🔹مناسبترین منظری که میتواند بُعد اجتماعی و فرافردی #جنایت_نجفی را تبیین کند منظر «استحالۀ بخشی از طبقۀ مدیران جمهوری اسلامی» است.
زمینهها، عوامل و پیامدهای استحالۀ فکری، فرهنگی و اخلاقی دستهای از مدیران کشور که در چاه اشرافیت سیاسی و اقتصادی فروافتادند و دچار طغیان و سقوط شدند، در این منظر مورد توجه است.طغیانی که با نهادینهشدن خصلتهای طبقاتی در آنها شروع شد و با سقوط اخلاق فردی ادامه یافت.
🔺آیا این استحاله، طبقهشدگی و اشرافیت منحصر به یک قبیلۀ سیاسیست؟ قطعاً نه. هر دو قبیلۀ بزرگ، همزمان و همگام و دستدردست هم وارد لجنزار اشرافیت شدند. تازه اگر بخواهیم دقیقتر گفته باشیم، قبیلهای که امروز جانماز آب میکشد و تظاهر به تدین میکند، در استحالۀ مذکور، فضل تقدم دارد!ما نخستین تجربههای کجروی و کاخنشینی و اشرافیت را در تاریخ جمهوری اسلامی، با نام جناح راست میشناسیم.
🔹حتی همین #حزب_کارگزاران، که امروز سالوسوار، پوستین اصلاحطلبی به تن کرده_ یکی از ارکان جناح راست بود و ادعای تلفیق انقلابیگری و مدرنیت را داشت (راست مدرن!) و همینها بودند که پایههای #مانور_تجمل را در قلب جمهوری اسلامی گذاشتند و طبقۀ نوکیسۀ مدیران را ساختند.
🔺یا همین محمدعلی نجفی، آن روز که وزیر آموزش و پرورش بود و به قول برخی حضرات، سنگبنای انحراف در تعلیم و تربیت جمهوری اسلامی را گذاشت، یک جناحراستی متشرع بود که با منطق بازار به ساحت مدرسه نگاه میکرد.
🔹غرض اینکه، منظرِ تنگ و نابسندۀ قبیلهگرایی، برای فهم فاجعۀ جنایت نجفی، تنها به درد آدمهای قبیلهگرایی میخورد که حاضرند بهخاطر یک دستمال، قیصریه را به آتش بکشند!
وجدان های بیدار و ذهنهای آگاه، سیاهیلشگر قبایل نمیشوند.
🔹درد بزرگ جمهوری اسلامی، طبقۀ مرفه جدیدی است که هر روز گردنکلفتتر و وقیحتر میشود. و این طبقۀ هارشده، اصلاً و ابداً خصلتِ جناحی ندارد؛ فراجناحیترین طبقه در جمهوری اسلامی، همین طبقۀ آدمخوار است!
🔺کسانی که این وحدت قبیلهای در طبقۀ اشراف را نبینند و از دریچۀ تنگ سیاستزدگی به این پدیده نگاه کنند، دارند تنگۀ اُحد جمهوری اسلامی را رها میکنند و به دشمن وامیگذارند.
🔹اصولگرا و اصلاحطلب، تنهایی جایی که تضاد و تمایزی باهم ندارند همینجاست؛ «اشرافیت»! اشرافیتی که یک سرش در ویژهخواری است و سر دیگرش در آدمخواری؛
«گر حکم کنند که مست گیرند، در شهر هر آنکه هست گیرند»!
🔹در این جمهوری، هرکس آجری روی آجر اشرافیت گذاشته، کم یا زیاد، دچار طغیان شده و دامنش به فحشای اقتصادی و اخلاقی آلوده شده است.امام(ره) میفرمود «خود کاخنشینی، خوی کاخنشینی را هم با خود میآورَد». کاخنشینی در جمهوری اسلامی، عاقبتبخیری ندارد. چرا؟ چون بر پُشتههای مستضعفین و بیچارگان بنا میشود.
✍ #روح_الله_رشیدی
استکبار ستیزان
🔴هزینه تولد ملکه با پول ایرانیها!
🔸سفارت بریتانیا طی اطلاعیهای از تجار و برندهای ایرانی درخواست کرد هزینه های برگزاری جشن تولد ملکه الیزابت در سفارت این کشور در تهران را برعهده بگیرند و اسپانسر برنامه شوند. شنیدهها حاکی از آن است که تعدادی از مسئولین بخش خصوصی و دولتی قرار است در این جشن شرکت کنند.
