🔸پس از نشر خبر بازگشت پیکر دو شهید مدافع حرم پس از چندسال؛
همسر شهید حاج محمد بلباسی از شهدای خانطومان در صفحه اینستاگرامی اش نوشت:
🍃ما جاي بذر،سرو به زمين داده ايم
تا زودتر پاجوش بزند
با بذر اميد كار پيش نميرود..
گرد كردن إعداد را همه بلدن
براي رُند كردن اعداد،به نزديكترين عدد صحيح متصلش ميكنند،
از رفتنت دو سال و خرده اي گذشته،به آمدنت چقدر مانده؟!
به كدام سمت، سالهاي فراق تو را گرد كنيم؟
به همان ساعتي كه رفتي و زمان برايم متوقف شد
يا به همان لحظه ي موعود ظهور كه قرار است برگردي...؟
كدام نزديكتر است..؟
كاش همراه خود آقا سر از مزار گمنامت دربياورم
همان بيابان
كه صداي نسيمش به گوشم ميرسد
شايد گلي بر مزارت روييده..
همان بيابان
حوالي خانطومان...🍃
پ ن:
شهید سید جلال حبیب الله پور از سرداران به نام لشکر۲۵ کربلا در سال ۹۴ در منطقه بصرا از استان درعا سوریه توسط داعشی های تکفیری به شهادت رسید.
شهید سید سجاد خلیلی از جوانان دهه هفتادی استان مازندران که تا به امروز همه تصور می کردند او در سال ۹۵ و در منطقه خانطومان به اسارت داعش درآمده؛ خبر شهادتش تایید شد.
مازندران در مقابله با تکفیری ها جزو استان های فداکار و مقاومی است که در دفاع از مرز و حرم آل الله خوش درخشید.
🔴🔴🔴"شیر صحرا" لقب که بود؟
🔸فرمانده ای که صدام شخصا برای سرش جایزه تعیین کرد!
🔹وی با کمک هشت کلاه سبز ایرانی در منطقه دشت عباس چنان بلایی بر سر نیروهای عراقی آورد که رادیو عراق اعلام کرد؛ یک لشکر از نیروهای ایرانی در دشت عباس مستقر شده است!
🔸 در سال 1335 وارد ارتش شد سریعا به نیروهای ویژه پیوست.
🔹 فارغ التحصیل اولین دوره رنجری در ایران بود.
🔸 دوره سخت چتربازی و تکاوری را در کشور اسکاتلند گذراند.
🔹در اسکاتلند در مسابقه نظامی بین تکاوران ارتشهای جهان ، اول شد و قدرت خود و ایران را به رخ کشورهای صاحب نام کشاند.
🔸 وی اولین کسی بود که در دوران دفاع مقدس توانست نیروهای عراقی را به اسارت بگیرد ، او طی نامه ای به صدام حسین وی را به نبرد در دشت عباس فرا خواند ، صدام یک لشکر به فرماندهی ژنرال "عبدالحمید" به منطقه دشت عباس فرستاد ، "عبدالحمید" کسی بود که در اسکاتلند از این ایرانی شکست خورده بود و هفتم شده بود. پس از نبردی نابرابر و طولانی عراقیها شکست خوردند و او شخصا ژنرال عبدالحمید را به اسارت گرفت.
🔹 درسال 1362 به فرماندهی قرارگاه حمزه و سپس فرماندهی لشکر 23 نیروهای ویژه منسوب شد. بخاطر رشادتش در جنگ به او لقب "شیرصحرا" دادند.
