راهحل سوم برای بحران افغانستان -۱
1- همسایگان به گردن هم حق دارند. اما افغانستان و ایران، فقط همسایه نیستند. افغانستان، قرنها پاره تن ایران بوده، و فرهنگ و مردمش، با ما عجین بوده اند. دست استعمار انگلیس، میان ایران و افغانستان جدایی انداخت، چنانکه میان بسیاری از ملتهای منطقه. در زمان فتحعلی شاه قاجار، تا قندهار و کابل، بخشی از تمامیت ارضی ایران بود. اما پس از شکست قاجاریه در جنگ با روسها، انگلیسیها به طمع افتادند و با دامن زدن به آشوب در هرات، توافق پاریس را به ناصرالدینشاه تحمیل کردند که موضوع آن، جدایی هرات بزرگ از خاک ایران بود.
2- افغانستان معاصر، بالغ بر چهل سال درگیر اشغال و جنگ و ترور بوده است. ابتدا شوروی کمونیستی به مدت ۹ سال (دی ۱۳۵۸ تا دی ۱۳۶۷) این کشور را بهاشغال خود درآورد. پس از آن، افغانستان درگیر جنگهای داخلی شد که به غلبه طالبان انجامید. از 15 مهر 1380 تا کنون هم به مدت بیست سال در اشغال آمریکا بوده است. اتفاق عجیب، افتادن آمریکا در تلهای است که میگفت برای شوروی گذاشته بود! خبرنگار نشریه فرانسوی «نوول ابزرواتور» خرداد 96، از زبیگنیو برژینسکی پرسید؛ «رابرت گیتس رئیسسابق سیا، در کتاب خاطراتش (در سایهها) مینویسد سازمان CIA کمک به مجاهدین افغانی را ۶ ماه قبل از اینکه شوروی اقدام به دخالت کند، آغاز کرده بودند. شما آن زمان مشاور امنیت ملی پرزیدنت کارتر بودید، بنابراین باید در آن برنامه نقش داشته باشید، اینطور نیست؟».
برژینسکی در پاسخ گفته بود: «در روایت رسمی گفته میشود سیا کمک به مجاهدین افغانی را بعد از اینکه ارتش شوروی، افغانستان را در ۲۴ دسامبر ۱۹۷۹اشغال نمود، آغاز کرد. اما واقعیت، متفاوت است. سوم جولای ۱۹۷۹ (شش ماه قبل از اشغال) بود که پرزیدنت کارتر، اولین کمک مستقیم و مخفیانه را برای مخالفین رژیم هوادار شوروی در کابل فرستاد. من به پرزیدنت نوشتم که کمکها، ارتش شوروی را به دخالت تحریک میکند. این عملیات سرّی، این تاثیر را داشت که شوروی را با پای خودش به تله بیندازد. روزی که روسها از مرز گذشتند، من به کارتر نوشتم ما این فرصت را داریم که به روسها «جنگ ویتنامشان» را عرضه کنیم. این، یک ایده عالی بود. برای ده سال، مسکو مجبور بود در جنگی وارد شود که توانایی پیشبرد آن را نداشت و ناامیدی به بار آورد و در نهایت باعث فروپاشی امپراطوری شوروی شد».
خبرنگار فرانسوی دوباره میپرسد «شما حتی از اینکه از بنیادگراها حمایت و پشتیبانی کردید، متاسف نیستید؟ متاسف نیستید که آنها را آموزش دادید و مسلح کردید تا به تروریستهای امروز تبدیل شوند؟». برژینسکی پاسخ میدهد: «چه چیزی در تاریخ مهمتر است؟ وجود طالبان یا فروپاشی شوروی؟ وجود یک تعداد مسلمانهای به هیجان آمده، یا آزادی اروپای مرکزی و پایان جنگ سرد؟». همچنین، ویدئوی سخنان برژینسکی در دسترس است که در میان شماری از «جنگجویان ضد شوروی» میگوید «ما اعتقاد عمیق طالبان به خدا را میدانیم و مطمئن هستیم که آنها در این مبارزه پیروز خواهند شد. آن سرزمینهای بالایی برای شماست. شما یک روز به آن باز خواهید گشت. زیرا شما پیروز و بر حقید و خدا با شماست».
