↙️شفقنا در هفته ای که گذشت:
💢خبرگزاری شفقنا با انتشار یک نظر سنجی از کاهش علاقه مردم به زدن واکسن ایرانی خبر داد.
این اقدام در سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها به مثابه تبلیغ واکسن خارجی و تشویق مردم به تزریق این واکسن ها است.
این در حالی است که رهبر معظم انقلاب به عنوان شخص اول کشور اقدام به تزریق واکسن داخلی کردند تا هم از جوانان کشور حمایت کنند و هم مردم را تشویق به تزریق واکسن داخلی کنن.
💢خبرگزاری اصلاح طلب #شفقنا همزمان با دیگر افراد و خبرگزاری های اصلاح طلب در صدد ایجاد دومینوی اختلاف بین نیروهای اصو لگرا و انقلابی با دولت آیت الله رئیسی ا ست.
این خبرگزاری در سیاستی تفرقه انگیزانه بیان می کند نیروهای اصولگرا گروهی که از حامیان اصلی رئیسی در انتخابات بودند؛ در حقیقت اعتقادی به آقای رئیسی ندارند و برای امتیاز دور او جمع شدهاند.
💢 خبرگزاری شفقنا و دیگر هم حزبی هایش در این روزها با عباراتی مانند دولت فراجناحی، دولت مستقل و...قصد دارند تا آیت الله رئیسی را از نیروهای حامی خود جدا و با اختلاف افکنی جایی برای بعضی از نیروهای نزدیک به خود در دولت آینده باز کنند.
💢خبرگزاری شفقنا ید طولایی در پوشش خبری اصلاح طلبان و چهره های حوزوی سکولار و مخالف با نظام و انقلاب از جمله صانعی، هاشمی رفسنجانی، منتظری، داوود فیرحی، علوی بروجردی و ... دارد.
این خبرگزاری حتی بعد مرگ این افراد اندیشه و عقیده آنها را به طور گسترده انتشار می دهد تا دین خود را به آنها ادا کرده باشد ونگذارد تفکر آنها در جامعه کمرنگ شود.
💢شفقنا آنها را به عنوان الگو واسوه به جامعه وجوانان معرفی می کند و تلاش می کند تا با معرفی اندیشه و تفکر این افراد حوزه های علمیه را به سمت سکولاریزه شدن بکشاند.
آنتی سکولار
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
اژه ای: ریشه های فساد اقتصادی باید خشکانده شود
رئیس دستگاه قضا گفت: امروز در لایههای مختلف و بخشهای گوناگون فعالیتهای اقتصادی نارسایی و فساد وجود دارد که سرایت کننده است و ما باید با ریشهها و گلوگاهها مبارزه کنیم.
به گزارش مشرق، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای عصر امروز در دیدار با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن تقدیر از اعتماد رهبری اظهار کرد: اینکه ایشان از داخل قوه شخصی را انتخاب کردند محاسن زیادی دارد که ما باید قدردان این انتخاب باشیم.
وی اضافه کرد: ما در دهه پنجم انقلاب که دو سال از آن گذشته با مجموعه مسائل متفاوت نسبت به دهههای گذشته روبرو هستیم، بسیاری از کسانی که انقلاب کردند و قبل از انقلاب را دیده بودند امروز دیگر نیستند و ما با یک نسل، ذائقه و سبک زندگی جدید روبرو هستیم و این وظیفه همه به ویژه روحانیون بهعنوان پرچمداران اصلی انقلاب را سختتر میکند.
رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: فضای مجازی امروز بر همه ابعاد و زوایای انسانها سایه افکنده و این نیاز به یک دید و نگاه، مقررات، آموزشها و تبیین جدید انقلاب را مورد تاکید قرار میدهد.
وی با تاکید بر اینکه رهبری از گذشته نسبت به شورای عالی فضای مجازی تاکید ویژه داشتهاند، گفت: سال ۹۰ رهبری بر لزوم تشکیل این شورا و ریاست رییس جمهور بر این شورا تاکید کردند.
