استکبار ستیزان
❓مطالبهای قانونی یا جرقه فتنه؟ 🔸بعد از تذکر رهبر معظم انقلاب پیرامون جبران ظلم به برخی نامزدها در
🔴 چهار نکته درباره نامه علی لاریجانی به شورای نگهبان
🔹نکته اول : گزارش های خلاف واقع توسط شورای نگهبان تهیه نشده بلکه به شورای نگهبان ارائه شده است.
🔹نکته دوم : علت عدم احراز صلاحیت علی #لاریجانی فقط آن یک مورد مشهور نبوده بلکه دلایل مختلف داشته است. که البته می توانستند از برادر گرامی یا دوستشان آقای کدخدایی این موضوع را جویا شوند.
🔹نکته سوم : تاخیر در ارسال نامه اعتراضی به شورای نگهبان چه دلیلی دارد؟ آیا چیزی جز تاثیرگذاری بر #انتخابات در هفته آخر تبلیغات می تواند باشد؟
🔹نکته چهارم : در قانون حکمی جهت انتشار دلایل عدم احراز صلاحیت نامزدها وجود ندارد ولی ای کاش #شورای_نگهبان حرکت انقلابی خود را تکمیل کرده و درصورت اعلام موافقت نامزدها دلایل رد صلاحیتشان را منتشر کند.
اعضای شورای نگهبان مطمئن باشند اگر این کار را انجام دهند دیگر کسی جرات نمی کند انتشار دلایل عدم احراز صلاحیتش را از شورای نگهبان طلب کند ...
"قاسم اکبری"
استکبار ستیزان
🔴 از بنزین روحانی تا بنزین همتی
حسن روحانی با سه هزارتومانی کردن بنزین فاجعه اعتراضات بنزینی ۹۸ را کلید زد.
اگر نظر همتیِ اقتصاددان در ۵ هزارتومانی کردن بنزین اعمال می شد خدا می داند چه بلایی بر سر مردم و اقتصاد می آمد؟
روحانی که تازه جمعه فهمید اگر همتی بود حتما می آمد به دوربین زل می زد و تقصیر را بر گردن #رئیسی می انداخت!!!
#انتخابات
#مناظره
قاسمی اکبری
استکبار ستیزان
🔴 آرزوی محال !!
ای کاش آقایان همتی و مهرعلیزاده بجای حرّافی و توهین و فرافکنی و روخوانی انشاء در #مناظره ، یک بار و فقط یکی از برنامه هایشان را برای مردم توضیح می دادند ...
#انتخابات
#دولت_سوم_روحانی
قاسم اکبری
استکبار ستیزان
🔹نامزدهای دولت هم مناظره را باختند هم اخلاق را
عصر روز گذشته سومین مناظره انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم برگزار و پرونده مناظرهها بسته شد. دو نامزد دولت یا همان وضع موجود در آخرین دور مناظرهها نیز دست از دروغگویی، عوامفریبی و تخریب حریفان خود برنداشتند اما در نهایت طرفی از این بیاخلاقیها نبرده و علاوهبر آنکه رقابت سیاسی را باختند، در چشم افکار عمومی و مردم، اخلاق را هم باختند.
آنها با دستانی خالی مناظره سوم را ترک کردند و نشان دادند علیرغم همه مشاورهها و تدارکها و آمادهسازیهای قبلی، هم قبای سیاست برایشان گشاد است و هم وضعیت محبوبیت جریان اصلاحات-اعتدال چنان وخیم است که دیگر نمیتوان با شارلاتانبازی و دوگانهسازیهای قلابی، افکار عمومی را فریب داد...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/219234
استکبار ستیزان
این هشدار را جدی بگیرید!
