امضای کری تضمین است!
روزنامه زنجیرهای شرق -۱ دی ۹۴- در گزارش اصلی نوشت: «امضای کری تضمین است؛ اطمینان تهران از اجرای برجام». در متن این گزارش آمده بود: «به دنبال اعتراض ظریف [به قانون محدودیت ویزا که نقض برجام از سوی آمریکا بود] جان کری، وزیر خارجه آمریکا، در نامهای خطاب به ظریف نوشت: این قانون بههیچوجه مانع ما نمیشود که تعهدات خود طبق برجام را اجرا کنیم... عراقچی- ۳۰ آذر ۹۴- تأکید کرد که این نامه، امضای وزیر خارجه آمریکا را دارد و اجرای موفق برجام را تضمین کرده است. وی تأکید کرد: آنچه برای ما مهم است این است که برجام در مرحله اجرا با هیچگونه خدشه و صدمهای مواجه نشود، آقای کری این تضمین را بهعنوان وزیر خارجه آمریکا بهصورت کتبی با امضای رسمی داده است»!
این تیتر و اظهارنظر معاون ظریف، بارها بهعنوان نماد سهل اندیشی دستگاه دیپلماسی دولت و طیف مدعی اصلاحات در موضوع برجام و مواجهه با کشورهای سلطهگر غربی معرفی شد. علاوه بر این مقامات ارشد دولت روحانی بدون توجه به خوی سلطهگری آمریکا و فریبهکاری مقامات این کشور، مدعی شدند که باراک اوباما- رئیسجمهور سابق این کشور- فردی مؤدب و باهوش است!
رهبر معظم انقلاب- ۱۹ بهمن ۹۷- در دیدار همافران ارتش فرمودند: «درباره آمریکا هم از چند سال قبل و در مذاکرات هستهای، هم در جلسات خصوصی و هم در جلسات عمومی مکرر به مسئولان میگفتم به آمریکاییها اعتمادی ندارم و شما هم به قول و حرف و لبخند و امضای آنها اعتماد نکنید. اکنون نتیجه این شده است مسئولانی که آن روزها مذاکره میکردند، خودشان میگویند آمریکا غیرقابل اعتماد است. باید از اول این را تشخیص میدادند و بر این مبنا حرکت میکردند».
استکبار ستیزان 👇
از لغو تمامی تحریمها تا پیروزی اخلاقی!
روحانی - ۲۳ تیر ۹۴- گفت: «به ملت شریف ایران اعلام میکنم که طبق این توافق (برجام)، در روز اجرای توافق (دی ماه ۹۴) تمامی تحریمها، حتی تحریمهای تسلیحاتی، موشکی هم بهصورتی که در قطعنامه بوده، لغو خواهد شد. تمام تحریمهای اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حملونقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها بهطور کامل لغو خواهد شد و نه تعلیق».
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه نیز - فروردین ۹۴ در بیانیهای مشترک با فدریکا موگرینی- تأکید کرد: «تمام تحریمها لغو خواهد شد». دولتمردان در اظهارات متعدد تأکید کردند که به واسطه برجام تمامی تحریمها یک باره لغو خواهد شد.
اما در سالهای بعد وقتی تشت رسوایی برجام از بام افتاد، دولتمردان و مدعیان اصلاحات مدعی شدند که ما در برجام پیروزی اخلاقی به دست آوردیم و به واسطه برجام سایه جنگ از کشور دور شد و...
استکبار ستیزان👇
آمریکا از برجام خارج نمیشود!
«محمدجواد ظریف» در تابستان ۹۴ در نشست بررسی برجام در شورای راهبردی روابط خارجی تأکید کرد: «به شما اطمینان میدهم آمریکا نمیتواند از برجام خارج شود»! اما آمریکا در ۱۸ اردیبهشت ۹۷ بدون هیچ هزینهای از برجام خارج شد.
