✍ ا. انصاری زاده
عه.. ببینید تورم و نرخ دلار با این اروپاییهای بدبخت چه کرده است!
ببینید قیمت گوشت و مرغ و اجاره خانه، تا کجا فرهنگ این اروپایی های بیچاره را تحت الشعاع قرار داده که دیگر به ازدواج میلی ندارند و با هولوگرام ازدواج میکنند!
نکند «ایران خودرو» و «سایپا» ی آنها هم با قیمت گزاری دستوری، مردم را نا امید از اقتصاد کرده اند و این ناامیدی در فرهنگ آنها هم تاثیر گذاشته است!!
نکند فیلترینگ شدید اینترنت در این سالها، جوانان آنها را از ارتباط با دنیا محروم ساخته، طوری که همه جوانان شان افسرده شده اند و به سمت ازدواج با هولوگرام پیش میروند؟
✅✅✅✅✅✅✅
آری دوست من؛ #تمدن با این چیزها ساخته نمیشود.. تمدن بیش از اقتصاد و رفاه، نیاز به ( عقل و تقوا) و ( رهبر عاقل و متقی) دارد..
گوشه ای از مسیر حرکت تمدنی غرب پیشرفته را در ویدئوی بالا مشاهده میکنید
#تمدن_نکبت
#مرگ_بر_لیبرالیسم
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
50.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در راستای پست بالا👆👆
تقدم (عقل) بر (عدل)..
جامعهی (عاقل) مقدم بر جامعهی (عادل)
هدایت شده از بانوی اقتصادخوان
توجیهات وارداتی❗️
گاهی دستگاههای اجرایی به بهانههایی راهِ واردات را بیمورد باز میکنند؛ فرض بفرمایید مسئلهی رقابت.
مثلاً فرض کنید که وقتی گفته میشود چرا اجازه دادید خودروهای خارجی به این شکل بیایند، میگویند آقا رقابت.
من میگویم خب شما که میخواهید به وسیلهی رقابت، کیفیت را بالا ببرید، تلاش را بگذارید روی بالا بردن کیفیت از یک راه دیگر؛ وَالّا شما بیایید تولید داخلی را مشمول زیان مضاعف بکنید به خاطر اینکه میخواهید مثلاً کیفیّت را بالا ببرید، این به هیچ وجه درست نیست(مقام معظم رهبری، ۱۳۹۹/۲/۱۷).
#نه_واردات_نه_انحصار
📓بانوی اقتصاد خوان
🔍@banoye_eghtesadkhan
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
توجیهات وارداتی❗️ گاهی دستگاههای اجرایی به بهانههایی راهِ واردات را بیمورد باز میکنند؛ فرض بفرم
✍ ا. انصاری زاده
باور کنید اینها حرفهای رهبری است..
بخدا اینها حرفهای رهبری است..
#جهالت_واردات
#خودرو
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✳️ تحول اخلاقی و گسترش معنویت بیشک یکی از دستاوردهای قطعی انقلاب اسلامی در ایران و جهان است.
🔰 نمونههایی مانند حج دانشآموزی و دانشجویی، شرکت میلیونی در راهپیمایی اربعین، گسترش فوقالعاده برپایی عزاداری محرم و صفر و سایر شهادتهای اهل بیت علیهمالسلام و حضور صدها هزار معتکف عمدتاً جوان در مراسم اعتکاف، نمونۀ بارزی از تحول معنوی در جامعه به شمار میرود.
💠 احیای معنویت و گرایش به دین و قرآن در قالب پرورش صدها هزار حافظ قرآن و تاسیس هزاران تشکل قرآنی و چاپ هزاران کتاب و مقاله در موضوعات اخلاقی و دینی و قرآنی نیز از نمونههای ترویج معنویت است که به برکت انقلاب اسلامی ایجاد شده!
✅ انقلاب اسلامی نیروی مهارناپذیر جوانان را از دل منجلاب فساد و تباهی و قمارخانه ها و فحشاخانه ها بیرون کشید و آنان را تبدیل به قهرمانان جهاد و رشادت و پاکی کرد.
هزاران وصیتنامه عرفانی شهدای دفاع مقدس نمونه ای از این تحولات اخلاقی است.
🌐 اینکه بعد از گذشت چهار دهه انقلاب و فعالیت شبانه روزی شبکههای ضداجتماعی اینترنتی و صدها شبکههای ماهوارهای ضداخلاقی و صرف صدها میلیارد دلار بودجه برای ابتذال جامعه ایرانی هنوز روح معنویت در جامعه ایرانی زنده و پویاست!