۱- در اولین دور مناظره نامزدهای ریاست جمهوری، آقای همتی ادعا کرد که از میان ۵ نامزد جبهه انقلاب فقط یکی از آنها نامزد واقعی است و حضور چهار نامزد دیگر «پوششی» است! و تاکید کرد که اگر چنین نیست، از هماکنون سوگند یاد کنند که هیچکدام به نفع دیگری کنار نخواهند رفت! این ادعای آقای همتی و درخواستی که از نامزدهای طیف انقلاب داشتند، اگرچه باآمیزهای از عصبانیت مطرح شده بود ولی بسیار سادهاندیشانه است که در این چارچوب محدود ارزیابی شود. اظهارات جناب همتی را باید فرمول و طرح مورد نظر مجموعه جبهه اصلاحات،کارگزاران و دولت تدبیر و امید برای شکستن آرا در طیف نامزدهای انقلاب و نهایتاً ناکامی این جبهه در انتخابات پیشروی و یا دستکم، پیروزی با آراء حداقلی تلقی کرد. خوشبختانه شواهد موجود حاکی از آن است که این ترفند در مواجهه با مراتب تقوی و از خودگذشتگی نامزدهای جبهه انقلاب با بنبست روبهرو شده است ولی اشاره به آن و پیامد طرحی که طیف یاد شده در پی آن است خالی از فایده نیست. بخوانید!
۲- بدیهی است که از میان ۷ نامزد احراز صلاحیت شده تنها یک نفر شانس (بخوانید توفیق) خدمت در کسوت ریاست جمهوری را پیدا خواهد کرد. این قاعده درباره ۵ نامزد جبهه انقلاب نیز مصداق دارد و فقط یکی از آنها میتواند بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند. بنابراین چه بخواهیم و بخواهند و چه نخواهیم و نخواهند، چهار نامزد دیگر کنار گذاشته میشوند. این رخداد که قطعی و غیرقابل اجتناب است میتواند قبل از انتخابات و با کنارهگیری ۴ نامزد جبهه انقلاب به نفع یکی دیگر از آنها صورت بپذیرد و یا بعد از حضور هر ۵ نفر در انتخابات و با اعلام نتیجه آراء، شاهد برکناری ۴ تن از نامزدهای این جبهه باشیم! ولی آنچه بیتردید میتوان گفت اینکه حضور هر ۵ نامزد جبهه انقلاب در انتخابات و خودداری ۴ تن آنها از کنارهگیری به نفع نفر پنجم، خطای بزرگی است که دود آن به چشم جبهه انقلاب میرود و میتوان این خطا را با توجه به دامنه اثر نامطلوب و خسارتآفرینی که درپی دارد، گناهی نابخشودنی دانست و دقیقاً به همین علت است که عواقب آن از نگاه نامزدهای طیف انقلاب دور نمانده و شواهدی
حاکی از تصمیم به باقی ماندن یکی از آنها در دست است.
۳- بیتردید میتوان گفت که هر ۵ نامزد احراز صلاحیت شده از جبهه نیروهای انقلاب، شایستگی لازم برای حضور در جایگاه سرنوشتساز ریاست جمهوری را دارند و برخلاف ادعای آقای همتی پوششی نیستند بلکه آمدهاند تا در جریان رقابتهای انتخاباتی حضور داشته و پست ریاست جمهوری را برای خدمت به مردم در اختیار بگیرند اما، بدیهی است که وظیفه و تکلیف انسانهای مؤمن و انقلابی با شرایط روز رقم میخورد و چهبسا تکلیفی که تا دیروز برعهده داشتهاند با ورود و پیدایش متغیرهای جدید، تغییر کند. به قول حضرت امام - رضوانالله تعالی علیه- (به نقل از
مرحوم حجتالاسلام والمسلمین توسلی در کتاب مجموعه آثار، ج١٣، ص ٨٧) «چه کسی گفته که حرف مرد یک کلام است»؟ به قول حضرت ایشان، تصمیمها و برنامههای یک انسان وارسته و خداجوی
با تغییر شرایط و مناسبات، تغییر میکند و در هر مقطع زمانی با توجه به شرایط زمان و مسائل و مقتضیات تازهای که پدید آمده است،
قابل تغییر و تجدید نظر است.
