مشکلات با مدیریت قابل حل است
روحانی ۲۰ خرداد ۹۲ در برنامه رادیو ایران با بیان اینکه «نتوانستیم از ظرفیت علمی و کارشناسان بهخوبی استفاده کنیم و همواره به خامفروشی که عادت کرده بودیم ادامه دادیم»، گفته بود: «چه میشد بهجای فروش نفت خام، زمینهای برای ایجاد پتروشیمی و پالایشگاه ایجاد میکردیم که نفت را بهصورت فرآورده بفروشیم؟ اگر بخش خصوصی بها داده میشد اینکار صورت میگرفت و درآمد کشور چند برابر میشد. دولت به قانونگریزی عادت کرده و مصوبات مجلس را هم اجرا نمیکرد. فضای بیاعتمادی میان مردم و شنیدن آمار متفاوت از مسئولان و وعده ۵/۲ میلیون شغل در یک سال به یک جوک در میان مردم تبدیل شد. سرمایه اجتماعی ما در بدترین شرایط است. قدرت هر کشوری بهمیزان توانمندی و خردورزی و انسجام مردم و حاکمان است و ما باید کشور را به آن وضعیت برگردانیم…. اگر بتوانیم مدیریت کشور را در مسیر درست قرار دهیم به راحتی مشکلات اقتصادی و از جمله گرانی و بیکاری بهراحتی قابل حلوفصل است… دولت تدبیر و امید با استفاده از همه کارشناسان و متخصصان از هر جناحی که معتقد است استفاده نکردن از بخشی از سرمایه کشور اتلاف سرمایه ملی است، میتواند بهخوبی کشور را به نقطه مطلوب برساند.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
هیچکاری را بدون مشورت انجام نخواهم داد/کشور را با فکر نخبگان ایرانی اداره خواهم کرد
روحانی ۲۱ خرداد ۹۲ در جمع مردم شیراز گفته بود: «اولین قدمها در دولت تدبیر و امید مبارزه با بیکاری و مهار گرانی خواهد بود. به من میگویند کلید تدبیر شما کجاست؟ میگویم مغز، فکر وتلاش ۷۵ میلیون ایرانی کلید تدبیر است و کلید آن است که خودشیفتگی نخواهم داشت و هیچکاری را بدون مشورت با صاحبنظران انجام نخواهم داد. خود را کارشناس همه امور عالم نمیدانم و نمیخواهم کشورهای جهان اداره کشور خود را از من بیاموزند، کشور را با فکر نخبگان ایرانی اداره خواهم کرد…. مشکلات زیاد، اما اراده مردم بلند است و قادریم با وحدت و یکپارچگی مشکلات را حل کنیم.
روحانی و وعدههایی که هنوز از یاد مردم نرفته است
این وعده روحانی در حالی است که در این ۸سال روحانی حتی از ظرفیت وزرای خود نیز برای دریافت مشاوره استفاده نکرد و گهگدای برخی جلسات نمایشی با برخی صاحبنظران داشت که در خروجی، هیچکدام از صاحبنظران از عملکرد دولت و استفاده از ظرفیت تخصصی آنها راضی نبودند.
استکبار ستیزان 👇
با متخلفان دولتی باید برخورد شود/ به حرف مردم گوش دهیم، کشور بهتر اداره میشود
روحانی ۲۲ خرداد ۹۲ در برنامه پاسخ به جوانان شبکه ۳ سیما با بیان اینکه زمانی که هر روز یک کارخانه تعطیل میشود، همه در حال بیکار شدن هستند،تاکید میکند که «زمانی که بتوانیم مسائل اشتغال را حل کنیم، میتوانیم به این هدف برسیم... نمایندگان مردم در مجلس نیز بر کار رئیسجمهور باید نظارت کنند. رئیسجمهور باید رابطه نزدیک با مجلس داشته باشد و از نظرات مجلس استفاده کند. باید رابطه نزدیک و روانی بین دولت و مجلس برقرار باشد. من دوست ندارم در سفرهای استانی نامهای دریافت کنم که درخواست پول کنند. من دوست دارم در نامهها نقد عملکرد من باشد. باور کنیم که اگر به حرف مردم گوش دهیم، کشور بهتر اداره میشود. اگر روشن شود فردی در دولت تخلف کرده، باید با وی برخورد شود».
استکبار ستیزان 👇
استکبار ستیزان
نمیگذاریم ارزش پول ملی در ۶ ماه به یکسوم کاهش پیدا کند/تدبیر و امید اهل ذلت، سازش و تسلیم نیست
رئیس دولت تدبیر و امید اما در ۲۲ خرداد ۹۲ در جمع مردم بجنورد گفته بود که «دولت شما یعنی دولت تدبیر و امید نخواهد گذاشت ارزش پول ملی شما در ۶ماه به یکسوم کاهش پیدا کند. دولت تدبیر و امید، اهل ذلت، سازش و تسلیم نیست، اما ماجراجو هم نخواهد بود. دولت تدبیر و امید گرانی را با فکر و برنامه نخبگان و مدیران لایق کنترل و کاهش خواهد داد. بیکاری را با ایجاد رونق در کشاورزی، صنعت و گردشگری کاهش خواهد داد و سپس بیکاری را به نرم جهانی خواهد رساند…. دولت تدبیر و امید ادامه دولت سازندگی هاشمی و اصلاحات خاتمی است».
به باور بسیاری از کارشناسان و صاحبنظران روحانی نتوانست به بخش عمدهای از وعده های خود عمل کند و این تبعات جبران ناپذیری را بر فضای اقتصادی و اجتماعی کشور وارد کرد. عدم تحقق وعدهها مخصوصا وعدههای اقتصادی منجر به تورم فزاینده و رکود وحشتناک شد و در ۸سال دولت روحانی بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی عملا از کار افتاد و تعطیل شد. علاوه بر این در سال ۹۲ روحانی با شعارهای وسوسهکننده رای مردم را گرفت و آنان را امیدوار کرد ولی عدم تحقق این وعدهها موجی از ناامیدی را به جامعه تحمیل کرد. ناامیدی ای که نتیجه آن را در کاهش مشارکت مردمی در انتخاباتهای اخیر میبینیم و بار سنگینی را برای دولت سیزدهم در راستای بازگشت اعتماد عمومی به جامعه تحمیل کرده است./فارس
استکبار ستیزان
.
تشویشِ پسا چریدن!
♦️معاون فراری سخنگوی ریاست جمهوری افغانستان (مشاور احمد غنی)، قبلا مدعی بود "تشویش نکنید؛ نیروهای آمریکایی، مسئولیت امنیت کابل را (بر عهده) می گیرند"؛
🔹اما پس از فرار توییت زده " به هیچ ابرقدرت، اتکا و اعتماد نکنیم. هیچ ملتی با اتکا و وابستگی به قدرت های جهان به عزت و استقلال نخواهد رسید"!
