#بدانیم
تست ورزش چه زمانی انجام میشود👇
🔻درد سینه داشته باشید
🔻دچار حمله قلبی شده باشید
🔻برای بررسی وجود مشکلات دریچه قلب
🔻برای شناسایی تغییرات ریتم قلب در طول ورزش
🔻پیشتر، تحت آنژیوپلاستی یا جراحی بای پس قلب قرار گرفته باشید
🔻گلودردتان در حال بدتر شدن یا تعداد دفعات رخ دادنش بیشتر شده باشد
🔻با وجود داشتن بیماری قلبی یا برخی عوامل خطرزا، مثل دیابت، بخواهید یک انجام برنامه ورزشی را شروع کنید
👇
yon.ir/wEZGu
🍀 #برگ_سبز
🌺 افتادگی آموز!
💠 مرحوم میرزایی قمی نقل کردند:
🍃روزی در منزل ما دو نفری با علامه طباطبایی نشسته بودیم و از علوم محتجبه صحبت میشد.
🍃 علامه فرمود: ختم فواتح سُوَر را در نجف اشرف گرفتم و نیّتم این بود که چه راهی را در پیش بگیرم که خیر دنیا و آخرت در آن باشد؟
🍃 بعد از پایان ختم به من گفته شد:
افتادگی آموز اگر طالب فیضی
هرگز نخورد آب زمینی که بلند است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_خامنه_ای 👇
بلای #اشرافیگری، بلای بزرگی است.
⚠️ برای بنده تصویر یک ساختمانی را که با پول #بیت_المال در یک نقطهای ساخته شده است آوردند، من حیرت کردم واقعاً که چطور جرئت شده است، چطور دست و دل کسی به او اجازه داده است که پول بیتالمال را صرف یکچنین چیزی بکند. ۹۷/۳/۳۰
🔸هلاکت عوامل حادثه تروریستی مجلس ایران در عراق
«قاضیزاده هاشمی»، رئیس فراکسیون حقوق بشر مجلس:
🔸عملیات آمریکاییها در ایران شکست میخورد. آنها اگر فکر میکنند با تحریم و جریانسازی در بازار، با حمایت از چهار گروهک تروریستی، میتوانند کاری از پیش میبرند، اشتباه میکنند.
🔸چند تن از عوامل تروریستی مجلس، در عراق به سزای اعمالشان رسیدند و به هلاکت رسیدند.
🔸اشک تمساح وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای مردم ایران
🔹وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با سوءاستفاده از برخی مشکلات اقتصادی در ایران، ادعاهای مقامهای آمریکایی و صهیونیستی درباره ایران را تکرار کرد.
🔹«آویگدور لیبرمن» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خطاب به مردم ایران نوشته است: «آیا میدانید پول شما به کجا میرود؟»
🔹وزیر جنگ فلسطین اشغالی سپس ادعاهایی را درباره کمکهای مالی ایران به سوریه، حزبالله لبنان و دیگر گروههای مقاومت در عراق و یمن را تکرار کرد.
🔹وی سپس بلافاصله تلاش کرده که این ادعاهای بی اساس را به مشکلات اقتصادی داخلی ایران پیوند بزند؛ کاری که در بهترین حالت میتوان آن را «ریختن اشک تمساح » تعبیر کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رحیم پور ازغدی:
اگر ۲۰ نفر از این مفسدان و مدیران را تیرباران کنیم،از دل این مردم دوباره آتش فشانی به پا خواهد شد
اینها جرم شون از کسی که۴کیلو هروئین حمل و نقل میکرد کمتره؟
🔸غزل سروده شده رهبر انقلاب كه برای اولين بارمنتشر میشود
🔹حجت الاسلام والمسلمین جواد محمدزمانی شعر اهدایی مقام معظم رهبری به دومین کنگره شعر کتاب دفاع مقدس را قرائت کرد.
