روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🌹🌟کجا بودیم کجا رسیدیم؟
[سوره الأنفال (8): آيه 26]
وَ اذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ مُسْتَضْعَفُونَ فِي الْأَرْضِ تَخافُونَ أَنْ يَتَخَطَّفَكُمُ النَّاسُ فَآواكُمْ وَ أَيَّدَكُمْ بِنَصْرِهِ وَ رَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّباتِ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ (26)
و به ياد آوريد زمانى را كه شما كم بوديد و در زمين (مكّه) مستضعف بوديد، مىترسيديد مردم (دشمنان) شما را بربايند، پس (خداوند در مدينه) پناهتان داد و با يارى خويش، شما را نيرومند كرد و از پاكيزهها به شما روزى داد، باشد كه شما شكرگزارى كنيد.
🌹پيامها:
1- يادآورى روزهاى ناتوانى و روزهاى يارى خداوند، مايه ى دور شدن از فتنه هاست. «وَ اتَّقُوا فِتْنَةً»، «وَ اذْكُرُوا»
2- مسلمانان در مكّه تا پيش از هجرت به مدينه، دائماً ترس و دلهره داشتند.«تَخافُونَ»
3- در راه حقّ، از كمى نفرات و ناتوانى و آوارگى نهراسيم، «وَ اذْكُرُوا إِذْ أَنْتُمْ قَلِيلٌ» كه يارى خداوند حتمى است. «فَآواكُمْ وَ أَيَّدَكُمْ ...»
4- يادآورى روزهاى ضعف و مقايسه آن با روزهاى پيروزى، مايه ى شكرگزارى و عشق و توكّل به خداوند است. «وَ اذْكُرُوا» ... «لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ»
5- در سايه ى ايمان، خداوند به گروه اندكِ ضعيفِ هراسناك، عزّت و قدرت و مكنت مىبخشد. (كلّ آيه)
🌹امام خامنه ای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری ۱۳۹۲/۱۲/۱۵
آخرین مطلبی که در باب این واقعیتها عرض بکنیم این است که: کجا بودیم ما، به کجا رسیدیم؛ وَاذکُروا اِذ اَنتُم قَلیلٌ مُستَضعَفُون؛ یادمان نرود آنروزی را که ما مستضعف بودیم، کم بودیم، زیردست بودیم، هم ملت ایران اینجور بود، هم جامعهی متدین اینجور بود، هم روحانیون اینجور بودند، هم جوانان علاقهمند اینجور بودند، کم و مستضعف و زیردست بودند؛ امروز بحمدالله خدای متعال دست آنها را قوی کرده است. بهنظر من یکی از وظائف ما این است که ما ببینیم، این واقعیتها را از یاد نبریم، این واقعیتها را به یاد داشته باشیم؛ این یک وظیفه.
استکبار ستیزان
🌹 امام مهدی (عج) و منتظرانش
💢علی بن ابراهیم وارد خیمه حضرت ولی عصر ارواحنا فداه شد و به محضر مولی عرض سلام کرد، سخنانی بین آن حضرت و او گذشت که قسمتی از آن، چنین است: فقال:
🔰یا ابا الحسن قد کنا نتوقعک لیلا و نهارا، فما الذی بطأبک علینا؟
👈ای ابوالحسن، ما شب و روز توقع آمدن تو را داشتیم، چه چیز آمدنت را نزد ما به تاخیر انداخت؟
💢قلت: یا سیدی، لم اجد من یدلنی الی الآن.
👈عرض کردم:ای سرورم، تا الان کسی را نیافته بودم که مرا راهنمائی کند.
🔰قال لی: لم تجد احدا یدلک؟
👈به من فرمودند: هیچکس را نیافتی که تو را راهنمایی کند؟
🔰ثم نکث باصبعه فی الارض.
👈آنگاه با انگشتان روی زمین کشیدند،
🔰ثم قال: لا، ولکنکم کثرتم الاموال و تحیرتم علی ضعفاء المومنین و قطعتم الرحم الذی بینکم، فای عذرلکم الان؟
👈سپس فرمودند: نه، ولکن شما اموالتان را زیاد کردید و اختلاف و حیرتی به زیان مومنان ضعیف، پدید آوردید و بین خود قطع رحم نمودید، پس الان برای شما چه عذری مانده است؟...
