استکبار ستیزان
امارات در سپتامبر سال۲۰۲۰ با وساطت دولت وقت آمریکا به ریاست دونالد ترامپ، توافقنامه سازش با رژیم اشغالگر قدس موسوم به «توافقهای ابراهیم» را امضاء و رسماً با تلآویو روابط دیپلماتیک برقرار کرد و پس از آن چندین توافق همکاری با اسرائیل امضا کرد.
علاوه بر امارات، کشورهای مغرب و سودان نیز با وساطت ترامپ و امضای توافق سازش رسماً با رژیم صهیونیستی روابط دیپلماتیک برقرار کردند.
استکبار ستیزان
جزئیات رای اعتماد مجلس به کابینه رئیسی
عضو هیأت رئیسه مجلس گفت: چنانچه رئیس جمهور وزرای پیشنهادی خود را در مراسم تحلیف به مجلس معرفی کند در همان جلسه اعلام وصول انجام میشود.
به گزارش فارس، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: چنانچه آقای رئیسی رئیس جمهور در مراسم تحلیف در روز پنچ شنبه ۱۴ مرداد برنامه خود و لیست وزرای کابینه و سوابق آنها را به مجلس ارائه کند در همان جلسه اعلام وصول جهت رأی اعتماد به وزرا، انجام میشود.
وی افزود: در این صورت در هفته آینده کمیسیونهای تخصصی کار بررسی و ارزیابی برنامه و سوابق کاری وزرای پیشنهادی را در دستور کار خواهند داشت.
عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: پس از بررسی برنامه کاری وزرا در کمیسیونها، جلسه رأی اعتماد به اعضای کابینه در صحن مجلس از روز شنبه ۲۳ مرداد ماه آغاز خواهد شد.
حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: مجلس در دو نوبت صبح و بعدازظهر به بررسی برنامه وزرای پیشنهادی برای رأی اعتماد خواهد پرداخت و در صورت نیاز با تصمیم و تصویب مجلس کار در شیفت سوم نیز ادامه خواهد یافت.
وی افزود: کار بررسی رأی اعتماد به وزرا به شکلی پیش خواهیم برد تا در روز سهشنبه ۲۶ مردادماه رأی اعتماد به دولت سیزدهم به پایان برسد.
استکبار ستیزان
🔴 تا دیر نشده محاکمه کنید
از امروز و پس از #تنفیذ_سیزدهم دیگر حسن روحانی رئیس قوه مجریه نیست و دیگر هیچ مصلحت یا بهانه ای برای عدم محاکمه او و دیگر مسئولینی که به کشور ضربه زده اند وجود ندارد.
تا دیر نشده و تا این ها طلبکار نگشته و زبان به طعنه باز نکرده اند و تا با جادوی رسانه از این ۸ سالِ نکبت بار ، یک دوران طلایی در ذهن مردم نساخته اند برای مصلحت کشور و حفظ حیثیت نظام و جهت #عبرت_آیندگان بایستی هرچه سریعتر دادگاه محاکمه شان تشکیل شود.
#حلالت_نمیکنیم
✍"قاسم اکبری"
https://eitaa.com/estekbarsetizan
استکبارستیزان
*آخرین سوال پناهیان، قبل از جشن پایان دولت فخیمه:*
*روحانی میدانست یا نمی*
*دانست؟!*
*سخنرانی در اجتماع مردم خوزستان (۲)*
*انشاءالله هفتۀ بعد جشن پایان این دولت فخیمه را خواهیم گرفت، دولتی که من هنوز یک سؤال بزرگ از آن دارم: آیا آقای روحانی نمیدانست که نمیشود به غرب اعتماد کرد؟ یا میدانست؟*
*اگر نمیدانست، او چگونه شخصیتی است که بارها در مذاکره با غرب حاضر شده، و خیانت غربیها را دیده و در کتابهای خاطراتش نوشته، و بعد دوباره اعتماد میکند؟! اگر یک نفر فقط در ایران اسلامی بود که باید میفهمید «نمیشود به غرب اعتماد کرد» آن شخص باید همین آقای روحانی باشد.*
*وقتی در برجام اعتماد کرد و شکست خورد و معلوم شد امضای کری قابل اعتماد نیست، چرا دوباره چند روز پیش گفت که ما اگر در همین مذاکرات اخیر، در مقابل غرب کوتاه میآمدیم، تحریمها برطرف میشد؟! دوباره این را گفت!! آنهم در مقابل چشم ما ملّت!*
*آقای سریعالقلم مشاور ارشد آقای روحانی، در سخنرانی رسمیاش که منتشر شده، گفته از اول معلوم بود برجام ناموفق است! مشاور غربگرای شما هم به شما این را گفت!*
*شما از انقلابیون که نشنیدی، از آقای سریعالقلم که نشنیدی، پس شما از چه کسی حرف میشنوی؟!!!*
*چه کردی با این کشور؟!!!*
*آیا کسی هست که او را محاکمه کند؟ یا بررسی کند که از نظر داراییهای عقلی چقدر کم دارد؟*
@estkbarsetizan
استکبارستیزان
❗️عزادار شدن آمریکا و انگلیس !
✍ استاد #کامران_غضنفری
🔺بالاخره حسن روحانی رفت . رئیس جمهوری که هشت سال تمام ، گوش به فرمان آمریکا و انگلیس بود و منافع و امکانات کشور را در پای اهداف استعماری آنان قربانی کرد .
🔺 وی مأموریت داشت تا جمهوری اسلامی ایران را آنچنان تضعیف کند تا تسلیم خواسته های نامشروع آنان شود .
🔺 ضربات و صدمات گسترده اقتصادی ، علمی ، فرهنگی ، سیاسی ، اجتماعی ، امنیتی و اطلاعاتی که وی به کشور وارد کرد ، در طول چهار دهه گذشته بی سابقه یا کم سابقه بود .
🔺 نفوذ جاسوسان آمریکایی ، انگلیسی و اسرائیلی در این هشت سال ـ که تا نهاد ریاست جمهوری نیز نفوذ کرده بودند ـ شگفت انگیز بود .
🔺حسن روحانی طبق دستورالعمل آمریکایی ها ، بارها تلاش کرد تا کشور را به آشوب و اغتشاش بکشاند . در این رابطه ، از سال 96 تورم شدید و گرانی های گسترده و روزانه اغلب کالاهای مورد نیاز مردم را در دستور کار خود قرار داد .
🔺 قرار بود که در سال 96 یک آشوب گسترده در کشور راه بیفتد اما صورت نگرفت . سال 97 با چوب حراج زدن به دهها میلیارد دلار ارز موجود در خزانه بانک مرکزی و نیز دهها تن طلای موجود در بانک مرکزی ، و به سقوط کشاندن عمدی ارزش پول ملی ، قرار بود با هماهنگی دولت آمریکا ، یک آشوب گسترده کلید زده شود ، اما باز هم این توطئه شان ناکام ماند . در سال 98 با افزایش سه برابری قیمت بنزین طی یک شب ، تلاش کردند تا کل کشور را به آشوب و اغتشاش بکشانند اما باز هم علی رغم خسارات و تلفات زیادی که به بار آمد ، با درایت و هوشیاری مقام معظم رهبری ، به هدف شوم خود نرسیدند .