3- آمریکای متکبر در سال 2001، در حالی به بهانه ماجرای مشکوک 11 سپتامبر، افغانستان را اشغال کرد که شوروی فروپاشیده بود. مقامات آمریکایی تصور میکردند با تسلط بر افغانستان میتوانند علیه ایران و چین تهدیدساز شوند. اما آنها هر چه با غرور و هیاهو آمدند، با سرشکستگی -و بیسر و صدا- رفتند. وقتی افغانستان اشغال شد، برخی افراطیون مدعی اصلاحات از ملت ایران خواستند دستان خود را بالا ببرند و تسلیم آمریکا شوند. اما بیست سال بعد، جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید اعلام میکند: «ما نتوانستیم پیروز نبرد نظامی افغانستان باشیم. حضور ما در یک جنگ ۲۰ ساله نظامی، نتوانست پیروزی برای ما به همراه بیاورد». همین؟ آمریکا بعد از 20 سال اشغالگری پیروز نشد؟ هزینههای هنگفت اشغالگری و جنگ و جنایت برای مردم افغانستان چگونه جبران میشود؟
آمریکا پا در کدام کشور گذاشت که گرفتاریهای مردم آن کشور چند برابر نشد؟ چه لافهایی زده میشد که آمریکا، افغانستان را آباد کرد و دموکراسی به ارمغان آورد(!؟) غافل از اینکه انتظار وفا از غدّار، خودفریبی است. آمریکا به دولت غربگرا در افغانستان (مثل هر جای دیگر) وفادار نماند و پشتش را خالی کرد. رئیس دولت افغانستان اخیرا برای درخواست کمک به آمریکا رفت، اما یک مقام دون پایه آمریکایی به استقبال نیامد؛ و حتی خودرو هم نفرستادند تا آقای اشرفغنی را به محل اقامتش ببرد! عبرت آموز نیست؟
محمد ایمانی
🔻ادامه دارد🔻
استکبار ستیزان
راهحل سوم برای بحران افغانستان -۲
4- آمریکا هنوز بهخاطر ضربات راهبردی که در غرب آسیا (عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن) از مقاومت اسلامی خورده، گیج است. شیطان بزرگ در افغانستان هم شکست خورد. اما این بدان معنا نیست که دیگر در منطقه و به ویژه افغانستان شیطنت نمیکند. به جان هم انداختن ملت افغانستان و یا درگیر کردن این کشور با همسایگان، یکی از شرارت های محتمل است. و آزمون جدید طالبان، دقیقا همین جا شروع میشود. البته برخی تحلیلگران میگویند طالبان، طیفی از نیروهاست و قضاوت یکسره درباره همه آن نیروها نمیتواند دقیق باشد. این تحلیلگران میگویند هم ضدآمریکایی دو آتشه در میان طالبان هست و هم کسانی که از گذشته، پیوند و قول و قرار با آمریکا (برخی رژیمهای مشابه) دارند. میگویند طالبان، سازمانی یکدست نبوده و بعضا حتی میان این دو طیف، تسویه حسابهای خونینی شکل گرفته است.
بحثهای دامنهداری وجود دارد مبنی بر اینکه طالبان در بیست و چند سال گذشته، از کجا تامین مالی و نظامی شده است؟ برخی گروههای منتهی به تاسیس طالبان، توسط سرویسهای اطلاعاتی انگلیس و پاکستان و با دلارهای سعودی و مدارس وهابی (تکفیری)، مورد تعلیم و تجهیز قرار گرفتند. در عین حال، طیفهایی از طالبان آمریکا را دشمن میشمارند و با آنها درگیر بودهاند. چنانکه سال گذشته در ماجرای سرنگونی هواپیمای E-11A پنتاگون در غزنی -که گفته شد تعدادی افسر نظامی و اطلاعاتی کشته شدند- طالبان، مسئولیت سرنگونی هواپیما را برعهده گرفت.
