🔴رامسفلد وزیر دفاع بوش که بود؟
🔹پیش از دوره دوم وزارتش از معماران پروژه 1996 بود. طرحی که وی به همراه دوستان جمهوریخواهش در اواخر سال 1996 برای منطقه تدارک دیدند که هدف اصلیاش تضمین امنیت اسرائیل بود.
🔹او میخواست که با حذف صدام عمق استراتژیک سوریه که مهمترین تهدید اسرائیل بود از سر راه برداشته شود. درمرحله دوم این طرح قرار بود رژیم پادشاهی که توسط عبدلکریم قاسم سرنگون شده بود را احیا نمایند که مانع قدرت یابی ایران و شیعیان در شرق مدیترانه و خلیج فارس شوند.
🔹او به درک واصل شد ولی نقشه های شوم او در منطقه در حال اجرا است
بیداری ملت
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
حماسهای بزرگ در میانه یک نامعادله!
۱- خودرویی را تصور کنید که در یک بزرگراه آسفالته و چند بانده و خلوت با سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت در حرکت است و اگر تابلوهای حاشیه اتوبان، حداکثر سرعت را ۱۲۰ کیلومتر در ساعت اعلام نکرده بودند، میتوانست چند ده کیلومتر دیگر هم بر سرعت خود بیفزاید. حالا، همان خودرو را با همان راننده در نظر آورید که این دفعه در یک جاده کوهستانی باریک، پر پیچ و خم و یخزده در حرکت است! آیا هیچ انسان عاقلی میتواند انتظار داشته باشد که خودروی مورد اشاره در اینجاده کوهستانی باریک و یخزده نیز با همان سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند؟! از جادهای با این خصوصیات کمتر رانندهای حاضر به عبور است و اگر ریسک حرکت در آن را بپذیرد، به سختی میتواند سرعتی بالاتر از ۲۰ یا ۲۵ کیلومتر در ساعت داشته باشد. حالا اگر رانندهای در اینجاده با سرعتی مثلاً ۴۰ یا ۵۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند، آیا اقدامی خارقالعاده انجام نداده و مهارتی مثالزدنی را به نمایش نگذاشته است؟! میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را باید در این «نامعادله»! به ارزیابی نشست
و در اینباره گفتنیهایي هست؛ بخوانید!
۲- انتخابات ۱۴۰۰ رخدادی شبیه جنگ احزاب (جنگ خندق) در صدر اسلام بود. در جنگ احزاب همه دشمنان ریز و درشت اسلام، تصمیم گرفتند اختلافات بعضاً فراوانی که با یکدیگر داشتند را کنار بگذارند و تمامی توان خود را برای مقابله با اسلام نوپای آن روز به کار بگیرند چرا که اسلام ظلمستیز را اصلیترین دشمن خود میدانستند (و حق داشتند). و اینگونه بود که همه آنها، از مشرکان، اشراف و بردهداران گرفته تا یهودیان و پیروان سایر ادیان به هم پیوستند و علیه اسلام، سپاه پر شماری آراستند و به مدینةالنبی(ص) که پایگاه اسلام نوپای آن روز بود، یورش آوردند. آن روزها هم کسی گمان نمیکرد مشرکان بتپرست و طوایفی از یهودیان خداپرست که با یکدیگر اختلاف بنیادین داشتند، به ائتلاف برسند، ولی رسیدند!
نزدیک به دو سال قبل از انتخابات ۱۴۰۰ ائتلاف دشمنان اسلام و انقلاب شکل گرفته بود. مقامات و رسانههای آمریکایی، اروپایی، صهیونیستی، رسانههای اجارهای برخی از کشورهای عربی و شماری از دولتهای منطقه، گروهها و احزاب ضدانقلاب و فراری و دنبالههای داخلی آنها و ... به صحنه آمده و علیه انتخابات ۱۴۰۰ تبلیغات گستردهای را تدارک دیده بودند و در همان حال هیچ فرصتی را برای فشار بر مردم با هدف تعریفشده ناامید کردن آنها نسبت به نظام و آینده آن، از دست نمیدادند.
۳- فقط یک نیمنگاه به حجم این دشمنیها و دامنه تبلیغات ناامیدکننده ائتلاف یاد شده به وضوح نشان میدهد که این حجم از هجوم در مقایسه با موارد مشابه قبلی، بیسابقه و بینظیر بوده است. به جرأت میتوان گفت که تحلیل و تفسیر رسانههای غربی و عبری و عربی و اظهارنظر مقامات رسمی آنها درباره انتخابات ۱۴۰۰ ایران بارها بیشتر و گستردهتر از اظهارنظر پیرامون انتخابات کشورهای خودشان بوده است. چرا؟! پاسخ این سؤال دشوار نیست. ایرانی که قبل از انقلاب، با عنوان «کشوری در جنوب اتحاد جماهیر شوروی» شناخته میشد، امروزه به قله بلندی رسیده است. همین دیروز سناتور «لیندسی گراهام» با نگرانی میگوید «ایران میخواهد ما را از سوریه و عراق اخراج کند» و اندیشکده آمریکن اینترپرایز تاکید میکند که در منطقه بدون نظر ایران هیچ اقدامی را نمیتوان انجام داد و ... صدها اعتراف دیگر از ایندست که خود حدیثی مفصل است.
انتخابات ۱۴۰۰ در کوران این هجوم تبلیغاتی بیسابقه و بینظیر صورت گرفت.
۴- آقای روحانی درباره میزان مشارکت مردم میفرمایند «بیخودی نگوئیم بهخاطر معیشت، مردم نیامدند»! و این پرسش را بیپاسخ میگذارند که چگونه میتوان، دهها (اگر نگوئیم صدها) مشکل معیشتی که دولت ایشان طی ۸ سال گذشته به مردم تحمیل کرده است را در سرخوردگی شماری از مردم و دلسردی آنان نسبت به انتخابات بیتاثیر دانست؟! و چرا تمامی نامزدها -بدون استثناء- در مناظرهها و تبلیغات انتخاباتی خود، وعده تلاش بیوقفه برای رفع مشکلات معیشتی مردم را میدادند؟! اگر مشکلات حاد معیشتی نبود چرا وعده رفع آن را میدادند و اگر این مشکلات در دلسردی برخی از مردم تاثیر نداشت چرا با تاکید بر رفع مشکلات، مردم را به حضور گسترده دعوت میکردند؟!