استکبار ستیزان
📌 #خبر_ویژه
🔹صادق خرازی: مشکل دولت سوءمدیریت است نه کمبود اختیارات
🔸دبیرکل حزب ندای ایرانیان میگوید یک آنارشیسم کامل بر جبهه اصلاحات حاکم است.
▫صادق خرازی از دیپلماتهای ارشد دولت اصلاحات، به روزنامه سازندگی گفت: آقای خاتمی اگر یک سری تصمیمات استراتژیک نگیرد، روز به روز فاصله بیشتری با حاکمیت و مردم پیدا میکند.
وی با رفع مسئولیت از خاتمی میافزاید: مشکل این است که آقای خاتمی یک چک سفید به آقای عارف و شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان داده اما آنها عملکرد مثبتی نداشتهاند. آنها در مجلس و شورای شهر عملکرد قابل دفاعی نداشتهاند و در خیلی موارد تصمیمهای اشتباهی گرفتهاند. به توصیههای دلسوزان در ماجرای انتخاب شهردار تهران توجه نشد. زمانی که بحث انتخاب آقای نجفی برای شهرداری تهران مطرح بود، بسیاری توصیه و پیام دادند که به دلایل تکنیکی، مدیریتی و امنیتی، زمان مدیریت آقای نجفی نیست. متأسفانه گوش شنوایی وجود نداشت. گویی یک وزنکشی سیاسی صورت گرفت.
خرازی درباره فراکسیون امید گفت: این مجلس و فراکسیون امید میتوانست بهتر از این باشد. میتوانستند مطالبات مردم را در قالب تصمیمگیریهای کلان مجلس جدیتر دنبال کنند.
میتوانستند به گونهای عمل کنند که اقتدار و موقعیت اصلاحات تضعیف نشود، اما نکردند. چرا؟ آیا نگذاشتند؟ نه این طور نیست. حاکمیت و نظام سیاسی دستشان را باز گذاشته بود. نمایندههای اصلاحطلب آسیبی در این دوره ندیدند اما واقعیت نشان میدهد که آقایان برنامهای نداشتند و ندارند و وقتی برنامهای وجود نداشته باشد، شاهد یک آنارشیسم خواهیم بود....
استکبار ستیزان
3⃣1⃣1⃣1⃣ #خاطرات_شهدا🌷
🔻برشی از کتاب سربلند
💠به روایت همسر شهید حججی:
❣یک روز که از سر کار آمد، مثل همیشه رفتم دم در #استقبالش. دیدم سازش کوک نیست. مدام از جلوی چشمم فرار می کرد. رفتم دنبالش. وسط هال دستش را گرفتم و برگرداندمش سمت خودم: «چهت شده؟ قلبم اومد تو حلقم!»
❣نشست رو گل فرش و زد زیر #گریه: «من رو نمی برن. فرمانده اجازه نمیده، لیستشونم بستند. زهرا! تموم شد و رفت.» پرسیدم: «مطمئنی که دیگه هیچ راهی نداره؟» سرش را به نشانه تایید تکان داد.
❣کاری از دست من برنمیاد؟
نه تو که دعا کردی، نمی دونم چرا خدا من رو قبول نمیکنه.
بالشتی آوردم که کمی بخوابد. صورتش خیس گریه بود. در همان حال خوابش برد. رفتم توی اتاق. با عز و ناله به خدا گفتم: «نکنه به خاطر دل دل کردن منه؟ نکنه چون هی میگم بره نره، بشه نشه محسنم رو نخریدی؟«
❣عکس حاج احمد(شهید احمد ناصری) را گرفتم توی دستم: «ببین چه حال نا آرومی داره! خودت سپاهش رو ردیف کردی، میشه سوریهش رو هم حل کنی؟»
❣مادرم منتظرمان بود. رفتم و بیدارش کردم. بین راه هنوز #آشوب بود. جلوی پادگان که رسیدیم، شروع کرد به اشک ریختن. با سوز و گداز گفت: «زهرا! اینا دارن میرن و من جا موندم.»
❣دلداریاش دادم: «میشه دیگه حسرتشون رو نخوری اگه صلاحت باشه...» صدای گوشی اش بلند شد. یکی از لشکر زنگ زده بود که اسم تو را هم در لیست نوشتهاند، آماده باش. زمان دقیق رفتن مشخص نبود؛ فردا یا دو هفته یا سه هفته بعد.