۴- تردیدی نیست که ۵ نامزد مورد اشاره اگرچه میزان رایآوری متفاوتی دارند و این تفاوت در مواردی قابل توجه و نسبتاً زیاد نیز هست ولی آنها در نهایت سبد رای تقریباً مشترکی دارند. بنابراین طبیعی است که اگر هر ۵ نفر در صحنه بمانند، آرای هریک از آنها به هر اندازهای که باشد از سبد نامزدهای دیگر جبهه انقلاب کم میشود و نتیجه آنکه احتمال موفقیت عاملان وضعیت فاجعهبار امروز، قوت میگیرد و این حالت در صورت وقوع ضربه سنگینی بر پیکر نظام است و حال آنکه آنچه برای تمامی نامزدهای جبهه انقلاب از اهمیت بیشتری برخوردار است نجات قوه اجرائیه کشور از دست کسانی است که طی ۸ سال گذشته فاجعه آفریدهاند و صدها مشکل ریز و درشت را به ملت تحمیل کردهاند.
۵- حالا باید دید، چه کسانی باید به نفع چه کسی کنارهگیری کنند؟! امروزه با توجه به انواع نظرسنجیها و مشاهدات میدانی به وضوح میتوان دید که کدامیک از ۵ نامزد یاد شده از رای و اقبال بیشتری برخوردار است؟ مخصوصاً اگر فاصله آراء او با سایر نامزدها بسیار زیاد و پُر ناشدنی باشد. این توضیح نیز ضروری است که تفاوت آراء فراوان یکی از نامزدها با ۴ نامزد دیگر الزاماً به معنا و مفهوم آن نیست که سایر نامزدها از صلاحیت کمتری برخوردارند، بلکه آنچه در میان است و نباید نادیده گرفته شود عامل «رایآوری» است.
این عامل، یکی از تعیینکنندهترین عوامل موثر در رسیدن به نتیجه مطلوب است. بنابراین به حکم عقل و منطق و مصلحت نظام، لازم است هریک از نامزدها بعد از پایان سومین دور مناظره که دیروز صورت گرفت،
ادامه دارد👇
میزان آراء خود را به دور
از شعارها و گمانهزنیهای غیرعلمی و از جمله با مطالعات و بررسیهای میدانی، ارزیابی کنند و نامزدی را که از آراء بیشتری برخوردار است به عنوان نامزد این طیف برگزینند و نه فقط به نفع او از کاندیداتوری خود کنارهگیری کنند بلکه به نفع او دست به تبلیغ بزنند و توانمندیهای نامزد برگزیده را به مردم معرفی کنند.
۶- در ادامه باید گفت اظهارات آقای همتی در دور اول مناظره که در مناظرههای بعدی نیز بارها تکرار شده است، ترفند حسابشده مدعیان اصلاحات است که برای ادامه وضع فاجعهبار ۸ سال گذشته طراحی شده و از طریق فاصلهگذاری میان نیروهای انقلاب و شکست آراء آنها دنبال میشود. آقای همتی -بخوانید مجموعه مورد اشاره در بند نخست این یادداشت- اصرار دارند نامزدهای انقلاب را با برچسب نامزد پوششی! از نزدیکی و توافق با یکدیگر دور کنند و آنان را برای توافق و کنارهگیری به نفع یکی از ۵ نامزد موجود با رودربایستی روبهرو سازند! ... حالا به سندی که در بند بعدی میآید توجه کنید؛
۷- یکی از مدعیان اصلاحات و عضو مرکزیت حزب منحل شده مشارکت در مصاحبه با نشریه «صدا» میگوید:
«مهمترین هدف اصلاحطلبان، تعمیق شکاف در حاکمیت است. مهمترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران فرآیند ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت اصولگرایان تندرو با سایر اصولگرایان است. نهایی کردن شکاف میان جناح حاکم، به لحاظ تاریخی مهم است. اصلاحطلبان باید نقش گُوِه را بازی و این شکاف را به جدایی کامل برسانند. دولت روحانی به دلایل گوناگون، حتی بهتر از اصلاحطلبان میتواند بخشی از این اهداف را محقق کند». آنچه مصاحبهکننده بر زبان آورده است سخن خود او نیست.