کارشناسان تأکید داشتند که برجام به لحاظ حقوقی به هیچ عنوان به نفع ایران تنظیم نشده بود. به همین دلیل تیم حقوقی ایران عملاًً امکان استفاده از آن را در شکایت علیه آمریکا نداشت و ناچار به عهدنامه مودت استناد کرد.
لازم به ذکر است که مقامات دولت بایدن صراحتا اعلام کردهاند که هیچ تضمینی وجود ندارد که آمریکا در آینده دوباره از برجام خارج نشود.
استکبار ستیزان 👇
بین بایدن و ترامپ تفاوت است!
ظریف، آبان 99 علیرغم شباهت دولتهای اوباما و ترامپ در نقض فاحش برجام و علیرغم اینکه بایدن در دولت اوباما، معاون اول و به عبارتی نفر دوم دولت بوده است، چند روز پس از انتخابات ریاستجمهوری آمریکا گفت:«بین بایدن و ترامپ تفاوت است»!
این در حالی است که دولت بایدن از سال گذشته تاکنون هیچ اقدام مثبتی در برجام انجام نداده و دقیقاً در حال پیمودن مسیر دولت ترامپ علیه مردم ایران است.
مگر برجام فتحالفتوح نبود؟!
دولتمردان و رسانههای زنجیرهای در سالهای گذشته برجام را فتحالفتوح و آفتاب تابان و... معرفی میکردند. اما حالا سرانجام این فتحالفتوح! و آفتاب تابان! به جایی رسیده که دعوای برخی دولتمردان و مدعیان اصلاحات این است که بزرگترین دستاوردشان را به گردن دیگران بیندازند.
این به این دلیل است که دولت روحانی در مسئله برجام، یک چیزی را امضاء کرد و چیز دیگری را به مردم فروخت. خسارت محض برجام نیز از همین رویکرد غلط نشأت میگیرد.
استکبار ستیزان 👇
کارنامه غیرقابل دفاع
در مجموع در دوران ریاست ظریف بر وزارت خارجه، بیاعتنایی دستگاه دیپلماسی به سه اصل «عزت، حکمت و مصلحت» و بیتوجهی وزارت خارجه به نقدهای دقیق و کارشناسی منتقدان و صاحب نظران، شکستهای پیدرپی و تأسفبرانگیزی را کارنامه سیاست خارجی دولت روحانی رقم زد.
ظریف- شهریور ۹۷- در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سیانان و در پاسخ به این سؤال خبرنگار که «اگر شما احساس میکردید آمریکا به تحریمها اعتیاد دارد، چرا توافق را ادامه دادید؟» گفت: «این شاید یک اشتباه بوده است اما مشکل اینجا بود که احساس ما این بود ایالات متحده یاد گرفته که دستکم در مورد ایران، تحریمها علیرغم ایجاد مشقتهای اقتصادی، نتایج سیاسی مدنظر آنها را به بار نمیآورند و من فکر میکردم که آمریکاییها این درس را یاد گرفتهاند. متأسفانه، اشتباه میکردم».
عملکرد بسیار ضعیف دولت در دیپلماسی منطقهای، فشل بودن دیپلماسی اقتصادی، دیپلماسی انفعالی در مواجهه با آمریکا و اروپا، بیتوجهی به مقوله بسیار مهم «نگاه به شرق» و. ..تنها بخشی از کارنامه ضعیف و غیرقابل دفاع ظریف در وزارت امور خارجه است.
رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر، اظهارات ظریف در فایل صوتی را «دشمن شادکن»، «مایه تأسف و تأثر»، «تکرار حرفهای آمریکاییها»، «خطای بزرگ» و «اظهاراتی که نباید از یک مسئول جمهوری اسلامی شنیده میشد»، توصیف کردند.
با اینحال رسانههای زنجیرهای با سانسور و تقطیع و تحریف بیانات رهبر معظم انقلاب، تقلا کردند تا اصل ماجرا را به حاشیه برده و صورت مسئله را پاک کنند.