در ارزیابی رفتار طالبان، هم باید تفاوتها را دید و هم بررسی کرد که سران آن در کدام نقشه و زمین بازی میکنند؛ زمین دوستان ملت افغانستان و دیگر ملتهای مسلمان منطقه، یا زمین دشمنان غربی و مرتجع آنها؟ این مهم است که طالبان در دوره شکستهای راهبردی آمریکا در منطقه، میخواهد در برابر نقشه جدید کاخ سفید قد علم کند، یا چنانکه برخی ادعا میکنند، با آمریکا تبانی کرده و قرار است بخشی از نقشه نیابتی آمریکا باشد؟
5- نقطه عطف بحث حاضر این است که جنگ و قدرتنمایی نظامی و خونریزی، آن هم به مدت چند دهه، موجب مرگ صدها هزار نفر و آوارگی میلیونها نفر شده، و ملت رنج کشیده افغانستان، دیگر تحمل دوره جدیدی از جنگ و سیطره و سیاست مبتنی بر زور اسلحه را ندارد. هیچ کس با هیچ بهانهای حق ندارد دور جدیدی از ناامنی و خشونت و ارعاب را در این کشور دامن بزند. ضمنا نه در حقوق بینالملل و نه در آموزههای اسلامی، «غلبه از طریق سلاح و جنگ» نمیتواند برای هیچ گروهی مشروعیت سیاسی به دنبال داشته باشد.
جنگ افروزان خارجی و داخلی در این چند دهه، به بهانههای مختلف، آرامش و ثبات را از مردم افغانستان دریغ کردند. در این میان، تنها حاکمیتی که در طول دوران طولانی رنج و ناامنی، در کنار ملت افغانستان ایستاد و کوشید از آلام آنها بکاهد، جمهوری اسلامی ایران بود. ایران، دههها میزبان میلیونها نفر از شهروندان افغانستانی بود، با وجود اینکه قاعدتا این نوع میزبانیها با هزینههای اقتصادی سنگین همراه است. ایران تنها کشوری است که برادری خود را با ملت افغانستان ثابت نموده و حتی برای آن، هزینه پرداخت کرده است.».
6- واقعیت این است که، نه روش غربگرایان منفعل در مقابل آمریکا و نه شیوه طرفداران کاربست سلاح و زور (با هر بهانه و توجیهی)، نتوانسته مشکلات و اختلافات مزمن در افغانستان را چاره کند. بر این مبنا، اکنون زمان آن است که بدون دخالت بیگانگان، صرفا اراده مردم افغانستان از طریق سازوکارهای سیاسی (قانون اساسی فراگیر/ انتخابات) حاکم شود و امکان مسالمت و همزیستی میان اقوام مختلف فراهم آید. با خروج اشغالگران آمریکایی، هیچ توجیهی برای میدانداری اسلحه و جنگ وجود ندارد؛ مگر اینکه طالبان بخواهد ادامه رویکرد نامشروع انگلیس و شوروی و آمریکا باشد.
برخی فعالان طالبان میگویند این گروه، آن سازمان تندرو و تکفیری و خشن 20 سال قبل نیست و با امثال داعش، مرزبندی دارد. این ادعا صرفا در عمل و با توقف درگیریها قابل اثبات است. اگر قرار باشد زور و سلاح و خشونت، طرف ذیحق را مشخص کند، طبیعیترین اتفاق، دور تازهای از جنگ و خشونت و نسلکشی و آوارگی در افغانستان است؛ همان پدیده شومی که ترجیح آمریکا و انگلیس و ارتجاع عبری- عربی برای منطقه است. آزمون بزرگ طالبان درباره اینکه در جبهه مردم افغانستان و امت اسلام قرار دارد یا در جبهه دشمنان، همین مرزبندی با راهبرد خبیثانه برای گرفتار کردن منطقه در جنگ و خشونت است.
محمد ایمانی
🔻ادامه دارد🔻
استکبار ستیزان
راهحل سوم برای بحران افغانستان -۳
7- آمریکا و پادوهای منطقهای آنها شاید بدشان نیاید که ایران را مثل خود -احمق- شان، درگیر یک چالش نظامی در همسایه شرقی کنند، یا از آن طرف، در مقابل آتشافروزی و ایجاد ناامنی، منفعل نگه دارند و هزینههای امنیتی و سیاسی و اقتصادی برای ایران بتراشند. امنیت و ناامنی همسایگان، ذات سرایتکنندهای دارد.
بنابراین امنیت و ثبات همسایگان، برای جمهوری اسلامی ایران بسیار مهم است؛ همچنانکه امنیت مردم افغانستان (اعم از شیعه و سنی، و پشتون، تاجیک، هزاره، ازبک، ترکمن، بلوچ و...) اهمیت بالایی دارد. ایران، چاره کار را در پایان دادن به «گروکشیهای مبتنی بر اسلحه»، و برقراری قانون اساسی مشترک و مکانیسمهای برآمده از آن میبیند؛ به نحوی که حقوق همه اقوام و مذاهب تامین گردد و نقطه پایان بر چند دهه جنگ و خشونت و ویرانی گذاشته شود. این، حق ملت شریف افغانستان -به عنوان یکی از با هوشترین و با فرهنگترین ملتهای منطقه- است که آتش ناامنی و سایه شوم جنگ از سرش دور شود.
