هدایت شده از ایران سیاست
📸 پست اینستاگرامی علی انصاریان برای تولد شهید سلیمانی: مرد دوس داشتنى، نمیشه دوست نداشت سردار قاسم سليمانى
✅ @iransiasat_ir 👈
هدایت شده از ایران سیاست
⭕️کدام را باور کنیم؟
🔺این عکستون که خبری از رعایت پروتکل های بهداشتی نیست رو باور کنیم یا هشتگ های واکسن بخرید و چرا به داد مردم نمیرسید و دلواپسی هاتون رو؟!
🇮🇷@iransiasat_ir👈
هدایت شده از امید صادق | سهیل کیارش
⭕️کریمی قدوسی: ظریف دیپلمات انقلابی نیست، دیپلمات مکتب مادلین آلبرایت است/ به گواه سایت رهبری یکی از جنتلمن های پشت میز #مذاکره آقای #روحانی و #ظریف است .
https://eitaa.com/joinchat/2061434900Cc21bea41cb
هدایت شده از پونز
▫️ وقتی درباره فوت علی انصاریان و مهرداد میناوند صحبت میکنند، فقط درباره چرایی عدم ورود واکسن به کشور دم میزنند، در حالی که دو نکته مغفول مانده است:
1️⃣ در صورت تقاضا هم به این دو عزیز نمیرسید. هرچند فایزر به گواههای بینالمللی کشتههای زیادی بر روی دست دولتها و ملتها گذاشته
2️⃣ انصاریان از کرونای جهش یافته فوت کرد، چرا باید هنوز پروازهای اروپایی و ... به کشور فعال باشند که از انگلیس، کرونای انگلیسی به ایران بیاورند؟
📌 @ponezs
هدایت شده از تیمورا
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛 در قرن ۲۱ به چشمان خود اعتماد نکنید!!!
#سواد_رسانهای
💠 گروه رسانهای تیمورا
🆔 @timoora
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
محمدرضای ملعون، نیست تا ببیند در جمهوری اسلامی و
رژیم آخوندی! برخی از صبح تا شب، نسبت به قانون اساسی جمهوری اسلامی و نظام ولایت فقیه آن فحاشی میکنند ولی
به جای زندان و اخراج از کشور، یا در سیمای جمهوری اسلامی آنتن دارند یا در روزنامههای رسمی، عکس و تیتر برای توطئه!!!
تفاوتی با شاهزاده ندارند، فقط اون نکبت جلوی دوربین انگشت میکنه تو دماغش، والا اونم الان به جای فرار از کشور و عیاشی با پولی که پدر ملعونش از جیب ملت زد، کنار اینا بود!
واقعا اینم شد نظام؟!
#دهه_فجر_مبارک
🔺کانال حمید رسایی🔻
@rasaee
هدایت شده از امید صادق | سهیل کیارش
❌ اعتراف بزرگ ❌
⭕️ مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا CDC :
👈 حداقل ۹۶% درصد از مرگ و میرهایی که علتشان کوید۱۹ اعلام شده بود، دلایل دیگری داشته اند !
🔸طبق این گزارش جدید مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ایالات متحده، مرگ و میرها علل مختلفی از جمله آنفلوانزا، ذات الریه، بیماری های تنفسی، و حتی سکته قلبی داشته اند اما تماما در آمار مرگ و میر کوید۱۹ ثبت شده اند !
ویدئوی گزارش:
http://newtube.app/WorldView/LXvWUQx
https://eitaa.com/joinchat/2061434900Cc21bea41cb
هدایت شده از رحا مدیا
#برگی_از_تاریخ
⛔️ پوزخند پهلوی به فساد
🔷آننتونی پارسونز #سفیر_سابق_انگلیس در ایران، از عمق فاجعهای که در جشن هنر شیراز گذشت، این چنین سخن میگوید: «#جشن_هنر سال 1356 شیراز از نظر کثرت صحنههای اهانتآمیز به ارزشهای اخلاقی ایرانیان، از جشن هنر پیشین فراتر رفته بود...
🔻{به عنوان مثال} یکی از صحنههایی که در پیاده رو اجرا میشد، #تجاوز به عنف بود که به طور کامل، نه به طور نمایشی و وانمود سازی، به وسیله یک مرد #کاملاً_عریان یا بدون شلوار_درست به خاطر ندارم_ با یک زن که پیراهنش به وسیله مرد متجاوز چاک داده میشود، در مقابل چشم همه صورت گرفت؛
🔻من به این خاطر موضوع را با شاه در میان گذاشتم و به او گفتم: «اگر چنین نمایشی، به طور مثال در شهر #منچستر انگلیس اجرا میشد، کارگردان و هنر پیشگان آن، جان سالم به در نمیبردند!» #شاه مدتی خندید و چیزی نگفت{...}.»