♦️دیر درس گرفتن این عنصر غربگرا، مخاطب را یاد کلام حکیمانه امیرمومنان (ع) می اندازد که فرمود:
🔹"برای امور پیش نیامده، به واسطه آنچه واقع شده استدلال کن چرا که امور دنیا شبیه هم هستند. و از کسانی نباش که اندرز سودی به آنان نمیبخشد؛ مگر زمانی که به آزار و رنج برسد؛ که عاقل با تربیت پند میپذیرد؛ و چهارپایان، اندرز نمی پذیرند جز با زدن". (نامه 31 نهجالبلاغه)
♦️حضرت همچنین خطاب به کج فهمان غافل و سرگرم تعیّش دنیا فرمود: "چهارپایانی را مانید که شبان، آنها را در کشتزاری وباخیز و دردانگیز بگرداند. گوسفندی را مانید که بچرد تا فربه شود و زیر کارد رود و نداند از او چه خواهند و با او چه کنند؟ اگر به او خوبی کنند، روز خود را روزگار خویش پندارد و سیریاش را پایان کار". (خطبه 175 نهجالبلاغه)
محمد ایمانی
استکبار ستیزان
⁉️آمریکا در همسایگی ایران چه دام هایی تنیده است؟!
🔻 امروز نیروهای آمریکایی بهطور کامل افغانستان را ترک کردند اما چرا با وجود مصوبه دوسال گذشته پارلمان عراق پیرامون خروج نظامیان آمریکایی از این کشور، حضور غیرقانونی نظامیان آمریکایی در عراق همچنان ادامه دارد؟
🔻جدا از پتانسیلهای بالفعل کشور عراق ازجمله وجود منابع نفتی و مزیتهای آمریکا و متحدانش در غرب آسیا، واشنگتن برخلاف افغانستان که جامعه مبتنیبر قومیت بود، در عراق با وجود یکبار اخراج نظامیانش، توانست در عرصه دیپلماسی فرهنگی و قدرت نرم با استفاده از نهادهای جامعه مدنی، بسیار موفق عمل کند.
🔻غرب و در راس آن آمریکا برای توسعه قدرت نرم و نفوذش در عراق راهکارهای متنوعی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
🔻تازهترین تلاش برای باز کردن جای پا در عراق، به سفر اخیر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به عراق مربوط است. مکرون که برای حضور در نشست بغداد به عراق سفر کرده بود، با رهبران سیاسی و مذهبی بلندپایه عراقی نیز دیدار داشت و حتی به حرم مطهر امامان هفتم و نهم شیعیان(ع) نیز سری زد تا این گزاره را تقویت کند که فرانسه درصدد بازگشت به غرب آسیا است.
🔻در کنار رفتاری که مکرون در عراق داشت، کشورهای غربی به رهبری آمریکا در دو دهه گذشته متمرکز بر تأسیس و تقویت سازمانهای مردمنهاد (NGO) بهعنوان یکی از نخستین راهبردهای خود برای تقویت نفوذ در عراق بودهاند.
🔻در این خصوص آمریکا از ظرفیت دو موسسه آمریکایی موقوفه ملی برای دموکراسی (NED) و آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) بهره برده است.
🔻اگرچه این دو موسسه در نهادهای بهاصطلاح غیردولتی آمریکا هستند اما تحت فرماندهی شورای عالی امنیت ملی آمریکا و نهادهای بالادستی واشنگتن قرار دارند.
🔻این موسسات وظیفه دارند با اعطای کمکهای خارجی به سازمانهای مردمنهاد به «پیشبرد منافع سیاست خارجی آمریکا در گسترش دموکراسی و بازار آزاد» در کشورهای درحال توسعه کمک کنند.
🔻درباره حمایتهای مالی این دو موسسه ازNGO های عراقی همین بس که براساس گزارش مالی NED در سال ۲۰۱۵، این موسسه موفق شده هزار و ۹۵۰ شبکه مردمنهاد در عراق ایجاد کند.
🔻براساس این گزارش یکی از این شبکهها بهتنهایی حدود ۱۹۰میلیون دلار از موسسه موقوفه ملی برای دموکراسی پول دریافت کرده است. این موسسه در گزارش مالی سال ۲۰۱۴ نیز اعلام کرده بود بیش از ۵میلیون دلار و در سال ۲۰۱۵ بیش از ۶میلیون دلار به موسسات مردمنهاد در عراق کمک کرده است!
🔻آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) نیز به موازات اشغال عراق، فعالیتهای گستردهاش را بهمنظور اثرگذاری بر جامعه عراق در زمینههای فکری، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی آغاز کرد.
منبع:فرهیختگان
زمانه
استکبار ستیزان
♨️ همراهی معممین سیاست زده با براندازان
🔻 آقای فاضل میبدی از اعضای ارشد مجمع محققین با سوابقی سیاه، در دوره اصلاحات و فتنه ۸۸، در جدیدترین اظهارات خود نسبت به موضوع فیلم دوربین های زندان اوین واکنش نشان داد.
🔻 او چنین گفته است که:"فیلمی که از داخل زندان اوین در دنیا منتشر شد شرم آور بود.تاریخ خواهد نوشت زمانی که ملایان و معممین درایران حاکم بودند، چنین ستمهایی بر زندانیان روا داشته میشد.آیاحکومت اسلامی این بود؟اگر مسولین با یک عذرخواهی تمام کنند این لکه ننگ پاک نخواهد شد. قوه قضائیه که حاکم بر زندانهاست باید دادخواهی کند."
🔻 اتفاقات تلخ زندان اوین قطعا توجیه پذیر نیست و باید با خاطیان برخورد شود و قوه قضاییه برای صیانت از حقوق زندانیان، نظارت سختگیرانه را باید در دستور کار خود قرار دهد.
🔻 به هر حال این اتفاق مذموم، باعث شده که برخی عناصر رادیکال جریان رسانه ای سکولار حوزه مانند فاضل میبدی، اصل نظام و حکومت اسلامی را زیر سوال ببرند، که این نوعی بی انصافی به تمام معناست.
🔻 باید به ایشان گفت؛ آیا یک رفتار غیر اسلامی در یک سازمان بزرگ که هزاران زندانی و نیروی خدماتی و ... دارد دلیلی می شود که اصل یک نظام و حکومت اسلامی را زیر سوال برد؟
🔻 البته از برخی معممین سیاست زده مانند فاضل میبدی که چند سالی است ژست ژورنالیستی به خود گرفته اند و در نقش پیاده نظام رسمی برخی جناح های سیاسی معلوم الحالی که تخریب و براندازی نظام آرزوی قلبی آنان است، نقش آفرینی می کنند، انتظار چندانی نمی رود.
علی_ابراهیمی
محرم
واکسن
آنتی سکولار
استکبار ستیزان
عصبانیت غربگرایان از دیپلماسی مقتدرانه ایران
جریان غربگرا این روزها به شدت آشفته و نگران است. نگران از اینکه فصل جدیدی در دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران آغاز شده است.فصلی بر پایه دیپلماسی اقتدار و بیاعتمادی به آمریکا.
حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه دولت سیزدهم در اولین سفر خارجی خود به عراق رفت و در نشست بغداد شرکت کرد. امیرعبداللهیان همچنین در دومین سفر خود به سوریه رفت و با بشار اسد رئیسجمهور این کشور دیدار کرد.
وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه نشست بغداد با تعدادی از سران کشورهای مختلف از جمله ترکیه، مصر، عراق، کویت و امارات دیدار کرده و به بحث و تبادل نظر پرداخت.
امیرعبداللهیان بیشتر به عنوانی دیپلمات شناخته میشود که دارای تسلط بر مسائل منطقهای و غرب آسیا است. نکته قابل توجه اینجاست که سخنرانی حسین امیر عبداللهیان در نشست بغداد موج بسیار مثبتی در میان افکار عمومی و رسانههای عراق و محور مقاومت ایجاد کرد.
اما همزمان با سفر وزیر خارجه کشورمان به عراق و سوریه، رسانههای معاند به خط شده و مدعی شدند که نماینده ایران در نشست بغداد عرف دیپلماتیک را رعایت نکرده است.
اشک تمساح
اشک تمساح رسانههای معاند برای رعایت عرف دیپلماتیک در حالی است که همین طیف در مقطعی که دولت تروریست آمریکا در اقدامی جنایتکارانه سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی- که به دعوت رسمی مقامات ارشد عراق به این کشور سفر کرده بود- را به شهادت رساند، از محکوم کردن این اقدام مذبوحانه امتناع کرده و همصدا با ترامپ و نتانیاهو بر «تروریسم دولتی» مهر تایید زدند.
امیرعبداللهیان در نشست بغداد زمانیکه سران برای گرفتن عکس یادگاری روی سکو آمدند، به حسب نقش بزرگ و تعیینکننده جمهوری اسلامی ایران در عراق، هوشمندانه و مقتدرانه در صف اول ایستاد تا مشخص شود نه فرانسه و نه حاکمان کشورهای حاشیه خلیجفارس در این باره صرف حضور در سطح رئیسجمهور یا نخستوزیر حق ندارند در ردیف اول و مهم ایستاده و ایران موثر به ردیف دوم رفته باشد.
این اقدام هوشمندانه و مقتدرانه در آغاز به کار دولت سیزدهم، پیغام آشکاری را برای کشورهای منطقه و سران کشورهای غربی و از جمله فرانسه- که در این اجلاس شرکت کرده بود- ارسال کرد.
به عقیده کارشناسان، نکته جالب توجه دیگر در کنفرانس بغداد مذاکرات و حضور مستمر وزیر امور خارجه ایران در کنار سران و روسای جمهور فرانسه و مصر بود که حاکی از عدم خودباختگی و آشنا بودن به زبان بدن و نکات ریز دیپلماتیک از سوی امیرعبداللهیان
است.
«محمد بن راشد آل مکتوم» حاکم دبی و جانشین رئیسامارات در حاشیه نشست بغداد در حساب توییتری خود نوشت: «در نشست همکاری بغداد با حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه جدید ایران دیدار کردم، برای ایشان در مسئولیت جدیدش در توسعه روابط مثبت با کشورهای همسایه و تحکیم روابط مبتنی بر حکمت و منافع ملتها آرزوی موفقیت دارم. سلام و درود همیشگی ما به مردم دوست و همسایه ایران».
بیسوادی رسانه معاند
شبکه ضدایرانی «من و تو» که یدطولایی در حمایت از تحریم و جنایت علیه مردم ایران دارد، همزمان با سفر وزیر خارجه کشورمان به عراق با هدف اختلاف افکنی میان ایران و عراق به دروغ مدعی شد که نخستوزیر عراق از واژه جعلی برای خلیجفارس استفاده کرده است.
در حالی که مصطفی الکاظمی میگوید : «دول الخلیج العربیه «.ترجمه عبارتی که نخستوزیر عراق به کار برد این است «دولتهای عربی خلیج».
استکبار ستیزان 👇
همصدایی مدعیان اصلاحات با معاندین
همزمان با تقلای رسانههای معاند جهت تحتالشعاع قراردادن سفر مقام ایرانی به عراق، برخی رسانههای مدعی اصلاحات در داخل نیز تلاش کردند تا از قافله عقب نیفتاده و با رسانههای معاند همصدا شدند.
در همین رابطه روزنامه زنجیرهای اعتماد- 8 شهریور- در مطلبی با عنوان «اهمیت استفاده از آداب دیپلماتیک» نوشت:«متاسفانه در مورد كنفرانس بغداد ضعف مديركل اداره تشريفات وزارت امورخارجه كاملا مشهود و غيرقابل اغماض است، جناب وزير امور خارجه ما آيا نميدانستند كه هرگونه جانماي ايستايي يا جلوس مهمانان در تمامي مراسمات يا ضيافتهاي رسمي، بر عهده كشور ميزبان است؟ اگر نميدانستند پس جناب مديركل تشريفات وزارت امور خارجه در آن زمان چه نقشي داشتند؟ اگر نيت جناب عبداللهيان از قبل عدم ايستايي يا جلوس در كنار كشورهاي ناهمسو بود، چرا اين مطلب به تيم پيشروي هماهنگي اجلاس اعلام نشده بود؟ اگر اين حركت جناب وزير توهين به ملتهاي منطقه محسوب نميشود، پس اسمش چيست؟ آيا ايشان نبايد در مورد اين اقدام خودسرانه توضيح دهند؟».
این روزنامه مدعی اصلاحات در ادامه نوشت:«جا دارد دلسوزان انقلاب و نظام به جناب وزير در مورد تكرار اينگونه اقدامات، تذكري جدي داده و به ايشان فهمانده شود، حضور ايشان در مجامع بينالمللي به عنوان نماينده جمهوري اسلامي ايران است و نه شخص خود اميرعبداللهيان و هرگونه استقبال، اسكان، مراسمات، بدرقه از مردم شريف و انقلابي ايران است».
این روزنامه زنجیرهای در حالی وزیر امور خارجه کشورمان را به خودسری متهم کرده که پیش از این در مقاطع مختلف و از جمله وقتی وزیر خارجه دولت روحانی در اقدامی تحقیرآمیز مقابل یکی از حکام منطقه زانو زد، روزه سکوت گرفت. یکی از کاربران فضای مجازی بااشاره به رفتار وزیر خارجه کشورمان در نشست بغداد در مطلبی نوشت:«حرکت خلاقانه و جسورانه وزیر خارجه ایران این معنا را رساند که وزیر جمهوری اسلامی هم سطح سران و روسای جمهور سایر کشورهاست. پروتکلها قراردادیاند و در اولویت دوم نسبت به منافع و عزت ملی قرار دارند». به عبارت دیگر، «پرستیژ» یک مفهوم علمی و دیپلماتیک در راستای تأمین منافع ملی است.