🔺حسن روحانی طی هشت سال گذشته عمداً به تمام تذکرات و هشدارها و دستورات مقام معظم رهبری در زمینه راه اندازی اینترنت ملی و مدیریت فضای مجازی ، بی اعتنایی کرد و فضای مجازی کشور را عملاً در اختیار آمریکا و اسرائیل قرار داد .
🔺طی هشت سال گذشته ، مذاکرات هسته ای که در واقع صرفاً برای پذیرش متن تهیه شده توسط آمریکا و اسرائیل بود ، باعث خسارات وسیع و گسترده ای به صنعت هسته ای کشور و بسیاری از صنایع و علوم مرتبط با آن گشت .
🔺علی رغم وعده های متعددی که روحانی برای لغو کلیه تحریم ها در سال 94 و بازگشت کلیه پول های بلوکه شده ایران در خارج و شکوفایی اقتصادی کشور داده بود ، هیچ کدام از آنها محقق نشد و وضعیت به مراتب بدتر از گذشته شد .
🔺حال ، دوره رئیس جمهوری که هشت سال خالصانه در خدمت آمریکا و انگلیس بود ، به پایان رسید و آنان عزادار شده اند !
🔺آنان می دانند که به حول و قوه الهی ، دوره عزت و افتخار و اقتدار و شکوفایی جمهوری اسلامی از امروز شروع خواهد شد و به زودی فاتحه کلیه منافع نامشروع آنها در ایران و منطقه خوانده خواهد شد . ان شاءالله .
✍🏻 فراخوان عمومی : از همه دلسوزان انقلاب درخواست دارد برای تعجیل در محاکمه حسن روحانی همه تلاش خود را در فضای مجازی و حقیقی بکار بگیرند.
از جمله پیشنهادات:
1⃣ تشکیل ستادهای مردمی پیگیری محاکمه حسن روحانی در همه شهرها
2⃣ راه اندازی پویش محاکمه روحانی درفضای مجازی
3⃣ نوشتن عبارت«محاکمه حسن روحانی» روی شیشه ماشین ها
4⃣ تشویق مردم به مطالبه گری
5⃣ درخواست از چهرهها برای مطالبهگری و تهیه و پخش کلیپ
6⃣ پیاده روی به سمت مراکز عدلیه در همه شهرها و درخواست محاکمه حسن روحانی
7⃣ نشر گسترده اتهامات حسن روحانی در بین مردم
8⃣ درخواست اخراج او از مجلس خبرگان
9⃣ درخواست خلع لباس او از دادگاه ویژه
🔟 شرکت در دومین پیاده روی قم-تهران برای پیگیری موضوع محاکمه .
#محاکمه_فوری_حسن_روحانی
#خلع_لباس
#اخراج_از_خبرگان
استکبار ستیزان
درخواست مشاور وزیر بهداشت از قوه قضاییه یکی نیست به تاجزاده بگه زمانی که روحانی در فروردین درستادم
تاجزاده سگ هار صهیونیسم بین المللی است که اگر بهش قلاده زده نشود همچنان گاز خواهد گرفت
🖊چرا نمیبخشیم؟
کبری آسوپار در روزنامه جوان نوشت:
🔹آنچه حسن روحانی در آخرین جلسه هیئت دولتش گفت، طلب عفو و عذرخواهی نبود؛ بلکه «نمایش» طلب عفو و عذرخواهی بود. او میگوید «ما معصوم نیستیم»، اما آنقدر خود را از مظان عیب و خطا دور میداند که عیبش را به «اگر» مشروط میکند: «اگر عیب و نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی میکنیم واز آنها طلب عفو و رحمت میکنیم...»
🔹وقتی کسی اذعان به اشتباه ندارد که هیچ، حتی بر درستی خطای انجام داده اصرار دارد، در واقع، طلب بخششی تحقق نیافته تا از سوی دیگر، این انتظار باشد که او را ببخشند. رسم طلب بخشش آن است که فرد خطاهای انجام داده را فهرست کند و بابتش عذرخواه باشد؛ حسن روحانی کدام کارش را اشتباه میداند که بابتش طلب عفو دارد؟ رفتن یک رئیسجمهور مثل رفتن یک همسایه نیست که وقت خداحافظی، محض رعایت آداب معاشرت و بدون آنکه حقی بر گردنش باشد، یک حلالم کنید هم بگوید و برود. رئیسجمهور مسئولیت اقتصاد و سیاست و فرهنگ ۸۵ میلیون نفر آدم را برعهده دارد؛ کم کاریاش با نمایش عذرخواهی جبران نمیشود. این اولین دلیل است که او را نمیبخشیم؛ اینکه عذرخواهیاش فراتر از نمایش و ادای تواضع و مردمی بودن نیست.
🔹از سویی، آثار عملکرد و سیاستهای حسن روحانی تا سالهای سال و حتی بعضاً تا پایان عمر همراه مردم خواهد بود. او با شعار اعتبار بخشی به پاسپورت ایرانی آمد، اما عملاَ سیاستهایش اعتبار بینالمللی ایران را هدف قرار گرفت و ضعفی که او برابر غرب از خود نشان داد و اقتصادی که نابود کرد و تصاویر اعتراض و آشوبی که از کشورمان به جهان مخابره نمود، از ایران چهرهای ضعیف به تصویر کشید و صدای بریده شده خیلیها را مقابل ما بلند کرد. او با جدال مداوم با منتقدانش و کسانی از ملت که او را قبول نداشتند، کشور را در یک دوقطبی اجتماعی و سیاسی فرو برد و کسی که خود بذر نفرت در جامعه کاشته، چگونه میتواند بانی بخشش جمعی باشد؟
🔹حق شخصی نیست که بگذریم، او یک نفر را نکشته تا اولیای دم را دعوت به گذشتن از حق خود کنیم؛ او به یک نفر توهین نکرده تا بگوییم کینهها را کنار بگذارید و روی همدیگر را ببوسید و بگذرید و تمام؛ او با اعتبار و آبروی کشوری قمار کرد که برای رسیدن به آنجایی که قبل از ریاست جمهوری روحانی بود، «خون دلها خوردهاند...»
