هدایت شده از مُنحطّ
زنان طلاهای پنهانی هستند که اگر در کارخانهها و کارگاهها و فروشگاهها و شرکتها اجیر شوند میتوانند اقتصاد ایران را شکوفا کنند. هرچند ممکن است فرهنگ و جامعه را نابود کنند که البته خیلی اهمیتی ندارد.
زنان ویژگیهای منحصر به فردی دارند که اگر وارد بازار کار شوند و خانه و خانواده را رها کنند میتوانند به افرایش چند برابری سود سرمایهداران منجر شوند.
آنها جاذبه جنسیتی دارند و برای فروش مناسبند و مشتری می آورند و باعث رونق میشوند.
آنها قانعترند و دستمزد پایینتری می گیرند و هزینه تولید را پایین میآورند. هرچند پایین آمدن هزینه تولید به تورم ارتباطی ندارد و تورم فقط یک پدیده پولی است اما اگر زنان اجیر سرمایهداران شوند تورم هم کاهش پیدا میکند.
زنانی که در خانه کار میکنند باعث رکود میشوند. از طرفی خودشان تولید میکنند و مثلا نان رستورانها و هتلها را آجر میکنند که امری غیراخلاقی است و نباید غیراخلاقی رفتار بکنند.
از طرفی وقتی پول ندارند نمیتوانند خرید زیاد بکنند و فقط پدرشان و شوهرشان طلا میخرند و گردنشان میاندازند.
زنان نمیدانند که خودشان کالا...ببخشید طلا هستند و باید به اقتصاد خدمت کنند.
ما به عنوان یک #رسانه_منحط اصیل از دولتمردان میخواهیم که تا میتوانند نقش زنان را از مادر بودن و همسر بودن به اجیر بودن و منشی بودن و فروشنده بودن و مصرفکننده بودن تغییر دهند.
باتشکر
مُنحطّ|ترجمان رسانههای لیبرال
💢 @monhaTT
یک دقیقه سکوت برای شهدای #غزه
( الکی مثلا من رییس سازمان ملل ام)
@tahliltamadoni
✍ محمد جواد خواجه وند
در #تمدن_سکشوال (که تعبیر بسیار دقیقی است) سکسی بودن صفتی معادل لذت بخش بودن است و به عبارت دیگر آنچه سکسی نیست، گویا لذتبخش هم نیست!
غذای سکسی، منظره سکسی، اتومبیل سکسی، هوای سکسی، فضای سکسی، تیپ و استایل سکسی، #معماری_سکسی و...
و آنچه لذتبخش نیست، مورد تمایل هیچ خریداری نیست
هدایت شده از جنایت نامرئی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢💉عوارض واکسنهای کرونا
جلسهی استماع کمیته تحقیق واکسن کووید در ارتش آمریکا
بر اساس دادههای DEMD (واحد آمار پزشکی ارتش امریکا)
💢بر اساس این گزارش در بررسی #عوارض_واکسن_کرونا تعدادی از بیماریها در ارتش آمریکا افزایش چشمگیری داشتهاند که اهم آنها عبارتند از:
• فشار خون 2181%
• بیماریهای عصبی 1048%
• نئوپلاسمهای بدخیم (سرطان) 894%
• مولتیپل اسکلروزیس (ام.اس) 680%
• سندروم گیلین باره (نارسایی عصبی عضلانی حاد) 551%
✅
*توماس رنز (وکیل): سربازان ما توسط رهبرانمان کشته میشوند.