طرح مرکزیت مدعیان اصلاحات است که از طریق او نشت کرده و ظاهراً با ملامت و توبیخ مرکزیت هم روبهرو شده است!
اخبار موثقی که به کیهان رسیده حاکی از آن است که شماری از مدعیان اصلاحات با پوشش سرخوردگی از اصلاحطلبان در ستاد برخی از نامزدهای جبهه انقلاب حضور یافته و با ارائه اطلاعات غلط درباره میزان رای آنها، تلاش میکنند آنان را از انصراف به نفع دیگران منصرف سازند!
۸- و بالاخره نقل این داستان از قضاوتهای حضرت امیر علیهالسلام
نیز میتواند در ماجرای پیشروی درسآموز باشد چرا که خدمت به اسلام و انقلاب دغدغه مشترک هر ۵ نامزد جبهه انقلاب است.
داستان دو زن که ادعاي مادري كودكي را داشتند و بر ادعاي خود پاي فشرده و دست بر نميداشتند و هنگامي كه پند و اندرز فراوان امیرالمؤمنین علیهالسلام کارساز نیفتاد و هر دو را در ادعاي خويش پابرجا ديد، وانمود كرد كه قصد دارد كودك را با شمشير، دو نيمه كند و هر نيمه را به يكي از دو مدعي بسپارد! در آن حال، آن كه مادر واقعي بود و كودك را به ژرفاي دل دوست داشت و دلبند خود ميدانست، دست از ادعا كشيد و اميرالمؤمنين(ع) كودك را به او سپرد.
حسین شریعتمداری
استکبار ستیزان
ناامیدی اصلاحطلبان از همتی و مهرعلیزاده
🔹اصلاحطلبان از عملکرد ضعیف همتی و مهرعلیزاده در مناظره ها ناامید شده و به نظر می رسد بر خلاف استراتژی قبلیشان، دیگر بنای حمایت آشکار از آنها را ندارند.
🔹اصلاحطلبان به بهانه اینکه گزینههای اصلی آنها از فیلتر شورای نگهبان رد نشدهاند، درصدد هستند از این فرصت برای مظلومنمایی استفاده کنند و در پروژه قهر از صندوق رأی بدمند.
فارس
استکبار ستیزان
نقش دولت روحانی در میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ چیست؟
🔹برجام، رفع تحریمها، بورس، افزایش قیمت بنزین، ترمیم بافتهای فرسوده، رفع آلودگی هوا، بالا بردن ارزش پول ملی و افزایش تعداد شاغلین، از شعارهایی بود که در ۸ سال گذشته بارها بر زبان روحانی و اعضای کابینه وی جاری شد.
🔹دعوت به حضور در پای صندوقهای رای از سوی دولت هر چند در ظاهر یک امر بدیهی و مهم است اما گویی خود دولت از عوامل کمرنگی مشارکت حداکثری در انتخابات است.
🔹بسیاری از مردم وعدههای محقق نشده حسن روحانی در دو انتخابات سالهای ۹۲ و ۹۶ را دلیل بیاعتمادی به برنامهها و طرحهای نامزدهای این دوره انتخابات ریاست جمهوری معرفی میکنند.