استکبار ستیزان
نظیر این واگذاری تلخ در چیتسازی مازندران هم رخ داد؛ این کارخانه که زمانی بهدلیل فعالیت مطلوبش، نهتنها کانون اشتغال مازندران بود بلکه حتی کارگرانی از مناطق مرکزی و استانهای همسایه به مازندران میآمدند و امرار معاش میکردند اما در اوایل دهه ۹۰ این واحد بزرگ نساجی آن هم با قدمت 70 ساله بهدلیل واگذاری نادرست به بخش خصوصی ورشکسته شد و بیش از دو هزار کارگرش خانهنشین شدند و هزاران متر زمین کارخانه هم بابت بدهیها به حراج گذاشته شد و جای کارخانهای به آن عظمت ملک و ویلا بالا رفت.
واگذاری پالایشگاه کرمانشاه با 92 هکتار زمین، نمونهای دیگر از خصوصیسازیهای سؤالبرانگیز است مثلا در حالی که کمیسیون انرژی مجلس دهم فقط قیمت زمین پالایشگاه را طبق ارزیابی کارشناسان متری 3 میلیون تومان اعلام کرده بود، این زمین ارزشمند به قیمت متری 50 هزار تومان فروخته شد! اخیرا رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به واگذاریهای نادرست کارخانهها اعلان کرد: از آنجا که شیوه واگذاری کارخانهها نادرست است، در بسیاری موارد شاهد آن هستیم که خریدار پس از خصوصیسازی زمین کارخانه را فروخته و موجب بیکاری کارگران میشود. برخی کارخانهها در مناطقی قرار دارند که ارزش زمین آن بسیار بالاست در نتیجه خریدار به جای افزایش راندمان تولید، زمینه به تعطیلی کشاندن کارخانه و استفاده از زمین و ماشینآلات آن را فراهم میکند.
خوشبختانه طی ماههای اخیر با ورود قاطع رئیس دستگاه قضا به پرونده واگذاریهای مشکوک جلوی بسیاری از این خصوصیسازیهای سؤالبرانگیز همچون رشت الکتریک، هپکو و ماشینسازی اراک، کارخانه «پوشش ایران» گیلان و... گرفته شده است. اما در این میان ذکر چند نکته ضروری است:
1- طبق اصل ۴۴ قانون اساسی، چابکسازی دولت و ورود مردم به اقتصاد کار صحیحی است که باید با ظرافت و دقت انجام شود. زیرا تجربه چهار دهه اخیر کشور نشان داده که دولت مدیر خوبی برای اقتصاد نیست اما نباید صرفا برای رفع این اشکال، چوب حراج به بیتالمال بزنیم و دهها مشکل دیگر برای کشور ایجاد کنیم. خصوصیسازی با آتش زدن به مال مردم و دولت و ویران کردن یک کارخانه سرپا تفاوت دارد.
2- دولتها نباید فقط نگاه درآمدزایی به خصوصیسازی داشته باشند و به عواقب کار نیندیشند بلکه بایستی جوانب واگذاری کارخانهها به دقت ملاحظه شود اینکه آیا خریدار شرکت اساساً اهلیت مالی و مدیریتی دارد یا نه و یا اینکه اصلا شرایط زمانی برای واگذاری مناسب است یا خیر، مثلا اگر کارخانهای همچون شرکت ملی حفاری در وضعیت نامناسب رکودی قرار دارد و دکلهای این شرکت بعضا بهدلیل نبود قطعه بلااستفاده مانده آیا واگذاری این کارخانه در چنین وضعیتی آن هم با 18 هزار کارگر به صلاح است؟ برخی کارشناسان بر این اعتقادند که فروش شرکت حفاری در چنین زمانی به منزله تعطیلی کامل شرکت و کوچه باز کردن برای شرکتهای خارجی جایگزین نظیر کرسنت است.