*عضو کنگره آمریکا مارجری تیلور گریین: "به عنوان عضوی از کمیته منتخب کووید، امیدوارم این جلسه امروز صدای افرادی را که توسط این واکسنها مجروح شدهاند یا عزیزانشان را از دست دادهاند، ارائه دهد." "در حالی که من خودم واکسینه نشده ام، برای کسانی که به دولت اعتماد کردند و واکسن را مصرف کردند، دلسوزی فوق العاده دارم." لینک خبر
💡برای آگاهی بیشتر ببینید:
مجموعهی مستند جنایت نامرئی
نویسنده و کارگردان: سهیل سلیمی
📌 لینکها را باز کنید👇🏻
1️⃣ قسمت یکم: جهان در آشوب
2️⃣ قسمت دوم: جنگهای ترکیبی، راه حلی برای تمام فصول
3️⃣ قسمت سوم: جلیقه زرد که باشی میمیری
4️⃣ قسمت چهارم: قرن کنترل
5️⃣ قسمت پنجم: جنگ جهانی چهارم
#جنایت_نامرئی #سهیل_سلیمی
آپارات: aparat.com/SOHEIL_SALIMI
وبلاگ: soheilsalimi.blogsky.com
ویراستی: virasty.com/SOHEILSALIM
تلگرام: https://t.me/SSALIMI1
🟥 کانالهای ایتا 🙏🏻 عضو شوید 👇🏻
eitaa.com/soheilsalimi
eitaa.com/razemastori
eitaa.com/invisiblecrime
🟥
هدایت شده از اقتصاد ملی • علی نیکوکار
♦️سهم هر ایرانی از منابع ملی و طبیعی، مواد اولیه ای است که از طریق بورس کالا بالاتر از قیمتی که به تولید کننده ترکیه ای می دهند، به تولید کننده ایرانی می دهند...
بله، اینجا ایران است و به لطف جهانی سازی قیمتها مزییت های اقتصادی اش به همسایگانش می رسد نه به مردمش!
🇮🇷 @NationalEconomy
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
📝الگوی «قیمت دلاری-درآمد ریالی» به زبان ساده
💵دلاری شدن قیمتِ سمت عرضه و «ریالزدایی» به معنای حذف «بازار کارای ریالی» در حالیکه سمت تقاضا درآمد ریالی دارند، یعنی بروز رخدادهای مخربِ:
۱.شکاف تولید-مصرف
۲.شکاف درآمد-هزینه
۳.جابجایی درآمدها
۴.مصرف نامکفی
حالا ببینیم چه میشود:
🔖این الگو باعث میشود با هر افزایش نرخ ارز:
⚠️ در گام اول:
تولیدکننده پاییندست به عنوان مصرفکننده کامودیتیها(عمدتا مواداولیه) با «فشار هزینه» و نااطمینانی شدید مواجه شود، بنابراین ابتدائا به افزایش قیمت کالا و خدمات نهایی که به مصرف کننده نهایی(مردم) میرسد روی می آورد
⚠️ در گام دوم:
با افزایش قیمت کالاها و خدمات نهایی، عملا مردم(سمت تقاضای نهایی) به سمت کاهش «سبد مصرفی» خود به لحاظ حقیقی پیش میروند(مانند آنچه در دهه ۹۰ رخ داد که مخارج مصرفی نهایی شخصی (PFCE) به لحاظ حقیقی بعد از سالها روند صعودی، نزولی شد)
⚠️ در گام سوم:
کاهش مخارج مصرفی آنقدر ادامه مییابد که جز اولیات مورد نیاز چیزی از سایر کالا و خدمات(تفریح، کالای فرهنگی و...)در سبد مصرف مردم باقی نماند، به عبارتی سبد مصرف کشش پذیری خود را به قیمت از دست میدهد، همزمان تولیدکننده پاییندست ناگزیر به تعدیل تولید و نیروی کار میشود
⚠️در گام چهارم:
نارضایتی شدید اجتماعی ظهور میکند و همزمان فشار به دولت از جانب کارگران و کارمندان برای افزایش درآمدهای ریالی خود و نیز فشار به نظام بانکی برای «خلق پول» بیشتر برای پاسخ به قیمت دلاری کالاها و خدمات شروع میشود، متعاقبا تمایل به کار و«نرخ مشارکت اقتصادی» کمتر میشود
⚠️ در گام پنجم:
تمایل به کار غیررسمی و به عبارتی «اقتصاد در سایه» بیشتر شده و اقتصاد دچار پدیده «اشتغال ناقص» عوامل تولید میشود و «خروج سرمایه» از بخش حقیقی و شفاف کشور تشدید میشود، درآمدهای دولت نیز به دلیل بزرگ شدن «اقتصادزیرزمینی» به لحاظ حقیقی امکان رشد نخواهد داشت(کسری بودجه)
⚠️ در گام ششم:
از آنجا که دولت و نظام بانکی توان پاسخ به تقاضاها را نخواهند داشت، «سرمایه اجتماعی و سیاسی» دولت گسسته شده و این جا نقطه شروع بحرانهای اجتماعی است
⚠️ در گام هفتم:
به دلیل عدم توانایی غالب مردم برای کسب درآمدهای دلاری غیررسمی، اقتصاد دچار رخداد «جابجایی درآمدها» از عموم مردم به سمت سفتهبازان ارزی و بورسی و نیز از طرف بنگاههای «اشغالزا و کارگربر و ارزش افزودهدار پاییندست» به سمت «خام فروش های صادراتی بالادست» میشود
⚠️ در گام هشتم:
رشد «نسبت پس انداز به درآمد و نسبت بدهی به درآمد» و کاهش حاشیه سود باعث میشود «نرخ بهره» تأمین مالیِ خانوار و بنگاه های پایین دست در کف میدان اقتصاد فارغ از سطح اسمی آن شدیدا رشد کند و متعاقبا مقدار تأمین مالی در اقتصاد کمتر و هزینه آن بالاتر میرود؛
📍بنابراین ناکارآیی اقتصادی(همزمانیِ رکود،بیکاری،تورم و سقوط مصرف و سرمایهگذاری) رخ میدهد،
📍درآمدها را نمیشود ارزی کرد، اما ارز را میشود به ثبات رساند، بازار کارای ریالی را میشود جایگزین ابتذال بورس کالا کرد که عمیقا دچار عارضه «تعارض منافع، کژمنشی و رها از ابزارهای مالی دولت» است.