💢حضرت #علت_تاخیر در #توفیق_دیدار را ناشایست های زیر دانسته اند:
1 - مال اندوزی ثروتمندان و در نتیجه درماندگی ضعفای شیعه.
2 - قطع رحم (بریدن از خویشاوندان)
📚دلائل الإمامة، ص 297
استکبار ستیزان
✨پيامبر صلى الله عليه و آله :
🍃ما اَسَرَّ عَبْدٌ سَريرَةً اِلاّ اَلْبَسَهُ اللّهُ رِداءَها اِنْ خَيْرا فَخَيْرٌ وَ اِنْ شَرّا فَشَرٌّ؛
🔶هيچ كس نيتى را در دل پنهان نمى كند، مگر اينكه خداوند آن نيت را (در رفتار و كردار او) همانند لباس ظاهر مى كند، با نيت خوب ظاهر خوب و با نيت بد ظاهر بد خواهد داشت.
📗نهج الفصاحه ،ص695
استکبار ستیزان
#کلام_مولا
💎امیرالمومنین عليه السّلام فرمودند:
يَا ابْنَ آدَمَ لَا تَحْمِلْ هَمَّ يَوْمِكَ الَّذِي لَمْ يَأْتِكَ عَلَى يَوْمِكَ الَّذِي أَتَاكَ فَإِنَّهُ إِنْ يَكُ مِنْ عُمُرِكَ يَأْتِ اللَّهُ فِيهِ بِرِزْقِكَ .
اي آدمي زاده، غصّه روزيِ روزي را كه نيامده است مخور، كه اگر آن از عمرت باشد خداوند روزيت را در آن روز خواهد رساند.
📖نهج البلاغه، حکمت ۲۵۹
@news24maku
#پاسخ_شبهات
💢شيعه قائل به غیبت امام دوازدهم هستند، از طرفی غايب در حكم معدوم است و وجود او هيچ فائده ای ندارد.
#پاسخ
✅غيبت امام زمان به معناي انقطاع مطلق رابطه حضرت با مردم نيست. بلكه آنچه شيعه معتقدند و در آثار علما به آن تصريح شده و از روايات استفاده ميشود، غيبت معرفتي و شخصیتی می باشد. يعني حضرت در زمان غيبت به طور ناشناس در جامعه حضور دارد و حوادث و رخدادهاي اجتماعي و مشكلات مردم را زير نظر دارد. چنانكه حضرت در يكي از توقيعاتش به شيخ مفيد مي نويسد، اما مردم ایشان را نمی شناسند.
✅تعداد زيادي از بزرگان اهل تسنن و حتي وهابي تصريح کردهاند که احاديث مهدويت متواتر هستند و حتي برخي از آنها گفتهاند که منکران حضرت مهدي کافر هستند. نکته مهم در اين روايات متواتر، حيات امام ع است.
در همه اين روايات، تعبير به خروج و حتی ظهور حضرت مهدی شده است ولذا تعبير به خروج و ظهور در باره کسی که ولادت او ثابت شده و هيچ دليلی بر وفات يا شهادت او وجود ندارد، به معنای قيام و آشکار شدن کسی است که زنده است و با توجه به شرايط و ويژ گی زمانی و وظيفه اش برای دگرگونی اجتماعی اقدام می کند و جالب اينکه در برخی از همين روايات در باره آمدن حضرت عيسی که هنگام ظهور حضرت مهدی را همراهی می کند نيز تعبير به خروج شده است.
✅بر اساس حدیث ثقلین و احادیثی که می گوید معرفت امام زمان بر همگان لازم است و احادیثی که می گوید زمین از حجت، تهی نخواهد ماند و احادیث خلفای دوازده گانه، که همه اینها را اهل سنت نیز نقل کرده اند، امام زمان و حجت خدا باید زنده باشد.
خود حضرت مي فرمايد: مردم از وجود من همانند آفتاب پس ابر سود مي جويند و من سبب آرامش و امنيت مردم روي زمين هستم همانگونه كه ستارگان، امان اهل آسمانند.
اين روايات گوياي اشراف و حمايت حضرت ولي عصر(عج) از مومنين و حق جويان در روی زمين است و طبيعي است كه اشراف و حمايت غائبانه آن حضرت مايه آرامش و تقويت روحي شيعيان و مسلمانان خواهند بود.
📚طبرسي، ج 2،ص 497.
📚الجامع لأحكام القرآن، ج8، ص122.