ادامه دارد👇
استکبار ستیزان
۵- گرانی افسارگسیخته کالا و خدمات مورد نیاز مردم. چوب حراج به بیتالمال و تعطیلی صدها کارخانه و مراکز تولید. کاهش دهها برابری و نزدیک به سقوط ارزش پول ملی. سرازیر کردن ۳۰ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن طلا به حلقوم مفسدان و رانتخواران. افزایش ۸ برابری قیمت مسکن، تنزل ۶ رتبهای اقتصاد کشور از هجدهمین رتبه در اقتصاد دنیا. شکستن رکوردهای تورم، رکود و ضریب جینی و گسترش فقر و بیکاری و فاصله طبقاتی. از کار انداختن تاسیسات هستهای کشور، وعده لغو تحریمها که نه فقط هیچ تحریمی لغو نشد بلکه صدها تحریم دیگر نیز به آن اضافه شد. نقدینگی که میتوانست و باید روانه عرصه تولید شده و باعث کسب و کار شود، از ۴۳۰ هزار میلیارد تومان به ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت، کشور از خودکفایی در تولید گندم و گوشت قرمز و گوشت مرغ به واردات این اقلام ضروری و معیشتی مردم کشیده شد و ... بدیهی است که این حجم از مشکلات میتوانست دلسردی شماری از مردم را به دنبال داشته باشد.
۶- سایت www.idea.net وابسته به موسسه معتبر و بینالمللی دموکراسی و همکاریهای انتخاباتی (IDEA) با بررسی میزان مشارکت در انتخابات ۱۵ کشور اروپایی و آسیایی طی سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ که دنیا درگیر ویروس کرونا بوده است، اعلام کرده که میزان مشارکت در اغلب این کشورها به زیر ۵۰ درصد کاهش یافته و متوسط میزان تاثیر کرونا در کاهش مشارکت را ۱۴/۴۰ درصد ارزیابی کرده است. با این حساب اگر متوسط تاثیر بیماری کرونا را در انتخابات ۱۴۰۰ دخیل بدانیم (و نه حداکثرهای ۲۵ و ۳۰ درصدیرا) میتوان نتیجه گرفت که میزان مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ کشورمان 63/2 درصد بوده است (14/40 + 48/8).
۷- مشکلاتی که در تدارک امکانات لازم برای اخذ رای از رایدهندگان پدید آمده بود، نظیر شروع دیر هنگام رایگیری در برخی از مراکز اخذرای و یا حملات وحشیانه گروهکهای تروریست به رایدهندگان ایرانی خارج کشور و ... را نیز نباید از نظر دور داشت.
حالا، برای ارزیابی نهایی، نگاهی به سوی دیگر ماجرا نیز ضروری است. بخوانید؛
۷- مجموعه دشمنان ریز و درشتی که در بند دوم این یادداشت به آن اشاره شد، بعد از ناکامی در تحریم انتخابات و شوک سنگینی که از نتیجه انتخابات دریافت کردند، ساز دیگری را کوک کرده و مدعی شدند کسانی که در انتخابات شرکت نکردهاند مخالف نظام هستند! که باید گفت؛
الف: در تمامی دنیا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد واجدین حق رای در انتخابات شرکت نمیکنند، آیا این طیف مخالف نظام حاکم بر کشور خود هستند؟!
ب: بسیاری از دلخوریها ناشی از عملکرد مسئولان اجرایی و مراکزی است که با معیشت مردم سر و کار دارند. در این حالت گلایهها از مسئولان و مراکز یاد شده است و نه نظام که به آن اشاره شد.
ج: مدعیان مورد اشاره، درباره حضور چند ده میلیونی مردم در تشییع پیکر مطهر شهید سلیمانی چه میگویند. مگر سردار دلها، مظهر و نماد تمامنمای جمهوری اسلامی ایران نبود؟!
د: رای ندادن برخی از واجدان حق رای، چه آنها که نتوانستهاند و چه آنان که نخواستهاند را نمیتوان به حساب تحریم انتخابات و یا همسویی با دشمنان تابلودار فاکتور کرد. بلکه در این خصوص علتهای فراوان دیگری میتواند دخیل بوده باشد که به برخی از آنها اشاره شد.
۸- اگر از گروهکهای ضد انقلابی که هویتی غیر از کاسهلیسی دشمنان بیرونی ندارند و برخی از اجق وجقهای داخلی که برای مطرح شدن خودشان را به در و تخته میزنند صرفنظر کنیم که در واقع نیز عددی نیستند که داخل آدم حساب شوند، دشمنان تابلودار بیرون به خوبی میدانند که انتخابات ۱۴۰۰ با توجه به مواردی که فقط به چند نمونه از آن اشاره شد، حماسهای بزرگ و ماندگار بوده است که اصلیترین دستاورد آن رویکرد مردم به ارزشهای بعضاً فراموش شده انقلاب و آغاز فصل جدیدی از مردمسالاری دینی با تمامی مشخصات حیاتبخش آن است. نسخهای که مبارزه بیامان با فساد اقتصادی، وادادگی، کمکاری، سوءاستفاده از جایگاه مدیریتی و مقابله با میدانداری اشراف و مرفهان بیدرد و ... بخشی از مشخصاتی است که در تغییر ریل اخیر قابل دیدن است. رئیسجمهور منتخب با کارنامه موفق خود به وضوح نشان داده است که راهی این راه است.
و کوتاه سخن، همدلی و همزبانی با رهبر حکیم و معظم انقلاب است که میفرمودند « این انتخابات حقاً و انصافاً حماسه بود. به معنای واقعی کلمه حماسه این مردم بود، حماسه آفریدند. تلاشهایی انجام میگیرد، نامه مینویسند، در فضای مجازی حرف میزنند، که عظمت این انتخابات را انکار کنند اما فایدهای ندارد. این تلاش بیهوده است».
حسین شریعتمداری
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
ایران: پایان رقابت، آغاز رفاقت /آمریکا: پایان رقابت، آغاز شرارت
دیدار رئیس جمهور منتخب با رقبای انتخاباتی خود در حالی است که در کشوری مثل آمریکا، آشوب های داخلی سال گذشته و تداوم کشمکش های سیاسی در جریان انتخابات ریاست جمهوری آن هم تا هفتهها، رسوایی بزرگی را برای آنها رقم زد و مایه بهت و تعجب بسیاری از ناظران بین المللی شد.
6 کاندیدای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ساعتی پیش با حضور در دفتر حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی رئیسجمهور منتخب، با وی دیدار کردند.
در این دیدار که به دعوت حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی برگزار شد، کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری درباره وضعیت کشور و راههای حل مشکلات موجود با رئیس جمهور منتخب هماندیشی و تبادل نظر کردند.
گفتنی است بعد از انتخابات 28 خرداد، حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور و برخی دولتمردان برای تبریک پیروزی سید ابراهیم رئیسی در انتخابات با وی دیدار کردند.
دیدار رئیس جمهور منتخب با رقبای انتخاباتی خود در حالی است که مدعیان دموکراسی در جهان کمتر شاهد چنین اتفاقات و اقداماتی بودهاند به ویژه در کشوری مثل آمریکا که آشوبهای داخلی و تداوم کشمکشهای سیاسی سال گذشته دموکرات ها و جمهوریخواهان در جریان انتخابات ریاست جمهوری تا هفته ها، رسوایی بزرگی را برای آنها رقم زد و مایه بهت و تعجب بسیاری از ناظران بین المللی شد.
در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا (۲۰۲۰) دونالد ترامپ از جو بایدن، رقیب دموکرات خود، شکست خورد ولی دعوا بر سر انتقال قدرت تا هفته ها ادامه داشت و در جریان درگیری های خیابانی طرفداران دو نامزد در واشنگتن و چند شهر دیگر، دهها نفر به ضرب گلوله و چاقو کشته و مجروح شدند.
پس از آنکه دونالد ترامپ، رقیب سیاسی جو بایدن در حین شمارش آرا و پس از آن با ادعای نادرست تقلب گسترده آرا سعی در لغو انتخابات داشت، طرفدارانش به کاخ کنگره آمریکا حمله و همزمان با جلسه مجالس نمایندگان و سنای این کشور، آن را اشغال کردند ؛ اتفاقی که اوج درگیری ها و شورش های انتخاباتی در این کشور بود و صدر تا ذیل ساختار سیاسی و اجتماعی آمریکا را تحت شعاع خود درآورد.
در پی آشوب های داخلی پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بسیاری از کشورهای جهان نگرانیهای خود را در مورد اعتراضات مردمی ابراز و خشونت در آمریکا را محکوم کردند. بسیاری از کشورها و ناظران بین الملل هم با انتقاد از دولت آمریکا، شورش های داخلی در آمریکا را با سایر آشوب ها در طول تاریخ مقایسه و از وخامت وضعیت داخلی در آمریکا ابراز تاسف کردند.
مایلز هونیگ، تحلیلگر سیاسی آمریکایی گفت: «حمله به کنگره، ساختارهای دموکراسی آمریکا را به لرزه درآورد.»
علاوه بر این ، مناظره های انتخاباتی در آمریکا نیز صحنه دیگری از عمق وخامت درگیری ها بر سر قدرت را نشان داد؛ مناظره هایی که چهره عریان آمریکا و دموکراسی متزلزل یانکی های وحشی را به نمایش گذاشت و «آبروریزی برای آمریکا» را تیتر یک مهمترین رسانه های جهان کرد.
ریچارد هاس، تحلیلگر و رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا با اشاره به اولین مناظره ترامپ و بایدن نوشت: «دعا می کنم مارشال مک لوهان (فیلسوف کانادایی- اشاره هاس به نظریه دهکده جهانی است) اشتباه کرده باشد و کل جهان نظاره گر این مناظره نباشند در غیر اینصورت این مناظره باقی مانده نفوذ آمریکا را در جهان تضعیف می کند و آرمان دموکراسی را با مشکل مواجه می کند»
اما در ایران اینگونه نبوده و نیست؛ نمونه نشست صمیمانه رئیس جمهور منتخب با سایر نامزدهای انتخابات و عکس یادگاری گرفتن آنها با یکدیگر است.
نشست دیروز حجت الاسلام رئیسی با کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، حاکی از عزم و اراده رئیس جمهور منتخب برای پایان دادن به اختلافات و بگومگوهای انتخاباتی، بهرهبرداری از همه ظرفیت ها و آغاز کار و تلاش برای حل مشکلات کشور است.
ادامه دارد👇
استکبار ستیزان
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، محسن مهر علیزاده، علیرضا زاکانی، عبدالناصر همتی، سعید جلیلی و محسن رضایی کاندیداهایی بودند که در رقابتهای انتخاباتی سیزدهمین دوره ریاست جمهوری حضور داشتند و امروز برای تبریک به رئیس جمهور منتخب و اعلام همکاری با دولت آینده، با رئیسی ملاقات کردند.
رئیس جمهور منتخب در پایان این نشست، دیدار 2 ساعته خود با کاندیداهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری را جلسهای بسیار خوب توصیف کرد و گفت: دوستان در این جلسه دیدگاهها و نظرات خود را مطرح و اولویتهایی که فکر میکنند دولت آینده باید در این یک ماه پیگیری نماید بیان کردند.
وی افزود: در این جلسه راهکارهای مختلفی که برای حل مسائل کشور وجود دارد و بخشی از آنها در مناظرات انتخاباتی نیز مطرح شد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مسلماً همه دوستان دغدغه کشور، انقلاب، رفع مشکلات و گرهگشایی از زندگی مردم را دارند که این خیلی مهم است.
رئیس جمهور منتخب با ابراز امیدواری نسبت به تداوم این نوع جلسات تأکید کرد: دوره رقابتهای انتخاباتی پایان پذیرفته و اکنون دوره رفاقت، همدلی، همراهی و همکاری برای رفع مشکلات مردم است که یک دغدغه همگانی است.
رئیسی خاطرنشان کرد: انشاءالله همدلی و هماندیشیها منحصر به این جلسه نبوده و این روش ادامه مییابد و مردم هم باید احساسشان این باشد که همه نگاههای سیاسی و دیدگاهها منتهی به رفع مشکلات و گرهها از زندگی آنها خواهد بود.
در پایان این نشست کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، با رئیس جمهور منتخب عکس یادگاری گرفتند.
استکبار ستیزان
اعتماد: نرخ تورم 60 درصد است نه 43 درصد
یک روزنامه حامی دولت میگوید: نرخ تورم بیش از آمار اعلامی دولت و 60 درصد است.
روزنامه اعتماد از قول یک کارشناس اقتصادی نوشت: بررسيها نشان ميدهد نرخ تورم بيش از نرخي است كه مركز آمار اعلام ميكند اين در حالي است كه در ساير كشورها همه اقلام حتي خودروهاي دست دوم را هم براي اعلام نرخ تورم محاسبه ميكنند.
افزايش نرخ تورم طي چند سال گذشته رشد چشمگيري داشته اما متاسفانه مسئولان با يكسري محاسباتي كه انجام ميدهند سعي بر آن دارند تا نرخ تورم را كمتر از نرخ واقعي آن نشان دهند. در بررسيهايي كه ما از چند ماه قبل شروع كرديم به اين موضوع پي برديم كه نرخ تورم بيش از ۶۰ درصد رشد داشته است، اما اينكه چرا نرخ تورم را پايينتر از نرخ واقعي آن نشان ميدهند موضوعي است كه مسئولان اين حوزه بايد پاسخگو باشند، چرا كه بين ۲۰ تا ۳۰ درصد نرخ تورم مربوط به بخش مسكن است (قيمت مسكن در اين مدت بين ۴۰ تا ۵۰ درصد رشد داشته) اما در محاسبات مركز آمار اين نرخ كمتر در نظر گرفته شده، همچنين قيمت پوشاك و لوازم خانگي در حال حاضر به ترتيب 4/5 تا ۶ برابر شده. ضمن اينكه هزينه حملونقل كه شامل هزينه مربوط به قيمت خودرو و استهلاك آن ميشود تا ۱۰ برابر رشد كرده است.
با محاسباتي كه ما انجام دادهايم نرخ تورم بيش از ۶۰ درصد رشد داشته و اين يعني ابرتورم، اما در مجموع سه مدل تورمي در کشور وجود دارد، يكي تورم داراييها است (تورم در بخش زمين، سهام، طلا و مسكن و ...)، دومين تورم در بخش كالايي است كه آن هم به دو بخش تقسيم ميشود؛ يكي كالاهايي كه دولت از آنها حمايت و آنها را كنترل ميكند (برخي اقلام خوراكي و ...) و بعدي كالاهايي است كه دولت از آنها حمايت نميكند (گوشي موبايل، خودروهاي وارداتي، لوازم خانگي و...)، سومين بخش نيز تورم در بخش خدمات است كه ۵۰ درصد نرخ تورم در اين بخش محاسبه ميشود. با توجه به رشد قيمت ارز كه از سالهاي گذشته شاهد آن بوديم تصويري كه در حال حاضر از تورم وجود دارد بيشتر در بخش كالايي و خدمات است. تورم قسمت داراييها به پايان رسيده و حتي در برخي از قسمتها مانند سهام و مسكن شاهد نزولي شدن قيمتها نيز هستيم و بايد گفت در اين دو حوزه كالايي و خدمات تورم همچنان وجود دارد.
یادآور میشود دولت، نرخ تورم سالیانه در پایان خردادماه را 43 درصد و تورم نقطهای را 47 درصد اعلام کرده است.
استکبار ستیزان
شرق و اعتماد: آقای روحانی برای چه باید از شما تشکر شود؟
سخنان آقای روحانی مبنی بر مطالبه تشکر از عملکرد دولت با وجود سوءمدیریت انجامشده، صدای نشریات حامی دولت را هم درآورد.
آقای روحانی اخیرا گفته بود «یک نفر هم به ما خسته نباشید نگفت». روزنامه شرق در اینباره در یادداشتی با عنوان «چرا تشکر نمیکنید؟»، نوشت: همیشه از خودم میپرسم که اگر رئیسجمهور به قول خودشان زودتر از قضیه بنزین باخبر میشدند، آنوقت قرار بود چه اتفاقی در کشور رقم بخورد؟ آیا اساسا اعتراضی شکل نمیگرفت؟ یا تجمعات مردم به نحو بهتری اداره میشد؟ یا ممکن بود اساسا جلوی افزایش قیمت بنزین گرفته شود؟ یا... زیرا بر همگان واضح و مبرهن است که افزایش قیمت سوخت (هزینه حملونقل) بهعنوان یکی از اجزای قیمت تمامشده هر کالایی، چگونه میتواند به افزایش سطح عمومی قیمتها (تورم) منجر شود؟ ولی به همان سیاق گذشته، قرار است که در این هفته قیمت لبنیات 70 درصد گران شود. بازهم ممکن است شما بهعنوان رئیسجمهور در جریان این موضوع قرار نگرفته باشید؟ ولی اگر تصور کنیم که در جریان قرار دارید، آنوقت میتوانیم روی چه اقدامات شما حساب ویژهای باز کنیم؟ به نظر میرسد که در این خصوص هم قطعا عامل پیدایش چنین مشکلی «نظام توزیع» کشور است نه «نظام تولید»، زیرا بعید است که گاوها خردمندانه اعتصاب کرده باشند یا از شدت عصبانیت پس از مشاهده روند قیمتها و نرخ تورم سالهای اخیر، شیرشان خشک شده باشد؟ مطمئنا باز موضوع واسطهها و دلالها در میان است خانوارها «نانی» که امسال درست در آستانه انتخابات 50 درصد گران شد، در شیر گرمی که قرار است هفته آینده 70 درصد بر قیمت آن بیفزایند، تلیت میکردند و بهعنوان شام به فرزندانشان میخوراندند. اما ظاهرا به این میزان هم رضایت نمیدهند و قرار است با این افزایش قیمتها، شیر را نیز از سفره آنها حذف کنند.
به نظرتان تشکر چنین مردمی با شکم گرسنه که عائله شما محسوب میشوند، حتی با فرض ادا کردن هم چه ارزشی میتواند داشته باشد؟
از جانب آن دسته از کارمندانی که بهدلیل بیعرضگی مدیرانشان در طول سالهای دولت شما بیکار بودند و حتی یک قلم نزدند یا قدمی برنداشتند ولی حقوق آنها حتی یک روز هم به قول شما به تأخیر نیفتاد، از جنابتان تشکر و قدردانی میکنم!
در همین حال روزنامه اعتماد نیز در یادداشتی با عنوان «خشمگین باشیم یا خسته نباشید بگوییم»، مینویسد: چرا دولت آقاي روحاني با چنين احساسي از قدرناشناسي در حال رفتن است و چرا كسي از اين رفتن دلتنگ نشده است؟ بهترين عنوان اين است كه بگوييم دستگاه عظيم دولت دوازدهم تقريبا رها شد و وزرا و مديران ارشد افزون براينكه ضعيف انتخاب شدند تا صرفا سازمان مربوطه را بچرخانند، گويا آزاد گذاشته شدند تا به ميزان اراده و سليقه و انگيزه خود كار كنند و ظاهرا از مركز فشاري براي اجراي مجدانه و متناسب با مشكلات بر ايشان وارد نميشد، در اين دوره هرچه جلوتر رفتيم انسجام در كار قوه مجريه كمرنگتر شد و اطلاق يك مجموعه واحد كه در زمينههاي مختلف برنامه و هدفهاي مشخص داشته باشد معني خود را از دست داد. بسيار شنيده شد كه وزرا به سختي و در فاصلههاي زماني طولاني قادر به ملاقات با رئيسجمهور ميشدند و اتخاذ تصميمهاي ضروري و فوري و بزرگ كه كل اراده دولت را طلب ميكرد با تاخيرهاي پرآسيب روبرو ميشد. چيزي كه حسرت يك خسته نباشيد خشك و خالي را تاكنون بر دل دولت گذاشته است رفتارها و گفتارهاي عجيب شخص رئيسجمهور است.
از اين كليات حسرتبار كه بگذريم گويا رئيس دولت با دل و روح و روان مردم هيچ كاري نداشت! ماجراي گراني بنزين نمونه بسيار روشني از نوع رفتار رئيس دولت با مردم بود، او قبل از گراني بنزين بايد با پوزش و شرمندگي جلوي ملت حاضر ميشد و توضيح ميداد و خواستار صبر بزرگوارانه مردم ميشد، وي نه تنها اين كار را نكرد كه بعدها در سخناني بهتآور كه بعضا با خندههاي مليح همراه ميشد عذر آورد كه وي صبح جمعه از ماجرا مطلع شده است! فقط همين جمله كه در تاريخ خواهد ماند و صداها خواهد كرد كافي بود كه دولتش سقوط كند اگر مورد حمايت قرار نميگرفت و مردم متوجه وخامت اوضاع
نبودند.
استکبار ستیزان
سوءمدیریت بازار نهادههای دامی مینگذاری برای دولت بعد
سوءمدیریت دولت در زمینه توزیع نهادههای دامی، موجب بحران جدی در تولید گوشت و مرغ شده است.
روزنامه جوان در این باره نوشت: انتشار ویدئو کشتار گاوهای آبستن طی هفتههای گذشته افکار عمومی را ناراحت کرد و نشان داد که ضعف مدیریت و سیاستگذاری در حوزه اقتصاد تا چه حد میتواند فاجعه بیافریند.
وضعیت توزیع نهادههای دامی در کشور به بدترین شکل خود وفادار مانده است؛ چه مرغداران و چه دامداران از این وضعیت گله سر دادهاند و مشکلات بزرگی طی روزهای گذشته ایجاد کرده است. فعالان این بخش میگویند هیچ مکانیسم درستی در این بخش وجود ندارد و بدقولی و اقدامات عجیب دولتیها آنها را در معرض ورشکستگی قرار داده است؛ مثلاً مرغداران، میگویند متأسفانه از سامانه بازارگاه به اندازه کافی نهاده توزیع نمیشود و برخی از تولیدکنندگان بیش از دو ماه است که پول واریز کردهاند، اما سهمیه دان آنها هنوز نرسیده است.
رئیس انجمن پرورشدهندگان مرغ گوشتی با اشاره به اینکه با توجه به شرایط موجود و نوسان لحظهای قیمت نهادهها نمیتوان نرخ تمامشده تولید برای مرغ تعیین و اعلام کرد، میگوید: قیمت مصوب مرغ زنده ۱۷ هزار تومان و قیمت مصوب مرغ گرم ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است، اما فقط میادین میوه و ترهبار مرغ را به این قیمت عرضه میکنند و در فروشگاههای سطح شهر قیمت بالاتر از این میزان و بسته به نقاط مختلف بین ۲۵ تا ۳۰ هزار تومان است.
آشوبی که در توزیع نهادههای دامی رخ داده کار دامداران را به ذبح سرمایه خود کشانده است و البته دولتیها، توجهی به این موضوع ندارند تا در صورت تداوم این شرایط، دولت آینده با یک بحران بزرگ مواجه شود.
استکبار ستیزان
خدمت ندانسته یونسی به رژیم درمانده اسرائیل
وزیر اطلاعات دولت خاتمی گفت: نفوذ موساد در بخشهای مختلف کشور به حدی است که جا دارد همه مسئولین جمهوری اسلامی، برای جان خودشان نگران باشند.
علی یونسی در گفتوگو با جماران اظهار داشت: از نفوذ سرویسهای اطلاعاتی و مخصوصاًًًً اسرائیل غفلت شد. ۱۰ سال اخیر متأسفانه نفوذ موساد در بخشهای مختلف کشور به حدی است که جا دارد همه مسئولین جمهوری اسلامی برای جان خودشان نگران باشند. متأسفانه سازمانهای امنیتی و اطلاعاتی به جای اینکه آنها را شناسایی کنند، به جان خودیها افتادهاند.
وی میافزاید: برای من بهعنوان فردی که مدتی در وزارت اطلاعات کار کردهام بسیار دردآور هست. در زمان ما و قبل از ما چنین نفوذهایی وجود نداشت و آنچه که میگفتند کار اسرائیل است ثابت شد که نبود. ولی بعد از ما به دلیل رقابت سرویسهای اطلاعاتی، موازیکاری که در وزارت اطلاعات رخ داد و سازمانهای جدیدی که در مقابل وزارت اطلاعات ایجاد شد، وزارت اطلاعات را تضعیف کردند.
یونسی گفت: آن سازمانهای جدید و موازی وزارت اطلاعات به جای اینکه با نفوذ مبارزه کنند، مشغول کنترل و مبارزه با خودیها شدند. میدان برای نفوذ سرویسهای جاسوسی دنیا باز شد و امروز ما حق داریم برای همه جا و هر اتفاقی که رخ بدهد نگران باشیم.
درباره اظهارات آقای یونسی گفتنی است؛ اولا اینکه ایشان- ولو با ادبیات مغلوط- اذهان را موضوع «نفوذ» کرده، مغتنم است. یونسی عضو طیفی است که بخشهایی از آنها به مدت بیست سال، موضوع توطئه و نفوذ را انکار کرده یا آدرس غلط درباره آن دادهاند.
ثانیا، طبق نظر آقای یونسی اسرائیل بایستی در موقعیت دشمن جایابی شود. اینجا هم اغلب مدعیان اصلاحطلبی و سران آن (از جمله خاتمی و موسوی)، کارنامه مردودی دارند.
آنها در فتنه آمریکایی- انگلیسی سال 88 تا جایی پیش رفتند که در روز قدس، دودستگی ایجاد کردند. آن روز، شعار القاشده وزارت خارجه اسرائیل، از سوی فتنهگران تکرار شد: «نه غزه، نه لبنان». بهنظر آقای یونسی، این خیانت بزرگ اگر نفوذ در میان برخی مدعیان سابق انقلابیگری و خط امام نیست، پس چیست؟ ضمنا باید یادآوری کرد آقای «ک» (از گردانندگان اتاق فکر فتنه سبز در لندن) سفری مخفیانه به سرزمینهای اشغالی داشت. خیانت فعالان فتنه سبز به حدی بیسابقه و چشمگیر بود که بارها از سوی سران رژیم صهیونیستی مورد تمجید واقع شدند. فتنه 88، دومین خیانت این طیف نفوذزده، پس از خیانت سال 78 بود و جالب اینکه در همان دوره نیز روزنامه خرداد وابسته به اولین وزیر کشور دولت اصلاحات، سنگ اسرائیل را به سینه زد و از جمله به این دلیل محاکمه شد.
ثالثا در فتنه قتلهای زنجیرهای، چند منتقد نجیب نظام به قتل رسیدند و فضای تبلیغاتی مسمومی به راه افتاد. یکی از قربانیان این جنایت مشکوک، مرحوم دکتر مجید شریف، مترجم کتاب روشنگرانه و ضد صهیونیستی پروفسور روژه گارودی با نام «اسطورههای بنیانگذار سیاست اسرائیل- تاریخ یک ارتداد» بود. آقای یونسی که پس از کنارهگیری وزیر وقت، وزیر اطلاعات شد، آیا بررسی مستقلی انجام داد که چرا باید مترجم کتاب ضد صهیونیستی در تهران ترور شود؟
نکته قابل تأمل اینکه سایت وزارت خارجه رژیم صهیونیستی، دوازده سال بعد از این جنایت، در سال 89 نوشت: «دشمنان اسرائیل فقط روحالله خمینی و مذهبیها نیستند حتی در میان کمونیستها و برخی ملی- مذهبیها هم میتوان چنین دشمنانی را پیدا کرد. گارودی که از سران حزب کمونیست فرانسه بود، مسلمان و مرید خمینی شد و نامش را از «روژه» به «رجاء» تغییر داد. او بهخاطر این کتاب، در فرانسه محکوم شد. ترجمه مجید شریف از این کتاب، هیچگاه از سوی روشنفکران حکومتی مورد نقد و نکوهش قرار نگرفت». این جنایت در دولت خاتمی اتفاق افتاد، اما نفوذیهای مدعی اصلاحطلبی، فاز دوم عملیات را با حمله به نظام و انقلاب کلید زدند، بیآنکه امثال آقای یونسی شهامت به خرج بدهد و بپرسد یا بگوید که چه کسانی مثلا از مترجم کتاب ضد صهیونیستی گارودی کینه به دل داشتند و چرا او را کشتند و خونش را به گردن جمهوری اسلامی انداختند؟
ادامه دارد👇
رابعا آقای یونسی با القای دوگانگی میان وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه و دخیل دانستن آن در غفلت از نفوذ، آدرس غلط میدهد. او لابد اطلاع دارد که اطلاعات سپاه دوشادوش سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات، با شبکههای نفوذ پیچیدهای برخورد کرده که متأسفانه یک سر آن در برخی مراکز حساس دولتی بود. چند نمونه از این نفوذها، شبکه آمدنیوز، گاندوها و همچنین شبکه نفوذی بود که به بهانه محیط زیست و با میانداری معاون فراری سازمان محیط زیست تشکیل شده بود. برخی از این شبکه به صهیونیستها وصل بودند. متأسفانه آقای یونسی به جای مقامات میزبان عناصر نفوذی، سازمان اطلاعاتی قدرتمند و کاربلدی را که دست سرویسهای جاسوسی را کوتاه کرده، متهم میکند و خود این کار، شکبرانگیز است. آیا او میداند و عمدا آدرس گمراهکننده میدهد؟ یا نمیداند و با واسطه، بازیچه عملیات روانی دشمن
شده است؟
خامسا رژیم صهیونیستی در بدترین و ضعیفترین دوره عمر نامشروع خویش به سر میبرد و در داخل و خارج با بحرانهای عمیق دست و پنجه نرم میکند. آشوب سیاسی و اجتماعی که موجب برکناری نتانیاهو شد، تشدید خرابکاریها و انفجار در مراکز حیاتی این رژیم، و حملات موشکی بیسابقه مقاومت فلسطین، بخشی از این گرفتاریهاست.
به همین دلیل هم مقامات سیاسی و امنیتی اسرائیل، بنا را بر بلوف و بزرگنمایی درباره تحرکات ضدایرانی گذاشتهاند؛ و حال آنکه آنها حداکثر، بخشی از ناتوی اطلاعاتی (شامل سیا، امآیسیکس و برخی سرویسهای دیگر اروپایی) محسوب میشوند. در عین حال، همین سه سال قبل بود که صهیونیستها اعلام کردند گونن سِگِو، وزیر اسبق انرژی و امور زیربنایی در دولت اسرائیل، سالها جاسوس ایران بوده و به همین اتهام به 11 سال زندان محکوم شد. بنابراین ضمن مبارزه قاطع با سرپنجههای نفوذ، باید دقت داشت که اسیر عملیات روانی دشمن درمانده نشد.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
جزئیات برنامه «سپاه» برای بازپروری «معتادان» در کشور/ایجاد 12 اردوگاه ترک اعتیاد تا پایان سال جاری
جمعآوری معتادان متجاهر محله مولوی
مشاور فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ما امروز میتوانیم بگوییم یک الگو برای ترک اعتیاد در کشور ارائه کردیم،گفت:قصد داریم امسال در کل کشور 12 اردوگاه ترک اعتیاد ایجاد کنیم که تا کنون پنج اردوگاه افتتاح شده است.
به گزارش فارس، سردار محمدرضا یزدی، مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران در برنامه «سعادتآباد رادیو تهران»، گفت: یکی از آسیبهای اجتماعی تهران موضوع اعتیاد است؛ به خصوص معتادین متجاهری که در سطح شهر هستند. برای حل این معضل در سال 96 هماهنگیهای لازم بین سپاه پاسداران، سازمان بهزیستی، ستاد مبارزه با مواد مخدر و شهرداری انجام شد و مجموعهای به نام اردوگاه شهید زیادیان در جنوب شرق تهران آمادهسازی شد؛ این اردوگاه در گذشته مرکز آموزشی بود و بچه های بسیجی در این مکان آموزش میدیدند و از دوران دفاع مقدس ایجاد شده بود.
هدف ما ارائه الگوی مناسب برای ترک اعتیاد است
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران با اشاره به فعالیتهای کمپ شهید زیادیان گفت: اگر سایر کمپها و اردوگاهها با این شیوه اداره شوند؛ در ده سال آینده معتادی در کشور نخواهیم داشت.
وی گفت افزود: ما امروز میتوانیم بگوییم یک الگو برای ترک اعتیاد در کشور ارائه کردیم؛ البته سختیهایی داشت که کار بسیج و سپاه ورود به کارهای دشوار است.
مشاور فرماندهی کل سپاه پاسداران گفت: مرحله اول سمزدایی اولیه، گام دوم مرحله سمزدایی تخصصی و پس از آن مرحله روانشناسی و روانکاوی این افراد است. در مرحله سوم مسائل روحی و روانی این افراد بررسی و درمان میشود، مرحله چهارم حرفه آموزی است تا این افراد با کسب مهارت، بعد از دوران درمان وارد بازار کار شوند در مرحله پنجم اشتغال و مرحله ششم جامعه پذیری این افراد است.
سردار یزدی با تاکید بر اینکه ظرفیت این کمپ در سال های آینده به 5 هزار نفر خواهد رسید، گفت: در هر مرحله هزار نفر در این اردوگاه درمان میشوند که سعی کردیم با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی، متخصصان امر و پزشکانی که در حوزه اعتیاد کار کرده بودند مجموعهای را ایجاد کنیم که بتواند پایداری ترک اعتیاد ما را تایید کند در حقیقت ما یک گام شش مرحله ای را در این اردوگاه اجرا میکنیم.
وی با تأکید بر اینکه ما میتوانیم نیاز یک چهارم معتادین متجاهر را پاسخ دهیم، گفت: ما قصد داریم امسال در کل کشور دوازده اردوگاه ترک اعتیاد ایجاد کنیم که تا کنون پنج اردوگاه افتتاح شده است و در ادامه 12 استان کشور که معتادین متجاهر قابل توجهی دارند را انتخاب کردیم و دنبال ایجاد اردوگاه هایی در این استانها هستیم.
مشاور فرمانده سپاه بیان کرد: قرار است ظرفیت اردوگاه زیادیان به پنج هزار نفر برسد امروز هزار و پانصد نفر ظرفیت داریم که ظرفیت هزار نفری این طرح در همین ماه افتتاح میشود. ما یک مجموعه دیگر را هم برای بانوان معتاد متجاهر به نام "مجموعه طراوت زندگی" با ظرفیت 200 نفر در دست اقدام است که پایان تیرماه افتتاح خواهد شد.
وی اظهارداشت: تاکنون حدود هزار و هشتصد نفر از جوانان و کسانی که در خیابانها آواره بودند را به این اردوگاه آوردیم و مواد مخدر را ترک کردند، حرفه آموختند و کسانی که از پیش شغلی نداشتند ما برای آنها شغل ایجاد کردیم و کار مهمی که انجام دادیم این بود که سعی کردیم این افراد را در محلهای خودشان با مردم آشتی بدهیم.
سردار یزدی بیان داشت: تا کنون حدود 60 درصد از افرادی که در این مرکز ترک کردند دیگر به سمت مواد مخدر بازنگشتند. همسران و خانوادههای بسیاری از این افراد حاضر به پذیرش آنها نبودند اما در نهایت این افراد به آغوش خانوادههای خود بازگشتند
وی اضافه کرد: قرار نیست ما مأموریت سایر دستگاهها را انجام دهیم. ما میخواهیم یک الگو ارائه دهیم و بگوییم به این شیوه میتوانیم افراد معتاد را درمان کنیم؛ اگر بتوانیم این الگو را تثبیت کنیم تا سایر کمپها و اردوگاهها به این شیوه اداره شوند میتوانیم بگوییم در بازه زمان 10 ساله دیگر معتادی در کشور نداشته باشیم.
مشاور فرمانده سپاه با تأکید بر اینکه ما سعی کردیم برای ترک اعتیاد یک الگو ایجاد کنیم گفت: بسیاری از دوستان ما در بهزیستی، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تهران اذعان داشتند که این مرکز میتواند الگوی جدیدی را نه در سطح کشور که در سطح بین المللی ارائه کند.
ادامه دارد👇
استکبار ستیزان
سردار یزدی در پاسخ به این پرسش که «آیا این اردوگاه برای معتادین متجاهر است یا سایر معتادان هم میتوانند در این اردوگاه حضور داشته باشند»، گفت: در قدم اول هدف ما جمعآوری معتادین متجاهری است که در سطح شهر ایجاد مزاحمت میکنند و چهره شهر را نازیبا میکنند اما در این دوره افرادی را به صورت خاص هم پذیرفتیم.
وی خاطرنشان کرد:البته ما تعدادی اردوگاه در شهرستانهای تهران نیز ایجاد خواهیم کرد که این اردوگاهها برای کسانی است که به صورت خود معرف و یا توسط خانوادههایشان به این اردوگاهها معرفی خواهند شد.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
انتصاب حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای به ریاست قوه قضائیه با حکم رهبر انقلاب
رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله خامنهای در این حکم با تأکید بر اهتمام جدی به مأموریتهای دستگاه قضا در قانون اساسی و همچنین ادامه رویکرد تحولی و اجرای سند تحول موجود، «گسترش فناوریهای نوین در دستگاه قضایی»، «گماردن نیروهای کارآمد و جهادی در مسئولیتها»، «ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و در عین حال برخورد قاطع با تخلفات» و «ارتباط با متن مردم» را از جمله انتظارات خود از رئیس جدید قوه قضائیه بیان کردند.
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ غلامحسین محسنی اژهای دامت تأییداته
اکنون که جناب آقای رئیسی با رأی ملت ایران توفیق خدمت در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران یافتهاند، با تشکر فراوان از خدمات ارزندهی ایشان در مدت مسئولیت قضائی و کارنامهی افتخارآمیزی که در پایهگذاریِ اقدامات ماندگار از خود به جای گذاشتهاند، جنابعالی را که علاوه بر صلاحیتهای قانونی، برخوردار از تجربهی گرانبها و شناخت عمیق و سابقهی درخشان در امر قضا میباشید، بر اساس اصل یکصد و پنجاه و هفت، به ریاست قوهی قضائیه منصوب میکنم.
انتظار اینجانب، اولاً: اهتمام جدّی به مأموریتهای اساسی دستگاه قضاء در قانون اساسی است، یعنی گسترش عدالت، و احیاء حقوق عامّه، و تأمین آزادیهای مشروع، و نظارت بر حسن اجرای قوانین، و پیشگیری از وقوع جرم، و نیز مبارزهی قاطع با فساد.
و ثانیاً: ادامهی رویکرد تحوّلی و اجرای سند تحول موجود با اهتمام ویژه.
و ثالثاً: گسترش فناوریهای نوین و تضمین دستیابی آسان و رایگان مردم به خدمات قضائی.
و رابعاً: گماردن نیروهای کارآمد و جهادی و فاضل و صالح در مسئولیتها، و تربیت مدیران شایسته برای سطوح عالی و میانی قضائی و اداری.
و خامساً: ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و حفظ عزت و منزلت ایشان، و متقابلاً برخورد قاطع با معدود افراد متخلّف.
و سادساً: ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که دارای برکاتِ بسیار است.
توفیقات جنابعالی و همکارانتان را از خداوند متعال مسألت میکنم و امیدوارم خدمات شما موجب رضای خدا و خلق گردد. بحوله و قوّته.
و السلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
استکبار ستیزان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگینامه و سوابق قضایی و اجرایی محسنی اژهای
رهبر انقلاب در حکمی حجتالاسلام محسنی اژهای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند.
استکبار ستیزان
📌برگ زرین دیگری در لوح افتخارات مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره): تغییر کاربری جماران به استدیو رسانههای معاند
🔸ارگان رسانهای مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) به بهانه سالگرد شهادت شهید بهشتی گفتگویی با علی یونسی وزیر اطلاعات دولت اصلاحات ترتیب داد.
🔸یونسی در این مصاحبه سازوکارهای قانونی در کشور و عملکرد شورای نگهبان را زیر سؤال برد و در ضمن تمجید از شهید مطهری و بهشتی رحمه الله علیهما به سیاهنمایی نسبت به اوضاع کشور پرداخت!
