⁉️دیدین بعضیا رو
💠وقتی که حرف از پایبندی دقیق به نماز و روزه و دین و اخلاق میشه، میگن: ای بابا اینقدر سخت گیری نکنین، خدا هم اینقدر سخت نمی گیره که شما سخت میگیرین!!
➖ اما
☑️ خیلی از همین آدما وقتی که پای ازدواج فرزندشون پیش میاد
➖ اگه موضوع خواستگاری دخترشون باشه
‼️ توی سطح در آمد و دارایی های داماد و مبلغ مهریه
➖ و اگه موضوع ازدواج پسرشون باشه
‼️ نسبت به انتخاب دختر به اصلاح هم شان و درخور با خانواده شون
⚠️اونچنان سخت گیری می کنند که باید ازشون پرسید: یعنی در این موضوع، خدا اینقدر سخت گرفته که شما مجبور شدین سخت بگیرین؟!!
👈خدا که در قرآن گفته، اصلا در مورد ازدواج نگران مسائل مالی نباشید
✅مثلا در آیه 32 سوره نور، این مفهوم را به ما منتقل میکنه که از ترس فقر (مسائل مادی) ازدواج را به تاخیر نیندازید، چون خدا کسانی که ازدواج می کنند را به فضل خودش بی نیاز می کنه
☀️همیشه اونایی که به خدا اعتماد می کنند و طبق راهنمایی های خدا زندگی می کنند، زندگی شون شیرین و راحته
❌و اونایی که طبق ملاک های دیگه، مسائل زندگی شون را تنظیم می کنند، زندگی را به خودشون سخت می کنند.
🔷شاید شما هم دیده باشید کسایی را که با سادگی ازدواج می کنند و زندگی با دوام و شیرینی دارند
♨️ و اونایی که با کلی وسواس و سخت گیری و ریخت و پاش، ازدواج می کنند اما بعد از یکی دو سال از هم جدا میشن
👌یادمون باشه که راهنمایی های خدا، همش برای خوشبختی خودمونه و سخت گیری های مادی خوشبختی نمیاره
🚩رایزنی آمریکاییها و سعودیها به منظور هماهنگی برای تحریم ایران
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا:
🔹️مقامات وزارت خارجه با خالد الفالح وزیر انرژی سعودی در جده دیدار کرد تا درباره حفظ تأمین مناسب عرضه [در] بازار نفت برای جلوگیری از آن در برابر نوسان و هماهنگی در زمینه تحریمهای ایالات متحده برای محروم کردن رژیم ایران از درآمدهای تأمینکننده تروریسم، مذاکره کند.
✅ سرشاخه های فساد را بشکنید ✅
✔️مدتهاست که یقه سفیدها، رانت خوارها، ابربدهکاران بانکی، که در قوانین کشور تعریف روشن و واضحی از آنها وجود ندارد از سیستم بانکی وامهای میلیاردی را بابت توسعه و کسب و کار و ایجاد اشتغال گرفته اند اما این منابع را به جای تولید، صرف عیاشی و زندگی لاکچری خود می کنند!
✔️مدتهاست که کارگزاران دولتی بنا بر سنت حسنه اختلاس حلاوت حرام خوری را بر مرارت حلال طلبی ترجیح داده و دستان تجاوزگر خود را به سوی اموال بیت المال که امانت مردم محسوب میشود دراز می کنند که این دست درازی، تعدی و تجاوز در اصطلاح حقوقی گویا "ذخیره نظام" نامیده میشود!
✔️مدتهاست که سلاطین سکه و ارز و دارو و خودرو امنیت روانی و اقتصادی و معیشتی مردم را هدف قرار گرفته اند اما خبری از برخوردهای تند در دادگاههای ویژه مفاسد اقتصادی با این زالوهای اقتصادی نیست!
