🔸نرخ سرسام آور بلیت هواپیما، آخوندی را به مجلس کشاند
🔹عباس آخوندی، وزیر راه و شهرسازی برای توضیح در مورد وضعیت نرخ بلیت هواپیما راهی مجلس شد.
🔸 پنج هدیه به سربازان متاهل با موافقت فرمانده کل قوا
🔹بهازای هر فرزند سه ماه از خدمت دوره ضرورت کارکنان وظیفه کسر میشود و سربازانی که تا این تاریخ غایب بودهاند نیز در شمول این مصوبه قرار میگیرند.
🔹مرخصی کارکنان وظیفه متأهل از ۲۲ روز در سال به ۳۰ روز در سال افزایش یافت.
🔹کارکنان وظیفه متأهل میبایست حداقل سه روز در هفته بعد از پایان ساعت کاری از پادگانها مرخص شوند.
🔹کلیه سربازان متأهل میبایست در شهر محل سکونت همسر خود بهکارگیری شوند.
🔹برای آموزش فنی و حرفهای در نیروهای مسلح، کارکنان وظیفه متأهل در اولویت قرار خواهند داشت.
🔹سایت حامی دولت / آقای روحانی، لااقل عذرخواهی میکردی!
🔸یک سایت حامی دولت نوشت: چه فرقی است میان روحانی و احمدینژاد که هر دو مشکلات را به عهده نگرفتند؟
«انتخاب» نوشت: پس از هفتهها پیشبینی، پیشنهاد، مخالفت و اظهارنظر درباره طرح «سؤال از رئیسجمهور»، سرانجام روز 6 شهریور 97، حسن روحانی در مجلس حاضر شد و پاسخهای او نه نمایندگان مجلس را قانع کرد، نه افکار عمومی و نه بدنه اجتماعی حامی او را.
رسانهها میگفتند او چهها که نخواهد گفت! نشد! هیچ نگفت و مورد انتقاد شدید قرار گرفت، اما اطرافیان رئیسجمهور بهبه و چهچه کردند و انتقادات را رد!
گروههای سیاسی دوباره به حضور امروز روحانی در مجلس نیز امید بسته بودند؛ اما باز هم نشد! روحانی با مجموعهای از سخنان تکراری و کلیشهای آمده بود؛ عین همانها که هر روز تکرار میکند و در گفتوگوهای تلویزیونیاش گفت! همانها که نزدیکانش به او مشورت دادهاند و حالا همانها آمدهاند و میگویند روحانی غوغا کرده است! چه غوغایی؟! کجاست تأثیرات این «غوغای مؤثر» در جامعه، جز ناراحتی و گلایه و عصبانیت جامعه از انفعالی محض و خروجیای هیچ؟!
آقای آشنا، یکی از همان مشاوران همیشه در صحنه و بسیار مؤثر در ذهن رئیسجمهور که آنقدر مرید چشم و گوش بسته ایشان است که میگوید «روحانی باید سال 72 رئیسجمهور میشد»، امروز نیز چنین افاضات فرمودهاند «معلوم شد میتوان توهین نکرد، بگم بگم نکرد، فیلم مخفی نشان نداد، دیگران را متهم نکرد و پاسخ سؤالات را با آرامش و متانت ارائه نمود.»
به نظر میآید این قبیل اظهارات از سوی مشاوران رئیسجمهور، برای توجیه اشتباه مهلک خود در مشورتهای اخیرشان به روحانی است. چه فرقیست میان خروجی پراشکال و بیفایده نطق احمدینژاد در مجلس، با خروجی نطق امروز روحانی؟ یکی بگمبگم کرد و افتضاح خروجیاش هیچ تر از هیچ بود و این یکی منفعلانه و برمدار کلیشه، «هیچ» نگفت و خروجیاش نیز «هیچ» بود!