🔸 دهان فرماندهان از تعجب باز مانده بود. کارهای او با هیچ قاعده ای جور در نمی آمد و سرهنگ با طرح و فکر خودش آن را به انجام می رساند؛ بدون دادن حتی یک نفر تلفات. یکی از افسران جلو آمد و با حالتی ناباورانه که عمق حیرت و بهت او را آشکار می کرد، پرسید: «جناب سرهنگ، من اصلا متوجه نمی شوم. آخر چطور می شود که شما چهل کیلومتر وارد خاک دشمن بشوید، بکشید و بگیرید، بدون حتی یک کشته؟»
🔹وی در عملیات "قادر" در منطقه "سرسول" بر اثر اصابت ترکش توپ به شهادت🌹 رسید. بعداز شهادت او رادیو عراق با شادی مارش پیروزی پخش کرد.
🔸 اینها گوشه ای از رشادت بزرگ مردی بود که اکثریت ایرانیان او را نمی شناسند.
او سرلشکر شهید "حسن آبشناسان " فرمانده شجاع نیروهای ویژه ارتش سرافراز ایران بود.
♦نسل سوم ما متاسفانه به دلیل کم توجهی یا بی توجهی ما با غیور مردانی چون شهید آبشناسان🌹 آشنا نیستند.
💢 جهت معرفی این شهید والا مقام ارتش منتشر کنید
روحش شاد و راهش پر رهرو باد
🔴 نخست وزیر عراق چگونه انتخاب خواهد شد؟!
🔻اولین جلسه پارلمان جدید روز دوشنبه ۱۲ شهریورماه تشکیل خواهد شد.
🔹پارلمان عراق در اولین گام ریاست دائمی پارلمان را انتخاب خواهد کرد و پس از آن رئیسجمهور جدید با رای بیش از دو سوم نمایندگان انتخاب خواهد شد. درباره انتخاب رئیسجمهور نیاز به اجماع داخلی اولاً بین گروههای پارلمانی مختلف کرد و ثانیاً بین نمایندگان سنی و شیعه عراق است.
🔸رئیسجمهور جدید، یک هفته زمان خواهد داشت تا کاندیدای نخستوزیری را برای کسب آرای اکثریت نمایندگان به مجلس معرفی نماید. در این بین قانون میگوید نخستوزیر از بزرگترین گروهپارلمانی-که عراقیها به آن «کُتله اکبر» میگویند- به رئیسجمهور پیشنهاد میشود و او وی را برای کسب رای اعتماد به پارلمان معرفی مینماید که تاکنون وی از بزرگترین گروه پارلمانی که متعلق به شیعیان بوده، معرفی شده است. اما این در حالی بوده که گروههای شیعه پس از رقابتهای انتخاباتی، اکثراً در پارلمان به هم پیوسته و کُتله اکبر را تشکیل داده بودند.
🔹در انتخابات گذشته فهرست دولت قانون با محوریت حزب الدعوه و رهبری شخص نخستوزیر وقت- نوری المالکی- با ۹۱ رای و سپس پیوستن سریع چند گروه دیگر پارلمانی شیعه به آن، انتخاب نخستوزیر جدید را سرعت داد. چهار سال پیش گروههای پارلمانی شیعه، به شرط کنارهگیری رئیس فراکسیون دولت قانون، با انتخاب فردی دیگر از حزب الدعوه موافقت کرده و اجازه دادند سومین نخستوزیر، پس از ابراهیم جعفری و نوری مالکی نیز از این حزب قدیمی عراق انتخاب شود از این رو رسیدن گروههای مختلف پارلمانی عراق به حیدر العبادی چندان دشوار نبود. اما هم اینک شرایط تغییر کرده است چرا که از یک سو الان الدعوه خود در سه گروه پارلمانی رقیب- نصر، فتح و دولت قانون- حضور دارد که در بعضی از این سه در اکثریت و بعضی در اقلیت است و از سوی دیگر هماینک جمع آرای آن کمتر از آن است که به فرض وحدت دوباره اجزاء بتواند مدعی کتله اکبر باشد. در عین حال با توجه به اینکه اختلافات درون گروههای انتخاباتی شیعه حل و فصل نشده است، هنوز بعضی از اعضای برجسته حزب الدعوه از شانس انتخاب بهعنوان نخستوزیر برخوردار میباشند.