محسنی اژهای با اشاره به اینکه امروز تریبونهای منابر تعطیل است و ما با ضربه دشمن در حوزه فرهنگی روبرو هستیم، تصریح کرد: امید دشمن به حوزه فرهنگ است و ما امروز باید یک مبارزه همه جانبه با فساد اقتصادی، سیاسی و فرهنگی داشته باشیم که گاهی فساد فرهنگی و سیاسی میتواند از فساد اقتصادی هم مهمتر باشد.
وی مبارزه با فساد اقتصادی را لازم و واجب دانست و عنوان کرد: مبارزه با فسادهای فرهنگی و سیاسی همان مبارزه در عرصههای مختلف است.
رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه امروز با دوگانگیها و چندگانگیها مواجه هستیم، اظهار کرد: ممکن است یک بخش بسیار متورم شده باشد اما یک بخش دیگر بسیار کوچک شده باشد، یکی از موارد همین مبارزه با فساد اقتصادی است. امروز در لایههای مختلف و بخشهای گوناگون فعالیتهای اقتصادی نارسایی و فساد وجود دارد که سرایت کننده است و ما باید با ریشهها و گلوگاهها مبارزه کنیم.
وی عنوان کرد: افرادی که مفسد هستند برنامهریزی میکنند و از یک فردی که اشتباه کرده استفاده میکنند اما میان این دواختلاف بسیار است، کسانی بخاطر نوسانات بازار و سوءمدیریتها و اینکه هر روز یک بخشنامه بیرون میآید و فرد نمیداند با چه فردایی روبرو است کارهایی را انجام میدهد که اشتباه است و با مشکل مواجه میشود، ما نمیتوانیم همه را با یک چوب برانیم.
محسنی اژهای ادامه داد: ما با همه وجود به دنبال مبارزه هستیم و از طرفی برای جهش تولید هم دغدغه داریم.
وی با اشاره به اینکه ما در شناسایی بسترهای فساد در عرصههای مختلف وظیفه پیشگیری را دنبال میکنیم، اظهار کرد: قوه قضاییه به تنهایی نمیتواند همه مقدمات را فراهم سازد؛ ما در ایلام بررسی کردیم که گرایش به دشمن، طلاق، گرفتاری به مواد، عامل بخش قابل توجهی از اینها برای بیکاری است.
محسنی اژهای با بیان اینکه امروز نفوذ، توطئه و تلاش دشمن برای براندازی را داریم، اظهار کرد: ما نیازهای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی داریم و در این زمینه باید توجه کنیم که ورود به حریم خصوصی افراد و تجسس در زندگی درست نیست اما ما باید هر دو را کنار یکدیگر قرار دهیم تا رعایت حق فرد و جامعه را توأمان دنبال کنیم.
وی ادامه داد: جریاناتی مثل ورود سگ به زندگی افراد نشان از نفوذ فرهنگی دشمن به کشور است و موضوع فرهنگ برای ما بسیار مهم است و مجموعه دستگاه قضایی علاوه بر وظیفه اداری، وظیفه انقلابی و دینی هم دارد و باید با رفتار و گفتار درست برای فرهنگسازی و هدایت افراد کمک کند.
محسنی اژهای با بیان اینکه ما وظیفه داریم از تولید حمایت کرده و با فساد مبارزه کنیم، گفت: بخشی مرتبط با دولت است که باید حمایت کند اما اگر ما چوب لای چرخ تولید گذاشته ایم باید آن را رفع کنیم.
وی گفت: اگر که کاغذی توقیف شده و معطل مانده است پیگیری میکنیم تا اشکال رفع شود.
محسنی اژهای با بیان اینکه ظرفیتهای همکاری حوزه و دستگاه قضا درحال بررسی است، اظهار کرد: امر قضا یکی از بخشهای مهم حاکمیت است و این از ابتدای انقلاب بر دوش روحانیون بوده است و بخش قابل توجه قضاوت باید بر اساس موازین اسلامی باشد و در این راستا هم حوزه باید کمک و کادرپروری کند.
وی بر لزوم شناسایی نیروهای انقلابی و توانمند حوزه تاکید کرد و افزود: اگر عدالتی که مورد نظر است را بخواهیم اجرا کنیم باید به افرادی برسیم که در همه ابعاد توانمند باشد.