🔹بماند که حق شخصیهای این هشت سال هم کم نیست؛ چه زندگیها زیر چرخش سیاستهای حسن روحانی از دست رفت، چه بیکار شدنها، حقوق نگرفتنها، حسرت به دل ماندنها و چه ضررها که به زندگیها خورد. حالا برویم به کسی که یک شبه سرمایهاش را تورم دولت روحانی و بازار بورس و طلا و ارز و مسکن و خودروی دولت او بر باد داد، بگوییم روحانی را ببخش؟ شرم آور است! درباره آبان ۹۸ هم سکوت کنیم که شرح غصه بسیار است... و بماند اعتبار، ولیفقیه که بارها خرج او شد و قدر ندانست؛ مگر میشود بخشید؟
🔹نکته بعد آنکه آنچه روحانی انجام داده، عملی منفرد و تک نبوده که یک بار انجام و تمام شود و فرصت نقد و بررسی و جبران نباشد. او سالها اشتباهات متعدد را تکرار کرد؛ انتقاد دلسوزان را نپذیرفت و به منتقدان انواع تهمتها و توهینها را ارزانی داشت و از خطاهای خود تمام قد دفاع کرد. استمرار اشتباهات او بر سرنوشت میلیونها نفر مؤثر بود؛ او وقتی برجام را پیمانی شکسته توسط امریکا دید، باید استعفا میداد، اما ماند و اصرار بر اشتباه کرد. همین استمرار و اصرار بر جرم، مجازات را دو چندان میکند. مردم ایران همین که خواهان محاکمه او نشدهاند، لطف بسیار داشتهاند.
🔹و کلام بعد از آخر آنکه، روحانی رئیسجمهوری مغلوب است، رضایت مردم از او بر باد رفته و اعتبارش نزد بزرگان کشور فرو ریخته، نه سیاست اصلیاش (مذاکره با غرب) ثمری داد و نه حامیان سابقش روی حمایت از او را - همانقدر پرحجم و متعصبانه- دارند. اغراق اطرافیان در مدح او هم (همچون سخن اسحاق جهانگیری که «مطمئن هستم روزی قدر کار رئیسجمهور شناخته میشود») بیشتر از هر حس دیگری، خشم و تمسخر مخاطب را برمیانگیزد. با این حساب، ما هیچ، او پس از آنچه که با هشت سال بی تدبیری، از سرزمین خود و از شخصیت خود ساخته، خودش میتواند خودش را ببخشد؟/رجانیوز
استکبار ستیزان
رموز موفقیت دولت سیزدهم از شفافیت تا فرماندهی مقتدر
از فردا و با برگزاری مراسم تحلیف، رسما سیزدهمین دوره ریاست جمهوری آغاز میشود. این دوره با توجه به حجم بالای مشکلات و خسارتهای ناشی از سوءمدیریت دولت روحانی طبیعتاً با دشواریها و سختیهای عدیدهای روبهرو است؛ تورم بیسابقه که در 60 سال اخیر نظیر نداشته و عمدتاً ناشی از بیانضباطی مالی دولت و کسری بودجههای چند صدهزار میلیارد تومانی سالهای اخیر بوده، رشد افسارگسیخته نقدینگی که احتمالا این روزها به رقم عجیب 4 هزار هزار میلیارد تومان نزدیک شده و مدام در حال افزایش است،گرانی نجومی مسکن که اغلب ریشه در کوتاهی و ترک فعل دولت قبل دارد، رکود فضای کسبوکار و کمتوجهی به تولید داخلی که ناشی از سیاست غربگرا و برجام زده روحانی و تیمش بود و منجر به تعطیلی صدها کارخانه و بیکاری فراوانی شد، رانتخواری و فساد در بخشهای مختلف و دهها مشکل ریز و درشت دیگر که دولت جناب آقای رئیسی در همین شروع کار با آنها درگیر خواهد بود و باید برای رفع آنها چارهای بیندیشد.
البته هیچ انسان منصفی انتظار ندارد مشکلات فوق که بسیاری از آنها در طول سالیان متمادی و بر اثر مدیریتهای ناکارآمد، سیاستهای اشتباه، تحریمها و... شکل گرفته یک شبه حل شود اما میتوان انتظار داشت دولت جدید اهداف متعددی را در بازههای زمانی مختلف پیگیری نماید تا هم امید و اعتماد به مردم بازگردد و هم با کار جهادی و بیوقفه، کوتاهیهای گذشته جبران شود. بهطور نمونه، با توجه به اینکه دولت جدید با کمبود شدید منابع درآمدی مواجه است طبیعتاً در کوتاهمدت نمیتواند بدنبال اهدافی با هزینههای گران باشد پس بهترین گزینه در این رابطه تعریف مقاصدی است که بیشترین عایدی را با کمترین هزینه برای دولت و مردم داشته باشند. شاید راهاندازی عملی نهایی سامانههای جامع اطلاعاتی یکی از این اهداف قابل حصول در کوتاهمدت باشد. تحقق این هدف که تأثیر بسزایی در مقابله با رانتخواری و فساد دارد در حال حاضر بیش از آنکه نیاز به پول و هزینه مالی داشته باشد نیازمند اراده قوی، مدیریت مقتدر و پیگیری شبانهروزی است. به طور مثال سامانه جامع تجارت که نقش مهمی در شفافیت واردات و صادرات کالا، کاهش بوروکراسی اداری، حذف سلایق شخصی در مراحل مختلف تجارت و امکان رصد و رهگیری کالا از مبدا تا مقصد را دارد علیرغم گذشت هشت سال از تکلیف قانونی هنوز به مرحله بهرهبرداری نرسیده است. دولت قبل بارها وعده راهاندازیاش را داد و تاریخهای نمایشی متعددی همچون 9/9/99، 11/11/99 و... را نیز برای زمان بهرهبرداری آن تعیین کرد اما آخر سر هم ناکام ماند. اصلیترین دلیل این ناکامی هم ماهیت فرادستگاهی سامانه جامع تجارت است که نیاز به همکاری و هماهنگی همه بخشهای دخیل در زنجیره تامین و توزیع کالا اعم از بانک مرکزی، گمرک، وزارت صمت، وزارت کشاورزی، اتاق بازرگانی و... دارد که دولت قبل در این هماهنگی توفیق چندانی نداشت و نهایتا هم نتوانست کار را تمام کند در حالی که با عملیاتی شدن کامل این سامانه اطلاعاتی میتوان شاهد بروز شفافیت بالا در حوزه اقتصاد و پیشگیری از رانتخواری و قاچاق کالا و جلوگیری از فجایع تلخی همچون حیف و میل 18میلیارد دلار از منابع ارزی کشور بود، حتی برخی کارشناسان معتقدند راهاندازی نهایی سامانه مذکور، اتفاقی است که میتوان از آن بهعنوان نوشداروی شرایط فعلی اقتصاد کشور یاد کرد. علاوه بر سامانه فوق، میتوان به سامانه املاک برای شناسایی خانههای خالی و اخذ مالیات از آنها با هدف کاهش نرخ اجاره مسکن اشاره کرد که در دولت قبل بارها بین دستگاههای مختلف پاسکاری شد و دست آخر هم بهدلیل فقدان ارادهای در راس دولت به نتیجه مطلوب نرسید، شاید نبود همین عزم قاطع سبب شد تا سامانه جامع حقوق و مزایای مدیران که با هدف کاهش تبعیض و شفافیت در دریافتیهای مسئولان قرار بود طبق قانون برنامه ششم در سال 96 راهاندازی شود تاکنون به مرحله قطعی نرسیده است. چهبسا با راهاندازی نهایی این سامانه، ،مردم دیگر شاهد حقوقهای نجومی افرادی نباشند که بابت مدیریت یک شرکت معمولی بیمه ماهانه 85 میلیون تومان دریافتی داشتند. همچنین شاید به دلیل کمبود همان اراده جدی در راس دولت قبل در زمینه مبارزه با فساد و فرار مالیاتی شاهدیم که طرح جامع مالیاتی با وجود گذشت بیش از 12سال از آغازش و صرف میلیونها دلار برای خرید نرمافزارش هنوز اندر خم یک کوچه است و متأسفانه کارشناسان مالیاتی همچنان حیران در پروندههای مالیاتی و بعضا مواجهه رخ به رخ با مودیان مالیاتی هستند که از این ناحیه احتمال وقوع فساد بسیار بالاست.
