حجتالاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی شد
🔹در سوابق فعالیتی حجتالاسلام قمی مدیرکلی حوزههای دانشجویی استان تهران، مسئول مرکز مطالعات و پژوهشهای اسلامی شریف، قائممقام مدیریت مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی، مؤسس و مدیر حوزه دانشجویی شریف، مؤسس و مدیر مدرسه علمیه شریف، مشاور عالی مدیر حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور و مدیرگروه پژوهشی مهندسی فرهنگی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) دیده میشود.
🔹حجتالاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سابق سازمان تبلیغات اسلامی از سال ۱۳۸۰ تاکنون عهدهدار ریاست این سازمان بود.
fna.ir/bnv4es
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 زمانِ شاه، آمریکایی ها بروزترین سلاحهای دنیا را به ما میفروختند و #نفت را میبردند، مثل #عربستان الان!
حالا که خودمان میسازیم، میگویند: حق ندارید!
#اسلام_و_ایران
💢 آیا ملّت ایران اسلام را با #رغبت پذیرفته است؟
اگر از نظر فردی در نظر بگیریم شاید اولین فرد #مسلمان ایران، سلمان فارسی است وچنانکه میدانیم اسلام ِاین ایرانی جلیل آنقدر بالا گرفت که به تشرّف سلمانُ مِنا اَهلَ البیت (از اهل بیت)نائل شد.
اما ازنظر جمعی #طبقات گواهی تاریخ پیامبر اکرم (ص) در سال 6هجری نامه هایی به سران کشورهای جهان نوشتند و آنها را به اسلام دعوت کردند ولی خسروپرویز تنها کسی بود که نسبت به آن حضرت #اهانت کرد و آن نامه را درید. همچنین در زمان حیات پیغمبر اسلام در اثر تبلیغات اسلامی عده ی زیادی از مردم بحرین که آن روز محل سکونت #ایرانیان محبوس و غیر محبوس بود به آیین مسلمانی در آمدند و حتی حاکم آن جا که از طرف پادشاه ایران تعیین شده بود. مسلمان شد. از اولین اسلام گروهی ایرانیان در یمن و #بحرین بوده است.
#شهید_مطهری
#سالروز_کودتا
💢کاری که #آمریکا با دکتر مُصدق کرد
در جریان #تحریم ایران توسط انگلستان در ماجرای ملی شدن صنعت نفت، وقتی دولت مصدق با خزانه خالی و بحران اقتصادی مواجه شد از #دولت_آمریکا درخواست کمک مالی کرد.
در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۳۱ جمهوری خواهان در آمریکا به پیروزی رسیدند، مصدق در خرداد سال ۱۳۳۲ بعد از اینکه آمریکایی ها مدام اعطای کمک مالی را به تعویق می انداختند، به #پرزیدنت_آیزنهاور نامه نوشت و تهدید کرد اگر آمریکا به ایران کمک نکند، او سیاستش را تغییر خواهد داد.
اما این نامه جواب عکس داد، آیزنهاور در پاسخ ضمن بیان #شروطی برای مصدق نوشت:
"اگر ایران این شرایط را رعایت نکند، دولت آمریکا با اعطای وام در حق مودیان مالیاتی آمریکایی شرط #انصاف را رعایت نکرده است"
اما این همه ماجرا نبود، مصدق با سفیر آمریکا در تهران، هندرسون قرار گذاشته بود که در صورت منفی بودن پاسخ دولت این کشور، نامه منتشر نشود و محرمانه باقی بماند.
اما آمریکا نه تنها به #مصدق کمک مالی نکرد بلکه نامه را منتشر کرده و باعث ایجاد جاروجنجال سیاسی در مطبوعات ایران و مخالفین مصدق شدند.
مصدق حرف از حکومت اسلامی و مبارزه با آمریکا نمیزد، اما آنجا که اقتضای منافع آمریکا بود، آمریکایی ها در مقابل انگلستان او را رها کرده و با اجرای کودتا موافقت کردند.
آمریکا، آمریکاست تاریخ جنایتشان را رتوش نکنیم.
#تاریخ_سقیفه
💢 چگونه ممکن است که یک صد هزار صحابى، حدیث غدیر را شنیده باشند و هیچ کدام در سقیفه اعتراض نکنند؟
#تحلیل
✅اولا مساله غدیر از قطعیات مسلم تاریخی است و در کانال بطور مفصل به آن پرداخته ایم و منابع و اسناد تاریخی را ذکر کرده ایم.( این عبارات را در کانال سرچ کنید: #غدیر_خم #غدیر)
✅ثانیا
حال سؤال این است که چرا چنین جمعیّتى، در برابر انحراف سقیفه، اعتراضى از خود نشان نداده و راه سکوت را در پى گرفتند؟! آیا این نکته نمی رساند که حدیث غدیر دلالت بر ولایت حضرت علی نداشته است!؟
در پاسخ باید گفت: اساساً عمومیّت عدم اعتراض صحابه در سقیفه، مورد نقض و ابطال است؛ زیرا بزرگانى چون سلمان، مقداد، طلحه و... در اعتراض به سران سقیفه، کوتاهى نکردند و حتى زبیر، به سوى سر دمداران سقیفه شمشیر کشید.
اما گروهى که سکوت را فراروى خود پسندیدند؛ یا به خاطر رعایت مصلحت و دورى از تفرق و خونریزى بود:
مثل عباس عموى پیامبر و یا از روى ترس و تهدید عمّال خلیفه وقت.
و یا این که خود از سرکار آمدن این گروه بهرههاى فراوانى مىبردند. مانند نیاکان آنها و یا خاندان امویه. همچنین گروهی دیگر بودند که نه از روی امتناع و تهدید، بلکه به سبب شناختی که از علی (ع) به عنوان حاکمی عدالت گستر داشتند، دست از مخالفت برداشتند. آخر این که بخشى از مردم نیز، از روى جهل و نادانى، ابوبکر را به جاى حضرت على (ع) به خیال این که على (ع) است و به سفارش پیامبر در غدیر عمل مىکنند؛ به خلافت برگزیده و با او بیعت کردند.
حضرت على (ع) هم طبق وصیّت حضرت پیامبر اسلام، مأمور بود که نگذارد جامعه به دو دستگی کشیده شود، لذا ایشان ده ها بار در مواقع مختلف با استناد به حدیث غدیر تنها به مخالفت قولی اکتفا کردند.
السقیفة والفدک، ابى بکر احمدابن عبدالعزیز جوهرى، ص 50
♨️ ۲۵ تریلیون دلار غرامتی که آمریکا و انگلیس باید به ایران بپردازند!
کجایند حقوقدانهای انقلابی؟
🔹طرح و دریافت #غرامت امروز در حقوق بینالملل جایگاه ویژهای پیدا کرده و تبدیل به یک فرهنگ در ملتها شده است. اما در کشور ما، به دلیل تعلل و کمکاری وزارت خارجه و قوه قضاییه تا به حال به مسأله غرامت کمتوجهی شده.
🔹اولین اجلاس بزرگ برای مشخص کردن غرامت، سال ۱۹۹۰ در کشور غنا برگزار شد. در این اجلاس، که به بیانیه غنا مشهور شد، آمریکا و اروپا محکوم شدند تا ۷۷۷ تریلیون دلار بابت غارت تاریخی منابع سرزمینی، طلاها و الماسها، کشتار انسانها و انتقال ده تا دوازده میلیون برده، غرامت را به آفریقا بپردازند. که ۱۶ برابر کل بودجه یک سال کره زمین است!
📷 llink.ir/8oz0
👉 http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/424984.stm
▫️ ما #غرامت خود را باید با سه شاخصِ اندازهگیری، برآورد کنیم:
1️⃣ نابودی منابع انسانی در اثر جنگ یا #قحطی. میزان شهدا، جانبازان شیمیایی و...
2️⃣ منابع روزمینی و زیرزمینی مادی مثل نفت، گاز، طلا، گندم…
3️⃣ اثر جنگ در سرنوشت ملت و تاریخ ایران و صدمه به فرصتها. برای مثال، با کودتای ۲۸ مرداد، سرنوشت ما را تغییر داده و فرصتی تاریخی را از ما گرفتند به طوری که جبران #کودتای_۲۸_مرداد تا چند صد سال برای ما مقدور نیست.
همچنین ماجرای فاو، عملیات کربلای پنج، سردشت و... سرنوشت جنگ را به سویی دیگر برد و فرصتهای بسیاری را از ما سلب کرد.
🔴 بررسیهای تحقیقاتی و کارشناسی حاکی از آن است که دولت #انگلیس میباید #۱۴_تریلیون_دلار غرامت بابت اقداماتی که از دوره مشروطه به این سو انجام داده است، به ایران بپردازد.
🔴 کشور #آمریکا برای اشغال ایران، نابودی زیرساختهای اقتصادی ما در جنگ جهانی دوم، کودتای ۲۸ مرداد، غارت منابع زیرمینی و روزمینی در دوره پهلوی، حمایت از صدام و تحمیل جنگ ۸ ساله، ضربه به ساختار اجتماعی و اقتصادی ایران با محاصره اقتصادی و ۴۰ سال تحریم ملت ایران باید #۱۱_تریلیون_دلار به ایران بپردازد.
🔻چرا از حق خودمان کوتاه آمدیم؟ در حالی که مقابل چشمان ما، آمریکا بنیاد علوی را با ادعای واهیِ پرداخت غرامت به قربانیان عملیاتهای تروریستی که از سوی ایران جهتگیری شدهاند، مصادره میکند و برای #خودزنی حوادث #یازدهم_سپتامبر، ما را به پرداخت غرامت محکوم میکند ولی ما با ابزار حقوق بینالملل، قوانین حقوقی خود و قوانین حقوقی کشور مهاجم این خسارت عظیم را تا امروز مطالبه نکردیم!