رییسجمهور فرانسه در کنفرانس رسمی خبری با پوتین اعلام کرد، "مذاکره در مورد برنامه موشکی و برخی موضوعات منطقهای با روحانی آغاز کردهایم"
دولت روحانی در این چند سال با عوام فریبی به فرمایشات و شروط رهبری ظاهرا چشم میگوید ولی درپنهان در حال مذاکرات محرمانه و پشت پرده است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناتوانی دولت در عرصه#کشاورزی
وقتی آمریکا توانسته بازار میوه کشورهای عربی را قبضه کند ولی در ایران کشاورز مجبور است هزار تُن از محصولات خود را نابود کند....
چرا حضرت یوسف را بعد از مرگ کف رودخانه ی نیل دفن کردند؟ و ماجرای شکافته شدن قبرش چه بود؟
🔹 حضرت یوسف علیه السلام به قدری محبوبیت اجتماعی پیدا کرده و عزّت فوق العادهای نزد مردم مصر داشت که پس از فوتش بر سر محل به خاک سپاریش نزاع شد.
🔸 هر طایفهای میخواست جنازه یوسف در محل آنها دفن شود، تا قبر او مایه برکت در زندگیشان باشد.
🔹 بالاخره رأی بر این شد که جنازه یوسف را در رود نیل دفن کنند، زیرا آب رود که از روی قبر رد میشد مورد استفاده همه قرار میگرفت و با این ترتیب همه مردم به فیض و برکت وجود پاک حضرت یوسف ـ علیه السلام ـ میرسیدند.
🔸 طبرسى در تفسیر خود نقل کرده چون یوسف از دنیا رفت، او را در تابوتى از سنگ مرمر نهاده و میان رود نیل دفن کردند و علتش این بود که چون یوسف از دنیا رفت، مردم مصر به نزاع برخاسته و هر دسته اى مى خواستند تا جنازه آن حضرت را در محله خود دفن کنند و از برکت آن پیکر مطهر بهرهمند گردند و سرانجام مصلحت دیدند جنازه را در رود نیل دفن کنند تا آب نیل از روى آن بگذرد و به همه شهر برسد و تا مردم در این بهره یکسان باشند و برکت آن جنازه به طور مساوى به همه مردم برسد و این قبر تا زمان حضرت موسى (ع) هم چنان در رود نیل بود تا وقتى که آن حضرت بیامد و او از نیل بیرون آورد و به فلسطین برد.
🔸 مسعودى مى گوید: سبب اینکه موسى جنازه یوسف را از مصر حمل کرد، آن بود که باران بر بنى اسرائیل نیامد. پس خداى عزوجل به موسى وحى فرمود جنازه یوسف را بیرون آورد. موسى از محل دفن یوسف پرسید و کسى از جاى آن مطلع نبود و تا اینکه پیرزنى نابینا و زمین گیر از بنى اسرائیل را آوردند و او گفت: من جاى یوسف را مى دانم ولى سه حاجت دارم که باید از خدا بخواهى آنها را برآورد تا آنجا را به تو نشان دهم: یکى آنکه از این بیمارى نجات یافته و بتوانم راه بروم، دیگر آنکه بینا شده و جوانىام بازگردد، سوم آنکه خداوند جایم را در بهشت پیش تو قرار دهد.
🔹 خداوند به موسى وحى فرمود سخنش را بپذیر که ما حاجت هاى او را بر آوردیم. پیرزن محل دفن یوسف را نشان داد و موسى جنازه را بیرون آورد و به فلسطین منتقل ساخت.
🔸 آرامگاه حضرت یوسف نبی (ع) اکنون در شرق نابلس سرزمینهای اشغالی قرار دارد که هرازچندگاهی توسط شهرکنشینیان صهیونیست مورد تعرض قرار میگیرد.
هدایت شده از تبیان
4_415155550330815105.mp3
6.5M
#تلاوت_سی_جز_قرآن در سی روز ماه مبارک رمضان
🔹 ترتیل جزء دهم - استاد منشاوی
👇👇👇
🆔 @TebyanOnline
🌹روزمان را با #قرآن آغاز کنیم😊
⭕ اگر مسئولین نظام اسلامی از خط اسلام منحرف شوند بر علماء دین بیان حقایق برای مردم واجب است.