🔻این برگی از تاریخ سراسر#فساد_پهلوی است؛ نکته قابل توجه این است که در دوران پهلوی رسانه ای برای انتقال محتوای مبتذل وجود نداشت. تنها رسانه تصویری، تلویزیون بود که آن هم بخش کمی از ایرانیان توانایی خرید آن را داشتند.
🔻 بسیار فرق است بین جامعه ای که مردم در آن حتی به تلویزیون دسترسی ندارند با جامعه ای که شبکه های #ماهواره_ای، #اینترنت، #موبایل و ... به تمام روستاها و مناطق محروم آن نفوذ کرده است. با این وجود باز هم آن جامعه به ویژه جوانانش در مسیر دین داری گام بر می دارند.
♨️#معنویت تفاوت ماهوی انقلاب #امام_خمینی(ره) با حکومت منحوس پهلوی است.
✍🏻#ابراهیم_صدر
#رحا
#دهه_فجر
https://eitaa.com/resalathozehenghelabi
هدایت شده از کانال روشنگری🇵🇸
12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا پاریسه
اما این صف کیلومتری جوانان دانشجو نه برای خرید آخرین گوشی اپل یا لامبورگینی، که برای گرفتن یک وعده غذا و تلف نشدن از گشنگیه
چیزهایی که هیچوقت در رسانه های غربی و بخصوص فارسی زبان پوشش داده نمیشه تا ما تصورات رویاییمون از غرب ادامه پیدا کنه
زندگی نرمال غربیا!
#اروپا #سوئد #فنلاند #نروژ #انگلستان #آلمان #Europe #UK #Norway #Sweden #Finland #Denmark #Switzerland #Germany #France
-------
کانال روشنگری را به دوستان خود معرفی کنید👇👇
👉 eitaa.com/roshangarii 🚩
هدایت شده از محرمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_مدیا
📍 وقتی علی انصاریان و مهرداد میناوند دولت روحانی رو با خاک یکسان میکنن
◾️ روحش شاد
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
هدایت شده از اخبار استراتژیک
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 "یحیی غدار" متخصص سرطان شناسی و فارغ التحصیل از دانشگاهها و بیمارستانهای تولوز فرانسه در گفتگو با جامنیوز :
🔻 واکسنهای آمریکایی "فایزر و مدرنا" ژنها را هدف قرار میدهند که این خیلی خطرناک است.
🔸 این شرکتها، واکسن را فقط به کشورهایی میفروشند که متعهد شوند اگر تزریق واکسن منجر به مرگ، فلج یا هرگونه عوارضی شد، مسئولیتی بر عهده فایزر و مدرنا نباشد!
🌐 اخبار استراتژیک
📡 @StrategicNews_ir
هدایت شده از کانون غرب شناسی و اندیشۀاسلامی
🛑 فضای مجازی چگونه احمق میکند؟
✅ کتاب «فقر احمق میکند» زوایه جالبی را برای تبیین مسئله فقر طرح میکند. این کتاب که به قلم یک روانشناس و یک اقتصاددان نوشته شده، بر این فرض استوار است که فقر با ایجاد اشتغالات ذهنی فراوان ذیل نیازهای روزمره و ضروری مثل تأمین خوراک، پوشاک، مسکن، بهداشت و درمان، تحصیل فرزندان و...، پهنای باند ذهن افراد فقیر را اشغال کرده و این اشغال شدن، موجب ایجاد اختلال در قوای شناختی افراد فقیر میشود. این اختلال شناختی باعث اتخاذ تصمیمات بد در آنها شده و اساساً احمق بودن درواقع همین تصمیمات بدی است که مثلاً موجب ترجیح نفع کوتاهمدت بر نفع درازمدت شده یا نوعی از ناتوانی را در پی دارد که برآمده از تحلیل پیامدهای تصمیم و تصمیم بدی است که حالا پایه تصمیمات بد دیگر میشود. درواقع این تصمیمات بد نیست که افراد را فقیر میکند بلکه این فقر است که موجب تصمیمات بد در افراد شده است. بنابراین سیاستهای رفع فقر از این جهت توجیه میشوند که تلاش دارند تا پهنای باند ذهنی افراد را باز کرده و به تبع آن، افراد شرایط اتخاذ تصمیمات بهتری برای خود و جامعه داشته باشند.
🔴 مشابه همین منطق، میتوان ادعا کرد؛ فضای مجازی نیز بهخصوص به شیوهای که غالباً در ایران استفاده میشود؛ مانند فقر میتواند تولیدکننده نادانی باشد. درواقع شاید بتوان گفت: فضای مجازی، احمق میکند!
🔴 مصداق بارز این احمق شدن را اما میتوان در بسیاری از چهرههای ورزشی، هنری و موسیقیایی دید که تحت عنوان سلبریتی شناخته میشوند. برخی حرفها و گزارههایی که از سوی این افراد طرح و بیان میشود، چنان عجیبوغریب و بیحسابوکتاب است که انسان را در وضعیت «ما هیچ؛ ما نگاه» قرار میدهد. اعلام مرگ مرحوم علی انصاریان در اثر ابتلاء به کرونا به عنوان شهید واکسن، فریادهای جگرخراش یک بازیگر بر سر وطن به عنوان خراب شده یا بکار بردن تعابیری مثل سرزمین نفرین شده برای ایران و...، در این چارچوب قابلتأمل است.
🔴 حال میتوان پرسید چرا و چگونه فضای مجازی احمق یا نادان میکند؟ فضای حاکم بر شبکههای اجتماعی مثل توئیتر و اینستاگرام متکی بر کنشها و شاخصهایی نظیر آمار لایک، فالوئر، ریپلای، ریتوئیت و میزان ایمپرشن و... است. این یعنی شاخصهای کمّی فوق، سنجه وزنکشی حرفها و مواضع و دیدگاههاست. این وضعیتِ ساختاری اما به تدریج در قوای شناختی افراد دائمالمصرف که مدام در معرض آن هستند، ایجاد اختلال میکند. اختلالی که باعث میشود جدیترین معیار و دغدغه در تولید پیام، چه از منظر محتوایی و چه به جهت فرمی، ناظر به همین جلب توجه آماری باشد. به بیان دیگر اینکه «چه بگویم و چگونه بگویم» تا بیشترین بازخورد و توجه اجتماعی را جلب کنم، به مهمترین دغدغه کاربران شبکههای اجتماعی تبدیل میشود. در واقع در این ساختار، کسب کف و هورا، جایگزین واقعیت و استدلال میشود تا در فضایی که واقعیت و استدلال کمارزش است، به ناچار، نادانی تولید و توسعه یابد.
🔴 طبیعتاً پیامد طرح پرسش بالا و انتقال آن از حاشیه به متنِ فعالیتِ یک فرد در شبکههای اجتماعی، این است که پرسشهای عقلانیتسازِ حرف و سخن، به حاشیه میرود. مثلا این پرسشها که آیا این موضع بر واقعیت متکی است؟ آیا اخباری که مبنای اعلام مواضعاند، از فیلتر راستیآزمایی عبور کردهاند؟ آیا این مواضع با باورها و عقاید من سازگار است؟ آیا احساسات عمومی و منافع هموطنان من در این موضع لحاظ شده است؟ آیا این میزان و به این شکل حرف زدن به حل مسئله کمک میکند؟ و سئوالاتی از این دست که به مواضع ما عقلانیت میبخشد، از دستور بحث خارج میشود. و اینچنین، فضای شبکه اجتماعی که میتواند موجد آگاهی و خردورزی باشد، به مهلکه ترویج و گسترش نادانی میافتد.
🔴 آنچه مایه تأسف است، این است که کژکارکردهای رسانههای اجتماعی در سطح عموم مردم منحصر نبوده و به سطح نخبگان سیاسی و فکری و فرهنگی و حتی تصمیمگیران و تصمیمسازان کشور نیز تعمیم یافته است. آنجا که این افراد نیز در رقابت بیانتهای دیدهشدن، خود را تابع قواعد مبتذل این فضا کرده یا حداقل این فضا را مرجع تحلیل یا مبنای فهم فضای اجتماعی قرار میدهند. اینک تعداد زیادی از افراد را میشناسم که بعد از فعال شدن در بستر شبکههای اجتماعی، به جهت سطح دغدغه و مواضعشان، نسبت به پیش از فعالیت در این فضا، افت قابلتوجهی داشتهاند. تلختر آنکه اگرچه پیامدهای نادانی و گسترش آن همیشه خطرناک و پرهزینه است اما هزینه توسعه نادانی در میان تصمیمسازان، تصمیمگیران و سیاستمداران با هزینه نادانی سلبریتیها هم قابلمقایسه نیست چراکه اگر تبعات نادانی گروه دوم تنها به بخشی از هوادارانشان بازمیگردد، هزینههای نادانی اینها، بهناچار به میلیونها شهروند ایرانی تحمیل خواهد شد.
✍ دکتر پرویز امینی
@KanooneQarbshenasiAndisheIslami