خودتحقیری حاد
ماجرای محل ایستادن وزیر خارجه ایران در نشست بغداد، برای جریان غربگرا صرفا دستمایهای برای هجمه به منافع ملی ایران است.
جریان غربگرا این روزها به شدت آشفته و نگران است. نگران از اینکه فصل جدیدی در دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران آغاز شده است. فصلی که بر پایه سیاست خارجی مقتدرانه و تمرکز ویژه بر دیپلماسی منطقهای و تعامل متوازن با شرق و بیاعتمادی به آمریکا و تروئیکای اروپا قرار گرفته است.
طیفی که در روزهای گذشته درباره نشست بغداد اشک تمساح ریخت، همان جماعتی است که خسارت محض برجام را به کشور تحمیل کرد. همان طیفی که قراردادهای توتال و کرسنت را فتح الفتوح جا زده و امضای وزیر خارجه آمریکا را تضمین مینامید.
ناگفته نماند که مدعیان اصلاحات و رسانهها و فعالین معاند اعتراض کردند که چرا نماینده ایران در یک نشست خارجی در صف اول ایستاده و از قرارگرفتن در صف دوم امتناع کرده است. خودتحقیری حاد هم حد و اندازهای دارد، اما مدعیان اصلاحات و جریان معاند و ضدانقلاب خارج نشین در خودتحقیری رکورددار و صاحب سبک هستند.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
حمله طالبان به پنجشیر همزمان با خروج آمریکا
در حالی که شب گذشته آخرین هواپیمای آمریکایی از افغانستان خارج شد، برخی گزارشها از حمله طالبان به پنجشیر از چندین جهت خبر دادهاند. گفته میشود این درگیریها هنوز ادامه دارد.
به گزارش فارس، برخی رسانهها به نقل از منابع نزدیک به احمد مسعود رهبر جبهه مقاومت در پنجشیر گزارش دادهاند که طالبان به این ولایت حمله کرده اما حملاتشان دفع شده است.
طلوع نیوز گزارش داده که نیروهای طالبان روز دوشنبه از چند جهت به پنجشیر حمله کردهاند اما نیروهای مقاومت حملات گروه طالبان را دفع و مهار کرده است. گفته شده که اکنون درگیری به صورت پراکنده در برخی نقاط جریان دارد.
یک عضو جبهه مقاومت مردمی در ولایت پنجشیر گفت که طالبان شب گذشته از غرب دهانه پنجشیر به این ولایت حمله کردهاند که توسط جبهه مقاومت مردمی پس زده شد. فهیم دشتی، عضو جبهه مقاومت مردمی گفته که در جریان درگیریهای دستکم ۸ عضو طالبان کشته شدند و چند تن دیگر آنان زخمی شدند.
پیش از این طالبان گفته بود که مسئله پنجشیر را با گفتوگو حل میکنند.
این گزارشها در حالی منتشر میشود که طالبان از ابتدای حضورش در کابل، اعلام کرد قصد دارد موضوع پنجشیر را با مذاکره و گفتوگو حل کند.
از سوی دیگر نیز «احمد مسعود» فرمانده جبهه مقاومت در پنجشیر و فرزند «احمدشاه مسعود» پیش از این گفته بود که اگر دولت فراگیر همهشمول در افغانستان بر سر کار بیاد حاضر است از خون پدرش بگذرد.
احمد مسعود در تازهترین اظهارنظر خود گفت که اگر طالبان دولتی فراگیر ایجاد و آزادی و برابری شهروندان را تأمین کند، او حاضر است فعالیتهای خود علیه این گروه را متوقف نموده و از سیاست کنار برود.
رهبر جبهه مقاومت در گفتوگو با نشریه فارین پالیسی گفت: «اگر طالبان قصد دارند قدرت را با همه به صورت برابر تقسیم و غیرمتمرکز کنند و تلاشهای خود را برای برقراری عدالت، اعطای برابری و آزادی فردی و جنسیتی به همه مردم در افغانستان، متمرکز کنند، به سمت یک تشکیلاتی خواهیم رفت که مورد قبول همه باشد».
وی افزود: در غیراینصورت ما به مبارزه و مقاومت تا رسیدن به عدالت، برابری و آزادی ادامه خواهیم داد.
این تحرکات در حالی صورت گرفته که رسانههای بینالمللی در نخستین دقایق بامداد سهشنبه گزارش دادند آخرین هواپیمای آمریکایی لحظاتی پیش فرودگاه کابل را ترک کرده تا افغانستان از نیروهای اشغالگر خارجی تخلیه شود.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
درخواست گانتز از همه جهان: تا دیر نشده به ماموریت مقابله با ایران بپیوندید
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در سخنانی از همه جهان خواست پیش از آنکه خیلی دیر شود به ماموریت مقابله با ایران بپیوندد.
به گزارش فارس، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه در سخنانی درباره چشمانداز ادعایی دستیابی ایران به سلاح هستهای هشدار داد و گفت که این موضوع باعث آغاز رقابت تسلیحاتی در خاورمیانه خواهد شد.
وی که در مراسم یادبود «رونی دنیل» خبرنگار بخش نظامی شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی صحبت میکرد، گفت: «این خیلی مهم است که همه جهان پیش از آنکه خیلی دیر شود، به این ماموریت بپیوندند چون خطر ایران هستهای نه تنها اسرائیل را تهدید خواهد کرد و ستیزهجوییهایش در منطقه را افزایش خواهد داد بلکه به مسابقه تسلیحاتی در منطقه منجر خواهد شد که بسیاری از کشورها را به خطر میاندازد».
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در ادامه سخنانش مدعی شد که ایران با دستیابی به بمب اتمی میتواند این سلاح را به کشورهایی بدهد که به ادعای گانتز توسط تروریستها کنترل میشوند.
رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات اتمی در منطقه غرب آسیا به شمار میآید و بر اساس گزارش منابع مختلف، بیش از ۲۰۰ کلاهک هستهای در زرادخانه اتمی این رژیم نگهداری میشود.
از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تا کنون از امضای پیمان گسترش تسلیحات اتمی امتناع میورزد و به بازرسان آژانس بینالمللی انرژی اتمی نیز اجازه بازرسی از تاسیسات خود را نمیدهد.
ایران یکی از اعضای پیمان منع گسترش تسلیحات اتمی بوده و تمامی فعالیتهای هستهای ایران زیر نظر آژانس بینالمللی انرژی اتمی بوده و این نهاد بینالمللی تا کنون انحرافی در برنامه هستهای ایران گزارش نکرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس، «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز که هفته پیش به واشنگتن سفر کرده بود در دیدار با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفته بود که با بازگشت آمریکا به توافق هستهای سال ۲۰۱۵ مخالف است چون اثرگذاری این توافق با توجه به نزدیک شدن تاریخ انتهای برخی محدودیتهای ایران و همچنین پیشرفتهای هستهای این کشور از بین رفته است.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
محمود عباس خشم فلسطینیان را برانگیخت
رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که دیدار اخیر وی با وزیر جنگ رژیم صهیونیستی خشم فلسطینیان را برانگیخته است، این بار مرگ تکتیرانداز این رژیم در مرز غزه را تسلیت گفت.