8- برخی افراطیون مدعی اصلاحات (مثل سازمان مجاهدین انقلاب)، دو دهه قبل اصرار مشکوکی داشتند مبنی بر اینکه ایران در کنار طالبان، وارد جنگ با آمریکا شود. همطیفان آنها در آغاز دهه هفتاد شمسی، وقتی آمریکا بوش پدر دستور حمله به عراق را صادر کرد، مدعی شدند صدام، خالد بن ولید است و باید به حمایت از او وارد جنگ شویم. البته یک طیف دیگر همینها، به آمریکا برای اشغال افغانستان کمک کردند، تا جایی که خاتمی بعدها از ناسپاسی دولت بوش پسر و قرار دادن ایران در محور شرارت گله کرد! از این موضعگیریهای پرتناقض مدعیان اصلاحطلبی که بگذریم، موضع نظام، عدم دخالت در امور همسایگان در عین هوشیاری، رصد تهدیدها، و مواجهه هوشمند با راهبرد آمریکا بوده است. ایران اهل مداخله در هیچ کشوری نیست؛ همچنانکه نسبت به نقشههای دشمن، غافل یا منفعل نمیماند. به تعبیر امیر مومنان (ع) در نامه 62 نهجالبلاغه؛ «إِنَّ أَخَا الْحَرْبِ الْأَرِقُ وَ مَنْ نَامَ لَمْ يُنَمْ عَنْهُ. انسان رزمنده، بیدار است و هرکس به خواب رود، دشمنش نمیخوابد.»
محمد ایمانی
استکبار ستیزان
‼️«تمسخر» و «دوگانهسازی کاذب»؛ برنامه مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) برای گرامیداشت روز عفاف و حجاب! (قسمت اول)
🔸ارگان رسانهای مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) در آستانه روز عفاف و حجاب، فیلمی را از سخنان عضو کمیسیون زن و خانواده مجلس درباره تبعات بیبندوباری در غرب، با تیتر تمسخرآمیز «رونمایی یک نماینده مجلس از ویروس کشندهتر از کرونا» منتشر کرد!
🔹این در حالی است که الهیان در این سخنان گفته است: باید به دخترانمان و نوجوانان و جونانمان این امر را یادآوری کنیم که آنچه در غرب بیشتر از ویروس کرونا آسیبزا شده، ویروس بیبندوباری است که امروز پایههای تمدن غربی را به لرزه درآورده است.
🔸وی در ادامه درباره مصوبهای که در شورای فرهنگی اجتماعی زنان و در نهایت شورای عالی انقلاب فرهنگی تهیه شده و در آن راهکارهای اجرایی شدن سند حجاب و عفاف مورد بررسی قرار گرفته است توضیحاتی ارائه داد.
🔹اما چرا پایگاه خبری #جماران به جای تلاش برای ترویج آراء و نظریات امام راحل مبنی بر دفاع از حکم شرعی حجاب و الزامات قانونی آن، تلاش دلسوزان در این زمینه را مورد تمسخر قرار داده است!؟؟؟
🔸این پایگاه خبری به این مقدار بسنده نکرده و با انتخاب تیتری غرضورزانه برای بازنشر مصاحبه سیدهادی خامنهای با روزنامه ایران به دوگانۀ کاذبی بین مسائل معیشتی و حجاب دامن زد!
🔹در این تیتر آمده است: «هدف ما از اصلاحات چیزی نیست جز بهبود زندگی مردم/ آیا مقدار موی یک دختر خانم مهمتر است یا گرسنگی و تا کمر دولا شدن او در سطل زباله؟»
🔸اینکه #جماران به رغم نقش بیبدیل اصلاحطلبان در مشکلات عدیده اقتصادی و فرهنگی کشور همچنان به دفاع از آنان مشغول است یعنی آفت سیاستزدگی به جان مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) افتاده و مانع مطالبه پاسخگویی از مسببان اصلی وضع آشفته موجود شده است.