ادامه دارد👇
استکبار ستیزان
محسنی اژه ای خاطر نشان کرد:بنده که چهل سال در قوه قضاییه
بودم هنوز با بسیاری از فروعات روبرو میشوم اما نمیتوانم آنها را رفع کنم و با بزرگان مشورت میکنم و به سختی به نتیجه میرسم.
استکبار ستیزان
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️صاحب یک گاوداری برای اعتراض به قطع آب، گاوهای خود را سازمان آب آورد!😅
یه گله هم میبرد، دولت و مسئولین خوابزده رو تکون نمیداد برای کمک به مردم
بلکه باز این پیگیریهای قوهی قضاییه و همت سپاه بود که آب به مناطق حمیدیه، شادگان و هویزه رسید
افسران
استکبار ستیزان
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رهبر انقلاب:میبینید درباره مسئله موشکی ایران، در جهان چه جنجالی راه می اندازند؟
✊🏻بله ما موشک داریم، موشک دقیق هم داریم !
آقا تنها نیست
استکبار ستیزان
❗️انتقاد شدید آیت الله گرگانی به ربای دولتی با پینوشت استکبارستیزان❗️
🔹آیت الله علوی گرگانی از مراجع عظام تقلید در دیدار با اژه ای: متاسفانه ربا با اسامی مختلفی از جمله دیرکرد در جامعه وجود دارد و دستگاه قضایی باید با تمام توان در رفع این آسیب تلاش کند.
‼️ پینوشت استکبارستیزان‼️ دستگاه قضا خود عامل رباخواری در کشور است و برخلاف آیات قرآن عمل میکند ، چطوری می تواند به فتوای مراجع عظام اهمیت داده و از دیگر دستگاههای دولتی ربا را حذف کند ، وقتی دستگاه قضایی با بیش از پنجاه درصد ریا را به بهانه دیر کرد از بدهکار گرفته و به طلبکار میدهد آنهم معاف از مالیات ( در ازای ۸ ماه تاخیر از ۲۰ میلیون طلب ، ۱۲ میلیون تومان ربا گرفته و به طلبکار داده و معلوم نیست چندین میلیون تومان هم نموشه دولتی بگیرد) وقتی دستگاه قضا تبدیل به محاربه با خدا شده و به جنگ خدا میرود( سوره مبارکه بقره آیات ۲۷۷ الی ۲۸۰ ) که این آیات باید مورد ملاک قوه قضاییه شود که متاسفانه برخلاف آنرا عمل میکند و از طرفی به نیابت از طلبکار بر بدهکار تیغ میزند و گوشش را می برد ❗️دستگاه قضا اول ربا را از محاکم قضایی کشور حذف کند و رفع ربا از دیگر دستگاهها هم پیشکش ‼️لطفا آیات را به دقت بخوانید .
☘استکبارستیزان ☘
@estkbarsetizan. تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan. ایتا
📍حکم اعدام «بابک زنجانی» قطعی است
🔻حجتالاسلام سید احمد مرتضوی مقدم، رئیس دیوان عالی کشور در برنامه دستخط:
🔹قوه قضائیه در دو سال اخیر به اندازه ۱۰ سال پیشرفت کرد؛ دو سال اخیر، دوران طلایی بود.
🔹در این دو سال بیش از ۶۰ قاضی سلب صلاحیت شدند و در این موارد شخص رئیس قوه قضاییه در دادگاهها حضور داشتند.
🔹اولین نقطهای که آیتالله رئیسی دست گذاشت، تخلفات باستیهیلز بود.
🔹به خاطر فساد ستیزی آیتالله رئیسی بود که مردم در این انتخابات به ایشان رای دادند.
🔹حکم اعدام «بابک زنجانی» قطعی است؛ اگر برای بازگرداندن اموال همکاری کند، ممکن است تخفیف بگیرد.
🔹پرونده «طبری» خیلی حساس و سنگین بود و دیوان عالی کشور حق اینکه مجازات را تغییر دهد ندارد.