فارس
استکبار ستیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار و توصیهی #مهم رهبر به طرفداران کاندیدهای ریاست جمهوری
❌ برنامهی مخالفین به جان هم انداختن طرفدارهاست به وسیله فضای مجازی
رادار انقلاب
استکبار ستیزان
💡نگاه ابزاری اصلاحطلبان به اهل سنت
🔺مولوی عبدالحمید چندی پیش در جمع نمازگزاران اهل سنت زاهدان با انتقاد از عملکرد دولت تدبیر و امید تصریح کرد: «جامعه اهلسنت تنور انتخابات را برای اصلاحطلبان داغ کردند اما اصلاحطلبان خودشان اعتراف کردند که نتوانستند برای اهلسنت کاری کنند. اصلاحطلبان نخواستند برای حل مشکلات اهلسنت از خودشان هزینه کنند».
🔹لازم به ذکر است مولوی عبدالحمید در انتخابات گذشته از رئیس جمهور فعلی حمایت کرده بود. اثرات سوء «انتخاب غلط» تا سالها باقی خواهد ماند.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
حجره
استکبار ستیزان
💢روایتی از بیاعتمادی هاشمی به مردم
🔸رئیس بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی ضمن اشاره به عدم اعتماد هاشمی به مردم، گفت: «هاشمی رفسنجانی اصرار داشت که خبر فوت امام به مردم داده نشود و مردم به دعا و ختم أمن یجیب فراخوانده شوند تا مجلس خبرگان کار خود را انجام دهد. او از اول میخواست به مردم دروغ بگوید و برخورد دوگانه داشته باشد.»
⁉️چهرههای اصلاحطلبی که تاریخ، بیاعتناییشان به مردم را گواهی میدهد، با چه رویی نزدیک #انتخابات از «جمهوریت» نظام سخن میگویند!؟
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
حجره
استکبار ستیزان
🔴 دعوت #خاتمی از اصلاحطلبان برای شرکت در #انتخابات
خاتمی از سران فتنه 88:در این فضای سرد و افسرده، درحالیکه جامعه ما نیاز به نشاط و امید و اشتیاق به شرکت در عرصه سرنوشت دارد، امیدوارم این حزب و همه تشکل ها و احزاب و جریان های سیاسی و ملی بتوانند در این برهه حساس مسئولیت خود را نسبت به میهن و مردم به درستی بشناسند و در انجام مسئولیت موفق باشند.
#تکرار
روشنگری
استکبار ستیزان
واکنش توییتری مسئول رسانه ستاد رئیسی درباره بیانیههای سیاسی با ظاهر کرونایی
اطلاعیه های اخیری که با امضای شورای اطلاع رسانی دولت و ستاد کرونا علیه سید ابراهیم رئیسی صادر شده با دستور مستقیم آقای واعظی بوده و متن آن کلا در دفتر رئیس جمهور تنظیم شده است.
❌استکبارستیز ❗️❗️وحشت روحانی و برخی از وزرا و مدیران ارشد روحانی از پیروزی دکتر رئیسی کاملا مشهود است❗️چون با رئیس جمهور شدن دکتر رئیسی محاکمه علنی همه خیانتکاران و چپاولگران از جمله روحانی تصریح خواهد شد ❗️ آری این است وحشت روحانی ❗️❌
استکبار ستیزان
❓مطالبهای قانونی یا جرقه فتنه؟ 🔸بعد از تذکر رهبر معظم انقلاب پیرامون جبران ظلم به برخی نامزدها در
🔰پاسخ مستدل یکی از فقهای شورای نگهبان درباره مطالبه برخی نامزدهای ریاست جمهوری:
1️⃣ ذکر دلیل در صورت درخواست قانونی شخص داوطلب است، نه درخواست رسانهای.
2️⃣ جواب هم به خود داوطلب است به صورت #مکتوب، نه اعلان رسانهای.