🔹گویی دبیرکل مجمع نیروهای خط امام (سیدهادی خامنهای) و گردانندگان مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) نمیدانند اجباری شدن حجاب از سخنرانی معروف امام(ره) در سال 57 شروع شده است و حضرت امام در طول سالهایی که این قانون اجرا میشده است حتی یکبار هم نسبت به آن هشدار نداده و به غیر آن سفارش نکردهاند.
🔸گذشته از اینها اگر برخوردی در سالهای اخیر با بدحجابی رخ داده است مسئولین وقت که از قضا اصلاحطلب هستند باید پاسخگو باشند.
‼️ 32 سال است که طیف اصلاحات شعار آزادی زنان را برای رای آوردن مطرح میکند. زیبا نیست!؟؟
🚫در هر صورت اولویتدار بودن حل مشکلات معیشتی که مسبب سوء تدبیر اصلاحطلبان است، توجیهی برای نادیدهانگاری احکام الهی نیست.
حجره
استکبار ستیزان
💢«تمسخر» و «دوگانهسازی کاذب»؛ برنامه مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام(ره) برای گرامیداشت روز عفاف و حجاب! (قسمت دوم)
🔹سیدهادی خامنهای در ادامه گفتگو با روزنامه ایران دلیل شکست اصلاحطلبان در انتخابات سال 84 را عدم عمل آنان به وظیفه خود دانست و اظهار داشت: «متأسفانه یکی از مشکلاتی که از ابتدا با آن مواجه بودهایم، برخورد اقتدارگرایانه و انحصارطلبانه برخی افراد و احزاب این جریان با بدنه اجتماعی اصلاحات است.» و در ادامه تصریح کرد: «بسیاری از کارها ضد فرهنگ اصلاحات بود و گفتهها را تکذیب میکرد.»
🔸نمونه بارزی از این کارهای ضد فرهنگ را میتوان در ماجرای قتل همسر دوم محمدعلی نجفی مشاهده کرد و به این جمعبندی رسید که جبهه اصلاحات بیش از کاهش و زوال سرمایه سیاسی با سقوط و زوال و انحطاط اخلاقی مواجه شده است.
🔹اصلاح طلبان در این ماجرا، قاتلِ یک زن را تطهیر کرده و با بیاخلاقی، مقتول را مهدورالدم نامیدند؛ اما با وقاحت تمام ترویج بیحجابی و بیبندوباری را حق زنان جا زده و خود را مدافع حقوق زنان معرفی میکنند!
🔸درحالیکه سطح دغدغه آنها برای زنان، در حد حضور در ورزش مردان به عنوان تماشاچی بوده است!!!
🔹افزون بر این، افرادی که دائما از حقوق زنان و آزادی دم میزنند چرا درباره برخوردهای روزانه غربیها با زنان مسلمان اظهارنظر نمیکنند؟ دفاع از حقوق زنان برای این طیف موضوعیت دارد؟ و یا پلی است برای رسیدن به اغراض سیاسی؟؟
🔸جالب اینکه سیدهادی خامنهای در پایان این گفتگو و در شرایطی که عمر دولت تدبیر رو به اتمام است، حفظ و گسترش امنیت برای فعالیتهای قانونی احزاب و جریانهای سیاسی را یک ضرورت دانست. سؤال اینجاست که حفظ آرامش روانی جامعه و کاهش گناه و بیبندوباری، اهمیت کمتری از حفظ و گسترش امنیت برای فعالیت احزاب دارد که وی، اولی را ضروری میداند اما با دوگانهسازی کاذب بین معیشت و حجاب به نوعی زمینه را برای فروپاشی بیشتر امنیت روانی جوانان فراهم میکند!؟؟
🔸در آخر باید گفت: بیبندوباری جنسی، گسترش فحشاء و فساد اخلاقی، فروپاشی بنیان خانواده، افزایش طلاق، تنوع طلبی جنسی، کاهش امنیت روانی جامعه به خصوص جوانان، افزایش سن ازدواج، افت تحصیلی و آموزشی جوانان، تضعیف اعتقادات دینی و... همه از تبعات ناگوار بدحجابی است که متاسفانه امروز در جامعه شاهد آن هستیم و بخش مهمی از آنها نتیجه اِعمال سیاستها و رویکردهای خاص ۱۶ ساله "سازندگی" و "اصلاحات" است.
حجره
استکبار ستیزان
📌خصوصیات اصلاحطلبان از زبان یک اصلاحطلب: تکرو، خودبرتربین و بیاعتنا به دموکراسی!
