⛔️تعلل رئیس جمهور در تغییر رویکرد در تیم اقتصادی
📛آقای رئیسجمهور زمان به نفع شما نیست. برای تغییر تیم اقتصادی کابینه و کارآمد کردن آن منتظر چه هستید؟
🔴این پرسش را یک سایت حامی دولت مطرح کرده است، سایت انتخاب: در حالی که ترمیم کابینه به یک مطالبه همهگیر تبدیل شده، تعلل دولت در انجام تغییرات که خود وعده آن را داده، همچنان ادامه دارد و این در حالی است که اوضاع اقتصادی بهبود پیدا نکرده است.
🔻اصلاحطلبان و حامیان دولت مدتهاست از روحانی به طور متناوب خواستهاند تا تیم اقتصادی کابینه خود را ترمیم کند.
🔻اخیرا(!!) و با بروز مشکلات اقتصادی فراوان، اصولگرایان منتقد و مخالف دولت نیز به این جرگه پیوستهاند.
🔻ششم تیر هم 187 نماینده مجلس در نامهای به روحانی خواستار ترمیم کابینه شدند. امضای نامه توسط این تعداد نماینده، به وضوح نشان میدهد که ترکیب امضاکنندگان از هر سه فراکسیون مجلس بوده است.
🔻اکنون چند روز از تایید رسمی ترمیم کابینه توسط واعظی میگذرد. در حالی که گمانهزنیها در این خصوص به اوج خود رسیده، هنوز هیچ خبری از ترمیم کابینه نیست.
🔻این در حالی است که تغییری در اوضاع اقتصادی ایجاد نشده وافکارعمومی و نیز فعالان بازار هم منتظر اعلام تغییرات هستند؛ تغییراتی که میتواند دست کم از نظر روانی، کمی به آرامش بازار کمک کند.
🔻طبیعی است سرعت در تصمیمگیری و انجام تغییرات، از مهمترین عواملی است که میتواند به بهبود اوضاع از نظر ذهنی و روانی کمک کند.
🔻با این وجود، عجیب است که هنوز هیچ خبری از تغییرات نیست و همچنان افکار عمومی منتظر اقدامات دولت هستند!
دولت تغییر میکند؟ -1
✍ آیا دولت، اراده تغییر و اصلاح مسیر خود را دارد؟ این پرسش، به اعتبار نتایج ناموفق عملکرد پنج ساله دولت، برای مردم، نظام و صاحب نظران اهمیت یافته است. اگر دولت به وعدهها عمل کرده و موجب ثبات و رونق اقتصادی شده بود، این پرسش موضوعیت پیدا نمیکرد و فراگیر نمیشد.
🔹چند سخنرانی اخیر رئیسجمهور از تغییراتی در ادبیات او حکایت میکند. با این تغییر چگونه باید روبرو شد؟ با خوش بینی مطلق پذیرفت؟ به اعتبار تناقضات گذشته، نپذیرفت و دست رد به سینه گوینده زد؟ یا محتاطانه و گام به گام -مشروط به تایید هریک از گفتهها در رفتارها- از تغییر محتمل استقبال کرد؟
♦️اگر گفتار آقای روحانی با عملکرد دولتمردان تایید شود و نقض نگردد، جریان انقلابی آماده بیشترین فداکاری و حمایت است، چرا که سرنوشت کشور و مقابله با شرارت دشمنان را مقدم بر هر موضوع دیگر میداند. برخی دولتمردان در گذشته هم چنین پالسهایی فرستاده اما متاسفانه سر بزنگاه، خلاف جهت راهنمایی که زده بودند، پیچیدهاند. یکرنگی، پیش نیاز هر وحدتی است.