[سوره آل عمران (3): آيه 187]
وَ إِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِيثاقَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتابَ لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَ لا تَكْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَراءَ ظُهُورِهِمْ وَ اشْتَرَوْا بِهِ ثَمَناً قَلِيلاً فَبِئْسَ ما يَشْتَرُونَ (187)
و (به ياد آور) زمانى كه خداوند از كسانى كه به آنان كتاب (آسمانى) داده شد، پيمان گرفت كه حتماً بايد آن را براى مردم بيان كنيد و كتمانش نكنيد، پس آنها آن (عهد) را پشت سر خويش انداختند و به بهاى كمى مبادله كردند، پس چه بد معاملهاى كردند.
✅ پيامها:
1⃣ خداوند براى هدايت مردم، از دانشمندان پيمان مخصوص گرفته است.
«أَخَذَ اللَّهُ مِيثاقَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتابَ لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ»
2⃣ بيان حقايق بايد به نوعى باشد كه چيزى براى مردم مخفى نماند.
«لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَ لا تَكْتُمُونَهُ»
3⃣ وظيفه ى علماء، تبيين كتاب آسمانى براى مردم است.
«لَتُبَيِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ»
4⃣ انگيزه ى سكوت دانشمندان از بيان حق، رسيدن به مال و مقام و يا حفظ آن است.
«وَ اشْتَرَوْا بِهِ ثَمَناً قَلِيلًا»
5⃣ هر چه در برابر كتمان آيات الهى گرفته شود اندك است.
«... اشْتَرَوْا بِهِ ثَمَناً قَلِيلًا»
🌹امام خامنه ای خطبههای نماز جمعه تهران تاریخ:
1366/02/18
اما نکتهی پایانی در این بحث امروز من این است که اسلام یک خصوصیت دیگری دارد و آن این است که یک جاهائی عدم بیان را اسلام ممنوع کرده. یعنی مسئله فقط این نیست که بیان کردن مجاز است، بلکه بالاتر از این، بیان نکردن حرام است. یک جاهائی باید بیان کرد؛ آنجاهائی که کتمان حقیقت علیه مصالح نظام اسلامی است، علیه منافع رشد فکری جامعه است، آنجا بیان واجب است، کتمان حقیقت حرام است، که این هم یکی از خصوصیات اسلام است که آیات فراوانی در قرآن دارد؛ (لتبیّننّه للنّاس و لا تکتمونه)، و این تضمین واقعی بقای نظام بر خط اسلا دذر م است. یعنی اگر مصالح نظام اسلامی و مصالح مسئولین، مصالحی که ارتباط به اسلام دارد، نه مصالح شخصیشان، آنقدر مهم است که یک جاهائی بیان کردن را غیر مجاز میکند، اما همین نظام، همین دستگاه، همین مسئولین، اگر قرار شد از خط اسلام منحرف بشوند، اگر بنا شد که راه را عوضی بروند، اگر سرنوشت نظام اسلامی تهدید به انحراف از مبانی اسلامی شد، اینجا تکلیف چیز دیگری میشود، اینجا بیان کردن واجب است، امر به معروف و نهی از منکر لازم است، نص یحت لائمة المسلمین لازم است و افشای حقایق برای مردم لازم است .
#تلخند_سیاسی
👑 ناصرالدینشاه قاجار در ماه مبارک #رمضان نامه ای به مرجع تقلید آن زمان #میرزای_شیرازی به این مضمون نوشت:
😡که من وقتی روزه میگیرم از شدت گرسنگی و تشنگی عصبانی میشوم و ناخودآگاه دستور به قتل افراد بیگناه میدهم؛ لذا جواز روزه نگرفتن مرا صادر بفرمایید!
☺آیت الله العظمی میرزای شیرازی درجواب ناصرالدین شاه نوشت:
بسمه تعالی
حکم خدا قابل تغییر نیست. لکن حاکم قابل تغییر است. اگر نمیتوانی به اعصابت مسلط شوی از مسند حکومت پایین بیا تا شخص با ایمانی در جایگاه تو قرار گیرد و خون مومنین بیهوده ریخته نشود!
✍این 👆#حکایت، حکایت برخی از این #مسئولین دون پایه ست!
یکی به اینها بگه اگر نمیتونید مشکلات مردم رو حل کنید حداقل جای خودتون رو به کسی بدید که چاره ساز باشد نه مشکل ساز...! 😏