🔺سیدهادی خامنهای از اعضای مجمع روحانیون مبارز در گفتگو با روزنامه ایران درباره «نحوه بازتوانی اصلاحطلبان برای تقویت رابطهشان با بدنه اجتماعی» اظهار داشت: «شکست سال 84 نتیجه تکروی، خودبرتربینی، فقدان روحیه گفتوگو با دیگری و عدم درک درست شرایط جامعه بود، درحالی که همین اشکالات در سالهای بعد هم ادامه پیدا کرد. علاوه بر این، بخشی از شعارهای اصلاحطلبان نیز به نوعی غیرواقعی و غیرعملیاتی بود و با واقعیتها و امکانات موجود کشور هماهنگی نداشت، اما در یک فضای هیجانی مطرح میشد و افکار عمومی را به غلط درگیر خود مینمود که به مرور موجب رویگردانی مردم میشد.»
🔍وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا اصلاحطلبان همان اشتباهات را طی سالهای اخیر هم تکرار کردند؟ گفت: «یکی از دلایل اساسی که سبب شد اصلاحطلبان نتوانند از آسیب شناسی عملکرد خود و تحلیل شکستهای گذشته بهره بگیرند، پایبند نبودن آنها به قواعد دموکراسی در میان خودشان بود. به باورم نوع تصمیمگیری در نهادهایی که اصلاحطلبان در سالهای اخیر سازماندهی کردند، مبتنی بر دموکراسی نبود.»
پ.ن:
‼️این درحالی است که اصلاحطلبان برای هجمه به شورای نگهبان ژست مردم دوستی گرفته و خود را دلواپس جمهوریت نظام جلوه میدادند!
🔹اعتراف به غیرواقعی و غیرعملیاتی بودن بخشی از شعارهای اصلاحطلبان باید با پاسخگویی و عذرخواهی از مردم همراه باشد و صرف اعتراف به اشتباه بدون تغییر رویه کفایت نمیکند همچنانکه اصرار بر خطاهای گذشته بار گناه آنان را سنگینتر خواهد کرد.
حجره
استکبار ستیزان
⛔️ چقدر فاصله از مردم
🔻موسوی تبریزی: عدهای عنوان کردند برای اولین بار است که در کشور دولت اسلامی به وجود میآید، اینها را باید از خودشان بپرسید من نمیدانم، لابد اینها خوابی دیدهاند یا اینکه اسلام را میخواهند عوض کنند و حکومت اسلامی جدید و مندرآوردی درست کنند و بگویند که ما میخواهیم آن را اجرایی کنیم.
♨️ جناب موسوی تبریزی اگر ذرهای با مبانی امامین انقلاب آشنا باشد، میداند انقلاب اسلامی برای رسیدن به هدف اصلی خود باید 5 مرحله اساسی را پشت سر بگذارد:
1.شکل گیری انقلاب اسلامی
2.تشکیل نظام اسلامی
3.تشکیل دولت اسلامی
4.تشکیل جامعه اسلامی
5.تحقق تمدن اسلامی
♨️ انقلاب اسلامی دو مرحله اول را پشت سر گذاشته است، اما آیا واقعاً تاکنون دولتهایی که بر سرکار آمدهاند توانستهاند عدالت را برقرار کنند؟ آیا توانستهاند ریشه اختلاس را از بین ببرند؟ شکی نیست در این چهل سال بخشی از راه اسلامیزه کردن دولت، طی شده است اما تا مقصد اصلی فاصله بسیار است.
♨️اینکه سران اصلاحطلب از متن مردم فاصلهدارند، حقیقتی انکار نشدنی است و اِلّا اگر همین آقای موسوی تبریزی کمی با مردم در ارتباط بود و پای درد و دل آنها مینشست، بهخوبی می فهمید وضع عدالت در جامعه چگونه است و دیگر چنین سخنانی را بر زبان نمیراند.
⁉️ معلوم نیست اینها چه کینهای از آقای رئیسی دارند که هنوز کارش را شروع نکرده اینگونه مشغول به تخریب شدهاند!! آقای موسوی تبریزی بهتر است به جای کارشکنی به دولت ایشان کمک کنیم تا با ریشه کن کردن فساد، وضع مردم بهبود پیدا کند.
سید_امیر_حسینی
آنتی سکولار
استکبار ستیزان
سران احزاب اصلاحطلب باید استعفا دهند
عضو کارگزاران میگوید: اصلاحطلبان در انتخابات شکست خوردند هرچند که همچنان انکار و فرافکنی میکنند.