ادامه دارد👇
همه موارد فوق را گفتیم تا به این نکته مهم برسیم که با توجه به سابقه درخشان آقای رئیسی در امر مبارزه با فساد و جدیت ایشان در این زمینه انتظار بجایی است که رئیس جمهور محترم دولت سیزدهم با یک هماهنگی
از رأس تا بدنه مدیریتی دولت، پیگیر به ثمر رسیدن سامانههای اطلاعاتی فوق در بازه زمانی نه چندان طولانی باشند. این سامانهها در صورت راهاندازی کامل نقش مهمی در شناسایی فساد و مفسدین دارند. رهبر معظم انقلاب روز گذشته در مراسم تنفیذ آقای رئیسی، فرارهای مالیاتی، انحصارهای بیدلیل، فعالیتهای ناسالم سوداگرانه و سوءاستفاده از ارز ترجیحی را نمونههایی از موارد فساد برشمردند که باید با آنها با برنامه و پیگیری، مقابله کرد.
ابزار کشف این فسادها یقینا بانکهای اطلاعاتی دستگاههای دولتی است که تا کنون به دلایل مختلف ناقص و غیرقابل اتکا بوده است در حالی که اگر در همین روزهای نخست شروع کار دولت جدید، فرمانهای اجرایی بهمنظور تکمیل و راهاندازی نهایی این پایگاههای اطلاعاتی صادر شود پیشرفت محسوسی را در امر مبارزه با فساد مشاهده خواهیم کرد.
نکته بعدی اینکه یکی از رموز موفقیت آقای رئیسی در دستگاه قضایی مدیریت قاطع ایشان در تصمیمگیریها در عین بهرهگیری از نظرات کارشناسی خبرگان حوزههای مختلف بود. اگر همین رویه در قوه مجریه نیز اعمال شود انشاءالله شاهد توفیقات فراوانی در بخشهای گوناگون خواهیم بود. هرچند قرار نیست رئیسجمهور برای همه بخشهای تخصصی نظر داده و تصمیمگیری کند بلکه میتوان با استفاده از ظرفیت بالای خبرگان و کارشناسان هر حوزه خصوصاً بخشهای اقتصادی به تصمیمات جامعی رسید که البته در این مرحله یعنی پس از مشورت با کارشناسان و اتخاذ تصمیم، قاطعانه به آن پایبند بود و عمل کرد. متأسفانه یکی از آسیبهای جدی به اقتصاد در دورههای گذشته ناشی از عدم پایبندی دولتها به تصمیماتشان و صدور بخشنامههای متناقض و حتی شبانه درباره اقتصاد بوده است. به عبارتی فعالان اقتصادی بهدلیل تعدد دستورات دولتی نمیتوانستند برنامهریزی دقیقی برای آینده کاریشان انجام دهند و هر لحظه نگران بودند که مبادا با صدور بخشنامهای تمام سرمایه و فعالیتشان به باد فنا رود. لذا یکی از الزامات دولت جدید وجود فرماندهی مقتدر و قوی اقتصادی در راس دولت است که سبب آرامش و سکینه قلبی همه مردم خصوصاً فعالان اقتصادی خواهد بود.
و نکته پایانی اینکه اقدامات دولت جدید هر چقدر هم که مفید و کارآمد باشد اگر پیوست رسانهای جامع و کاملی نداشته باشد به احتمال زیاد در منظر افکار عمومی با چالش مواجه خواهد شد. این مسئله بهدلیل خصومت و کینهورزی دشمنان نظام با عناصر انقلابی و چهرههای ارزشی همچون آقای رئیسی قطعا مضاعف خواهد بود بنابراین شایسته است از همین آغاز فعالیت دولت سیزدهم، یک تیم حرفهای رسانهای انقلابی در کنار دولت باشد تا به بهترین شکل نسبت به پوشش اخبار فعالیتهای دولت مردمی همت گمارد.
کمال احمدی
استکبار ستیزان
سیانان: رئيسی نه عقبنشینی میکند نه امتیازی به آمریکا میدهد
گزارشگر شبکه سیانان تصریح کرد: ابراهیم رئيسی رئيسجمهور جدید ایران، کوچکترین امتیازی به آمریکا نخواهد داد.
خبرنگار این شبکه که همزمان با مراسم تنفیذ ریاست جمهوری، از تهران گزارش میداد، گفت: قطعا ایران با این رئيسجمهور جدید به دنبال عقبنشینی نیست. من فکر میکنم این انتخاب، پیامدهای بسیار بزرگی خواهد داشت و همچنین قطعا تاثیر بزرگی روی آمریکا و حضور آن در منطقه خواهد داشت و نیز آمریکا با واکنشهایی در منطقه از سوی ایران روبهرو خواهد شد که شنیدنش بسیار جالب بوده است.
خبرنگار سیانان در ادامه تصریح کرد: ابراهیم رئیسی کسی است که تاکنون بیشتر بهخاطر سیاستهای داخلیاش در ایران و بیشتر به عنوان رئيس قوه قضائیه شناخته شده است. وی در این جایگاه بسیار سختگیر بوده است. از نقش وی بسیار حمایت شده و بعد از انتخابات، تجمعاتی در حمایت از رئيسی در ایران برگزار شد و افراد زیادی بودند که از عملکرد رئيسی به عنوان رئيس قوه قضائیه تمجید کردند. وی بعد از انتخابات تاکید کرد ایران قرار است سیاست خارجی بسیار قاطعی نیز داشته باشد.
خبرنگار سیانان در ادامه خاطرنشان کرد: رئيسی گفته است که قرار است ایران سیاست خارجی بسیار فعال و پویایی داشته باشد و قطعا کوچکترین امتیازی به آمریکا نخواهد داد. این بسیار جالب است، چرا که او این سخنان را در نخستین نشست خبری بعد از انتخاب به سمت ریاست جمهوری بیان کرد. همچنین زمانی که از وی سوال شد آیا ملاقاتی با جو بایدن، برگزار خواهد کرد؟ صراحتا گفت «نه». هیچ توضیحی نداد و هیچ حرف دیگری نزد، فقط گفت نه، چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
مسلما ایرانیها درخصوص توافق هستهای ایران موضع سرسختانهای دارند. طرفین گفتوگو هنوز اختلافات زیادی بر سر برخی مسائل معین دارند و برای دستیابی به توافق تلاش میکنند. اما تا جایی که به تنشها در این منطقه، بهویژه بین ایران و آمریکا مربوط است، قطعا ایران با این رئيسجمهور جدید بهدنبال عقبنشینی نیست.
