عصبانیت دولت شیخ حسن از نامه آیت الله شاهرودی
درپی نامه آیت الله شاهرودی به آیت الله جنتی درباره رد لایحه پالرمو و ورود در لوایح چهارگانه، معاون شیخ حسن روحانی خشم دولت را بروز داد!
حسینعلی امیری گفت: نیازی به دخالت مجمع در مورد لوایح چهارگانه نبود! / از همه ظرفیتهای قانونی استفاده میکنیم تا دوباره این لوایح را در مجلس مطرح کنیم/ لوایح چهارگانه برای ما بسیار مهم و حیاتی است/ تصویب نشدن این لوایح حتماً کشور را با خسارتهای غیرقابل جبرانی مواجه میکند!
🔸 آیت الله شاهرودی طی نامهای به آیت الله جنتی لایحه پالرمو را با سیاستهای امنیت ملی و برخی از اصول قانون اساسی مغایر دانست.
پ ن؛ البته این آقایون سابقا هم میگفتند عدم تصویب برجام خسارت های غیر قابل جبرانی دارد و حتی چند نفر از نخبگان (البته نخبه فرتوت که با مدرک دیپلم وارد دولت شده و الان دکترا دارند و وزیر شدن) میگفتن عدم تصویب برجام روزانه 3/000/000/000/000 ریال به ضرر کشور هست . کلا اینها نخبه و اندیشمند بدنیا اومدن.فقط نمیدونم چرا دانشمندان کشور ترور شدن این اندیشمندان نخبه از لیست ترور جا موندن با این همه هوش سرشار
سرخوردگی شدید جماعت غربزده از رد یک لایحه استعماری دیگر....
در این دوره ۵ساله تنها کاری که جماعت غربزده انجام دادند سفرهای شیک و لوکس با هزینه های نجومی از جیب ملت به غرب و امضای قراردادهای استعماری و ننگینی بوده است که فقط باعث خسارات شدید و بیسابقه به کشور شده است....
⏪حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در واکنشی تند نسبت به لایحه استعماریFATF توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام گفته : نیازی به دخالت مجمع در مورد لوایح چهارگانه نبود.
وی با استفاده از حربه ترساندن ادامه داد که لوایح چهارگانه برای ما بسیار مهم و حیاتی است.تصویب نشدن این لوایح حتماً کشور را با خسارتهای غیرقابل جبرانی مواجه میکند.
⏪عارف از دیگر عناصر تاثیر گذار در جریان غربگرای اصلاحات که این سالها تحرک خاصی از وی برای پیگیری اقتصاد و معیشت مردم ندیده ایم برای دفاع ازلایحه استعماریFATF سینه چاکانه وارد میدان شده و گفته : فراکسیون امید از لوایح ۴ گانه FATF حمایت می کند
✍مدیریت مفتضحانه و پرفساد جریان غربزده فتنه و اصلاحات در چند سال اخیر خسارات سنگینی به کشور زده است و مردم را با مشکلات جدی روبرو کرده است و علیرغم حمایت و پیگیری جدی مقام معظم رهبری از دولت برای حل مشکلات کشور ،اما جریان حاکم ظاهرا فکر میکند با وادادگی و تصویب ادامه دار قراردادهای استعماری میشود مشکلات را حل کرد....
⚡️تلقی عمومی این است که خاموشیهای برنامهریزی شده این ایام ناشی از کمآبی است. اما صرفا پانزده درصد برق کشور در نیروگاههای آبی تولید میشود و ذخیره آب پشت سدها نسبت به سال گذشته صرفا بیست درصد کاهش داشته است، لذا کم آبی نمیتواند دلیل این خاموشیهای گسترده و سراسری باشد.
واقعیت این است که نرخ رشد ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت آقای روحانی نسبت به دولت سابق، چهل و دو درصد کاهش یافته و این کمکاری صرفا ناشی از اهمال یا ضعف مدیریتی نیست.
دولت آقای روحانی در موافقتنامه پاریس تعهد داده است که سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد. باید توجه داشت که نیروگاههای حرارتی که هشتاد و پنج درصد برق کشور را تامین میکنند، از سوخت فسیلی استفاده میکنند.
طبیعی است که وقتی دولت در توافقنامه اقلیمی پاریس تعهد داده است سوزاندن سوختهای فسیلی را دوازده درصد کاهش دهد، نهتنها باید از افزایش ظرفیت نیروگاهی کشور خودداری کند، بلکه باید طرحهایی را نیز برای کاهش سطح کنونی استفاده از سوختهای فسیلی اجرا کند.
این قلم همچنان که قائل است و در جای دیگر مبسوط به این بحث پرداخته که کارکرد رژیمهای بینالمللی نظیر سازمان تجارت جهانی تثبیت و نهادینه کردن وضع موجود اقتصاد جهانی به نفع کشورهای پیشرفته است، معتقد است موافقتنامه پاریس نیز کارکرد مشابهی دارد. اگر گرم شدن زمین ناشی از سوزاندن سوختهای فسیلی باشد، این کشورهای پیشرفته هستند که از زمان اختراع ماشین بخار در سال هزار و ششصد و نود میلادی تاکنون، اصلیترین و بیشترین مصرفکننده این سوختها بودهاند و قطار پیشرفت خود را به نقطه کنونی رساندهاند اما حال که خود صاحب فناوریهای نوین چون هستهای شدهاند و در کمال وقاحت دیگران را از رسیدن به این فناوریها بازمیدارند، سخن از ضرورت کاهش مصرف سوختهای فسیلی میگویند تا مبادا مسیر پیشرفتی که آنها طی کردهاند، توسط ملتهای دیگر نیز طی شود. اگر بناست مصرف سوخت فسیلی در جهان کنترل شود، باید محاسبه شود که از سال هزار و ششصد و نود تاکنون هر کشور چقدر سوخت فسیلی مصرف کرده و بر اساس آن، سهم هر کشور در کاهش مصرف تعیین شود که اگر اینگونه شد، کشورهای غربی باید حداقل دو قرن هیچ سوخت فسیلی مصرف نکنند.جالب اینکه آمریکا که بیش از نُه برابر ایران گاز گلخانهای تولید میکند، از موافقتنامه پاریس خارج شده است.
هیأتی از آمریکا برای مذاکره درباره تحریمهای ایران به آنکارا میرود
🔹وزارت خارجه ترکیه در بیانیهای ضمن اظهار نظر درباره مسائل مختلف از جمله تحولات سوریه، از سفر هیأتی از آمریکا برای گفتوگو درباره تحریمها علیه ایران خبر داد.
🔹این مقام ترکیهای اضافه کرد که این هیأت برای متقاعد کردن ترکیه جهت پیروی از تحریمهای آمریکا علیه ایران، با مقامات، نهادها و مسئولان مختلفی از جمله وزارتخانههای امور خارجه و دارایی دیدار میکند.
🔹یک سخنگوی سفارتخانه آمریکا در ترکیه نیز سفر این هیأت به آنکارا را تایید و تاکید کرد که مذاکرات روی تحریمهای ایران متمرکز خواهد بود.
fna.ir/bnb6ad
✅ بمناسبت سالروز پذیرش قطعنامه۵۹۸ شورای امنیت و قبول آتش بس از سوی جمهوری اسلامی ایران و حضرت امام خمینی(ره)
جنگ تحمیلی عراق علیه ایران اگرچه در ابتدا با نویدهای ناپایدار پیروزی برای صدام جنایتکار همراه بود ولی این روند از سال ۶۱ روند معکوسی پیدا کرد. ارتش عراق پس از عمليات خيبر ۱۳۶۲در يك روند صعودي، پذيراي شكست شد و سرانجام، در عمليات والفجر ۸ در عين ناباوري فاو را از دست داد. اما شكست نظامي در جبهه شلمچه طي عمليات كربلاي ۵ با هيچ يك از شكست هاي عراق قابل مقايسه نيست، زيرا اين شكست، آن هم در سال هفتم جنگ و در حساس ترين منطقه نبرد، آينده حكومت عراق را در تاريكي فرو برد.
قطعنامه ۵۹۸، هشتمین قطعنامهای بود كه شورای امنیت سازمان ملل از ابتدای تجاوز علنی رژیم بعثی عراق به جمهوری اسلامی ایران ، صادر كرده بود. همه قطعنامههای قبلی به علت جهت گیری ناعادلانه آنها از سوی ایران رد شده بود اما در ابتدای صدور قطعنامه ۵۹۸ بعلت نكات مثبتی كه در این قطعنامه گنجانده شده بود از سوی جمهوری اسلامی اعلام شد كه ایران جای بحث و مذاكره در این قطعنامه میبیند و قطعنامه ۵۹۸ را نه رد كرد و نه قبول؛ ولی سرانجام در تاریخ ۲۷ تیر ۱۳۶۷ قطعنامه ۵۹۸ مورد قبول جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
پذیرش قطعنامه ۵۹۸ هرچند به معنای پذیرش آتشبس از سوی ایران بود، ولی عراق به حملات خود ادامه داد و مجدداً داخل خاک ایران شد تا نقاط مهمی از جمله خرمشهر را به دست بیاورد تا با وضع بهتری در مذاکرات حضور داشته باشد، اما موفقیتی بدست نیاورد و نهایتاً جنگ در ۲۹ مرداد ۱۳۶۷ پایان یافت.
✔️ بخشی از پیام حضرت امام (ره) درباره قطعنامه۵۹۸ :
حضرت امام خمینی پیام مهمی در این مورد خطاب به ملت ایران صادر فرمودند كه در قسمتی از این پیام آمده است : « و اما در مورد قبول قطعنامه كه حقیقتا مسأله بسیار تلخ و ناگواری برای همه و خصوصا برای من بود این است كه من تا چند روز قبل معتقد به همان شیوه دفاع و مواضع اعلام شده در جنگ بودم و مصلحت نظام و كشور و انقلاب را در اجرای آن میدیدم ، ولی به واسطه حوادث و عواملی كه از ذكر آن فعلا خودداری میكنم و به امید خداوند در آینده روشن خواهد شد و با توجه به نظر تمامی كارشناسان سیاسی و نظامی سطح بالای كشور كه من به تعهد و دلسوزی و صداقت آنان اعتماد دارم با قبول قطعنامه و آتش بس موافقت نمودم و در مقطع كنونی آن را به مصلحت انقلاب و نظام میدانم و خدا میداند كه اگر نبود انگیزهای كه همه ما و عزت و اعتبار ما باید در مسیر مصلحت نظام و مسلمین قربانی شود، هرگز راضی به این عمل نمیبودم و مرگ و شهادت برایم گواراتر بود ، اما چاره چیست ؟
همه باید به رضایت حق تعالی گردن نهیم دیروز روز امتحان الهی بود كه گذشت و فردا امتحان دیگری است كه پیش میآید .... من باز میگویم قبول این مسأله برای من از زهر كشندهتر است ، ولی راضی به رضای خدایم و برای رضایت او این جرعه را نوشیدم و نكتهای كه تذكر آن لازم است در قبول این قطعنامه فقط مسؤولین كشور ایران با اتكای خود تصمیم گرفتند. تصمیم امروز فقط برای تشخیص مصلحت بود .... بدانید كه پیروزی از آن شماست.
✅#لاف_در_غریبی
👤 جان بولتون مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا : در تیرماه برای ایران سورپرایز داریم و برنامه تدارک دیده ایم ....
👈حضرات گرام!
⭕️ تیرماه تموم شد و خبری از سورپرایز نبود😉
پس چی شد تغییر نظام!!؟
👈چی شد اغتشاشات گسترده مردمی؟!!!😂
پ.ن: غربزده هایی که از لاف در غریبی آمریکائیها ترسیدن و مردم را به ترسیدن تحریک کردن کجان؟!
📌 از قدیم گفتن سگی که پارس میکنه پاچه نمیگیره
#چند_میگیری_بترسونی
#حرف_کری_تضمینه
#هوشیار_باشیم #جنگ_رسانه #جنگ_تمیز
🔴 دلارهای کاخ سفید هزینه ی جادوی رسانه
🔻در تازهترین اقدام، دولت ترامپ با تصویب طرحی که در زمان اوباما تهیه شده بود، از کنگره خواسته فقط ۱۸ میلیون دلار برای تشدید #جنگ_روانی علیه ملت ایران به دو رسانه فارسی زبان رادیو فردا و صدای آمریکا که با هدایت سیا و وزارت خارجه آمریکا برنامه پخش میکنند.
#سواد_رسانه
#پوتین_ترامپ
رئیس جمهور روسیه:
🔹دیدار با ترامپ موفقیتآمیز بود.
🔹با وجود برخی اقدامات مثبت، نمونههایی از رفتارهای منفی ایالات متحده هم وجود دارد.
🔹یکی از این اقدامات خروج این کشور از توافق هستهای با ایران است.
🔹در حال حاضر بسیار مهم است که این توافق حفظ و از بروز تنش کنترلنشده در خاورمیانه جلوگیری شود.
🔴 پیشرفت ژاپن با نزدیک شدن به آمریکا‼️‼️
🔻یکی از بزرگترین دروغهایی که این روزها زیاد در فضای مجازی پمپاژ میشود این است که کشورهایی مثل ژاپن و کره جنوبی پس از نزدیک شدن به آمریکا پیشرفته و صنعتی شدند. صِرف نزدیک شدن یا دور شدن از یک کشور، هیچ کشوری را نه پیشرفته کرده نه عقب مانده. کشورهای زیادی را میتوان نام برد که از نزدیک شدن به آمریکا هم فراتر رفته و تبدیل به نوکر آن شدهاند اما، رهبرانشان به دست همین آمریکا کشته شده، و هیچ نشانهای از یک کشور صنعتی و پیشرفته هم ندارد. آیا عربستان یک کشور صنعتی است؟ کشورهای مرتجع عربی چطور؟ آیا لیبی به همین چند کشور غربی اعتماد نکرد؟ قذافی تا آنجا به برخی از رهبران این کشورها نزدیک شد که، هزینه تبلیغات انتخاباتیشان را هم از جیب ملتش میداد. سارکوزی، رئیسجمهور اسبق فرانسه به خاطر دریافت پول از رفیق و متحدش در لیبی چند باری به دادگاه کشیده شد. امروز قذافی کجاست؟ وضعیت لیبی چگونه است؟ تاریخ پر است از امثال قذافی...
عقل میگوید، کشورها با تلاش و زحمت است که به جایی میرسند. امثال ژاپن و کره جنوبی امروز نان زحمات خود را میخورند. گفته میشود مهمترین دلیل مرگ و میر مردان ژاپنی«پرکاری» است. صنعت خودروی ژاپن و کره جنوبی را آمریکا به این نقطه نرسانده است. اتفاقا این دو کشور در آن حوزههایی که به آمریکا نزدیک شدهاند، عقب افتاده و در آن حوزههایی که روی پای خود ایستاده و و زحمت کشیدهاند، پیشرفتهاند.
امثال ژاپن و کره جنوبی در حوزه سیاست و اقتدار نظامی، کشورهای عقبماندهای هستند. ژاپن ارتش به معنای مصطلح در سایر کشورها ندارد و نظامیان این کشور اجازه مشارکت در عملیاتهای برون مرزی را ندارند. قانون اساسی این کشور را هم آمریکاییها نوشته و تحمیل کردهاند. ژاپن فقط در حوزه اقتصاد و صنعت سرآمد است و آن را هم از صدقه سر زحمات خودشان دارند.