «دستوری»
به راستی چرا لیبرال ها آنقدر مخالف ثابت بودن و یا کنترل و هرگونه ارزان ماندن قیمتها هستند؟
آیا بازار اجاره ی مسکن هم چیزی است که بشود در آن به «رقابت کامل» رسید؟
آیا مسکن باید کالای سرمایه ای باشد؟ یا پناهگاهی برای زندگی بشر و تعالی خانواده؟
✍ پی نوشت:
این طرح، خودش پر از اشکال و ایراد است، مثلا در طرح آمده که:
فقط در استان هایی که تورم بالای ۳۰ درصد دارند پیاده میشود، و موجر میتواند فقط تا ۵۰ الی ۱۰۰ درصد میزان تورم آن استان بر اجاره بها بیافزاید..
(مثلا در استانی که تورم ۵۰ درصد است، موجر میتواند ۲۵ تا ۵۰ درصد به اجاره بها بیافزاید)
بگذریم از راه های در رویی که دلالان (مشاورین املاک) میتوانند برای آن پیدا کنند...
اما شاهدیم که لیبرال ها با همین قوانین دست و پا شکسته ی کنترلی هم با کلید واژه ی (اجاره بهای دستوری ) میتازند..
@tahliltamadoni
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨خر برفت و خر برفت و خر برفت...
مولانا در مثنوی روایت میکند که يك صوفی مسافر در راه به خانقاهی رسيد و شب آنجا ماند. خرش را آب و علف داد و در طويله بست و به جمع صوفيان رفت. صوفيان که فقير و گرسنه بودند، پنهانی خر مسافر را فروختند و غذا و خوردنی خريدند و آن شب جشن مفّصلی بر پا كردند. مسافر خسته را نیز به این میهمانی دعوت کردند. پس از صرف غذا، رقص و سماع آغاز كردند. مُطرب آهنگِ سنگيني آغاز كرد و اینگونه خواند: «خر برفت و خر برفت و خر برفت».
مسافر که نمیدانست منظور از خر در ترانه، همان خر اوست، تصور می کرد که ترانه صوفیان زیباست؛ لذا او نیز همراه دیگران شروع به خواندن شعر خر برفت کرد: «از ره تقلید، آن صوفی همین/ خر برفت، آغاز کرد، اندر حنین»
صبح که مسافر داستان عزم سفر کرد، تازه فهمید که خر خودش بود که برفت...
خبرگزاری دولت در گزارشی با استناد به گزارش جدید صندوق بینالمللی پول، اظهار شادمانی و افتخار کرده است که دولت ایران کم خرجترین دولت در میان کشورهای در حال توسعه است.
البته گزارش را ناقص دادهاند. دولت ایران از حیث مخارج ناچیزش نسبت به تولید ناخالص داخلی، فقط میان کشورهای درحال توسعه رتبه اول را کسب نکرده است. دولت ایران پس از هائیتی، لبنان، ونزوئلا و یمن، کمخرجترین دولت جهان است.
لکن نسبت اندک مخارج دولت به GDP یک دستاورد و مایه افتخار نیست، یک فاجعه تمام عیار است. عدد ۱۳.۵ درصد برای نسبت مخارج دولت به GDP یعنی از کیک بزرگ اقتصاد ایران، تنها ۱۳.۵ درصد توسط دولت صرف هزینههای آموزش و پرورش، سلامت، امنیت، زیرساخت و... در یک کلمه «رفاه عمومی» میشود. سهم بسیار اندک سلامت و آموزش و پروش در تولید ناخالص داخلی ایران در مقایسه با میانگین جهانی، از تبعات این پروژه کوچکسازی دولت است که سالهاست در دستور کار دولتهای مختلف ماست. حقوق ناچیز و نامکفی کارمندان دولت، یکی دیگر از نتایج این سیاست است؛ به نحوی که مکرر میشنویم نخبگان نه تنها تمایلی به خدمت در دولت ندارند، بلکه در حال ترک دولت نیز هستند.
هرچه نسبت مخارج دولت به GDP کمتر باشد، رفاه عمومی در آن کشور کمتر است. و این رتبه که خبرگزاری دولت به آن میبالد، رتبه داشتن کمترین رفاه عمومی است!