⭕️ خب در چنین شرایطی وقتی کارمند یا کارگر و یا جوانی که صادقانه و با تلاش مخلصانه در پی کسب مال از راههای قانونی و شرعی می باشد و در اطراف خود می بیند که افرادی در جامعه بدون هیچ تلاشی یک شبه ره صد ساله می روند و به ثروت هنگفتی میرسند ایا احساس یاس و سرخوردگی نخواهد کرد؟
‼️ آیا همین دزدی از بیت المال اگر سبب فقر بخشی از جامعه شود علاوه بر حق الناس بودن نمی تواند ناظر بر حدیث معروف حضرت امیرالمومنین (ع)، آسیبی برای ایمان فقرا باشد!؟
آیا این حس ناامیدی برای بسیاری از جوانان به گونه ای سبب سوق انها به سمت جرائم اقتصادی نمی شود؟
‼️آیا با الگو قرار دادن اختلاسگران از جانب جوانان که برای رسیدن به ثروت کلان ره صد ساله را یک شبه رفته اند فرهنگ فساد در جامعه نهادینه نخواهد شد!؟ مگر حضرت امیرالمومنین(ع) نفرمود: "الناس علی دین مولوکهم"،که مردم بیش از انکه به پدر و مادرهایشان شباهت داشته باشند به امرایشان شبیه اند!
✅ پس دست بجنبانید و در راستای برخورد با شاخهای اینستاگرامی سرشاخهای فساد را نیز بشکنید! بی ابرو و حیثیت شان کنید تا آب رفته اعتماد مردم به جوی برگردد. از فرمان هشت ماده ای حضرت آقا، برای مبارزه با فساد بیش از بیست سال است که می گذرد و این اژدهای هفت سر هفتاد سر شده! دست بجنبانید اگر دستتان به فساد بند نیست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارشناس امریکایی تو تلویزیون ملی امریکا میگه مردم ایران حق دارن بگن مرگ بر امریکا
🔅امام علی علیه السلام به محض اينكه با خبر شدند، نماینده وی گرفتار رشوه و فساد مالی شده است، به رفاعه استاندار حضرت در اهواز فرمودند:
۱- بلافاصله او را بركنار كن.
۲-او را زندان بيانداز.
۳- رسوايش كن.
۴- روز جمعه در ملأ عام او را از زندان بيرون بياور، تازيانه به او بزن.
۵-طوافش بده و او را در تمام بازار بگردان که مردم ببینند و بشناسند.
◾برهوت تدبیر!
عزت الله ضرغامی نوشت:
اعلام #خزانه_پر از دلار و سکه همان قدر مخرب اقتصاد کشور است، که اعلام #خزانه_خالی از سوی رئیس جمهور محترم در آستانه مذاکرات ۱+۵ .
در زمانی که وارد کنندگان انواع کالاهای غیر ضرور با ارز ۴۲۰۰ تومانی به صورت رسمی ثبت سفارش می کنند و سلاطین سکه یکجا سکه های دولتی را می بلعند چه نیازی به این گونه سخنان و رفتار در میان زمامداران ماست. برهوت تدبیر در حفظ و مدیریت صحیح سرمایه های ملی (ارز و طلا) بیداد می کند.
◀️ رشوه گرفتن تعدادی از نمایندگان مجلس❗️
محمود صادقی رییس فراکسیون شفافسازی و سالمسازی اقتصاد و انضباط مالی مجلس گفت:
🔗در طرح درخواست تحقیق و تفحص از شهرداری تهران کاملا با فساد شبکهای درگیر شدیم. در رسیدگی به این طرح رانتها و رشوههای بسیاری داده شد که از جمله آنها میتوان به اعطای هولوگرام تغییر کاربری به ارزش یک میلیارد تومان به یکی از اعضای کمیسیون عمران و بعضا دریافت کارت پولهای پنج میلیون تومانی از سوی برخی نمایندگان مجلس اشاره کرد
🔗 این موارد بر اساس گزارشهای کارمندان مجلس به دست آمده است.
برای تغییر کاربری سندهایی در دست دارم اما برای کارت پول سندی برای اثبات وجود ندارد.
❗️ درباره دریافت رشوه از سوی نمایندگان مجلس هم در جلسات کمیسیون و هم در روز رایگیری علامتهایی از آلوده شدن نمایندگان مشاهده کردیم .
⭕ #علی_مطهری برای بستن تنگه هرمز پیشقدم شد!
👤«مطهری»، نایب رئیس مجلس:
🔹اگر صادرات نفت ایران را به صفر برسانند تنگه هرمز را میبندیم.