نشانهای است از اعجاز انقلاب اسلامی!🇮🇷🇮🇷
✍ محمدتقی احمدیپرتو
#⃣ #دهه_فجر
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
⁉️پرسش:
دفعات قبل بهخاطر شما آمدیم و دولت و مجلس انقلابی انتخاب کردیم اما هیچ تغییری ایجاد نشد!
حال به چه امیدی باید در انتخابات شرکت کنیم؟
📌پاسخ:
📚این مکالمات ابتدا ناشی از القای حس ناامیدی رسانه ای است. همیشه از آنها منبع خبری مورد استفاده را بپرسید تا پیش بینی کنید هر آنچه قرار است بشنوید!
یعنی بسیاری از مردم اصلا نمیدانند دقیقا از چه چیزی ناامیدند و دقیقا چه چیزی باید تغییر کند یا دقیقا چه کسی بیاید چه چیزی درست میشود؟
هر وقت در مقام پاسخ قرار گیرند به فکر فرو رفته و از موضع خود عقب می نشینند.
📚فارغ از افراد و انتقادات، واقعا مسیر و مصوبات مجلس ها و دولت ها کاملا در ۴۰سال اخیر متفاوت بوده است.
🔻اینکه وزیر مسکن روحانی به مسکن سازی توهین میکند و ۸سال قدم از قدم برنمیدارد با وزرای مسکن احمدی نژاد و رییسی که زمین رایگان و مسکن ارزان به مردم می دهد فرق ندارد؟!
🔺واقعا یارانه دولت احمدی نژاد و رییسی قدرت خرید برابری با یارانه روحانی داشت؟
🔻واقعا نرخ و دغدغه اشتغال دولت احمدی نژاد و رییسی با روحانی یکسان بود؟
تحقق ۲میلیون شغل طی ۲سال و شکستن رکورد نرخ بیکاری در شصت سال اخیر با عملکرد قبل تفاوتی ندارد؟
🔺واقعا سیاست خارجی این ۳دولت یکسان بود؟
معطل کردن و گره زدن ۸ساله کشور به برجام با عملکرد سیاست خارجی دولت سیزدهم از پیوستن به بریکس و شانگهای تا خروج از لیست سیاه FATF و.. یکسان است؟
🔻واقعا وضعیت بودجه به ویژه عملکرد بودجههای عمرانی به یک نحو نگارش میشد؟
نرخ رشد اقتصادی ۸درصدی کشور پس از سالها نرخ رشد منفی معنای عملکرد مشابهی در اقتصاد کلان کشور نشان میدهد؟
🔺واقعا شرایط تخصیص و توزیع تسهیلات بانکی یکسان بود؟
گسترش تسهیلات و منابع قرضالحسنه بانکی مثل گذشته بوده است؟
🔻صنایع کشور مثل خودروسازی که در دولت احمدی نژاد نزدیک ۲میلیون خودرو تولید و مصرف میشد و عموم مردم صاحب خودرو شدند با روحانی که به زیر ۷۰۰هزار خودرو و آن هم گرانی عجیب رسید یکی بود؟
۲برابر شدن تولید خودرو در دولت سیزدهم و رسیدن به ۱.۵میلیون تولید خودرو در کشور چطور؟
🔺رتبهبندی فرهنگیان و افزایش ۵۷درصدی دستمزد کارگران در کدام دولت اتفاق افتاد؟
📚در مجلس های مختلف قوانین ازدواج و جمعیت و .. یکسانی تصویب شد؟
این وام های فرزنداوری و سهمیه قرعه کشی خودرو و وام حمایتی مسکن و .. در کدام مجلس تصویب شد؟
📚یا مثلا شهرداری قالیباف و زاکانی با شهرداری نجفی و حناچی یکی بود؟
حتی یک بزرگراه و ایستگاه مترو در زمان آنها افتتاح نشد!
⚠️پس تغییر صورت گرفته و کاملا هم فرق می کند
⛔️اما بحث دوم این است که وضعیت ما نسبت به وضعیت بقیه دنیا چطور است؟
آیا اصلا کشور ما نسبت به کشورهای دیگر، کشور گرانی است؟
نسبت فقرای ما بیشتر از نسبت فقرای سایر کشورهاست؟
مردم بقیه دنیا کمتر کار میکنند و بیشتر درآمد دارند؟
در برابر بزرگترین تحریم تاریخ بشریت قرار دارند؟ مقاومت اقتصاد این کشورها در برابر تحریم حتی نه مثل تحریم های جهانی چند ده ساله بلکه در برابر جنگ دو کشور در یکجای دیگر دنیا که یکسال است خواب راحت را از چشمان آنها گرفته است قابل مقایسه با اقتدار اقتصادی جمهوری اسلامی است؟
الان تظاهرات و تورم بی سابقه آلمان و فرانسه و آمریکا و سایر کشورهای اروپایی که در شدیدترین سانسور های خبری اتفاق می افتد ناشی از همین نارضایتی هاست.