📍ایتا:
https://eitaa.com/economics_finance
📍تلگرام:
https://t.me/Economics_Finance_T
📍توئیتر:
https://twitter.com/taherrahimi68
هدایت شده از اقتصاد ملی • علی نیکوکار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️علم اقتصاد و نظریه های آن حاصل اثبات صوری رذایل انسان است!
♦️رذایل فردی فضایل جمعی هستند!
جالب نیست انسان بجای اینکه بر امیال حیوانی اش غلبه کند باید آنرا درحد اعلا بروز دهد تا نظم شکل بگیرد! راستی زندگی برخی چهارپایان منظم تر از انسان است لذا میتواند الگوی این حیوان دوپا باشد!
❌هرچه منفعت طلب تر و طمع کارتر و حیوان تر، در سطح جمعی منظم تر و با فضیلت تر!
آری.. شاید اگر امر به معروف و نهی از منکر نکنی، روزی به همسرت همینجوری در مترو تهران تجاوز شد..
✅✅✅✅✅✅✅✅
واقعا یکی از لذت های زندگیم،
کل کل کردن و اینجوری قهوهای کردن کثافت های لیبرالی مثل پدرام سلطانیه..
@tahliltamadoni
✍ ا. انصاری زاده
چه بگویم؟ چه بنویسم؟ چه تحلیلی ارایه کنم؟
#تف_سربالا
@tahliltamadoni
✍ ا. انصاری زاده
پیوست #عدالت را فقط زمانی به کار میبرند که میخواهند گران کنند..
#گرانی_بنزین
@tahliltamadoni
هدایت شده از اندیشکده قصد
پیشنهاد لیبرال طور:
بنزین را بکنید ۱۰۰ هزارتومان و از مردم پولش را بگیرید. چون بنزین در اروپا ۲ دلار است.
اگر لیبرالش ریشو و عدالتخواه هم باشد: به همه مردم به طور برابر معادلش را يارانه بدهید. اگر فقط ۳۰ لیتر یارانه بدهید میشود ۳ میلیون. یعنی هر خانواده بیش از ده میلیون.
پیامدسنجی هر دو نوع لیبرال:
آب هم از آب تکان نمی خورد. تورم هم از بین می رود. تازه بنزین هم قاچاق می شود به داخل. حتی برای مرز نشینها هم بهتر می شود. چون بنزین را از عراق میخرند ۱۴ هزار تومان و در ایران می فروشند ۱۰۰ هزار تومان. فساد هم از بین می رود. چون الان بنزین به خارج قاچاق می شود و بعد از طرح تحول بنزینی، بنزین به داخل قاچاق می شود.
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
توافق آلمان، فرانسه و ایتالیا درباره قانونمندسازی هوش مصنوعی
🔹طبق یک سند مشترک آلمان، فرانسه و ایتالیا درباره شیوه قانونمندسازی هوش مصنوعی در آینده به توافقی دست یافته اند آنها معتقدند باید به جای هوش مصنوعی کاربردهای آن را قانونمند کرد.