چه فرقیست میان احمدینژاد و روحانی که هر دو مشکلات را به عهده نمیگیرند؟ یکی گرانیها را دروغ خوانده و مردم را به خرید گوجه فرنگی از میوهفروشی محلشان راهنمایی میکرد و دیگری، نه تنها منشأ این اتفاقات را عملکرد تیم ضعیف اقتصادیاش در سالهای اخیر نمیداند، بلکه حتی حاضر نیست یادآوری کند که در تلویزیون و در برابر چشم میلیونها ایرانی گفت: «دلار 4700 تومان کذب است و پایین میآید»! و حالا بعد از این همه انتظار، نه حتی عذرخواهی میکند و نه مشاورانش به چنین چیزی ایمان دارند! چندان که «واعظی» گفت «روحانی باید بابت چه عذرخواهی کند؟!»
http://kayhan.ir/fa/news/140883
✍ آیا میدانید که شایعات و جنجال فساد اخلاقی #زوار_عراقی در مشهد ،اولین بار از کجا و کی آغاز شد؟
🔺از گزارش سال۲۰۱۵ روزنامه انگلیسی #گاردین آغاز شد؛ آن زمان حضور ایرانیها در #اربعین و ورود به عراق برای مقابله با #داعش، غرب را نگران کرده بود!
🔹سربازان #دجال_رسانه_ای غرب در داخل آن را نشر دادند و عده ای ساده لوح باور کردند
✍غدير؛ مايه وحدت اسلامی
🔻رهبرانقلاب: مسأله غدیر میتواند مایه وحدت باشد؛ همچنان که مرحوم آیةاللَه شهید مطهری مقالهای با عنوان «الغدیر و وحدت اسلامی» دارد.
🔹او کتاب الغدیر را - که درباره مسائل مربوط به غدیر است - یکی از محورهای #وحدت اسلامی میداند که درست هم هست. ممکن است به نظر عجیب بیاید، اما واقعیت مطلب همین است.
🔹خودِ مسأله #غدیر، غیر از جنبهای که شیعه آن را به عنوان اعتقاد قبول کرده است - یعنی حکومت منصوب امیرالمؤمنین علیهالصلاةوالسلام از طرف پیامبر که در حدیث غدیر آشکار است - اصل مسأله ولایت هم مطرح شده است.
🔹این دیگر شیعه و سنی ندارد.
🔺اگر امروز #مسلمانان جهان و ملتهای کشورهای اسلامی، شعار ولایت اسلامی سر دهند، بسیاری از راههای نرفته و گرههای ناگشوده امت اسلامی باز خواهد شد و مشکلات کشورهای اسلامی به حل نزدیک خواهد گشت. ۷۹/۰۱/۰۶
✍شورای عالی امنیت ملی دقیقاً کجای برخورد با اختلاف افکنی روزنامه #شرق قرار داره؟!
شورایی که برای خوشحالی روزنامه کیهان از سیلیِ حوثیها به امارات، گریبان چاک کرده و سایت جهان نیوز را توقیف میکند، کجاست؟!
نکنه ناراحتی شیخ نشینان خلیجفارس از عزت زوار امامرضا(ع) برای دولت مهمتره؟!
🔹در ستایش نا امیدی و حکایت پینوکیو!
🔸این روزها اغلب مسئولان کشور از لزوم تزریق امید به جامعه میگویند و یأسپراکنی را تقبیح میکنند. مسئولان دولتی در صف اول سخنرانی درباره ضرورت و فواید امید هستند و البته تعجبی هم ندارد، چرا که دولت، دولت «تدبیر و امید» است. اما مردم همانقدر که نیازمند امید هستند به ناامیدی هم نیاز دارند! جامعه امروز ما به دلایل مختلف پیشتر و بیشتر از امید، نیازمند ناامیدی است. گام اول و پیشنیاز برای دستیابی به امید واقعی و سازنده، ناامیدی و رها کردن امیدهای واهی و کاذب است.
امید کاذب شبیه ماده مخدر و قرص روانگردان عمل میکند و شخص را به دنیایی خیالی برده و دچار سرخوشی میکند، حال آنکه واقعیت سهمگین و تلخ بیرونی در جریان است و کار خود را میکند. نام دیگر قرصهای روانگردان، قرص شادی است! انرژی زیادی را بهصورت کوتاهمدت و انفجاری آزاد و همزمان فرد را دچار توهم میکند، بهطوری که آگاهی از نتایج رفتارهای خطرناک را بهشدت کاهش داده یا کاملاً از بین میبرد. شخص متوهم خود را از ماشینی که با سرعت در حال حرکت است به بیرون پرت میکند و پس از آنکه در بیمارستان با دست و پا و سر شکسته و مجروح از مرگ رهیده و تاثیر داروی توهمزا از بین رفته، درباره علت کار خود میگوید؛ میخواستم پرواز کنم!