🔸اين غزل برای نخستين بار منتشر میشود؛ متن شعر از این قرار است:
می کند آشفته ام، همهمه ی خویشتن
کاش برون می شدم، از همه ی خویشتن
می کشد از هر طرف، چون پر کاهی مرا
وسوسه ی این و آن، دمدمه ی خویشتن
پنجه در افکنده ام، در دل خونین خویش
گرگ وش افتاده ام، در رمه ی خویشتن
باده ی نابم گهی، زهر هلاهل گهی
خود به فغانم از این، ملقمه ی خویشتن
طفلم و بنهاده سر، بر سر دامان عشق
تا کندم بیخود از، زمزمه ی خویشتن
مست و خرابم امین، بی خبر از بود و است
از که ستانم بگو! مظلمه ی خویشتن
🔸ایران تجاوز جنگنده های سعودی و اماراتی به اهداف غیرنظامی در یمن را شدیدا محکوم کرد
🔹سخنگوی وزارت خارجه ایران حملات روزهای اخیر هواپیماهای سعودی و اماراتی به اهداف غیرنظامی در شهرهای مختلف یمن از جمله مناطق مسکونی در صعده و اتوبوس آوارگان در الحدیده را به شدت محکوم کرد.
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
💠بیماری و دردهای خود را پوشانده نگهداریم....
🔹 امیرالمومنین علیه السلام: کسی که دردی را که به او رسیده است، سه روز از مردم پنهان کند و تنها به درگاه خداوند شکایت نماید، بر خداوند حق است که او را از این بیماری عافیت دهد.
🔹 در حدیث دیگری آنحضرت فرمودند: پوشیده داشتن تهی دستی و بیماری ها از مردانگی است.
🔹 امام صادق علیه السلام: کسی که سه روز بیمار باشد و آن را پنهان کند و هیچ کس را از آن آگاه نسازد، خداوند برای او گوشتی بهتر از ان گوشت (که در بیماری از دست رفته است) خونی بهتر از خونش، پوستی بهتر از پوست وی، موئی بهتر از موی وی، جایگزین می کند! پرسیدم: فدایت شوم، چگونه جایگزین می کند؟ فرمود:برایش گوشت، پوست، و موئی را جایگزین می کند که با آنها گناه نکرده است.
🔅
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
⭕️احساس بی عدالتی بدتر از بی عدالتی است
#هفته_قوه_قضاییه
🔺قوه قضاییه برای برقراری عدالت چالشهای عینی و ذهنی گسترده ای پیش روی خود دارد. کارشناسان بسیاری به چالشها و مسائل فنی و عینی دستگاه قضا برای برقراری عدالت اشاره کرده اند. اما اینجا به اجمال برخی نکات را درباره مهمترین چالش ذهنی پیش روی قوه قضاییه یعنی شیوع «احساس بی عدالتی» در میان مردم به اجمال به بحث می گذارم.
🔺احساس بی عدالتی مساله ای ذهنی است و با مساله عینی اجرای عدالت متفاوت است. چه بسا در پرونده ای حتی عدالت اجرا می شود ولی به دلیل زمینه های ذهنی ذینفعان پرونده احساس می کنند به حق خود دست نیافته اند. این احساس نارضایتی اغلب اوقات خارج از مساله خود پرونده هاست و به تصویر قوه قضاییه به عنوان پناه مردم در دادستانی از زورگویان و غاصبان باز می گردد. از این نظر مهمترین رسالت قوه قضاییه اصلاح تصویر خود در برقراری عدالت است.
🔺 این احساس بی عدالتی ممکن است از کژکارکرد های خواسته و ناخواسته قوه قضاییه یا عدم شفافیت در روند دادرسی نشات گرفته باشد.
🔹به عنوان مثال اگر مردم احساس کنند که قوه قضاییه در برخورد سخت گیرانه و بدون مماشات با دانه درشت ها و مسئولان متخلف در نهادهای لشکری و کشوری مصمم نیست و هر چقدر فرد متخلف به راس هرم قدرت نزدیک تر باشد برخورد با او سخت تر می شود اما در مقابل با اقشار و اصناف ضعیف مردم از قبیل کارگران و زنان و دانشجویان و... با حلم و مدارا برخورد نمی شود و برخی از این اقشار بخاطر اعتراض به حقوق عقب افتاده کارگران یا گسترش خصوصی سازی در آموزش یا اسراف در هزینه های تبلیغات انتخاباتی یک امام جمعه محکوم می شوند احساس بی عدالتی در جامعه شایع می شود.
🔺همچنین در حکم دادن باید به زمینه های اجتماعی وقوع جرم توجه کرد. افراد متمولی که با حقوق میلیونی دست به احتکار، اختلاس ، تخلف و رشوه می زنند و حوزه تاثیر آن ها گاه یک جامعه گسترده ملی است با اقشار ضعیفی که بخاطر محرومیت و فقر اقتصادی دست به اعمال خشن یا سرقت می زنند تفاوت عمده ای دارند اما شدت عمل بیشتر پلیس و قوه قضاییه با گروه دوم باعث ایجاد بی اعتمادی به دستگاه قضا می گردد.
