📢 روایتی از دیدار امروز خانواده شهیدان معصومه کرباسی و رضا عواضه با رهبر انقلاب
🖼 رضا و معصومه هم دوست داشتند در این دیدار باشند... البته هستند!
🔹️ظهر امروز چهارشنبه دوم آبانماه، خانوادهی شهید معصومه کرباسی و همسر لبنانی ایشان با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند. شنبه ۲۸ مهرماه بود که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به بیروت، دکتر رضا عواضه و همسر ایرانی او، معصومه کرباسی به شهادت رسیدند. از این زوج شهید پنج فرزند به یادگار مانده است. آنچه میخوانید بخشی از روایت این دیدار است که متن کامل آن به زودی در بخش «ریحانه» رسانه KHAMENEI.IR منتشر خواهد شد:
📝 «مادرم مهندس کامپیوتر بود و پدرم دکترای این رشته را داشت. ضمناً پدر و مادرم علاقه خاصی به هم داشتند، آقا! حتی لحظهی شهادت هم دستشون توی دست هم بود!»
این جمله را مهدی هفده ساله در حالی که در نزدیکترین فاصله با آقا ایستاده میگوید. مهتدی چهارده ساله و زهرای ده ساله و محمد هشت ساله کنارش ایستادهاند. فاطمه سه ساله هم بغل مهتدی است. همهشان فرزندان شهید معصومه کرباسی و شهید رضا عواضهاند که چند روز پیش توسط پهپاد رژیم اسرائیل به شهادت رسیدند. چطوریاش را مهدی برای حضرت آقا تعریف میکند: «پهپاد اسرائیلی در منطقه جونیه آنها را شناسایی کرد و سه تا راکت به سمت ماشین آنها شلیک کرد که اصابت نکرد. پدرم زدند کنار. از ماشین پیاده شدند. دست مادرم را هم گرفتند و از ماشین پیاده کردند ولی پهپاد اونا رو دنبال کرد و الحمدلله، شکر خدا اونا رو شهید کردند!»
مفاهیم عمیقی را که میگوید، شاید خیلی از هم سن و سالهایش نتوانند درک کنند: «لا یکلف الله نفسا الا وسعها... آقاجان! قطعاً اگه خدا این توانمندی رو در ما نمیدید، ما رو به این امتحان بزرگ مبتلا نمیکرد.»
آقا تأیید و اضافه میکنند که «اجر هم میدهد». مهدی به جای چفیه و انگشتر از آقا میخواهد که برای همه رزمندههای لبنان دعا کند.
... آقا سراغ پدر شهید رضا عواضه را میگیرند. مادرش به فارسی میگوید: «ایشون جراح قلب هستند و توی این شرایط جنگ در لبنان به حضورشون خیلی نیاز بود و نیومدند.»
خود مادرش ۴۷ سال پیش در ایران پزشکی خوانده و حالا استاد فارسی دانشگاهی در لبنان است. حرف دیگری نمیزند. ولی من از دلش خبر دارم! قبل از دیدار وقتی از او پرسیدم تا حالا آقا را از نزدیک دیدهاید یا نه، گفت: «یکی از آرزوهایم بوده ولی بیشتر از من، رضا و معصومه دوست داشتند ایشان را ببینند. الان میگویم کاش خودشان اینجا بودند.» مکثی میکند و میگوید: «البته هستند!»...
🖼 متن کامل این روایت به زودی در بخش «ریحانه» رسانه KHAMENEI.IR منتشر خواهد شد.
🌹الى جوار قمر بني هاشم...
يا قمر شهدائنا...
أبلغ عنا السلام لأبي عبد الله و القادة الأبرار و الشهداء...
*🤍و منهم من ينتظر و ما بدلوا تبديلا🤍*
الله...في الساحة..💔
.
.
