⭕️ حمایت همسر شهید مهدی باکری، سرکار خانم صفیه مدرس از دکتر سعید جلیلی
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
@explanationjihad75
خدا رحمت کند آیت الله مشکینی رئیس مجلس خبرگان می فرمود «صحنه انتخابات صحنه کربلا است.
۱ _کسی که در انتخابات شرکت نمی کند گویا دارد یزید را یاری می کند.
۲ _کسی که در انتخابات شرکت می کند ولی رای سفید می دهد، انگار در کربلا است ولی تیر به سوی هدف خاص نمی اندازد.
۳ _کسی که به غیر صالح رای میدهد گویا دارد علیه امام حسین علیه السلام شمشیر می زند.
۴ _کسی که می گردد و اصلح را انتخاب می کند گویا دارد از امام حسین علیه السلام دفاع میکند.»
انتخاب چهاردهم🇮🇷
@explanationjihad75
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شهرام همایون، مدیر شبکه سلطنتطلب:
تحریمکنندگان انتخابات تعدادشان اندک است.
انتخاب چهاردهم🇮🇷
@explanationjihad75
🔷 یاداشت کوتاه :
🔹وحدت گفتمانی امروز و رقابت درون گفتمانی آینده
🔹کشور در حال حاضر در اوج قله و در شرایط بسیار خاصی قرار گرفته و شهید رئیسی با اقدامات عظیم خود، آینده فروشی نکرد و به نسل های بعدی خیانت نکرد و میدان مین و ترکیبی تحویل گرفته را متر به متر خنثی کرد و کشور رو به ریل پیشرفت برگرداند. با فقدان شهید جمهور انقلابی و جهادی برخی از کارهای مهمی که در حال نتیجهدادن است، ممکن است با پروپاگاندای تفکر غیرانقلابی بینتیجه بماند و نوعی بازگشت به تفکرات لیبرال و وابسته به غرب در کشور رقم بخورد.
🔹شهید آیت الله رئیسی علیرغم عمر کوتاه دولت خود توانست به پیچیده ترین چالش حکمرانی کشور یعنی گرفتاری ساختار اجرایی میان دوگانه های کاذب( دوگانه انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، دوگانه اسلامیت و جمهوریت، دوگانه میدان و سیاست و دوگانه محرومیت و دیانت ) پایان دهد و ریل حکمرانی را تغییر و مبانی انقلاب را دوباره زنده کند.همان طوری که رهبر معظم انقلاب فرمودند: کشور به یک رئیسجمهور فعال، پرکار،آگاه و معتقد به مبانی انقلاب نیار دارد.
🔹نگاه نگارنده بر این باور است که اگر رئیسی عزیز، زنده می ماند و چهار سال بعد هم عهده دولت چهاردهم می شد، قطعا جریان رقیب به کمای سیاسی می رفت و رقابت درون گفتمانی شکل می گرفت و مبانی انقلاب روز به روز زنده تر و پویاتر می شد.
🔹با اینکه این اصلاح ریل حکمرانی ابتر ماند، اجماع بین نامزدهای جبهه انقلاب می تواند قدردان مسیر پرافتخار و اقتدار شهید جمهور در این سه سال باشد. همانطور که نامزدهای جبهه انقلاب تلاش دارند با رویکرد همگرایی و وحدت گفتمانی مسیر را طی کنند، طرفداران این نامزدها هم به همین منوال از تخریبهای احتمالی و رقابت درون گفتمانی به شدت پرهیز نمایند و در زمین دشمن و سیاست پوسیده آنها بازی نکنند که خدای نکرده دوباره شاهد و باعث پسرفت مبانی انقلاب باشیم. قطعا وحدت گفتمانی، برای رسیدن به رقابت درون گفتمانی، نیازمند وحدت و همدلی و عدم تخریب و اهانت است.
✍️ دکتر مرتضی امیری نژاد
انتخاب چهاردهم🇮🇷
@explanationjihad75
۵ واقعیت درباره جلیلی، قالیباف و پزشکیان
▪️اجماع یا رقابت؟
🔹انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری هم مثل برخی از انتخابات گذشته با ابهامهای مهمی روبروست؛ بویژه این بار به نظر میرسد نزاعی درباره نظرسنجیها برپاست و نظرسنجیهای واقعی و جعلی، توامان تحتتاثیر نگاهها و فضاهای سیاسی هستند. به همین دلیل است که این بار نظرسنجیهای مراکز معتبری مانند صداوسیما، ایسپا و دانشگاه تهران به این راحتی در اختیار دیگران قرار نمیگیرد و یا حتی نسخههای جعلی بسیاری از آنها منتشر میشود. موضوعی که تحلیلها را برای برخی دشوار کرده است.