🔹آمریکاییها آمادگی جنگ جدید در خلیج فارس را ندارند، از این رو سخن آقای رئیس جمهور تهدید خوبی بود که آثار مثبتی خواهد داشت و عامل بازدارنده ای برای ممانعت از صادرات نفت ایران خواهد بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🎥/ #ویژه
⭕️حسن روحانی در انتخابات سال ۱۳۹۶ رد صلاحیت شده بود....?!!😳😳😳
⛔️شورای نگهبان را تهدید که اگر...
#مهم
📍دکتر ولایتی؛ حامل پیام رهبری و رئیس جمهور به پوتین
🔻سخنگوی وزارت خارجه کشورمان سفر فردای دکتر ولایتی به مسکو را سفری بسیار مهم خواند و گفت: آقای ولایتی حامل پیام رهبر معظم انقلاب و رئیس جمهور برای رئیس جمهور روسیه است
#چه_خواهد_شد؟؟؟
چند جمله حرف حساب درباره جنجال اینستاگرامی
یک دختر نوجوان در صفحه اینستاگرام، تصاویر رقصش را منتشر میکند. مسئول یا مسئولین مربوطه با طی مراحل قانونی، ایشان را احضار میکنند. تلویزیون مستندی با عنوان «بیراهه» پخش کرده و چند دقیقهای از زمان نیمساعته این مستند را هم به «ابراز پشیمانی» این خانم نوجوان که در حال گریه است، اختصاص میدهد. این تمام آن اتفاقی است که افتاده. نه قتلی صورت گرفته، نه تجاوزی رخ داده، نه کسی را به دار آویختهاند و نه به کسی سیلی زده و شکنجهاش کردهاند. فقط یک دختر گریه کرده و از روی ترس یا از ته دل گفته، از انتشار تصاویر رقصهایش پشیمان است.
اما این اتفاق، طی یکی دو روز گذشته تبدیل به «مهمترین مسئله کشور» و حتی یکی از مسائل مهم دنیا! شده است. شاید باورش سخت باشد اما اکنون که در حال مطالعه این وجیزهاید، سیانان، آسوشیتدپرس، دیلی میل، بیبیسی، یورونیوز، تایم، ایندیپندنت، رادیو فردا، دویچه وله، کلمه و دهها رسانه خارجی دیگر در کنار تمام رسانههای مدعی اصلاحات (در فضای مجازی و کاغذی) در حال حمله به صدا و سیما، جمهوری اسلامی ایران و مسئولین کشورمان هستند. حتی، کنگره آمریکا وارد میدان شده و با اشاره به گریه این خانم نتیجه گرفته، باید ایران را تحریم کرد! انگار نه انگار همین حالا 2500 کودک (از چندماهه بگیر تا چندساله) در قفسهای آهنین و جدا از والدینشان در آمریکا مثل حیوان نگهداری و شپش زده به خانوادههایشان بازگردانده میشوند.
سؤال؛ چرا این اتفاق «بد» اما «کوچک»، در میان مشکلات ریز و درشت کشور به ویژه در حوزه اقتصاد ناگهان اینقدر «درشت» شد؟ آیا واقعا «نوع و اندازه واکنشها با آنچه اتفاق افتاده» متناسب است؟ آیا این همه هجمه برای چنین موضوعی، «عادی» است؟
چرا چنین مسائلی در کشور ما اینطور برجسته و تبدیل به مسئله یک کشور میشوند؟ و سؤال آخر اینکه، آیا اقدام صدا و سیما قابل دفاع است؟
با توجه به ماهیت «واکنشدهندگان»، پاسخ این سؤالها متفاوت است. واکنشدهندگان را اگر به چهار گروه «کشورهای خارجی و دشمن»، «سلبریتیها»، «مدعیان اصلاحات» و«قشر متدین جامعه» تقسیم کنیم، پاسخها نیز متفاوت خواهد بود.