3️⃣ چنانچه قبلاً مکرراً و رسماً اعلام شده، قانون موجود مربوط به ردّ صلاحیت است، نه #عدم_احراز_صلاحیت که ملاک رأی گیری در مسأله انتخابات ریاستجمهوری است.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
حجره
استکبار ستیزان
آقای روحانی! اگر طرفدار شفافیت بودید قانون شفافیت حقوق و مزایای دولتمردان را اجرا میکردید
رئیسجمهور درحالی شفافیت را از افتخارات دولت تدبیر و امید دانست که ماده ۲۹ قانون برنامه ششم مبنی بر راهاندازی سامانه شفافیت حقوق و مزایای مدیران و کارمندان را هرگز اجرا نکرد.
حجتالاسلام روحانی دیروز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، با تشریح اقدامات و تلاشهای انجام شده از ابتدای شیوع کرونا در کشور و موفقیتهای بدست آمده در طول این مدت، گفت: امروز در زمینه تجهیزات مورد نیاز برای مقابله با این بیماری روی پای خود ایستادهایم و کمبودی نداریم.
روحانی با بیان اینکه امروز به راحتی میتوانیم روزانه 150 هزار اقدام تشخیصی انجام دهیم، گفت: این اقدامات و تلاشها جای تشکر و قدردانی دارد اما برخی فکر میکنند اگر از دولت یا وزارتخانهای تشکر و تعریف کنند برایشان دردناک است، حداقل از مردم، پزشکان و پرستاران و مدافعان سلامت تشکر کنید.
رئیسجمهور در این زمینه به طرح تحول سلامت به عنوان یکی از اقدامات افتخارآمیز دولت تدبیر و امیداشاره کرد و با بیان اینکه کار دولت یازدهم و دوازدهم در زمینه سلامت در تاریخ کشور بینظیر بوده است، گفت: دنیا از اجرای این طرح بزرگ در ایران حیرت کرد اما من تعجب میکنم که چرا بعضیها نمیتوانند طرح تحول سلامت را بفهمند.
رئیسجمهور در ابتدای سخنان خود با تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت حضرت معصومه (ع) و روز دختر گفت: برای ما اهمیت ویژهای دارد که پسران و دختران با یک عدالت واقعی دینی و اسلامی در این جامعه با هم زندگی میکنند، چه از لحاظ علم و دانش و اطلاعات، چه از لحاظ نقش سیاسی که باید در جامعه داشته باشند که یک نمونه آن مسئله انتخابات و رفتن پای صندوق است.
رئیسجمهور در بخش دیگری از سخنان خود به دفاع از عملکرد دولت پرداخت و با بیان اینکه اطلاعرسانی شفاف در همه زمینهها را از دیگر افتخارات بزرگ دولت تدبیر و امید است، خاطرنشان کرد: شفافیت هم از دیگر خصوصیات عملکرد دولت بوده که قابل انکار و تردیدافکنی نیست. ایجاد دولت الکترونیک، ایجاد سامانههای متعدد مثل سامانه تجارت و امثال آن از اقدامات درخشان دولت تدبیر و امید است.
رئیسجمهور درحالی شفافیت را از افتخارات دولت تدبیر و امید دانست که ماده ۲۹ قانون برنامه ششم مبنی بر راهاندازی سامانه شفافیت حقوق و مزایای مدیران و کارمندان را هرگز اجرا نکرد.
پس از مطرحشدن حقوقهای نجومی و انتشار فیشهای حقوقی غیرمتعارف برخی مدیران دولتی همچون رئیسصندوق توسعه ملی، مدیران بیمه مرکزی ایران، بانک رفاه کارگران و چند سازمان دیگر در سال ۹۵، قانونگذار در خلال تدوین برنامه ششم توسعه در ماده ۲۹، دولت را مکلف به ایجاد سامانه حقوق و مزایا کرد تا از این طریق تمامی اطلاعات مربوط به حقوق و مزایای کارکنان دستگاههای اجرایی دولتی و سایر قوا مورد رصد قرار گیرد.