استکبار ستیزان
💠غلطهای زیادی اروپاییها؛ زیرساختهای الکترونیکی مربوط به سانتریفیوژهای ایران برچیده شود
روزنامه والاستریتژورنال:
🔹مقامهای اروپایی با توجه به پیشرفتهای اخیر در برنامه هستهای ایران طرحی سه محوره برای طولانیتر کردن «زمانگریز هستهای» ایران پیشنهاد دادهاند.
🔹مطابق این طرح، اروپاییها علاوه بر ذخیره کردن سانتریفیوژهای ایران در انبار و مهر و موم آنها، خواستار برچیده شدن زیرساختهای الکترونیکی مورد استفاده برای اداره این دستگاهها شدهاند./فارس
استکبار ستیزان
جنگ کثیف با بستهبندی زیبا
خبرهای غیررسمی و مواضع رسمی آقای رئیسی حاکی است اصلیترین و مهمترین هدف دولت سیزدهم، حل مسائل اقتصادی است. این هدفگذاری کاملاًً بجاست و اگر غیر از این بود جای تعجب و تأمل داشت. کشور ما سالهاست که درگیر یک جنگ اقتصادی تحمیلی تمامعیار بوده و این جنگ از یک دهه پیش وارد مرحله تازهای شده است. راه پیروزی در این جنگ چیست؟
«سان تزو» فرمانده نظامی مشهور چینی در کتاب «هنر جنگ»
- که امروزه نه تنها مورد توجه محافل سیاسی- نظامی است بلکه شرکتهای بزرگ نیز از آن درس میگیرند- بهترین پیروزی را در شکستن مقاومت دشمن بدون درگیری معرفی میکند. این همان راهبردی است که آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته است. البته این نکته را هم باید مدنظر قرار داد که اتخاذ این راهبرد علیه ایران، انتخاب آمریکا نبوده و میتوان گفت یک اجبار است. آمریکاییها طی چهار دهه گذشته چندین بار بهصورت محدود و گسترده رویارویی نظامی با ایران را آزمودند و از این نبردها نه تنها پیروز بیرون نیامدند بلکه دستاوردی جز سرشکستگی و تحقیر نداشتند. روی آوردن آنان به جنگ تمامعیار اقتصادی محصول همین تجارب شکست خورده است.
دولت تدبیر و امید شعار و هدفگذاری خود را پایان بخشیدن به این جنگ اعلام و در این مسیر حرکت کرد اما به دو دلیل عمده نه تنها در رسیدن به هدف موفق نبود بلکه در پایان هشت سال، این جنگ تحمیلی تشدید نیز شده است. این دو اشتباه کلیدی از این قرار است؛ نخست آنکه ماهیت جنگ تحمیلی آمریکا اقتصادی است و روش مقابله موثر با آن نیز باید از همین جنس یعنی اقتصادی باشد. وقتی شما میخواهید با ابزار دیپلماتیک به حمله اقتصادی پاسخ دهید، در بهترین حالت دستاوردهای شما - اگر دستاوردی وجود داشته باشد! - ناپایدار است و به راحتی قابل دود شدن و به هوا رفتن است. راهی که دولت آقای روحانی در این زمینه پیمود حتی به دور شدن از هدف نهایی - سامان دادن به اقتصاد - نیز منجر شد، تا جاییکه جناب آقای ظریف در بیست و دومین و آخرین گزارش برجامی خود به مجلس نوشت؛ «با خوشخیالی، دوستان دوران سختی را در سراب طمع سرازیر شدن شرکتهای غربی از خود رنجاندیم...»
اشتباه کلیدی دوم دولت در بیتوجهی به جنگ رسانهای دشمن و عملیات روانی آن بود. نگارنده به جد معتقد است اشتباه دوم دولت مهمتر و مخربتر از اشتباه نخست بود. در اشتباه نخست اگر دولت راه را بد انتخاب کرد و پیمود، در اشتباه دوم به شکل فاجعهباری، در پازل عملیاتی دشمن، بازی و آن را تکمیل کرد. اگر بخواهیم در چند جمله و بهصورت خلاصه خط راهبردی دشمن در جنگ رسانهای را بیان کنیم عبارت است از القای این موضوع که شما ایرانیها اولاً با مشکلات بسیار بزرگ و ویژهای دست بهگریبانید و قادر به حل آنها نیستید و تنها راه پیشروی شما برای خلاصی از این مشکلات و معضلات لاینحل، زانو زدن در برابر ما و دست کشیدن از آرمانها و اهداف انقلابیتان است. همان دوگانه جعلی که سالها قبل هنری کیسینجر بیان کرد و گفت ایران باید میان انقلابی بودن یا کشور عادی بودن یکی را انتخاب کند.