🇮🇷🇮🇷به جرات می توان ادعا کرد حتی اگر با ارفاق نگوییم جزو بهترین اقتصادها و رفاه نسبی بالا در جهان هستیم ولی از بقیه کشورهایی که برای ما مثال میزنند، وضعیت بدتری هم نداریم.
🔑تازه همین دستاورد هم با وجود لیبرالیسم افسارگسیخته رخنه کرده در اقتصاد ایران و به برکت اقدامات انقلابی در عرصه اقتصاد بوده است.
⚠️همه این جوالدوز به دیگران هم نباید باعث این شود که سوزن بد رای دادن و رای دادنهای فامیلی و قومی و قبیلهای و رفاقتی و شام و ناهاری به جای انتخاب نمایندگان شایسته و فرهیخته را به خودمان نزنیم!
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
✍ ا. انصاری زاده
آنجا ابرسرمایه داران را پای میز محاکمه میکشند..
اینجا ارادهی برخورد با چهار عدد دلقک اینستاگرامی وجود ندارد..
آری برادر.. امنیت هر حکومتی با «بگیر و ببند» تامین میشود؛ نه با رهاسازی
@tahliltamadoni
🔹 نواختن از سمت وارونه شیپور
🔹 یکسری از مردم ، علما ، دانشمندان و استادان دانشگاه دوره افتادند که قرآن و روایات را با علم تطبیق کنند و بگویند « دیدید چون مثلا علم نجوم گفته زمین چرخش داره پس آیه رب المشرقین و رب المغربین هم این رو گفته ، چه نشسته اید که قرآن علمیه» یا الان که برخی دیگر از همان دانشمندان نجوم اعلام کردند که زمین تخت است و گرد نیست همین آیه را با همین نظریه تطبیق می کنند.
به قول جلال آل احمد ، انسان غرب زده حتی خود را در نگاه مستشرق می بیند که اگر او از اینها تعریف کرد پس کارش درست است.
🔹 این کسانی که آیات و روایات را ذیل علم تعریف می کنند ، علم را مطلق می دانند و فقط منتظر تایید یک مقدس می گردند تا خیالشان راحت باشد و چماقی باشد سر همه که حرفشان تایید شد و سر تعظیم برایشان فرود بیاوردید، مثلا در قضیه بورس، می خواستند مهر تایید یک آدم مقدس را داشته باشند که مردم ترغیب شوند سرمایه خود را در بورس به قمار بگذارند یک کلیپ ۲۴ ثانبه ای از بیانات مقام معظم رهبری را تقطیع کردند تا مهر تایید بزنند بر عملشان، اینگونه افراد تقدس علم یا تقدس عملشان برایشان مهم است.
▪️ مثلا تا اعتراض می کردم نسبت به ربا نهفته در معاملات ارز و سکه ، اثبات هم می کردم اما یک کلمه ورد زبانشان بود « احل الله البیع و حرم الربا » چون خرید و فروش را بیع می دانند چون مبانی فکری ای که از معاملاتی را که دارند اصل می دانند و هرچیزی را ذیل آن تعریف می کنند یعنی چون «خرید و فروش» را درست می داند لذا « تجارت »، «شرا» و « بیع» را خرید و فروش تعیین می کند و از خود نمی پرسد که اگر همه به معنی خرید و فروش است چرا یک کلمه به خصوص نیست؟
خلاصه :
🔹 علما و دانشمندان لیبرال و غربزده ما در رشته های مالی و اقتصاد هم مستثنی نیستند از تقدس دادن به علم اقتصاد و تعریف کردن آیات و روایات ذیل علوم غربی و دنبال تایید گرفتن از ائمه ، قرآن و .. برای اثبات علومشان.
🔹 آقایان را از چند نکته بگیرید چیزی برای گفتن ندارند ۱. عدم قیمتگذاری دستوری ۲. بازار آزاد ۳. عدم دخالت دولت ۴. عدم پرداخت یارانه ۶. دلار باید گران باشد تا صادرات توجیه داشته باشد. ۷. سرمایه گذاری خارجی و...
🔸 چون قیمت گذاری را قائل به این می داند که قطعیست و نباید انجام شود(درست و غلط بودن آن مطمع نظر نیست) لذا طبق چند سطری که در بالا رفت روایات را با این گذاره تطبیق می دهد و تفسیر به رای می کند که آری ، « سعر قیمت است» (قیمت به معنای آنچه در بازار امروز متداول است) پس دیدید حرفهای آدام اسمیت درست بود و قیمت را بازار تعیین می کند( نه مثلا دولت) این هم حرف امامان خودتان که مهر تایید زدند به این علم و قیمت گذاری دستوری غلط است.