طبق ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه مقامات، رؤسا، مدیران کلیه دستگاههای اجرایی و همچنین دستگاهها و واحدهایی که شمول قانون بر آنها مستلزم ذکر یا تصریح نام است اعم از اینکه قانون خاص خود را داشته یا از قوانین و مقررات آن تبعیت میکنند نظیر وزارت جهاد کشاورزی، شرکت ملی نفت، شرکت ملی گاز، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران، بانک مرکزی، سازمان بنادر و کشتیرانی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، صداوسیما، ستاد اجرایی و قرارگاههای سازندگی و اشخاص حقوقی وابسته به آنها، اشخاص و دستگاههایی هستند که باید اطلاعات حقوق و دستمزد خود را در این سامانه ثبت کنند.
در این قانون صراحتاً آورده شده که دولت مکلف است تمام حقوق، دستمزد، مزایا، پاداشها و هر آنچه کارمندان و مدیران بهعناوینمختلف به دست میآورند را دقیقاً مانند یک فیش حقوقی در معرض دید مردم بگذارد؛ اما دولت در حالی دم از شفافیت و مبارزه با فساد میزند که هنوز این بند قانونی از برنامه ششم را اجرایی نکرده است.
استکبار ستیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طلایی ترین ۳ دقیقه آية الله رئیسی این بود.
آقاي رئیسی به هر علت در پاسخ به حملات رگباری آقايان همتی و مهرعلیزاده در این ۹ ساعت مناظره واکنش تند و قاطع نشان ندادند و بیشتر ترجیح دادند آنها را به رعایت تقوی و اخلاق دعوت کند.
اما سرانجام در این سه دقیقه ای که می بینید، طلایی ترین، ریلکس ترین، مختصر و مفیدترین و جامع ترین پاسخش را داد.
پاسخی که ترکیبی از متلک پرانی، مطایبه و خنثی گر دوقطبی مطلوب اصلاح طلبان (آزادی اجتماعی در برابر بگیر و ببند) بود و برخی پاسخ های حیاتی اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی را در خود داشت.
در ضمن آقاي رئیسی بالاخره در این مناظره کمی چهره جدی را کنار گذاشت و بیشتر لبخند زدند.
#انتخاب_اصلح
#رئیسی
#مشارکت_حداکثری
مرد_میدان
استکبار ستیزان
#تحلیل
💢 به یک دولت مقتدر نیازمندیم
🔴 شاید مهم ترین کلید واژه مناظره دیروز کلمه #دولت_مقتدر بود. دولت مقتدر مهم ترین نیاز ایران امروز است.
🔴 ایرانی که بر اثر بی تدبیری و بی عرضه گی دولت حسن روحانی هم در عرصه داخلی و هم در عرصه خارجی دچار ضعف اساسی شده است.
🔴 چاره حل این مشکل، روی کار آمدن فردی قاطع و انقلابی و تشکیل دولتی مقتدر در ایران اسلامی است.
🔴 دولت مقتدر دولتی است که می تواند در عرصه داخلی با اقتدار تمام مشکلات و موانع را برطرف کرده و اقتصاد مقاومتی را در داخل اجرا نماید و مفسدین و مافیای داخلی را به صلابه بکشاند.
🔴 این دولت در عرصه خارجی نیز می تواند عزت بین المللی را برای ایران عزیز رقم بزند و حتی در زمینه برجام خسارت بار هم، حق ملت شریف ایران را از دشمنان خونخوار و جنایتکار پس بگیرد.
✍️#حسین_کاظمی
#مناظره
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
#آنتی_سکولار
استکبار ستیزان
خیمهگاه ولایت
اخبار موثقی که رسیده حاکی از آن است که شماری از مدعیان اصلاحات با پوشش سرخوردگی از اصلاحطلبان در ستاد برخی از نامزدهای جبهه انقلاب حضور یافته و با ارائه اطلاعات غلط درباره میزان رای آنها، تلاش میکنند آنان را از انصراف به نفع دیگران منصرف سازند!