🔸اغلب منتقدان با وجود گلایههای به جا، میان دولت و افراطیون مدعی اصلاحات فاصله گذاری میکنند. افراطیون همان فتنهگرانی هستند که صراحتا گفتهاند دولت را رحم اجارهای خود میدانند و نه بیشتر. برای آنها دولت کمترین اعتبار و احترامی ندارد و صرفا ابزار و حاشیه امنیت محسوب میشود؛ شبیه سپر انسانی که گروگانگیران و تروریستها، پشت سرشان پنهان میشوند.
🔹منتقدان دلسوز مایلند بیش از گذشته با دولت همراهی و همدلی کنند. با وجود این روحیه مثبت، بعضا نشانههایی نگرانکننده از دولت صادر میشود. اکنون چهار بزنگاه برای صداقت سنجی وجود دارد:
🔺«عبرت اندوزی یا اصرار بر اجرای یکطرفه برجام با سه دولت بدعهد اروپایی»
🔻« توقف یا پیگیری اجرای انتظارات خسارت بار FATF با وجود حمایت علنی غرب از گروههای تروریستی»
🔺«ساماندهی فضای مجازی و پیام رسانها که به اذعان دولتمردان، معبر نفوذ دشمن در شبیخون اقتصادی و امنیتی شده، یا کارشکنی مقابل این ساماندهی»
🔻«تداوم یا تغییر روند فعلی سوء مدیریت اقتصادی».
♻️نوع رفتارها در این چهار حوزه، به قضاوت ناظران درباره میزان جدیت ادبیات رئیسجمهور جهت میدهد. (ادامه دارد)
👇
دولت تغییر میکند؟ -2
🔹مشاور فرهنگی رئیسجمهور گفته است «زمانبندی در دعوت رؤسای جمهور سوئیس و اتریش از رآقای روحانی برای سفر به قلب اروپا بسیار معنادار است. پیام اروپا صریحتر و قویتر از آن است که انکار شود». باید از مراودات متوازن با هر یک از دولتهای اروپایی استقبال کرد. اما آیا اکنون موضع فرانسه و انگلیس وآلمان به عنوان ارکان برجام است که محل مناقشه است یا دو کشور غیرعضو برجام؟
🔸وقتی فرانسه پس از همه دست و دل بازیهای اقتصادی دولت ایران و درست همزمان با سفر آقای روحانی، اجازه برگزاری نشست سه روزه به یکی از جنایتکارترین سازمانهای تروریستی (آن هم با گنده گویی «سرنگونی و براندازی») میدهد، کدام پالس را ارسال کرده است؟
♦️مافیای بینالمللی حامی تروریستها، همین گردانندگان FATF هستند. بنابراین طبیعی است به جای آلسعود، ایران را متهم کنند. آیا سر سوزنی میتوان به این مافیای روسیاه امید داشت؟ چرا اصرار دارند باز هم خود را فریب دهند؟ چرا اعتراض قاطع نسبت به دولت فرانسه صورت نمیگیرد ؟
🔹یک مشاور دیگر آقای روحانی (معاون سیاسی قبلی دفتر رئیسجمهور) مدعی شده «اختیارات دولت کمتر از چیزی است که در قانون اساسی آمده است». خط القای «کمبود اختیارات دولت» و انداختن توپ ناکارآمدی به زمین نظام، طی چند روز اخیر و توسط افراطیونی مانند حجاریان و صفایی فراهانی و جلاییپور و عبدی و شکوری راد و زیباکلام ترسیم شده است.
🔸آنها اگر صادق بودند باید در «اردیبهشت 96» به جای دعوت منافقانه انتخاباتی و دادن وعدههای بزرگ رونق اقتصادی، به مردم میگفتند دولت اختیاری برای عملی کردن وعدهها ندارد؛ نه الان که سررسید وعدههاست اما اغلب آنها چک بلا محل یا برعکس از آب درآمده است.