لینک خبر
@my_gerdab
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
توافق آلمان، فرانسه و ایتالیا درباره قانونمندسازی هوش مصنوعی 🔹طبق یک سند مشترک آلمان، فرانسه و ایتا
به گزارش گرداب، پیش بینی میشود این امر مذاکرات در سطح اتحادیه اروپا را سرعت بخشد.
دولتهای این ۳ کشور طرفدار ایجاد تعهدات داوطلبانه الزام آور برای تهیه کنندگان بزرگ و کوچک هوش مصنوعی هستند. کمیسیون، پارلمان و هیات اتحادیه اروپا هم اکنون مشغول مذاکره درباره موضع منطقه درباره این حوزه جدید فناوری هستند.
پارلمان اتحادیه اروپا در ماه ژوئن ۲۰۲۳ میلادی قانون هوش مصنوعی را با هدف کاهش ریسک ایمنی و اجتناب از تاثیرات تبعیض آمیز بدون کندکردن روند توسعه آن در منطقه ارائه کرد. در نهایت اعضای پارلمان طی مذاکرات دستورالعملی پیشنهاد کردند که فقط تهیه کنندگان بزرگ هوش مصنوعی (که بیشتر آمریکایی هستند) باید آن را رعایت کنند.
با این حال ۳ دولت اتحادیه اروپا نسبت به این چالش رقابتی آشکار دستورالعمل مذکور برای ارائه دهندگان کوچکتر اروپایی هشدار دادند. آنها اعلام کردند که این میتواند منجر به اعتماد کمتر به امنیت این ارائه دهندگان کوچکتر و در نتیجه مشتریان کمتر شود. آنها در ادامه افزودند این قوانین باید برای همه الزام آور باشد. همچنین هیچ تحریمی نباید اعمال شود.
اما اگر پس از یک بازه زمانی خاص دستورالعمل نقض شد، یک سیستم تحریم ایجاد خواهد شد. در آینده مقامات اروپایی پیروی شرکتها از استانداردها را رصد خواهند کرد.
طبق بیانیه وزارت اقتصاد آلمان که همراه وزارت امور دیجیتال این کشور مسیولیت این حوزه را برعهده دارند، قوانین و نظارتهای دولتی نباید هوش مصنوعی را قانونمند کنند بلکه باید کاربردهای آن را هدف گیرد.
توسعه مدلهای هوش مصنوعی که هنوز استفاده نمیشوند یا در بازار ارائه نشده اند، نباید توسط کشورها به طور جداگانه قانونمند شود.
هدایت شده از بازگشت || محمدامین رضایی
⚠️فراتر از یک حاشیه
🔻استقلال و حریّت افراد شدیدا تحت الشعاع معیشت قرار میگیرد، اگر نظام سیاسی نتواند از منتقدین صاحب فکر و ایده استفاده کند افرادی که حریت خط قرمزشان است به ناچار برای تامین زندگی یا مهاجرت خواهند کرد یا خارج از سیستم به دنبال شغل آزاد خواهند رفت؛ حالا یک نفر فلافلی خواهد زد، دیگری کافه، دیگری...مشکل جدی جایی است که وضعیت، تعداد زیادی از جوانان منتقد انقلابی که ساختار، عیوب و راهکارها را میشناسند را به چنین نتیجه ای برساند. خروجی این وضعیت تهی شدن ساختار از نیروهای تحولی و فعال و جایگزین شدن آن با جوانان کوتوله و البته حرف گوش کن و ظاهرا انقلابی است؛ در این موقعیت ناکارآمدی و نارضایتی هم تشدید خواهد شد. بجای دعواهای ژورنالیستی باید عقلایی در حکمرانی و جبهه انقلاب پیدا شوند و برای این معضل که کم کم دارد مسری میشود فکر جدی بردارند.
✍ #محمدامین_رضایی
@m_amin_rezai
❓آیا آشفتگی نظام تعایش ایران حل ناشدنی است؟
🔻انسان و نهاد اجتماعی ایران، بازارنیست
📝 حجتالاسلام حسین مهدیزاده، پژوهشگر فرهنگستان علوم اسلامی قم
▫️شرایط امروز که همه ایستادهاند تا اقتصاد خواندهها این مشکل را حل کنند، بسیار عجیب مینماید! مگر مسئلهای با این مختصات، فقط اقتصادی است؟! اقتصاد به معنای متعارف و امروزین آن چه مختصاتی دارد که فکر میکنیم، میتواند مشکلی با این عرض و طول را حل کند؟!