استکبار ستیزان 👇
آقای روحانی ارزشش را داشت که خودت را مدیون مردم کنی؟!
عذرخواهی مشروط روحانی از مردم به خاطر قصور و تقصیرها با واکنش مردم در فضای مجازی مواجه شده است.
روحانی یک روز مانده به پایان دولتش گفت: اگر عیب یا نقصی داشتیم، از مردم عذرخواهی میکنیم و از آنها طلب عفو و رحمت میکنیم.
برخی مخاطبان «جهان نیوز» درباره این عذرخواهی مشروط، دیدگاههای خود را مطرح کردهاند که میخوانید:
* روحانی رو جناب هاشمی رفسنجانی و جناب تکرار! به مردم قبولاندن و در محضر خدا باید پاسخگو باشند.
* نمیدونم چی درباره این سخنان ایشون بنویسم اما میدونم که راضی نیستم.
* دیدار به قیامت جناب روحانی.
* تو به معنای کامل خرابکننده دنیای مردم بودی... مسبب گرونی تبعیض... .مشكلات اقتصادی گرونی.
* عمراً! 8 سال عمرمون تباه شد در استرس و نگرانی.
* نمیدونم ولی فکر نکنم همه ایشان را ببخشند و حلال کنند در قیامت باید از همه آنهایی که حلال نکردند حلالیت بخواهند...
* اگر توان نداشت چرا استعفا نداد.
* من که از ایشان برای وضعیت امروزم نمیگذرم و با خدا گلهها در باره ایشون خواهم کرد.
* محال است بگذرم، سر پل صراط...
* اون موقعی که تمام منتقدین برجام رو به بیسوادی محکوم میکردید باید حواستون بود که دارید فرصت خدمت به مردم رو از دست میدید.
* جناب روحانی بحث گرسنگی نیست. شما غرور ملی ما رو هم پایمال کردی...کاش گرسنه میشدیم ولی غرور ملی ما شکسته نمیشد. دیپلماسی التماسی شما غرور ملی ما رو شکست.
* آقای روحانی یک کار مثبت 8 سال مسئولیتش را اعلام بفرماید تا شاید بتوانیم به خاطر همان یک عمل مثبت او را ببخشیم.
* عذرخواهی روحانی اصلاً قابل قبول نیست چون حقالناس ۸۰ میلیون ایرانی است خدا به او در دنیا و قیامت رحم کند.
* اینکه ایشان در انتخابات ۹۶ تهمت زدند که میخواهند در پیادهروها دیوار بکشند چگونه قابل گذشت باشد.
* من یک سوال از آقای روحانی میپرسم واقعاً ارزشش رو داشت؟
* واگذار به داوری در محضر عدل الهی میکنم...
* حواله به حضرت حق. ما نمیبخشیم آن وزیر مسکن و سیاستهایشان پدر مردم را درآورد.
* هیچگاه از شما نخواهیم گذشت.
* بلایی که دولت اصلاحطلب روحانی سر ما آورد با یه عذرخواهی قابل جبران نیست.
* سعي ميكنم كه ببخشمش اما نميتونم چون چند بار شرمنده بچهام شدم با اين گروني.
* بنده از حق شخصی خودم میگذرم. لیکن از نابودی اقتصاد و فرهنگ چی؟!
* قطعاً شما و جهانگیری و برادرانتون مدیون این ملت هستید و خواهید بود.
* بعد از ۸ سال خسارت محض، با یک عذرخواهی دیرهنگام، هیچ زخمی التیام پیدا نمیکنه.
* حلالت نمیکنم چون یارانه مرا هم 4 سال قطع کردی در حالی که من بیکار بودم.
* پولی که دولت توی بورس از ما برداشت بده باشه شاید بخشیدم.
استکبار ستیزان 👇
تصمیمات تورمزا و پوپولیستی دولت در هفتههای آخر
افزایش تورمزای حقوقها در ماههای پایانی دولت روحانی، رفتاری پوپولیستی و زیانبار برای اقتصاد کشور است.
این ارزیابی را نه محافل منتقد بلکه روزنامه دنیای اقتصاد، از روزنامههای حامی دولت روحانی منتشر کرده است. این روزنامه از قول کارشناسان نوشت: تصمیمات دولت، درباره افزایش حقوقها، مواردی مثل
- رشد ۱۵ درصدی حقوق کارمندان و بازنشستگان در قانون بودجه ۱۳۹۹ (مصوب زمستان ۱۳۹۸)
- افزایش تا ۵۰ درصد فوقالعاده ویژه کارکنان دولت (۳۰ بهمن ۹۸)
- افزایش فوقالعاده ویژه (دوم) برای کارکنان حوزه سلامت
- فوقالعاده ویژه برای کارکنان غیرهیاتعلمی دانشگاههای علوم پزشکی
- فوقالعاده ویژه و فوقالعاده جذب برای اعضای هیاتعلمی دانشگاههای علومپزشکی
- رشد ۲۵ درصدی حقوق در بودجه ۱۴۰۰ (مصوب زمستان ۱۳۹۹)
- همسانسازی حقوق بازنشستگان (سال ۱۳۹۹) و ... را شامل میشود.
معمولا در جلساتی که برای تصمیمگیری درباره این سیاستها تشکیل میشود، بر لزوم حفظ و ارتقای معیشت این اقشار (بهویژه در شرایط تورمی سالهای اخیر کشور) تاکید میشود. ضمن تاکید بر لزوم اتخاذ سیاست حمایتی بهویژه برای اقشار کم درآمد که در سالهای اخیر معیشت آنها بسیار دچار مشکل شده، سوال اینجاست که آیا این نحوه تصمیمگیری به لحاظ مبانی کارشناسی و منطق سیاستگذاری صحیح است یا خیر؟ برای بررسی این موضوع لازم است به چند ملاحظه اساسی توجه کرد:
نکته بسیار مهم در اتخاذ چنین تصمیماتی، اطمینان از وجود منابع مالی سالم و پایدار است. بهعبارتی اگر منابع مالی مناسب و پایدار برای این تصمیمات وجود نداشته باشد، به هیچعنوان انجام آنها قابل دفاع نیست. این در حالی است که دولت برای مدیریت امور روزمره خود، دچار کسری بود، لذا در نتیجه اجرای این سیاست، کسریبودجه دولت تشدید شد. این اتفاق که منجر به استقراض از بانک مرکزی (به تعبیر عامیانه چاپ پول بدون پشتوانه) خواهد شد، عملا رشد نقدینگی و تورم را در پی خواهد داشت (همچنانکه در دوماه ابتدای سال بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان و در انتهای سال ۱۳۹۹ حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان تنخواه تسویهنشده از بانک مرکزی گرفته شده است). همگان میدانند که رشد تورم بیشترین فشار را به اقشار کمدرآمد و کارمندان و بازنشستگان وارد خواهد آورد.