♦️میزان حقارت برخی از این جماعت، انسان را حیرتزده میکند. یکی از آنها قبلا نوشته بود عقده بزرگش این است که نام ایرانی دارد و اگر در اروپا بود و نامی شبیه «آلفرد جانسون» یا «دیوید اسمیت» داشت، حتما غربیها نظریات او را سر دست میبردند! همین فرد زمانی مدعی شد فناوری هستهای جز هزینه، چیز دیگری برای مردم نداشته و برای شراکت با آمریکا باید برنامه هستهای را تعطیل کرد.
🔹همینها وقتی مشکل آب در گوشهای از کشور پدید میآید، فریاد وامصیبتا سر میدهند و ضجه میزنند اما کیست که نداند امروز برای غلبه بر چالش کم آبی در دنیا و در مناطق نزدیک دریا، از جمله از فناوری آب شیرینکن هستهای استفاده میشود.
👇
دولت تغییر میکند؟ -3
🔹اگر کارشکنیها برای کُند کردن پویش پیشرفت هستهای نبود، نباید میان دو دریای خزر و خلیجفارس با چالش جدی کم آبی و شوری آب دست و پنجه نرم میکردیم. اما عناصر ماموریتدار چشمشان را بستند و به رسم سفیهان گفتند فناوری هستهای میخواهیم چه کار؛ بدهید برود این مایه دردسر را!
🔸جانسونها و اسمیتهای وطنی، اگر میتوانستند، تمام برنامه هستهای را مانند معمر قذافی بار کشتی میکردند و به اروپا و آمریکا میفرستادند. دشمن، برجام را تدارک کرد تا ملت ما را از 160 کاربرد فناوری هستهای در زمینه تامین انرژی و آب و اصلاح ژنتیک و کشاورزی و امور پزشکی محروم کند.
♦️تشنگی آبادان وخرمشهر و نظایر آنها، یکی از دهها سند خیانت عناصر ماموریتدار است که به تقلید از شعار زمامداران بیکفایت قاجار وپهلوی (نفت ماده بدبو و عفن است) کوشیدند افتخارات بزرگ هستهای را لجنمال کنند. حالا هم به قول معروف، «خود میکشند و خود تعزیه میدارند».
🔹اینک میشود فهمید چرا رهبر حکیم انقلاب بارها فرمودند مهمتر از برجام، مسئله نفوذ جریانی و فرهنگی دشمن است. بخشی از رد پای نفوذ، در ارزیابیهای وارونه و گمراهکنندهای دیده میشود که اصرار دارند عبرتهای بزرگ سه ساله پس از برجام روشن نشود.
🔸10 روز دیگر، سومین سالگرد اعلام توافق برجام است. چه هیجان تخدیرکنندهای که همینها راه انداخته بودند و وانمود میکردند اعتماد به شیطان بزرگ، علاج و مرهم مشکلات اقتصادی است!
♦️کاش مدیران دولتی در کنار توجه ویژه و آرزواندیشانهای که همچنان نسبت به دولتهای بدعهد غربی (مشخصا فرانسه و انگلیس و آلمان) میشود، گوشه چشمی هم به ظرفیتهای داخلی و تولیدکنندگان و بخش خصوصی داشته باشند؛ به میان آنها بروند و گلایههایشان را کف بازار و کارخانه بشنوند و ضمنا دعوت به بسیج و حمایت ملی کنند. چند وزیر و مدیر در چند ماه اخیر به میان تولید کنندگان و صنعتگران و بازاریان و بازرگانان رفتند و پای درددل آنها نشستند؟
🔹بارها از فعالان اقتصادی حامی سابق برجام، خبر و اظهار نظر منتشر میشود مبنی بر اینکه «بعد از 4-5 سال، یک دولتمرد به میان ما نیامده که حرف حساب ما را بشنود و به کار ببندد» و «از طلا گشتن پشیمان گشتهایم، مرحمت فرموده ما را مس کنید». دست کم میشود یک عکس یادگاری کف بازار و کارخانه گرفت و سرمایه اعتبار مدیریت خود کرد. چرا از همین نیز دریغ میشود؟
به سبک حاج قاسم...
حاج قاسم را به چه می شناسید؟ یک سردار نظامی شجاع و کارآزموده و قهار و باهوش. با این تعاریف ذهنتان کجا رفت؟ عراق و سوریه و لبنان و داعش و غیره.
اما این همه حاج قاسم نیست. حاج قاسم را فراتر از یک "سردار نظامی" نبینید، کم گذاشتید. حاج قاسم مدتهاست در تراز "معلم انقلابی" ظاهر شده است. شعار نمی دهد و اهل تظاهر نیست؛ بلکه با کنش اجتماعی و عمل سیاسی اش برای من و شما و دیگران مشق است و پند و عبرت.
نامه اخیر سردار به رئیس جمهور از همین دست منبرهاست. پیام نامه یک جمله بیشتر نیست؛ " هرکس با انقلاب است اهل حق است و باید دستش رو بوسید" این نامه را که دست کم نگرفتید؟ انتشار این نامه در زمانیست که بسیاری برای استقبال از مواضع انقلابی رئیس جمهور دچار "وسواس سیاسی" شدند. عده ای به اسم اینکه نیت رئیس جمهور چنان است و چنین به شک و دودلی افتادند. برخی دیگر با "ژست بصیرت گونه" از نفاقش گفتند. برخی دیگر به قاعده رقابت های سیاسی گذشته سکوت کردند تا در آینده راه بازگشتی داشته باشند و با هر اشتباه روحانی کُری بخوانند که "ای بی بصیرت های ساده لوح، دیدید که گفتیم..."
اما نامه حاج قاسم "درس انقلابی گری" است. درسی که می گوید ملاک حال افراد است و باید حسن ظن داشت که البته "حسن ظن" با "خوش خیالی" متفاوت است. خوش خیالی یعنی ساده اندیشی اما حسن ظن ریشه در "اعتقاد انقلابی" و "اخلاق مکتبی" ما دارد. قرار است کار انقلاب جلو رود. هرکس آستین بالا زد و پاشنه بالا کشید را باید مدد داد. فردا هم اگر برگشت باز میزان حال افراد است و چیزی از دست نداده ایم. درس بزرگ حاج قاسم اینجاست که انقلابی گری جایی برای کینه های حزبی و جناحی نمی گذارد و هرکس با انقلاب بود رقیب ما نیست.
رفتار تربیتی حاج قاسم را مرور کنید؛ همین چند ماه پیش بود که برای جماعت انقلابی و مومن از "عرفای مجاهد" و "عرفان جهادی" گفت تا همه بدانند "عابد ظاهرگرا" و "زاهد قشری نگر" باری از روی دوش این انقلاب برنمی دارند. مومنی که سبک زندگی اش مبارزه نیست پای انقلاب نخواهد ایستاد. او فهمیده بود که امروز دچار "مسلمان های سکولاریم".
پیش تر کلیدی ترین ارزش انقلاب در "ساحت مردم گرائی" را برای امثال ما متذکر شد که "سینه سپاه برای مردم سپرست. برای ما بالا و پائین شهر فرقی نمی کند..." و بعد هم به "حزب اللهی گری گعده ای و ذوقی" تاخت که در این روزگار " رابطه حزب اللهی با حزب اللهی موضوعیت ندارد بلکه رابطه حزب اللهی با غیرحزب اللهی اهمیت دارد"
چندی پیش تر از سبک مواجهه با دختران و زنان بدحجاب جامعه گفت که "این ها بچه های من و شما هستند. ممکن است ظاهرشان مناسب نباشد اما باطن خوبی دارند.." و جای دیگر اینکه: "امروز حتا کسانی که ظاهر دینی ندارند اما دلبستگی شدید به رهبری و انقلاب دارند.."
حاج قاسم مرزهای دفاع از انقلاب را جابجا کرده است؛ یکروز مرز دفاع از میهن و انقلاب را به دل دشمن در عراق و سوریه و لبنان می برد و امرور مرز دفاع از انقلاب را تا دل مردم و خاصه مومنین و انقلابیون امتداد داده است.
خدا به کسی عزت دهد چنین است؛ از "ضرب شست" تا "آهنگ کلامش" سراسر برکت می شود...
۶۳سال پیش ایران بخاطر ملی کردن صنعت نفتش تحریم شد.یکی از علل تحریمهای امروز.
۲۸ اردیبهشت ماه سالروز اولین تحریم نفتی ایران است.
تحریم با یک بیانیه. بیانیه ای کوتاه از طرف دولت امریکا که اردیبهشت ۱۳۳۰ منتشر شد و در آن اعلام شده بود که شرکتهای نفتی امریکا مایل به مشارکت در فعالیتهای نفتی ایران نیستند.
این اولین تحریم نفتی در تاریخ ایران بود.
با آغاز نخست وزیری محمد مصدق در اردیبهشت ۱۳۳۰ شمسی، یکی از اصلیترین برنامههای دولت او، اجرای قانون ملی کردن صنعت نفت ایران بود.
جرم مصدق این بود که میگفت صنعت نفت ما باید از اکتشاف تا فروش بدست خود ما باشد.
انگلیسیها طبق قرارداد نفت دارسی افزون بر 80درصد نفت ایران را میبردند.
آنها حتی پیشنها 50_50 را به مصدق دادند اما او نپذیرفت.
دولت مصدق فقط به جرم ملی کردن صنعت نفت تحریم و کنار زده شد.
جرمی که یکی از علل تحریمهای امروز ماست پس باید دشمن را شناخت و در برابر زیاده خواهیش ایستادگی کرد.
#خبر_خوب یعنی: بعد از کارناوال هنرمندان و چهره ها در مناطق زلزله زده و گرفتن عکس یادگاری، هنوز که هنوز، بچه های جهادی، اعم از بسیج و سپاه و ارتش و حتی دانشجویان، کنار مردم هستند!
خبر خوب یعنی: #حاج_سعید_قاسمی به قول "دکتر جلیلی" از بعد #اربعین به خونه نرفته و به عشق بچه های لشگر27 هر27 روز 1واحد مسکونی به مردم زلزله زده تحویل میده!
خبر خوب یعنی: بچه های قرارگاه امام رضایی ها و #حاج_حسین_یکتا هم همچنان شبانه روزی در کنار مردم هستند!
خلاصه اینکه، خبر خوب زیاد داریم، بستگی به اون عینکی داره که به چشمامون میزنیم!
میتونیم، #امام_جمعه_ایلام و خویِ اشرافی گریشُ مثه چماق بکوبیم به سرِ #آرمان_های_انقلاب یا میتونیم #امام_جمعه_سرپل_ذهاب رو مثال بزنیم که از روز اول زلزله قبول نکرد بره تو کانکس و کنار مردم تو چادر زندگی کرد تا همین اواخر!
از هردو مدلش، مصداق زیاده؛ متاسفانه بیش از اندازه گرفتار #فتنه_زرد شدیم!
یکی از طرفدارای روحانی میگفت بخاطر مرگ بر امریکای شما دست مردم خالی شده.
گفتم شما که صنعت هسته ای رو دادید که دست خالی که هیچ،مشکل اب خوردنم حل بشه.
گفت خب مرگ بر آمریکای شما نذاشت.
گفتم اولا اگه مرگ بر امریکای ما نبود شما الان موشکی رو هم داده بودید و ما حالا لیبی بودیم.درثانی آیا زمان مصدق هم جمهوری اسلامی بود یا مرگ برآمریکا میگفتم که تحریم شدیم؟
واقعا بعضیا نمیخان بفهمن.
مرگ بر آمریکا علت نیست بلکه معلول است.
تحریم و فشار ظلم در گذشته ،علت مرگ بر آمریکاست.
علتی که با برون رفت آمریکا از برجام کاملا ثابت و به روز شد.
البته بعضیها با یک سیلی و دوسیلی نمیخوان بیدار شن.شاید زیر لگدهای دشمن بیدار بشن.
◾در سختترین ماههای #نبرد_ارادهها دولت با تخصیص #ارز ارزان، عملا سفر تفریحی خارجی را تشویق و موجودی ارزی کشور را کاهش میدهد
امروز هم سیف گفته فعلاً برنامهای برای حذف ارزمسافری نداریم
همکاری با دشمن اقتصادی صریحتر از این؟! قبل از اینکه دیرشود، دادستان ورودکند!
🔴ضربه اقتصادی سفرهای خارجی🔴
🔷سفرهای خارجی تفریحی و زیارتی، باعث خروج سیل آسای ارز از کشور میشود. این مهم به نظر بسیاری از کارشناسان اقتصادی، ضربه سنگینی به اقتصاد کشور وارد میکند.
🔷بر اساس اعلام رئیس سازمان میراث فرهنگی، تعداد 9 میلیون گردشگر در سال از کشور خارج میشوند. از طرف دیگر آمارهای سازمان گردشگری از خروج 10 میلیارد دلار ارز به خارج از کشور حکایت میکند. همچنین براساس آمار مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی 83% سفرهای خارجی ایرانیان به خارج از کشور، تفریحی است.
🔷با این شرایط، باید پرداخت ارز دولتی برای تمام سفرهای خارجی اعم از تفریحی و زیارتی قطع شود تا علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، هموطنانمان بجای سفرهای تفریحی خارجی، متمایل به سفرهای داخلی شوند و تولید ملی نیز مورد حمایت قرار گیرد.
🌹روزمان را با #قرآن آغاز کنیم😊
⭕ كنترل و هدايت اخبار امنيّتى و اسرار اجتماعى، ايجاد تشكيلات خبرى براى جمع آورى و ارزيابى خبرهاى سرنوشت ساز و عرضه آن به مردم از شئون امام و رهبر جامعه اسلامی است
[سوره النساء (4): آيه 83]
وَ إِذا جاءَهُمْ أَمْرٌ مِنَ الْأَمْنِ أَوِ الْخَوْفِ أَذاعُوا بِهِ وَ لَوْ رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ وَ إِلى أُولِي الْأَمْرِ مِنْهُمْ لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنْبِطُونَهُ مِنْهُمْ وَ لَوْ لا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكُمْ وَ رَحْمَتُهُ لاتَّبَعْتُمُ الشَّيْطانَ إِلاَّ قَلِيلاً (83)
هنگامى كه خبرى (و شايعه اى) از ايمنى يا ترس (پيروزى يا شكست) به آنان (منافقان) برسد، آن را فاش ساخته و پخش مى كنند، در حالى كه اگر آن را (پيش از نشر) به پيامبر و اولياى امور خود ارجاع دهند، قطعاً آنان كه اهل درك و فهم و استنباطند، حقيقت آن را در مى يابند.
✅ نكته:
1- نشر و پخش اخبار محرمانه و شايعات هميشه به مسلمانان ضربه زده است. نشر اخبار سرى معمولًا از روى سادگى، انتقام، ضربه زدن، آلت دست شدن، طمع مادّى، خودنمايى و اظهار اطلاعات صورت مى گيرد.
✅ پيامها:
1- رازدارى و حفظ اخبار امنيّتى وظيفه مسلمانان است و افشاى اسرار آنها حرام است.
«إِذا جاءَهُمْ أَمْرٌ»، «أَذاعُوا بِهِ»
2- پخش شايعات، از حربه هاى منافقان است.
«أَذاعُوا»
3- اخبار جبهه و اسرار نظامى بايد به يك نقطه برسد و پس از ارزيابى و تشخيص به اندازه ى مصلحت منتشر گردد.
«رَدُّوهُ إِلَى الرَّسُولِ»
4- مسائل نظامى، سياسى و امنيّتى بايد تحت يك مديريّت داراى اجتهاد واستنباط باشد.
«لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنْبِطُونَهُ»
5- كنترل و هدايت اخبار امنيّتى و اسرار اجتماعى، ايجاد تشكيلات خبرى براى جمعآوری و ارزيابى خبرهاى سرنوشتساز و عرضه آن به مردم از شئون رهبرى است.
«لَعَلِمَهُ الَّذِينَ يَسْتَنْبِطُونَهُ»
6- اكثر مردم فريب شايعات را مى خورند .
«لَاتَّبَعْتُمُ الشَّيْطانَ إِلَّا قَلِيلًا»
⭕ خصوصیات فرمانده نظامی از منظر امیر المومنین علی (ع)؛
در مشكلات از خدا ياری جوی ، و درشتخويی را با اندك نرمی بياميز، در آنجا كه مدارا كردن بهتر است مدارا كن، و در جايی كه جز با درشتی كار انجام نگيرد، درشتی كن، پر و بالت را برابر رعيت بگستران، با مردم گشاده روی و فروتن باش!
📚 نهج البلاغه، فرازی از نامه ۴۶
◀️نفوذ اجتماعی در پسابرجام!
1- پس از هشدار رهبر معظم انقلاب در سال 94 درخصوص هدف آمریکا برای نفوذ در حوزههای مختلف کشور از طریق برجام، در چند مطلب با قرائن و مستندات غیرقابل انکار، سناریوها و مجاری«نفوذ جریانی و موردی» در جهت عملیاتی کردن پروژه براندازی نظام را تحت عناوین «هشدار! نفوذ در سایه توافق هستهای» تبیین کردیم، این هشدار با واکنش جریان غربگرای حامی دولت مواجه شد و ادعا کردند مثل«توهم توطئه»، برخی «توهم نفوذ» دارند. «دستاورد هیچ» و «خسارت محض» و «جنگ اقتصادی» با دلار 10 هزار تومانی و سکه 3 میلیون تومانی به مدد برجام در سایه فریب افکارعمومی و عملیات روانی و دوقطبیسازیهای کاذب، بهخوبی صحت آن هشدارها و تبیینها را آشکار کرد.اما در شرایط کنونی با هشدار درباره «نفوذ اجتماعی در پسابرجام» باید گفت آمریکا تلاش دارد در سایه غفلت برخی مسئولان کشور با استفاده از نتایج نفوذ سیاسی و اقتصادیاش، در حوزه اجتماعی نفوذ کنند و بین ملت و نظام جدایی بیندازد و به اهداف خود برسد. اتفاقات روزها و هفتههای اخیر و تلاش رسانههای بیگانه برای القاء فرصتطلبی «کاسبان تحریم و برجام»در کف بازار بهعنوان اعتراضات مردمی همزمان با ادعای طرح تغییر نظام جمهوری اسلامی از سوی آمریکا با شروط دوازدهگانه پمپئو نمیتواند عادی و اتفاقی باشد، چنانکه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بر برنامهریزی برای ادامه اغتشاشات در ایران تاکید کرده است.موضوع این قلم هماهنگی سیاسی-رسانهای و اطلاعاتی- امنیتی عوامل داخلی و خارجی فتنه با راهبرد جدید رئیسجمهور آمریکا علیه ملت و نظام است و آشکار میکند آنان که قبلا سر در آخور انگلیس داشتند، اکنون چگونه سر در آخور آمریکا کردهاند.هرچند عوامل داخلی و خارجی فتنه در سال 88 اوج هماهنگی خود را برای ایجاد انقلاب مخملی علیه ملت ایران بهطور کامل آشکار کردند، اما این بار هم «سرشان باز به سنگ خواهد خورد».
2-اپوزیسیون خارجنشین«کنگره ملی ایرانیان» و «مجلس سنا»! تشکیل دادهاند و رئیس خودخوانده این سنا در گفتوگو با صدای آمریکا از رفتوآمدهایش به کاخ سفید و کنگره برای دریافت کمکهای مالی- سیاسی سخن گفته و اظهار کرده که پشت اغتشاشات دی ماه گذشته آمریکا، و این جماعت عامل سازمان سیا بودهاند.وی ادعا کرده «پیشنهاد براندازی جمهوری اسلامی الان روی میز دولت آمریکا قرار دارد»!
3-پایگاه خبری پارلمان انگلیس، پلیتیکس هوم، در گزارشی اعلام کرد نمایندگان مجلس عوام این کشور برای حمایت از طرح براندازی جمهوری اسلامی«کمیته آزادی ایران» تشکیل داده و به عضویت این کمیته درآمدهاند. لرد التون یکی از این نمایندگان انگلیسی گفته «اروپا دیگر نمیتواند پشت برجام پنهان شود و باید آشکارا در همراهی با آمریکا از اعتراضهای داخل ایران حمایت کند». وی با اشاره به نشستهای متعددی که برای حمایت از جریان غربگرا و به اصطلاح میانهرو داخلی در جهت ایجاد آشوب و فتنه صورت گرفته، اذعان میکند «آمریکا اکنون بر روی طرح گستردهتری از طریق برجام و تحریمها برای ایجاد اعتراضات داخلی ایران متمرکز شده است»
4-فرزند شاه خائن در مصاحبه با خبرگزاری بلومبرگ از طرح «نظام پارلمانی سکولار» خود رونمایی کرده و این خبرگزاری براساس گزارش واشنگتن پست از تربیت و هدایت ربع پهلوی از دهه 1980 توسط سازمان سیا خبر داده است.
دو تا تشکر ویژه داریم:
یکی از آقای روحانی که دیروز تو دهنی محکمی به صدراعظم فاشیست و هم پیمان حزب نازی اتریش
زد و گفت اروپا به یهود بدهکار تاریخی است و یهود به ما!
یکی هم از مسعود شجاعی كه از سوی بسيج دانشجويی دانشگاه چمران اهواز برای حضور در اردوهای جهادی دعوت شده بود،به خوزستان رفت و هزینه چند آب شیرین کن رو قبول کرد
۱- آب خرمشهر و آبادان که قطع شد، قرارگاه خاتم الانبیا(ص) سپاه ۳شیفته کار کرد و #یک_روز_زودتر پروژه آب رسانی رو تکمیل کرد و مردم رنگ آرامش به خود دیدند.
۲- در مدت زمانی که آب این شهرها قطع بود، پایگاه های بسیج سپاه و بسیج دانشجویی دانشگاه های استان خوزستان و مخصوصا بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز کار آب رسانی با تانکرهای سپاه و توزیع آب معدنی رو انجام میدادند.
دقت کنید👆
در بین همه اینها یک تفکر انقلابی جریان دارد، تفکری که وعده میدهد
پای وعده اش میماند
و در طول مسیر تحقق وعده
جایگزین هم ارائه میکند تا مردم #تشنه نباشند.
آری
این #تفکر_انقلابی است که مردمِ تشنه رفاه، آسایش و آرامش را به میعادگاه تحقق وعده ها می رساند.
پ.ن: این ۲نکته رو که مینوشتم ناخوداگاه یاد جمله پیرجماران حضرت روح اله(ره) افتادم که فرمودند: اگر بر کشوری نوای دلنشین تفکر بسیجی طنین انداز شد، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردید.
#یک_روز_زودتر
#بسیج_و_سپاه_مشکل_گشا
#تفکر_انقلاب
#سپاه_متشکریم