eitaa logo
فدائیان اسلام
159 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
31 فایل
کانال تحلیلی و خبری فدائیان اسلام https://eitaa.com/fadaeanslam
مشاهده در ایتا
دانلود
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصيه یک پلاستیک فروش یزدی به پزشکیان در مورد ورداشتن انواع گشت هاااا😊 اقای دکتر ماهم اذیتیم افسران جوان‌ انقلاب https://eitaa.com/joinchat/3806987106Cbeb34ca4ba گروه مختص بانوان است.
سلام وقتتون بخیر دیروز یه مراسم ختمی رفتم دیدم که چند نفری به جای آوردن تاج گل برای خانواده متوفی و عرض تسلیت ،ویلچر گرفته بودن و به مراکزی که نیاز دارن هدیه داده بودن و ثوابش رو هم هدیه کرده بودند به روح مرحوم تازه گذشته، منم با اجازه صاحبان عزا عکس گرفتم و به آشنایان و دوستان میفرستم که به نظرم کار ارزنده و خوبی بود با تشکر ارادتمند ،.......... ‌‎‌‌࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐ به کانال کمیل بپیوندید @chanel_komeil
🔸شورای نگهبان تحت تاثیر فشارهای سیاسی کرنش می کند و امتیاز می دهد.🔸 شاهد آن مطالب احمد شیرزاده که در ادامه می خوانید. 🔹احمد شیرزاد نماینده اصلاح طلب مجلس ششم در مصاحبه با آفتاب یزد به نکات جالبی که حاکی از سناریوی انتخاباتی اصلاح‌طلبان است، اشاره کرد و گفت: «به نظر می‌رسد شورای نگهبان عمل‌گراتر از آنی است که برخی از افراد تصور می‌کنند. یک تصور این است که شورای نگهبان حرف ازلی و ابدی دارد و هرگز هیچ نوع مصلحتی هم در این راه در نظر نمی‌گیرد، البته خود آقایان هم همین ادعا را مطرح می‌کنند، یعنی اگر اظهارات آقای کدخدایی را در نظر بگیریم ایشان به‌گونه‌ای سخن می‌گویند که فقط مر قانون در کار است و هیچ مصلحتی در کارشان دخالت نمی‌دهند. اما می‌بینید که همین شورای نگهبان در مجلس ششم بخش عمده‌ای از افراد را تأیید صلاحیت کرد. اما چهار سال بعد همان‌هایی که در مجلس ششم نماینده بودند برای مجلس هفتم رد صلاحیت شدند. بنابراین شرایط بیرونی بسیار مؤثر است.» (روزنامه کیهان 24 آذر 98) 🔻پ.ن: ترجمان حرف شیرزاد این است که شورای نگهبان تحت تاثیر شرایط بیرون از قبیل فشارهای سیاسی، یا تعاملات از نوعی که اخیرا عارف و انصاری و هم قبیله ایی هایشان با حضورشان در شورا داشته، قرار می گیرد و امتیاز می دهد. و مصلحت اندیشی می کند. 🔻لازم به ذکر است که صادق خرازی، محمدرضا عارف و مجید انصاری از فعالین سیاسی اصلاح‌طلب با اعضای حقوقدان شورای نگهبان در روزهای اخیر دیدار کردند.
خطر نفوذ ♦️ماجرای احمدی نژاد و مشائی، محمد سرفراز و شهرزاد میرقلی‌خان نشان داده که خطر نفوذ فقط مربوط به جریان اصلاح طلبان وغرب گریان نیست. ❗️ ♦️اتفاقا نهادها و نیروهای انقلابی بیشتر در معرض نفوذ قرار دارند. کسانی که امروز واداده مطلق به غرب هستند یک زمانی انقلابی سفت و سخت بودند. از قضا دشمن دنبال نفوذ در کسانی است که بیشترین خدمت را به انقلاب می کنند. ♦️پس اگر نهادهای انقلابی را نقد می‌کنیم باید با سعه صدر با مسئله برخورد کنند. اگر گفته می‌شود شورای نگهبان در سالهای اخیر در تایید صلاحیت ها خوب عمل نکرده، کسی آشفته نشود. چه بسا ممکن است بعدها کاشف به عمل آید در این نهاد انقلابی نیز شجره خبیثه نفوذ ریشه دوانده است.
🔷سوال بی پاسخ 🔻بعد از گذشت بیش از دو دهه از انتخابات ریاست جمهوری در دوم خرداد سال 1376، سوال بی پاسخی متوجه شورای نگهبان است که بر اساس کدام ملاک و معیار محمد خاتمی را برای تصدی پست ریاست جمهوری احراز صلاحیت کرده است؟ 🔻یکی از ملاکهای اصلی احراز صلاحیت که در قانون پیش بینی شده است، التزام عملی به اسلام است. اگر فقهای این شورا فقط و فقط مقاله های شهید سید مرتضی آوینی را درمورد دیدگاههای فکری و نظری و عملکرد این شخص در طول تصدی منصب وزرات ارشاد و بعد از آن را مطالعه می کردند حجت بر آنها تمام بود که این شخص نه تنها التزام عملی به اسلام ندارد، بلکه کاملا لیبرال و ضد مذهب نیز بوده است. مسئله ای که خود خاتمی هم در مقاطع مختلف بر این مساله تاکید داشته است که اسلام دین حق و حیات بخش نیست و راه سعادت از طریق لیبرالیسم قابل وصول است. 🔻آن گونه که تاکنون تجربه کرده ایم شورای نگهبان مصلحت های خود ساخته را چاشنی کارش می کند و برای فرار از ریسک مسولیت های قانونی خود، مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح توسط مردم را توجیهی برای عملکرد خود مطرح می کند.
💠رئیس قوه قضائیه به ماجرای تایید صلاحیتهای شورای نگهبان ورود جدی کند! 🔺تایید صلاحیتهای اخیر شورای نگهبان موجب ایجاد موجی از نگرانی در مردم شده است. و بدبینی نسبت به این نهاد مهم و کلیدی را افزایش داده است. 🔺از قوه قضائیه انتظار دو اقدام می رود: 1⃣ با توجه به این که قوه قضائیه از جمله مراجع مورد استعلام شورای نگهبان است، نسبت به وضعیت کاندیداها اشراف خوبی دارد. پرونده افراد مسئله دار را نهایی کند و تا به مجلس راه نیابند. 2⃣ نسبت به ساز و کارهای بررسی صلاحیت ها هم ورود کند. 🔺مردم خون به دل شدند و دیگر تحمل دولت های ناکارآمد و مجالس منفعل را ندارند. و وضعیت فعلی را خروجی های شورای نگهبان می دانند.
💠 هر کس بگوید رای شورای نگهبان کذا است مفسد است. امام خمینی(ره) 🔸توضیح یک نقد🔸 🔺نیروهای انقلابی از شورای نگهبان انتقاد می کنند، مخالفین نظام هم انتقاد می کنند. اما یک تفاوت اساسی دارد. 🔺مخالفین نظام از اساس مخالف شورای نگهبان هستند و آن را مانعی برای ورودشان به جایگاههای کلیدی و ضربه زدن به اسلام می دانند. 🔺در مقابل نیروهای انقلابی این گلایه را دارد که چرا همواره در انتخابات های مختلف افراد مسئله دار و فاقد اعتقاد به نظام اسلامی را تایید کرده است. ⛔️ تایید صلاحیت خاتمی، روحانی، موسوی، جهانگیری، مجلس ششم، مجلس فعلی و... از جمله این اشکالات موجود در کار شورا است. 🔺نقد ما در حقیقت در جهت تقویت شورای نگهبان و حفظ این سنگر کلیدی است. 🔺تفاوت زمین تا آسمان است.
💠 عاقبت کاندید بی صلاحیت 💠 🔺کاندید فاقد صلاحیتی که از فیلتر شورای نگهبان جست، دیگر ملخکی نیست که به دست آید. به هر دری می زند تا به قدرت برسد. فریب افکار عمومی و خرید رای، کمترین کاری است که می کند. 🔺در زیر نمودار حوادثی که با تایید صلاحیتهای غیر قانونی، یکی پس از دیگری رخ خواهد داد. تایید صلاحیت ⬅️ فریب افکار عمومی ⬅️ انتخاب از طرف مردم ⬅️امکان تخلف و تقلب انتخاباتی ⬅️ ورود به مجلس ⬅️ مصونیت قضایی ⬅️ فساد، تبانی، خیانت ⬅️ بدبخت شدن مردم ⬅️ ایجاد نارضایتی عمیق ⬅️ تهدید امنیتی ⬅️ تهدید نظامی ⬅️ فروپاشی نظام ⬅️ فروپاشی جامعه
فقط کمتر از ۳ درصد عدم مشارکت مردم در انتخابات مربوط به عملکرد شورای نگهبان است.
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔زنگ خطر برای شورای نگهبان🔔 📢آقای شورای نگهبان شما این لیبرالها را تایید صلاحیت بکنید یا نکیند اینها کل سال به شما فحش می دهند. 🟣یکبار برای همیشه این لیبرالهای را بریزید بیرون. 🇮🇷@Shakhes3🔜
11.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺اتمام حجت با شورای نگهبان آقای شورای نگهبان تا کی قرار است لیبرال ها را تایید صلاحیت کنید؟ مردم از چشم شما می بینند.
🔹 وصیت امام: ((نگذارید)) امام راحل در چند مورد از وصایای خویش برای تاکید فرمودند: ((نگذارید)). از قضا در همه موارد آن اتفاقی که نگران آن بود رخ داد. احتمالا برای همین سفارش اکید کردند ((نگذارید)) 🔺از جمله 《نگذارید کشور دست لیبرال‌ها بیفتد.》 و یا 《نگذارید کشور دست نااهلان و نامحرمان بیفتد‌.》 با توجه به تقارن ایام انتخابات و رحلت امام به چند نکته در این باره می‌پردازیم. ۱. از دو قضیه فوق برمی‌آید که از دید امام لیبرال‌ها نااهل و نامحرم‌اند‌. ۲. حال سوال پیش می آید نااهلان چگونه در این چند دهه بخصوص بعد رحلت امام رخنه کرده اند؟ ۳. نقش دیدگاه مصلحت اندیشانه شورای نگهبان در تایید صلاحیت نااهلان چقدر است؟ ۴. چرا همیشه شورای نگهبان با گریز از رسالت قانونی خویش، تشخیص افراد صالح از ناصالح را به تشخیص مردم و رای آنها واگذارده است؟ ۴. آیا در این دوره هم شورای نگهبان قصد دارد نااهلان لیبرال را که مهمترین نگرانی امام تا پایان عمر خویش بوده است را تایید صلاحیت کند؟ همه باید برای وصایای امام قیام کنیم و به شورای محترم نگهبان رسالت اصلیش را یادآوری کنیم. چون امام فرمودند: ((نگذارید))