#نفوذ
خیمه گاه ولایت
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
.
مناظره را چگونه می دید؟
به کدام نامزد رای می داد؟
♦️شهید سلیمانی، مناظره ها را از کدام زاویه می دید و نقد می کرد و مبنای رای دادن یا رای ندادنش به افراد چه بود؟ آن شهید والا مقام که در همه نظرسنجی ها، بالای نود درصد محبوبیت داشت، در بخشی از وصیت نامه خویش می نویسد:
🔹"نكته ای كوتاه خطاب به سیاسیون كشور دارم: چه آنهایی [كه] اصلاح طلب خود را می نامند و چه آنهایی كه اصول گرا. عزیزان، هر رقابتی با هم می كنید و هر جدلی با هم دارید، اما اگر عمل شما و كلام شما یا مناظره هایتان به نحوی تضعیف كننده دین و انقلاب بود، بدانید شما مغضوب نبی مكرم اسلام و شهدای این راه هستید؛
🔹مرزها را تفكیك كنید. اگر میخواهید با هم باشید، شرط با هم بودن، توافق و بیان صریح حول اصول است. اصول، مطوّل و مفصّل نیست. اصول عبارت از چند اصل مهم است:
🔻1- اول آنها، اعتقاد عملی به ولایت فقیه است؛ یعنی این كه نصیحت او را بشنوید، با جان و دل به توصیه و تذكرات او به عنوان طبیب حقیقی شرعی و علمی، عمل كنید. كسی كه در جمهوری اسلامی میخواهد مسئولیتی را احراز كند، شرط اساسی آن [این است كه] اعتقاد حقیقی و عمل به ولایت فقیه داشته باشد.
🔻من نه می گویم ولایت تنوری و نه می گویم ولایت قانونی؛ هیچ یك از این دو، مشكل وحدت را حل نمیكند؛ ولایت قانونی، خاصّ عامه مردم اعم از مسلم و غیر مسلمان است، اما ولایت عملی مخصوص مسئولین است كه می خواهند بار مهم كشور را بر دوش بگیرند، آن هم كشور اسلامی با این همه شهید.
🔻2- اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی و آنچه مبنای آن بوده است؛ از اخلاق و ارزش ها تا مسئولیت ها؛ چه مسئولیت در قبال ملت و چه در قبال اسلام.
🔻3- به كارگیری افراد پاكدست و معتقد و خدمتگزار به ملّت، نه افرادی كه حتی اگر به میز یك دهستان هم برسند خاطره ی خان های سابق را تداعی می كنند.
🔻4- مقابله با فساد و دوری از فساد و تجمّلات را شیوه خود قرار دهند.
🔻5- در دوره حكومت و حاكمیت خود در هر مسئولیتی، احترام به مردم و خدمت به آنان را عبادت بداند و خود خدمتگزار واقعی، توسعه گر ارزش ها باشد، نه با توجیهات واهی، ارزش ها را بایكوت كند.
🔹مسئولین همانند پدران جامعه می بایست به مسئولیت خود پیرامون تربیت و حراست از جامعه توجه كنند، نه با بی مبالاتی و به خاطر احساسات و جلب برخی از آراء احساسی زودگذر، از اخلاقیاتی حمایت كنند كه طلاق و فساد را در جامعه توسعه دهد و خانواده ها را از هم بپاشاند.
🔹حكومت ها عامل اصلی در استحكام خانواده و از طرف دیگر عامل مهم از هم پاشیدن خانواده هستند. اگر به اصول عمل شد، آن وقت همه در مسیر رهبر و انقلاب و جمهوری اسلامی هستند و یك رقابت صحیح بر پایه همین اصول برای انتخاب اصلح صورت می گیرد".
محمد ایمانی
استکبار ستیزان