فائزه هاشمی در گفتوگو با روزنامه آرمان و در پاسخ به این سؤال که آیا شما شکست اصلاحطلبان در این انتخابات را تایید میکنید؟ اظهار داشت: شکست خورده این انتخابات اصلاحطلبان بودند. اصلاحطلبان در 4 سال اخیر تغییر هویت داده و پایگاه مردمی خود را از دست دادند. در طول این 4 سال نیز با انداختن توپ در زمین شورای نگهبان و اصولگرایان حاضر به پذیرش خطاهای خود نشدند. حالا هم اکثر آنها همین حرفها را تکرار میکنند. هنوز نیز اکثریت آنها فرافکنی میکنند. وی همچنین گفت: اصلاحات در احزاب و ارکان خود به یک خانه تکانی جدی احتیاج دارد. احزاب اصلاحطلب نتوانستند پیام مردم را دریافت و تحلیل درستی ارائه بدهند. آنها برای حفظ و بقای خود دچار فرافکنی شدند، به نظرسنجیها و آمارسازیهای غیرواقعی روی آوردند و از مردم و پایگاه اجتماعی خود فاصله گرفتند. هدف، اصلاحات نبود بلکه بقا بود. در کشورهای توسعه یافته معمولا با چنین شکستی، رهبران حزب یا رهبران جبهه شکست خورده استعفا میدهند و میدان را در یک روند دموکراتیک به دیگران واگذار میکنند، چراکه معتقدند این اقدام، حداقل کاری است که انتظار میرود احزاب دچار خطا مانند اصلاحطلبان در این انتخابات انجام دهند. بعد از این کنارهگیریهاست که مابقی قادر خواهند بود آسیبشناسی جدی و واقعی را در درون تشکیلات انجام داده و راه درست را برای آینده پیدا کنند.
استکبار ستیزان
♦️سخنگوی طالبان: داعشیها ما را مرتد میخوانند، چطور میتواند برخی از اعضای ما داعشی باشد یا با آنها همکاری کنیم/ طالبان با داعشیها جنگیده است
🔹ذبیحالله مجاهد: بدون شک میخواهیم با جمهوری اسلامی ایران رابطهای برادرانه و قوی داشته باشیم. ایران همسایهی ما است و ارزشهای مشترک با یکدیگر داریم. در اسلام قلعه به مرز ایران نزدیک شدهایم و با سربازان ایرانی رابطهی دوستانه داشتیم
🔹از جمهوری اسلامی ایران میخواهیم به مسائل داخلی کشور ما کاری نداشته باشد. طالبان با داعشیها جنگیده است. داعشیها ما را مرتد میخوانند، چطور میتواند برخی از اعضای ما داعشی باشد یا با آنها همکاری کنیم. چندین بار با داعش برخورد خیلی سختی داشتیم
🔹داعش برای مردم ما تهدید است، آنها فکر جاهلانهای دارند و با آنها مقابله خواهیم کرد تا آنها از سرزمین ما گم باشند. تا زمانی که آمریکا در افغانستان یورش داشته باشد، ما نیروی ضد آمریکایی هستیم
🔹با ایران اختلافی نداریم، ایران کشور همسایه و دوست ما است. در ضمن هر مسئلهای برای خودش یک راهحلی دارد. ما انتظار داریم ایران صادرات خود را به افغانستان افزایش دهد. منع خروج زنان بدون محرم از خانه و عقد دختران را تکذیب میکنم
حامیان سپاه قدس
استکبار ستیزان
15.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور وزیر تروریست ترامپ در سیرک منافقین
استکبار ستیزان
15.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری مجری سرشناس شبکه راشاتودی: آمریکایی ها به عنوان نیروی هوایی داعش عمل می کنند تا دوباره داعش را زنده کنند!
🔸"ریچارد مدهرست" مجری انگلیسی شبکه راشاتودی در واکنش به حملات آمریکا به سوریه و عراق گفت:
🔸 "همگی می دانیم چگونه آمریکا گروه هایی مانند القاعده را تأسیس کرد؛ آمریکا به دنبال این است که کشورهایی مانند ایران، عراق و سوریه را به ناامنی بکشاند؛ بایدن هیچ تفاوتی با ترامپ نخواهد داشت"
سپاه_پاسدار_انقلاب_است
استکبار ستیزان