@news24maku
⭕️بُرد- بُرد معنا ندارد
👤عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: «ما با دشمن معامله نداریم، بلکه در نبرد هستیم و در نبرد بُرد بُرد معنا ندارد.
🔻 از شهید بهشتی درباره اختلاف شورای انقلاب با دولت موقت و مهندس بازرگان پرسیدند و ایشان گفت: ما معتقدیم داخل مملکت باید خارج از فرم بروکراتیک عمل کرد، اما آقای بازرگان اعتقاد داشت تمام کارها باید در چارچوب بروکراسی قرار گیرد.»
👤حسن رحیمپور ازغدی افزود: «ما اعتقاد داریم با روحیه جهادی میتوانیم کار را پیش ببریم و این ملت به کارهای ضربتی و بنیادی احتیاج دارد؛ اما آقایان اینطور فکر نمیکنند.
🔻دولت بازرگان راهی میرفت که با مقتضیات جامعه انقلابی هماهنگی نداشت و اکنون نیز اختلافها از جنس اختلاف بهشتی و بازرگان، اما در سطوح دیگراست.»
استکبار ستیزان
⭕️درباره برجام گفتند «فتح الفتوح»؛ درباره FATF می گویند: مجبوریم!
🔻بعد از آشکار شدن نتایج خسارت بار برجامِ تحمیلی؛ روحانی: خوب یا بد باید FATF را بپذیریم
🔻حسن روحانی در سفر خود به سمنان در جمع دانشجویان طبق عادت همیشگی قسمتی از صحبت هایش را به تعریف و تمجید از برجامی که امروز فقط محدودیتهای آن برای کشور مانده است اختصاص داد. روحانی گفت: «برجام راه را برای نفت، تجار و بانکها باز کرد و سرمایه زیادی وارد کشور شد . آیا این پیروزی نیست و نباید به این پیروزی افتخار کنیم؟!»
🔻وی بعد از آن به سراغ FATF رفت تا راه را برای مذاکرات و پذیرفتن محدودیت های مورد انتظار غرب برای ایران فراهم کند. روحانی بدون اینکه در خصوص محدودیت ها و مضرات خودتحریمی FATF صحبت کند اصرار ویژه ای کرد که باید فرمان آنها را خوب یا بد بپذیریم!
🔻رئیس دولت در این خصوص گفت: «راه حل مشکلات شفافیت است نه جنجال؛ و اف ای تی اف خوب باشد یا بد، زیرساخت و لازمه ارتباط مالی با بانکهای جهانی است» حسن روحانی درحالی FATF را به شفافیت گره می زند که این سند راه حل شفاف شدن اطلاعات مالی محرمانهی ایران برای دشمنان و زمینه خودتحریمی است و شفاف سازی برای مردم کشور می تواند با قوانین داخلی محیا شود.
🔻 5خرداد 95 طیب نیا وزیر وقت اقتصاد با چراغ سبز ظریف سندی را به صورت غیرقانونی امضا کرده که کشور را متعهد به اجرای 41 بند از مقررات نوشته شده توسط FATF می کند اما تاکنون دولت مدعی شفافیت حاضر به انتشار متن برنامه اقدام(Action Plan) نشده است.
🔻رئیس دولت مدعی است که لازمه ارتباط با بانک های جهانی FATF است اما سوالی که مطرح می شود این است که تاکنون چرا مراودات مالی ایران نیازی به این سند نداشته و به یکباره همه تراکنش های مالی با دنیا در گرو پذیرش خواسته ها و محدودیت های گروه اقدام مالی قرار می گیرد؟ آیا هر بار قرار است با از بین بردن همان منافع حداقلی برجام، امتیاز بیشتری توسط غربی ها مطالبه شود تا دولت روحانی بتواند از ثمرات توافق خود استفاده کند؟
🔰باز هم یک استراتژی تکراری و خطرناک
🔻نکته اساسی اما مطرح شدن منطق خطرناک «هر توافقی بهتر از بیتوافقی است» توسط رئیس دولت است. در این استراتژی یک توافق بد و یا پیوستن به یک نهاد و یا گروه خطرناک بهتر از عدمتوافق و نپذیرفتن خواست قدرتهاست. دولتمردان روحانی در یک ماه گذشته بارها از لزوم پذیرش خواسته های (خوب یا بد!)گروه اقدام مالی صحبت کرده اند.