به گزارش فارس، «محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین با ارسال پیامی به «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی، مرگ تکتیرانداز صهیونیست که برای کشتار فلسطینیان به مرز غزه اعزام شده بود، تسلیت گفت.
عباس در پیام خود آورده «جان باختن بارئیل شموئیلی که قربانی خشونت در مرز غزه شد، تسلیت میگویم».
به نوشته روزنامه «رأی الیوم»، این پیام عباس باعث خشم فلسطینیان شده است و در همین ارتباط دکتر «مکرم خوری مخول» استاد دانشگاه فلسطین در حساب شخصی خود در توئیتر نوشت: چه چیزی باعث شده که عباس برای مرگ تکتیرانداز صهیونیست اشغالگر که برای کشتار ملت فلسطین در نوار غزه اعزام شده بود، تسلیت بگوید.
این نخستین بار نیست که عباس برای رئیس رژیم صهیونیستی پیام تسلیت میفرستد و در ماه آوریل گذشته نیز با ارسال پیامی کشته شدن شماری از صهیونیستها به دلیل ازدحام جمعیت در مراسمی در الجلیل را تسلیت گفت.
از سوی دیگر «عاموس گیلعاد» ژنرال بازنشسته رژیم صهیونیستی در مصاحبه با رادیو ارتش این رژیم گفت که تشکیلات خودگردان بخشی از نظام امنیتی اسرائیل است.
وی در واکنش به دیدار اخیرا عباس با «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، این دیدار را مهم توصیف کرد و گفت که همکاری بین تشکیلات خودگردان فلسطین و این رژیم در طول سالهای گذشته به منزله «گنج استراتژیک» برای این رژیم بوده است چرا که تشکیلات خودگردان در خنثیسازی «عملیات تروریستی» علیه اسرائیل و جلوگیری از بحرانی شدن اوضاع کرانه باختری، نقش بسزایی داشته است.
استکبار ستیزان
تحلیلگر صهیونیست: اسرائیل به محاصره ایران درآمده است
یک تحلیلگر نظامی صهیونیست تصریح کرد ایران از طریق کشورهای مختلف، ما را از مرز اردن تا دریای مدیترانه به محاصره درآورده است.
«ایهود یاری» افسر بازنشسته و تحلیلگر نظامی اسرائیل در وبسایت ««N12 نوشت: ایران به آرامی در حال استقرار در منطقه جولان سوریه در مرز با اسرائیل است.
در جولان سوریه و منطقه «حوران» در جنوب سوریه و شمال اردن، ارتش سوریه به همراه حزب الله لبنان و شبه نظامیان تحت حمایت ایران- که با حمایت سیاسی روسیه پشتیبانی میشوند- شهر «درعا» را محاصره کردهاند؛ درعا یکی از آخرین سنگرهای تجمع دوگانه ارتش سوریه و شورشیان مسلح است. مساله سقوط درعا تنها دیگر به عامل زمان بستگی دارد و امری حتمی به نظر میرسد.
ملک عبدالله پادشاه اردن در حال تلاش برای ایجاد یک توازن ظریف است و به همین خاطر آمادگی خود را برای تجدید روابط با بشار اسد و کسب کنترل بر منطقه جولان سوریه به کمک دیگر کشورهای عربی به هدف دور نگه داشتن ایران و حزبالله از این منطقه، اعلام کرده است.
استقرار ارتش سوریه در منطقه حوران اکنون اساسا تحت کنترل ایران و حزبالله است.
اسرائیل با شرایط سختی روبروست: چون نمیخواهد جنگی با ارتش سوریه داشته باشد، روسیه را ناراحت کند یا با گروه های مختلف شورشی در منطقه قمار کند.
بنابراین محتملترین سناریو این است که اسرائیل خود را با شرایط فعلی و استقرار شبهنظامیان طرفدار ایران در این منطقه به شرط عدم استقرار موشک سازگار کند.
نکته منفی این وضعیت این است که ایران با استقرار در جولان سوریه حلقه محاصره اسراییل را از لبنان تا سوریه گسترش میدهد و هیچ نشانهای وجود ندارد که نه روسیه و نه شخص بشار اسد مایل به جلوگیری از این امر باشند، این به معنی ایجاد منطقه تحت کنترل ایران است که از مرز اردن تا دریای مدیترانه امتداد دارد.
به گزارش عصر ایران، این تحلیلگر صهیونیست تأکید کرد محاصره اسرائیل در بلندیهای جولان به آرامی از سوی ایران در حال تکمیل است.
استکبار ستیزان
اخراج نجومیبگیران استارت مبارزه با خط فقر
یک روزنامه اطلاحطلب میگوید: وزیر جدید کار و رفاه، با حجم انباشتهای از سوءمدیریت اقتصادی مواجه است.
روزنامه اعتماد اذعان کرد: خط فقر در دولت روحانی گسترش شدیدی یافته است اما طبق شگرد نشریات زنجیرهای مشابه، به جای استفاده از واژه دولت روحانی (یا دولت یازدهم و دوازدهم) از واژه «دولتها» استفاده کرد؛ و حال آنکه به عنوان مثال ضریب جینی(نشانگر میزان شکاف طبقاتی) در دولت نهم و دهم 3/6 درصد کاهش یافت اما در دولت روحانی
به 4/5 درصد افزایش یافت که پسرفت چشمگیری است.
اعتماد در گزارش خود به نارضایتیها و اعتراضات کارگران در یکی دو سال اخیر اشاره میکند و مینویسد:
اعتراضات رو به افزايش كارگران پيمانكاري در تمام شاخههاي صنعت و خدمات، بخش كوچكي از مشكلات انباشتهاي است كه حجتالله عبدالملكي؛ وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي بايد براي حل آن چارهاي بينديشد. «معوقات مزدي يكي از عمدهترين دلايل شكايت كارگران از كارفرمايان است و طبق آخرين آمار ارايه شده از مركز آمار اطلاعات وزارت تعاون، بيشترين خواستههاي مطرح شده در هيئتهاي تشخيص دعاوي كار در سال۹۹، مربوط به عيدي و پاداش و سنوات خدمت و حقوق معوق است»، فقط در مرداد امسال، كارگران دهها رده شغلي در بخش صنايع و خدمات، به دليل معوقات 8 ماهه و 9 ماهه مزد اعتراض كردهاند.
كميته امداد؛ نهادي كه تا هفته گذشته، محل خدمت عبدالملكي بود، خروجي سوءمديريتهاي اقتصادي دولتهاست. هر سال كه دولتها قادر به انجام وظايف خود نبوده و از تطابق دخل و خرج و مديريت اقتصاد و رسيدگي به معيشت مردم غافل شدهاند، جمعيت پشت نوبتيهاي كميته امداد و بهدنبال آن، جمعيت «زير خط فقر» كشور سير صعودي پيدا كرده است.