دولت تدبیر و امید نه تنها به جنگ این عملیات روانی نرفت و برنامهای برای خنثیسازی آن نداشت بلکه خود نیز به اشکال گوناگون به آن دامن زد. آقای روحانی در آستانه آغاز مذاکرات هستهای از خالی بودن خزانه گفت و حل مشکل آب خوردن مردم را هم به توافق هستهای گره زد. سخنان هفته پیش رئیسجمهور درباره تحریمها و قانون اقدام راهبردی مجلس یکی دیگر از مصادیق این موضوع است. آقای روحانی که همیشه به منتقدان توپیده و آنها را بهخاطر اینکه ترامپ را مسئول مشکلات معرفی نمیکنند مورد هجمه قرار داده در اظهاراتی عجیب، توپ را به زمین داخل انداخت و مدعی شد اگر این قانون نبود و فرصت از دولت گرفته نمیشد، چند ماه قبل تحریمها رفع شده بود! این دقیقاًً همان چیزی است که آمریکاییها میخواهند و میگویند؛ ما مقصر ادامه این جنگ تحمیلی نیستیم و میخواهیم آن را تمام کنیم، مشکل از خودتان است که اختلاف دارید و حاضر به کوتاه آمدن نیستید.
این جنگ رسانهای و عملیات روانی، بسیار گسترده، پیچیده و عمیق است و فقط به حوزه سیاسی محدود نیست. عید سال 1398 کشور با بارشهای بیسابقهای روبهرو شد که اغلب استانها را تحت تأثیر قرار داده و در چندین استان موجب به راه افتادن سیل شد. در این سیلها کمتر از 30 هموطن جان خود را از دست دادند. رسانههای غربی و معاند پر شدند از گزارشها و تحلیلهایی که جمهوری اسلامی را مقصر این رویداد معرفی کرده و با زدن برچسب بیکفایتی بهدنبال ماهیگیری سیاسی از یک بلای طبیعی بودند. برخورد رسانهای با این رویداد را با سیل اخیر در آلمان مقایسه کنید. بیش از 100 تن جان باختهاند و 1300 نفر هم مفقود شدهاند.
ادامه دارد👇
یک تحلیل و گزارش با نگاه سیاسی از این ماجرا دیده اید؟!نه دیده اید و نه در روزهای
آینده خواهید دید. به جای آن تمرکز رسانهای بر همدلی، دادن آرامش، آسیبشناسی حرفهای، ارائه راهحل و درخواست از مردم برای همکاری با دولت و کمک به یکدیگر است. مواردی که درباره ایران نه تنها خبری از آنها نبود بلکه کاملاًً برعکس آن دنبال میشد.
مورد مشهور و قابل مقایسه دیگر ماجرای آتشسوزی و فرو ریختن ساختمان پلاسکو در تهران و فرو ریختن برج مسکونی در فلوریدا است. ماجرای پلاسکو را با تلفاتی بسیار کمتر و سرعت عملی بسیار بیشتر در آواربرداری بلافاصله تبدیل به مسئلهای سیاسیکردند اما در فلوریدا هنوز برخی قربانیان پیدا نشدهاند و کار آواربرداری به کندی پیش میرود اما خبری از تحلیلهای عجیب و غریب سیاسی و راه رفتن روی اعصاب و روان مردم نیست.