متاسفانه بخش قابل توجهی از جامعه و مسئولین ما امروز دچار چنین وضعیتی هستند. آنهایی که شب اعلام توافق ایران و 1+5 به خیابانها آمدند و زدند و رقصیدند و در دست اسکناس یک دلاری و هزار تومانی داشتند، مانند همان کسی بودند که به هوای پرواز خود را از ماشین در حال حرکت به بیرون پرت میکند. وضع نابسامان کدام خانهای با فروش فرش زیر پا بسامان شده و کدام کشوری توانسته با دادن امتیاز به دشمن، مشکلات خود را حل کند؟! بلایی که امید کاذب بر سر یک جامعه میآورد اگر از ناامیدی بیشتر نباشد کمتر نیست.
برخی آقایان دولتی این روزها مدعی هستند که یکی از اشتباهات صورت گرفته، بزرگنمایی برجام بوده است. از جمله آقای ظریف که چند روز پیش در برنامه زنده تلویزیونی «حالا خورشید» از بالا بردن توقعات از برجام به نوعی گلایه کرد. این گلایه را دیگر مسئولان دولتی نیز بارها بیان کردهاند. اما چه کسی مردم را درباره برجام دچار توهم کرد؟ آیا کسی غیر از دولتمردان چنین کردند؟ تا جایی که آب خوردن مردم را هم به برجام گره زدند! تعابیری همچون «فتحالفتوح»، «آفتاب تابان»، «معجزه قرن»، «بزرگترین دستاورد تاریخ ایران»، «نشانه تسلیم همه قدرتهای بزرگ در برابر اراده ملت»، «ورقخوردن تاریخ به نفع ایران»، «پیروزی بزرگتر از فتح خرمشهر» و... از سوی چه کسانی مطرح شد؟ کدام روزنامهها تیتر زدند «تحریمها به تاریخ پیوست»، «فروپاشی تحریم»، «صبح بدون تحریم»، «تحریمها هم رفت»، «توافقات سیاسی و اقتصادی با لغو تحریمها»، «سد تحریم شکست»، «پیروزی تدبیر بر تحریم»، «اینک بدون تحریم»، «سلام بر ایران بیتحریم، خلاص شدیم»، «تحریم تمام شد»، «برچیده شدن ظرف تحریمها»، «روز شکست حصر اقتصادی» و...؟! وقتی دلسوزان هشدار و انذار میدادند، چه کسی به آنها تهمت کاسب تحریم زد تا صدایشان شنیده نشود؟
یادآوری این مواضع و تیترهای گذشته، نه برای مچگیری و سرزنش است و نه برای اظهار فضل که بله! حالا دیدید ما درست میگفتیم! گذشته اگر بازخوانی و مرور میشود، ناظر به آینده است. انتظار میرفت رخدادهای اخیر، دولتمردان را از توهم خود ساختهشان خارج کند اما برخی مواضع و اظهارنظرها نشان میدهد خروج دولت از توهم برجام، گویا امیدی کاذب است! برخی از سخنان دیروز آقای روحانی در مجلس شورای اسلامی و در جریان سؤال نمایندگان، حاکی از این مسئله بود. رئیسجمهور در بخشی از سخنان خود گفت؛ «اگر برجام هیچ بود پس چه غصهای امروز داریم؟ در هر صورت آمریکا از برجام خارج شده، بقیه کشورها نیز خارج میشوند و ما هم بیرون میآییم چون هیچ است، از هیچ که نباید آدم بترسد...
ادامه مطلب👇
http://kayhan.ir/fa/news/140883
رییس جمهوری در مجلس:
نمایندگان محترم می فرمایید، مردم زندگی شان مطلوب نیست، کاملا حرف درستی است اما من می پرسم آیا دولت یازدهم برای رفاه کاری نکرد؟ تورم پایین امد، حقوق دو برابر نشد؟ اگر زندگی مردم سخت شد، برای مبارزه با فقر مطلق آیا مستمری بگیران پرداختی را و ۳.۴ دهم برابر افزایش ندادیم؟
🔹 اگر به این ها تکیه کنیم باید همه را بگیم، آن چیزی که اشتغال میگویید عده ای خارج می شوند، من میگویم خالص، آنهایی که خارج شدند را منهی کردیم، مرکز امار میگوید.
🔹 به مردم و نمایندگان عزیز بگویم، در دنیای امروز انچه قول داده ام، در انتخابان ۹۲، ۹۶ قول دادم و گفتم راه من راه اعتدال است و بازهم می گویم، ملت ایران با تندروی به جایی نمی رسیم.
