هک شبکه بلاکچین تامین مالی و پولشویی موساد
گروه سایبری حنظله:
🔹پس از ۴ ماه کار ۲۴ ساعته توانستیم به زیرساختهای تامین مالی و پولشویی موساد در بلاک چین نفوذ کرده و تمام ۸ ترابایت بسیار حساس آن را تخلیه کنیم.
🔹پس از دستگیری برخی جاسوسان و عوامل موساد در برخی کشورهای منطقه مانند لبنان، سوریه، عراق و... وجود شباهت بین این تماسها برای نهادهای امنیتی کشورهای منطقه جالب به نظر می رسید!
🔹موساد از طریق پروتکل خاصی در بلاک چین پول به این جاسوسان منتقل کرده بود!
🔹با بررسی بیشتر این پروتکل متوجه شدیم منبع اصلی این پروتکل رژیم صهیونیستی است و موساد به طور ویژه این پروتکل امن ویژه را با صرف هزینه های هنگفت برای اهداف پولشویی و تامین مالی تنظیم کرده تا به حداکثر رساندن آن کمک کند.
🔹هک زیرساخت این پروتکل بسیار پیچیده در دستور کار ما قرار گرفت تا بار دیگر قدرت سایبری محور مقاومت برای این رژیم جعلی تثبیت شود!
🔹سرویس موساد به قدری به امنیت این پروتکل اطمینان داشت که حتی برای هکری که بتواند به زیرساخت های آن دسترسی پیدا کند یک میلیون دلار جایزه باگ تعیین کرد!
تشخیص چهره با هوش مصنوعی + ابزارهای مرتبط
✅تشخیص چهره با هوش مصنوعی یکی از پیشرفتهترین و پرکاربردترین فناوریهای روز دنیا است که در زمینههای مختلفی از جمله امنیت، بازاریابی، و حتی بهبود تجربه کاربری در اپلیکیشنها و وبسایتها استفاده میشود.
https://avalai.ir/blog/face-recognition-with-artificial-intelligence/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ربات هوشمند سوخت گیری در پمپ بنزین
هوش مصنوعی گوگل عادتهای کاربر را به خاطر می سپرد
🔸آپدیت جدید هوش مصنوعی «جمینی ادونسد» گوگل به کاربران اجازه می دهد علایق و ترجیحات خود را مشخص کنند تا سرویس هوش مصنوعی شخصی سازی شده تری دریافت کنند.
🔸این افزودنی جدید سبب می شود جمینی بیشتر به رقبایی مانند چت جی پی تی شبیه شود که از مدت ها قبل تعاملات شخصی سازی شده را برای کاربران ارائه کرده اند. قابلیت جدید با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس آشکار شده و نشان دهنده توانایی سرویس جدید گوگل برای شخصی سازی پاسخ ها براساس نیازها و ترجیحات شخصی افراد است.
🔸اکنون کاربران می توانند از جمینی بخواهند تا جزئیاتی مانند محدودیت های رژیم غذایی، سرگرمی ها یا حتی شیوه نگارش مورد علاقه شان را به خاطر بیاورد. این بدان معنا است که تعاملات با هوش مصنوعی به شدت شخصی سازی می شود و در نتیجه پاسخ های مرتبط تر و مفیدتری ارائه می کند. این قابلیت از دیروز ارائه شده و اکنون کاربر می تواند از «جمینی ادونسد» بخواهد تا علایق و ترجیحاتش را به خاطر بیاورد. همچنین کاربر به راحتی می تواند هرگونه اطلاعاتی که به اشتراک گذاشته را به راحتی ببیند، اصلاح یا حذف کند و هنگامیکه از اطلاعات استفاده می شود، متوجه شود.
🔥چطور با هوش مصنوعی چنین ویدیو هایی بسازیم؟!
1⃣ وارد سایت hedra.com شوید(نیاز به استقاده از تحریم شکن)
🔢 روی گزینه Start For Free ضربه بزنید و از بالا سمت راست Begin Creating را انتخاب کنید.
🔢 بعد از اینکه از طریق اکانت گوگل وارد شده و ثبت نام کردید نوبت به آپلود تصویر میرسد؛ تصویر باید کارتونی یا انیمهای باشد.
🔢 در نهایت صدای مد نظرتان را آپلود کنید تا این ابزار صدا و تصویر را هماهنگ کند
فراخوان شناسایی ظرفیتهای فعال کشور در حوزه هوش مصنوعی
🔸معاون سیاستگذاری و اعتبار بخشی سازمان فناوری اطلاعات از انتشار فراخوانی به منظور شناسایی ظرفیتهای فعال کشور در حوزه هوش مصنوعی خبر داد.