🔹پرسش مهمی که برخی از اصولگرایان این روزها با آن مواجهند این است که یکی از آقایان جلیلی و قالیباف باید به سود دیگری کنار برود یا خیر؟ این امر آنگاه پیچیدهتر می شود که ملقمهای از نظرسنجیهای فیک و واقعی، هر یک، یکی از این دو را بر صدر مینشاند! گویی که در هرکدام از نظرسنجیها در کشورهای مختلفی انجام میشود.
🔹در هرکدام از این نظرسنجیهای واقعی و البته فیک هم، آقای پزشکیان جایگاه متفاوتی دارد؛ در برخی اول است، بعضی دوم و بعضی دیگر هم سوّم! یعنی خیلی جای تعجب ندارد که شما همزمان چندنظرسنجی از یک مرکز را به صورتهای دستکاری شده دریافت کنید که در اولی آقای قالیباف اول باشد، در دومی آقای جلیلی و در سومی پزشکیان!
🔹نزاع بر سر آنچه تاکنون انجام شده قاعدتاً بیفایده است و نه تنها به تصمیمی منجر نمیشود، بلکه اختلافات غیرقابل حلی را پیش میکشد. اما به صورت کلی و بدون اینکه منافع یکی از نامزدها در نظر گرفته شود میتوان چند مسئله مشخصی که وجود دارد را در ۵ بند فهرست کرد؛ حال اینکه نهایتاً این نامزدها و ستادهایشان چه تصمیمی میگیرند، به خودشان مربوط است!
🔹۱- نکتهی مسلّم این است که در حال حاضر و با عنایت به همه نظرسنجیها، احتمال دور دومی شدن انتخابات ریاستجمهوری «تا اینجا»، بسیار بالاست. البته ممکن است در این هفته پایانی اتفاقاتی مثل بعضی انتخابات دیگر رخ دهد، اما به هر حال تا اینجای کار، دور دومی شدن، بسیار محتمل است.
🔹۲- برای عدهای از اصولگرایان و بویژه ستادهای انتخاباتی، همچون سال ۹۲ یک ذهنیت کاملاً قابل تردیدی وجود دارد که میگوید آقایان جلیلی و قالیباف به دور دوّم خواهند رفت و آنجا برای اصولگرایان احدیالحسنیین خواهد شد! یعنی دیگر در دوم چه آقای جلیلی رئیسجمهور شود و چه آقای قالیباف، تفاوتی نخواهد کرد. بنابراین اساساً وضعیت به نحوی نیست که به امکانهای دیگر و احتمالاتی مثل رای آوری آقای پزشکیان بیندیشیم. این ذهنیت با توجه به نظرسنجیها دقیق نیست؛ هیچ چیز را نمیشود پیش بینی کرد، اما اینکه احتمال رفتن پزشکیان به دور دوم را ناچیز بشمارند، نسبتی با تحلیل واقعی ندارد.
🔹۳- اگر انتخابات به دور دوّم برود، روندها و تحلیلها و تجربههای انتخابات پیش نشان میدهد که ستاد و هواداران آقای پزشکیان امیدوارتر خواهند بود و احتمال رای آوری او را جدیتر خواهند شمرد؛ البته این احتمال در نسبت به اینکه کدام یک از آقایان جلیلی یا قالیباف با آقای پزشکیان به دور دوم بروند تفاوت میکند؛ اما یک نکته ثابت است و آن اینکه شانس آقای پزشکیان افزایش خواهد یافت. همچنانکه آقای احمدینژاد هم در رقابت با آقای هاشمی در دور اول انتخابات ۸۴ رتبه دوم را کسب کرد و به دور دوم رفت؛ اما در دور دوم، آقای هاشمی را پشت سر گذاشت و راهی پاستور شد.
🔹۴- روندها و خیلی از نظرسنجیها نشان میدهد که اگر اصولگرایان بتوانند ظرفیتهای خود را بر یک کاندیدا در دور اوّل متمرکز کنند، احتمال پیروزیشان در همین دور اول هم بالاست. هیچ چیز را قطعی نمیتوان گفت، اما به هرحال عدد و رقمهای تقریباً قاطبه نظرسنجیها چنین احتمالی را تقویت میکند.
🔹۵- راهکار رسیدن به یک روند مقبول بین نامزدهای اصولگرا پیچیده نیست؛ علم نظرسنجی در ایران قدرتمند است و موسساتی که نام برده شد همگی موسسات معتبر و آزمودهشدهای هستند. روش علمی هم در این زمینه پاسخگوست و میتواند اختلافات را حل کند. لذا نامزدهای این جریان میتوانند با توافق بر سر یک روش صحیح نیل به تصمیم نهایی، مسیر نزدیکترین را به حالت برندهشدن پیش بگیرند.
🔹قاعدتاً در این مسئله دو آیتم باید مورد توجه قرار بگیرد؛ نخست میزان رای هر یک از نامزدهاست و دوم اینکه در صورت انصراف هر نامزد، رای او به سمت کدام نامزد دیگر خواهد رفت.
🔹اما نکته تقریباً قطعی این است که دور دوم بیشتر به نفع پزشکیان خواهد بود و در دور اول احتمال پیروزی یک نامزد اجماعی اصولگرایان وجود دارد. لذا همهچیز بستگی به این دارد که به روندها توجه کنند و یا کار بیشتر به شانس و اقبال واگذار شود.
@explanationjihad75
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶توصیف زیبای وضو ونماز
از زبان یک دختر جوان تازه مسلمان
وقتی وضو میگیریم،ازوابستگی به دنیا رهامیشیم😊
🔮 ما که سال هاست مسلمانیم و نماز می خوانیم
آیا می تونیم به این زیبایی در مورد
وضو ونماز صحبت کنیم؟!!
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@explanationjihad75
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 #کلیپ «غریبی نکن» با سخنرانی حجتالاسلام #کاشانی تقدیم نگاهتان
شخصی به #امام_هادی علیهالسلام از شهری دور نامه نوشت و پرسید: مولای من! من از شما دور هستم و امکان دیدار مستقیم با شما را ندارم و گاهی که حاجات و مشکلاتی دارم چه کنم؟
حضرت در جواب او نوشتند:
«إِنْ كَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّک شَفَتَيْک»
هر گاه به ما نیاز داشتی، لبت را حرکت بده و سخنت را بگو ما از شما دور نيستيم...
❤❤❤❤❤
بحارالانوار ج۵۳ ، ص۳۰۶
♨️@explanationjihad75
8.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطرهگویی مادر سعید جلیلی از «واقعه گوهرشاد» به زبان آذری
حاجیه خانم برکچی مادر دکتر سعید جلیلی، از آذری های اردبیل است که در جوار امام رضا( ع ) ساکن شدهاند.
خانم برکچی در طرح جمعآوری خاطرات مسجد گوهرشاد، به زبان آذری از مقاومت پدرش در دوران ممنوعیت عزاداری امام حسین( ع )می گوید. محل ضبط این خاطرات خانه پدری ایشان است که روضه امام حسین (ع ) بیش از صد سال در آن برپاست.
✅ @explanationjihad75
👂جبهه انقلاب بر روی هرکدام اجماع کند به همان رای میدهیم.
✅من طرفدار آقای جلیلی هستم، اما اگر جبهه انقلاب بر روی آقای قالیباف اجماع کنند حتما به آقای قالیباف رای خواهم داد.
✅من طرفدار آقای قالیباف هستم، اما اگر جبهه انقلاب بر روی آقای جلیلی اجماع کنند حتما به آقای جلیلی رای خواهم داد.
👌این باید شعار تک تک بچه های انقلابی باشد، این را اعلام عمومی کنید
@explanationjihad75
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔴ظریف افسار پاره کرد...
فیلمی در فضای مجازی از سخنرانی محمدجواد ظریف در حمایت از پزشکیان در مسجدی در کاشان منتشر شده که وزیر خارجه دولت دوازدهم در واکنش به سوال یکی از حضار عصبانی میشود که این موضوع باعث ایجاد تشنج در جلسه و شعارهای حاضران میشود.
📌 پ ن 👇
🔴ماهیت واقعی ظریف اینبار در کاشان رو شد!
تلاش ظریف برای خفه کردن صدای مردم ناکام ماند!
🔴عربده کشیهای ادامه دار ظریف و واکنش تند مردم به این عربده کشی
این بار در کاشان مردم جواب دروغگویی و اهانتهای ظریف رو دادند و تلاش ظریف برای خفه کردن صدای مردم
@explanationjihad75