3- نظارت دولت پس از واگذاریها بایستی با جدیت بیشتر ادامه یابد. متأسفانه بسیاری از نتایج سوئی که در شرکتهای واگذارشده رخ داده بهدلیل نظارت کمرنگ دولت پس از واگذاری بوده است هرچند دستورالعمل این نظارت در دولت دهم به سازمان خصوصیسازی ابلاغ شد اما مشخص نیست این نظارت کاغذی چقدر در میدان عمل محقق میشود. گزارشهای عینی از تخلفات شرکتهای خصوصیشده بیانگر ضعف جدی نظارت دولت بر شرکتهای واگذارشده است.
4- رانت هر جایی باشد فسادزاست و نتیجهای جز تخریب و از بین رفتن دارایی و سرمایه کشور در پی ندارد. این مسئله به طریق اولی درباره خصوصیسازی صادق است چرا که چوب حراج به مایملک 85 میلیون ایرانی است و دود رانتخواری در این وادی به چشم تکتک مردم میرود. پس اگر مدیران دولت واقعاً قصد اجرای اصل 44 را دارند باید چشم بر هرگونه رانت و سفارش ببندند و مرّ قانون را ملاک عمل خود قرار دهند. بهراستی اگر مدیران خصوصیسازی اینگونه عمل میکردند قصه ناگوار واگذاری رشت الکتریک و امثالهم رخ میداد؟
کمال احمدی
استکبار ستیزان
سوء مدیریت روحانی؛ دو خسارت هنگفت
🔹دبیرکل اتاق اصناف گفته "خسارت اصناف از محدودیتهای کرونایی، روزانه ۵۰۰۰ میلیارد تومان است".
♦️این عدد را ضرب در ۳۰ روزی بکنید که محدودیت های اخیر اعمال شده: می شود ۱۵۰ هزار میلیارد تومان ناقابل!
🔹این، یک قلم خسارتِ سوء مدیریت کسی است که گفت "#به_نظر_من از پیک کرونا عبور کرده ایم"!
♦️یک قلم دیگر از خسارت های این مدیریت، هفت تا هشت برابر کردن قیمت ارز است.
🔹دلار در حالی قیمت های ۲۱ تا ۳۳ هزار تومانی را در دولت روحانی تجربه کرد، که در سال ۹۲، حدود ۳۷۰۰ تومان بود.
♦️آقای روحانی حالا هم مثل شش سال پیش، می گوید "#به_نظر_من تحریم شکسته شده است" و "کاهش قیمت دلار و بالارفتن ارزش پول ملی، یعنی کاهش تورم".
🔹او یک بار، با دادن آدرس خلاف واقع -و در حالی که مردم خیال می کردند دلار قرار است هزار یا پانصد تومان شود- قیمت ارز را هفت، هشت برابر کرد. نرخ تورم هم در این دولت، رکورد دولت سازندگی را شکست!
♦️آیا با همان دست فرمان خطا، این بار قرار است وقتی صحنه آرایی تمام شد و موسم انتخابات گذشت, مردم با دلار ۴۰ تا ۵۰ هزار تومانی سورپرایز شوند؟
🔹اگر غیر از این است و دورنمای ارز کاهشی است، چرا شورای دولتی رقابت، قیمت خودرو را ۸ تا ۹ درصد گران کرد؟! روحانی چه پاسخی دارد؟
محمد ایمانی
استکبار ستیزان
🔴 عطش شهرت
1️⃣ وقتی به صوت ظریف دقت میکنم، میبینم او حتی تحمل محبوبیت حاج قاسم را هم نداشت.
2️⃣ او در مصاحبه اخیرش به نوعی تلاش میکند تا با حمله به شخصیت حاج قاسم، راه را برای دیپلماسی ذلت بار خود باز کند و با شانتاژ رسانهای به محبوبیت خود بیفزاید.