#پروفایل
شهیدسیدصفی الدین
💥چهارم آبانماه
سالروز درگذشت نویسنده، مترجم، فرهنگنویس، قرآنپژوه، مولویپژوه و حافظشناس، مرحوم استاد محمدجواد شریعت طالخونچه را گرامی می داریم
⚡متولد: ۱۵ دی ۱۳۱۵ شمسی
⚡محل تولد: شهر طالخونچه
⚡وفات: چهارم آبان ۱۳۹۱ شمسی
⚡ محل وفات: اصفهان
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
💠کانال اطلاع رسانی کانون مفاخر شهرستان مبارکه
@mafakhermobarakeh
استاد محمدجواد شریعت طالخونچه کیست؟
وی در سال ۱۳۳۴ در دانشگاه تهران در رشته زبان و ادبیات فارسی به تحصیل مشغول شد و در همان زمان به استخدام وزارت فرهنگ درآمد و درست سال ۱۳۳۷ با لیسانس فارغالتحصیل شد و به زادگاهش بازگشت.
ایشان مدت ۱۰ سال دبیر دبیرستان بود و در سال ۱۳۳۹ اولین اثرش به نام املای صحیح را با مقدمه دکتر محمد معین منتشر کرد. دومین اثر او کتاب دستور زبان تطبیقی فارسی و انگلیسی بود که شامل قواعد هردو زبان و مقایسه آنها است. از دیگر کارهای او در این دوره، تألیف دوجلد کتاب املا برای دانش آموزان دبیرستان و دو فرهنگ کوچک لغت فارسی و کتاب تجزیه و ترکیب اشعار گلستان بود.
او در سال ۱۳۳۹ در دوره دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تهران پذیرفته شد و در خرداد ۱۳۴۷ از رسالهاش باعنوان مطالعه در ترجمه تفسیر طبری به راهنمایی محمدتقی مدرس رضوی دفاع کرد و در سمت استادیار در دانشگاه اصفهان مشغول به کار شد. وی در دوران تحصیل از دو کس فایده بسیار برد: بدیعالزمان فروزانفر و محمد معین. معین کسی بود که او را با تحقیق آشنا کرد و روز اول ورود او به دانشگاه با درس معین آغاز شد و در همان روز اول درس، رسالهای درباره خواجه نظامالملک بر عهدهاش گذاشت و منابعی هم معرفی کرد. فروزانفر نیز تأثیر بسزایی بر او داشت. از دیگر استادان او میتوان به استاد همایی، مدرس رضوی و بدیع الزمانی اشاره کرد.
فعالیتهای علمی شریعت با ورود به دانشگاه بیشتر شد و غیر از نگارش مقالات علمی با تألیف و ترجمه برخی کتب، نیاز دانشجویان رشته ادبیات را مرتفع ساخت. از جمله این آثار میتوان به ترجمه جلد اول تا چهارم مبادیالعربیه به همراه پاسخ تمرینها، دستور زبان فارسی و آیینه عبرت "شرح قصیده ایوان مدائن خاقانی" اشاره کرد.
او از سال ۱۳۵۰ بهعنوان مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه اصفهان بهکارش ادامه داد و در بیشتر سمینارها و همایشهای علمی و ادبی، سخنرانیها و مقالات ارزندهای را عرضه کرد. وی در کنار فعالیتهای تخصصی دستور زبان، تحقیقاتی مطابق ذوق و سلیقه خود انجام میداد که حاصل آنها آثاری چون: سخنان پیر هرات، پروین ستاره آسمان ادب ایران بود.
شریعت درسال ۱۳۵۲ به انگلستان رفت و در آنجا تدریس ادبیات فارسی در دانشگاه دورهام را بهعهده گرفت و در سال ۱۳۵۶ به همراه غلامرضا ستوده به چین سفر کرد و در آنجا برای تألیف فرهنگ فارسی - چینی به استادان دانشگاه پکن یاری رساند که این اثر در سال ۱۹۸۰ برنده جایزه یونسکو شد. همچنین حاصل جستجوی او در میان نسخ خطی کتابخانه مسجد دون شی در پکن، تصحیح و چاپ کتاب منهاج الطلب بود.