به عنوان مثال وقتی مدیران بی لیاقت و محتکران سکه و ارز که کل سلامت روانی جامعه را خدشه دار می کند و با ایجاد تلاطم اقتصادی بسیاری از خانواده ها را به خاک سیاه می نشانند توسط مدعی العموم تحت پیگیرد قرار نمی گیرند و یا آنگاه که شناسایی و محکوم می شوند آبروی آنها حفظ می شود ولی در عوض مجرمان خرده پای طبقات پایین در جامعه گردانده می شوند احساس بی عدالتی در میان افکار عمومی شیوع می یابد.
🔺بسیاری از افراد و اصناف و نهادهای اجتماعی فراتر از نفع شخصی دغدغه عدالت دارند که می توانند چشم مدعی العموم برای برخورد با فساد و تباهی باشند اما عدم تعامل مثبت قوه قضاییه با این افراد، گروه ها و نهادهای اجتماعی و عدم اعتنا به گزارش هایی که این افراد و گروه ها به قوه قضاییه ارائه می دهند یا اینکه همچون و همعرض دیگر شکواییه ها با آن برخورد کردن، تصویر نامناسبی از قوه قضاییه در میان افکار عمومی بر می سازد و به احساس بی عدالتی دامن میزند!
🔺احساس بی عدالتی همچنین ممکن است ناشی از عدم شفافیت قضایی باشد. یکی از زمینه های بروز این احساس بی عدالتی عدم شفافیت در نظام قضایی است. در واقع پایبندي به اصل عدالت علنی مستلزم آن است که فرایند دادرسی از شفافیت لازم برخوردار باشد، بدین معنی که عدالت مادامی که رؤیت نشود، محقق نشده است. این شفافیت را می توان در سه وهله مهم دانست: در پیش از برگزاری دادگاه، برگزاری دادگاه و بعد از اعلام حکم.
🔺علنی سازی دادگاه و نیز آرای قضات یکی از مهمترین تمهیدات برای نظارت بر قاضی و نیز ایجاد احساس عدالت است. اگر فرایند دادرسی و نحوه استدلال قاضی به صورت واضح و آشکار در پیش روی افکار عمومی قرار داشته باشد "محکوم" نیز امکان فرار تبلیغاتی از حکم صادره را نخواهد داشت. امروزه در اکثر کشورها با ایجاد یک «سامانه اینترنتی» تمام پروندههایی قضایی که مورد رسیدگی قرار گرفتهاند - به صورت آزاد و رایگان - در دسترس افکار عمومی گذاشته میشود تا شرح حال پرونده و شیوه «استنتاج قاضی» در معرض بررسی و قضاوت عموم قرار گیرد.
🔺یکی دیگر از چالشهای قوه قضاییه عدم پاسخگویی سریع و به موقع به افکار عمومی است. اگرچه خوشبختانه در دوره جدید قوه قضاییه صاحب سخنگو شد اماعدم پاسخگویی به موقع به شبهه ها در پرونده های در حال پیگیری در قوه قضاییه با عث ایجاد شکاف رسانه ای و موج سواری اپوزسیون داخلی و خارجی بر این شکاف اطلاع رسانی می شود. در واقع به نظر می رسد قوه قضاییه نسبت به اقناع افکار عمومی نسبت به احکام خود بسیار بی مبالات و بی توجه است و این مساله علاوه بر تبعات سیاسی به احساس بی عدالتی دامن می زند
✅هشدار صریح آملی لاریجانی: به اخلالگران اقتصادی میگویم ازامروز پنبهها رااز گوش دربیاورید، قوه قضائیه با همه اخلالگران برخورد قاطع میکند.
حکم اعدام و ۲۰سال حبس در انتظار اینهاست، بعدا نگویند نمیدانستیم مصداق مفسد فی الارض میشوند، کارآنها خیانت به کشور است.
در #هفته_قوه_قضائیه، مسئولین قوه میتوانند با اطلاع رسانی درمورد سرانجام پروندههایی مانند بورسیهها، حقوقهای نجومی و معرفی قضات متخلف، مردم را نسبت به احقاق حقوقشان امیدوارتر کنند.