▫️عدم قدرت خرید، تورم کالای واسط (پول)، ناکارآمدی کارمند نظام دیوان دولتی و... فقط یک مشکل اقتصادی به معنای متعارف آن است؟ آیا این امور علامتهای بالینی بیماری هستند یا علت بیماری؟!
▫️جامعۀ ایران تصمیم نگرفته که انسان و نهاد اجتماعیاش بازار باشد. مردم ایران حدود نیمقرن قبل، درحالیکه تمدن مدرن دروازههای تمدن خود را به روی ایرانیان باز کرده بود، تصمیم گرفت که به آن پشت کند و باز هم مسیر مکتب اهلبیت(ع) را دنبال کند.
▫️حتی اگر آخوندها و مذهبیها هم از متمایز بودن از دنیای مدرن دست بردارند و تصمیم بگیرند که جامعه را بازار کنند و سوداگری را عمومی، معلوم نیست که جامعه با آن همراهی کند!
➕ جهت خرید شماره سوم خردورزی با ارسال رایگان، به ادمین پیام دهید:
@ErfanKhalilifar
📍مجله خردورزی:
@kheradvarzi_com
✅✅✅✅✅✅✅
✍ پی نوشت:
ا. انصاری زاده
هم با این سخن مخالفم و هم موافق
مخالف از آن جهت که جامعه ایران بشدت سوداگر و مرکانتیلیست (دلال صفت) شده است و روز به روز این روحیه در میان حتی مذهبی ها و معتقدین به انقلاب هم رو به افزایش است
موافق از آن جهت که شاید اصلا راه نجات مشکلات فعلی ایران و دروازه ی سعادت و عاقبت به خیری ملت ایران، اقتصاد متعارف نباشد،
(اقتصاد متعارف یعنی قواعد علم اقتصاد امروزی «تورم، کسری بودجه، ناترازی، نرخ ارز و..)
شاید مومنینِ ملت ایران هم مصداق این سخن باشند که « در تمام تاریخ، مستضعفین و کسانی که توسط یک طبقه خاص مورد ظلم واقع شده اند، حول پیامبران و اولیای خدا جمع میشده اند »
( البته سخن این نیست که برای احیای نظام معیشت دینی و زدودن فقر و نظام ربوی نباید تلاش کرد،، سخن چیز دیگریست، سخن از عدم عبور مسیر سعادت ملت ایران از مسیر اقتصاد متعارف است)
حقیقتا هنوز پاسخ این مسئله معرفتی را نمیدانم..
@tahliltamadoni
هدایت شده از گرداب
از پرتابهای ناموفق فضایی خارجی تا نادیدهانگاری موفقیتهای داخلی
🔹موشک بزرگ استارشیپ شرکت اسپیسایکس متعلق به ایلان ماسک روز گذشته در دومین پرواز آزمایشی خود به فضا منفجر شد. از زمان اولین پرتاب موشک تا کنون همواره موفقیتها و ناکامیهایی بوده و همین ناکامیها منجر به توسعه دانش بشر در حوزه فضا شده، ولی در ایران با وجود موفقیتهای حاصل شده در حوزه فضا از پرتاب موفقیتآمیز «راکت کاوشگر ۳» گرفته تا پرتاب ماهواره «خیام»، این موفقیتها نادیده انگاشته شدهاند و در پرتابهای ناموفق بزرگنماییهایی صورت گرفته است.