📚آثار استاد محمدجواد شریعت طالخونچه:
تصحیح شرح مثنوی خوارزمی بهنام جواهر الاسرار و زواهر الانوار که بهعنوان کتاب سال برنده جایزه شد.
تصحیح شرح دیگری در باب مثنوی با عنوان اسرارالغیوب نوشته خواجه ایوب.
کشفالابیات مثنوی بر اساس چاپ نیکلسون که از آثار مرجع درر ادبیات فارسی است.
در باب قرآن پژوهی فهرست تفسیر کشف الاسرار و عده الابرار که از تفاسیر قرآن و منبعی در احادیث و اقوال صوفیان بهشمار میرود و چهارده روایت قرآن نیز از دیگر پژوهشهایی قرآنی او محسوب میشود.
در زمینه حافظ افزون بر مقالات متعدد، اثری با عنوان دیوان حافظ با معانی اشعار و لغات ابیات و شرح زیباییهای ابیات نگاشته است، که بهگفته هروی میتوان آن را دائرةالمعارف حافظ نامید.
شریعت درسال ۱۳۶۰ پس از ۲۵ سال خدمت بازنشسته شد و همچنان راه تدریس و تحقیق را ادامه داد و در سال ۱۳۶۵ از سوی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد دعوت به همکاری شد.
💥چهارم آبانماه
سالروز درگذشت نویسنده، مترجم، فرهنگنویس، قرآنپژوه، مولویپژوه و حافظشناس، مرحوم استاد محمدجواد شریعت طالخونچه را گرامی می داریم
#محمد_جواد_شریعت_طالخونچه
، 📙📘📗📕📒
کانال اطلاع رسانی کانون مفاخر شهرستان مبارکه
@mafakhermobarakeh
🔴شهید سید هاشم صفیالدین ( رضی الله عنه ) پسر دایی سید الشهدا حزب الله حسن نصرالله ( رضوان الله علیه ) بودند. برادرشان عبدالله صفیالدین به عنوان نماینده حزبالله در ایران هستند. پسر ایشان، رضا صفیالدین همسر زینب سلیمانی و داماد شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است.
🔴اللَّهُمَّ إِنَّا لَا نَعْلَمُ مِنْهُ إِلَّا خَیْرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: دائماً رزمندگان حزبالله را دعا میکنم
▪️گفتوگوی فرزند شهیدان کرباسی و غواصه با رهبر انقلاب
🔹فرزند شهید: در لبنان، رزمندهها و مقاومت واقعاً دعای شما را میخواهند. اگر ما در اندازه این مسئولیّت و این امتحان نبودیم، قطعاً خدا اینطوری ما را امتحان نمیکرد.
🔹رهبر انقلاب: دائماً دعایشان میکنم. خدا میدانست وسع شما به اندازه تحمل هست امّا ثواب خدا بالاتر از این حرفها است. انشاءالله ثواب الهی شامل حال شما و مادر باشد.
21.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▶️ابعاد پیدا و پنهان در وعده صادق ۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥ماجرای داخل تنور نشستن نیروهای سید حسن نصرالله!!!
💥برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥این ویدیو در جواب کسایی که میگن:این جنگ کاری به ما نداره!
💥عواقب بی طرفی را در این ویدیو ببینید❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 وخیمترین و فاجعهآمیزترین حادثه جاسوسی در اسرائیل!
💥شوکه شدن منشه امیر و شبکه صهیونیستی اینترنشنال از نفوذ ایران و گروههای مقاومت در رژیم صهیونیستی
💥اطلاعاتی که جمعآوری کردند و برای حکومت ایران فرستادهاند، بسیار خطیر و خطرناک بوده است.