دقیقاً به همین دلیل نه تجربه سایر کشورها و نه مبانی علم اقتصاد، افزایش حقوق و دستمزد کارکنان از محل کسری بودجه و رشد پایه پولی را توصیه نمیکند زیرا تجربه بشری مضرات گسترده این رویکرد با وجود ظاهر جذاب آن را اثبات کرده است.
نکته دیگر در سیاست اجرا شده آن است که عمدتا افراد دارای دریافتی بالاتر رشد بالاتری (حتی به لحاظ درصد رشد) داشتهاند. این در حالی است که اگر واقعا اجرای یک سیاست حمایتی مورد نظر بود، گروههای با حقوق پایینتر باید مشمول رشد بیشتری میشدند.
فارغ از ملاحظات فنی گفته شده، از منظر اقتصادسیاسی نیز نکات قابلتوجهی وجود دارد. اصولا مطالعات گستردهای پیرامون پدیده افزایش مخارج دولت برای کسب محبوبیت سیاسی انجام شده است. در حالحاضر نیز اتفاقی که در حال رخدادن است، افزایش حقوق و مستمری کارکنان دولت در ماههای پایانی کار دولت دوازدهم است. فارغ از انگیزه انجام این اقدامات، از آنجا که این تصمیمات «هزینههای پایدار چند صدهزار میلیارد تومانی» بهدنبال دارد و عملا دولتهای بعدی باید متحمل هزینههای آن شوند، بهنظر میرسد منطقی است تا تصمیمگیری در رابطه با آن به دولت بعدی موکول شود. بهعبارت بهتر اتفاقی که در حال رخدادن است، آن است که دولت دوازدهم در ماههای پایانی خود تصمیمات محبوبیتزایی اتخاذ میکند که عملا دشواریهای اجرا و پیامدهای تورمی آن برای دولت بعد خواهد بود. این امر، منطقی بهنظر نمیرسد.
شاید یکی از دلایل تصمیمگیریهای عجولانه در این رابطه همین تعارض منافع باشد. در مجموع بهنظر میرسد لازم است تا به گونهای جلوی این دومینوی افزایش حقوق کارکنان و بازنشستگان گرفته شود. شاید لازم باشد طی مذاکراتی بین دولت جدید و مسوولان دولت فعلی و مجلس، اینگونه طرحها متوقف شده و در آینده و با در نظر گرفتن ملاحظات کارشناسی پیشگفته اجرایی شود.
استکبار ستیزان 👇
بیانضباطی مالی دولت سنگ پیش پای رئیسی
بیانضباطی مالی گسترده دولت روحانی، وضعیت اقتصادی نابسامانی را برای دولت جدید به یادگار گذاشت.
به گزارش روزنامه خراسان، شاخصهای اقتصادی، شرایط حادی را نشان میدهد که دولت جدید در ابتدای فعالیت خود با آنها رو به روست. در این میان، کسری بودجه که پیشبینیها از آن ارقام حداقل ۳۰۰ و حداکثر
۴۵۰ هزار میلیارد تومان را نشان میدهد، مهمترین معضل پیش روی دولت جدید است. بودجه عمومی دولت در سال ۱۴۰۰ با منابع و مصارف
۱۳۷۰ هزار میلیارد تومانی بسته شده است. بخش قابل توجهی از منابع حاصل از واگذاری شرکتهای دولتی با رقم ۲۵۶ هزار میلیارد تومان، فروش اوراق با رقم
۱۳۲ هزار میلیارد تومان، درآمدهای نفتی با رقم ۳۴۹ هزار میلیارد تومان و منابع حاصل از فروش اموال دولت با ۴۵ هزار میلیارد تومان قابل تحقق نیست. به عنوان مثال درآمد فروش نفت برمبنای فروش روزانه ۱.۵ میلیون بشکه و قیمت ۵۵ دلار بسته شده است، در حالی که آمارهای مختلف میزان فروش نفت را در سال ۱۴۰۰ روزانه ۷۰۰ هزار بشکه و میانگین قیمت را حدود ۷۰ دلار اعلام
کردهاند.
با پیشبینی تداوم این روند تا پایان سال، حدود ۴۰ درصد درآمد نفت، معادل حدود ۱۴۰ هزار میلیارد تومان محقق نمیشود. در زمینه واگذاری شرکتهای دولتی اگرچه در هفتههای اخیر ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از بدهی دولت به تامین اجتماعی در قالب رد دیون واگذار شد ولی امکان واگذاری بیشتر به ویژه از طریق بورس به دلیل شرایط نسبتا شکننده سخت است و به نظر میرسد به جز
۱۰۰ هزار میلیارد تومان محقق شده، رقم قابل توجه دیگری قابل واگذاری نباشد.
این در حالی است که دولت، هزینههای قطعی پیشبینی شده در بودجه از جمله افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان، همسانسازی حقوق آنها و برخی اقدامات دیگر نظیر افزایش فوقالعادههای شغلی و مدیریتی برخی قشرها را شروع کرده که نتیجه آن تحقق ۱۰۰ درصدی هزینههای جاری
است.
در چنین شرایطی دولت روحانی در ابتدای سال معادل ۴۰ هزار میلیارد تومان تنخواه از بانک مرکزی دریافت کرده که کسری بودجه باعث تسویه نشدن آن و حتی افزایش تنخواه یا دیگر روشهای تامین مالی تورمزا از منابع بانک مرکزی و بانکها خواهد شد. اتفاقی که رکورد رشد سالیانه بیش از
۴۰ درصدی نقدینگی در سال گذشته را امسال نیز تداوم خواهد داد و واضح است که رشد بالای نقدینگی چگونه به تورمی حتی سنگینتر از ارقام فعلی منجر میشود. به این ترتیب دولت رئیسی در شروع کار با چالش سنگینی برای تراز کردن بودجه مواجه است.
استکبار ستیزان 👇
بدنهای برای اصلاحطلبان باقی نمانده است
یک روزنامهنگار و فعال اصلاحطلب معتقد است بخشی از بدنه اصلاحطلبان، جذب گروهکهای برانداز شدهاند.
احمد زیدآبادی به «مدارا» گفته است: پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان، دچار بحران شده است.
وی میافزاید: اصلاحطلبان باید همان برخوردی که با دولت آقای احمدینژاد داشتند، با دولت آقای رئیسی نداشته باشند. به این صورت که اصلاحطلبان، دولت آقای رئیسی آن را بهعنوان دشمن تلقی نکنند و اگر دولت آقای رئیسی، اقدام مثبتی انجام داد، حتی آن را تایید کنند و مقابله جویی نکنند.در این صورت، احتمال احیاء و بازگشت اصلاحطلبان وجود دارد
وی گفت: پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان، اعتماد خودش را نسبت به اصلاحطلبان از دست داده است. باید یک ارزیابی شود که آیا از آن پایگاه اجتماعی، چیزی برجای مانده یا نه. به هر حال، الان پایگاه اجتماعی قدیمی، به آن قوت و شدت برای اصلاحطلبان وجود ندارد.