3️⃣ به این سخنان ظریف دقت کنید:
صدا و سیما و مردم ما قدرت تک ساحت میدان را دیدند و این امر را انتخاب کردند. شما مراسم تشییع سردار سلیمانی را ببینید. داشتید یک سردار شهید را بدرقه میکردید.
اما قبل از شهادت چی؟ قبل شهادت در تمام نظرسنجیها از حدود سال ۹۶ تا ۹۹، محبوبیت من از ۹۰ درصد به ۶۰ درصد رسید و محبوبیت شهید سلیمانی به ۹۰ درصد رسید!
4️⃣ کار ظریف به کجا رسیده که وقتی نتوانست #برجام نافرجامش را به ثمر برساند و غربی ها او را فریب دادند، با مقصر دانستن مردم به طور علنی میگوید: صدا و سیما و مردم، میدان را انتخاب کردند، لذا در دیپلماسی موفق نبودیم!
5️⃣ حجهالاسلام #حاجی_صادقی نماینده ولی فقیه در سپاه:
«نگران این نیستیم که حاج قاسم آسیب ببیند بلکه نگرانیم خود افراد به خاطر ظرفیت کوچکشان و عدم درک حاج قاسم بخواهند با کوچک کردن این شهید، خود را بزرگ کنند ولی این موضوع را بدانند که این راهش نیست»
6️⃣ ظریف بداند، العزه لله جمیعا تمام عزت، فقط از آن خداست و بس.
حاج قاسم مرد خدا بود و عزت او هم از خداست. اگر خدا اراده نکند، نه صدا و سیما و نه حتی هالیوود، هیچکدام نمیتوانند برای کسی عزت بیافرینند.
7️⃣ جناب ظریف، بدان سرانجام این ره که تو میروی، به ترکستان است❗️
#مجری_خطاکار
#آنتی_سکولار
استکبار ستیزان
28.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 بررسی سوابق #ظریف و روحانی‼️
خیلی مهم
من انقلابی ام
استکبار ستیزان
💠 واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی از خاک کشورهای دیگر بلامانع است!؟
🔸به نقل از همشهری، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد مقابله با کرونا گفت: ما الان روی مارک واکسن هیچ بحثی نداریم، بحث ممنوعیت واردات واکسن از کشور است؛ فقط ما از کشورهای آمریکا و انگلستان نمیتوانیم واکسن خریداری کنیم ولی یادمان باشد همین واکسن آسترازنیکایی که وارد میکنیم یک پیشوند آکسفورد دارد والان همین را از کره جنوبی وارد کردهایم و هیچ ایرادی هم ندارد. در آینده هم اگر واکسنی در آمریکا و انگلیس تولید شود ولی در کشور دیگری هم تولید شود و ما برویم از آن کشور خریداری کنیم، هیچ منعی وجود ندارد.
🔥رهبر انقلاب چهار ماه قبل گفتهبودند(لفظ به لفظ): "ورود واکسنِ آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است". نه اینکه صرفاً ورود واکسن "از" آمریکا و انگلستان ممنوع است!
🔸واکسنی که از طراحان و حامیان مالی آن نهادهای دولتی و نظامی انگلستان و آمریکا هستند، چه تفاوتی دارد که با همان فرمول و مواد اولیه در کشورهای مختلف ساخته بشود؟
🔹کاش آقایان پیش از تحریف و دور زدن قانون، کمی برای فهم مخاطب ارزش قائل بودند.
#باید_خون_گریست
#دولت_خائن #فریدون_کذاب
#کروناهراسی #نفوذ
من انقلابی ام
استکبار ستیزان
24.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سپاه نگاهی به فرد خاص در انتخابات ندارد
معاون سیاسی سپاه درباره انتخابات گفت:همانطور که امام و رهبر معظم انقلاب در هیچ انتخاباتی مصداقی معرفی نکردند، سپاه هم با دعوت به مشارکت حداکثری و بیان معیارها و شاخصها، نگاهی به فرد خاصی ندارد.
استکبار ستیزان