در ادامه بخوانید
@my_gerdab
49.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هُوَ الَّذِي يُرِيكُمُ الْبَرْقَ خَوْفًا وَطَمَعًا وَيُنشِئُ السَّحَابَ الثِّقَالَ ﴿١٢﴾
وَيُسَبِّحُ الرَّعْدُ بِحَمْدِهِ وَالْمَلَائِكَةُ مِنْ خِيفَتِهِ وَيُرْسِلُ الصَّوَاعِقَ فَيُصِيبُ بِهَا مَن يَشَاءُ وَهُمْ يُجَادِلُونَ فِي اللَّهِ وَهُوَ شَدِيدُ الْمِحَالِ ﴿١٣﴾
✅ اوست که برق [جهنده را از میان قطعه های ابر] که مایه ترس و امید است، به شما نشان می دهد، و ابرهای سنگین بار را پدید می آورد. (۱۲)
و رعد، همراه با ستایش خدا تسبیح می گوید و فرشتگان نیز از بیمش [تسبیح می گویند]، و صاعقه ها را می فرستد و به وسیله آن به هر کس بخواهد آسیب می رساند، در حالی که اینان [با مشاهده این همه آثار قدرت که صادر شده از خدای یکتاست، باز هم] درباره خدا مجادله و ستیز می کنند در صورتی که خدا [دارایِ قدرتی بی نهایت و] سخت کیفر است. (۱۳)
سورة الرَّعد
🙏 الحمدلله علی کل نعمة
@tahliltamadoni
اسلام تمدّنی | ابوالفضل انصاری
✍ ا. انصاری زاده
🗣 منبع فهم در زمانهی ما دو ساحت دارد:
1⃣ ساحت اخبار و خبرگزاری ها و شبکههای اجتماعی
2⃣ ساحت میدان و حضور و #تخاطب_واقعی
✅ با تمام علاقه و ارادتی که به جریان ارزشی و انقلابی فعال در فضای سایبر دارم، لکن معتقدم دلیل اینکه خیلی اوقات دچار خطای محاسباتی در تحلیل های مختلف خود میشوند، همین نداشتن حضور در میدان و کارزار واقعی اقتصاد و سیاست و فرهنگ و عدم شناخت و آگاهی از مشکلات و پشت پردههای هر کدام از این حوزههاست.
بعنوان کسی که روزانه پیج ها و کانال های بسیاری از این عزیزان را رصد میکنم و تحلیلهای آنها را میخوانم، معتقدم جریان ارزشی فعال در شبکههای اجتماعی بشدت نیازمند آن است که خود را در میدان #تخاطب_واقعی بیاندازد.
اکتفا به دیتا های موجود در شبکه های اجتماعی، بسیاری از این عزیزان را بشدت سطحی نگر نموده است
❓ اما چه باید کرد؟ (راهکار)
🟢 مسجد، بهترین مکان برای برقراری #تخاطب_واقعی است، تقریبا هیچ پایگاه اجتماعی به اندازه مسجد، ظرفیت ایجاد چنین امری را ندارد. با مردم محله و شهرمان در مساجد گفتگوی حضوری داشته باشیم و شبهات و مسائل آنان را حضوری بشنویم (بخصوص شبهات نسل جوان طرفدار خودمان که اهل مسجد هستند)
🟢 سعی کنیم برای دستیابی به دیتا های واقعی و مسائل پشت پردهی حل معضلات جامعه، از مسوولین شهری و استانی و لشکری در مساجد و جلسات مذهبی خود دعوت به عمل آوریم و آنان را محترمانه به چالش بکشیم (مسوولین علمی، نظامی و امنیتی، اقتصادی، نمایندگان مجلس و..)
«بر خلاف تصور عموم، معتقدم دسترسی به مسوولین جمهوری اسلامی نسبت به خیلی از کشورها، بسیار آسان تر است»
🟢 سعی کنیم مرتباً در دانشگاههای برتر شهر و استان مان حضور علمی فعال داشته باشیم و سخنان جریان علمی حاکم را از نزدیک بشنویم و با اساتید دانشگاه، مباحثه های حضوری داشته باشیم، یا از ایشان دعوت کنیم برای بررسی مسایل علمی روز، به مساجد تشریف بیاورند
✅✅✅✅✅
عمیقأ معتقدم که ما جریان ارزشی و انقلابی حاضر در شبکه های اجتماعی، با پیاده سازی سه گام مذکور، تحلیل هایمان عمیقتر و علمیتر، و تصویری که از فضای موجود کشور و جهان در تمامی حوزه ها داریم، بشدت واقعی تر و امیدبخش تر خواهد شد
@tahliltamadoni
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
بدان، كه هر ظاهرى را باطنى است همانند آن. آنچه ظاهرش پاكيزه باشد، باطنش نيز پاكيزه است و آنچه ظاهرش ناپاك باشد باطنش نيز ناپاك است.
خطبه 154 نهج البلاغه
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
41.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رشیدی کوچی کسی است که به جز مواردی که در این فیلم گفته شده، با مقابلۀ تمامقد با قانونمند شدن فضای مجازی و لگدمال کردن #طرح_صیانت (قانون حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی) دستش به خون دهها و صدها و هزاران و میلیونها کودک و نوجوان و جوان و خانوادۀ ایرانیِ قربانی قتلگاه فضای مجازی آلوده است…
#⃣ #صیانت_از_ایران
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh