سید عبدالملک الحوثی :
" 🔶 فرا رسیدن عید فطر، پیروزی های بزرگ و دستاورد های اخیر در سواحل غربی را به ملت یمن و مسلمانان جهان تبریک می گویم.
🔶 اسرائیل تسلط بر بندر الحدیده یمن را هدفی راهبردی در سطح منطقه میداند.
🔶 ساحل غربی به مردابی بزرگ تبدیل خواهد شد که متجاوزان و طمعکاران را غرق می کند.
🔶 خداوند نمی خواهد که منافقان مرتبط با امریکا و اسرائیل، ما را به بردگی بکشند.
🔶 جنگ ساحل غربی، جنگی اساسی است چرا که نیروهای متجاوز در طول تاریخ بر ساحل یمن و جزایر آن متمرکز بوده اند، ساحل یمن همواره در طول تاریخ، هدف راهبردی متجاوزان بوده است.
🔶 امارات و مزدوران تنها دستاویز و سربازهای امریکا و بریتانیا و اسرائیل هستند، امریکا افسران اماراتی و سربازان سودانی و مزدوران یمنی را فدای افسران و سربازان خود می کند.
🔶 در اولین تعرض به ساحل غربی، پویشی عظیم را از سوی ملت مشاهده کردیم.
♻️
🔹 #مگس_و_زخم
🔰کوتاه بگویم اینکه :
اگر در جایی از بدن انسان زخمی یا خراشی ایجاد شده و روی آن را با پارچه ای نپوشانده باشد، به زودی مگسی پیدا شده و زخم را شناسایی کرده و بر روی آن می نشیند. استعداد فوق العاده ی مگس ها در یافتن محل زخم ها، فوق العاده و مثال زدنی است.
👈 گویا مثال از حکایتی است که :
برخی آدم ها عادت دارند که فقط به عیب و نقص دیگران توجه کنند و چشم خود را بر خوبی های آنان می بندند و هرگاه نقطه ی ضعفی مشاهده کردند، بی درنگ آن را بزرگ کرده و به دیگران نشان می دهند. این اقدام، در واقع یک نوع #بیماری_روحی و روانی است که بعضی افراد به آن گرفتار هستند.
😇 این در حالی است که انسان های شایسته، همواره به جنبه های خوب افراد توجه کرده و از کنار اشکالات کوچک دیگران که ناشی از طبیعت هر انسانی است به سادگی می گذرند.
✅ چه زیباست کلام امیرالمؤمنین علی علیه السلام، آن هنگام که می فرماید:
«بزرگ ترین عیب آن است که آنچه خود دارای آن هستی بر دیگران عیب بشماری.»
📚حکمت شماره ۳۵۳ نهج البلاغه
#اخلاق
🔺به کوفیان فحش می دهید!
🔺مردم پای کار نباشند #فاتحه باید خواند!
👤 استاد #رائفی_پور
✍در زمان حضرت علی، جنگ پشت جنگ برای مقابله با علی (ع) به راه انداختند. کار را به جایی رساندند که می گفتند نعوذبالله علی(علیه السلام) توانایی حکومت کردن ندارد. کاری کردند که ایشان بالای منبر گریه کرد.
🔺 اسدالله غالب! مردم را نفرین کرد و فرمود جرعه جرعه جام زهر را در گلویم ریختید. فرمود چون جامه صد چاک شده اید. اینطرف را میدوزم طرف دیگر پاره می شود.
✍ایشان خیلی جاها مجبور به سکوت شدند. خیلی جاها مجبور به سپردن مسئولیت به افراد #منافق شدند چون چارهای نداشتند. مانند اشعث بن قیس
🔺بعضا حزبالهیهای دور حضرت هم حزب الهی های #گیجی بودند. مثلا امیرالمومنین (ع) به هیچ وجه نمی خواست محمدبن ابوبکر فرماندار مصر شود چون کم تجربه بود . چنان جوی درست کردند که ایشان مجبور شد اینکار را بکند.
🔺می خواهم به شما بگویم امام جامعه حتی اگر علی (علیه السلام) هم باشد، امام معصوم باشد؛ ولی مردم پای کار نباشند، #فاتحه آن جامعه خوانده شده است.
✍۵۰% جامعه امام است. بقیه اش ماموم است. ماموم اگر نباشد امام کار چندانی نمی تواند انجام دهد.
🔺 #تاریخ را درست بخوانید. نشستهاید و به #کوفیان فحش می دهید، نکند خودتان همان راه را بروید.
🗓«تجمعات اخیر در کشور» - رودهن، ۱۰دی۹۶
هدایت شده از تحریریه [ خبرگزاری عَمّار ]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معنی واقعی توحش را در دانمارک ببینید
اینجا جهان اول است!!!
⁉️ جایی که ذبح اسلامی در آن ممنوع است ولی...
🔵چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر
✅ eitaa.com/AmmarPress
☑️ Gap.im/AmmarPress
☑️ Sapp.ir/AmmarPress
🔹بدون شک، شما، قبل از نماز، زکات را پرداخته اید. ولی آیا تصور می کنید وظیفه انسان با پرداخت زکات مال پایان میپذیرد؟ به عقیده من زکات مال نماد و نشانه ای است از ضرورت پرداخت زکات در همه چیز. امروز همان گونه که از مال خود به همسایه، فقیر، یا خویشاوندان تان زکات پرداخته اید، بیایید از نعمت سلامتی خویش، از شادمانی، از سرور، از تجارب و علم خود، از فکر و اندیشه تان به نیازمندان زکات پرداخت کنید. چه ایرادی دارد که دست پیوند و دوستی را به سوی کسی دراز کنید که با او قطع رابطه کرده اید در حالی که به شما نیازمند است و شما به او محتاج نیستید؟ آیا ایرادی دارد که به انسان کم تجربه ای کمک کنید یا بی سوادی را تعلیم دهید یا در دل یک انسان افسرده و غمگین نهال شادمانی بکارید؟ این ها همه زکات است. قطعاً زکات مال رمز و اشاره ای است بر زکاتهای دیگری که در ورای آن نهفته است.
به طور خلاصه، ای مسلمان، اسلام از تو می خواهد که شب ظلمانی همسایه ات را پیش از خانه خویش روشن و نورانی کنی. به همین جهت می گوید پیش از آنکه نماز بگزاری و به خانه برگردی و عید را جشن بگیری، زکات ات را بپرداز. اسلام از تو می خواهد که پیش از احساس خوشحالی در درون خویش، آن را به منزل همسایه ات ببری. این است رمز اسلام و معنای عید. این است برکت عید.
🔹از خداوند می خواهیم که این عید بزرگ برای ما روزی مبارک گردد و روزی باشد که در آن به وظایف خود عمل کنیم.
#رزق_معنوی
شخصی محضر سلطان العارفین، آیت الله العظمی سلطان آبادی آمد، آقا فرمودند: من تو را خیلی دوست دارم و عجیب به تو عشق میورزم، اما یک صفحه تاریک در پروندهات دیدهام که از تو که اینهمه حال #عبادت و ... داری، متعجّبم ! اینکه این صفحه تاریک چیست، من را عجیب درگیر کرده است، منتهای امر تو باید راضی باشی تا من بدانم آن #صفحه_تاریک چیست، چون خدا نمیخواهد کسی از پرونده کس دیگری مطّلع شود.
آن شخص گفت: بگذارید ببینم و خودم به شما بگویم. او هر چه فکر کرد، مطلبی به ذهنش نرسید.
فردای آنروز آمد و گفت: آقا ! من متوجه نشدم. راضی هستم که شما در پرونده من نگاه کنید.
آقا فرمودند: با اذنی که تو به من دادی، پروردگار عالم اجازه داد و نگاه کردم. دیدم تویی که پدر و مادرت اینهمه راجع به تو دعا کرده بودند و تو هم اینهمه مراعات آنها را میکردی، دو شب آنها را فراموش کردی و بااینکه خودت از حال آنها احساس کرده بودی که #زمستان هست و لباس مناسب ندارند، حاجت آنها را برآورده نکردی!
پدرت به مادرت گفته بود: به او نگو ! اما روز سوم، مادرت طاقت نیاورد و به تو گفت: فلانی ! زمستان است، بنا بود برای ما یک لباس گرم بگیری. همین که این حرف را به تو زد، پدر بسیار خجالت کشید و با خود گفت: من که پدر هستم و عمری برای بچهام خرج کردم، حالا بچهام باید برای من خرج کند و دلش شکست
تو هم آن روز خیلی ناراحت شدی که چرا حواست نبود و پدر و مادرت از تو تقاضا کردند. دست آنها را بوسیدی و از آنها #عذرخواهی کردی اما بدان این صفحه ظلمت، در پروندهات ماند!
مادر، مهربان است و به راحتی میگوید، اما پدر وقتی می بیند یک زمانی بچه ها را بزرگ کرده و حالا باید از آنها تقاضا کند، خیلی برایش سخت است. کأنّ ربّ_ همانطور که قرآن بیان می فرماید: "کَمّا رَبَیانی صَغیراً"_ از بنده اش تقاضا کرده است! در حالی که همیشه عبد باید از ربّ خود تقاضا کند.
آن شخص زار زار گریه میکرد و میگفت: آقا ! چه کنم؟
آقا فرمودند: تا زنده ای برای آنها، نماز، حج و روزه مستحبی، زیاد انجام بده تا شاید پروردگار عالم عنایت کند...
📚 دو گوهر بهشتی، پدر و مادر
🔹از تویوپت تا لکسوس!
سال هزار و نهصد و سی و نه میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند.
ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد. و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال هزار و نهصد و پنجاه و پنج خودروی تویوپت را تولید کرد. این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند.
بیست پنج سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند. اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند نخست خودروسازی جهان است، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است. تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را تاسیس کردند. ما اگر شر بیگانگان را کم کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر این مسیر را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت در صنعت خودرو را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف تولید داخلیاند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
الحمدلله که پژو از ایران میرود. اما کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود، برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود بیاید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت یکی از خودروسازی ها منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی تولید شود؟
#جبرائیلی
💠 شین بت مدعی خنثیسازی 250 حمله "تروریستی" از ماه ژانویه شد
🔹به گزارش #هاکریا2040 به نقل از تایمز اسرائیل، ناداو آرگمن، رئیس آژانس امنیت داخلی اسرائیل (شین بت) اعلام کرد سازمان او حدود 250 "حمله تروریستی مهم" را از ماه ژانویه تاکنون خنثی کرده است. وی این دستاورد را تا حدودی ناشی از ابزارهای هایتک رصد و ردیابی دانست.
🔹آرگمن در سخنرانی کنفرانس بینالمللی وزرای امنیت داخلی در قدس به این موضوع اشاره کرد که تهدیدات امنیتی در اسرائیل و کرانه باختری از "گروههای سازمانیافتهتر تروریستی" به سمت حملات "گرگ تنها" از سوی افرادی غیر وابسته تغییر کرده است. وی گفت: "نقشه تهدیدات و چالشها متنوع است و جبهههای چندگانه و دشواری را نشان میدهد."
🔹آرگمن مدعی شد "از آغاز سال جاری میلادی، آژانس امنیتی شین بت، مانع از 250 حمله تروریستی مهم از جمله بمبگذاری، آدمربایی و تیراندازی شده است."
✅چرا باید بگوییم "امام خامنه ای"؟؟؟
🔘قسمت اول
🔸غربیها با سه کلیدواژهی آزادی، دموکراسی، و حقوق بشر افکار عمومی را اداره میکردند.
شرقیها با دو کلیدواژهی مبارزهی پرولتاریا با امپریالیسم و برابری.
🔹امام پنج کلیدواژهی قرآنی را در مقابل آن پنج کلیدواژه قرار دادند.
🔸اصل «امامتمحوری» مهمترین کلیدواژه بود.
🔹سیستم امت-امامت حرف جهانشمول اسلامی بود که در عرصهی سیاست احیا شد.
🔸ده سال هر کاری کردیم، یک رسانهی غربی پیدا شود که بگوید «امام خمینی»، نشد! همه میگفتند «آیتالله خمینی».
🔹سال 59 به یکی از اساتید یهودی آلمان گفتم «استاد! چرا رسانههای شما نمیگویند امام خمینی؟». خندهای کرد و گفت «آخر ما بعضی چیزها را متوجه شدیم!». کیفاش را باز کرد و یک کتاب درآورد. ترجمهی آلمانی کتاب «ولایت فقیه» امام بود. گفت «آقای خمینی یک تئوری جهانی دارد. وقتی ما بگوییم"امام"،ایشان بین کشورهای دنیا شاخص میشود. چون کلمهی "امام" قابل ترجمه نیست. ولی وقتی بگوییم "رهبر"،این کلمه در فرهنگ غرب بار منفی دارد. دیگر ما ایشان را کنار استالین و موسیلینی و هیتلر قرار میدهیم. کلمهی"رهبر"به نفع ما و کلمهی "امام" به نفع آقای خمینی است.از طرف دیگر اگر ایشان یک جایگاه دینی دارد،ما به ایشان میگوییم"آیتالله"،اما"امام"یک بار معنوی دارد! از طرفی ایشان آن طور میشود امام امت اسلامی که مسلمانهای دنیا را دور خودش جمع بکند!».با این صراحت این را به من گفت.
🔸یک رسانهی غربی یا شرقی را پیدا نمیکنید که گفته باشد«امام خمینی».آن موقع ما امتحان کردیم رسانههای غربی آیا میپذیرند ما یک آگهی بدهیم به نام«امام خمینی»؟میخواستیم 60،000 مارک بدهیم که یک آگهی چاپ کنند، قبول نکردند!
🔹شهریور 58 که درمجلس خبرگان قانون اساسی شهیدبهشتی کلمهی امامت رادر قانون اساسی گذاشت، ریاست آن مجلس با آقای منتظری بود.
🔸امام خمینی گفت شمانمیتوانی مجلس را اداره کنی، بروکنار، آقای بهشتی اداره کند. وقتی شهید بهشتی آمد اصل پنجم را مطرح کند که ولی فقیه نائب امام زمان و امام امت اسلامی است، کشور ریخت به هم. بازرگان اعلام استعفای دستهجمعی دولت را کرد.امیرانتظام اعلام کرد که مجلس خبرگان قانون اساسی باید منحل شود. سر یک کلمه کشور ریخت به هم!
👇👇👇
✅چرا باید بگوئیم "امام خامنه ای "؟؟؟
🔘قسمت دوم
🔹امامتمحوری، امّتگرایی، عدالتگستری، و دوقطبی مستکبرین-مستضعفین اساس تئوری امام خمینی بود.
🔸امام خمینی از دنیا رفتند.آقای هاشمی رفسنجانی آمدند پنج روز بعد از رحلت امام خمینی در دومین خطبهی اولین نمازجمعهی بعد از رحلت امام، راجع به ولایت فقیه دو جمله گفتند. یک : «ما نمیخواهیم بعد از رحلت امام خمینی به جانشی ایشان "امام" بگوییم». این همه دعوا داشتیم با شرق و غرب؛ امام حاضر شد شهید بهشتی را قربانی کند برای این کلمه؛ قانون اساسی پنج بار روی امامت ولی فقیه تأکید کرده، امام این را از سال 48 مطرح کرده، شما میگویی نمیخواهیم؟ به اسم اعزاز امام خمینی گفتند به جانشیناش نمیگوییم امام! انگار یکی به شما بگوید من چون خیلی شما را دوست دارم، افکار شما را میخواهم با شما دفن کنم!
🔹جملهی دومشان این بود:«خبرگان مرجع تعیین نکرده است».یعنی جانشین امام خمینی نه مرجع است و نه امام.
🔸وقتی ایشان جای«امام»گذاشت«رهبر»، «امّت»شد«ملّت».یعنی عملاً سیستم ملت-رهبر انگلیسیها راپذیرفتیم وسیستم امت-امامت امام خمینی راکنار گذاشتیم. وقتی«امّت» شد «ملّت»، عناصر امّت یعنی «خواهران و برادران قرآنی» -که وظایفی مثل امر به معروف و نهی از منکر نسبت به هم دارند-، تبدیل شدند به عناصر ملت یعنی«شهروند»و«هموطن».
🔹اما کلمهی سوم یعنی «عدالت»؛ مقدسترین کلمهای که آقای هاشمی در دوران ریاستجمهوریشان ابداع و به تحمیل کردند به نظام اسلامی، کلمهی «توسعه» بود. فرق عدالت و توسعه این بود که «عدالت» را خدا و پیغمبر (ص) و علی مرتضی (ع) تعریف میکنند، اما «توسعه» را صندوق بینالمللی پول وبانک جهانی و صهیونیستهای عالَم.
🔸در عرصهی بینالملل هم دو کلیدواژهی قرآنی «مستکبرین» و «مستضعفین» را ایشان اصلاح کردند و گفتند «مستکبرین» فحش و توهینآمیز است! به جایش بگوییم«قدرتهای جهانی»!خب وقتی گفتی «مستکبرین» باید با آنها «مبارزه» کنی، اما وقتی گفتی«قدرتهای جهانی»باید با آنها «تعامل» کنی.«مستضعفین»را هم کردند «قشر آسیبپذیر»؛ یعنی آدمهای بیعرضهای که خودشان پذیرای آسیباند!
🔹پنج کلیدواژهی قرآنی امام خمینی که اساس گفتمان نهضت اسلامی بود، توسط ایشان تغییر پیدا کرد به همان کلیدواژههایی که دشمنان میخواستند.
🔸تا موقعی که کلیدواژههای قرآنی امام خمینی –که رأس آنها امام بودن ولی فقیه است- احیا نشود، هر کاری که بکنیم، وصلهپینه کردن است.
🔹شما هر لعنی که به ... بکنید، این قدر جگر دشمنان نمیسوزد که بگویید «امام خامنهای»
👇👇👇
✅"چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟"
🔘قسمت سوم
🔸مشکلی که هست هم این است که همه میگویند «دیگران بگویند ما هم میگوییم!».
🔹اصولگراها میگویند صداوسیما شروع کند، ما هم میگوییم!
🔸صداوسیما میگوید ما که از روحانیون نمیتوانیم جلو بیفتیم!
🔹روحانیون میگویند تا مدیران ارشد نظام خودشان نگویند که ما نمیتوانیم جلوی مردم بگوییم!
🔸مدیران ارشد میگویند وقتی جوانان انقلابی هم نمیگویند، ما بگوییم و هزینه بدهیم؟! و...
🔹بعضی هم میگویند نگوییم چون قبلاً کسی (حشمتالله طبرزدی) این کار را کرده و سابقهی خوبی ندارد این کار در ذهن مردم!
🔸خب خوبها باید پرچمدار این کار شوند که این کار به اسم آنها ثبت شود و آن سابقه پاک شود.
🔹آیتالله سید محمدباقر حکیم پا میشود میرود نجف. از آنجا نامه مینویسد به «حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای». یک هفته بعد شهیدش میکنند. آن مرد بزرگ میفهمد که باید از آنجا پیغام دهد «امام خامنهای».
🔸سید حسن نصرالله میفهمد در سختترین شرایطی که دارد، باید بگوید امام خامنهای!
🔴اونوقت ما اینجا نشستهایم و نمیگوییم!
🔹اگر نعمت خدا را قدر ندانیم، میفرماید «انّ عذابی لشدید». روز قیامت هم آنجا ندا داده میشود که «وقفوهم انّهم مسئولون، ما لکم لا تناصَرون». هی حرف را انداختند از این طرف به آن طرف.
هدایت شده از تبیان
4_466317273775211218.mp3
1M
تلاوت صفحه بیست و هشتم، سوره مبارکه بقره
👇👇👇
🆔 @TebyanOnline
🇮🇷 #خطبه_امید
🔴 شاید مهم ترین و برجسته ترین ویژگی خطبه های عید فطر امسال مقام معظم رهبری که در قالب یک کلید واژه قابل بیان است #امید بود.
در این باره به چند نکته کوتاه اشاره می شود:
💠 ۱. در شرایطی که کشور با تحریم های گسترده و هجمه بسیار سنگین عملیات روانی دشمنان مواجه است، در کنار بی عملی برخی مسئولین _ که آثار آن اخیرا در روند افزایش سریع قیمت ها نمود یافته است _ #تزریق_امید به مردم، اقدامی بسیار هوشمندانه و واقع بینانه از سوی رهبری معظم بود تا علاوه بر کم اثرسازی عملیات روانی دشمن، جامعه را نسبت نظام و آینده کشور امیدوار ساخته و وادار به حرکت نماید.
💠 ۲. واقعیت این است که امروز #دشمن دقیقا #نقطه_امید مردم را نسبت به همه چیز مورد هدف قرار داده است و به نتیجه بخش بودن آن کاملا خوشبین است. افزون بر آن به هم ریختن #امنیت_روانی_جامعه را به عنوان طرح عملیاتی هدف اصلی در نظر گرفته است. در صورت به هم ریختگی امنیت روانی جامعه هرگونه برنامه ای حتی در کوچک ترین سطح ، ظرفیت پذیرش از سوی مردم و در نتیجه به هم ریختن جامعه را خواهد داشت.
💠 ۳. مقام معظم رهبری _ علاوه بر دو محور مذکور _ همه علاقه مندان و دلسوزان جامعه را هدایت و ترغیب کردند که ناخواسته با #تزریق_ناامیدی به مردم، پازل دشمن را تکمیل نکنند. این بدان معناست که باید در کنار نقدهای دلسوزانه، با برنامه دشمن برای ناامیدی سازی مردم ، #مرزبندی دقیقی صورت پذیرد. وظیفه جریان انقلابی و علاقه مندان به نظام در تقویت این خط بیش از دیگران است.