🔹 راهی جز اعتدال نداریم، راهی جز دوستی و برادری نداریم، راهی جز وحدت نداریم. مخالف دولت باشید حق شماست. برای منافع ملی کنار هم باشیم.
🔹 یک نکته را عرض کنم، خواهش میکنم همه یک بار اصل ۴۰ قانون اساسی را بخوانیم، اصل ۴۰ قانون اساسی در اجرای حقوق در اجرای حق نمی توانیم ضربه به منافع ملی بزنیم. اصل منافع ملی در تمام برنامه ها هست.
ولله ما دچار بحران نيستيم؛ ما در مرحله آسيب هستيم
🔹پشت تریبونها نگویید دچار بحران شدهایم. ما در مرحله آسیبیم، در گاهی مواقع در لبه آسیبیم، اما نه بحران، ما مشکل داریم، باید دست به دست هم بدهیم.
🔹ما بدون ایراد نستیم، شما باید تذکر بدهید. اما هیچ تصمیم بدون مشورت جمعی انجام نمیدهم. من برای تصمیمی، صددرصد قاطع بودم، اما دیدم جمع مخالف است و از تصمیمم برگشتم.
🔹به رئیس جمهور فرانسه گفتم اگر اروپا تعهدات خود در قبال برجام را انجام ندهد ماه راه سومی(به جز خروج یا ماندن در برجام) را معرفی میکنیم.
🔹ما معصوم نیستیم
🔹من قول می دهم که هیچ گاه بدون خرد جمعی تصمیمی نگرفته ام
🔹حتما ما اشتباه داشته ایم
🔹در موضوع ارز اینکه برخی ارز گرفته اند و کالا وارد نکرده اند، قوه قضائیه ما با آنها برخورد می کنند. اگر کسی کالایی کم آورده با آنها برخورد می شود
🔹رانت بوده مواردی ولی نه به آن وصعت
🔹مشکل را در حد خودش ببینیم. وقتی مشکل را اضافه می کنیم، در حل آن هم دچار مشکل می شویم
🔹ممکن است بگویید رابطه دولت و مجلس ضعیف است. شاید درست باشد. اما اکثر مواقع وزاری ما در مجلس هستند.
✍حضور مستشاران ایران در سوریه ادامه خواهد یافت
«علی نژاد»، وابسته نظامی ایران در دمشق:
🔹ادامه حضور مستشاران ایران در سوریه یکی از موارد توافق نامه دفاعی و فنی میان تهران و دمشق است که در جریان دیدار وزیر دفاع کشورمان با همتای سوری وی به امضا رسید.
🔹پاکسازی میادین مین و گلوله های به جا مانده در مناطق مختلف سوریه که ایران از تجربیات هشت ساله جنگ تحمیلی در این زمینه برخوردار است، یکی دیگر از بندهای این توافق نامه است.
توجیه و فرافکنی رئیس جمهور صدای اصلاح طلبان و حامیان اصلی روحانی را هم درآورد.
علی شکوری راد در گفتوگو با امتداد: اشتباه رئیس جمهور این بود که هیچ انتقادی را بطور مشخص نپذیرفت
📌علی شکوری راد دبیر کل حزب اتحاد ملت در گفتوگو با امتداد، در خصوص جلسه امروز مجلس گفت:
📌اشتباه رئیس جمهور این بود که علیرغم آنکه اعلام کرد حتما اشتباهاتی وجود داشته است، هیچ انتقادی را بطور مشخص نپذیرفت و همه را توجیه کرد.
📌وی باید میپذیرفت که در فروش ارز به قیمت ۴۲۰۰ تومان برای همه نیازها دولت دچار اشتباه محاسباتی شده است.
📌پاسخ های رئیسجمهور در مورد هر سوال باید مشخصتر میبود. البته رویکرد مجلس پذیرش پاسخها نبود ولی رئیس جمهور نیز رویکرد پاسخدهی مشخص به هر سوال را نداشت.
📌روحانی فقط تلاش کرد فضای همدلی ایجاد کند. در مجموع نتیجه از این نظر که حرمت شکنی و عصبانیت پیش نیامد و آرامش حفظ شد خوب بود ولی قانع نشدن نمایندگان خوب نبود.
📌به نظر من ما باید همان خط همدلی را تقویت کنیم و نباید اجازه التهاب آفرینی داد.