تکلیف کشورهای خارجی و دشمن مشخص است. آنها از هیچ فرصتی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران نمیگذرند. این دسته از واکنشدهندگان هیچ ابایی ندارند در یمن، غزه، عراق، سوریه و... زن و کودک و پیر و جوان را سلاخی کنند، مردم این کشورها را به موشهای آزمایشگاهی برای آزمایش سلاحهای غیرمتعارف خود تبدیل کنند، آلسعود، پدر جد تروریستهای تکفیری را (که به صدها هزار زن و کودک تجاوز کردند و سرشان را از تن جدا کردند و زنده زنده در آتش سوزاندند) روی کرسی ریاست حقوق بشر سازمان ملل بنشانند، پرونده سیاهی در تجاوز به زنان حتی در راهروهای پارلمان داشته باشند(اعترافهای جرمی کوربین، رئیس حزب کارگر انگلیس)، میزبان قاتلان وحشی
17 هزار شهید ایرانی باشند و همزمان مدعی شوند، از گریه کردن یک نوجوان 17 ساله، وجدانشان به درد آمده است! تصورش را بکنید، کشوری خواستار تحریم ایران به خاطر گریه این دختر شده که رئیسجمهورش جزو زنستیزترین و فاسدترینهای دنیاست!
این دسته از «واکنشدهندگان» ممکن است همزمان نیمنگاهی هم به وضعیت اقتصادی و سیاسی کشورمان داشته باشند.
تیم اقتصادی دولت اگر توانمند بود باید در 5 سال گذشته خود را نشان میداد
کارشناسان اقتصادی حامی دولت میگویند «ناتوانی تیم اقتصادی دولت اظهر من الشمس است» و «تیم دولت، درس اقتصاد نخواندهاند».
محمدقلی یوسفی استاد دانشگاه علامه طباطبایی گفت: ناتوانی تیم اقتصادی دولت اظهر من الشمس است اگر این تیم توانمند بود در 5 سال گذشته خود را نشان میداد.
محمدقلی یوسفی افزود: دولت مسئول سیاستهای اقتصادی کشور است. نمیشود دولت در عرصه اقتصاد تصمیمگیر باشد ولی در بحرانهای اقتصادی عوامل نامرئی را تاثیرگذار بداند اگر این طور باشد فاتحه علم اقتصاد را باید خواند.
او اضافه کرد: تخصص پزشکان را زمانی باید سنجید که یک بیمار بدحال را درمان کنند وگرنه شخص سالم که پزشک نمیخواهد. در اقتصاد هم همین طور است.
تنها زمانی که اقتصاد دچار بحران و بنبست شده است عیار مردان اقتصادی مشخص میشود.
یوسفی محصول عملکرد 5 ساله تیم اقتصادی دولت را گسترش فقر، بیکاری فزاینده و تشدید نابرابری دانست و گفت: دولت نمیتواند از زیربار این مسائل شانه خالی کند.
وی افزود: موفقیت سیاستهای اقتصادی را هرگز نمیتوان با معیارهایی چون نرخ تورم و رشد اقتصادی سنجید. استناد به تورم از اساس غلط است.
این استاد اقتصاد تصریح کرد: متاسفانه افراد کمسوادی که بعضا دارای مدارک دانشگاهی هم هستند تیم اقتصادی دولت را در دست گرفتهاند.
این اشخاص در دو دهه گذشته همواره در مسئولیتهای مختلف دولتی یا صاحب پستهای کلیدی بودهاند یا عنوان مشاور را برعهده داشتهاند.
یوسفی با بیان اینکه این افراد براساس منافع خود سیاستهای اقتصادی را در کشور دنبال کردهاند گفت: سیاستهای این اشخاص مطلوب آنهایی است که بخواهند از آب گلآلود ماهی بگیرند.
البته به نظرم دولت برای ویران کردن اقتصاد کشور بهترین نفرات را به کار گرفته است و هیچکس مانند این افراد نمیتوانست اقتصاد را به این حال و روز وخیم بیندازد.
همچنین محمدصادق جنانصفت در همین زمینه گفت: تیم اقتصادی دولت بهتر است تغییر کند چرا که هیچ کدام در رشته تحصیلی مرتبط با فعالیت خود درس نخواندهاند.
وی افزود: داستان تغییر و دگرگونی در تیم اقتصادی دولت روحانی از اواخر دولت یازدهم شروع شد و به ویژه وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی و رئیس سازمان برنامه و بودجه را در مرکز توجه خود قرار داد.
او ادامه داد: آقایان کرباسیان، سیف و نوبخت یک وجه مشترک دارند و آن اینکه هیچ کدام دانشآموخته اقتصاد نیستند بلکه آن را به طور تجربی یاد گرفتهاند. مثلا کرباسیان مدیر اجرایی نیرومندی است اما دانش اقتصادی لازم را ندارد تا سیاستهای اقتصادی موردنیاز را برپایه آن تدوین کند. البته خود ایشان هم به تازگی به این امر اعتراف کرد.