این اظهارات در حالی است که برخی سران اصلاحطلبان حتی در حد وزیر و معاون وزیر، نماینده مجلس و دههها روزنامهنگار و فعال سیاسی منتسب به این طیف، در طول دو دهه گذشته پس از ارتکاب انواع خیانتها، از کشور خارج شده و در خدمت محافل ضد انقلاب و رسانههای آنها قرار گرفتهاند.
استکبار ستیزان
آمریکا و رژیم صهیونیستی قدرت پاسخ ایران در دریای عمان را نسنجند
مدیر «مرکز عربی برای مطالعات ایران» بااشاره به اتهامزنی واشنگتن و اسرائیل درباره حادثه کشتی «مرسر استریت» تاکید کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی به خوبی از قدرت ایران در منطقه آگاهند و نباید پاسخ ایران را بسنجند.
مدیر «مرکز عربی برای مطالعات ایران» به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد که توان پاسخ ایران به تهدیدهایشان را آزمایش نکنند. به گفته او ایران برگهایی در دست دارد که آمریکا و اسرائیل بخوبی از آن آگاه هستند.
محمد صادق صدقیان درباره تهدیدات رژیم صهیونیستی و انگلیس و آمریکا درخصوص حادثه برای کشتی صهیونیستی «مرسر استریت» در آبهای دریای عمان به شبکه المیادین گفت، فکر میکنم اسرائیل و آمریکا خوب میدانند که ایران چه توانمندی و قدرتی در اختیار دارد. به نظرم نباید پاسخ ایران را بیازمایند. ایران کنترل کامل بر تنگه هرمز، دریای عمان و شمال اقیانوس هند را دارد. بنابراین هر کس بخواهد تسلط واشراف ایران را در این منطقه بیازماید یا هر کس اینطور میاندیشد، خیلی سادهاندیش است.
به گزارش فارس، صدقیان تأکید کرد: ایران در دریای عمان گزینههای زیادی در اختیار دارد. دست ایران خالی نیست. تنگه هرمز، تنگهای مهم است. عملیات مسدود کردن تنگه هم یک گزینه است. عملیات منع عبور هر کشتی اسرائیلی از این تنگه حتی طبق قانون بینالمللی که اسرائیل دشمن ایران تلقی میشود، در دسترس ایران است و ایران را مجاز میشمرد که مانع شود. بنابراین هر اتفاقی بیفتد ایران آمریکا و رژیم صهیونیستی را مسئول میداند.
وی اظهار داشت: چهل سال است که ایران هدف اسرائیل است. این رژیم به دلایل مختلف همیشه دنبال کشاندن آمریکا به جنگ با ایران بوده است. اسرائیل خودش به تنهایی امکان کافی برای حمله به اهداف داخل ایران ندارد مگر با کمک آمریکا. این همان چیزی است که ما از اسرائیل در لبنان هم دیدهایم، خودش به تنهایی نمیتواند با لبنان هم روبه رو شود، مگر زمانی که پلی هوایی میان اسرائیل و آمریکا برقرار شود.
استکبار ستیزان
انتقاد سفیر ایران از اتهام زنی بدون سند انگلیس
محسن بهاروند، سفیر جمهوری اسلامی ایران در انگلیس در گفتوگو با روزنامه انگلیسی «فایننشالتایمز» اتهامزنی اخیر انگلیس علیه جمهوری اسلامی درخصوص حادثه کشتی «مرسر استریت» را مورد انتقاد قرار داد و تأکید کرد که تنشزایی به هیچکس کمکی نمیکند.
بهاروند در این گفتوگو تصریح کرد که تصمیم لندن برای مقصر جلوه دادن جمهوری اسلامی ایران در حادثه پنجشنبه هفته گذشته (هفتم مردادماه) برای نفتکش مرسر استریت در دریای عمان یک «واکنش نابهنگام» بوده است.
بهاروند در گفتوگو با فایننشال ضمن انتقاد از اتهامزنی انگلیس به ایران تصریح کرد که این جنجالها نباید به روابط میان دو کشور ایران و انگلیس لطمه بزند و گفتوگوها با انگلیس و دیگر کشورهای امضاکننده برجام به منظور احیای توافق هستهای ایران را از مسیر اصلی منحرف کند.
پس از تکرار اتهامزنیهای اخیر رژیم صهیونیستی و کشورهایی همچون آمریکا و انگلیس به ایران درباره حادثه کشتی مرسر استریت، «سعید خطیب زاده» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران با رد تمامی این اتهامات بیاساس، هشدار داد که ایران هرگونه ماجراجویی احتمالی را بیدرنگ و با قوت و جدیت پاسخ خواهد داد.
استکبار ستیزان
اتهامزنی بدون سند و مدرک کانادا
در پی حادثه شامگاه پنجشنبه هفتم مرداد ماه برای کشتی «مرسر استریت» در دریای عمان، رژیم صهیونیستی کمپین اتهامزنی به جمهوری اسلامی ایران را بدون ارائه سند و مدرک آغاز کرد.
ایالات متحده و انگلیس و رومانی از جمله کشورهایی بودند که از تلاش ضدایرانی رژیم صهیونیستی و وارد کردن هجمه به جمهوری اسلامی در آستانه مراسم تحلیف ریاستجمهوری آیتالله «سیدابراهیم رئیسی» رئیسجمهور منتخب ایران حمایت کردند.
آن طور که خبرگزاری روسی «تاس» گزارش کرده است، وزارت خارجه کانادا نیز که اخیراً مواضع ضدایرانی خود را افزایش داده است، با صدور بیانیهای از کمپین اتهام زنی به ایران درخصوص حادثه کشتی مرسر استریت حمایت کرد.
طبق این گزارش، وزارت خارجه کانادا با صدور بیانیهای در صفحه رسمی توییتری خود، بدون سند و مدرک حادثه کشتی مرسر استریت را به ایران ارتباط داد.
در بیانیه وزارت خارجه کانادا در این خصوص این گونه نوشته شده است: کانادا حمله به نفتکش مرسر استریت را که طبق اطلاعات بینالمللی توسط ایران انجام شده است، محکوم میکند.
این بیانیهاین گونه میافزاید:کانادا از تلاش جامعه بینالملل برای پاسخگویی ایران به این اقدام غیرمسئولانه حمایت میکند.
استکبار ستیزان
اقدام ضدایرانی اتحادیه اروپا
اتحادیه اروپا نیز به جمع دولتهای آمریکا، انگلیس، رومانی و ناتو در محکوم کردن حادثه کشتی تجاری اسرائیلی در دریای عمان پیوست.
نبلیه مصرالی، سخنگوی کمیسیون اروپا روز سهشنبه گفت: ما حمله به کشتی [اسرائیلی] در خلیج عمان را محکوم میکنیم و منتظر روشن شدن شرایط این حمله و نتیجه تحقیقات هستیم.