فضای مجازی و نحوه مواجهه با آن ابعاد بیشتری از این جنگ رسانهای را روشن میکند. در ایران کوچکترین اقدام و تصمیمی برای سامان دادن به ولنگاری فضای مجازی با هیاهو و جنجال مواجه میشود تا جاییکه حتی صحبت کردن از این ضرورت هم سخت و پرهزینه است چه رسد به اقدام عملی. اما برای نمونه به تازگی در نروژ قانونی به تصویب رسیده است که اینفلوئنسرها (افراد مشهور و تأثیرگذار در فضای مجازی) حق ندارند عکسی دستکاری شده از خود منتشر کنند مگر آنکه به روشنی به مخاطبان اعلام کنند این عکس دستکاری شده و مطابق با واقعیت نیست. شرکتهای تبلیغاتی هم موظف به تبعیت از این قانون هستند. چرا؟ تا مخاطبان احساس زشت بودن نکنند. بله آنها اینچنین به سلامت روانی شهروندان خود حساس هستند و در چارچوب حاکمیت مجازی از آن محافظت میکنند. مردمی که سقف تهدیدی که در فضای مجازی متوجه آنهاست، تغییر فتوشاپی استانداردهای زیبایی است. این سطح از تهدید را با بمباران روانی مردم ایران مقایسه کنید. بمبارانی که دشمن برای آن بودجههای رسمی و آشکار تعیین کرده و چندین برابر آن پنهان است.
عملیات روانی دشمن علیه ملت را میتوان «جنگ کثیف با بستهبندی زیبا» نامید. بدون شک مقابله با این جنگ کثیف تنها در حیطه دولت نیست و نمیتوان انتظار داشت دولت سیزدهم به تنهایی از پس آن برآید اما بدون شک یکی از ارکان اصلی در این میدان خطیر دولت است. دولت رئیسی برای این موضوع مهم باید راهبرد و برنامه داشته باشد. غفلت از این جنگ تمامعیار میتواند به تلاشهای دولت ایشان در سامان دادن به مشکلات اقتصادی نیز لطمه جدی وارد کند. در اهمیت این نبرد همین بس که رهبر معظم انقلاب اسلامی مردادماه سال گذشته تأکید کردند؛ «اگر جریان تحریف شکست بخورد، جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد.»
محمد صرفی
استکبار ستیزان
حامی حقوق ملت ایران یا وکیل مدافع آمریکای عهدشکن؟!
تبرئه آمریکای عهدشکن و انداختن توپ در زمین ایران، ظاهرا به یک ماموریت مشترک در میان مدعیان اعتدال و اصلاحات تبدیل شده است.
در حالی که آمریکا طرف ناقض برجام است و نمیپذیرد که تحریمهای پسابرجامی را لغو کند و درباره عدم تکرار عهدشکنی تضمین بدهد، آقای روحانی روز چهارشنبه گذشته مدعی شد اگر مصوبه مجلس نبود، توافق با آمریکا به دست آمده بود اما فرصت احیای برجام را از دولت گرفتند(!) این سخنان بلافاصله به تیتر مشترک رسانههای بیگانه تبدیل شد.
دو روز پس از این سخنان، حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران مدعی شده که مسئله در اختیار ایران است و این ایران است که باید تکلیفش را روشن کند(!)
او در گفتوگو با خبرآنلاین اظهار داشت: مسئله اصلی غرب، مسئله برجام است چون اولویت غرب، امنیت اروپا است از نظر غربیها امنیت اروپا به برجام گره خورده است هیچ اولویتی برای غرب مهمتر از احیای برجام نیست، اولویت دوم اروپاییها این است که آنها علاقهمندند ایران بیش از اندازه به چین وابسته و نزدیک نشود. به بیانی دیگر اروپاییها تمایل دارند با ایران به عنوان کشور پرجمعیت منطقه و دارای منابع انرژی همکاری کنند.
او میافزاید: در واقع تکلیف غرب روشن است از اینرو ایران باید تصمیم بگیرد. ایران میتواند آن توافقهایی که در زمان روحانی و در وین انجام شده و آماده تایید نهایی است را قبول کند. میتواند با یکسری گفتوگوها، اصلاحات جزئی را دنبال کند. یا میتواند سخت بگیرد و روی قانونی که چندان کارشناسی هم نبوده و توسط مجلس یازدهم تصویب شده بایستد. ممکن است ماهها و یا حتی سالها طول بکشد تا دوباره توافق جدیدی شکل بگیرد. مسئله ایران و غرب در اختیار ایران است اگر ایران بخواهد با دنیا کار کند در حال حاضر شرایط برای همکاری فراهم است. در عین حال اگر ایران تصمیم دیگری داشته باشد طبیعتا آقای رئيسجمهور منتخب باید مسئولیتهای آن را بپذیرند.