نسبت مخارج دولت به تولید ناخالص داخلی در برخی کشورها به شرح ذیل است:
فرانسه ۵۸ درصد
ایتالیا ۵۶ درصد
اتریش ۵۲ درصد
آلمان ۴۹ درصد
سوئد ۴۷ درصد
برزیل ۴۶ درصد
پرتغال ۴۴ درصد
انگلیس ۴۴ درصد
ژاپن ۴۴ درصد
کویت ۴۱ درصد
کانادا ۴۱ درصد
آمریکا ۳۶ درصد
چین ۳۳ درصد
@syjebraily
✍ ا. انصاری زاده
اقتصاد دانان دانشگاه MIT کتاب نوشتند با عنوان: « اقتصاد ها بعد از نئولیبرالیسم»
آنوقت برخی ها در داخل، تا گزاره های اقتصاد و معیشت از منظر اسلام را مطرح میکنیم، سریعا دوگانهی باطل کمونیسم-لیبرالیسم را مطرح میکنند..
الحق که لیبرال های داخلی، همیشه چند قدم از دنیا عقب ترند..
@tahliltamadoni
هدایت شده از حسن عباسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑حدیث کمونیستی امام صادق!
استاد رحیم پور ازغدی:
این جمله اگر نگیم که امام صادق گفته، بگیم کس دیگهای گفته، میگن اینا کمونیستن...
📎 @hassanabbasi1374
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«چرا حرف رهبری مهم نیست؟»
شهرداری تهران برای توجیه اقدام نابخردانه خود در خرید اتوبوسهای چینی، شهر را پر از بنرهای تخریب و تضعیف تولید ملی نموده است.
اما برای شهرداری مدعی انقلابیگری، بعضی دلایل واهی واردات از نگاه رهبری را یادآور میشویم:
«اگر منطق شما برای افزایش واردات این است که میگوئید کیفیت مصنوعات داخلی باید بالا برود، خب فشار را روی این بخش بگذارید.
بدترین گزینه برای بالا بردن کیفیت داخلی این است که ما راه را برای مصنوعات خارجی باز کنیم»(۱۳۸۹/۱/۹)
«گفته میشود که واردات به رقابتپذیری تولید داخلی کمک میکند؛ اگر واردات نباشد، تولیدکنندهی داخلی به کیفیت یا به قیمت تمامشده اهمیت نمیدهد؛ واردات، او را به این کار وادار میکند. به نظر من این خیلی منطق قوی ای نیست»(۱۳۹۰/۵/۲۶)
«مثلاً فرض کنید که وقتی گفته میشود چرا اجازه دادید خودروهای خارجی به این شکل بیایند، میگویند آقا رقابت.
من میگویم خب شما که میخواهید به وسیلهی رقابت، کیفیّت را بالا ببرید،تلاش را بگذارید روی بالا بردن کیفیّت از یک راه دیگر؛ وَالّا شما بیایید تولید داخلی را مشمول زیان مضاعف بکنید به خاطر اینکه میخواهید مثلاً کیفیّت را بالا ببرید، این به هیچ وجه درست نیست»(۱۳۹۹/۲/۱۷)
«فراوانی و ارزانی چیز خیلی خوبی است، اما از آن مهمتر و بهتر، رشد صنعت داخلی است؛ قوام گرفتن صنعت داخلی است.
این درست نیست که ما به دلائل گوناگونی که غالباً هم دلائل واهی است، دروازه را به روی واردات باز کنیم»(۱۳۸۹/۱/۹)
«در این سخنرانیهای ما هم گاهی حرفهای خوبی هست؛ منتها غالباً دقّت نمیشود و همینطور ناپدید میگردد!»
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
هدایت شده از احمد نبویان
آقای عزیز
خانم محترم
شمایی که شغلت شده اینکه
طلا میخری میفروشی،
دلار میخری میفروشی،
رمز ارز میخری میفروشی،
خودرو میخری میفروشی،
سهام میخری میفروشی
و سود شیرین به جیب میزنی
فقط همینقدر بدون که سود تو از فضا نمیاد، بطور غیرمستقیم یا از جیب تولیدکننده برمیداری یا از ذخیره سرمایه مردم!
شما به کسی که اینجوری دست توی جیب مردم میکنه بگو تریدر(معاملهگر)،
من ولی بهش میگم #انگل_اقتصادی
امام خامنهای | ۱۴۰۲/۰۹/۰۲ :
«خیلی از این ثروتهای مضر که آثار فسادش را انسان در جامعه میبیند و کسانی مصداق «مُترَفین» در جامعه هستند که در قرآن ذکر شدهاند، خیلی از اینها ناشی از همین است که ارتباط درآمد و سود و بهره با «کار» قطع شده؛ کار نیست، [امّا] درآمد هست؛ این نمیشود؛ درآمد باید ناشی از کار باشد»
✍ احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian