به سبک حاج قاسم...
حاج قاسم را به چه می شناسید؟ یک سردار نظامی شجاع و کارآزموده و قهار و باهوش. با این تعاریف ذهنتان کجا رفت؟ عراق و سوریه و لبنان و داعش و غیره.
اما این همه حاج قاسم نیست. حاج قاسم را فراتر از یک "سردار نظامی" نبینید، کم گذاشتید. حاج قاسم مدتهاست در تراز "معلم انقلابی" ظاهر شده است. شعار نمی دهد و اهل تظاهر نیست؛ بلکه با کنش اجتماعی و عمل سیاسی اش برای من و شما و دیگران مشق است و پند و عبرت.
نامه اخیر سردار به رئیس جمهور از همین دست منبرهاست. پیام نامه یک جمله بیشتر نیست؛ " هرکس با انقلاب است اهل حق است و باید دستش رو بوسید" این نامه را که دست کم نگرفتید؟ انتشار این نامه در زمانیست که بسیاری برای استقبال از مواضع انقلابی رئیس جمهور دچار "وسواس سیاسی" شدند. عده ای به اسم اینکه نیت رئیس جمهور چنان است و چنین به شک و دودلی افتادند. برخی دیگر با "ژست بصیرت گونه" از نفاقش گفتند. برخی دیگر به قاعده رقابت های سیاسی گذشته سکوت کردند تا در آینده راه بازگشتی داشته باشند و با هر اشتباه روحانی کُری بخوانند که "ای بی بصیرت های ساده لوح، دیدید که گفتیم..."
اما نامه حاج قاسم "درس انقلابی گری" است. درسی که می گوید ملاک حال افراد است و باید حسن ظن داشت که البته "حسن ظن" با "خوش خیالی" متفاوت است. خوش خیالی یعنی ساده اندیشی اما حسن ظن ریشه در "اعتقاد انقلابی" و "اخلاق مکتبی" ما دارد. قرار است کار انقلاب جلو رود. هرکس آستین بالا زد و پاشنه بالا کشید را باید مدد داد. فردا هم اگر برگشت باز میزان حال افراد است و چیزی از دست نداده ایم. درس بزرگ حاج قاسم اینجاست که انقلابی گری جایی برای کینه های حزبی و جناحی نمی گذارد و هرکس با انقلاب بود رقیب ما نیست.
رفتار تربیتی حاج قاسم را مرور کنید؛ همین چند ماه پیش بود که برای جماعت انقلابی و مومن از "عرفای مجاهد" و "عرفان جهادی" گفت تا همه بدانند "عابد ظاهرگرا" و "زاهد قشری نگر" باری از روی دوش این انقلاب برنمی دارند. مومنی که سبک زندگی اش مبارزه نیست پای انقلاب نخواهد ایستاد. او فهمیده بود که امروز دچار "مسلمان های سکولاریم".
پیش تر کلیدی ترین ارزش انقلاب در "ساحت مردم گرائی" را برای امثال ما متذکر شد که "سینه سپاه برای مردم سپرست. برای ما بالا و پائین شهر فرقی نمی کند..." و بعد هم به "حزب اللهی گری گعده ای و ذوقی" تاخت که در این روزگار " رابطه حزب اللهی با حزب اللهی موضوعیت ندارد بلکه رابطه حزب اللهی با غیرحزب اللهی اهمیت دارد"
چندی پیش تر از سبک مواجهه با دختران و زنان بدحجاب جامعه گفت که "این ها بچه های من و شما هستند. ممکن است ظاهرشان مناسب نباشد اما باطن خوبی دارند.." و جای دیگر اینکه: "امروز حتا کسانی که ظاهر دینی ندارند اما دلبستگی شدید به رهبری و انقلاب دارند.."
حاج قاسم مرزهای دفاع از انقلاب را جابجا کرده است؛ یکروز مرز دفاع از میهن و انقلاب را به دل دشمن در عراق و سوریه و لبنان می برد و امرور مرز دفاع از انقلاب را تا دل مردم و خاصه مومنین و انقلابیون امتداد داده است.
خدا به کسی عزت دهد چنین است؛ از "ضرب شست" تا "آهنگ کلامش" سراسر برکت می شود...
۶۳سال پیش ایران بخاطر ملی کردن صنعت نفتش تحریم شد.یکی از علل تحریمهای امروز.
۲۸ اردیبهشت ماه سالروز اولین تحریم نفتی ایران است.
تحریم با یک بیانیه. بیانیه ای کوتاه از طرف دولت امریکا که اردیبهشت ۱۳۳۰ منتشر شد و در آن اعلام شده بود که شرکتهای نفتی امریکا مایل به مشارکت در فعالیتهای نفتی ایران نیستند.
این اولین تحریم نفتی در تاریخ ایران بود.
با آغاز نخست وزیری محمد مصدق در اردیبهشت ۱۳۳۰ شمسی، یکی از اصلیترین برنامههای دولت او، اجرای قانون ملی کردن صنعت نفت ایران بود.
جرم مصدق این بود که میگفت صنعت نفت ما باید از اکتشاف تا فروش بدست خود ما باشد.
انگلیسیها طبق قرارداد نفت دارسی افزون بر 80درصد نفت ایران را میبردند.
آنها حتی پیشنها 50_50 را به مصدق دادند اما او نپذیرفت.
دولت مصدق فقط به جرم ملی کردن صنعت نفت تحریم و کنار زده شد.
جرمی که یکی از علل تحریمهای امروز ماست پس باید دشمن را شناخت و در برابر زیاده خواهیش ایستادگی کرد.
#خبر_خوب یعنی: بعد از کارناوال هنرمندان و چهره ها در مناطق زلزله زده و گرفتن عکس یادگاری، هنوز که هنوز، بچه های جهادی، اعم از بسیج و سپاه و ارتش و حتی دانشجویان، کنار مردم هستند!
خبر خوب یعنی: #حاج_سعید_قاسمی به قول "دکتر جلیلی" از بعد #اربعین به خونه نرفته و به عشق بچه های لشگر27 هر27 روز 1واحد مسکونی به مردم زلزله زده تحویل میده!
خبر خوب یعنی: بچه های قرارگاه امام رضایی ها و #حاج_حسین_یکتا هم همچنان شبانه روزی در کنار مردم هستند!
خلاصه اینکه، خبر خوب زیاد داریم، بستگی به اون عینکی داره که به چشمامون میزنیم!
میتونیم، #امام_جمعه_ایلام و خویِ اشرافی گریشُ مثه چماق بکوبیم به سرِ #آرمان_های_انقلاب یا میتونیم #امام_جمعه_سرپل_ذهاب رو مثال بزنیم که از روز اول زلزله قبول نکرد بره تو کانکس و کنار مردم تو چادر زندگی کرد تا همین اواخر!
از هردو مدلش، مصداق زیاده؛ متاسفانه بیش از اندازه گرفتار #فتنه_زرد شدیم!
یکی از طرفدارای روحانی میگفت بخاطر مرگ بر امریکای شما دست مردم خالی شده.
گفتم شما که صنعت هسته ای رو دادید که دست خالی که هیچ،مشکل اب خوردنم حل بشه.
گفت خب مرگ بر آمریکای شما نذاشت.
گفتم اولا اگه مرگ بر امریکای ما نبود شما الان موشکی رو هم داده بودید و ما حالا لیبی بودیم.درثانی آیا زمان مصدق هم جمهوری اسلامی بود یا مرگ برآمریکا میگفتم که تحریم شدیم؟
واقعا بعضیا نمیخان بفهمن.
مرگ بر آمریکا علت نیست بلکه معلول است.
تحریم و فشار ظلم در گذشته ،علت مرگ بر آمریکاست.
علتی که با برون رفت آمریکا از برجام کاملا ثابت و به روز شد.
البته بعضیها با یک سیلی و دوسیلی نمیخوان بیدار شن.شاید زیر لگدهای دشمن بیدار بشن.
◾در سختترین ماههای #نبرد_ارادهها دولت با تخصیص #ارز ارزان، عملا سفر تفریحی خارجی را تشویق و موجودی ارزی کشور را کاهش میدهد
امروز هم سیف گفته فعلاً برنامهای برای حذف ارزمسافری نداریم
همکاری با دشمن اقتصادی صریحتر از این؟! قبل از اینکه دیرشود، دادستان ورودکند!
🔴ضربه اقتصادی سفرهای خارجی🔴
🔷سفرهای خارجی تفریحی و زیارتی، باعث خروج سیل آسای ارز از کشور میشود. این مهم به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی، ضربه سنگینی به اقتصاد کشور وارد میکند.
🔷بر اساس اعلام رئیس سازمان میراث فرهنگی، تعداد 9 میلیون گردشگر در سال از کشور خارج میشوند. از طرف دیگر آمارهای سازمان گردشگری از خروج 10 میلیارد دلار ارز به خارج از کشور حکایت میکند. همچنین براساس آمار مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی 83% سفرهای خارجی ایرانیان به خارج از کشور، تفریحی است.
🔷با این شرایط، باید پرداخت ارز دولتی برای تمام سفرهای خارجی اعم از تفریحی و زیارتی قطع شود تا علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، هموطنانمان بجای سفرهای تفریحی خارجی، متمایل به سفرهای داخلی شوند و تولید ملی نیز مورد حمایت قرار گیرد.
🌹روزمان را با #قرآن آغاز کنیم😊
⭕ كنترل و هدايت اخبار امنيّتى و اسرار اجتماعى، ايجاد تشكيلات خبرى براى جمع آورى و ارزيابى خبرهاى سرنوشت ساز و عرضه آن به مردم از شئون امام و رهبر جامعه اسلامی است
[سوره النساء (4): آيه 83]
وَ إِذا جاءَهُمْ أَمْرٌ مِنَ الْأَمْنِ أَوِ الْخَوْفِ أَذاعُوا بِهِ وَ لَوْ رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ وَ إِلى أُولِي الْأَمْرِ مِنْهُمْ لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنْبِطُونَهُ مِنْهُمْ وَ لَوْ لا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَ رَحْمَتُهُ لاتَّبَعْتُمُ الشَّيْطانَ إِلاَّ قَلِيلاً (83)
هنگامى كه خبرى (و شايعه اى) از ايمنى يا ترس (پيروزى يا شكست) به آنان (منافقان) برسد، آن را فاش ساخته و پخش مى كنند، در حالى كه اگر آن را (پيش از نشر) به پيامبر و اولياى امور خود ارجاع دهند، قطعاً آنان كه اهل درك و فهم و استنباطند، حقيقت آن را در مى يابند.
✅ نكته:
1- نشر و پخش اخبار محرمانه و شايعات هميشه به مسلمانان ضربه زده است. نشر اخبار سرى معمولًا از روى سادگى، انتقام، ضربه زدن، آلت دست شدن، طمع مادّى، خودنمايى و اظهار اطلاعات صورت مى گيرد.
✅ پيامها:
1- رازدارى و حفظ اخبار امنيّتى وظيفه مسلمانان است و افشاى اسرار آنها حرام است.
«إِذا جاءَهُمْ أَمْرٌ»، «أَذاعُوا بِهِ»
2- پخش شايعات، از حربه هاى منافقان است.
«أَذاعُوا»
3- اخبار جبهه و اسرار نظامى بايد به يك نقطه برسد و پس از ارزيابى و تشخيص به اندازه ى مصلحت منتشر گردد.
«رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ»
4- مسائل نظامى، سياسى و امنيّتى بايد تحت يك مديريّت داراى اجتهاد واستنباط باشد.
«لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنْبِطُونَهُ»
5- كنترل و هدايت اخبار امنيّتى و اسرار اجتماعى، ايجاد تشكيلات خبرى براى جمعآوری و ارزيابى خبرهاى سرنوشتساز و عرضه آن به مردم از شئون رهبرى است.
«لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنْبِطُونَهُ»
6- اكثر مردم فريب شايعات را مى خورند .
«لَاتَّبَعْتُمُ الشَّيْطانَ إِلَّا قَلِيلًا»