هر زماني كه نرخ اشتغال كاهش و بيكاري افزايش پيدا كند تعديل نيرو در مراكز مختلف انجام ميشود كه باعث از بين رفتن شغل خانواده شده و بهدنبال آن آسيبهاي مختلف اجتماعي بروز خواهد كرد.
اعتماد در ادامه از قول رئيس کمیته امداد نوشت: جمعیت فعلی مستمریبگیران این کمیته به 5 میلیون نفر افزایش یافته، در حالی که
4 سال قبل، 4 میلیون و 500 هزار نفر بود.
همچنین هفته گذشته، گزارش پایش فقر سال 1399 توسط وزارت تعاون منتشر شد. طبق اين گزارش، خط فقر براي هر خانوار با بعد 3 نفري در سال 99 حدود 32 ميليون تومان بهصورت سالانه بوده و در سال 1399، حدود
34 ميليون نفر از جمعيت كشور در فقر مطلق بودهاند در حالي كه طبق همين گزارش، در سال 98 حدود 32درصد خانوارهاي ايراني (حدود 9 ميليون و 500 هزار خانوار و با جمعيت بيش از حدود 28 ميليون نفر) زير خط فقر بودهاند.
طبق همين گزارش و در طبقهبندي استانها از بابت شاخص محروميت، استان سيستان و بلوچستان به عنوان محرومترين استان كشور معرفي شده در حالي كه 17 استان (خراسان شمالي، هرمزگان، گلستان، كهگيلويه و بويراحمد، آذربايجان غربي، لرستان، كردستان، خراسان رضوي، كرمانشاه، كرمان، خراسان جنوبي، گيلان، اردبيل، همدان، خوزستان، چهارمحال و بختياري و ايلام) نرخ فقري بالاتر از ميانگين كشوري دارند و استانهاي خراسان شمالي، لرستان، كهگيلويه و بويراحمد و گلستان به عنوان محرومترين مناطق معرفي شدهاند.
طبق همين گزارش، در حالي كه در سال 1398، ميانگين نرخ فقر در كشور، 32 درصد بوده، 8 استان كشور، بالاترين نرخ فقر را داشتند.
در حالي كه در اين گزارش، فاقد شغل و بيمه بودن و تحت پوشش كميته امداد و بهزيستي بودن، از ملاكهاي زير خط فقر بودن جمعيت كشور بوده، خط فقر سرانه نسبت به سال قبل هم رشد 38 درصدي داشته و نرخ فقر در سال ۹۹، بدتر از سال ۹۸ بوده به اين معنا كه در سال 1399، درصد خانوارهاي زير خط فقر افزايش يافته است.
اين اعداد و ارقام، اين جمعيت فقير فرسوده كه توان توليد و آفرينش هم ندارند، اين حجم مشكلاتي كه در دولتهاي گذشته ايجاد شد و قربانيانش، تاوان اولويتدهي دولتها به مسائل دست چندم را با گرسنگي و آسيبديدگي پرداختند، بار سنگيني هستند بر دوش برنامههاي وزير جديد وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي. اگرچه كه عبدالملكي اين حوزه را ميشناسد و حتي ميشود گفت كه انتخاب درستي براي راس اين وزارتخانه صورت گرفته اما معرفت با جيب خالي، دردي دوا نخواهد كرد.
تعبیر روزنامه اعتماد درباره «جیب خالی» در حالی است که برخی مدیران در مجموعههای پولخیزی مانند شرکتهای تابعه شستا و سایر شرکتهای دولتی، حقوق و پاداشهای نجومی در این سالها دریافت کردهاند.
یادآور میشود بنابر اخبار منتشره، وزیر جدید رفاه و تعاون و کار در اولین اقدام خود، دستور اخراج 15 مشاور و مدیر را از برخی شرکتهای زیرمجموعه شستا صادر کرده است.
استکبار ستیزان
ایراد گرفتن از رئیسی در کوتاه مدت اخلاقی نیست
عضو نهاد اجماعساز و شورای سیاستگذاری (منحله) اصلاحطلبان معتقد است اصلاحطلبان نباید شتابزده با دولت رئیسی مواجه شوند و باید از اقدام خوب، از طرف هر کس که باشد حمایت کنند.
حسن رسولی که از نزدیکان محمدرضا عارف محسوب میشود، به «جماران» گفت: در مورد آقای رئیسی و دولتشان ابتدا باید کمی فرصت بدهیم تا سیاستهایش را دنبال کند هم هدفگذاری کند هم خطمشی خود را بیان کند. بنابراین باید مدت زمانی بگذرد و از نگاه بنده در این فرصت کوتاه با انجام یک سفر و دو مصاحبه قابل ارزیابی نیست.
او افزود: آنچه که مسلم است این است که دولت آقای رئیسی در مقایسه با دولتهای گذشته از یک صفتی برخوردار است که هیچ کدام از دولتهای گذشته، از آن برخوردار نیستند و آن هم همراهی و همسویی همه ارکان حاکمیت با دولت است. در حقیقت آنچه به عنوان عدم انسجام در ساختار حاکمیت مطرح بود به نظر میرسد با در کنار هم قرار گرفتن رئیسی، قالیباف و محسنی اژه ای، برطرف شده است.
وی با تأکید بر اینکه باید از قضاوت شتابزده پرهیز کنیم، افزود: در میان مدت و بلندمدت از قضاوت شتابزده باید پرهیز کنیم آنچه که مسلم است صرف نظر از اینکه از منظر ما اصلاحطلبان، آقای رئیسی و دولتش، دولت اصلاحطلب نبوده و نیست و ما با ایشان در رقابت هستیم منتهی صرف نظر از اینکه ما در رقابت با جریان اصولگرا هستیم همانطور که شخص آقای رئیسی گفتند، رئیسجمهور همه مردم ایران است؛ موفقیت آقای رئیسی و تیمش موفقیت ملت ایران است در کنار ملت ایران، جریان اصلاحطلب، اصلیترین دغدغهاش حفظ کشور و رفع مشکلات است از این موفقیت خوشنود خواهند شد.
این چهره سیاسی اصلاحطلب درباره آینده اصلاحطلبان در دولت آقای رئیسی عنوان کرد: من فکر میکنم کمی باید صبر کنیم اگر رفتار خوبی از آقای رئیسی میبینیم بیان کنیم اینکه آقای رئیسی در این مدت کوتاه بین مردم حاضر شدند و از راه دور مدیریت نکردند این رفتار مدیریتی، رفتار مدیریتی خوب و پسندیدهای است چه از سوی آقای خاتمی مورد قبول اصلاحطلبان باشد چه از آقای احمدینژاد باشد و چه از آقای رئیسی باشد. کار خوب، خوب است از هر کسی که سر بزند. منتهی مسائل مبتلابه کشور ما در شرایط فعلی، بسیار عمیقتر و پیچیدهتر از این مسائل است. اینها هم مهم است اما اهم مسائل، کسری بودجه است، عدم تعادل تراز بازرگانی کشور است، بالابودن نرخ تورم است، زیر صفر بودن نرخ سرمایهگذاری است، بالابودن نرخ بیکاری است. مسائل استراتژیک کشور در شرایط فعلی، تعیینکننده موفقیت یا عدم موفقیت دولت است که آن هم در کوتاه مدت، اخلاقی نیست که ما اگر ایرادی از دولت آقای رئیسی میبینیم در حقیقت آن را بزرگنمایی کنیم و نقاط مثبتی هم که میبینیم را بیان نکنیم.