🔻علاوه بر روحانی ظریف در روز تصویب CFT در مجلس شورای اسلامی گفته بود: «تضمین نمیدهم که با پیوستن به این کنوانسیون مشکلات مالی کشور حل شود» این یعنی خوب یا بد این کنوانسیون محل بحث نیست بلکه توافق کردن و قبول شروط قدرتها یا به قول ظریف«گرفتن بهانه از دست دشمن» موضوع اصلی است که باید اتفاق بیافتد.
🔻بوقچیها و حامیان دولت نیز به کمک روحانی و ظریف در رسانه ها آمده و از گفت این جملات ابا ندارند. محمدمهاجری سردبیرخبرآنلاین در این خصوص معتقد است «تصور میکنمFATF یک تلخی است که باید بپذیریم!» او برای اقناع مخاطبان خود در مصاحبه اش می گوید «ما باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم!» این منطق خطرناک که حاضر نمی شود مشکلات اساسی و ساختاری پیوستن ایران به کنوانسیون های ساخته شده توسط بیگانگان و پذیرش خواستههای دشمن را ببیند به سرعت منتقدان خود را به بی سوادی و یا ترسو بودن و به تازگی مخالف شفافیت برچسب می زند و به این بهانه که «باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم» از پاسخ دادن به سوالات فرار می کند.
🔻استراتژی «هر توافقی بهتر از بیتوافقی است» در ماجرای برجام نیز به کارگرفته شده است و نتایج آن را می توان امروز مشاهده کرد. به نظر می رسد غرب گرایان درصدد هستند تا تعهدات استعماری FATF را با همین راهبرد غلط به کشور تحمیل کنند و مانند داستان برجام ازخطوط قرمز نظام رد شده و تعهداتی را به کشور بارکنند که نه تنها منفعتی برای مردم نخواهد داشت بلکه می تواند خودتحریمی و حتی مشکلات امنیتی را به کشور تحمیل کند.
📚هفته نامه نه دی
استکبار ستیزان
"غرب مرکز دنیا نیست"؛ گفتمان کیست؟
♦️آقای [...] گفته است "بزرگترین مخالفان مذاکره با غرب ، غرب را مرکز جهان می بینند. یک تحولی الان رخ داده . دنیای امروز، دنیای پسا غربی است. یک زمانی دنیا معادل بود با غرب؛ آن دوران تمام شد؛ دوران جدیدی پیدا شد. دوران قدر قدرتی تمام شده؛ ما نباید همه فکر خود را معطوف به امریکا کنیم؛ خیال نکنیم هر اتفاقی در در دنیا می افتد، یک سرش در آمریکاست؛ دنیا عوض شده و غرب مرکز عالم نیست".
🔹تصور می کنید این سخنان، متعلق به چه کسی باشد؟ مدیونید اگر حتی یک درصد فکر کنید این حرف ها را آقای ظریف، وزیر خارجه ای زده که تمام نگاه و امیدش در پنج سال گذشته به غرب (آمریکا و اروپا) بوده است! به تعبیر حکیم قاآنی؛ "تا نشان سُمّ اسبت گم کنند/ ترکمانا نعل را وارونه زن" ! یادمان نرفته که همین آقا گفت "آمریکا می تواند در پنج دقیقه تمام توان دفاعی ما را نابود کند" و رئیس او مدعی بود "آمریکا کدخداست".
♦️و نیز فراموش نکرده ایم که همین آقای ظریف، عرض حاجت و التماس دعای طیف متبوع خود برای انتخابات مجلس دهم را نزد شورای روابط خارجی آمریکا برده بود و می گفت اگر در مذاکرات همراهی نکنید؛ ممکن است دیگران روی کار بیایند که 10 سال قبل موجب شد من بازنشسته شوم!
استکبار ستیزان
صدق و کذب سخنان امروز ظریف -1
✍ آقای ظریف امروز گفت "ما نباید همه فکر خود را معطوف به آمریکا کنیم. بزرگترین مخالفان مذاکره با غرب ، غرب را مرکز جهان می بینند. جاهایی که داد ضدیت با آمریکا سر می دهند، باور ندارند آمریکا را هم می توان شکست داد ؟".