🔸سخنان جهتدار این چهره اصلاحطلب درباره نفوذ موساد در ایران، توجه بدخواهان ملت را جلب کرد و با استقبال رسانههای معاند همراه شد.
⁉️آیا این چهره از اقتدار امنیتی و اطلاعاتی جمهوری اسلامی (که دشمن نیز به آن اعتراف نموده) بیخبر بوده است!؟ آیا میتوان پذیرفت دست وزیر اطلاعات دولت اصلاحات از مسئولان کشور کوتاه بوده که فضای رسانه را برای بیان ادعاهایش انتخاب کرده و اینچنین پیام ضعف به جهان مخابره میکند!!؟
⚠️پیشتر نیز سخنان تولیت این مؤسسه در هجمه به شورای نگهبان، خوراک خوبی برای رسانههای معاند فراهم کرد.
🚨تغییر کاربری جماران به استدیو رسانههای معاندی چون BBC مسئلهای نیست که بتوان ساده از کنار آن عبور کرد. بیت المال مسلمین بواسطه سوء عملکرد تولیت این مؤسسه مورد سوء استفاده قرار گرفته و نام امام(ره) بازیچه دست معاندان شده است!
حجره
استکبار ستیزان
اخیرا نماینده انگلیس در شورای امنیت اظهار داشته است که:
🔹رئیسجمهور منتخب ایران میتواند با پرداختن به نگرانیها درباره برنامه هستهای ایران، خاتمهدادن به فعالیتهای ثباتزدا و نقض حقوق بشر و آزاد کردن شهروندان انگلیسی، ایران را وارد مسیر متفاوتی کند.
پی نوشت:
در دایره المعارف استعمارگران، ایجاد ثبات یعنی تامین منافع قدرتهای سلطه جو که بقاءشان در گرو چپاولگری و نفوذ و دست اندازی بر منابع سایر ملتها، تعریف گردیده و حقوق بشر را زمانی به رسمیت میشناسند که خودشان میزان الحق باشند و محدوده بشر را هم مطابق ملاکهای نژاد پرستانه خود تعیین نمایند.
و ظاهرا، اینبار امر به گونه ای برایشان مشتبه شده که رئیس جمهور منتخب ایران را موظف به رفع نگرانی از دغدغه های استکباری خود میدانند.
غافل از اینکه این مسیر متفاوت، قرار است از جاده ای منتهی به اهداف سیاستهای اقتداری و مستقل عبور نماید. و دیپلماسی را بر پایه رسمیت بخشی به حقوق مشروع ملتها قرار دهد.
✍ مریم اشرفی گودرزی
📍آقای یونسی شما و دوستانتان جز عوامل اصلی نفوذ در کشور بودید و هستید!
🔻یونسی وزیر اطلاعات در دوران خاتمی، در حالی مدعی نفوذ می شود که بیشترین حجم نفوذ و بحران های امنیتی در دولت این آقایان اتفاق افتاده!
قتل های زنجیره ای
آشوب های سال78 معروف به کوی دانشگاه
ارتباط مجلس ششم با سناتورهای آمریکایی و تحصن نمایندگان
استعفا و تهدید به استعفاء اکثر فرمانداران و استانداران در رابطه با تحصن نمایندگان مجلس ششم
بیان سخنان ضدامنیت ملی و موضوع هسته ای در مجلس ششم توسط نمایندگان اصلاح طلب که موجب فشار حداکثری آمریکایی ها بر کشور شد
سرقت اسناد بکلی سری مملکت به راحتی و با حمایت دولت و پخش شدن در شبکه های ماهواره ای
لو رفتن تصمیمات شورای عالی امنیت ملی و انتشار آنها فقط یک ساعت بعد در رادیوهای بیگانه
سفر رییس جمهور سابق به صورت سری به کنفرانس گروه بیلدربرگ(فراماسونری-صهیونیستی) در سال 1999 مبلغ 50000000000 دلار بدون اجازه از صندوق ذخیره ارزی کشور برداشت شد!
🔹اینها فقط بخشی از اتفاقات ضد امنیتی در دولت خاتمی بود، دولت روحانی هم که نیازی به یادآوری ندارد! از بحران ها و آشوب هایی که در کشور راه افتاد و دستگیری جاسوسانی که بیخ گوش مسئولین بلند پایه کشور بودند (همچون جیسون رضائیان که طعم آدامس مورد علاقه رئیس جمهور را هم میدانست) تا از دست دادن قهرمانان بزرگ ملی و بین المللی همچون شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید فخری زاده...
🔹بنابراین آقای یونسی! ابراز نگرانی از نفوذ، به شما نیامده؛ چرا که شما و دوستانتان جز عوامل اصلی نفوذ در این کشور بوده اید./مهدی پیشبین
🔴خبرسازی جدید درباره FATF
🔹بهتازگی معاون حقوقی بانک مرکزی در مصاحبهای به ماجرای رفع توقیف پولهای بلوکه شده بانک مرکزی پرداخت و اعلام کرد دادگاه ایتالیا و لوکزامبورگ درخواست دادگاههای آمریکا برای توقیف و مصادره پولهای بانک مرکزی ایران به نفع آمریکا را رد کردند.
🔹 یک سایت خبری با تحریف این توضیحات، ادعا کرد پولهای بلوکه شده بانک مرکزی آزادشده است و چون ایران عضو FATF نیست نمیتواند این پولهای آزاد شده را انتقال دهد. این ادعا در حالی مطرح میشود که با رای دادگاههای اروپا پولهای بلوکه شده بانک مرکزی صرفا از خطر مصادره دولت آمریکا در امان مانده و همچنان حساب بانک مرکزی نزد بانکهای اروپایی مسدود است.
🔹 بانک مرکزی یکی از اشخاص حقوقی است که در فهرست تحریمهای آمریکا قرار دارد و در این شرایط الحاق ایران به FATF هیچ تغییری در وضعیت ارتباط این نهاد با سایر بانکها و نهادهای بینالمللی ایجاد نمیکند.
🔹 پیشتر این سایت خبری به نقل از یک منبع خبری نامعلوم درباره هدیه امیر قطر به سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور منتخب کشور خبرسازی کرده بود که پس از دو روز عدم صحّت آن اعلام شد. / فارس
✍صفیر انقلاب
*🔴وقتی می گفتیم مسیر اصلی اقتصادی دولت #روحانی در واقع طرح قربانی کردن عموم مردم به پای سرمایه داران است گزاف نبود!*
بنا بر اذعان نشریه فوربس در دوسال اخیر و در اوج ضربه اقتصادی به مردم تعداد سوپر سرمایه داران ایرانی با ۲۵۰ هزار نفر حتی عربستان با ۲۱۰ هزارنفر را نیز پشت سر گذاشته!!!
✍️علی اکبر رائفی پور
استکبارستیزان
@estkbarsetizan