رسولی اضافه کرد: فکر میکنم ما اصلاحطلبان وظیفهمان نسبت به دولت آقای رئیسی، نقد صادقانه، دلسوزانه و مشفقانه است نه تنها در مورد آقای رئیسی بلکه درباره سایر مسائلی که در ایران و اطراف ایران میگذرد.
او عنوان کرد: نفس حضور آقای رئیسی در بین مردم کار درست و پسندیدهای است وجهه مردمی بودنشون مهم است اینکه آقای رئیسجمهور از موضع بالا با مردم رفتار نکنند از نگاه من صفتهای خوبی است.
این فعال اصلاحطلباشاره کرد: از نگاه من مبنای اصلی، این موضوع خواهد بود که موهبت یکدستی دولت باعث ثبات، کارآمدی و کاهش مشکلات مردم و ایجاد امید به آینده شود. اینها مسائل بسیار مهمی است و ظرف یک ماه و ده روز و بیست روز و... قابل تحقق و ارزیابی نیست هر نوع اظهارنظری واقع بینانه و منصفانه نیست.
استکبار ستیزان
استکبار ستیزان
دیشب از شبکه مستند پخش شد
اعترافات سرکرده «الاحوازیه» درباره حمایت کشورهای اروپایی از این گروهک تروریستی
مستند «صلح فقط برای من» شب گذشته از شبکه مستند سیما پخش شد ، این فیلم مستند اعترافاتی از حبیب فرجالله چعب، سرکرده گروهک تجزیهطلب حرکهًْ النضال الاحوازیه را به تصویر کشیده است.
حبیب کعبی معروف به حبیب اسیوند کسی است که از او بهعنوان طراح عملیات تروریستی حمله به رژه 31 شهریور 97 در اهواز نام برده میشود. در آن حمله، 25 نفر اعم از مردم عادی که به تماشای مراسم رژه رفته بودند و نیز نیروهای نظامی شهید و 60 نفر نیز زخمی شدند. بین قربانیان حادثه، یک کودک چهارساله نیز حضور داشت.
در بخش مهمی از این فیلم مستند، حمایت کشورهای اروپایی و عربی مرتجع منطقه از گروهک تروریستی حرکهًْ النضال از زبان حبیب اسیوند سرکرده این گروهک برای اولین بار پخش میشود. نمونهای از این حمایت را میتوان در حمله تروریستی رژه اهواز دید؛ جایی که تلویزیون سعودی ایران اینترنشنال دقایقی پس از این حادثه، آنتن زنده را در اختیار سخنگوی الاحوازیه قرار داد تا او مسئولیت حادثه را بپذیرد و از حمله دفاع کند.
در بخشی از این مستند حبیب اسیوند سرکرده گروهک تروریستی حرکه النضال (الاحوازیه) اعتراف میکند: با پول عربستان کنفرانس سال ۲۰۱۴ را بر ضد جمهوری اسلامی ایران برگزار و از شخصیتهای عربی و اروپایی برای سخنرانی در این کنفرانس دعوت کردیم.
حبیب اسیوند افزود: مرکز تشکیلات و مسئولین حرکه النضال در دانمارک هستند و فعالیتهای ما در اروپای مرکزی و کشورهای بلژیک، هلند، آلمان، اتریش، سوئد، انگلیس و فرانسه است.
وی ادامه داد: کشورهای دانمارک و سوئد شرایط زندگی ما را فراهم کرده بودند و میدانستند که ما تجزیه طلب هستیم و فعالیتهایی بر ضد جمهوری اسلامی ایران انجام میدادیم.
سرکرده گروهک تروریستی حرکهالنضال (الاحوازیه) با بیان این که آنها از کارهای نظامی ما مطلع بودند، اظهار داشت: در دانمارک میگفتند کار نظامی ما مشروعیت دارد و حتی بر اساس ضدیت با جمهوری اسلامی ایران، با آمریکا ارتباط مستقیم داشتند و آمریکا حامی این کشورها است.
حبیب اسیوند در ادامه در خصوص ارتباط با سایر گروهکهای تروریستی گفت: ما با گروهکهای هم فکر مانند جیش العدل و پژاک رابطه برقرار کردیم تا یک اتحادیه با ذهنیت نظامی بین این سه تشکیلات ایجاد شود و بتوانیم در سه منطقه مهم ایران، عملیات تروریستی تأثیرگذار انجام دهیم.
وی افزود: ما با برقراری این ارتباط توانستیم حمایتهای مالی خوبی برای گروهک جیش العدل از عربستان دریافت کنیم به گونهای که حدود ۲ میلیون دلار از سوی عربستان به آنها پرداخت شده است.
سرکرده گروهک تروریستی حرکهالنضال (الاحوازیه) در ادامه در خصوص نشستهای مشترک گروهک الاحوازیه و پژاک گفت: تعداد این نشستهای مشترک زیاد بود و ما در نشستها و تظاهرات آنها مشارکت داشتیم بهگونهای که خود من در سال ۲۰۱۲ در نشست قندیل شرکت داشتم.
حبیب اسیوند در خصوص توصیه برای حذف تصویر اسلحه از لوگوی این گروهک به منظور تسهیل در جذب حمایتهای مالی افزود: در تمام بیانیههای ما تا سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵، در مورد حملات نظامی که انجام میدادیم مشخص میشد که مربوط به چه گردان و شاخه نظامی از حرکه النضال است، اما به ما گفتند کاری که شما انجام میدهید به ضرر شماست و ما نیز در تشکیلات تصمیم گرفتیم آرم اسلحه را از لوگوی سازمان برداریم.
وی در مورد حمایتهای مالی و پشتیبانی سرویس امنیتی عربستان از حرکه النضال گفت: پس از ارتباط با سرویس امنیتی عربستان به آنها گفتیم که اگر شما میخواهید فعالیت کنیم باید به ما پول بدهید آنها نیز ابتدا ماهیانه ۲۰ هزار دلار به ما پرداخت میکردند که البته این رقم به میلیونها دلار رسید.
این سرکرده گروهک تروریستی حرکه النضال (الاحوازیه) ادامه داد: ما با پول عربستان توانستیم اولین کنفرانس را در سال ۲۰۱۴ برگزار و از شخصیتهای عربی و اروپایی برای سخنرانی بر ضد جمهوری اسلامی ایران در این کنفرانس دعوت کنیم که این سخنرانیها پوشش خبری داده شد.