به نوشته خبرگزاری آسوشیتدپرس، این مقام اروپایی همچنین اظهار داشت: حمله به کشتی [اسرائیلی] با امنیت و آزادی ناوبری مغایرت دارد و ما هرگونه اقدامی را که بر ثبات در منطقه تأثیر بگذارد رد میکنیم.
مصرالی در واکنش به تهدیدهای اخیر برخی کشورها از جمله آمریکا و انگلیس برای پاسخدادن به این حادثه، تاکید کرد: تمام طرفهای درگیر باید از اقداماتی که صلح و ثبات را در منطقه تضعیف میکند، اجتناب کنند.
استکبار ستیزان
رایزنی مقامات آمریکا و رژیم صهیونیستی
آویو کوخاوی، رئیسستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه دوشنبه با ژنرال «کنت مککنزی» فرمانده تروریستهای آمریکایی مستقر در خاورمیانه موسوم به سنتکام به صورت تلفنی گفتوگو کرد.
بنا به اعلام ارتش رژیم صهیونیستی، دو طرف در این گفتوگو درباره تحولات اخیر منطقهای و همچنین تقویت روابط دوجانبه رایزنی کردند.
برخی منابع اسرائیلی میگویند که یکی از محورهای این تماس تلفنی حمله اخیر به یک نفتکش متعلق به رژیم صهیونیستی در سواحل نزدیک عمان بوده است.
براساس گزارش الجزیره، کاخ سفید نیز از رایزنی «جیک سالیوان» مشاور امنیت کاخ سفید با «ایال هولاتا» همتای اسرائیلی خود درباره ایران خبر داده است.
در حالی که اتهامزنیهای رژیم صهیونیستی و حامیانش به ایران درباره حمله ادعایی به کشتی مرسر استریت ادامه دارد، تلآویو در تدارک برای رایزنی با سفرای کشورهای عضو شورای امنیت سازمان ملل است.
استکبار ستیزان
سرلشکر سلامی: پاسخ ما به دشمنان ویرانگر و پشیمانکننده است
فرمانده کل سپاه گفت: دشمنان افکار و اندیشه باطل را از سرشان بیرون کنند، چرا که پاسخهای ما مخرب، ویرانگر و پشیمانکننده است و به آنها توصیه میکنیم که وارد عرصه مقابله با ملت ایران نشوند زیرا ما محکم و ثابتقدم هستیم.
به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در حاشیه مراسم تجلیل از جواد فروغی مدالآور المپیک، درباره جریانسازی اخیر رسانهای دشمنان گفت: بهدنبال موفقیتهای نظام، دشمنان تلاش زیادی کردند تا از این اتفاقهایی که در داخل کشور گاهی در بحث کمبود آب یا برق و مسائلی از این دست وجود دارد، سوءاستفاده کنند.
وی افزود: در مرحله انتقال دولت هستیم، متمایز از انتقال دولتی که در آمریکا صورت میگیرد و این انتقال دولت در ایران با وقار، سلامت و آرامش است و فرایند سیاسی را پشت سر میگذاریم.
فرمانده سپاه با بیان اینکه دشمنان سعی میکنند که برای ملت ایران یک دغدغه درست کنند، اظهار داشت: اما به آنها اخطار میدهیم که از گذشته درس بگیرند؛ 42 سال است ما با دشمنان مقابله میکنیم و امروز قویتر از هر زمان و مصممتر هم هستیم.
سرلشکر سلامی تأکید کرد: دشمنان افکار و اندیشه باطل را از سرشان بیرون کنند، چرا که پاسخهای ما مخرب، ویرانگر و پشیمانکننده است و به آنها توصیه میکنیم که وارد عرصه مقابله با ملت ایران نشوند زیرا ما محکم و ثابتقدم هستیم.
استکبار ستیزان
بیانیه حزب الله در سالروز انفجار بندر بیروت؛ مردم لبنان متحد شوند
حزب الله لبنان در سالروز انفجار بندر بیروت، از همه لبنانیها خواست برای عبور از شرایط سخت در این کشور متحد شوند.
به گزارش گروه بین المللی خبرگزاری تسنیم، جنبش حزب الله لبنان در بیانیهای خواستار اتحاد برای برون رفت از شرایط بحرانی در این کشور شد.
این جنبش روز سهشنبه در آستانه سالروز انفجار ویرانگر بندر بیروت به خانواده شهدای این حادثه تسلیت گفت و برای مجروحان طلب عافیت و شفاعت و با بازماندگان قربانیان این انفجار ابراز همبستگی کرد.
حزب الله در بیانیه خود بر اهمیت اتحاد لبنانیها و همبستگی آنها برای عبور از این حادثه دردناک و همکاری جدی برای رسیدن به تحقیقات کامل و شفاف و صادقانه، به دور از سوء استفاده سیاسی و تصفیه حسابها و درگیریهای داخلی تأکید کرد.
در این بیانیه آمده است: «ما از مسئولان قضایی مربوطه میخواهیم با این مسئله ملی بزرگ بهدور از وابستگی، فشارها و منافع، آنگونه که شایسه توجه، جدیت و مسئولیت پذیری است، رفتار کند و حقایق را با شفافیت در برابر افکار عمومی لبنان و در برابر جهان برملا کند و در نتیجه، به دستگاریهای داخلی و استثمار خارجی و اتهام زنی، تحریف واقعیتها برای همیشه پایان دهد.»
سال گذشته آتش سوزی در انبار مواد نیترات آمونیوم بندر بیروت، 204 نفر جان خود را از دست دادند و 6500 نفر درگیر زخمی شدند. در این حادثه که از آن به عنوان فاجعه یاد شده، بیش از 50 هزار واحد مسکونی آسیب دید و 300 هزار نفر بدون پناهگاه شدند. برآوردها نشان میدهد این حادثه 10 الی 15 میلیارد دلار خسارت داشته است.
استکبارستیزان
🔴دوستان مراقب باشیم
1⃣قطعا معاونان و وزاری آقای رییسی نمیتونه مورد تایید همه نیروهای انقلابی باشه ،
همانگونه که گاهی انتصابات رهبر معظم هم مورد تایید همه قرار نمیگیرد
قطعا مصلحت و حکمت نظام مد نظر است
2⃣مهم حرکت کلی و جهت گیری رییس جمهور هست که مورد تایید رهبر معظم است و همه ان شاء الله حمایت میکنیم
3⃣قطعا فتنه گرها و منحرفین برای وزاری دولت رییسی ،افدام به تخریب ،
توهین و تهمت زدن خواهند نمود
4⃣مراقب باشیم اگر انتقادی نسبت به وزرا را منصوبین آقای رئیسی داشتیم
طوری برخورد نکنیم که منافقین وفتنه گرها که با اصل دولت رییسی مخالفند
سوء استفاده کنند
5⃣انتخاب وزرا و...بسیار مشکل است قطعا نباید انتظار ایدآل داشته باشیم
ولی این را بدانیم قطعا عناصر انقلابی و خادم سر کار خواهند آمد
استکبار ستیزان