#شهید_محسن_حججی🌷
#شهید_مدافع_حرم
🍃🌹🍃🌹
استکبار ستیزان
🔹 انتشار داستانهایی از زندگی امامخمینی(ره) به قلم نویسنده آلمانی
🔸 «وقتی او هنوز جوان بود» شامل ۱۶ داستان کوتاه از زندگی امامخمینی(ره) به قلم اومایما اولایک در آلمان منتشر شد.
به گزارش مهر، به تازگی کتاب «وقتی او هنوز جوان بود» به قلم اومایما اولایک در ۴۳ صفحه در آلمان و به زبان آلمانی منتشر شده که شامل ۱۶ داستان خواندنی درباره زندگی امامخمینی(ره) است.
در این کتاب به بخشی از کودکی امام اشاره شده است که در این قسمت امام رنج و سختیهای فراوانی را متحمل شدهاند، اما امید زیادی به آینده و رحمت خداوند داشتهاند.
کودکان و نوجوانان بهویژه میتوانند با خواندن این کتاب، با نوجوانی و جوانی شخصیتی بزرگ آشنا شوند که برای نجات مظلومان، انقلابی بزرگ را رهبری کرد.
استکبار ستیزان
🔹 مخالفت روحانی با رتبهبندی معلمان موجب استعفای وزیر شد
🔸 توجیه استعفای وزیر آموزش و پرورش از سوی دولت، حتی مورد پذیرش روزنامههای همسو با دولت نیز قرار نگرفت.
روزنامه آفتاب یزد در مطلبی با عنوان «چرا دولت آسمان و ریسمان میبافد؟» نوشت: با اینکه مسئولین دولتی بر شرکتکردن بطحائی در انتخابات مجلس تأکید دارند اما این موضوع بههیچ عنوان قانعکننده بهنظر نمیرسد! برای بررسی این موضوع با یک منبع آگاه در روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به گفتوگو نشستیم، این شخص که نخواست نام او فاش شود از استعفای برخی مدیران در وزارت آموزش و پرورش طی 10 روز گذشته پرده برداشت و گفت: «یکی از دلایل استعفای آقای بطحایی موضوع مطالبات معلمان و طرح رتبهبندی که قرار بود پیش از این اجرا شود اما در حال حاضر مخالفتهایی با اجرای آن شده بود. البته اینها یکی از دلایل استعفای وزیر بود و این استعفا دلایل دیگری نیز داشته، اما اینکه میگویند وزیر به دلیل شرکت در انتخابات مجلس از وزارت استعفا داده کذب محض است چرا که هیچکس وزارت را برای مجلس رها نمیکند!»
با این وجود دلیل استعفای وزیر هنوز هم در پارهای از ابهام بهسر میبرد و برخورد شتابزده دولت برای توجیه این موضوع نشاندهنده اختلافات موجود در دولت است.
علیرضا سلیمی دبیر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با آفتاب یزد درباره این موضوع میگوید: «مشخص است که توجیحات دولت در رابطه با استعفای بطحایی رد گمکردن است چرا که تاکنون سابقه نداشته که وزیری برای شرکت در انتخابات مجلس استعفا بدهد!»
او تأکیدکرد: «خیلی روشن است که دولت بهانه خوبی پیدا کرده تا استعفای وزیر را توجیه کند! اما آنچه بهنظر میرسد این است که این استعفا وابسته به اختلافات داخلی دولت است و عمده مشکلات بطحایی با دولت در رابطه با معوقات معلمان و معلمان بازنشسته بوده چرا که ما تا چند سال آینده بیش از 300-200 نفر معلم بازنشسته داریم که درباره آنها تاکنون هیچ تعیین تکلیفی صورت نگرفته و با این اوصاف ما در آیندهای نزدیک با یک معضل در آموزش و پرورش کشور رو به رو خواهیم بود!
روزنامه اعتماد نیز با طرح ادعای استعفا برای نامزدی نوشت: یک منبع آگاه درباره جزییات گفتوشنود رئیسجمهوری و بطحایی به «اعتماد» گفت که «در جریان نشست هیأت دولت، موضوع طرح نظام رتبهبندی معلمان که بررسیهای لازم در کمیسیون تخصصی دولت روی آن انجام شده و براساس اعلامهای قبلی باید لایحه آن به مجلس ارایه شود با مخالفت رئیسجمهوری مواجه شده و روحانی میگوید در حال حاضر اولویت کشور نیست.» این موضع روحانی و مخالفتش با ارایه لایحهای که جامعه فرهنگیان در طول مدت اخیر بارها و بارها خواستار تسریع در روند اقدامات آن شده با اعتراض یا در عبارتی صحیحتر انتقاد بطحایی مواجه میشود…
استکبار ستیزان