♦️او همچنین گفته است "چرا کیهان و صداوسیما بخش اول جمله اوباما را تیتر میکنند که«اگر میتوانستیم یک پیچومهره از هستهای ایران باقی نمیگذاشتیم»اما جمله بعد را که میگوید«اما نمیتوانیم»سانسور میکنند؟ چرا غرور ملی مردم مان را نادیده می گیریم؟
🔹صدق و کذب این سخنان کجاست؟
🔻آیا غیر دولت و شخص وزیر خارجه و حامیانشان، کس دیگری بود که در این پنج سال همه همت خود را صرف جلب اعتماد و رضایت آمریکا و اروپا کرده باشد؟! چه کسی گفت "آمریکا کدخداست و اروپایی ها آقا اجازه هستند؛ بستن با کدخدا راحت تراست" و اما اکنون با خروج آمریکا از برجام می گوید "شر مزاحم کم شد"؟!
🔻این طیف، آمریکا را دشمنی که باید و می توان شکست داد، تصویر کرده اند؟ یا دوستی که؛ "مودب" و "قابل اعتماد" است، امضای او "تضمین" است؟
🔻آنها باور داشته اند آمریکا و غرب، مرکز دنیا نیست؟ غیر از دیپلماسی التماسی، کدام رویکرد دیگر را در حوزه دیپلماسی نسبت به جهان غیر غرب به اجرا گذاشته اند؟
🔻چرا سفارت ما در چین و هند، پنج ماه سفیر نداشت و وقتی هم خواستند برای چین سفیر انتخاب کنند، دستیار وزیر و مدیر کل آمریکای وزارت خارجه را گماشتند؟! بعد از پنج سال نتوانسته بودند دیپلماتی که متخصص شرق باشد، تربیت کنند؟
🔻ظریف امروز، چهره "دشمن" و "قابل شکست دادن" از آمریکا ترسیم کرده، حال آن که در دوسال مذاکره، در گفتار و رفتار، تصویر شریک قابل اعتماد از او ترسیم می کرد و کار به محرمانه کردن مذاکرات و همرازی کشید.
🔻شخص او در سخنرانی شورای روابط خارجی آمریکا از سر دوستی و احتیاج و التماس سخن گفت و عملا رقبای انتخاباتی مدعیان و اعتدال و اصلاحات را رقیب مشترک طیف خود و آمریکایی ها تصویر کرد!
(ادامه دارد)
استکبار ستیزان
صدق و کذب سخنان امروز ظریف -2
🔹به این سخنان آقای ظریف در شورای روابط خارجی آمریکا و درپاسخ هاله اسفندیاری (26 شهریور 93) توجه کنید: "ما روندی را شروع کردهایم که هدف از آن تغییر فضای سیاست خارجی کشور است. اگر با وجود تلاشهای ما برای تعامل، این تلاشها بینتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا ۱۶ ماه دیگر که انتخابات پارلمانی برگزار میشود، به این عملکرد ما پاسخ دهند".
♦️او ادامه می دهد "وقتی قبلاً در سالهای۲۰۰۴ و۲۰۰۵، توافقهایی کردیم و تلاشهای ما برای عملکرد شفاف، از جانب اتحادیه اروپایی رد شد، مردم جواب ما را با انتخاب رئیسجمهوری متفاوت دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد(!) حالا بار دیگر من زنده شدهام. به نظر من غرب در انتقال پیامی که میخواهد به ایران منتقل کند باید بسیار دقت کند". آیا در قبیل این سخنان، عزم شکست دادن آمریکا دیده می شود؟!
🔸یک سال بعد (چهارم مرداد 1394) جانکری در شورای روابط خارجی آمریکا گفت «دوستان! اگر به توافق پشت کنیم، یک پیام بزرگ به افراطیها در ایران میفرستیم. چه کسی میداند در این صورت انتخابات (مجلس) چه میشود اما روحانی و ظریف که خود را در مذاکره با غرب به خطر انداختند، به نظرم به دردسر جدی میافتند».
♦️دقیقا یک سال پس از این سخنان، جان برنان رئیسسازمان CIA چهارم مرداد 95 در همایش امنیتی اسپن تصریح کرد «توافق هستهای رئیسجمهور روحانی را که از دید ما بین عناصر فعال در ایران بسیار میانهروتر به شمار میآید، تقویت کرد. او باید دستاوردهای بیشتری داشته باشد تا حمایت بیشتری جلب کند، به این دلیل که در حکومت ایران بین تندروها و میانهروها رقابت وجود دارد... نگرانی من این است که خب بسیاری از ایرانیها انتظار داشتند با آزاد شدن داراییهای این کشور، پول به زندگی آنها سرازیر شود».
استکبار ستیزان