وی گفت: به هر حال دولت آقای روحانی نتوانست موافقت آن کمیته تطبیق که از سوی رهبری تعیین شده باشند را جلب کند و از آن عبور کند بنابراین از دولت آقای روحانی گذشت. اینکه میگوییم از دولت آقای روحانی گذشت بدین معنا که شش ماه از سال 1400 را از دست دادیم و نتوانستیم نفت بفروشیم، ارز مورد نیاز برای کالاهای اساسیمان را تامین کنیم، نتوانستیم نیازهای بودجهای را تامین کنیم و این به معنای فشار بیشتر به مردم و اقتصاد کشور بود.
مرعشی گفت: همانطور که گفتم شرایط آماده است دولت میتواند بر پایه گفتوگوهایی که در دولت روحانی انجام شده است با اصلاحات جزئی جلو ببرد و یا میتواند در اینباره سختگیری کند.
اظهارات مرعشی در حالی است که اولا اروپا به مدت 3 سال به عنوان طفیلی آمریکا رفتار کرد و جز زمانسوزی و فریب دولت روحانی، هیچ کار دیگری انجام نداد. حتی وعدههای SPV و اینستکس نیز هیچکدام عملی نشد. ثانیا در این شرایط، هیچ ربطی به اروپا ندارد که ایران روابطش با چین و روسیه یا سایر کشورها را به چه میزان توسعه میدهد؟ از آقای مرعشی بعید است یکجا ادعا کند «باید با دنیا کار کنیم» و جای دیگر به اروپا حق بدهد که با وجود عهدشکنی و نقض، نسبت به توسعه همکاری در ایران با سایر کشورها نیز نگران باشد! جالب اینکه اروپا برخلاف ادعای سخنگوی کارگزاران، تامین منابع انرژی (نفت و گاز) از ایران را به چه رقم رسانده است.
ثانیاً مرعشی ادعا میکند توافق در این حاصل شده و دولت جدید باید آن را به پایان برساند. اما نمیگوید این چه توافقی است که در آن نه تحریمهای اصلی (1500 تحریم پسابرجامی) لغو میشود، نه راستیآزمایی توسط ایران را میپذیرد و نه تضمینی ارائه میشود که فرصتسوزی چند سال اخیر آمریکا و نقض پیمان و عدم انجام تعهدات، دوباره تکرار نشود؟! اگر چنین توافقی معتبر بود، قطعاً افتخارش(!) به خود دولت آقای روحانی میرسید و این در حالی است که آمریکاییها نه تنها حداقل حقوق ایران را به رسمیت نشناختهاند، بلکه از برجام به عنوان «توافق سابق» که باید (در زمینه تعهدات رو به پایان ایران) تمدید گردد و کاهش توانمندیهای دفاعی و منطقهای ایران هم به آن اضافه شود، یاد میکنند. با این وصف جا دارد مراجع قضایی و امنیتی بررسی کنند که چرا سخنگوی یک حزب وطنی، زیادهخواهیهای آمریکای غدار و عهدشکن را بزک میکند؟
ثالثاً توافق، نوشته روی کاغذ است. این مهم نیست که ممکن است چند سال دیگر طول بکشد تا یک توافق جدید حاصل شود. آنچه مهم است، این است که توافق موجود چگونه توافقی بود که انجام تعهدات ایران را نقداً در همان دو ماه اول تضمین کرد اما ناتوان از مطالبه حقوق ایران بود و به راحتی زیرپا گذاشته شد. این چه توافقی است که با ادعای لغو تحریمها، امتیازات واگذار شده را توجیه کرد اما به دو برابر شدن تحریمها ختم شد؟!
ادامه دارد👇