🔸حامد منکرسی یادآور شد: در فراخوان مذکور از شرکتهایی که در ۹ حوزه مرتبط فعالیت دارند دعوت شده است برای تعامل بیشتر در این زمینه با تکمیل فرم مربوطه، آمادگی خود را اعلام کنند.
🔸در متن این فراخوان آمده است: سازمان فناوری اطلاعات ایران به منظور شناسایی ظرفیتهای فعال کشور در حوزه هوش مصنوعی و اجرای تکالیف قانونی خود و احکام مرتبط در برنامه هفتم پیشرفت، از تمامی شرکتهای فعال در هر یک از حوزه های زیر دعوت میکند با تکمیل فرم شناسایی اولیه در نشانی زیر ما را در مسیر برنامه ریزی دقیق تر برای استفاده از این ظرفیتها یاری رسانند.
🔸از جمله زمینههای همکاری در این فراخوان می توان به، هوشمندسازی فرایندها، هوش تجاری و داشبورد مدیریتی، ساختمان هوشمند، خدمات بازشناسی الگو(تصویر، صوت، متن)، تحلیل دادهها و اطلاعات، طراحی و توسعه مدلهای زبانی بزرگ، اینترنت اشیا و رباتیک، ارائه زیرساختهای محاسباتی و ابری، دستیار و پاسخگوی هوشمند، اشاره کرد.
🔸علاقه مندان به حضور در این فراخوان می توانند تا ۱۰ آذر ماه جاری با مراجعه به آدرس اینترنتی https://b۲n.ir/ai-form نسبت ارسال درخواست خود اقدام کنند.
کاربران ChatGPT Plus اکنون میتوانند از قابلیت مکالمه پیشرفته صوتی در نسخه وب هم استفاده کنند
📝 سه واحد درس هوش مصنوعی ویژه هر رشته در دانشگاهها ایجاد میشود
دبیر ستاد توسعه هوش مصنوعی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری گفت: برنامه رسمی این ستاد برای بسط هوش مصنوعی، گنجاندن سه واحد درس هوش مصنوعی ویژه هر رشته در دانشگاههاست.
📝 ژاپن به زودی جنگنده مبتنی بر هوش مصنوعی میسازد
ژاپن نخستین جنگنده بدون سرنشین مجهز به هوش مصنوعی خود را در ۲۰۲۵ آزمایش میکند. در این پروژه، دو مدل از جنگنده بدون سرنشین مبتنی بر هوش مصنوعی ساخته خواهد شد که شامل نسخه رزمی و نسخه شناسایی میشود. این دو مدل از موتور و بدنه یکسانی استفاده میکنند، اما با طراحی ماژولار بالها و قابلیت حمل بارهای متفاوت، میتوانند برای مأموریتهای مختلف بهطور انعطافپذیری تغییر کنند. طول این پهپادها حدود سه متر خواهد بود و با استفاده از سیستمهای پردازشگر عمومی، امکان تغییرات آسان برای مأموریتهای متنوع فراهم میشود.
👁🗨 غول چراغ جادو ؛ هوش مصنوعی چه اثری روی نیروی کار و پویاییهای این بازار میگذارد؟
👁🗨 اجماع نظر نسبی بر سر «تقابل هوش مصنوعی و انسان در بازار کار آینده» بین اقتصاددانان وجود دارد.
👁🗨 این گروه از پژوهشگران با توجه به شواهد تاکید می کنند که برنده بزرگ بازی هوش مصنوعی نیروهای کاری هستند که از این تکنولوژی در مسیر بهبود بهرهوری استفاده میکنند.
👁🗨 با اینحال این تنها تفسیر موجود پیرامون اثرات AI بر نیروهای کار اعم از یقه آبی و یقه سفید نیست و برخی معتقدند هوش مصنوعی همان غول چراغ جادو است که اگر از مهار خارج شود، قادر به هر کاری از جمله تغییر کل سیستم است.
https://donya-e-eqtesad.com/newsstudios/search/?categories=52?utm_source=telegram&utm_medium=social
هوشمصنوعی در بازار کار ایران؛ تهدید یا فرصت؟
هوشمصنوعی میتواند به دو دسته اصلی تقسیم شود. دسته اول که برای انجام یک وظیفه خاص طراحی شده است؛ مانند شناسایی تصویر، پردازش زبان طبیعی یا بازیهایی مانند شطرنج و به آن هوشمصنوعی محدود (Narrow AI) گفته میشود. دسته دوم این توانایی را دارد که انواع وظایف انسان را انجام دهد و میتوان آن را هوشمصنوعی عمومی (General AI) نامید. در حال حاضر، هوشمصنوعی عمومی هنوز تکامل نیافته است.
https://donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-4124849