حبیب اسیوند افزود: در ادامه این حمایتها سامر سبحان سفیر سابق عربستان در عراق از سال ۲۰۱۲ به صورت مستقیم از حرکه النضال حمایت مالی کرد و میلیونها دلار پول نقد به تشکیلات پرداخت کرد، وی قبلاً سابقه نظامی داشته است.
وی گفت: هر ساله ما را به مراسم حج دعوت میکردند و در سال ۲۰۱۷ نیز جزو مهمانان خاص مراسم بودیم. یعقوب حرنیسی، مسئول دفتر رسانهای و عضو رهبری تشکیلات نیز در این سفر با ملک سلمان دیدار کرد.
استکبار ستیزان
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب:
وظیفۀ ما کمک به دولت مردمی حجتالاسلام رئیسی است
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به آغاز بهکار دولت سیزدهم تاکید کرد: اکنون وظیفۀ ما این است که به دولت مردمی آیتالله رئیسی کمک کنیم تا هرچه بیشتر و بهتر در خدمتگزاری موفق شود.
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی بهمناسبت آغاز به کار دولت جدید بیانیهای صادر کرد.
در بخشی از این بیانیه با اشاره به سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر آمده است: «هشتم شهریورماه هزار و چهارصد، با نخستین روزهای کار دولت آیتالله رئیسی مقارن شده است و مردم ایران ما در شخصیت و رفتار ایشان همان ارزشها و منشها و روشهایی را میبینند که چهل سال پیش در رجایی و باهنر دیده بودند. مردم وقتی آیتالله رئیسی را در فردای پس از شکلگیری دولت، در گرمای چهلوهفت درجۀ خوزستان در میان مردم خونگرم و رنجدیدۀ اهواز و روستاهای اطراف آن میبینند به یاد شهید رجایی و سادهزیستی و صمیمیت و پرکاری و انقلابی او میافتند. پیداست که با دولت جدید، امید جدیدی در دل ملت پدید آمده است. این امیدواری را باید قدر دانست و آن را حفظ کرد و بر آن افزود.»
این بیانیه افزوده است: «اکنون وظیفۀ ما این است که به دولت مردمی آیتالله رئیسی کمک کنیم تا هرچه بیشتر و بهتر در خدمتگزاری موفق شود. امیرالمؤمنین علی علیهالسلام خطاب به یاران خویش در نهجالبلاغه فرموده است: اَعینونی بورعٍ و اجتهادٍ و عفّهًٍْ و سَداد «اگر قصد دارید به من کمک کنید راه آن دوری از گناه و جدیت و تلاش و پاکدستی و پاکدامنی و درستکاری است.»
شورای ائتلاف در بیانیه خود آورده است: حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی، در نخستین دیدار با رئیسجمهور و اعضای دولت جدید، کلیدواژههای مهمی را گوشزد کردند که از جملۀ آنها «رعایت عقلانیت» و «مبارزه با فساد» و «مردمی بودن» و «خدمت صادقانه برای رفع مشکلات مردم و خصوصاً مشکلات معیشتی و اقتصادی» بود.
در ادامه این بیانیه آمده است: شهریور هزار و چهارصد را میتوان نقطۀ عطف و سرآغاز فصل تازهای در فضای انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران دانست. بیگمان که شرط موفقیت دولت آیتالله رئیسی آن است که وزیران دولت در انتخاب همکاران خود معیارهای اسلامی و انقلابی را ملاک قرار دهند و افرادی اگر نه در حد رجایی و باهنر، اما از جنس آنان را به کار دعوت کنند و مراقب اشخاصی باشند که ادعای خدمتگذاری دارند اما نه «شیفته خدمت» بلکه «تشنۀ قدرت» هستند.
شورای ائتلاف افزود: مجلس شورای اسلامی که در این دوره به تعبیر رهبر معظم انقلاب، «مجلسی انقلابی» است نیز باید شاکر درگاه الهی باشد که با روی کار آمدن دولتی انقلابی میتواند راه را برای خدمت به مردم و اعتلای کشور و نیل به مرحلۀ «ایران قوی» و «ایران سربلند» هموار سازد. مجلس میتواند همان همدلی و همکاری و دقت و انضباطی را که در بررسی صلاحیت وزرا در جریان رأی اعتماد نشان داد از این پس نیز ادامه دهد تا مردم طعم شیرین هماهنگی میان قوای سهگانه را تجربه کنند.
در پایان این بیانیه تصریح شده است: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با سپاس و ستایش خداوند کریم به سبب توفیقاتی که در یک سال و نیم اخیر نصیب ملت ایران شده، آمادگی خود را، بدور از هرگونه سهمخواهی، برای کمک به دولت آیتالله رئیسی اعلام میکند و امیدوار است بتواند در آینده نیز مانند گذشته به وظیفۀ خود، که همانا پاسداری از آرمانهای امام راحل و شهیدان انقلاب و عمل به رهنمودهای مقام معظم رهبری است، موفق باشد.
استکبار ستیزان
🔺فرمانده قرارگاه پدافند هوایی ارتش: اگر دشمن به خطوط قرمز ما نزدیک شود با شکستی سنگین و مفتضحانه روبرو خواهد شد / تمامی تجهیزات ما صد درصد بومی است
امیر سرتیپ صباحی فرد:
🔹سامانه های ما اهداف را از فاصله 200 کیلومتری مورد اصابت قرار میدهند
❗️ استکبارستیز / یعنی اینکه اگر جمهوری اسلامی بخواهد هر هواپیمای جنگی که از فاصله ۲۰۰۰ کیلومتری باند فرودگاه هر کشوری بلند شود بلافاصله منهدم شود ❗️
🔹ما کلمه می توانیم را به توانستیم تبدیل کردیم
❗️ استکبارستیز / ولی دولت بنفش « ما می توانیم را تبدیل به نمی توانیم کرد »❗️
🔹تمامی دشمنانمان را در خانه هایشان رصد می کنیم
❗️ استکبارستیز / در دولت بنفش این دشمن بود که ما را در خانه هایمان رصد و کنترل می کرد ( موجودی ارزی و ریالی و طلای ذخیره بانک مرکزی و تمامی بانک ها ، مبادلات اقتصادی ، تجاری ، گردش مالی مردم تا ریال آخر ، حرکت کشتی ها و کامیون های تجاری و ...) ❗️
@estkbarsetizan. تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan ایتا
استکبارستیزان
📹 "احمد نادری" نماینده #مجلس: با دولت #روحانی بر سر بازگرداندن #هفتتپه، جنگیدیم!
نادری:
🌀 با #دولت قبل بر سر آزادسازی هفت تپه #جنگ نابرابر و تن به تن داشتیم.
🌀 هفت تپه را خدا آزاد کرد.
🌀 یک مسئول دولتی برای رسیدگی به تجمع و اعتراض #کارگران در منطقه حضور پیدا نکرد.
@estkbarsetizan تلگرام
https://eitaa.com/estekbarsetizan ایتا
استکبارستیز