✅ #تفرقه_اندازی_مشکوک بین ایران و عراق
روزنامه سعودی الشرق الاوسط در ایام #اربعین از خطر تعرض جنسی به زنان عراقی توسط ایرانی ها میگفت و اینجا در اوج #تفرقه_افکنی_دشمن روزنامه شرق خبر #دروغ از تعرض جنسی به زنان ایرانی منتشر میکند، #قضاوت_با_شما
#جنگ_رسانه_اي_دشمن
#شایعه_کثیف
#زود_باور_نباشیم
#تقوای_مجازی
✍ چرا جهانگیری هم باید استیضاح شود؟
🔹بیراهه نیست اگر دلار 4200 تومانی را یکی از بزرگترین اشتباهات دولت روحانی در هزار و 900 روز اخیر بدانیم. اگرچه دلار جهانگیری از همان روز اول اجرای آن، توسط کارشناسان مستقل اقتصادی کشور اشتباه دانسته شد، اما معاون اول بر درستی آن صحه گذاشت تا جایی که طبق گزارشهای رسمی حدود 18 تا 20 میلیارد دلار از منابع ارزی کشور به دلیل اصرار او بهصورت ناعادلانه بین عدهای خاص توزیع شد!
🔹چه کسی پاسخگوست؟ آیا نباید مسبب اصلی وضع موجود (توزیع 18 تا 20 میلیارد دلاری دلار دولتی و کاهش چند ده میلیارد دلاری ذخایر ارزی کشور) بازخواست شود؟!
🌟چرا عید غدیر از همهی اعیاد بالاتر است؟
🔻رهبرانقلاب: اینکه در بعضی از تعبیرات گفته شده است که عید غدیر عیداللهالاکبر و از همهی اعیاد بالاتر است، علّت این و وجه این چیست؟ خب، در قرآن کریم آیاتی هست که به غیر از مسئلهی غدیر به مسئلهی دیگری قابل تطبیق نیست.
🔹همین آیهی معروف «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم فَلا تَخشَوهُم وَ اخشَونِ اَلیَومَ اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم وَ اَتمَمتُ عَلیکُم نِعمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الاِسلامَ دیناً» که در اوایل سورهی مائده است، با غیر مسئلهای در وزن و اهمّیّت و اندازهی مسئلهی غدیر، قابل تطبیق نیست.
🔹امروز روزی است که دشمنان -کفّار- از دین شما مأیوس شدند. چه چیزی مگر بر دین اضافه شد که دشمن را مأیوس کرد؟ ...این تعبیر دربارهی نماز، زکات و جهاد نیامده است.
🔺پس این یک قضیّهی دیگری غیر از احکام فرعی است. آن قضیّه چیست؟ قضیّهی رهبری جامعهی اسلامی؛ قضیّهی نظام حکومت و امامت در جامعهی اسلامی. ۹۵/۰۶/۳۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم کامل سخنرانی جناب ذوالنور در مقابل رئیس جمهور که واکنشهای زیادی را به همراه داشت
🔴 آقای قوه قضائیه ، آقای شورای عالی امنیت ملی این متن خطاب به شماست
🔹جهاننیوز به دلیل انتشار خبرِ نامه موگرینی به ظریف، ۶ ماه توقیف شد
روزنامه شرق بابت انتشار خبر کذب "خدمات جنسی در مشهد" و اختلاف اندازی میان دو کشورِ همسایهیِ شیعهیِ ایران و عراق که تبادل مالی بیش از ۱۰ میلیارد دلار دارند، باید چه مجازاتی در انتظارش باشد؟!
🔹شورای عالی امنیت ملی دقیقاً کجای برخورد با اختلاف افکنی روزنامه #شرق قرار داره؟!
شورایی که برای تیتر روزنامه کیهان از سیلیِ حوثیها به امارات گریبان چاک کرده و سایت جهان نیوز را توقیف میکند، کجاست؟!
نکنه ناراحتی شیخ نشینان خلیجفارس از عزت زوار امامرضا(ع) برای دولت مهمتره؟!
مگر یادتان رفته ریشه اصلی جنگ ایران و عراق دعوای عرب و عجمی بود که صدام حسین و حامیانش به راه انداختند و نتیجه آن ۸سال جنگ و ویرانی کشور و ۳۰۰ هزار شهید بود ، آیا نشسته اید و نظاره گرید تا سرمایه های اسرائیل در کشورمان دوباره با جعل دروغ دعوای عرب و عجم به راه بیندازند؟؟؟