جنانصفت با بیان اینکه سیف هرچند سابقه بانکداری دارد ولی چون رشتهاش حسابداری بوده است علم مورد نیاز برای ریاست بانک مرکزی را ندارد، تصریح کرد: کسی که در این سمت مینشیند باید دانش عظیمی در حوزه علم بانکداری داشته باشد. نوبخت هم به همین شکل. بنابراین ضرورت دارد این اشخاص در شرایط موجود جای خود را به نیروهای بهتری بسپرند.
او گفت: یکی از اقتصاددانان به نام «بهکیش» به تازگی از سیف نقل کرد که ایشان گفته من نمیدانم چه کار کنم؟! طبیعی است کسی که نمیداند چه کار باید بکند، بهتر است جای خود را به نیروی باانگیزهتری دهد. کرباسیان هم صریحا گفته که با علم اقتصاد آشنایی ندارد و به طور تجربی آن را فرا گرفته است.
جولان محصولات تراریخته در غفلت مسئولان
با وجود گزارشهایی که از مخاطرات محصولات کشاورزی تراریخته برای سلامتی مردم خبر میدهند، برخی از این مواد در کشور تولید یا وارد شده و برخی مسئولان هم آشکارا از این محصولات حمایت میکنند.
گروه اقتصادی-
چند سالی است که موضوع کشت محصولات دستکاری شده ژنتیکی (تراریخته) دنیا را با چالشهای جدی مواجه ساخته است.
در همین رابطه خبرگزاری تسنیم گزارش داد، تجربه دو دهه کشت محصولات تراریخته در حدود 28 کشور جهان، نتایج ناامیدکنندهای را به همراه داشته است و همین امر، دروغ بودن بسیاری از ادعاهای مبلغین محصولات تراریخته را به اثبات رسانده است؛ مواردی همچون افزایش مصرف سموم شیمیایی، افزایش آفات مقاوم، افزایش علفهای هرز مقاوم، افزایش قیمت بذرها و افزایش وابستگی کشاورزان به بذرهای تراریخته و سموم شیمیایی وابسته آنها، موجب شده است که بسیاری از کشورها از کشت این محصولات پا پس بکشند و عطایش را به لقایش ببخشند.
چنانچه تعداد کشورهای اروپایی تولیدکننده محصولات تراریخته در فاصله سالهای 2014 تا 2017 از 6 کشور به 2 کشور کاهش یافته و در آفریقا نیز کشوری مانند بورکینافاسو هم از سال 2016 به بعد تولید پنبه تراریخته را به طور کامل متوقف ساخته است.
همچنین امروزه بیش از 90 درصد محصولات تراریخته فقط در آمریکا و 3 کشور حیات خلوت آن (کانادا، برزیل و آرژانتین) تولید میشود و سهم 20 کشور دیگر بسیار اندک است.
منع قانونی
نمایندگان مجلس دیماه 95 در بررسی برنامه ششم توسعه رهاسازی، تولید، واردات و مصرف محصولات تراریخته بدون مجوز مراجع قانونی را ممنوع و دولت را مکلف کردند خطرات احتمالی این محصولات را که بر اساس آزمایشات معتبر معلوم میشود به مردم اعلام کند.
با این وجود در سالهای اخیر شاهدیم گروهی ذینفع با ظاهر متخصص بیوتکنولوژی و اعضاء انجمنهای علمی بر طبل تولید محصولات تراریخته در ایران میکوبند و برای رسیدن به هدفشان از تمام ابزارهای علمی، تبلیغی و رسانهای برای مردمفریبی، مسئول فریبی و تصمیمسازی کلان در این حوزه استفاده میکنند.16 تیرماه جاری، واردات روغن سویای تراریخته بالاخره از سوی مسئولان دولتی تائید شد. بر اساس اطلاعاتی که یزدان سیف، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی اعلام کرد، «روغن سویا با رعایت مسائل زیستی، بهداشتی و رعایت قانون به صورت تراریخته وارد میشود، اما روغنهای کلزا، آفتابگران، ذرت و سایر موارد تراریخته نیست.»