🔸 با همین حدیث امام صادق که در پاراگراف آخر أمده که قیمت با تقاضا بالا نمی رود و با عرضه هم پایین نمی آید که پنبه علم اقتصادتان حلاجی شد . کسیکه با افتخار می نویسی چه نشسته اید که اینها را آدام اسمیت نگفته است بلکه ائمه گفته اند ، مراقب باش
اولا مراقب آخرت ، دوم مراقب اینکه حرف خودتان نقض نشود 😁 و سوم اینکه کلمات را درست به کار ببرید ، چون لزوما کلمات در روایات همان معانی را نمی دهند که در ذهن شماست .
پ.ن : فقط قیمت گذاری دستوری را تطبیق می دهند مثلا از اینها بخواه که در مورد انفاق ، زکات ( که با خراج و مالیات تفاوت دارد ) و خمس بگو مخالفت می کنند. فقط آن بخشی را دوست دارند که می خواهند دوست داشته باشند.
پ.ن : مثلا زمانی که زمان امام صادق ، گندم گران شد ، ایشان با اینکه در صدر حکومت نبودند دستور دادند هرچه گندم دارند در بازار عرضه کنند (یا زیر قیمت یا رایگان) تا قیمت بشکند و دستور دوم دادند تا زمانی که قیمت ها آرام نگرفته ، قوت قالب خانه شأن از گندم به جو تغییر کند
🔸یه سوال ، تو لیبرال که برای اثبات حرفهای به ظاهر علمی خودت که دم از امام صادق می زنی ،حاضری در این دوره که دلار رو به افزایش قیمت گذاشته، دلارهای خود را برای مردم ، زیر قیمت در بازار بفروشی؟ یا مثل اربابت آمریکا ، گندم را در دریا می ریزی تا قیمت تغییر نکند؟
پ.ن : امام صادق قیمت را طبق حدیثی که خودت در متن ذکر کرده ای معتقد است با افزایش عرضه ارزان نمی شود و با افزایش تقاضا گران نمی شود اما چطور گندم در بازار ریخت تا قیمت بشکند ، پس تفسیری که از روایت دارید و معنی «سعر »، قیمت به معنی امروزی قیمت ها نیست.
پ.ن : مراقب اخرتتان باشید.
https://t.me/karkhone/9780
✍ محمد وارسته
📡 @I_M_Doctrine
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«شاهکار مسکنی تروریسم دنیای اقتصاد»!
رسانه منحط و تروریسم اقتصادی دنیای اقتصاد در مطلبی عجیب به نقد فرهاد نیلی از بزرگان خود پرداخته و مینویسد:
«این ایده که خانه باید آنقدر بزرگ باشد تا میهمانان شب بتوانند در خانه اقامت کنند یا بتوان از آنها در خانه پذیرایی کرد، نیازمند تغییر است.
اقتصادیتر آن است که متراژ خانهها کوچکتر و اقامت میهمانان در هتلها انجام و پذیرایی در رستورانها صورت گیرد.»
این متن در ادامه جالبتر شده و میبافد که:
«اجارهنشین بودن با تحرک اقتصادی سازگارتر است و با توجه به لزوم جابهجایی جمعیت کشور در طول زمان از شهرهای داخلی به سمت سواحل خلیجفارس جای افسوس یا تاسف ندارد! نباید طوری این مساله را برای جامعه مطرح کرد که احساس بدبختی یا سرخوردگی کند.»
اینها را گذاشتم تا بدانید برای افزایش رفاه و معیشت خود در مرحله اول حرف چه کسانی را نباید گوش دهید و عاملین کوچک شدن سفره خود و تئوریزهکنندگان از بین رفتن روابط خانوادگی و اجتماعی را خوب بشناسید.
این شناخت در انتخابات آتی و پس از آن در گشایش معیشتی زندگی شما بسیار موثر خواهد بود.
لیبرالها از زالو خونخوارترند و حتی از آخرین قطره خون شما هم نخواهند گذشت..
هوشیار باشیم.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
صداوسیما هیچ خط قرمزی برای مناظره ندارد به جز یک مساله
یعنی در مورد ولایت فقیه و اصل جمهوری اسلامی و مباحث اقتصادی و قانون اساسی و مباحث اعتقادی مناظره برگزار میکند
اما در مورد یک مساله هرگز حاضر به مناظره نیست:
تبلیغات بازرگانی
این خط قرمز صدا و سیماست چون حیاتش به آن وابسته است
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar